|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
A moim zdaniem Lipton się popsuł
![]() Ja ostatnio nabywam Ahmada ale tylko z kontrabandy Mam teraz breakfast jest mega mocna nie mogę pić w małym kubku bo mi serce wali, Earl greya maja bardzo dobrze nawonionego, nie w sensie mocno tylko bardzo naturalnie
|
#4712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A na drugie śniadania zawsze biorę kanapkę + jogurt naturalny albo serek wiejski + owoc (jabłko najczęściej) a i tak zazwyczaj mi to nie wystarcza i na koniec dnia (czyli np teraz) jestem głodna i zła ![]() |
|||
|
|
|
#4713 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4715 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż... w sumie to mnie to przeraża bardziej, niż śmieszy... Popsuł się, to prawda Ale nie ja odpowiadam tutaj za zaopatrzenie ![]() Cytat:
W torebkach? Im mocniejsza, tym lepsza i bardziej ekonomiczna (nie piszę o robieniu 2 albo 3 herbat z jednej, to domena mojej mamy
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-11 o 15:45 |
||
|
|
|
#4716 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Piszą żeby stosować tylko na noc, hmm. |
|
|
|
|
#4717 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#4718 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4719 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
![]() 1. i to daleko, wtedy można liczyć na kontakt sporadyczny lub na brak kontaktu 2. czyli to co ja, tylko u mnie występuje kefir, jogurtu używam rzadko frytki się pieką, dip z czedara z czili gotowy, pifko schłodzone, och żyć nie umierać
|
|
|
#4720 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4721 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4722 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fatalnie. Ja bym nie zostałą sama w domu 2. Kurcze, dla mnei to zaskoczenie roku, to po użyciu odżywki same Ci się nie rozplątują już podczas jej spłukiwania????? Przeż to jest zadaniem glównym tychże odżywek, w tym celu są stosowane. Potem szcozta.grzebień to ślizga się aż miło jak po maśle!!! 3. Weeeeź. Masz chociaż opcję przekierowanie? Tak żeby P. odebrał? Cytat:
Cytat:
najbardziej podobało mi się studium desperacji Walta. Uwielbiałam ten błysk w oku, ten amok, tę desperację. On mnie uwiódł. Potem mi się nawet spodobał fizycznie ![]() Cytat:
2. Cytat:
Rządzą 3 jajka na miękko plus tosty. Jetsem anjedzona do 14stej, czasme dłużej. Jajecznica z niczym lub z cebulą/ dymka/ szczypiorem/ pieczarkami/ pomidorami. Omlet j.w. z rukolą/ papryką/ososiem wędz. Ja preferuję ciepłe śniadania. Także kanapki z serem opiekam. Robię sobie grzanki na suchej patelni (nie mam tostera) i jem z dżemem lub z masłem, lub z żółtym serem (rzadko) Zimą czasem swojskie frankfuterki. Latem kanapki z pomidorem i cebulką. Na słodko: Raz na jakiś czas jaglanka. Moje ulubione placuszki z przejrzałych bananów, płatków jaglanych i masła orzechowego - bez jajka i bez mąki. Bueeeeeeeeeeeno kocham, kocham, kocham, jak mawia Kora ![]() Nabiału nie jadam od 15 lat. Nie jem owsianek, płatków itp miszmaszy. Cytat:
Cytat:
Nie zasnęłabym, ale po pierwsze primo, nie siedziałąbym sama na chacie. 2. Po odżywkach???????????????
|
|||||||
|
|
|
#4723 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A BHA - salicyl? Choć pewnie Cię podrażni, skoro i mnie podrażnił, tzn nie sam kwas ale substancje skłądowe got produktów. Z BU też mnie podrażnił. Cytat:
Ahmad kocham i mam zawsze dowożony, dosyłany prezentowo. Moi bliscy wiedzą że mnie można uszczęśliwić obdarowując dobrą herbatą i/lub winem choć ostatnio odstawiłam wino. Cytat:
My dziś fryty na wczesną kolację z jesiotrem z Biedry. Nigdy wcześniej nei jadłam tej ryby, dostaliśmy od Mam żeby spróbowac.---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Z kolei ja z tych co jak doprowadzą do wysuszenia przed rozczesaniem, to nie ma mowy o rozczesie, grzebień się na puchu jak na wacie zatrzymuje, trzeba zwilżyć włosy ponownie.---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Co do herbat - bdb smak Earl Grey ma wciąż Dilmah, ale na mocy też się popsuł. Ahmad rządzi. Twinnigs są słabe. Mocna czarna herbata to Tyllos. Ale to taka zwykła czarna gorzka. Jeśli ktoś szuka herby co się cały dzbanek zaparzy to Tyllos jest idealnym wyborem. W sklepach ciężko dostać. Szukam w sieciuni przepisu na majonezowy sos do frytek ala ten z Amsterdamu. Ciekawe czy znajdę. Czy to jakiś top sikret i wyskoczą same czosnkowe. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-11 o 17:26 |
||||
|
|
|
#4725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mam cienkie i wysokoporowate włosy przez rozjaśnianie nawet już nie próbuję na mokro, od tego się tylko łamia i wydzierają w wilgotne wcieram wcierkę w skórę i serum silikonowe na długość a rozczesuję suche. Cytat:
Red chyba azeloglicyną działała
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic muszę sama kiedyś ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- A i Flo mi się nie zacytowała, hmm, trzymaj się tam Kochana
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4727 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4728 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Jednak po glikolu już sobie daruję. Albo pójdę do dermatologa żeby samodzielnie nie wymyślać i nie tracić kasy. |
|
|
|
|
#4729 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty nawet nie wiesz jak tam dojechać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4730 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() bes dida i jego gratow było zawsze ciężko ..
|
|
|
#4732 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4733 |
|
Konto usunięte
|
Lipton wymiata Zielony kot Rejcz obwąchaj jeszcze AXE Africa Flo
|
|
|
|
#4734 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49305936]Lipton wymiata [/quote]Kiedyś był duuużo lepszy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4735 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4737 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() moze sie nawet skuszeu, tylko minimon zadnych swiateczych gadżetów
|
|
|
#4738 | |||
|
Zakorzenienie
|
O prosz, to się znów dowiedziałam istotnej info
I see. Cytat:
1. Jaja se robisz ![]() 2. Oj tam słownictwo chodziło mi o produkty mleczne. Tak wiem, czasem sięgam po ser żółty, ale twarogu, jogurta o mleku nie wspominając nie przyjmę Cytat:
tak przynajmniej utrudnisz jej zadanie, bo wyeliminowałaś takie oczywiste zalecenia. Ciekawa jestem co Ci doradzi. Wywnioskowałam, że masz cienką, delikatną cerę. Wrażliwą na wszelkie hardkorki. Daj znać po wizycie. Cytat:
Gary z gęsiami, pół kuchni - no centralnie rzygać mi się chce. Bez Xary źleeeee Satnęło na tym, że ja sobie kupię Meganę II, a potem się zobaczy. Chuopin tym Clio jakoś do robo będzie pyrkał, a jak sie sytuacja okaże sprzyjająca to mooooooże uda się sprzedać Clio, dołożyć i kupić drugie większe, niedrogie autko. Słowem musimy na razie 2 w cenie 1 - czyli 2 stare 2 tanie. Na jednym nie damy rady [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49305936] Rejcz obwąchaj jeszcze AXE Africa [/QUOTE] Thnx, zanotowałam
|
|||
|
|
|
#4740 |
|
Wpisz tu zomzing
|
tzw. andaluzyjski, alpejski czy joppie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

a P. właśnie do tych Niemców pojechał, jestem sama

, ale brakuje mi pomysłów, głodna jestem, zaglądam do lodówki i na nic nie mam ochoty 

W torebkach? Im mocniejsza, tym lepsza i bardziej ekonomiczna (nie piszę o robieniu 2 albo 3 herbat z jednej, to domena mojej mamy 

Gary z gęsiami, pół kuchni - no centralnie rzygać mi się chce. Bez Xary źleeeee