|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
jak odpowiednio stanę, to mogę udawać, że w ciąży nie jestem
27 tc
|
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Missandei milo Cie widziec z powrotem dobrze, ze u Ciebie wszystko dobrze ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
|
|
#573 |
|
Wtajemniczenie
|
jaaaaaaaaaaaaa to u mnie się tak nie da.....jakkolwiek bym nie stanęła to brzuchol wychodzi na pierwszy plan
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Kochane trzymam kciuki za wizyty Missandei pewnie, że pamiętamy gratuluję synka![]() Ja używam stoperów od 4 lat regularnie, nigdy nie miałam zapalenia ucha, mam już swoje ulubione, które najlepiej wygłuszają, oczywiście zdarzało się, że przy zmianie na nowe coś mnie tam bolało, czasami zaswędziało, ale to nic w porównaniu z chrapaniem męża:P Kupuję je zawsze w aptece
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
Na tym zdjęciu to w ogóle nie widać, że jesteś w ciąży
Ja jakbym nie stanęła to się nie wyprę, że jestem w ciąży bo brzuszek to mam spory A pościel śliczną kupiłaś
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
#576 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pościeli na razie nie kupuję, ale ochraniacz w takim razie od nich kupię ![]() hehe to tak jak ja odpowiedni strój i nic nie widać jak gdzieś idę to specjalnie ubieram się tak żeby było widać ![]() ![]() smv, kruszynka- powodzenia na wizytach!!! ![]() ![]() a w ogóle to dzień dobry ![]() ![]() czas na śniadanko
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w nowej części
Mam do nadrobienia 11 stron, nie wiem czy dam radę nadrobić .. U mnie po wizycie dobrze, Mała waży 1200g, ma troszkę skromniutki brzuszek ale mieści się w normie.. Poskarżyłam się na bóle brzucha (ostatnio dość często mnie boli a po całym dniu to mam wrażenie , że ciągnie mnie w dół), zbadał mnie, usg dopochwowe też zrobił szyjka w normie, muszę po prostu więcej odpoczywać, a teraz mam jeszcze inwenturę Dzisiaj idę do szkoły rodzenia, moje pierwsze spotkanie i trochę się stresuje.. Głupia jaa.. Jak się obrobię ze wszystkim to zagoszczę na dłużej Trzymajcie się , trzymam kciuki za wizyty
|
#578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za wizytę! Trzymaj się! SR się nie stresuj tylko idź na luzie, będzie na pewno super
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Missandei pewnie, ze pamiętamy
super , ze wszystko u Was ok ![]() a ja od rana cukiernikiem jestem efekt na zdjeciu zapraszam na cappuccino ![]() Dzisiaj tez idę do fryzjera i tak strzeliłam sobie pomysł zrobienia krótkiej asymetrycznej grzywki kiedyś taką miałam. a ze ciągle i tak spinam włosy w kok to będzie jakieś urozmaicenie .a po fryzjerze idę na hennę brwi i wosk ![]() boję się no ale cóż do odważnych świat należy a ja zamiast pochłonąć babeczki wolałam zjeść kanapkę z jajkiem na twardo ![]() Zpaomniałam sie przywitać ![]() a MY dzisiaj wchodzimy w 28 tc
Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-12-12 o 11:03 |
|
|
|
#580 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
chyba dopadł mnie baby blues (nie za wcześnie?). Już mam dosyć samotnego siedzenia w domu. Z nudów albo siedzę przed kompem albo non - stop jem. Tyję na potęgę. Wczoraj siostra była w szoku, gdy zobaczyła mnie w biustonoszu w przymierzalni. Uda mi też utyły, nie mieszczę się w udach w moich spodniach ciążowych Prawie z nikim się nie spotykam, bo po przeprowadzce nie znam tu nikogo. Nie chce mi się nawet ubrać rano. Dzisiaj jeszcze nie wyszłam z łóżka. Nie chce mi się czytać książek, gazet, płyty z ćwiczeniami i do angielskiego leżą nie używane już od pewnego czasu. Dni mi przelatują jeden za drugim.. ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- pięknie wyglądasz
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś często uzywalam stoperów, do nauki na egzaminy i jak pracowałam na sezonie. Z dwa miesiące przed porodem odstawilam je, aby nauczyć sie spać normalnie i nie mieć problemów z wstawaniem do malucha.
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a spotkanie z koleżankami to jakaś abstrakcja ![]() Raz max dwa razy na miesiąc przy dobrych wiatrach. Nawet wczoraj tak sobie pomyślałam, kurcze jadę do gelerii ale sama ... jedyna osobą która chetnie ze mna pojechała była moja mama wystarczył jeden telefonJuż niedługo nie będziemy się nudzić ![]() nasze dzieciaczki urozmaicą NAM życie
|
|
|
#583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#584 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za 28tc. Babeczki...zjadłabym, zjadłaaaaa!!!A jeśli chodzi o depilację, to ja będąc już w ciąży płakałam z bólu, jakaś wrażliwsza dużo jestem w tym błogosławionym stanie ![]() Cytat:
na Twoim miejscu odwiedzałabym po kolei ciekawe miejsca np. galerie, muzea Lublin piękne miasto!!!
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
Lesyeux i zona_marcina
Ja mam to samo cala rodzina i znajomi mieszkaja na 2gim koncu Polski i tez jak przyjdzie ten cud i zbiore sie w sobie zeby wyjsc z domu, to lazenie po sklepach w samotnosci nie jest fajne.Naszczescie popoludniami mam tz przy sobie, a 2razy w tygodniu chodze na kurs szycia i tyle z rozrywek
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
hehe ja zdjęłam pościel do prania, złożyłam rzeczy z suszarki i coś tam schowałam do szafki i się normalnie zmęczyłam i musiałam sobie usiąść
jak ja na te święta posprzątam jak ja się męczę najmniej pracochłonnymi rzeczami?
|
|
|
#587 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a SR się nie przejmuj, jest naprawdę fajnie ![]() Cytat:
za 28 tydzień, mamy równy tydzień różnicy ![]() Cytat:
![]() ja też głównie siedzę sama, ale staram się wyjść chociaż na spacer, do galerii, pojechać do mamy. Teraz dowiedziałam się, że przyjaciółka jest w ciąży to może będzie więcej okazji ale jeszcze 3 miesiące i nie będziesz miała czasu na myślenie nawet
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Witam.
Nouvelle- dzisiaj lumpy bez szału. Dwie godz prawie szperałam w dzieciecych i tylko 1 bluzke i 3 rajstopki. Dla dziewczynek nic mnie nie ujęło. Kobiety szybko sie zawinęły to na dorosłych rzeczach tez chyba bez szału było. Missandei- helloł. Gratuluje synka. Odzywaj sie czesciej. Przezduzeem- zazdroszcze kursu szycia. Kupiłam maszyne ale za choinke sama sie nie naucze ![]() Wczoraj na noc przygotowalam ciasto drożdżowe na gofry i mi w lodówce wypłynęło i rano sprzatanie było. Teraz pije kawke, jem pączuszki i zaraz bedzie trzeba ogarnać chatke.
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Missandei gratuluje synka
![]() Poza tym dziękuję za wszystkie miłe słowa, zaciskam nogi jak tylko się da, żeby do lutego było bez niespodzianek ![]() nouvelle dopisałabyś na 1 stronie imiona moich maluszków ![]() A co do wyjść... ja też mało spotykam się ze znajomymi. Dobrze, że mam dużo rodzeństwa, więc zawsze ktoś jest w domu i jest z kim po prostu pogadać Przynajmniej nigdy nie siedzę sama i jest z kim nawet do głupiego sklepu pójść
|
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za udaną wizytę a ja idę właśnie na spacerek, bo u mnie cudowna pogoda jest
|
|
|
|
#592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Mordka dzięki za wiadomości, w takim razie dzisiaj sobie tego lumpa odpuszczę, a jutro podjade
Rona jak będę na kompie to wpisze imiona a ja pozalatwialam juz kilka spraw, a w lumpie po drodze kupiłam dwie rzeczy w sumie za 2,70 sweterek w rzeczywistości jest bardziej różowy niż pomarańczowy
|
|
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Nouvelle oddawaj ciuszki
Piękne
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
Ja już po wizycie. USG mi nie robił i jestem zła 😞 ale sprawdził mi szyjke- wszystko dobrze 😊 i sprawdzał tętno maluszki ale tak sie wiercił mój wiercipiętek, ze zakłócenia robił 😀 Serduszko bije dobrze! 30 ide do niego prywatnie, takze na pewno zrobi mi usg, zabiorę ze sobą moja mamusie to popatrzy na wnuka 😀 Dostałam plan porodu, od stycznia pójdę do szkoły rodzenia to omówie go z położna 😊
Ok ide Was nadrabiac 😀 |
|
|
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za wizytę!Chyba dziś taki koszmarny dzień, załapałam doła...
|
|
#598 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wychodzę tylko do lekarza i mam przez to coraz gorszy nastrój... Ściskam Ciebie tym mocniej! Cytat:
![]() Cytat:
Brzuszkiem się nie przejmuj, u mnie na jednej z wizyt był za duży, a na kolejnym USG było już ok Widocznie Kobietka dba o figurę ![]() Rona Pięknie Ci Dzieciaczki rosną- cieszę się razem z Tobą ale i tak nas nie zostawiaj ![]() Ja zmykam do okulisty, mam nadzieję, że później poczytam co jeszcze u Was Buziaki!
|
|||
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Mamusie
![]() Zmuszona byłam zrobić sobie dłuższą przerwę i nawet nie próbuję Was nadrobić, bo i tak nie dam rady. To już 5 cześć - wow- pędzicie ![]() Tamten tydzień cały przeleżałam w łóżku - nie chciało odpuścić mi to choróbsko ![]() Ten tydzień znowu spędziłam w szpitalu - wczoraj wyszłam. Z dzidziusiem wszystko dobrze, podobno jest trochę za mały, ale mieści się w normach, więc nie ma czym się przejmować... uff... Może jak córeczka będzie taka malutka to łatwiej się urodzi albo nadrobi, w sumie jeszcze 3 miesiące przed nią ![]() Zresztą jak w szpitalu nasłuchałam się jakie inne dziewczyny mają problemy, to czasami aż głupio mi było, że zajmuję łóżko, bo naprawdę inni potrzebują go bardziej. Spróbuję nadrobić Was chociaż w aktualnym wątku ![]() Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#600 |
|
Zadomowienie
|
mkluke dobrze, ze już w domku jesteś
kruszynka super, że szyjka się trzyma. I z dzidzią OK też mam wizyte 30 USG genetyczne ale przed jeszcze mam u mojej gin, już nie mogę sie doczekac. tylko tydzień jeszcze ![]() Coś Mon9 dawno nie pisała nic .....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

Ja jakbym nie stanęła to się nie wyprę, że jestem w ciąży bo brzuszek to mam spory 

... jedyna osobą która chetnie ze mna pojechała była moja mama
cala rodzina i znajomi mieszkaja na 2gim koncu Polski i tez jak przyjdzie ten cud i zbiore sie w sobie zeby wyjsc z domu, to lazenie po sklepach w samotnosci nie jest fajne.

Alicja i Piotruś
myslalam nad cytologia ale jakos tak nie zrobilam jeszcze....
sweterek w rzeczywistości jest bardziej różowy niż pomarańczowy