|
|
#4801 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
#4802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale fajno |
|
|
|
|
#4803 | ||||
|
BAN stały
|
![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;49310355]Jakich? [/QUOTE]Takich i owakich ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Flo, a może te telefony to jakie zakłócenia na łączach? U nas było ostatnio podobnie, co słuchawkę podnoszę, tam cisza, aż za którymś razem odezwała się babka z Orange w końcu Cytat:
Chociaż... nawet w tej sytuacji potrafię sobie wyobrazić pytanie w stylu "a może się pan potknął i nadział? proszę się na spokojnie zastanowić, my nie możemy ot tak przyjąć zgłoszenia..." Cytat:
Po co taka sukienka? Wystarczy założyć sam szalik przecież
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-12 o 14:16 |
||||
|
|
|
#4804 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Gdyby taki delikwent przyszedł może ze sprawcą trzymającym ten nóż wbity w plecy, wtedy może..... chociaż pewnie by dostał zarzuty, ze go sprowokował.... Względem sukienki to mój ś.p. Tatuś mawiał, ze najkrótsza mini, to pupa zapięta na agrafkę
|
|
#4805 | |||
|
Zakorzenienie
|
i znowu w środku tygodnia
![]() mój ma "wigilię" jutro i idziemy razem, bo mają z osobami towarzyszącymi W ogóle to niezła "wigilia" impreza na 600 osób Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4806 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz rację, to też prawdopodobny scenariusz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4807 |
|
BAN stały
|
Mój też, więc zrobię sobie domowe spa
![]() edit: i będę oglądać Disneya
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2014-12-12 o 16:11 |
|
|
|
#4808 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, oglądałaś Wolnego strzelca (Nightcrawler)? Jeśli nie to zapraszam na seans choć mógłby bardziej trzymać w napięciu. Ale co najważniejsze jest ciacho
|
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest zawsze dobry pomysł. Cytat:
Ale już nie marudzę, dzięki. Chętnie to sprawdzę.---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Tego pana? biografię? Czy bajki ?
|
||
|
|
|
#4810 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Nindżopesz
|
Na Filmwebie powiadają, że napięcie jest, jak dla mnie zabrakło efektu wow. Ale nadal IMO wyższa półka.
|
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom zwiastun smaczny, choć nie lubię oglądać zwiatsunów to się mi jakoś kliknął ![]() Thnx, na obecny czas @ będzie jak znalazł. ![]() Ale poczekam na chuopina jednak. Lubię filmy oglądać w towarzystwie, dzielić się opinią etc. Czy widziałaś Enemy z nim? Tylko sens ma oglądanie tego w ciemno, bez czytania o filmie. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-12 o 16:39 |
|
|
|
|
#4814 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
w moich rejonach jaja sprzedają, czy może bardziej kiedyś sprzedawali, na dziale z warzywami i zaliczenie jaj do grupy nabiału nigdy mnie nie przekonywało ![]() Cytat:
Cytat:
przecież właśnie na tym polega filozofia a mnie akurat takie teoretyczne zagadnienia bardzo ciekawią, są badania psychologiczne na ten temat, ludzie różnie postrzegają (w kategoriach dobra/zła) np. ocalenie grupy ludzi przez spowodowanie śmierci 1 osoby w sposób bezpośredni (tak jak np. tu przez wysadzenie dynamitem czy zepchnięcie kogoś na tory, albo "uciszenie" płaczącego niemowlęcia, itp.) a pośredni (np. naciśnięcie dźwigni która spowoduje że pociąg zmieni tor i nie przejedzie 10 osób a tylko 1) Cytat:
![]() hmmm, a ja w ogóle nie umiem sobie wyobrazić jak to jest mieć samochód, pewnie niebo a ziemia i trudno kiedy brakuje. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-12-12 o 16:47 |
|||||
|
|
|
#4815 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Thx
No, zwłaszcza dla Ciebie Znaczy ładne są, ale jak lubię klasyczne, perfumowe perfumy, tak nawet dla mnie były nieco nudne Trochę tęsknię, zwłaszcza za zielenią, brakiem smogu i tym, że wszędzie było blisko. Ale ostatnio byłam parę dni, to nudy, znajomi pracujący, dzieciaci i nikt nie ma czasu, imprezy w moich klimatach muzycznych, tak chociaż mniej-więcej: brak, w Krakowie jednak zawsze jest co robić i nawet jak się zamula w domu to sama świadomość, że to z wyboru jest miła Cytat:
![]() nie no, ja zawsze rozkminiam, przecież bym nie była sobą, a jeszcze teraz, jak mam wolne, mam czas na klasyczne "thinking leads to overthinking" nie lubię tego w sobie U lekarza okazało się, że mam zapalenie ucha, a mnie nic nie bolało, ani trochę, myslałam, że jest zatkane. Wcześniej dentystka odkryła, że ząb mi umarł - też bezboleśnie. Może mam guza mózgu i przez to nie czuję bólu, przecież obie przypadłości są pioruńsko bolesne
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4816 | ||
|
BAN stały
|
Znad obiadu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mam problem prezentowy... Dla ojca mam już dwie fajowe koszule, dla Młodego fajowa koszula, perfumy i koszulka za☠☠☠ista, jedna dostał na mikolajki i zachwycony, druga na gwiazdkę, tylko dla mamy nie mam nic i nie mam pomysłu....perfumy odpadają ( dostaje moje jak jej się spodobaja i i tak rzadko używa), ciuchy też, bo mamy całkiem rózne gusta...nie wiem, może jakiś świecznik czy co? ![]() Koszulki wogle polecić mogę, za☠☠☠iste wizualnie i jakościowo i obsluga sklepu przesympatyczna i bardzo kontaktowa Mlody dostał taką http://www.deadcantalk.com/Stanislaw...leon/product37 I jeszcze ta dostanie http://www.deadcantalk.com/Charles-B...you./product17 A ja dostałam od siebie dla siebie takie http://www.deadcantalk.com/Narkotyki...cego/product61 http://www.deadcantalk.com/Witkacy-a...leon/product38 |
|
|
|
#4818 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do tej pory żyłam w przekonaniu, że WSZYSTKIM się tak samo po odżywce włosy rozplątują same na mokro, już podczas spłukiwania 2. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. płyny do prania ) no i kupuję je hurtem a nie po jednej sztuce. Nie wiem, ale autem załatwiam wszystko szybciej, docieram wszędzie szybciej. Jedyne przekleństwo auta - awaryjność. ![]() Nie, przepraszam, jest jeszcze druga zmora - brak miejsc parkingowych. Ale nie narzekam, to właśnie urok zagęśzczenia motoryzayjnego. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() 2. No ale jak ząb umrze to i czucia brak. Dednięty nie boli. A czy musiał być zepsuty? Co ona na to? Skomentowała to jakoś? Nie każde zapalenie ucha boli, moja przyjaciółka ma non stop, nawracające, i na pewnym etapie jeszcze nie boli. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
I jakim ona jest typem? Co ją kręci? Właśnie home decor? czyli po polsku np bibeloty coś z zastawy? książki? a może kosmetyki do pielęgnacji?Coś skórzanego - ja z tym nieśmiertelnym etui, ale my mamy takie zboczenie rodzinne (tzn ja i tata miał) że kręcą nas np etui an pióra, długopisy. Wszelkie etui na klucze, na monety, na byle co. Może kosmetyczkę ? Mama podróżuje? Lubi malarstwo? Forografię ? Kulianria? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-12 o 17:22 |
|||
|
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z zastawy dostawala od dwóch lat, rok temu zestaw filizanek, wczesniej talerze to odpada...na super fajny sprzet kuchenny nie stać mnie teraz, długopisy tudziez inne piśmidła drogie i osprzętowanie do nich odpada, bo to bez sensu...chyba jedynie cos do domu, najlepiej do salonu, żeby ludzie widzieli tylko żeby to było w rozsądnej cenie, 50 - 60 zl...max 100..serio wolę kupić coś drogie Mlodemu czy Tacie, bo wiem,że docenią....a tak to i tak sie na marudzenie narażę, bo albo szkoda kasy, albo brzydkie, albo drogie...najchętniej to bym kupiła paczkę cukierków, jak by jadła słodycze ![]() Kosmetyki...no nie używa, jedynie podkład , ale to na mikołaki dostała...książki...czyta wszystko, ale 3x w yg w biblio jest, to sobie bierze jak leci... krem co dostała na gwiazdkę 2 lata temu wywaliłam do polowy zuzyty jakoś w lato...... Normalnie we wspóżyciu córka matka jest super, tylko zbyt oszczędna, nawet jak swoich nie musi oszczędzać.... |
|
|
|
|
#4820 |
|
BAN stały
|
Ja w ogóle nie mam tak totalnie żadnej ochoty na święta, tak mi się ich nie chce... Prezentów też jeszcze praktycznie żadnych nie kupiłam, tylko sobie zamówiłam parę rzeczy przy obczajaniu sklepów internetowych
|
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u Ciebie pewnie Salomonowy problem? Wszystkich nie uszczęśliwisz, coś jak kiedyś? Stazja - a fajne ramki na zdjęcia? Patera? Jest tego zatrzęsienie, skoro lubi to powinno cieszyć oko. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-12 o 18:31 |
|
|
|
|
#4822 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
2. nie, no, to zrozumiałe Cytat:
i z Anuszką Cytat:
)
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4823 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam proste, delikatne włosy- po odżywce fajnie się rozplątują, ale rozczesuję je jednak na sucho.
I w końcu już mi tak mocno nie wypadają Co do świąt, u nas konkretne robi się tylko dzieciom.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4824 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4826 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-12 o 18:44 |
|
|
|
|
#4828 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
w ogóle to
Cytat:
w użytkowaniu moje włosy są same z siebie za to plątliwe, więc na co dzień nosze kok, czasem warkocz.2. pogrubione - to samo się tyczy wawy, tzn. to o odległościach i cenach taxi, bo reszta wydaje mi się w miarę uniwersalna. a metro jest ciut przereklamowane tyle że przemierza odległości szybciej niż autobus/tramwaj, a w zimie nie marzniesz czekając aż przyjedzieza to na plus dla zbiorkomu zawsze mnie nastraja widok ludzików skrobiących szyby na mrozie
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Nindżopesz
|
No, i to socjopatycznym, wychudzonym, niewyspanym i z brudnymi dłuższymi włosami
Enemy nie widziałam ale se zorganizuję. |
|
|
|
#4830 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bez kontekstu fajnie to brzmi
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Ale fajno 
[/QUOTE]

Chociaż... nawet w tej sytuacji potrafię sobie wyobrazić pytanie w stylu "a może się pan potknął i nadział? proszę się na spokojnie zastanowić, my nie możemy ot tak przyjąć zgłoszenia..."

Tego pana? biografię? Czy bajki ? 

Jutro znów autobus. 

)