|
|
#3001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do brzuszka to mój M ostatnio się mnie pytał jak to jest ze skórą skoro ni robią mi się rozstępy to skąd ona się bierze? Z pleców? I co się później z nią stanie
Daria szczęście w nie szczęściu ze uciekli zanim Was okradli
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chce juz kurde meza. Nie dosc że wczoraj od 23 do 15 w pracy, chwile zakupy i poszedl spac. To dzisiaj w pracy od 6 do 23
![]() Aga no to ładnie, to chociaz wie w miare co ją czeka ![]() Ja i tak uważam że Tymianek będzie duży ![]() Jeeej jak ta teściowa się wtrąca ![]() Olcia Twojego męża to pod diody jak nic ! ![]() Daria ehh dobrze, że nic nie ukradli ![]() Monia gratulacje wyników.. dobrze, że wszystko ok ![]() MamaZuzi no mi się wydaje też że głownie to mocz na badanie wziąć, jak coś z nerkami to już w moczu coś wyjdzie
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce dużego Tymianka Kurde skończone a teścia nie ma. Grrr juz byśmy mogli jechać... Grrr niech on już przyjeżdża.... Można oszalec u nas zawsze nerwowo
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie.. do tej pory
okaże się w poniedziałek
|
#3006 |
|
Wtajemniczenie
|
Hope ja już nie wiem co to
Boli mnie w lewym boku nie brzucha tylko całkowicie bok nawet ciut plecy może tak ciągle, jak biorę głębszy oddech to boli najbardziej. Najlepiej jest jak leże na plecach. Może jak najbardziej to być przez ucisk małej ale wole z góry się przebadać jeszcze raz ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Aga Tymianek na pewno będzie mały, jak on ma być duży jak ona cały czas w ruchu kalorie spala
|
#3007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja za luteinę płaciłam po 3,20 z 100 mg. p.s. Mam spory zapas, bo na początku brałam jej hurtowe ilości, a potem nieco zeszłam z dawki, więc mogę się podzielić i Ci podesłać- daj znać, jak coś. CUKRZYCOWE DZIEWCZYNY- podziwiam Was za wytrwałość i pilnowanie jedzenia. Mimo, że i ja nie szaleję z posiłkami (weszło mi w krew odżywianie przed ciążą z niskim ig), ale wiem, że czasem ten kawałek ciasta poprawił mi humor lepiej niż cokolwiek innego... A ograniczanie się z owocami, to już w ogóle. Podziwiam Was i trzymam mocne kciuki za pozostałe kilka tygodni! Po porodzie należy Wam się coś pysznego ![]() Cytat:
też myślę, że część dziecko potrzebuję, a drugą my ![]() TULI LULI- jak obrona? ![]() MACIEJKA- ja na takie małe kosmetyczne rzeczy wzięłam od Mamy pojemniczek z Avonu: Na ubrania- mam zestaw koszy bambusowych z biedronki i jeden z nich zmieni swoje zastosowanie na dzieciowe brudki takie: MLEBI- ja mam już przewijak zakupiony- mogę Ci zmierzyć te nóżki, bo wydaję mi się że to taka standardowa wielkość będzie. ZIELONA- a wiesz, że u mnie też brzuch wyskoczył z dnia na dzień nie wiem, jak to możliwe, ale jednak się da
|
||
|
|
|
#3008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz byśmy jechali ale przecież jest 19 sta i jeszcze z psem trzeba iść... Oszaleje!!!!!
|
|
|
#3009 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszeeeeee, mnie już też nerw bierze!!
Siedzę i czekam jak pan zadzwoni, że skończył pić. A ja powinnam być już wykąpana, w piżamce w łóżku z mandarynkami i pomarańczami Nawet nie raczy zadzwonić ile tak mam czekać! Daję mu 30 minut i niech radzi sobie sam!! |
|
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze takie czekanie.. Widzę że nawet teraz taki sam nerw mamy Kochana wdech-wydech ja razem z tobą Dostałam smsa od pani ze SR ze mamy mieć kapcie na zmianę we środę
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
Na nerki to może dobrze też kreatyninę zrobić? No i na ciężar moczu warto zwrócić uwagę.
|
|
|
|
#3012 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
znowu jestem głodna...
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zjadlam 2 mandarynki ale stwierdziłam że zjadłabym jakiegoś schabowego
![]() Asia ojj następnemu diody się należą,.. niech wraca taxowka... Aga a po co kapcie ? to jakies cwiczenia jednak beda? tam pisalo ze to niby tylko zapoznanie sie z wszystkimi i rozmowy co sie oczekuje... chyba ze sie boja ze im sie podloge zniszczy
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie wiem co zjesc... chyba jogurt i lody... kurde znowu dłonie mi puchna
|
#3015 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na youtube sa kanały z ćwiczeniami dla ciężarnych (linki są na np. mamusiach kwietniowych )Spróbować zawsze możesz, choć trochę. Bo widząc po sobie ulgę przynosi to to niesamowitą. A jak będzie się nasilać to do ortopedy na konsultację się udaj. Mi zlecił rehabilitację, poobklejali mnie kinezio taśmami i trzymam się całkiem nieźle ![]() ZIELONA- ad. prasowania- u nas zajmuje się tym Mąż. A że czas wolny ma ograniczony, to robi to tylko jak rzeczywiście musi. Większość rzeczy wieszamy tak po praniu, żeby nie było widać zgnieceń da się ![]() Z ubrankami powiedział, że miesiąć to spoko, może prasować, a ja trzeba to i do 3, czy 6, tylko żebyśmy dopytali, czy oby na pewno trzeba ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- LOGOASIA- życzę Ci spokojnego leżakowania wiem po sobie, że było mi ciężko patrzeć w sufit, gdy wokoło tyyle fascynujących rzeczy można zrobić rozumiem doskonale niechęć do przymusowego leżingu, ale jak trzeba to trzeba )Cytat:
Ja słyszę, że mam za mały brzuch i czy na pewno z dzieckiem wszystko dobrze bo ktoś tam to miał większy w tym czasie, a ktoś inny miał za małe dziecko i tysiąc problemów ...Moja siostra miała od 3 miesiąca spory brzuch, jest szczuplutka, ma 150 cm i tak jakoś jej wyskoczył. W grudniu (4 m-c) to jak mówiła, że termin na początek maja, to też ludzie się dziwili, że nie w tym roku ![]() Jedne mają większy inne większy i tyle, nie ma co się przejmować i zastanawiać. Trzeba słuchać jednym uchem, a wypuszczać drugim. ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- MIGOTKA- my też planszówkowcy ![]() na rocznicę ślubu kupiliśmy pakiet gier, więc na razie mamy spory wybór. Ogólnie uwielbiamy spotykać się ze znajomymi i pograć, czy to w kolejkę, ticket to ride, pandemię, czy inne a wraz ze znajomymi to mamy sporo do wyboru ![]() WĘGIELEK- pierniki super! Ja jeszcze się nie zabrałam do robienia. Potrzebuję Męża do wałkowania, więc może w weekend
|
||
|
|
|
#3016 |
|
Wtajemniczenie
|
O nieeee mam go w głęboko w ....
Dzwonię, nie odbiera! Za chwilę oddzwania, uchachany, z plączącym językiem, w tle słysze te wszystkie bździągwy! Mówię mu, że ja czekam, jestem w ciąży tak dla przypomnienia i chcę się iść kąpać i położyć! A on, ale jest impreza! A ja na to, że słyszę i , że go o coś prosiłam! A on oj jeszcze z godzinę przynajmniej, proszę nie rób scen. To mu powiedziałam, że ja też go prosiłam i się wyłączyłam! Jak mnie w..... Piernicze nie interesuje mnie jak z kim i kiedy wróci. Ja mam swoje plany na wieczór! Choć korci mnie podjechać tam i zobaczyć z kim to się tak dobrze bawi, albo z kim wychodzi, ale nie nie nie będę się zniżać do ich poziomu!! |
|
|
|
#3017 |
|
Konto usunięte
|
Aggo a te nóżki to można przesuwac? Jaką jest odległość pomiędzy nożami na szerokość i długość?
Dziękuje ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ja dziewczynki kupiłam dzisiaj bezdotykowy termometr Microlife za 95 zł z tabletkami tranu 120 szt w zestawie, także myślę ze dobra cena, i pokazuje że mam 36,1 temperaturę ciała, mojemu tż pokazuje normalnie. Ciekawe czy w ciąży to normalne że jest niższa temperatura brrr
|
|
|
#3019 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Udało mi się nadrobić i już muszę was opuścić, bo znajomi do nas idą... eh.. |
||||||
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Maladt lody woow
![]() Dawno nie jadłam ale mnie ciągnie na coś czym sie pożądnie najem ![]() Aggo ehh ja sobie cały czas obiecuje jakieś ćwiczenia i mi nie wychodzi ![]() Asia ooo kurcze... mąż jak dla mnie przesadził.. i to grubo, naprawdę bym go gdzieś miała i niech sobie sam radzi!!! Ehh w takich przypadkach cieszę się, że jednak mój jest jaki jest, bo jest naprawdę kochany.
|
#3021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
Już właśnie wyprowadziłam go z sypialni!
Ja i moja Niuni z pijakiem spać nie będziemy! Nawet mu kołdry nie zamierzam wyciągać! A mało tego zakręciłam kaloryfer, niech go wypizga! Ja wiem, że facet to facet. Dawnooooo nie pił, naprawdę dawno. Nie bronię, go ani nic. Chodzi mi tylko o to, że to impreza z pracy i jest tam ta k.... co się przystawiała do niego nawet przy mnie! Chce się napić niech poje z sąsiadem! A nie z ludźmi z pracy! |
|
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbym w tle usłyszała jakieś kobiety uchachane .... Faceci! ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
A czuję się dobrze
|
||
|
|
|
#3024 |
|
Rozeznanie
|
Zobaczcie to
http://pl.dawanda.com/product/57122435-Emilka- Asia - nie denerwuj się, szkoda Twoich nerwów
|
|
|
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, weź prysznic, zrelaksuj się, zjedz coś dobrego i się już nie denerwuj
|
#3026 |
|
Rozeznanie
|
Asia
a z kaloryferem dobry pomysł
|
|
|
|
#3027 |
|
Wtajemniczenie
|
Współczuję wam dziewczyny... Mój jest zupełnie innym facetem. Nie raz ja zwracam większą uwagę na inne kobiety, na cycki, nogi... Podziwiam a on? hmm.... Nawet zanim my się skumaliśmy i to nie wiem jakim cudem. Kolega chyba nas wepchnął sobie w ramiona, to on sam jak palec był przez 3 lata i nwet nie zarywał do żadnej baby, nie chciał "przelecieć".. I to nie jest tak, że w jakiś sposób próbuję go bronić czy tłumaczyć. Nie absolutnie. Po prostu nawet w tym czasie spędzaliśmy razem bardzo dużo czasu i widziałam jak się zachowywał względem dziewczyn. Był obojętny. Wszystkie traktował jak koleżanki "kolegów" bez żadnych podtekstów czy prób poderwania... Często jak o tym myślę, to wydaje mi się to bardzo dziwne... I jak mówię, że po porodzie tez nie będziemy się bzykać, to słyszę " trudno, wytrzymam, tyle lat wytrzymałem..."
Jest na prawdę kochanym, wspaniałym facetem dla mnie. Przed ciążą, moja choroba też nie pozwalała na częste współżycie, bo odczuwałam ogromny ból. To też zawsze pytał wcześniej, albo czekał do skutku aż ja cos zainicjuję, żeby czasem mnie nie zmuszać... a jak juz dochodziło co do czego, to był tak delikatny, że aż mnie to czasem denerwowało. |
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja temperature mam czesto ok 37-37,3.
|
#3029 |
|
Wtajemniczenie
|
ALA-mam ich całe pudło przeróżnych- postaram się porobić zdjęcia w niedzielę. Z chęcią się podzielę
![]() EMDZIK- jak już raz spróbujesz i poczujesz ulgę to będzie Ci się chciało robić kolejny raz staram się codziennie, choć po trochu, bo inaczej miałam problem z chodzeniem, leżeniem, ogólnie ze wszystkim. MLEBI- żeby to wymierzyć muszę wstać z kanapy zrobię to- zapisałam na liście, ale później albo już jutro WĘGIELEK- lubię oglądać rzeczy na dawanda i jeszcze na pakamera ![]() w ogóle lubię robótki ręczne wszelakie ![]() Mąż zaczął sprzątanie, więc dołączę do niego może ozdoby porozwieszam jeszcze
|
|
|
|
#3030 |
|
Konto usunięte
|
Ala ciszę się że masz tak dobrego męża
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Bo mam robiony z wtorku ale wtedy bolało mnie coś innego. Chyba schizuje już 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

to jakies cwiczenia jednak beda?