|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Idę sprzątać co nie co z Zuzią, nudzi się malutka, a ja się całkiem nieźle teraz czuje
Nie będę szaleć, żeby znowu nie cierpieć ale Tż nie będę o nic prosić. Później zajrzę
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
Oj Kochane jesteście dziękuję za wsparcie
pogadam jeszcze z ginem, zobaczymy co mi doradzi... Paulinka tylko się nie przemęczaj! Ilonka wiem, że łatwo powiedzieć nie przejmuj się, ale teraz naprawdę nie jest łatwo zdać, więc głowa do góry ![]() Ja dzisiaj będę lukrowała pierniczki, które z mamą wczoraj upiekłam
09.06.14 II kreseczki 14.02.15 Maksiu Edytowane przez kano1003 Czas edycji: 2014-12-13 o 09:43 |
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tz jesli ma okazję wyjść, czy to służbowo, czy z przyjaciółmi, to idzie. co mam mu bronić. Ja sama nie mogę, ale on czemu nie? a jesli chce wrocić później to mówię od razu zeby spał u kolegi bo nie chcę go oglądać ![]() teraz tez go namawiam zeby skorzystał bo to już ostatni dzwonek, sylwester bezalkoholowo na stand by'u |
|
|
|
|
#3124 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, ja z wami tylko do południa, później jadę się gościć, w niedzielę pewnie też mi sie nie uda was zajrzeć bo mam męża w domu, zakupy zaplanowaliśmy, bo mi na święta bank sypnął kosiarką
, a mąż dostał kartę z kasą na zakupy dla dziecka, ale do zrealizowania w smyku lub hm, więc jedziemy jutro szaleć ![]() pokazałam mężowi koszulkę że też chcę taką i obiecał mi że mi taką zamówi [IMG]file:///C:/Users/EWA/Desktop/EWA%20pierdo%C5%82y/10802025_611741945597573_ 528200438665839365_n.jpg[/IMG] Kasiu - postaram się zrobić, jak nie znajdę schematu to spróbuję odwzorować , ale nie wiem kiedy, bo cały przyszły tydzień na pewno nie dam rady, bo mam do zrobienia dwie lalki, dwa zające i dwa SpongeBoby Kanciastoporte, więc dam ci znać, ![]() Buu no nie wysłałam tak, więc wyślę w poniedziałek, bo tak w ostatniej chwili wymyśliłam że masz lalę dla starszej, a młodsza nie może być poszkodowana wiec właśnie kończę jeszcze dla niej niespodziankę ![]() Lui- dużo zdrówka dla babci Boże jak ja wam zazdroszczę jedzenia tych mandarynek, ja po zjedzeniu jednej mam zgagę kosmos :mur: aggo_di wegielek- fajowe, dziękuję ![]() Paulina ja nie wiem , ale wydaje mi się że to już nie przelewki i szpital na parę dni by ci się przydał bo tam chociaż by ci zrobili wszystkie badania na miejscu daria- dobrze że nic nie wynieśli, ale jak już drugi raz to znaczy ze maja na wasz garaż już oko, zgłosiliście to na policje, może jakiś prosty alarm tam zamontujcie. mam nadzieje, że dzisiaj już lepiej się czujesz i brzuch już tak nie dokucza |
|
|
|
#3125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
On naprawdę nigdzie się nie szlaja i nie pije poza tą imprezą firmową i jakimiś sporadycznymi okazjami. Mi chodziło po pierwsze o to, że na imprezach z pracy wypada trzymać fason, a po drugie, że musiałam czekać na telefon od księciunia! Tylko i wyłącznie to mi leży na sercu. A najlepsze jest to, że egoista onrażony na mnie! Bo mu zimno itd. Foch, nie odzywa się! ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
A jak go pogoniłam to się sfochował, że przecież on jest trzeźwy, a ja taka zepsuta i w ogóle! |
||
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
ewekooo hahaha
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- asia oj za focha to bym mu nawrzucała roboty
|
|
|
|
#3127 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale T byla z nami i jeszcze widziala,ze lzy mi polecialy,a ona jest ostatnia osoba ktora bym chciala by widziala jak placze :/ a hormony ze mna wczoraj wygraly ![]() Kurde Twojemu mezowi oddam jedną diodę od mojego co ? moglby z wami podekorowac, wspolnie, mogloby byc fajowo kurna nooo faceci Nie przemeczaj sie ![]() Cytat:
a oczywiscie sama sie jeszcze nie wzielam :/ Cytat:
Cytat:
Na kaca najlepsza jest praca- daj mu zajęcie Moj ladnie od rana skreca szuflady zaraz sie zbiore i pojedziemy moze dokupic dwie listwy to powierci poki wolno ![]() i bedzie stan surowy pokoiku skonczony ![]() potem porobimy oplaty i zobaczymy,na co mozemy sobie jeszcze pozwolic W pokoiku robi sie ladnie,wiecie ? ![]() Stwierdzam,ze wszystko trzeba na spokojnie a na przyszlosc- bedziemy jezdzic bez T- chocbym miala brac transport z Ikei, nie bedziemy brac od niej auta a zemsta na pewno jeszcze bedzie,co by mi cala gorycz splynela z serca a jak jeszcze raz powie do mnie KULA to tez jej cos powiem o !i tak waze mniej niz ona Wiwat w ogole 8smy miesiac dzis u mnie 70dni do porodu ![]()
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Asia1105 Doskonale CIę rozumiem, że miałaś nerwa na męża .. Ja osobiście nie lubię jak mój chodzi na imprezy, na takiej typowej z pracy był na jednej i wrócił w doskonałym humorze nad ranem, wiadomo pijany ale jakoś dobrze się czuł. I wkurzył mnie bo ze mną nigdy nie potrafi wysiedzieć, godzina 24 to max i mojemu się spać chce i do domu idziemy i było mi okropnie przykro, że z ludzmi z pracy wysiedział, a ze mną jak jest to ZAWSZE zaraz śpiący i zmęczony
No i ludzi z pracy jego nie znam, także to też jest powód dla którego takie wyjścia mi się nie podobają No i mój tż ma specyficzny sposób bycia, on jest zawsze miły, uśmiechnięty zażartuje i ja wiem, że jego zachowanie może być uznawane za hmm flirt przez niektóre osoby , a on sobie z tego nie zdaje sprawy i nie rozumie, czemu mnie to tak wkurza ![]() kano1003 co za lekarz 1141655 doskonale CIę rozumiem, że zdenerwowałaś się w ikei , sama jak sobie coś zaplanuję i mąż chce coś zmieniać to zaraz mam focha...ale w suie niech se też coś chłopina wybierze. Mój za to szafy nie chce i właśnie chce ten regał kallax i pudełka i ubranka których nie używamy chce trzymać w tych pudełkach, a potem jak dzieć będzie starszy to dopiero pomyślimy o szafie, a w tym regale będą zabawki ... jakoś tego nie widzę przeklete_pragnienia przykro mi No i te 3 mm to oże być błąd pomiaru , ja tam większe różnice będę brała za skracanie się szyjki Mlebidakin to podziwiam, mi się nie zmieszczą. W dwóch mam ubranka te pierwsze rozmiary 56 i 62 ( same kombinezony zajmują kupę miejsca ) w kolejnej ma te pudełka i tam różności, skarpetki, rajstopki czapeczki, smoczki itd. a w ostatniej ręczniki pieluchy. A że kupuję już ubranka na większe rozmiary to miejsca mało
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziołszki.
Mam dziś fatalny nastrój. I niestety wydaje mi się, że niezbyt szybko'minie, bo spowodowany przykrymi wieściami. Ale to nie teraz... Nadrobię was pod wieczór (a przynajmniej spróbuję, bo wiadomo jak to w gościnie ) Zaraz się zbieramy do Wrocka. |
|
|
|
#3130 |
|
Zadomowienie
|
aggo_di, migotka- my też planszowcy, kochamy takie gry i jak tylko mąż jest w domu to w weekendy cała rodzinką z dzieciakami gramy, jeszcze mój młodszy brat jak przyjeżdża z Gdańska to wtedy gramy . Mój tata zawsze się wkurza, że święta, stół jedzenie a my wszyscy przy stole bitwy rozgrywamy
![]() węgielek - ty mi tu nie mąć tymi pluszakami na szydełku, no ten misiek w rożku zakochałam się i nie bata muszę zrobić tylko kiedyyyyyyyy ![]() emdzik- polecam ćwiczenia, ja biegałam na jogę i piłkę też mam, bo bez tego chyba już bym tylko leżała tak mnie bolą plecy kano- masakra, brak słów Aga- przykro mi , ale niestety z reguły tak się kończą zakupy gdy jednemu podoba się co innego. Teściowa szkoda słów, nie powinna się w ogóle odzywać. Ale ja na twoim miejscu nic bym nie kupiła, a po powrocie do domu przedyskutowała problem jeszcze raz. My tak właśnie wybieramy glazurę do łazienki, każde z nas inny pomysł i powiedziałam tż że nie kupimy żadnej dopóki oboje nie będziemy zgodni co do wyboru, trudno, to ma cieszyć nas oboje przeklete_pragnienia- ie martw się, głowa do góry, w końcu się uda, poza tym jesteś w ciąży, masz inną reakcje może dlatego jest ci trudniej i tak jak napisała zielona to wina systemu i nieomylnych, a czasami złośliwych egzaminatorów |
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no to gratulacje 8 miesiąca
Coś jeszcze chciałam napisać, ale zapomniałam
|
|
#3132 |
|
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, ze wszystko się ułoży. Miłego wyjazdu.
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak przy okazji to wczoraj mieliśmy gości i był chrzestna mojej Oli ,która ma roczną Hanie i dostałam od niej chustę do noszenia no i jak już będzie mała to pokaże mi jak wiązać i nosić małą ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- kasia - już wszytko mam ten niebieski to gumball pomaranczowy to darwin jego brat ryba. Jeszcze jak by któraś z dziewczyn która dobrze włada angielskim skumała jak przetłumaczyć wzór to już bym była w 7 niebie http://kimlapsley.blogspot.com/2014/03/gumball.html |
|
|
|
|
#3134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nooo mąż mnie zawołał, że skończone. Dopasowaliśmy jak drążek powiesić , jak półki w szafie rozplanować itd itd No i mówi do mnie: " A teraz czekam, aż powiesz, że miałem rację i jest ładnie" Nie no jest ładnie ![]() Podoba mi się już :P Może to nie meble marzeń, ale jest ładnie. Czysto, świeżo. Biało. Jest miejsce na ciuszki A mąż już planuje kolejne więc chyba jest si ![]() najchętniej bym teraz wszystko wyprała i poprasowała Ale muszę ją trochę przewietrzyć ![]() będziecie chciały fociszcze ?:P
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
heheheh zaraz coś cyknę
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu sie nudze a wy tak cicho
|
|
|
|
#3140 |
|
Zadomowienie
|
Ej, no właśnie - zrobiłam sobie przerwę na kawę (i wizaż) a tu cicho...
|
|
|
|
#3141 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
A egzaminator pięknie pokazał jak łamie się przepisy i jak nie zdać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Paulinka, Madzia wyjdzie po 19 stycznia, zobaczysz Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście, Ola ratuj.... Cytat:
Aga, gratuluję 8 m-ca i pokaż foty!
|
|||||||
|
|
|
#3142 |
|
Zakorzenienie
|
już porobiłam zdjęcia, coś tam widać, komórką musiałam zrobić, bo w aparacie akumulatorki padły:P
Zaraz załaduję
|
|
#3143 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też uważam że z pijanym nie ma co gadać bo to niestety przepaść poziomów, najlepsza jest zemsta na kacu jak człowiek jest taki rozbity, skołowany i nie do życia.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tylko że w tych szpitalach europejskich nie ma takiej rzezi jak się niekiedy u nas słyszy, i tego pewnie nie wzieli pod uwagę. A ja dzisiaj dziewczynki razem z mężem jadę się edukować do weekendowej szkoły rodzenia. Już się nie mogę doczekać czego się dowiem Nasmażyłam sobie naleśników żebym tam z głodu nie umarła, także jak wrócę to zdam Wam relację.
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
Super, z weekendową SR
koniecznie daj znać jak było ![]() Wklejam zdjęcia szafy Sruwa :P ładnie wygląda, trochę pomieści jak się zapełni i zmienię wieszaki na ładne jednokolorowe to będzie si i jakieś pojemniki kupię eleganckie do środka o szafy na tę dolną półkę ![]() Choć docelowo zrobiłam ją wyższą na pampersy :P No i lozeczko tak stac nie bedzie, bo idzie z nami do sypialni teraz tylko tam stoi:P
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
a zapomniałam u mnie dzisiaj
Jesteś w 34 tygodniu ciąży (33 tyg. i 0 dni) Miesiąc: 8 Trymestr: 3 pozostało 49 dni do porodu |
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
woawoa ![]() ![]()
|
|
|
#3147 |
|
Zadomowienie
|
Aga ładnie to wszystko wygląda, wcale nie ma wyglądu dziecięcej szafy
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak zamilkłam, bo prasowałam ciuszki Szyma
Hihi takie małe to ja mogę prasować ![]() Ewa łooo coraz bliżej
|
|
#3149 |
|
Zadomowienie
|
ewek000 gratulacje! ale to leci!
1141655 dobrze ta szafa wygląda. Jak dla mnie, to zlewa się ze ścianą i dzięki czemu wydaje się mniejsza, nie jest elementem dekoracyjnym, więc tym lepiej będzie widać te fajne dodatki, które już zgromadziłaś. |
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

Nie będę szaleć, żeby znowu nie cierpieć ale Tż nie będę o nic prosić. 
pogadam jeszcze z ginem, zobaczymy co mi doradzi...

bo nie chcę go oglądać 
o !

No i ludzi z pracy jego nie znam, także to też jest powód dla którego takie wyjścia mi się nie podobają
No i mój tż ma specyficzny sposób bycia, on jest zawsze miły, uśmiechnięty zażartuje i ja wiem, że jego zachowanie może być uznawane za hmm flirt przez niektóre osoby , a on sobie z tego nie zdaje sprawy i nie rozumie, czemu mnie to tak wkurza 

Ruszyłam, ale spaliłam sprzegło, śmierdziało jak nie wiem