|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Cytat:
|
|
#572 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. U mnie w tym roku bardzo dużo braków, jak nigdy wcześniej.Cytat:
Cytat:
Jak u Was z trwałością lakieru piaskowego? Pomalowałam trzy dni temu i już mi schodzi. Może zrobiłam jakiś błąd przy nakładaniu (bez bazy od razu na paznokcie, na wierzch też nic nie dałam). Co prawda tylko w kilku miejscach i przy tym lakierze tego aż tak nie widać jak przy innych, ale chciałabym aby dłużej potrzymał. (Nie prałam, nie zmywałam, więc powinien trzymać.) |
|||
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę sobie co to za fajna złota szkatułka w kat 02 na str 192
a to zestaw pierścionków
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Trafiłaś jeśli już😄 punkty payback to temat związany z avonem a forum nosi tytuł wszystko o A... więc nie wiem skąd u ciebie przekonanie ze gadamy tylko o kosmetykach a ostatnio raczej o ich braku.
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nowy program na polecenia będzie
za każdą poleconą osobę 75zł rabatu na zakupy w avon, w sumie można zdobyć do 225zł no ciekawa jestem tego programu.
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
zamawiała któraś z was tą ozdobę na kołnierzyk ? i ma real fotki ?? bo ciekawi mnie jak to wyglada ? i jeszcze te bransoletki z literkami ??
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#580 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
najpierw mama bardzo ją chciała jak zobaczyła u mnie, później w pracy pokazała koleżankom i wszystkie ją chciały
Edytowane przez myszka8914 Czas edycji: 2014-12-12 o 23:23 |
||
|
|
|
#581 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
No to może mi się też spodoba. Choć najbardziej lubię różo-fiolety
|
|
|
|
|
#582 |
|
Raczkowanie
|
Jak zawsze😄 przecież od każdej konsultantki ci którzy są wyżej w strukturze (np. OMS) mają kasę (procent)od każdego zamówienia konsultantki. Niektóre z nich zarabiają po 5000zł miesięcznie nie sprzedając ani jednego produktu bo jak masz pod sobą 300 konsultantek to już tym żeby złożyć zamówienie nie musisz sobie zawracać glowy. Kto był liderem lub jest ten wie jak to działa. Dostaje zestawienia finansowe co katalog.
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie UC Cozy Mauve to taka mocniejsza i brokatowa wersja UB Cozy Mauve, mają podobny kolor. Ultra Beauty bardzo polecam
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#585 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
A to drugie też takie nietypowe bo dziewczyna chciała "na już" więc wzięłam kuriera i na drugi dzień dostała - zaskoczona, że to w ogóle możliwe w Avonie Moje szczęście, że nie było braków Czy dobrze pamiętam, że zamawiałaś komplet 3 pierścionków Black Enamel? Dostałaś już? One są takie wąziutkie, malutkie i ciasne?? Zamawiałam rozm 6 jak zwykle na przedostatni palec a one ledwo wchodzą a potem bardzo ciężko je zdjąć Czyżby zmienili rozmiarówkę
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Fakt są jeszcze dodatkowe bonusy ale na to już lider musi sam zapracować, za siedzenie nic nie dają
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogłabyś zmierzyć średnicę dziury?
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Black Enamel mają wewnętrzną średnicę ok 15,7-15,9 mm czli niecałe 16 mm a inne moje Avonowe pierścionki w rozm 6 mają 16,5-17 mm. Dodatkowo Black Enamel mają kształt obrączki, ale nie są równej szerokości tak, że obojętnie jak wsuniesz na palec i wyglądają tak samo. Są jak typowe pierścionki - węższe u dołu a przez ozdobę szersze na górze. Miałam nadzieję że będą równe (jak np. Arlene w złotym kolorze) bo nie lubię jak się okręcają na palcu.
|
|
#589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tym wnętrze tych pierścionków nie jest idealnie okrągłe i w jednym miejscu jest niby średnica 18mm w innym już troszkę więcej... podsumowując-na pewno ich rzeczywisty rozmiar jest większy niż z tej miarki katalogowej, nie jest to duża różnica, ale jednak
|
|
#590 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Ja zamówiłam bransoletkę, jak dojdzie paczka to zrobię zdjęcie. Chyba że będzie tak zapakowane, że nie będę mogła otworzyć nie niszcząc opakowania, bo to ma być prezent :P |
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#593 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ta limitowana Cozy Mauve w filmiku Hani nie ma żadnych drobinek, brokatu, ani niczego. Ona tak mówi: "wykończenie kremowe, całkowicie bezdrobinkowe".
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, w jaki sposób robi się zwrot w Avonie? I jak jeszcze nie płaciłam faktury, to mogę sobie odliczyć te produkty?
|
|
#595 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Filmik Hani z nowościami k17:
"Hania: na oczach mam cienie w kremie i z paletki 8 cieni w kolorach "nude" ""Hania: to szminka z serii ultra beauty "Ktoś pytał o szminkę i jakie cienie Podejrzewam kolor Latte Nude.No i myślę teraz nad cieniami ósemkami. W katalogu 17 mają dobrą cenę, bo już w 01 niezbyt. Hmmm.... Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2014-12-13 o 14:06 |
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
To może będą nawet dobre Ale już mam dziś w paczkomacie 3 paczki, jedna w drodze i nie wiem czy mi się chce kolejną odbierać, się zastanowię![]() Można spokojnie obejrzeć. Ja dostałam, ale już wszystkie rozdałam, część wzięła moja Mama, ale już prezenty zapakowała więc nie mam jak zrobić zdjęcia. Moim zdaniem jest całkiem ładna, nie wiem czy już czasem ktoś nie wstawiał zdjęć. |
||
|
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda ze nie umiem sie tak umalowac jak Hania bo podoba mi sie ten makijaz.... Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#598 | ||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Nic trudnego jak masz pędzle i bazę. Będziesz brała te ósemki? Mnie teraz kuszą, choć ostatnio kupiłam trzy potrójne cienie. W Sultry Smoke strasznie mnie wkurza brokatowy brąz, osypuje się pod oczy i mama zapytała czemu wyglądam jak bombka ![]() Mam na głowie farbę granatowa czerń... Dobrze się rozprowadza, bo jest lejąca, nie gęsta. Zapach straszny - szczypie w oczy i w ogóle cuchnie ten amoniak. Dobrze się zmywa z czoła. Jedno opakowanie wystarczyło na moje włosy do tyłka (ale ja najbardziej skupiam się na głowie, bo i tak resztę włosów mam czarną, także tam nie jest tak dokładnie pokryte). Najgorsze są rękawiczki. Totalnie dziadostwo. Nie wsadziły się do końca na palce i po chwili nakładania farby rozerwały koło kciuka, przez co mam granatową dłoń i uczulenie, bo miałam podrażnioną dłoń od mrozu Piecze, swędzi i jest kawałek ręki czerwonej. Tragedia. Nawet nie używajcie tych rękawiczek. Czy ja mogę zmyć farbę zwykłymi gumowymi jednorazówkami? ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Wysyłamy listem poleconym lub paczką. |
||
|
|
|
#599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a mowilam ze ta farba to badziewie ja tam wole kupic loreal casting z promocji cudnie pachnie nie niszczy wlosow bez amoniaku, lub pianke koloryzujaca loreal sublime lub schwarzkopf pianke , wszystkie te co wymienilam sa dobre do dlugich wlosow starcza jedna sztuka farby tez mam do pasa a jesli chodzi o cienie to ktory to ten brokatowy braz? ja sobie zamowilam luxe cocoa couture jesli dobrze nazwe zapamietalam , sa sliczne ale ja nie umiem cieni uzywac sierota jestem a jak uzyje to zaraz zmazuje bo sie sobie nie podobam i tak chodze tylko z mocno wytuszowanymi rzesami. te cienie 8 semki zara oblukam Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Fenris farbe avonu z ręki zmyjesz zmywaczem chyba tylko..... Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
|
#600 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ostatnio ktoś wklejał link do bloga włosowego, gdzie jest napisane, że farby bez amoniaku to "bomby z opóźnionym zapłonem". Farbą z amoniakiem pofarbujesz, trochę zniszczy, ale wyleczysz włosy odżywkami. Natomiast farba bez amoniaku ma jakąś pochodną amoniaku, która wnika w środek włosa i utrzymuje się tam około miesiąca, przez ten czas niszcząc włos od środka (rozpulchniając), więc po farbowaniu jest ok, ale po miesiącu masz mega zniszczone włosy. Dlatego lepiej jest zniszczyć raz i wyleczyć, niż żeby włosy same się niszczyły przez długi okres czasu. No i zrezygnowałam z Castingu, kupiłam Avon z amoniakiem i... na razie jestem zadowolona. Użyłam odżywki przed (której nigdzie nie widziałam wcześniej, ma zabezpieczać włosy) i po, wysuszyłam. Kolor jest przepiękny!!! Rzeczywiście granatowa czerń, a nie sama czerń jak w niektórych z tą nazwą. Włosy cudownie błyszczą i ładnie pachną po tej odżywce. Nie wypadła cała garść jak to bywało wcześniej po farbowaniu, rozczesałam tym razem normalnie. Teraz tylko poużywam dobrych masek i myślę, że stan włosów może mi się poprawić. Tylko te rękawiczki tragiczne, trzeba się zaopatrzyć w inne. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Prawie jak drogowcy zimy
.

Jak u Was z trwałością lakieru piaskowego? 

No to może mi się też spodoba. 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012