Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 15:50   #811
87marta78
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Widzę, że tylko ja zaczynam ciężko odczuwać ciążę Wszystko mnie boli, cała noc znów nieprzespana, mam problemy chyba z trawieniem, bo wystarczy, że napije się łyka wody i go czuję już pod mostkiem, a brzuch mam taki, jakby mnie ktoś napompował. Wczoraj znów standardowo złapał mnie skurcz koło prawego biodra, wzięłam nospę, pochodziłam kilka minut po domu zaciskając zęby i przeszło. Dobrze, że już w poniedziałek wizyta.
No to sobie ponarzekałam. Przepraszam za mój nastrój
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 15:53   #812
nouvelle2
Zakorzenienie

Byłam u nas w galerii i h&m jedno wielkie G zresztą w innych sklepach tez mnie nic nie zachwyciło... może to przez te dzikie tłumy. Natomiast znowu widziałam graco Evo, tym razem w użytkowaniu, prześladuje mnie dziś ten wózek

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Widzę, że tylko ja zaczynam ciężko odczuwać ciążę Wszystko mnie boli, cała noc znów nieprzespana, mam problemy chyba z trawieniem, bo wystarczy, że napije się łyka wody i go czuję już pod mostkiem, a brzuch mam taki, jakby mnie ktoś napompował. Wczoraj znów standardowo złapał mnie skurcz koło prawego biodra, wzięłam nospę, pochodziłam kilka minut po domu zaciskając zęby i przeszło. Dobrze, że już w poniedziałek wizyta.
Wydaje mi się, że tego typu dolegliwości będzie miała większość z nas to jest chyba związane z rośnieciem brzuszka i rozszerzaniem się wszystkiego

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Króliczek

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 15:55   #813
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Nie mam doświadczenia, bo to będzie moje pierwsze dziecko. Siostra ma dwójkę i z takich nakładek nigdy nie korzystała.
A z resztą - po co na zaś kupować. Jak się przydadzą, w sklepach jest ich mnóstwo
nam na SR położna kupiła żeby kupić jak są problemy typu poranione brodawki lub gdy ktoś wklęsłe sutki, bo wtedy łatwiej dziecku złapać

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
W zasadzie trudno mi cokolwiek powiedzieć, bo ja szukam totalnie innego typu wózka. Ale czytałam o nim, że jest właśnie dobry na takie wiejskie tereny i leśne drogi
dzięki! muszę na żywo gdzieś obejrzeć

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Byłam u nas w galerii i h&m jedno wielkie G zresztą w innych sklepach tez mnie nic nie zachwyciło... może to przez te dzikie tłumy. Natomiast znowu widziałam graco Evo, tym razem w użytkowaniu, prześladuje mnie dziś ten wózek

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Wydaje mi się, że tego typu dolegliwości będzie miała większość z nas to jest chyba związane z rośnieciem brzuszka i rozszerzaniem się wszystkiego

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Króliczek
słodki króliczek

ja leżę, a TŻ robi obiad pięknie
Stary 2014-12-13, 15:56   #814
87marta78
Zadomowienie

Cytat:

Króliczek
śliczny królik

Jakby nie patrzeć w poniedziałek zacznę 30tc, dobrze że już bliżej jak dalej. Mojemu TŻ dzis w nocy bylo tak przykro jak na mnie patrzył, że powiedział, że chętnie by wziął ode mnie wszystkie bóle. Kochany...
Stary 2014-12-13, 15:58   #815
nouvelle2
Zakorzenienie

Ja nakładki na sutki juz nabyłam okazyjnie, ale to dlatego że mam naprawdę kiepskie te sutki i będę się czuła pewniej, mając nakładki od razu przy sobie

Stary 2014-12-13, 16:15   #816
crystal25
Zakorzenienie

http://theshapeofamother.com/
Trafilam przypadkiem na ta stronke, tylko nie jest po polsku Historie roznych kobiet i to jak ciaza zmienia nasze cialo. nadrobie was hi hi

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:

Króliczek
cudny kroliczek

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Ale mi się teraz ciśnienie podniosło wylałam szklankę wody na laptopa mojego męża na szczęście wszystko działa, umyłam go nawet, ale coś dziwnie chodzą klawisze rety, aby to wyschło pod klawiszami zanim mój wróci z dworu sierota ja, sierota, co chwile coś mi się wylewa, rozlewa, wywala, ahhh
Moj TZ ostatnio czyscil w laptopie klawiature, tak czyscil, ze nie dziala, a nowa kosztuje ok. 50 euro.
Oczywiscie mamy gwarancje jeszcze rok czasu, ale wyslanie sie nie oplaca, bo TZ powiedzial ze jesli nie naprawia, i odesla to bedziemy w plecy za poczte, ktora kosztuje z 20 euro
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 16:16   #817
marcia45
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ten studio gris za 2500 to chyba średnio sie opłaca.. Za 3000 mozna mieć nowego joolza z torba i śpiworkiem do kompletu

Marcia mi podobają sie jeszcze te większe przednie koła, ale dodatkowo trzeba je kupic

Ja bym chyba max 2000 za używkę w dobrym stanie mogła dać

Teraz ma wchodzić ta nowa kolekcja , moze bedą wyprzedawać te starsze
Mi też się podobają większe Właśnie na solidarności ten silver co sto pierwszy przy drzwiach ze śpiworkiem i na tych kołach Dzięki za namiar na sklep z częściami
Cytat:
No i się zastanawiam piękny jest kurczę
Muszę przedyskutować z TŻ, w końcu on musi też chodzić na spacery i mieć zdanie co do wózka. Niech się poczuje
Mi się podoba, na forach czytałam dobre opinie o quinny, tylko w sklepie mi się szeroki wydawał.
Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Zielone oko i Crystal
ja też mam Hensvik właśnie
jedynie, tak ostatnio się mu przypatrzyłam i zauważyłam, ze on nie ma odkręcanych takich 3 szczebelków, jak maluch podrośnie by mógł sam z niego wychodzić hmmm... a nie pomyślałam przy zakupie o tym.
ale wygląd łóżeczka bajka

tout-petit-fille tez weszłam na Olx żeby go dokładnie pooglądać. cena jest atrakcyjna, ale na pewno jakiś mankament jest. chyba, ze baba jakaś nie zorientowana w cenach uzywek
Moim zdaniem zależy jak ktoś chcę się szybko pozbyć. Ja znalazłam joolza piaskowego na gwarancji za 1100, ale sprzedał się w pół godziny.
My właśnie hensvika dlatego nie wzięliśmy, bo jest nie demontowalny, a chcemy pokorzystać z łóżeczka też później.

mordka_1985 gratki auta, niech dobrze się sprawuje

Cytat:
Mój Tż jest zakochany w tym wózku, to jest jedyny który mu się od razu spodobał- quinny ogólnie sa bardzo dobre, ale na pewno bym wybrała 4 koła On jest pierwszy na mojej liście Tylko nie wiem gdzie go znajdę u nas, bo w smyku ich nie widziałam, a do sklepu z wózkami z lepszej półki mam trochę daleko i zostanie ewentualnie internet jeśli maxi cosi i mutsy nie wpadną do gustu
W świecie dziecka w wawie oglądałam quinny, może u ciebie tez jest.

Ja właśnie próbuje kupić joolza tak do 1600. Zobaczymy czy się uda. Zastanawiałam się czy nie za dużo chcę dać, ale jak piszecie że koło 2000, to jak znajde do 1600 niezniszczony to kupuje

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 16:19   #818
smv
Zakorzenienie

Witajcie dziewczynki. Nadrabiam jakieś 7stron...nie dam rady więcej sorrki
Widze że też jesteście narciarami .. Mnie TŻ namówił jakieś 6 lat wstecz i tak się zarazilam. Mam cały sprzęt i aż mnie wykreca jak patrze na stoki online. Ja lubię jeździć na Małe Ciche /białka Tatrzańska tylko te tłumy ;/
Ja wczoraj miałam imprezkę w domu. Przyszli znajomi. Powiedziałam ze w godz i tak mnie rozbolal brzuch aż siku nie mogłam zrobić ani normalnie iść. Wzięłam nospe i przy znajomych się na płasko na podłodze położyłam i dopiero minęło.

Wczoraj wypiłam piwo bezalkoholowe tego radlera warki - jeju jaki pycha i pizze robiłam z przepisu Lesyeux A rano standardowo musiałam ogarnąć w kuchni te garzyska wstrętne szklanki kufle.. Eh.

Właśnie skończyłam prasować 2godz stania przy desce ale zrobione. Plecy mnie bolą i se Leze.

Widze że coraz więcej z was ma łóżeczka a ja dalej boję się podjąć te decyzje i zamówić;( nawet nie mam żadnej lisy co kupić.. Boje się ze coś się stanie i chyba ta myśl mnie nie opuści do końca.. Ale po nowym roku mam w planie juz powoli zacząć kupować cokolwiek..
Stary 2014-12-13, 16:34   #819
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Dzięki Ci wielkie Przekonałaś mnie do turystycznego Ja też właśnie wstawiłam to zdjęcie łóżeczka Graco wypasionego.

I do tego materac 100x70 prawda?

Moja koleżanka tez zachwala turystyczne jako główne, mowi ze sprawdziło sie w przypadku ich dwoch córek tez chyba takie bede miała

Moja kruszynka dzisiaj osiągnęła juz 1100g , musze ja namówić jeszcze zeby zaczęła ładnie sama oddychać

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2014-12-13 o 16:36
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 16:37   #820
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Moja koleżanka tez zachwala turystyczne jako główne, mowi ze sprawdziło sie w przypadku ich dwoch córek tez chyba takie bede miała

Moja kruszynka dzisiaj osiągnęła juz 1100g , musze ja namówić jeszcze zeby zaczęła ładnie sama oddychać
niech rośnie duża a kiedy będziesz mogła wziąć małą na ręce, mówili już coś?

ojej, teraz dopiero fotkę zobaczyłam, jaka łapeńka

Stary 2014-12-13, 16:38   #821
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

slodko 3mam kciuki napewno zacznie niedlugo
Do 2 kg coraz blizej a slyszalam ze jesli wszystko jest dobrze to powyzej 2 kg wypisuja do domu?
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 16:46   #822
smv
Zakorzenienie

Jaka raczunia slodziutka
Stary 2014-12-13, 16:46   #823
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Nadrabiam jakieś 7stron...nie dam rady więcej sorrki
Widze że też jesteście narciarami .. Mnie TŻ namówił jakieś 6 lat wstecz i tak się zarazilam. Mam cały sprzęt i aż mnie wykreca jak patrze na stoki online. Ja lubię jeździć na Małe Ciche /białka Tatrzańska tylko te tłumy ;/
Ja wczoraj miałam imprezkę w domu. Przyszli znajomi. Powiedziałam ze w godz i tak mnie rozbolal brzuch aż siku nie mogłam zrobić ani normalnie iść. Wzięłam nospe i przy znajomych się na płasko na podłodze położyłam i dopiero minęło.

Wczoraj wypiłam piwo bezalkoholowe tego radlera warki - jeju jaki pycha i pizze robiłam z przepisu Lesyeux A rano standardowo musiałam ogarnąć w kuchni te garzyska wstrętne szklanki kufle.. Eh.

Właśnie skończyłam prasować 2godz stania przy desce ale zrobione. Plecy mnie bolą i se Leze.

Widze że coraz więcej z was ma łóżeczka a ja dalej boję się podjąć te decyzje i zamówić;( nawet nie mam żadnej lisy co kupić.. Boje się ze coś się stanie i chyba ta myśl mnie nie opuści do końca.. Ale po nowym roku mam w planie juz powoli zacząć kupować cokolwiek..
ja też tego radlerka piję czasem, tylko że na drugi dzień mam zwykle po nim.... kaca

ogladam tak sobie te wózki i znalazłam ten, co mi się dziś spodobał to graco evo xt ale w moim wypadku chyba nie ma co szukać czegokolwiek innego niż joolz. Uparłam się na tego joolza od początku ciąży i chyba bym żałowała, gdybyśmy kupili coś innego tylko czemu on tyle kosztuje
a orientuje się któraś z Was czy w joolzach z serii quadro jest odpinany kawałek budki (tak jakby jest tylko siatka, te z serii studio to mają)?
i jeszcze jedna sprawa: gdyby którejś z Was mignął gdzieś w jakimś sklepie int. joolz w kolorze antracyt to będę wdzięczna za link. Bo ostatnio coś nie mogę go namierzyć

Stary 2014-12-13, 16:48   #824
Hottie07
Zakorzenienie

witam wszystkie

Cytat:
dziewczyny szybka decyzja- co sądzicie o tym wózku?
http://olx.pl/oferta/wozek-quinny-mo...tml#1c6b029017
Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Wow!!! Mój moodale tani gdbym miała odłożoną kase bez wahania bym tam dzwoniła i kupiła. Nawet bym kuriera zamówiła pod wslazany adres by ludzie nie musieli latac
A co o wywrotności, to wątpie że wózek sam sie wywróci. Pewnie poleci jak zostanie np. Z przodu mega obciążony mamusiowymi zakupami. Ja zwolennik buzza i moodda, do nich można dokupic w razie wu podwójne koła na przud.
U mnie jak bede sie wkurzac z tym przodem zamówie sobie napeno te dwa koła
Zazdroszcze Wam że możecie kożystac z takich okazji. Ja dopoero w styczniu i to w połowe bede kupowac i obawiam sie że wredy nic nie bedzie, jak tobzawsze bywa
Może siostra by minpożyczyła a janjej wtedy oddam, bo czasami okazje są mega
piękny ten wózek - jako fan trójkołowców , normalnie

Cytat:
No właśnie to z tej serii studio albo earth ogólnie sporo droższe są ja to się nad quadro zastanawiam.... ale zobaczymy co się będzie w styczniu najbardziej opłacało

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

dzisiaj byłam w takim lepszym komisie i był fajny używany navington- tout petit fille zobacz sobie te wózki, bo one są takie typowo terenowe raczej i ładna teutonia w komisie stała. A potem pojechaliśmy do smykolandu i graco Evo mi się spodobał

Graco Evo to był pierwszy wózek w jakim się zakochałam. Jeszcze jak zobaczyłam pod OBI jak facet go jedną ręką składa do bagażnika, to już w ogóle byłam zachwycona. Po czym pokazuję mojemu TŻ go on mówi - ładny, ale ma piankowe koła - i czar prysnął i już za nim nigdy nie patrzyłam, a kiedyś ktoś na all sprzedawał nowy za 500 zł

Cytat:
Ale mi się teraz ciśnienie podniosło wylałam szklankę wody na laptopa mojego męża na szczęście wszystko działa, umyłam go nawet, ale coś dziwnie chodzą klawisze rety, aby to wyschło pod klawiszami zanim mój wróci z dworu sierota ja, sierota, co chwile coś mi się wylewa, rozlewa, wywala, ahhh
miałam odwrotną sytuację - mieliśmy taki stolik z dwoma półkami szklamnymi - u góry stało akwarium z rakiem takie nieduże i pod spodem trzymałam swojego laptopa i mój TŻ mi go zalał wymieniając wodę rakowi - matko jak latał, żeby go wysuszyć , ąz mi go żal było. Laptop działa do tej pory bez zarzutu.

A wczoraj dla odmiany utopił w wannie swoją komórkę - nie wiem jak on to robi

Cytat:

Mon aż się popłakałam, jakie cudne to zdjęcie niech Helenka rośnie jak najszybciej
Stary 2014-12-13, 16:57   #825
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Oj mam to samo. Na plecach wg nie mogę leżeć bo szybko mnie dusi.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 16:59   #826
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Jupiiiii! Tż kupuje samochód ! Nareszcie!
A tymczasem tata po mnie przyjeżdża i jade na obiadzik do rodziców.
Super, niech sie Wam dobrze nim jeździ

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z nakładkami na sutki służące do karmienia?
Nie wiem czy jest sens je kupować i zaczynać karmić z nimi czy poczekać na ew problemy i wtedy po nie posłać TŻ ...
Zastanawialam sie nad nimi poprzednim razem ale w koncu nie kupiłam bo nie czułam potrzeby. Z opinii znajomych szału one nie robią, słyszałam, ze zaburzają laktacje ale nie wiem ile w tym prawdy.
Wydaje mi sie, ze jak sutki bedą bardzo poranione to w aptece od ręki sie je dostanie.

Cytat:

Słodkie zdjęcie, bardzo rozczujające

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:00   #827
niunia_ona
Zakorzenienie

Mon9 zdjęcie ściska za serce. Ale będzie dobrze. Musi być ok. Juz dużo za Wami. Będzie coraz lepiej.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-13, 17:01   #828
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:

cudna rączka! rośnijcie zdrowo!
Stary 2014-12-13, 17:02   #829
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Czyli nie jestem sama? Uff ulżyło mi Czuje jak mi się biodra rozchodzą :/

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:

Jaka kruszynka teraz będzie już z każdym dniem lepiej
Stary 2014-12-13, 17:03   #830
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
witam wszystkie

piękny ten wózek - jako fan trójkołowców , normalnie

Graco Evo to był pierwszy wózek w jakim się zakochałam. Jeszcze jak zobaczyłam pod OBI jak facet go jedną ręką składa do bagażnika, to już w ogóle byłam zachwycona. Po czym pokazuję mojemu TŻ go on mówi - ładny, ale ma piankowe koła - i czar prysnął i już za nim nigdy nie patrzyłam, a kiedyś ktoś na all sprzedawał nowy za 500 zł

miałam odwrotną sytuację - mieliśmy taki stolik z dwoma półkami szklamnymi - u góry stało akwarium z rakiem takie nieduże i pod spodem trzymałam swojego laptopa i mój TŻ mi go zalał wymieniając wodę rakowi - matko jak latał, żeby go wysuszyć , ąz mi go żal było. Laptop działa do tej pory bez zarzutu.

A wczoraj dla odmiany utopił w wannie swoją komórkę - nie wiem jak on to robi

Mon aż się popłakałam, jakie cudne to zdjęcie niech Helenka rośnie jak najszybciej
ja codziennie kąpie się z komórką, obawiam się, że kiedyś też ją utopię

Mnie piankowe kółka w ogóle nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie graco symbio tez fajny

Stary 2014-12-13, 17:05   #831
Lillkaa
Zadomowienie

Cytat:

Ojeju jeju, jaka piękna rączka Niech córcia rośnie zdrowo!

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:05   #832
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
niech rośnie duża a kiedy będziesz mogła wziąć małą na ręce, mówili już coś?

ojej, teraz dopiero fotkę zobaczyłam, jaka łapeńka

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
slodko 3mam kciuki napewno zacznie niedlugo
Do 2 kg coraz blizej a slyszalam ze jesli wszystko jest dobrze to powyzej 2 kg wypisuja do domu?

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Jaka raczunia slodziutka

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość

Jeszcze nie wiem kiedy na ręce bede mogła wziąć, pewnie jak juz w miarę stabilna bedzie.
Tez słyszałam ze do domu jak 2 kg i samodzielnie je i oddycha

Ale w aptece przyszpitalnej sa zdziercy, bo kupujemy dla niej pieluchy happy rozmiar 0 i nie wszędzie one sa i musiałam ostatnio w tamtej aptece kupic za 50 zł a normalnie po 25 zł max sa pffffff a teraz zamówiłam na Allegro z kuponami 6 paczek po 18 zł mnie wyszło

A co do joolzow to one różnią sie miedzy sobą? Myślałam ze tylko kolorystyka i rodzajem wykończeń rączek hmmm?

Ja pewnie dokupie te wielkie koła przednie bo tz tez sie podobały a kolor to zobaczymy pozniej ale pewnie jakas szarość , cos stonowanego.

Edytowane przez mon9
Czas edycji: 2014-12-13 o 17:14
Stary 2014-12-13, 17:09   #833
ewka5891
Zakorzenienie

Piszecie o piankowych kołach, ja takie bede miała i mam nadzieję ze bede zadowolona znajome mają i nie narzekają.
Przypomniało mi sie jak pierwszy raz byłam w Polsce z synkiem. Dwa razy '.zlapalam gumę' w moim Quinny brat w sklepie rowerowym dawał do łatania i chwilowo byłam uziemiona

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:09   #834
mkluke
Raczkowanie

Cytat:

Piękna fotka
Dzielna dziewczynka - ładnie przybiera na wadze, to niedługo przejdzie do kolejnych etapów... Trzymam za Was kciuki dziewczyny
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:11   #835
mon9
Zakorzenienie

Marcowe Mamy 2015 cz. V

Lilkaa, 87marta78, aaakarolina, niunia_ona, Ewka5891, mkluke,
Stary 2014-12-13, 17:18   #836
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

Jeszcze nie wiem kiedy na ręce bede mogła wziąć, pewnie jak juz w miarę stabilna bedzie.
Tez słyszałam ze do domu jak 2 kg i samodzielnie je i oddycha

Ale w aptece przyszpitalnej sa zdziercy, bo kupujemy dla niej pieluchy happy rozmiar 0 i nie wszędzie one sa i musiałam ostatnio w tamtej aptece kupic za 50 zł a normalnie po 25 zł max sa pffffff a teraz zamówiłam na Allegro z kuponami 6 paczek po 18 zł mnie wyszło

A co do joolzow to one różnią sie miedzy sobą? Myślałam ze tylko kolorystyka i rodzajem wykończeń rączek hmmm?

Ja pewnie dokupie te wielkie koła przednie bo tz tez sie podobały a kolor to zobaczymy pozniej ale pewnie jakas szarość , cos stonowanego.

różnią się detalami. Najbardziej wybajerzona wersja to Sense. O, tu na fotce widać, ma dodatkowy daszek przy budce, rozbudowaną kieszonkę przy siedzisku spacerowym i kieszonkę przy gondoli. To tak na pierwszy rzut oka, co widzę. A poza tym ma także tą uchylaną budkę.

Stary 2014-12-13, 17:24   #837
kruszynkaa88
Rozeznanie

mon9 jejciu jaka malutka rączką aż łezka w oku mi się zakręciła jak zobaczyłam to zdjęcie... Bądźcie silne!
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:30   #838
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja jak dłużej poleżę na plecach to czuję takie ciągnięcie pod żebrami

Cytat:
ja codziennie kąpie się z komórką, obawiam się, że kiedyś też ją utopię

Mnie piankowe kółka w ogóle nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie graco symbio tez fajny
TŻ komórka żyje, ma się dobrze , mimo, że to smartfon - mówię do niego, że więcej szczęścia niż rozumu

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Piszecie o piankowych kołach, ja takie bede miała i mam nadzieję ze bede zadowolona znajome mają i nie narzekają.
Przypomniało mi sie jak pierwszy raz byłam w Polsce z synkiem. Dwa razy '.zlapalam gumę' w moim Quinny brat w sklepie rowerowym dawał do łatania i chwilowo byłam uziemiona
kurcze tak mi się ten Graco Evo na piankowych kołach podobał, a on mnie tak zbił z tropu , że mała będzie miała twardo itd...

ale spacerówkę później i tak na piankowych kołach sobie kupię

co do pękających dętek jako posiadacz Quinny Buzza mam zamiar zamówić komplet dętek i opon na wszelki wypadek - szwagierka miała problem jak przebiła raz dętkę - nie mieli w zapasie i była uziemiona bez wózka....
Stary 2014-12-13, 17:36   #839
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieje, że niedługo autko zobacze a jutro bedziemy świętować zakup.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Mon- jaki rozczulający widok.
Obyś jak najszybciej mogła tulić Helenkę.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-13, 17:38   #840
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Lilkaa, 87marta78, aaakarolina, niunia_ona, Ewka5891, mkluke,

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości