|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1922 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C
Cześć
Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam |
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie straszne nam Święta bo dietkę trzymamy, mróz pokonamy bo sporty uprawiamy!C
[1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;49342113]Cześć
Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam Witaj Co się dzieje z Anulciak? I co tu taka cisza?:P
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja juz na miejscu
nie padało ![]() Sikora trudne wyzbyć się myślenia o diecie po 2 latach, .ale na najbliższe miesiące się postaraj, dla zdrowia dziecka. A ja nie wiem co założyć na sylwka, jak nic taniego nie znajdę to wybiorę z tego co mam. w czw idę Siostrze na święta kupić bluzę i spodnie do biegania
|
|
|
|
#1925 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam 166 cm Mój R. ma 195 cm i wyglądam przy nim jak mała kulka Dziękuję Byłam dzisiaj z R. w sklepie i zrobiłam duże zakupy. W przyszłym roku idziemy na wesele, więc mam dodatkową motywację. Chcę ładnie wyglądać. Chcę zadbać o swoje zdrowie. Edytowane przez ad17c95eeeb425661145ebe21036549faf23ea60_5e43401313ed3 Czas edycji: 2014-12-14 o 19:12 |
|
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Myślimy żeby pojechać do Pragi ze znajomymi
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Tz byl na pogotowiu dzisiaj. Znowu ma zakrzepice z lydki poszla mu w udo
Jutro znowu do chirurga i chorobowe... Dopiero co w czwartek do pracy poszedl
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej na wieczór bo niestety przy ciąży wzdęcia są straszne więc co wieczór dzień paszteta przez takie opuchnięcie - zresztą same wiecie jak to w przypadku wzdęć jest człowiek czuje się jak słoń![]() [1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;49342310] Byłam dzisiaj z R. w sklepie i zrobiłam duże zakupy. W przyszłym roku idziemy na wesele, więc mam dodatkową motywację. Chcę ładnie wyglądać. Chcę zadbać o swoje zdrowie.[/QUOTE] Jak motywacja jest to dużo łatwiej do celu ![]() Praga będę ekonomiczna bo alkoholu nie pije ![]() A tak na poważnie zawsze chciałam się tam wybrać ale jakoś nie po drodze ![]() Maja no to nie fajnie. Bo zakrzepice chyba są groźne dla życia (?), wiadome od czego? Zdrówka dla niego.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2014-12-14 o 19:40 |
|
|
|
|
#1929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam hej szybko zobaczysz efekty, zwłaszcza z takim wsparciem Cytat:
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam Hej Cytat:
Wcale nie idzie mi dzisiaj nauka
|
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Ale może tym razem się uda chociaż najlepszy kumpel T. nie chce jechać więc nie wiem A T. zalezy żeby on był
|
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
|
#1933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Siemka wieczornie
Byliśmy na żarełku i na chwilę u teściów, chyba mają żal że nie jeździmy tam ![]() W domu pogadaliśmy o tym, co się stało. ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Ja też lubię Jeszcze wujek ma taką pasję w gotowaniu, że wieleprogramów ogląda i robi z nich potrawy, do tego ma taki smak że Tą gęś jak podał to wyglądało jak z jakiejś restauracji normalnie ![]() A mój chrześniak 1 raz w życiu widział raka na oczy i z tym dopiero były jaja Cały czas mówił ze On chce zjeść "kraba" ![]() Cytat:
![]() Obie, ale niestety nie razem ![]() Cytat:
![]() [1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;49342113]Cześć [/QUOTE] Hej Cytat:
tosz to poważna sprawa, mam nadzieję że na niczym złym się nie skończy
|
|
#1934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lebkuchen ![]() ![]() Cytat:
najgorzej jest rano wstać z łóżka jeśli krótko spałam a wcześnie muszę wstać ![]() jutro Wam napiszę ![]() dzisiaj pół dnia w Paczce, bo finał był przez weekend, a drugie pół w pracy ![]() Dobry wieczór
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotulinek to TŻ na mnie gada
![]() Przy niższej wadze ta norma się "zwiększa", ale nie wiedziałam, że aż o tyle ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się świetnie bawisz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja siadam i się uczę powoli i do przodu ![]() Majka ale się porobiło współczuję Tżtowi
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej późno niż wcale ![]() [1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;49342113]Cześć Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam Hej ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nic Mu nie będzie... Kurcze, znów się coś wizaż pie.przy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Wymieszałam właśnie następny chlebek i odstawiłam do wyrośnięcia i zrobiłam sobie mleko z miodem na to moje gardło. Mam nadzieję, że mleko nie zadziała na mnie usypiająco bo jeszcze dużo nauki przede mną
|
|
|
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() [1=ad17c95eeeb425661145ebe 21036549faf23ea60_5e43401 313ed3;49342113]Cześć Mogę dołączyć? Przyda mi się dodatkowa motywacja do walki z kg ![]() Jestem Tili, mam 23 lata. Odchudzam się od tygodnia. Wprowadziłam dietę zdrowe odżywianie i więcej ruchu. Niestety nie mam wagi, ale ostatnio pokazała mi 80 kg Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie Pozdrawiam Hej Witaj i powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Dzieki dziewczyny W sumie to nie wiadomo od czego ta zakrzepica, ale tak mu wczoraj wjechalam na ambicje, ze spalil ostatniego papierosa i obical, ze schudnie 15kg Jego mama mi wczoraj powiedziala, ze dziadek mial tak samo i noge mu amputowali No ale starszy pan podobno nie sluchal nikogo, palil jak smok i tlusto jadl... W ogole to ja zbagatelizowalam jego noge w sobote, bo mowil, ze go boli i mi pokazywal udo a mial lekko rozowawe cale jak od mrozu i mu powiedzialam, ze na pewno od zimna mu sie zaczerwienilo, bo dwa dni cale na zimnie pracowal A wczoraj szwagier na pogotowie go wiozl Wyrzuty sumienia mam i na dokladke troche mu nagadalam wczoraj, ze ma zaczac dbac o siebie, zmienic odzywianie i mala spina byla Przeciez ja nie chce dla niego zle Aaa no i w pilke juz nie bedzie gral wiecej, ale to juz jego decyzja i na szczescie w tej sprawie nie musialam nic mowic...
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
z Twoim wsparciem na pewno Mu się uda
|
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje, ale i tak zle sie czuje myslac o tym wszystkim co mu wczoraj powiedzialam Jeszcze sie smialam w sobote, ze wymysla W ogole to ja nic o zakrzepicy nie wiem Musialabym poczytac od czego to i co sie robi wtedy Jego siostry wczoraj tez na niego wsiadly i tylko slyszalam jak jedna przez druga mowily ze zator moze dostac Trzeci raz w zyciu ma juz ta zakrzepice w nodze, ale pierwszy raz poszla mu wyzej...Jak dzis z pakowaniem?
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak zdróweczko? ![]() Cytat:
może dojść do zatoru, to prawda... trzeba działać szybko. Mam nadzieję, że będzie okej a On bierze jakieś leki? Kurcze, skąd u Niego to się w ogóle wzięło? Bo z tego co piszesz to On pracuje "aktywnie", grał przecież w nogę- no nie prowadzi siedzącego trybu życia.. Powoli do przodu
|
||
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Twoja wina... faktycznie, z tym nie ma żartów ![]() Co po tym pogotowiu?
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Jak humorek? ![]() Cytat:
![]() Oby przeszło jak najszybciej
|
|
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

Ominęło mnie tylko prawie 2000 postów 

Żałuję, bo był czas kiedy ważyłam 66 kg. Niestety miałam problemy zdrowotne i musiałam wykluczyć aktywność fizyczną. Brałam leki, które w składzie miały sterydy. Przytyłam i źle się z tym czuję. Miesiąc temu dostałam od lekarza zielone światełko na dietę i ćwiczenia. Wiadomo nie mogę biegać w maratonie, ale chodzę na spacery. Jeśli za jakiś czas wyniki będą dobre, to będę mogła chodzić na szybszy marsz, a z czasem włączę do ćwiczeń bieganie. Mój R. bardzo mi pomaga, wspiera mnie i motywuje. Chcę schudnąć do 60 kg, czyli 20 kg muszę zgubić. Chcę to zrobić z głową i rozsądnie 
Jutro znowu do chirurga i chorobowe... Dopiero co w czwartek do pracy poszedl

będę ekonomiczna bo alkoholu nie pije
szybko zobaczysz efekty, zwłaszcza z takim wsparciem

ja lubię próbować nowości wiec bym się odnalazła 

młodziezy się w upach poprzewracało...
z Twoim wsparciem na pewno Mu się uda
Nie Twoja wina... faktycznie, z tym nie ma żartów