|
|
#1291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Sprawdz pasy. I nie czy dociagniete, tylko czy nad ramionami nie sa za nisko. Yae wyciagala, kiedy byly za nisko. Zmienilam o jeden stopien i nie ma mocnych. A tez spryciula probuje ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
A propos siadania pod prysznicem: jak wygladaly prysznice w szpitalu, w ktorym rodzilyscie? Bylo krzeslo, zeby usiasc? |
||
|
|
|
#1292 |
|
Wtajemniczenie
|
Przesyłamy z Igorkiem spóźnione życzenia urodzinowe dla naszej dwuletniej Oleńki!
elllmi - gratulacje silver - trzymam kciuki żeby remont sprawnie poszedł! Dyskutowałyście o ilości dzieci....ja bym chciała bardzo drugie ale muszę się powstrzymać niestety i zobaczyć jak się rozwinie sytuacja z Igorkiem. Niestety ale jeśli potrzebna będzie terapia itd. to nie damy rady finansowo.
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uuuu jestem po wigilii w pracy. Był barszcz z uszkami, karp z ziemniaczkami, kapusta, pierogi i szarlotka. Jestem objedzona jak beka.
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maneq: oczywiście nie było, personel mi załatwił jakieś krzesło metalowe chyba z tego co pamiętam. Ale akurat szpital w którym rodziłam był niezły, pokój miałam z łazienka (były 2jki i trójki, ja byłam w 2jce z Tżtem). Nie mogłam narzekać jeśli o to chodzi. |
|
|
|
|
#1295 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1296 |
|
Wtajemniczenie
|
Insolito z Piotrkiem ma wizytę 18.12 my mamy 12.01 (w moje 31 urodziny), zresztą w tym samym miejscu.
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd wy wiecie o jakimś króliczku Bokeh? nic nigdzie nie widzę
![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- A to pokręciłam Illusion, wybacz |
|
|
|
#1298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dlaczego? ![]() o pióro też fajnie. Co tam u Was?? Chyba dawno Cię tu nie widziałam ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- oby wszystko było w porządku! A może ruszy do tego czasu... |
|
|
|
|
#1299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pozostale dziewczyny? Bez krzesla? |
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KTÓRA ostatnio kupowała golarkę dla tz?? jaka jest dobra do 300zł??
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że bez...
Nikomu nie przyszło to głowy, że to wcale nie jest jakieś nietypowe wyposażenie... i każdemu mogłoby sie słabo zrobić. Neti : o faktycznie. Młode wstało. Szukałam jakiegoś małego taniego stołu w ikea, ale w sumie nie wiem sama. |
|
|
|
#1302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję,że nie masz do mnie żalu wtedy co napisałam jeśli tak to jeszcze raz Cię bardzo przepraszam---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
ja też miałam TZ kupić maszynkę do golenia (nienawidzę zarostu bleeeee, mam traume z dzieciństwa jak mi zawsze buziaki dawał brodaty wujek którego się bałam przez te włosy na twarzy |
||
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1305 | |||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
. Tez w sumie od podstaw- lazienka od nowa, przebudowac troche, bo chcemy pokoj z aneksem, powiekszyc sporo lazienke i maly przedpokoj. Tez po kosztach, bo niby nie planujemy wyprowadzki ale to nie do konca "nasze" wiec zal wpakowac nie wiadomo ile kasy. Jakie wzieliscie szafki? Rowniez chcialabym biale ![]() Cytat:
![]() . Gdyby nie to, ze tz byl caly czas z nami, to sama bym nie weszla po cesarce pod ten prysznic. Cytat:
![]() Cytat:
Ladna, wyremontowana( jak caly oddzial). Moglam sobie nawet wybrac, bo pytaly jaki chce pokoj Cytat:
![]() Dzieki bardzo za propozycje! Chyba zdecyduje sie na ten pasek, mama mowi, ze jak najbardziej ![]() Aaa Debrah mialas stycznosc z "Byc mezem i ojcem"? Myslalam, zeby kupic tzowi na swieta
|
|
#1306 |
|
Zakorzenienie
|
Serio bez krzesla? Masakra u nas krzesla dwa albo i trzy w tym kedno juz pod prysznicem a pielegniarki pytaly czy dam rade sama czy maz bedzie ze mna pod prysznicem czy one maja mi pomoc. Ja mdlalam jeszcze z 6dni po porodzie heh. Tak mnie scioralo
![]() Marsi myslalam o takich ladnych w komplecie do trunku co sa ![]() Bosze jaka zem glodna Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie odradzano szpital, w ktorym rodzilam z powodu braku "luksusow" a tu widzisz krzeslo pod prysznicem jako standardowe wyposazenie. Ba mialo dziure w siedzeniu, zeby pocerowane dziewczyny tez mogly z niego wygodnie korzystac. |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak skończę ten 'dialog zamiast kar (bardzo bardzo polecam ~ tytuł brzydki Ale też takie kompendium w jednej książce zamiast kilku )' i będę małej zamawiać 'czereśniową " z aros to wtedy wezmę, Szafki zwyklaki z Leroy Merlin na promocji :P http://m.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/meble-kuche...5973,l638.html ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Kurde wyczachowalo : zestaw się Fiona nazywa , białe. |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z utraty krwi? Kroplowki nie dostalas? |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Haha to zes walnela pytanie😄 krzeslo haha dobte. U mnie nic kompletnie takiego nie bylo. Ledwo jeden wieszak na drzwiach. Oj przepraszam na ginekologii mialam ale na poloznictwie juz niet. Ale i tak bym z niego nie skorzystala. Ale to juz inna sprawa
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, wiem bo my też kompletowaliśmy ale mi chodziło raczej o to,że gratisy dodawane do trunków to nie do końca eleganckie na prezent bo nawet jak kupisz "łyche" za stówke lub dwie to na opakowaniu masz napisane ogromniastymi literami szklanki gratis
i co z tego,że szklanka ładna![]() lepiej kupić trunek w ładnym opakowaniu, np metalowym pudełku |
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam mnie, tzta i Amelke do okulisty, oczywiscie tzt juz marud, ze on to nie chce... koszt za jedną osobę 400zł.
|
|
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
meneq nie wiem z czego, z wyczerpania chyba, miałam mega szybką akcję porodową i bardzo się to odbiło i na mnie i na Pietraszku
ooooo cholibka, ja kilka takich zestawów ze szklankami nakupowałam nigdy nie zwrociłam uwagi na napis blondi hehbokeh nie, nie boję się, spokojnie starczy barierka którą mamy teraz a reszta boków będzie ograniczona przez ściany Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
a dzięki, że pytasz! Ja jestem na bieżąco, ale gorzej z pisaniem Niestety życie nadal nas nie rozpieszcza - ale to może w klubie Wam napiszę w wolnej chwili. Czasu trochę brak, powoli kończę studia, już tylko styczeń został no i obrona w bliżej nieokreślonym terminie Od lutego może do pracy ruszę - w urzędzie, ale to się jeszcze okaże ![]() U mnie chyba nie było, ale i tak nie potrzebowałam ja od razu po porodzie chciałam się myć, tylko położne kazały poczekać chwilę :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez charlizz Czas edycji: 2014-12-15 o 17:09 |
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
A macie wszyscy wady wzroku? Bo to horendalna suma za wizytę. Ja rozumiem ze jakby się coś działo. Ale tak na wizytę. ..3 osoby i wydajesz tyle co inni muszą przeżyć miesiąc. ..
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wadę, Amelke chce sprawdzić a tzt no nie wiem, czy on pójdzie. Ja na wzrok nie bede szczędzić kasy, tym bardziej, że A. mi wsadziła tego paznokcia w oko i mnie boli czasem jeszcze, czuje ze cos nie tak ;/
|
|
|
#1317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:p
|
|
#1318 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, mnóóóóóstwo osób pracuje w przerwie świątecznej ![]() Cytat:
Dzieci się chyba robi, a nie wymyśla ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też w tym roku jakoś nie czekam na święta, jak pomyślę o zeszłorocznych, to mi się chce.
|
||||||
|
|
|
#1319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi też sie świąt specjalnie nie chce...mimo ze pierwsze swieta w swoim domu................
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też te święta nie rajcują. Magie świąt Bożego Narodzenia dało się odczuć tak naprawę dobrych kilka lat temu. Nie wiem co się dzieje ale obecne święta nie mają nic wspólnego z tymi sprzed 20 lat. Poza suto zastawionym stołem to dla mnie dzień jak codzień. Przykro mi tylko bo bardzo bym chciała żeby moje dziecko miało możliwość poznania tej magii która ją przezywalam te dwadzieścia kilka lat temu. I nie chodzi tu o prezenty. Tylko o Wszytsko. . Kolędy. Lepienie pierogów. . Porządki czy ubieranie choinki. Ogólnie wolałabym wyjechać na te dni.
Między moimi rodzicami praktycznie już nic nie ma. . Dziadek zmarł a babcia idzie na wigilie i resztę świat do drugiego syna wogole nie biorąc pod uwagę mojego taty. .nas wnuczek czy AntoniaAntonia-jedynego prawnuka. Przykre to ale prawdziwe. Z resztą dużo by można pisać a to nie miejsce. Generalnie to niepotrzebne mi te święta. ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() A to jakaś klinika?
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-12-15 o 18:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

Zagadam jeszcze z mama. Co do kwoty to i tak zrzucam sie z rodzenstwem. A jednak chcielibysmy zeby to bylo cos w miare porzadnego, wiecie dobre wrazenie, moja mama sie wyprowadza do niego po swietach 
22.05.2008
14.08.2011

jeśli tak to jeszcze raz Cię bardzo przepraszam
. Tez w sumie od podstaw- lazienka od nowa, przebudowac troche, bo chcemy pokoj z aneksem, powiekszyc sporo lazienke i maly przedpokoj. Tez po kosztach, bo niby nie planujemy wyprowadzki ale to nie do konca "nasze" wiec zal wpakowac nie wiadomo ile kasy. Jakie wzieliscie szafki? Rowniez chcialabym biale 
mi się chce.