Operacje nosa - zbiorczy! cz.2 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-15, 12:18   #3601
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana
Dot.: Operacje nosa - zbiorczy! cz.2

[QUOTE=kornelciaz;49344166]
Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
To już coś
Co takiego skomplikowanego było w Twoim przypadku?
Też na święta będę po zdjęciu gipsu
Dziś już też mam inne kolory i jeśli można tak powiedzieć,to lepiej wyglądam

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Miałam podobno strasznie pokręcone przegrody nosowe - nos pourazowy, ciężko było wszystko naprostować. No i opadające skrzydełka, potrzebne były przeszczepy z garbka.
To faktycznie trochę miałaś problemowy,ale teraz już będzie tylko lepiej

moje flaszki
ddiana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 14:14   #3602
Ofca w Wielkim Miescie
Rozeznanie

Cześć Wam
Ostatnio byłam na konsultacji, opiszę Wam i jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń, bo ja po tej rozmowie mam mętlik w głowie, zupełnie inaczej sobie wszystko wyobrażałam.
Mój nos jest masywny, długi, z garbkiem (ale niezbyt dużym), i szeroką końcówką.
Przede wszystkim spodziewałam się łamania kości i największym szokiem było dla mnie że tego by nie zrobił. Lekarz powiedział, że tylko spiłowałby mi garb o 2 mm i dołożył chrząstki z ucha i przegrody w miejscu nad garbem i pod nim (rozrysowałam to w paincie). Wydaje mi się, że nos nadal byłby masywny i w dodatku wysoki, wolałabym mieć niższy nos niż mam a nie wyższy, a na tym chyba by się skończyło... Poza tym nie wiem jak by wtedy wyglądało skrócenie, musiałby być chyba bardzo zadarty albo z dość szeroką z profilu końcówką żeby był w miarę krótki a wysoki. Zwęzić kości też stwierdził że nie ma potrzeby.
Głównie skupiłby się na chrząstce, powiedział, że to by dużo zmieniło w nosie. Z tym się zgadzam, ale uważam że to nie jest wystarczające, bardzo zależy mi na skróceniu nosa ale lekarz nie chciał mówić konkretnie ile jest w stanie konkretnie go skrócić. Powiedział tylko, że skróciłby przegrodę.
Poprosiłam go o zdjęcia przed i po ale nie miał, miał tylko jakieś jedno w aparacie ale niewiele tam było widać.
Spytałam o ilość nosów jakie zoperował, powiedział że nie wie, nie robi statystyk.
Poza tym nie byłoby narkozy i intubacji, zapytałam czy byłabym świadoma ale powiedział że nie Mogłam go spytać czy byłabym przytomna bo nie wiem czy to po prostu znieczulenie miejscowe i głupi jaś czy coś innego... Zapytałam czy dałby mi po operacji środki przeciwbólowe bo boję się wymiotów, powiedział że nie ma takiej potrzeby.
Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, wydaje mi się, że zmiana byłaby niewielka... Chętnie zapytałabym w mailu dra Giedrojcia co on myśli na temat nie łamania nosa tylko ścinania garba i dokładania chrząstki ale pewnie nie chciałby się wypowiadać na temat metod innych lekarzy.

Ofca w Wielkim Miescie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 14:47   #3603
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ofca w Wielkim Miescie Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Ostatnio byłam na konsultacji, opiszę Wam i jestem ciekawa Waszych spostrzeżeń, bo ja po tej rozmowie mam mętlik w głowie, zupełnie inaczej sobie wszystko wyobrażałam.
Mój nos jest masywny, długi, z garbkiem (ale niezbyt dużym), i szeroką końcówką.
Przede wszystkim spodziewałam się łamania kości i największym szokiem było dla mnie że tego by nie zrobił. Lekarz powiedział, że tylko spiłowałby mi garb o 2 mm i dołożył chrząstki z ucha i przegrody w miejscu nad garbem i pod nim (rozrysowałam to w paincie). Wydaje mi się, że nos nadal byłby masywny i w dodatku wysoki, wolałabym mieć niższy nos niż mam a nie wyższy, a na tym chyba by się skończyło... Poza tym nie wiem jak by wtedy wyglądało skrócenie, musiałby być chyba bardzo zadarty albo z dość szeroką z profilu końcówką żeby był w miarę krótki a wysoki. Zwęzić kości też stwierdził że nie ma potrzeby.
Głównie skupiłby się na chrząstce, powiedział, że to by dużo zmieniło w nosie. Z tym się zgadzam, ale uważam że to nie jest wystarczające, bardzo zależy mi na skróceniu nosa ale lekarz nie chciał mówić konkretnie ile jest w stanie konkretnie go skrócić. Powiedział tylko, że skróciłby przegrodę.
Poprosiłam go o zdjęcia przed i po ale nie miał, miał tylko jakieś jedno w aparacie ale niewiele tam było widać.
Spytałam o ilość nosów jakie zoperował, powiedział że nie wie, nie robi statystyk.
Poza tym nie byłoby narkozy i intubacji, zapytałam czy byłabym świadoma ale powiedział że nie Mogłam go spytać czy byłabym przytomna bo nie wiem czy to po prostu znieczulenie miejscowe i głupi jaś czy coś innego... Zapytałam czy dałby mi po operacji środki przeciwbólowe bo boję się wymiotów, powiedział że nie ma takiej potrzeby.
Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, wydaje mi się, że zmiana byłaby niewielka... Chętnie zapytałabym w mailu dra Giedrojcia co on myśli na temat nie łamania nosa tylko ścinania garba i dokładania chrząstki ale pewnie nie chciałby się wypowiadać na temat metod innych lekarzy.

Faktycznie, z tego co piszesz to trochę dziwne to wszystko co powiedział.
Ja bym na Twoim miejscu po prostu zapytała się innego (innych) lekarz (y) co można ich zdaniem zrobić z nosem, żeby był subtelniejszy i bez garbka. I będziesz mieć porównanie.
A można wiedzieć u kogo byłaś na konsultacji?
butterfly34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:05   #3604
ewell1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ofca w Wielkim Miescie Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Hm podejrzane to wszystko. Najlepiej skonsultuj się z kimś jeszcze w tej sprawie. A jeśli chodzi o dr Gierdojcia to zawsze możesz do niego napisać i powiedzieć, że jesteś zainteresowana operacją, on pewnie zadzwoni i dowiesz się jak on to widzi. Nie musisz przecież wspominać o tym co powiedział Ci inny lekarz
ewell1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:17   #3605
Ofca w Wielkim Miescie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez butterfly34 Pokaż wiadomość
Faktycznie, z tego co piszesz to trochę dziwne to wszystko co powiedział.
Ja bym na Twoim miejscu po prostu zapytała się innego (innych) lekarz (y) co można ich zdaniem zrobić z nosem, żeby był subtelniejszy i bez garbka. I będziesz mieć porównanie.
A można wiedzieć u kogo byłaś na konsultacji?
U Bolesława Rylskiego, operację u niego robiła Hurra_Ja, pisała że wstawi zdjęcia po operacji na co liczyłam, niestety nie zrobiła tego.
Ofca w Wielkim Miescie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:21   #3606
madziula0929
Raczkowanie

OfcaWWielkimMiescie Tak jak piszą dziewczyny, może skonsultuj się z innym lekarzem. I wydaje mu się, że ciężko położyć się na stół komuś komu się nie ufa... Ja tak zrezygnowałam z dwóch lekarzy.
a co do dr Giedrojc to napisz i wyślij swoje zdjęcia. z tego co czytałam to sporo dziewczyn tak się z nim konsultuje i dr zawsze odp. Zresztą mi też. A w mailu wyraźnie napisałam, że ma mnie operować kto inny. Doktor i tak oddzwonił i długo mi wszystko tłumaczył co by trzeba zrobić u mnie itd. Napisz. Co Ci szkodzi. Nic nie tracisz

Dziewczyny akurat w tv puszczają reklamę programu operacji nosa za każdym razem nie patrzę ze strachu hah
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-15, 15:52   #3607
kasika84
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Też uważam, że zaufanie do lekarza to podstawa.
Angelynn pozwoliłam sonie wejść na Twojego insta i niestety też uważam, że nos mógłby być mniejszy... Mam niestety ten sam problem. Już kilku osobom pokazałam symulację wysłaną przez dr i usłyszałam, że wymyślam. Po co mi to w ogóle i że mój nos nie straszy, więc normalnie mogę z nim żyć... Masakra! Zastanawiam się, skąd takie reakcje? Czasami mam wrażenie, że to zazdrość przemawia przez ludzi, że ich nie stać na odwagę, aby dokonać takich zmian w swoim wyglądzie...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 16:23   #3608
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasika84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Też uważam, że zaufanie do lekarza to podstawa.
Angelynn pozwoliłam sonie wejść na Twojego insta i niestety też uważam, że nos mógłby być mniejszy... Mam niestety ten sam problem. Już kilku osobom pokazałam symulację wysłaną przez dr i usłyszałam, że wymyślam. Po co mi to w ogóle i że mój nos nie straszy, więc normalnie mogę z nim żyć... Masakra! Zastanawiam się, skąd takie reakcje? Czasami mam wrażenie, że to zazdrość przemawia przez ludzi, że ich nie stać na odwagę, aby dokonać takich zmian w swoim wyglądzie...

Kasika dzięki za opnię z jednej strony niedobrze, że jednak to widać, z drugiej strony cieszę się, że ktokolwiek popiera moje zdanie, a nie twierdzi jak zwykle, że "wymyślam", to jest najbardziej wkurzające.
A możesz nam też pokazać symulację?

OfcaWWielkimMiescie ja bym temu panu podziękowała, dziwny jakiś...

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez madziula0929 Pokaż wiadomość
OfcaWWielkimMiescie Tak jak piszą dziewczyny, może skonsultuj się z innym lekarzem. I wydaje mu się, że ciężko położyć się na stół komuś komu się nie ufa... Ja tak zrezygnowałam z dwóch lekarzy.
a co do dr Giedrojc to napisz i wyślij swoje zdjęcia. z tego co czytałam to sporo dziewczyn tak się z nim konsultuje i dr zawsze odp. Zresztą mi też. A w mailu wyraźnie napisałam, że ma mnie operować kto inny. Doktor i tak oddzwonił i długo mi wszystko tłumaczył co by trzeba zrobić u mnie itd. Napisz. Co Ci szkodzi. Nic nie tracisz

Dziewczyny akurat w tv puszczają reklamę programu operacji nosa za każdym razem nie patrzę ze strachu hah

ja też wysłalam maila ze zdjęciami do dr Giedrojca, z tego co wiem operuje również w Holandii, a to by mi najbardziej odpowiadało
Stary 2014-12-15, 16:41   #3609
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angelynn Pokaż wiadomość
Kasika dzięki za opnię z jednej strony niedobrze, że jednak to widać, z drugiej strony cieszę się, że ktokolwiek popiera moje zdanie, a nie twierdzi jak zwykle, że "wymyślam", to jest najbardziej wkurzające.
A możesz nam też pokazać symulację?
Wydaje mi się, że mój nos wygląda podobnie, dlatego dostrzegam problem. Nie chcę wstawiać mojej twarzy tak publicznie, więc musisz mnie zaprosić do przyjaciół i będziesz miała dostęp do moich albumów.
Stary 2014-12-15, 16:46   #3610
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Wydaje mi się, że mój nos wygląda podobnie, dlatego dostrzegam problem. Nie chcę wstawiać mojej twarzy tak publicznie, więc musisz mnie zaprosić do przyjaciół i będziesz miała dostęp do moich albumów.
Wysłalam zaproszenie, przyjmij
Stary 2014-12-15, 16:48   #3611
madziula0929
Raczkowanie

Cytat:
ja też wysłalam maila ze zdjęciami do dr Giedrojca, z tego co wiem operuje również w Holandii, a to by mi najbardziej odpowiadało
Po bitwie z myślami zdecydowałam jechać do Białego Stoku Tylko pytanie kiedy Czekam na potwierdzenie terminu operacji . A i ja pozwolę sobie odwiedzić Cię na ig
madziula0929 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-15, 17:02   #3612
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Wysłalam zaproszenie, przyjmij
Przyjęte
Stary 2014-12-15, 17:23   #3613
angelynn
Raczkowanie

Cytat:
Po bitwie z myślami zdecydowałam jechać do Białego Stoku Tylko pytanie kiedy Czekam na potwierdzenie terminu operacji . A i ja pozwolę sobie odwiedzić Cię na ig
ja sprawdziłam cenę w holenderskiej klinice, czesc chrzęstna od 2950 eur, CKN - od 4500 eur, no więc za operację w Nl już serdecznie podziękuję

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Przyjęte

Kasika, z przodu nie masz złego nosa, ale rzeczywiście jeżeli efekt byłby jak na symulacji, to wyglądałoby to o wiele lepiej.
Może wrzucisz jakieś zdjęcia z profilu?
Stary 2014-12-15, 17:28   #3614
butterfly34
Raczkowanie

A ja właśnie dostałam informacje od P. Bożenki, że operacja jednak o 9;30, myślałam, że będzie o 8:00, no ale trudno.
Zmienił się też termin wpłaty zaliczki u dr Giedrojcia od nowego roku, było tydzień przed zabiegiem, teraz jest 2 tygodnie przed.
I w środę muszę iść badania zrobić, w końcu. Nienawidzę chodzić rano z pustym żołądkiem.
Stary 2014-12-15, 21:38   #3615
Basiulek
Zakorzenienie

GG do Basiulek

Dziewczyny wysłałam Wam zaproszenia Jestem świeżo po obejrzeniu odcinka "Życia bez wstydu" o operacjach nosa właśnie i przyznaje, że był to durny pomysł Wilałam tego nie widzieć , no ale przecież nie zrezygnuję ze swojej szansy na "lepsze życie" przez jakiś program :P
Basiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 06:55   #3616
butterfly34
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Basiulek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wysłałam Wam zaproszenia Jestem świeżo po obejrzeniu odcinka "Życia bez wstydu" o operacjach nosa właśnie i przyznaje, że był to durny pomysł Wilałam tego nie widzieć , no ale przecież nie zrezygnuję ze swojej szansy na "lepsze życie" przez jakiś program :P
Też obejrzałam i przeraziły mnie te słowa doktora, że łamiąc kości trzeba to robić precyzyjnie, bo może się zdarzyć, że za mocno się stuknie tym młoteczkiem i można wpaść do mózgu

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

kasika84, wysłałam zaproszenie
Stary 2014-12-16, 11:29   #3617
Latiha
Zakorzenienie

Dziewczyny, jutro moja operacja. O 8 mam być w klinice. Jestem pierwsza. Tego samego wieczoru juz wrócę do domu.

Dzwoniłam do doktora w sprawie opryszczki i on mi powiedział ze to nie jest żadne przeciwwskazanie I często się zdarza ze opryszczka wyskakuje ze stresu przeoperacyjnego.

mam pytanie: czy to prawda ze po narkozie wypadają włosy ??? Bo ja i tak mam słabe włosy jakby mi miały jeszcze wypadać no to ssię zastrzele.

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 11:39   #3618
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Latiha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jutro moja operacja. O 8 mam być w klinice. Jestem pierwsza. Tego samego wieczoru juz wrócę do domu.

Dzwoniłam do doktora w sprawie opryszczki i on mi powiedział ze to nie jest żadne przeciwwskazanie I często się zdarza ze opryszczka wyskakuje ze stresu przeoperacyjnego.

mam pytanie: czy to prawda ze po narkozie wypadają włosy ??? Bo ja i tak mam słabe włosy jakby mi miały jeszcze wypadać no to ssię zastrzele.
Mi trochę wypadały włosy, ale prawdziwy koszmar to miałam z cerą po narkozie. Wysyp koszmarny
Stary 2014-12-16, 11:54   #3619
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

OfcaWWielkimMiescie pisz do dr.Giedrojcia i do dr.Skupina,obydwaj powinni szybko odpisać
Decydując się na zabieg,brałam właśnie tych dwóch pod uwagę

moje flaszki
Stary 2014-12-16, 11:55   #3620
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:

Też słyszałam, że niektórym wypadają włosy po narkozie mi nie wypadały ale wypryszczyło mnie tak, że dostałam antybiotyk na 3 miesiące jeden doustny, a drugi do stosowania na skórę . To był koszmar..

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:04   #3621
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Mam nadzieję,że słuszna decyzja.
Daj znać jak już będziesz znała termin.Jedziesz na konsultację czy raczej mailowo się decydujesz?

moje flaszki
Stary 2014-12-16, 12:06   #3622
butterfly34
Raczkowanie

kasika, no nie będę oryginalna i powiem to co dziewczyny, że nosek z przodu nie jest wcale zły. Oczywiście na symulacji jest troszkę subtelniejszy, ale operacja to ryzyko i nie zawsze wyjdzie tak jak na symulacji. Jeśli profil masz ładny i tylko przód Ci dokucza, to ja bym chyba sobie darowała. Ale to oczywiście Twój nos i Twoja decyzja
Stary 2014-12-16, 12:30   #3623
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
ja sprawdziłam cenę w holenderskiej klinice, czesc chrzęstna od 2950 eur, CKN - od 4500 eur, no więc za operację w Nl już serdecznie podziękuję

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Kasika, z przodu nie masz złego nosa, ale rzeczywiście jeżeli efekt byłby jak na symulacji, to wyglądałoby to o wiele lepiej.
Może wrzucisz jakieś zdjęcia z profilu?
No,różnica spora
W takim razie decydujesz się na Białystok?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
A ja właśnie dostałam informacje od P. Bożenki, że operacja jednak o 9;30, myślałam, że będzie o 8:00, no ale trudno.
Zmienił się też termin wpłaty zaliczki u dr Giedrojcia od nowego roku, było tydzień przed zabiegiem, teraz jest 2 tygodnie przed.
I w środę muszę iść badania zrobić, w końcu. Nienawidzę chodzić rano z pustym żołądkiem.
Czyli będziesz operowana jako druga,ale szybko czas leciNawet się nie obejrzysz,a będziesz w domu z gipsem na nosie siedziała

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:

Będziemy trzymać kciuki
Ja po operacji biorę Heviran,właśnie przeciw opryszczce.
Niby niektórym tak,ale nie wiem ile w tym prawdy.Mi jak na tę chwilę nie wypadają jakoś szczególnie,ale za to mam zawroty i bóle głowy,ogólnie osłabiona jestem,nie wiem co jest powodem,moze narkoza

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Też słyszałam, że niektórym wypadają włosy po narkozie mi nie wypadały ale wypryszczyło mnie tak, że dostałam antybiotyk na 3 miesiące jeden doustny, a drugi do stosowania na skórę . To był koszmar..
Never.poradź mi coś,od dnia operacji mam straszne zawroty głowy,jestem strasznie osłabiona,czy to w wyniku narkozy,czy ogólnioe organizm tak źle zniósł jak wiadomo poważny zabieg?

moje flaszki
Stary 2014-12-16, 12:33   #3624
butterfly34
Raczkowanie

ddiana, no właśnie liczyłam, że operacja będzie 8:00, no ale widać, że może ktoś znajomy wcześniej będzie operowany czy co, bo ja rezerwowałam termin już chyba we wrześniu jak jeszcze nie było grafiku na styczeń i p. Bożena zapisała mnie na gdzieś tam w kalendarzu, że będę pierwsza w kolejce.
No nic, mam nadzieję, że doktor nie będzie zmęczony po tej pierwszej za bardzo. A w ogóle to ile w ciągu dnia przeprowadza operacji?
Stary 2014-12-16, 12:38   #3625
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Cytat:
Napisane przez ddiana;49361661[COLOR=Silver
[/COLOR]
Never.poradź mi coś,od dnia operacji mam straszne zawroty głowy,jestem strasznie osłabiona,czy to w wyniku narkozy,czy ogólnioe organizm tak źle zniósł jak wiadomo poważny zabieg?
Ja też tak miałam i to normalne . U mnie to się utrzymywało ponad tydzień zanim doszłam do siebie. Niby czułam się normalnie ale czasami zakręciło się w głowie, to minie .

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:52   #3626
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
ddiana, no właśnie liczyłam, że operacja będzie 8:00, no ale widać, że może ktoś znajomy wcześniej będzie operowany czy co, bo ja rezerwowałam termin już chyba we wrześniu jak jeszcze nie było grafiku na styczeń i p. Bożena zapisała mnie na gdzieś tam w kalendarzu, że będę pierwsza w kolejce.
No nic, mam nadzieję, że doktor nie będzie zmęczony po tej pierwszej za bardzo. A w ogóle to ile w ciągu dnia przeprowadza operacji?
Chyba 2-3 zabiegi.
Nie myśl tak,że może być zmęczony,prędzej mogłabyś pomyśleć,że podczas pierwszej się rozkręci po to by Twój perfekcyjnie zrobić

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Ja też tak miałam i to normalne . U mnie to się utrzymywało ponad tydzień zanim doszłam do siebie. Niby czułam się normalnie ale czasami zakręciło się w głowie, to minie .
Dziękuję już mi lepiej
Goi się na mnie wszystko ładnie,już żółta jestem
Jedyne co to te zawroty mnie niepokoją,ale nos nie boli i już gips za luźny się robi
Tak zauważyłam,że końcówka troszkę mi opadła,czy będzie opadała jeszcze o dużo?

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Never jeszcze pytanie,co mogę zrobić,co zażyć,by te zawroty minęły?

moje flaszki
Stary 2014-12-16, 13:03   #3627
butterfly34
Raczkowanie

Masz rację ddiana.
Kurczę jutro idę zrobić badania krwi, trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobre.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-16, 13:05   #3628
ddiana
Zakorzenienie

GG do ddiana

Cytat:
Masz rację ddiana.
Kurczę jutro idę zrobić badania krwi, trzymajcie kciuki, żeby wyszły dobre.
Powodzenia,tylko pamiętaj,żeby nawet gumy do żucia nie brać do ust.

moje flaszki
Stary 2014-12-16, 13:14   #3629
butterfly34
Raczkowanie

Latiha, powodzenia jutro!!! Też będę trzymać kciuki (jak mi już pobiorą tą krew)

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ddiana Pokaż wiadomość
Powodzenia,tylko pamiętaj,żeby nawet gumy do żucia nie brać do ust.
Dzięki .
Wiem i dlatego to dla mnie jest zawsze koszmar, bo ja wstaję, umyję zęby i od razu jem śniadanie i piję kawę, a za dwie godziny drugie śniadanie. Nigdy nie wychodzę z domu bez śniadania. Normalnie ssie mnie w żołądku jak nic nie zjem, jest mi słabo i jestem zła.
No ale może jakoś wytrzymam, mam nadzieję, że nie będzie kolejki w laboratorium.

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

I te wyniki zawsze mam takie sobie (hemoglobinę), taka "anemiczna" troszkę jestem.
No dobra, nie będę się nakręcać, zobaczymy jutro.......
Stary 2014-12-16, 13:47   #3630
angelynn
Raczkowanie

Dziewczyny mam odpowiedź od dr. Giedrojca.
"Szanowna Pani
Nos Pani ne wyglada mnie na latwy do poprawy nawet b trudny szczegolnie w czesci chrzestnej to znaczy dolna polowa. A wiec jazeli chce cos Pani zmienic to musi byc WYJATKOWO dobry specjalista.
Jezel chce Pani ze mna porozmawiac o tym to prosze najpierw o telefoniczny kontakt nr tel.
Z.Giedrojc"

Od razu zadzwoniłam, doktor powiedział, że będzie szczery, że mam trudny nos, niestety BARDZO DUŻY i w ogóle nie pasujący do mojej delikatnej buźki i że nie będzie mi obiecywał, bo malutkiego noska z tego nie zrobimy, ale oczywiście przy CKN jest szansa na dużą poprawę...

co o tym myślicie, czy Wy też dostawałyście takie odpowiedzi? Będę szczera, myślałam, że mój nos wcale nie jest aż tak zły i że da się z niego zrobić coś fajnego

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości