Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-16, 10:09   #1321
mama d
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
super!

Toż to jakiś hotel 5 gwiazdkowy

Ja póki co jestem na etapie wybierania fotelika dla córki od 15-36kg.
Te wózki wasze takie wypasione
My też własnie wybieramy foteliki --- aż głowa mnie od tego boli :-/

Chyba zdecydujemy się na ten:
http://allegro.pl/fotelik-monza-nova...878064140.html
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:12   #1322
aneta_s13
Rozeznanie

Dzień dobry Ja już mam problemy ze snem ostatnio... budzę się co chwila nie mogę zasnąć, wsaję i czuję się zmęczona.
Dziś aktywny dzień. Mąż wyjechał do Francji na 2 dni. A ja sama z dzieciakami, fryzjerem, lekarzem, wigiliami w szkole, basenem itp. Na samą myśl mam dość
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:15   #1323
Alunia79
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny.
Wybaczcie, że się nie udzielam, ale od zeszłego tygodnia mam humor do du...Nhe mam na nic czasu, nic mi się nie chce A tu jeszcze święta tuż za rogiem na szczęście z prezentami się wykaraskałam U nas wszystko w porządku. Zaczynamy remont pokoju dzieciowego i kibelka.
Mam jeszcze dużo rzeczy do uszycia dla maleństwa.
Także bardzo żałuję, ale nie mogę być z wami na bieżąco ani nie dam rady was nadrobić.
A i jeszcze zaczęłam szkołę rodzenia 2 x w tygodnhu.
Mam nadzieję, że u was i waszych dzieciaczków wszystko dobrze. Całuję was i ściskam.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:20   #1324
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam sie dzisiaj

Wczoraj na szkole rodzenia miałam o ruchach dzieckamasakra do tej pory połowy nie rozumiem co mówili nagmatwała k tych ruchach teraz że moje wogóle nie pasują do shematu jaki przypuszczalnie powinin wyglądac. Dlatego zdurniałam
Jedynie co moge powedziec że w okresie okołoporodowym po 36 tc dradtycznie ruchy spadają i żeby ocenic dobrostan dzidzi taka magiczna liczba ruchów to 10 ma byc w ciagu 12h wtedy jest ok

A i nasze dzieci już potrafią spac ok. 12 h nawet

Jutro chyba pojade zrobic to toxo igm. By miec to z głowy. A w pt zrobie krew i mocz. Bo w pt wreszcie wizyta

Dzisiaj obiad niedzielny. Ziemniaki, schabowe i sałata lodowa na słodko

A mnie jak gardło przestało bolec to katar sie uczepił. Dzisiaj mixtura mleko i czosnek do wypicia.

Buziaki
właśnie ja o tym czytałam, że jak już dziecko ma mało miejsca to mniej jest ruchów już się widzę jak będę schizować się jak mały nie będzie się ruszał przez dłuższy czas
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:35   #1325
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
hej. Ja jestem dzisiaj slodka mama. Pobranie krwi na czczo i wypicie glukozy juz za mna, teraz zostalo siedzenie i jeszcze dwa wklucia . Wazne ze juz wszystkie kolejkowe dziadki sobie poszly i nikt juz nie tworzy komitetu kolejkowego, ani nie nawija o chorobach.
powodzenia! książka +wizaż i czas zleci

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Witam sie dzisiaj

Wczoraj na szkole rodzenia miałam o ruchach dzieckamasakra do tej pory połowy nie rozumiem co mówili nagmatwała k tych ruchach teraz że moje wogóle nie pasują do shematu jaki przypuszczalnie powinin wyglądac. Dlatego zdurniałam
Jedynie co moge powedziec że w okresie okołoporodowym po 36 tc dradtycznie ruchy spadają i żeby ocenic dobrostan dzidzi taka magiczna liczba ruchów to 10 ma byc w ciagu 12h wtedy jest ok

A i nasze dzieci już potrafią spac ok. 12 h nawet

A mnie jak gardło przestało bolec to katar sie uczepił. Dzisiaj mixtura mleko i czosnek do wypicia.

Buziaki
moja na pewno nie śpi 12 h kopie prawie cały czas mam nadzieję, że jak się urodzi to jej się to zmieni
zdrówka

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Wczoraj miałam "suoer" wieczór.
Tata naderwal mięsień łydki i spędziłam prawie 3 godz na pogotowiu bo on prowadzić nie mógł.
Potem w domu TŻ nagadal mi ze czemu mi dyrektorka nie podpisała tej prośby o zmianę umowy i w ogóle i tak mi się źle zrobilo bo się cieszyłam a TŻ tak zimno mi nagadal ze nie myślę że ludzie mnie oszukują a ja się cieszę że ktoś coś powiedział. Przeplakalam cały wieczór. A na dodatek TŻ zabrał swoje poduszki i poszedł spać do drugiego pokoju bez słowa. I chyba to mnie najbardziej zabolało.. dziś jestem opuchnięta jak mops i nawet to pisząc mam znowu łzy w oczach. Nie znoszę się kłócić ale ja też umiem być wredna i dziś zrobiłam mu kanapki do pracy i bez słowa wyszlam na badania a on tylko "ale się z rana narozmawialas ze mna". Mam to w nosie ;(;(
Byłam rano robić przeciwciala masakra pielęgniarka się bała mi pobrać krew bo ona żył nie widzi...

Niunia gratuluję udanej wizyty.

Dziewczyna której stwierdzono cukrzycę (przepraszam nie pamiętam nicku) współczuję ale to już końcówka.. Dasz rade

Eh źle mi i w ogóle. Dawno tak nie płakałam aż mnie brzuch wczoraj rozbolal z tych nerwów ;/
nie denerwuj się kochana i nie płacz pamiętaj o dzidziusiu

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ale dziś pogoda, no jakaś masakra, ponuro, deszcz kropi i kropi blee...
Dziś pakuję z mama prezenty dla moich bratanków (jeden w holandii a drugi w londynie) i będziemy wysyłać paczuszki Cieszę się, w tym roku zrobiliśmy dość drogie prezenty, chyba pierwszy raz ale to dlatego, że uzbieraliśmy z Tż ze ślubu w kopertach i mogliśmy sobie pozwolić, ale już powiedziałam mamie, że w przyszłym roku każdy dostanie skarpetki z bazaru Bo raczej na nic innego stać nas nie będzie

A na obiad robię dzisiaj: Zapiekankę z mięsem mielonym, pomidorami z puszki, groszkiem, cebulką i ziemniaki pure Ciekawe co mi wyjdzie

aaaa tutaj moja pierwsza choinka ubrana z mężusiem hihi zaszaleliśmy- kolory tęczy, misz masz, a co, jak szaleć to szaleć
śliczna choinka my chyba w piątek kupimy

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Wybaczcie, że się nie udzielam, ale od zeszłego tygodnia mam humor do du...Nhe mam na nic czasu, nic mi się nie chce A tu jeszcze święta tuż za rogiem na szczęście z prezentami się wykaraskałam U nas wszystko w porządku. Zaczynamy remont pokoju dzieciowego i kibelka.
Mam jeszcze dużo rzeczy do uszycia dla maleństwa.
Także bardzo żałuję, ale nie mogę być z wami na bieżąco ani nie dam rady was nadrobić.
A i jeszcze zaczęłam szkołę rodzenia 2 x w tygodnhu.
Mam nadzieję, że u was i waszych dzieciaczków wszystko dobrze. Całuję was i ściskam.
najważniejsze, że wszystko dobrze u Ciebie odzywaj się jak będziesz miała chwilkę

u mnie dziś aktywny dzień, trzymajcie kciuki za wizytę, chociaż dziś bez usg ale chociaż szyjkę mi sprawdzi i wagę

miłego dnia
Stary 2014-12-16, 10:38   #1326
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Tata naderwal mięsień łydki i spędziłam prawie 3 godz na pogotowiu bo on prowadzić nie mógł.
Potem w domu TŻ nagadal mi ze czemu mi dyrektorka nie podpisała tej prośby o zmianę umowy i w ogóle i tak mi się źle zrobilo bo się cieszyłam a TŻ tak zimno mi nagadal ze nie myślę że ludzie mnie oszukują a ja się cieszę że ktoś coś powiedział. Przeplakalam cały wieczór. A na dodatek TŻ zabrał swoje poduszki i poszedł spać do drugiego pokoju bez słowa. I chyba to mnie najbardziej zabolało.. dziś jestem opuchnięta jak mops i nawet to pisząc mam znowu łzy w oczach. Nie znoszę się kłócić ale ja też umiem być wredna i dziś zrobiłam mu kanapki do pracy i bez słowa wyszlam na badania a on tylko "ale się z rana narozmawialas ze mna". Mam to w nosie ;(;(
Byłam rano robić przeciwciala masakra pielęgniarka się bała mi pobrać krew bo ona żył nie widzi...

Eh źle mi i w ogóle. Dawno tak nie płakałam aż mnie brzuch wczoraj rozbolal z tych nerwów ;/
moze też miał gorszy dzień i dlatego to spięcie....ale nie powinien kurcze zostawiać cie na noc....co ty winna jesteś!? Zobaczysz ,ze dziś juz lepiej będzie
Stary 2014-12-16, 10:44   #1327
luzna25
Zadomowienie

nie wiecie przypadkiem czy ten bebiprogram jest bezpłatny?? https://www.bebiprogram.pl/rejestrac...aign=Poradniki
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:54   #1328
smv
Zakorzenienie

wszystko bylo pięknie dopoki sie nie dwiedzial ze dyrektorka mi tego nie podbiła to sie zaczelo, ze ja nie mysle i w ogóle...nie dośc ze mnie ta sytyuacja tak stresuje to jeszcze mi dołożył.
Zadzwoniłam do szkoły zapytać czy jutro to podpiszę to się dowiedziałam, że jutro nie ale poprosiłam, żeby na jutro umowa była gotowa bo chcę już podpisac i przestać o tym myśleć.
A jak wczoraj mu powiedziałam, że dziś zadzownie to jeszcze sie bardziej wściekł, że wszystko komplikuję.

Tak dzidziuś najważniejszzy, ale wiadomo fajnie by było, żeby się wszystko wyklarowało. A tu jeszcze jakieś scysje. Niech sobie sam śpi ja się prosić nie będę to była jego decyzja.

Boli mnie włopatkach i żebrze, już nie wiem jak się ułożyć, żeby mi ulżyło oj doła mam;-(
Stary 2014-12-16, 11:13   #1329
ewka5891
Zakorzenienie

Dzien dobry

Nocka u nas spokojna, choc bałam sie ze po wczorajszych wiadomościach czeka mnie bezsenna noc

Smv trzymaj sie kochana wiem jak to jest jak człowiek nie powinien sie denerwowac a tu ciagle cos sie dzieje ps. Po tej sytuacji z mezem w zyciu bym mu kanapek do pracy nie robiła

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 11:39   #1330
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
E to przynajmniej Ty po świętach nie będziesz narzekać na zgagę/ przeżarcie/ przytycie. Dobra strona tego wszystkiego
Ale ja z tych co lubią się przeżreć na święta

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Hej mamusie
Właśnie wróciliśmy ze szpitala, okazuje się, że mam nawracające infekcje ze względu na 9mm kamień w lewej nerce Dr mówi, że narazie nic nie będą z nim robić, bo w ciąży się nie powinno, ale będą go obserwować, więc za 2 tygodnie mam kolejne usg... Jakby tego było mało malutka waży ok 856g, co wg tutejszych norm jest poniżej 10 centyli i to też będą obserwować... Zmartwionam strasznie tą wizytą, ale popatrzyłam właśnie na nasz kalkulator centylowy i jeśli dobzre rozumiem, 856g w 27 tygodniu (26+2) oznacza, że waga jest prawidłowa Cieszę się, że będę pod obserwacją no i mam nadzieję, że za 2 tygodnie się okaże, że Ola rośnie zdrowo...
Lecę teraz Was nadrabiać, buziaki
Ważne, że teraz pod kontrolą będziesz z Malutką

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Ja już mam problemy ze snem ostatnio... budzę się co chwila nie mogę zasnąć, wsaję i czuję się zmęczona.
Ja dzisiaj prawie w ogóle nie spałam. TŻ strasznie chrapał, a ja nie mogłam jakoś miejsca sobie znaleźć

U mnie dzisiaj na obiad rybka na parze z warzywkami i ryż. Dieta od wczoraj już wdrożona. A od rana wiszę na telefonie do szpitala, żeby zapisać się do diabetologa. Chyba skończy się na tym, że się tam jutro pofatyguję.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:03   #1331
mkluke
Raczkowanie

witam Was dziewczyny

Dzisiaj zaczynam 28 tydzień już bliżej niż dalej...

znowu mam mnóstwo stron do nadrobienia...

Miłego dnia Wam życzę i lecę Was poczytać

p.s. co kupujecie swoim TŻ na święta? czasu mało, a pomysłów brak
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:11   #1332
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
witam Was dziewczyny

ja kupiłam torbe na rower z bagażnikiem (TŻ do pracy lubi dojeżdżać a z plecakiem to tak kijowo bo się plecy pocą) i do tego taki duży sportowy latawiec (TŻ uwielbia wszystko co z lataniem) -cięzko było zapakować-ale ma olbrzymie prezenty

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

.
ja też uwielbiam te wszystkie pyszności świąteczne
Stary 2014-12-16, 12:26   #1333
87marta78
Zadomowienie

Cześć kochane
Jak tam u Was pogoda? Bo u mnie leje :/ Nie ma szans na śnieg na święta Myślę czy dzisiaj nie ubrać choinki, uśmiechnę się do TŻ jak wróci z pracy, niech idzie do piwnicy po nią i będę miała zajęcie
Dziś udało mi się przespać noc bez bólu, ale za to jak wstałam to zaczęło mnie boleć :/ Łyknęłam piguły i jest już ok, tylko pachwina mnie boli, ale to nic.
Moja mała dzisiaj coś spokojna, chyba ta pogoda tez tak na nią działa i śpi

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Znalazłam fajną aukcję, tylko ze to bardziej dla chłopca
http://allegro.pl/ff-spodnie-dresowe...882281115.html
http://allegro.pl/ff-karmelowe-spodn...886113564.html
http://allegro.pl/coolclub-bawetnian...886274195.html
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:30   #1334
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87marta78 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Jak tam u Was pogoda? Bo u mnie leje :/ Nie ma szans na śnieg na święta Myślę czy dzisiaj nie ubrać choinki, uśmiechnę się do TŻ jak wróci z pracy, niech idzie do piwnicy po nią i będę miała zajęcie
Dziś udało mi się przespać noc bez bólu, ale za to jak wstałam to zaczęło mnie boleć :/ Łyknęłam piguły i jest już ok, tylko pachwina mnie boli, ale to nic.
Moja mała dzisiaj coś spokojna, chyba ta pogoda tez tak na nią działa i śpi

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Znalazłam fajną aukcję, tylko ze to bardziej dla chłopca
http://allegro.pl/ff-spodnie-dresowe...882281115.html
http://allegro.pl/ff-karmelowe-spodn...886113564.html
http://allegro.pl/coolclub-bawetnian...886274195.html
u mnie nie pada,ale jakoś tak buro i nieprzyjemnie -dziś dzień leniucha więc nie wychodze nigdzie! Ale śniegu to bym chciała by napadało... Pewnei zacznie sypać jak na porodówke w marcu będe jechać
Stary 2014-12-16, 12:32   #1335
smv
Zakorzenienie

Wcale się nie zdziwię jak tak będzie
Stary 2014-12-16, 12:33   #1336
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
u mnie nie pada,ale jakoś tak buro i nieprzyjemnie -dziś dzień leniucha więc nie wychodze nigdzie! Ale śniegu to bym chciała by napadało... Pewnei zacznie sypać jak na porodówke w marcu będe jechać
Śmiałam się do mamy, żeby teraz malować pisanki a w Wielkanoc ubrać choinkę bo pory roku nam się pozmieniały
Stary 2014-12-16, 12:33   #1337
smv
Zakorzenienie

I tak już któryś rok z rzędu
Stary 2014-12-16, 12:35   #1338
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
I tak już któryś rok z rzędu
No niestety :/
Kopnijecie mnie, żebym ruszyła się malować włosy... Bo zebrać się nie mogę :/

Edytowane przez 87marta78
Czas edycji: 2014-12-16 o 12:41
Stary 2014-12-16, 12:43   #1339
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No niestety :/
Kopnijecie mnie, żebym ruszyła się malować włosy... Bo zebrać się nie mogę :/
Stary 2014-12-16, 12:52   #1340
crystal25
Zakorzenienie

debra

dziekuje sliczne zestawienie i brzuszek malutki

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Spokojnie to siatka którą się kieruję - według niej wszystko jest okej
wlasnie na nia patrzalam z TZ

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-12-16 o 13:00
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 12:55   #1341
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
witam Was dziewczyny

za 28 tc
na święta to Tż dostanie buziaka
a rodzince kupię po jakimś zestawie kosmetyków, zawsze się przyda. w tym roku tak finansowo prezenty będą wyglądać

Cytat:

ja też uwielbiam te wszystkie pyszności świąteczne
ja już nie mogę się doczekać smażonej rybki, kapusty czerwonej i pierogów. oraz grzybów w cieście
Jeszcze tylko 8 dni

Cytat:
Śmiałam się do mamy, żeby teraz malować pisanki a w Wielkanoc ubrać choinkę bo pory roku nam się pozmieniały
no tylko, żeby Nam wiosna nie zamieniła się w zimę ;P
bo spacerki będą ograniczone ;P
i trudny dojazd na porodówkę

SMV ja to doskonale wiem, jak to jest po kłótni.... jestem chyba awanturnica wątku number one
obyście dzisiaj się pogodzili
Stary 2014-12-16, 12:57   #1342
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość

Rodzić w takich warunkach jak opisałaś to sama przyjemność. Moja koleżanka rodziła ponad 10 lat temu synka we Francji i była zachwycona warunkami w szpitalu. Też opowiadała o jednoosobowych salach, dobrej opiece i serdecznosci personelu. Po powrocie do Polski urodziła córkę i tu była w szoku.
Powiem szczerze ze jestem ciekawa mojego porodu

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

Dziewczyna której stwierdzono cukrzycę (przepraszam nie pamiętam nicku) współczuję ale to już końcówka.. Dasz rade

Stary 2014-12-16, 12:57   #1343
smv
Zakorzenienie

Crystal nagraj się albo Skype podaj będziemy oglądać

TŻ wpadł do domu udałam ze go nie widzę a ten jeszcze czy mam zamiar dalej to ciągnąć... Pf ;/ jeszcze moja wina
Stary 2014-12-16, 12:57   #1344
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszynkaa88 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki ale dziś pogoda, no jakaś masakra, ponuro, deszcz kropi i kropi blee...
Dziś pakuję z mama prezenty dla moich bratanków (jeden w holandii a drugi w londynie) i będziemy wysyłać paczuszki Cieszę się, w tym roku zrobiliśmy dość drogie prezenty, chyba pierwszy raz ale to dlatego, że uzbieraliśmy z Tż ze ślubu w kopertach i mogliśmy sobie pozwolić, ale już powiedziałam mamie, że w przyszłym roku każdy dostanie skarpetki z bazaru Bo raczej na nic innego stać nas nie będzie

A na obiad robię dzisiaj: Zapiekankę z mięsem mielonym, pomidorami z puszki, groszkiem, cebulką i ziemniaki pure Ciekawe co mi wyjdzie

aaaa tutaj moja pierwsza choinka ubrana z mężusiem hihi zaszaleliśmy- kolory tęczy, misz masz, a co, jak szaleć to szaleć
choinka sliczna
Stary 2014-12-16, 13:01   #1345
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
Dziś aktywny dzień. Mąż wyjechał do Francji na 2 dni. A ja sama z dzieciakami, fryzjerem, lekarzem, wigiliami w szkole, basenem itp. Na samą myśl mam dość
dobrze ze tylko na dwa dni i bedzie z toba po powrocie

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

Ważne, że teraz pod kontrolą będziesz z Malutką

Ja dzisiaj prawie w ogóle nie spałam. TŻ strasznie chrapał, a ja nie mogłam jakoś miejsca sobie znaleźć

U mnie dzisiaj na obiad rybka na parze z warzywkami i ryż. Dieta od wczoraj już wdrożona. A od rana wiszę na telefonie do szpitala, żeby zapisać się do diabetologa. Chyba skończy się na tym, że się tam jutro pofatyguję.
Ja w te swieta popatrze jak inni jedza troche do d... no ale coz
Stary 2014-12-16, 13:01   #1346
87marta78
Zadomowienie

Cytat:
JUz idę
Stary 2014-12-16, 13:05   #1347
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
witam Was dziewczyny

moj buziaka tez dostanie i wystarczy w tym roku tylko dzieci z rodziny, a ze bedzie az 6 dzieciaczkow to w weekend musimy popatrzec i kupic prezenty

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:

TŻ wpadł do domu udałam ze go nie widzę a ten jeszcze czy mam zamiar dalej to ciągnąć... Pf ;/ jeszcze moja wina
Chce miec duzo zdiec Poprosze TZ jesli bedzie, a jak nie to mame i pokaze wam, w kazdej sali jakiej bede a pozniej opisze ta moja masakre hahahahahahahaha

Tylko ze to on zaczal, a nie ty , ty nic nie zrobilas przeciez

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Mialam dzis sie wybrac do lumpka i d..... TZ zapomnial ze musi kupic po pracy czesc do samochodu, i kazalam mu zabrac karte z banku, a mamy jedna, wiec po zakupach, za to jutro pojde na otwarcie rzuce sie tam jak te baby wszystkie
Stary 2014-12-16, 13:14   #1348
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

O o o relacja online to jest to !

faceci mają taką za☠☠☠istą zdolność wzbudzać w nas poczucie winy mimo iż to oni spieprzyli sprawe! dranie!!!!

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
moj buziaka tez dostanie i wystarczy w tym roku tylko dzieci z rodziny, a ze bedzie az 6 dzieciaczkow to w weekend musimy popatrzec i kupic prezenty

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Chce miec duzo zdiec Poprosze TZ jesli bedzie, a jak nie to mame i pokaze wam, w kazdej sali jakiej bede a pozniej opisze ta moja masakre hahahahahahahaha

Tylko ze to on zaczal, a nie ty , ty nic nie zrobilas przeciez

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Mialam dzis sie wybrac do lumpka i d..... TZ zapomnial ze musi kupic po pracy czesc do samochodu, i kazalam mu zabrac karte z banku, a mamy jedna, wiec po zakupach, za to jutro pojde na otwarcie rzuce sie tam jak te baby wszystkie
mój Tż kupił sobie w tym roku kamerke Go Pro powiedzial że musimy dopisać ją do listy szpitalnej już ja mu dam Go Pro na porodówce
Stary 2014-12-16, 13:16   #1349
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja w te swieta popatrze jak inni jedza troche do d... no ale coz
Ja też, a ślinka potokiem popłynie pod stół

Co do prezentu dla TŻ, mój kupuje sobie pod choinkę laptopa (ale sprzedaje stary stacjonarny za to), a ja dostanę piżamkę, taką ekstra ciepłą z reniferem

nusiekowa - hahaha wyobraziłam sobie jak ląduje z ta kamera między nogami

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-12-16 o 13:17
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:17   #1350
nouvelle2
Zakorzenienie

czy mogę prosić o przepis na krem dyniowy? któraś z Was go kiedyś podawała taki pikantny

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości