Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-15, 19:56   #1741
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Poka¿ wiadomo¶æ
Podcielam w³osy.
Splukany kolor i jako¶æ brzydka, ale wrzucam
Nie zmieniaj koloru w³osów, ten idealnie pasuje Ci do mebli!
Poza tym jak zwykle ekstra, wiesz, ¿e jestem fank± Twoich.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 19:56   #1742
Newquay
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Newquay: Nikt ciebie nie atakuje. Probujemy doradzic, podyskutowac, pomoc, a tymczasem kazde zdanie obnizajace znaczenie wlosow uznajesz za atak. Zapytalas o zabieg, a ktoras z dziewczyn przedstawila takze negatywne opinie o nim. I ty to juz za atak odbierasz...
I Joanku ma racje, chodzilo mi o to, ze jak np. wstalam dzis z przyklapem, to spielam je klamra i pomalowalam usta elegancka czerwienia. I wciaz czulam sie tak samo ladna i interesujaco. Na codzien cenie kilka minut snu dluzej ponad sniadanie, a co dopiero tusz do rzes :p Tez lubie miec ulozone wlosy, ale dnia ani humoru mi wielce nie psuje jak wstaje z szopa na glowie.
Btw. jak mnie rozczulilo uzycie "dziubek", moja ¶.p. prababcia, zawsze za mna gonila jak bylam mala i mnie pouczala: umyj dziubek. Jakos mnie do dzis rozczula to okreslenie.
Na pewno nie zdenerwowala mnie negatywna opinia zabiegu co Ty piszesz dziewczyno. Ja ³adna i interesuj±ca czuje siê w u³o¿onych w³osach, co tu nie rozumiesz, Ty siê malujesz czerwona szminka,a ja siê wcale nie malujê. Na sile pchala mi swoje zdanie. Ja rozumiem Ciebie, ale ja tak nie mam,proste jak 1+1. ¦niadania bym w ¿yciu nie po¶wiêci³a, aby d³u¿ej pospaæ. Wolê wcze¶niej i¶æ spaæ. Ka¿dy jest inny. A Ty nie musisz byæ taka uszczypliwa.
Stary 2014-12-15, 19:58   #1743
sandra1515
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 889

Ma³a zmiana
Odwiedzi³am fryzjera, w koñcu pozby³am siê tego nieszczêsnego ogonamia³am plan wielkiej pielêgnacji ale jak patrze na te k³aki to mam do¶æ s± szorstkie, suche, rozprostowuj± siê odk±d zaczê³a siê ta bardziej zimna pora roku i grzanie piecem w domu

Pierwsze zdjêcie w³osy wysch³y naturalnie, drugie na dyfuzorze zrobione przez fryzjera. Realnie patrz±c na nie jutro mia³am lecieæ po ten dyfuzor w koñcu a patrz±c na zdjêcia sama nie wiem ...

Edit. zdjêcia bardzo pomniejsza³am w programie bo jak zwykle nie chcia³y siê wgraæ st±d ta okropna jako¶æ.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00330 (2).jpg (115,8 KB, 30 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg CAM00379.jpg (76,4 KB, 35 za³adowañ)

Edytowane przez sandra1515
Czas edycji: 2014-12-15 o 20:13
sandra1515 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 20:06   #1744
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Mnie siê nic nie wy¶wietla.

Edit: ju¿ siê wy¶wietli³o, patrzem.

Pierwsze zdjêcie du¿o lepsze, je¿eli to drugie jest po dyfuzorze to ja bym sobie go jednak odpu¶ci³a.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-12-15 o 20:11
Stary 2014-12-15, 20:14   #1745
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ

Cytat:
Napisane przez sandra1515 Poka¿ wiadomo¶æ
Pierwsze zdjêcie w³osy wysch³y naturalnie, drugie na dyfuzorze zrobione przez fryzjera. Realnie patrz±c na nie jutro mia³am lecieæ po ten dyfuzor w koñcu a patrz±c na zdjêcia sama nie wiem ...
A fryzjer umia³ siê w ogóle dyfuzorem pos³u¿yæ? Pytam, bo ¼le u¿yty dyfuzor to chyba ka¿dym lokom by zaszkodzi³. Dobrze u¿yty wielu lokom pasuje, choæ oczywi¶cie, s± i takie loki, które za nim nie przepadaj±.
Stary 2014-12-15, 20:20   #1746
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Ma³a zmiana
Odwiedzi³am fryzjera, w koñcu pozby³am siê tego nieszczêsnego ogonamia³am plan wielkiej pielêgnacji ale jak patrze na te k³aki to mam do¶æ s± szorstkie, suche, rozprostowuj± siê odk±d zaczê³a siê ta bardziej zimna pora roku i grzanie piecem w domu

One na drugim s± mokre czy posklejane?
Tak czy inaczej wygl±da na to, ¿e fryzjerka nie do koñca umia³a siê obs³u¿yæ dyfuzorem i nie oznacza to, ¿e Twoje w³osy po dyfuzorze zawsze by tak wygl±da³y.
Ale na pierwszym zdjêciu ³adnie, tylko tak siê pozbija³y w loki, ¿e rzadkie siê wydaj±.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 20:22   #1747
sandra1515
Rozeznanie

Efekt na ¿ywo fajny tylko, ¿e na nich jest litr lakieru (pada u mnie od rana) a teraz siê rozprostowa³y wiêc to wina fryzjera? w³osów? bo sama nie wiem ?

Teraz mam jeszcze dylemat co z t± suszark± kupiæ nie kupiæ ?

Delikatnie wysuszyli mi dyfuzorem a pó¼niej pod tak± kapsu³± reszta nie odgniata³a tego ani nic lakier i tyle
Stary 2014-12-15, 20:25   #1748
sandra1515
Rozeznanie

Jeszcze jedno zdjêcie

Niestety nie chce mi siê otworzyæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00381.jpg (107,6 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg CAM00381(1).jpg (65,1 KB, 20 za³adowañ)

Czas edycji: 2014-12-15 o 20:44
Stary 2014-12-15, 20:41   #1749
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Efekt na ¿ywo fajny tylko, ¿e na nich jest litr lakieru (pada u mnie od rana) a teraz siê rozprostowa³y wiêc to wina fryzjera? w³osów? bo sama nie wiem ?

Teraz mam jeszcze dylemat co z t± suszark± kupiæ nie kupiæ ?

Delikatnie wysuszyli mi dyfuzorem a pó¼niej pod tak± kapsu³± reszta nie odgniata³a tego ani nic lakier i tyle
A u¿ywasz jakich¶ stylizatorów?
Lakier to nie jest najszczê¶liwszy produkt do utrwalania loków czy fal, a na pewno nie w du¿ej ilo¶ci. Lepiej u¿yæ ¿elu b±d¼ pianki, przed suszeniem. Mokrej w³oszki przy u¿yciu ¿elu te¿ nie polecam.
Stary 2014-12-15, 20:47   #1750
sandra1515
Rozeznanie

U¿ywam kremu do loków Joanna profesional jedwab na koñcówki i to wszystko od¿ywki bs nie u¿ywam bo przyklap mi wychodzi to chyba dla nich za du¿o.

Jak my¶licie ryzykowaæ z tym dyfuzorem spróbowaæ samemu czy efekt te¿ bêdzie nie ciekawy jak na zdjêciu powy¿ej ?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00381(1).jpg (65,1 KB, 17 za³adowañ)

Czas edycji: 2014-12-15 o 20:50
Stary 2014-12-15, 21:24   #1751
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Ogarniacie ¿e za kallosy w uk na ebayu ,¶piewaj± sobie od 10 funtów czyli 50 z³, przesada trochu. A szkoda, chocia¿ mo¿e kiedy¶ sobie sprawiê np na lato jak w³osiory bêda d³u¿sze i jako¶ korzystn± ofertê znajdê. Teraz wykañczam pilomax.

Co do tych zabiegów m. in. joico opisa³am kiedy¶ dosæ szczegó³owo bo ja siê interesujê nieco i te¿ szuka³am sk³adów itd., a akurat nie wiem czy Newquay pamiêtasz jak o to pyta³a¶ kiedy¶ i co nieco napisa³am. Czy warto? No nie bardzo, lepiej ju¿ keratynowe prostowanie gdzie wprasowujemy bia³ko keratyny we w³osy i zabieg utrzymuje siê parê miesiêcy przy odpowiednim zestawie produktów. Przy w³osach popalonych, które s± gumowate poleca siê stosowanie produktów z keratyn± w swojej pielêgnacji bo w³osowi zniszczonemu dobrze to robi rzeczywi¶cie i my¶lê, ¿e tu ju¿ warto. Ale takie zabiegi - nie bo to takie 'plenty of bananas' ^^

Co do ma¶ci koñskiej nie k³ad³abym na skalp bo sobie mo¿na krzywdy narobiæ, naprawdê. Na miê¶nie jest cudowna, ale nie jest to co¶ na skórê g³owy czy twarz - lepiej wcierkê, maseczkê zio³ow± czy nawet s³ynny amol.
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-15, 21:54   #1752
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
U¿ywam kremu do loków Joanna profesional jedwab na koñcówki i to wszystko od¿ywki bs nie u¿ywam bo przyklap mi wychodzi to chyba dla nich za du¿o.

Jak my¶licie ryzykowaæ z tym dyfuzorem spróbowaæ samemu czy efekt te¿ bêdzie nie ciekawy jak na zdjêciu powy¿ej ?
Ja bym spróbowa³a. Dla mnie to efekt po niew³a¶ciwych kosmetykach, a nie dyfuzorze, przecie¿ on tych w³osów nie poskleja³.
Stary 2014-12-16, 05:52   #1753
krolewna_smieszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 866

Cytat:
I Joanku ma racje, chodzilo mi o to, ze jak np. wstalam dzis z przyklapem, to spielam je klamra i pomalowalam usta elegancka czerwienia. I wciaz czulam sie tak samo ladna i interesujaco.
Ja niestety tak nie mam. Nie lubiê siebie w spiêtych w³osach, ale komfort i praktyczno¶æ takiego uczesania jednak wygrywa nad moj± zani¿on± samoocen±. Choæbym nie wiem jaki super makija¿ sobie zrobi³a, bez ³adnych rozpuszczonych (lub tylko lekko podpiêtych) loków nie czujê siê atrakcyjnie.

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Ja bym spróbowa³a. Dla mnie to efekt po niew³a¶ciwych kosmetykach, a nie dyfuzorze, przecie¿ on tych w³osów nie poskleja³.
Te¿ mi siê tak wydaje. Ja wielokrotnie wychodzi³am z czym¶ takim od fryzjerek. One chyba my¶l±, ¿e pokrêcone siano jest fajne albo zupe³nie nie potrafi± siê pos³ugiwaæ dyfuzorem na krêconych w³osach - zamiast pilnowaæ skrêtu, rozdmuchuj± w³osy.
krolewna_smieszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-16, 07:58   #1754
Imperfecta
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 060

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Poza tym jak zwykle ekstra, wiesz, ¿e jestem fank± Twoich.
Pad³am
Nie wiem czy tak ekstra :P: ¶rednie s±, ale akurat podciecia chyba im by³o trzeba bo siê du¿o lepiej zachowuj±
Imperfecta jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-16, 09:20   #1755
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Napisane przez krolewna_smieszka Poka¿ wiadomo¶æ
Ja niestety tak nie mam. Nie lubiê siebie w spiêtych w³osach, ale komfort i praktyczno¶æ takiego uczesania jednak wygrywa nad moj± zani¿on± samoocen±. Choæbym nie wiem jaki super makija¿ sobie zrobi³a, bez ³adnych rozpuszczonych (lub tylko lekko podpiêtych) loków nie czujê siê atrakcyjnie.

Te¿ mi siê tak wydaje. Ja wielokrotnie wychodzi³am z czym¶ takim od fryzjerek. One chyba my¶l±, ¿e pokrêcone siano jest fajne albo zupe³nie nie potrafi± siê pos³ugiwaæ dyfuzorem na krêconych w³osach - zamiast pilnowaæ skrêtu, rozdmuchuj± w³osy.
I kazdy jest inny Jej dziewczyny, to byla tylko luzna propozycja na "rozladoaanie napietej atmosfery"
Mi fryzjerki notorycznie prostownica katowalo pt. a pani to ma takie dziwne fale, nie warto je dyfuzorem robic dziwnie wyjda.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-16, 10:20   #1756
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
I kazdy jest inny Jej dziewczyny, to byla tylko luzna propozycja na "rozladoaanie napietej atmosfery"
Mi fryzjerki notorycznie prostownica katowalo pt. a pani to ma takie dziwne fale, nie warto je dyfuzorem robic dziwnie wyjda.
Kurcze, chyba tylko ja nie widzê nic dziwnego w tej propozycji. Nie znamy siê oprócz tych paru s³ów, które tutaj o sobie napiszemy (a i ja pamiêtam tylko selektywnie, kto co pisze), wiêc sk±d mo¿na wiedzieæ, ¿e kto¶ siê nie maluje albo no nie wiem, ma odstaj±ce uszy, wiêc nie zwi±¿e w³osów, bo widaæ.
A tekst fryzjerki rozbrajaj±cy. Mnie ostatnio powiedzia³a, ¿e ona nie wie, o co mi chodzi z "grzywk± na skos" i tym, ¿e ma byæ d³u¿sza, a nie do linii brwi w najd³u¿szym miejscu. I ¿e w ogóle mam rzadziutk± grzywkê i ona nic nie poradzi, musi tak wygl±daæ po wysuszeniu.
Oczywi¶cie w domu jakim¶ cudem po moim wysuszeniu zrobi³o sie tej grzywki 2 razy wiêcej.

Btw. muszê i¶æ podci±æ w³osy. Zastanawiam siê nad uciachaniem z 4-5 cm.
Stary 2014-12-16, 10:46   #1757
paulownia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 861

Dziewczyny, czy ktoras z was obcinala sobie, albo miala obcinane wlosy na sucho?
paulownia jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-16, 11:19   #1758
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, czy ktoras z was obcinala sobie, albo miala obcinane wlosy na sucho?
Ja zawsze ¶cinam w³osy na sucho
Stary 2014-12-16, 11:26   #1759
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Mi mama zawsze ciacha na sucho i jest dobrze. Gdyby na mokro to ¼le bo jak mi utniesz w miejscu skrêtu to w³os siê wywija i odstaje jak antenka, dlatego muszê mieæ je suche ¿eby by³o widaæ gdzie te miejsca skrêtu s±.

blonadhaircare która bywa³a na zabiegach fryzjerskich na w³osy zrobi³a notkê o tym, jak kto¶ chce to niech zerknie:
http://www.blondhaircare.com/2014/12...nach.html#more

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-12-16 o 11:31
Stary 2014-12-16, 11:56   #1760
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Grzywnê zawsze na sucho tnê.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-16, 13:02   #1761
Newquay
Raczkowanie

Dziewczyny s³yszaly¶cie o tym,¿e mleko kokosowe wsmarowane w skalp przyspiesza porost w³osów? Jako¶ nie potrafiê sobie wyobraziæ mleka we w³osach i zapach po kilku godzinach mo¿e byæ nieciekawy :-P
Stary 2014-12-16, 14:18   #1762
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sama podcina³am w³osy, to na sucho zawsze, bo mi tak du¿o wygodniej. Grzywkê te¿ podcinam na sucho, bo wtedy widzê, jak siê uk³ada. Jak podcinam na mokro, to pó¼niej po wysuszeniu jest krzywa.

Cytat:
Napisane przez Newquay Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny s³yszaly¶cie o tym,¿e mleko kokosowe wsmarowane w skalp przyspiesza porost w³osów? Jako¶ nie potrafiê sobie wyobraziæ mleka we w³osach i zapach po kilku godzinach mo¿e byæ nieciekawy :-P
Nie wiem, czy mleko kokosowe zachowuje siê tak jak zwyk³e, je¶li chodzi o zapach, ale je¶li tak, to ju¿ wola³abym kozieradkê i zapach roso³u.
Stary 2014-12-16, 14:18   #1763
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Ze zwyk³ego mleka maskê siê robi i wyp³ukuje wod± jak ka¿d± inn± maseczkê, a mleko kokosowe nie jest takie samo jak zwyk³e i te¿ nie zostawia siê go na w³osach bo by by³y sklejone, a pachnie po prostu kokosem. Mo¿na go u¿yæ jako maseczki, nawil¿a i koi skalp.

Zaczê³am pisaæ wiza¿owy notatnik, bêdê tam wklejaæ ró¿ne fajne rzeczy wiêc jak chcecie to sobie zerknijcie

Edytowane przez Klaudenc
Czas edycji: 2014-12-16 o 14:20
Stary 2014-12-16, 14:21   #1764
Newquay
Raczkowanie

Cytat:
Jak sama podcina³am w³osy, to na sucho zawsze, bo mi tak du¿o wygodniej. Grzywkê te¿ podcinam na sucho, bo wtedy widzê, jak siê uk³ada. Jak podcinam na mokro, to pó¼niej po wysuszeniu jest krzywa.

Nie wiem, czy mleko kokosowe zachowuje siê tak jak zwyk³e, je¶li chodzi o zapach, ale je¶li tak, to ju¿ wola³abym kozieradkê i zapach roso³u.
Ja te¿ wola³bym juz zapach rosolu hehe :-P

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Ze zwyk³ego mleka maskê siê robi i wyp³ukuje wod± jak ka¿d± inn± maseczkê, a mleko kokosowe nie jest takie samo jak zwyk³e i te¿ nie zostawia siê go na w³osach bo by by³y sklejone, a pachnie po prostu kokosem. Mo¿na go u¿yæ jako maseczki, nawil¿a i koi skalp.
Klaudenc próbowa³as?
Stary 2014-12-16, 14:24   #1765
martaakow
Zakorzenienie

Jest jeszcze opcja, ¿e chodzi o wodê kokosow±, a nie mleko, do¶æ czêsto ludzie zamiennie u¿ywaj± tych nazw.
Zreszt± czy zapach zwyk³ego mleka nie jest hmm odzwierzêcy?
Stary 2014-12-16, 14:29   #1766
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Klaudenc próbowa³as?
Próbowa³am maski z mleka jak i mleka kokosowego - z mleka kiedy¶ uwielbia³am, przepiêkne w³osy mia³am po nim bo wtedy moje w³osy uwielbia³y proteiny, czasami dodawa³am te¿ miodu i dawa³o to ³adny zapach i nawil¿enie. Z mleka kokosowego to chyba 2 razy maskê robi³am i w³a¶nie ³agodzi skalp, na w³osach nic szczególnego nie zauwa¿y³am, pewnie musia³abym regularnie u¿ywaæ.
Mo¿na te¿ z kokosowego robiæ p³ukanki albo mieszaæ z szamponem - taki szampon jest delikatniejszy i fajniutki dla skóry g³owy podobno
Stary 2014-12-16, 15:42   #1767
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Jest jeszcze opcja, ¿e chodzi o wodê kokosow±, a nie mleko, do¶æ czêsto ludzie zamiennie u¿ywaj± tych nazw.
Zreszt± czy zapach zwyk³ego mleka nie jest hmm odzwierzêcy?
Uda³o Ci siê uchwyciæ to co mnie najbardziej brzydzi w mleku, teraz bêdê to umia³a innym wyt³umaczyæ, dziêkuje
Stary 2014-12-16, 17:26   #1768
Newquay
Raczkowanie

Mia³ kto¶ mo¿e nowe serum z bovax? Warto kupiæ? Serum wzmacniaj±ce A+E. W za³±czeniu zdjêcie owego serum i jego sk³adu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1418747180097.jpg (100,4 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1418747189496.jpg (119,7 KB, 12 za³adowañ)
Stary 2014-12-16, 17:42   #1769
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Cytat:
Mia³ kto¶ mo¿e nowe serum z bovax? Warto kupiæ? Serum wzmacniaj±ce A+E. W za³±czeniu zdjêcie owego serum i jego sk³adu.
Jako serum zabezpieczaj±ce wydaje siê byæ niez³e, sporo silikonów. Na pewno trochê zredukuje puszenie, bêdzie ¶wietne do zabezpieczenia koñcówek na codzieñ ale jakiego¶ spektakularnego od¿ywienia bym siê nie spodziewa³a - oleje i witaminy s± za zapachem, to ¼le bo znaczy, ¿e jest ich za ma³o.

Nawet chyba mam próbkê w szafce, chcesz to mogê jutro zobaczyæ jak siê sprawuje w deszczow± pogodê.
Stary 2014-12-16, 17:57   #1770
Immoral
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 580

U mnie ciêcie na sucho to by³o odkrycie 2014 roku

A tak w ogóle ¶cielam w³osy do ramion, króciutkie sa blond tylko koñcówki jutro jakies foto zrobie
Immoral jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.