![]() |
#1381 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w dotyku jakie to jest? Obstawiam przesuszenie ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- nancy u nas tak samo ewulko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
ewulkaa przytulam mocno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Rozeznanie
|
Ewulko
![]() ![]() Nancy - tak, moja Młoda też taka porządnicka ![]() Mala - kciuki za badania Ja się rozłozyłam na dobre - smarkam, kicham, kaszlę. Dzwoniłam do domu - Młoda też już ode mnie podłapała. Mam nadzieję, że skończy się tylko na przeziębieniu ![]() I w ogóle jakoś smutno mi dziś. Parę nie najlepszych newsów do nas dotarło ostatnimi czasy. Niby nie ma się JESZCZE czym martwić, ale jednak w głowie siedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Ciężko mi to określić. Taka trochę chropowata ta skóra. Ale nie sucha. Po prostu jest masa takich podskórnych krostek,taka wysypka jakby. Dwa dni temu wprowadziłam balsam Cetaphil ale nic nie znika. Zmieniłam też pampersy. I zmienię płyn do kąpieli. Nic więcej mi nie przychodzi do głowy.
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak gesia skorka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla chłopaka 6 klasa może coś z gry minecraft? ogólnie szał na to wszędzie ![]() ![]() Ale tak myślę, że figurki może mieć, a może po prostu t-shirt z nadrukiem z tego? http://allegro.pl/listing/listing.ph...p-sm-4-dz-1209 fakt, u mnie w pracy szał, siostrzenica męża, 1 gim, też szaleje od 3 lat chyba Dla 3,5 latki: http://www.smyk.com/multiprint-jej-w...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/quercetti-fanta-...y-dla-dzieci-p http://www.smyk.com/adamigo-bystre-o...y-dla-dzieci-p absolutnie świetna gra ![]() albo kuferek gier: http://www.smyk.com/adamigo-kuferek-...y-dla-dzieci-p Adamigo bardzo dobrej jakości ma gry No i ciastolina! Dla 1,5 rocznej - mata wodna, zabawka do ciągnięcia (piesek FP na przykład?) Albo dla dziewczynek po prostu - kredki do kąpieli, farbki? http://www.smyk.com/szukaj/produkt?s...et=Aqua+Studio fajna rzecz ![]() Cytat:
o, czemu nie wydana, fajna! Cytat:
![]() Cytat:
pedancik ![]() Cytat:
ja w ogóle D. zmieniłam pieluchy na 5, bo 4,5 już małe. Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Ultra zdrowia i przytulam
![]() Nancy mój Dawid też ma swoje pedeanckie akcje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Rozeznanie
|
Hope
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Meneq-trochę tak. Miejsce tych wysypanych krostek jest trochę spuchniete. Ciężko to porównać do czegokolwiek.
Szajka-potówki raczej nie. Potówki są bardziej płaskie. Chociaż tak myślę jakbym go wykąpała w nadmanganianie potasu to by raczej nie zaszkodziło,a może załagodzi objawy-na potówki to działało. Zrobię zdjęcie jak wstanie i Wam pokaże bo naprawdę ciężko ubrać to w słowa. Pierwszy raz takie coś mu się zrobiło i dziwi mnie że najwięcej jest w okolicach pampersa-to musi być coś oczywistego.
#1391 | |||
Wtajemniczenie
|
Hani wyszły wszystkie 5
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1392 |
Lurker ;)
|
Widze, ze nie tylko ja mam dzis dzien z dupy
![]()
#1393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Dołączam się.
Zjadłam troche pizzy mrożonej, nie wiem jak niektórzy mogą się tym codziennie żywić. Ja raz na rok zjem takie coś i mi się odechciewa juz na długo... Dopiero weszłam do domu i nic nie jadłam cały dzień, gotować mi sie juz nie chce, a musze posprzątać. Bleh.
![]() |
#1395 | |||
Zakorzenienie
|
Piszę z pracy, połowę cytatów mam w domu, więc wybaczcie jak się nie do wszystkiego odniosę.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Lady, zdrowia dla Pietraszka My też wszyscy przeziębieni. Michał smarczy, mąż też, ja mam coś z gardłem. Młody marudny. Oby mu szybko przeszło. Jutro będę dopiero pierniczki robiła, ciekawe czy coś z nich wyjdzie ![]() ![]()
![]() |
#1396 |
Lurker ;)
|
Ogolem zaczelo sie panow z mojej ukochanej lini jadacej do zlobka. Jeden zamknal mi drzwi i s☠☠☠☠☠☠☠il perfidnie przed twarza! Widzial, ze ide szybko do tego autobusu ale nie zamknal na chama i odjechal ;/ Ok poczekalam na nastepny. Zatloczony strasznie, i co? Kierowca zamiast poczekac az wszyscy wejda( bo jak przeciez tlok!) to PRZYCIAL MI TOREBKE drzwiami!! I tak jechalam zakleszczona caly przystanek ;/
#1397 |
Zakorzenienie
|
Mialam pocytowane i wszystko szlag trafil. Gratulacje dla kolejnej ciezarowki😄 ja dzis z lozka nie wstalam. Kazda kostka, miesnie, skora no wszystko wszystko mnie boli. Kreci mi sie strassnie w glowie. Czuje sie fatalnie. Paulinka byla dzis taka grzeczna, siedziala ze mna prawie caly czas na lozku, przynosila gry i rozne zabawki i tak minal nam dzien. Oby jutro bylo juz lepiej, bo w weekend zrobilismy przemeblowanie w 2 pokojach i nadal wszystko z szafek, no prawie wszystko lezy gdzie popadnie. Takze nie czuje swiat, jakos tej otoczki calej jakby mniej w tym roku. My prawdopodobnie swieta spedzimy w domowej izolatce we 3 jak tak dalej bedzie. Ciezko bedzie, bo jakos nie wyobrazam sobie nie zobaczyc sie z rodzenstwem. No ale niestety. Paulinka juz troche lepiej. Wysypka jest taka jak byla, ale jakby mniej ja swedzialo.
Nie pamietam u kogo jest ospa, ale mamy fajna pianke do smarowania. Nam pomaga. Nazywa sie poxClin. Cos ponad 20zl, na opakowaniu jest n apisane ze dla dzieci chorych na ospe wietrzna.
#1398 |
Zakorzenienie
|
Jak miło, że robicie pierniczki
![]() Ewulka jak tam??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, oglądałyście to? co myślicie?
http://patalonia.pl/product-pol-1150...uza-zolta.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
MaJulMi, no nastepna szalona!! Gratulacje!!
![]() little, ehhh, takie dni sa wnerwiajace, tulę! ewulko, tak mi przykro ![]() mocno wierze, ze wszystko dobrze sie skonczy!!! nancy, i tak i nie ![]() Zabawki porozwalane wszedzie absolutnie Kubie nie przeszkadzaja, ale kropla wody na rączce ojj bardzo, natychmiast kaze sobie wycierac. Zdrowka dla chorwitkow!! Ehh wiecej nie pamietam, choc przeczytalam wszystko! U mnie tez ciezko z czasem. Mialam na ten tydzien zaplanowana kontrole u endokrynologa, czyli wyniki+usg+wizyta u lekarza, oczywiscie wszystko w 3 rozne dni, bo jednego sie nie da :/:/ I przez prace musialam wszystko tak poprzestawiac (przeciez nie wezme wolnego w pierwszy tydzien pracy, nie? ![]() Ciezkie jest zycie matki. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-16 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Bokeh mi podeslała link kiedyś - ja jakoś nie widzę tutaj nic szałowego jeśli chodzi o zastosowanie, jedynie to siedzenie w niej pupą.. a reszta to jest wszystko to do czego zwykłej miski możesz użyć. Wydaje mi się to zwykły gadżet z przesadzoną ceną, ja bym osobiście nie kupiła. Ami teraz na bank by nie wiedziała co z tym zrobić, władowałaby może klocki i wsio
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- O kurczę Nawijko, współczuję. A jak Kuba w ogóle ogarnia zmianę, gdy ma cię mniej? |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sytuacji współczuję, skapnęli się wszyscy w porę ![]() Cytat:
I ja. Uf, udało mi się uspać Polę przed 21, choć wstała o 8.30. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |||
Zakorzenienie
|
hejka
ja wreszcie usiadłam. Dziecko śpi. Więc mam trochę czasu dla siebie. Ale i tak długo siedzieć nie będę bo jutro znów na cały dzień do pracy :/ mala, oby szybko udało się zrobić wszystkie badania ![]() Cytat:
![]() Daria taka nie jest. Ona może mieć wszystkie zabawki porozrzucane i nic sobie z tego nie robi. "Mama posprząta" ![]() Zazdroszczę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1404 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej ze mna - zle mi z tym, malo czasu z nim spedzam ![]() W standardowy dzien pracujacy bede spedzac z nim ok 1h rano i 3h po powrocie. Szalu nie ma, no ale pracowac musze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-12-16 o 20:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w sumie Marsi : podZiel się doświadczeniem ? Może twój psychiczny spokój i luz którego się często nie ma przy pierwszym dziecku udziela się dziecku? Bo brak rozterek' czy powinnam " ~ a po prostu się z automatu potrzeby dziecka spełnia? I reszta to pewnie cechy osobnicze konkretnego dziecka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
A porządnickich dzieci wam zazdroszczę. Tzn. Pola ma czasem fazę, że coś po sobie sprzątnie, odłoży książkę, czy wrzuci klocki do wiaderka. Ale to się zdarza baaardzo rzadko. Ogólnie teraz właśnie bardzo lubi układać, wyciąga pasty do butów
![]() Oczywiście zachęcam ją do współpracy, pokazuję, że ją sprzątam i żeby zrobiła to samo - kilka razy udało mi się ją przekonać. W 98% przypadków - ucieka, nagle chce, żebym ją goniła, albo w druga stronę - tylko się odezwę, a ona wpada w megahisterię... ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Acha, i od paru tygodni ma też fazę na przelewanie/przesypywanie. Nalejemy jej sok do szklanki, że niby chce pić, jeden łyk weźmie, a potem sobie przelewa ze szklanki do miski/garnków (tych z biedry ![]() ![]() I sama sobie obiera mandarynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej od jakiegoś czasu np dziś wieczorem przed snem schowala duplo sama I mówiła 'schowam, " "bo się zgubia' , albo między zabawkami mówi 'zrobię miejsce " : dużo da się wypracować powoli, własnym przykładem i nazwaniem po co się coś robi. Bałagan nie przemówi bo jest abstrakcyjny, za to 'nie ma tyle miejsca " już Tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49363165]
myśmy sobie machnęli wspólny drogi prezent ![]() [/QUOTE]czyżby wstęp do świąt 2015 w 5-osobowym gronie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Konto usunięte
|
Debrah, no właśnie tak mi się zdaje. Wiecie, co zrobiłam? przyniosłam im dzisiaj z lidla 2 pudełka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.