Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-16, 19:24   #1411
lesyeux
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
na banana ? to przy cukrzycy można? to super
Absolutnie nie wolno

banany. winogrono- sam cukier!
białe pieczywo tez odpada
Stary 2014-12-16, 19:28   #1412
asiulek8
Wtajemniczenie

A ja w swojej rozpisce mam że wolno malutkiego, albo 1/3 banana. Tylko to pewnie już jako jeden posiłek jest traktowane...

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 19:29   #1413
luzna25
Zadomowienie

ja z mężem sami sobie zrobimy zdjęcia, bo w tamtym roku mąż sobie kupił pod choinkę taki wypasiony aparat więc bez sensu dawać komuś zarobić
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 19:31   #1414
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
I mam też mega zagwozdkę, bo TŻ każe mi wybrać prezent na święta. Na nic się zdały powiedzonka, żeby kupił mi coś, co się przyda na potem dla Nikolci. Odpowiada, że córcia nie zabierze mu mnie i mam coś sobie wybrać, a dla malutkiej po nowym roku będziemy wszystko kupować.

Sama mogłabym robić prezenty przez cały rok, a dla siebie nienawidzę:P
Help me, please. Na ten moment myślę o perfumie Chanel Coco Mademoiselle i portfelu, bo w obecnym poszedł mi zamek.

Może macie linki jakimś cudem do fajnych portfeli? Albo macie coś, co Wam chodzi po głowie, co chciałybyście dostać?

Jakoś mi się w życiu priorytety zmieniły i nie chce mi się nic dla siebie
Ja bym chciała samoopalacz gdyby nie to, że sama sobie kupiłam Jestem taka blada idzie sylwester, więc się smaruję takim mazidłem Kupiłam w sephorze z masłem kakaowym, więc jak znalazł na ciążę Bardzo fajny, polecam
http://www.sephora.pl/Cialo-i-Kapiel...i-Ciala/P61236

W sumie to nie mam porównania, ale ten nie śmierdzi jakoś bardzo, ładnie się rozsmarowuje, nie zostawił mi żadnych plam i dał bardzo naturalny efekt - w sensie nie marchewkowy

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
ja z mężem sami sobie zrobimy zdjęcia, bo w tamtym roku mąż sobie kupił pod choinkę taki wypasiony aparat więc bez sensu dawać komuś zarobić
Pochwal się jaki

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 19:33   #1415
asiulek8
Wtajemniczenie

Z tymi zdjęciami, czy sesją dla niemowlaczków super sprawa. Ale powiem wam, że u mnie w rodzinie tak się chwalili, że sesję chłopakom zrobili, że do domu przyjechała fotograf itd., a zdjęcia du...y nie urywały. Myślę, że mając lepszej klasy aparat i te wszystkie gadżety typu czapeczki, włochaty dywan, kosz wiklinowy, ładne podusie, każda z nas by zrobiła taką sesję. A już w ogóle porażką były zdjęcia z których "pani fotograf" usuwała np. rękę mamusi, która podtrzymywała maleństwo. Strasznie nienaturalnie. A zgarnęła za tę "robotę" sporo kasy.

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2014-12-16, 19:38   #1416
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Pochwal się jaki
jakiś nikon D3100 z jakimiś dwoma obiektywami ale ja słabo się na tym znam jak mi ustawi to zrobię zdjęcie- ale ogólnie nie umiem się bawić tymi parametrami itd to pasja męża

a powiedz mi gdzie rodzisz?? Bo chyba to Ty jesteś z Krk jeśli się nie mylę?
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:03   #1417
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Help me, please. Na ten moment myślę o perfumie Chanel Coco Mademoiselle i portfelu, bo w obecnym poszedł mi zamek.

Może macie linki jakimś cudem do fajnych portfeli? Albo macie coś, co Wam chodzi po głowie, co chciałybyście dostać?

Tez chciałam ten prezent na swieta ale wiedziałam, ze Tz juz cos dla mnie ma wiec nie pozwoliłam mu kupic tak drogich perfum w zamian wybrałam cerutti 1881 portfel zawsze kupuje w tkmaxie, zadowolona jestem bardzo

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:08   #1418
kasia.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
witam Was dziewczyny

Dzisiaj zaczynam 28 tydzień już bliżej niż dalej...

znowu mam mnóstwo stron do nadrobienia...

Miłego dnia Wam życzę i lecę Was poczytać

p.s. co kupujecie swoim TŻ na święta? czasu mało, a pomysłów brak
7miesiąc ja kupuje tż koszule (on mi szlafrok)

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
mój chyba wziął przykład z Twojego chłopa. Tak mnie wk..., że nie mogę się uspokoić.
Facet myśli, że jak jestem w domu to mogę zrobić wszystko i ciągle mi coś wymyśla. Dziś sobie wymyślił, że znowu będę szoferem teściowej, żeby sobie swoje sprawy pozałatwiała na mieście. I zrobię zakupy dla nas i jakieś prezenty pod choinkę.
Ja wczoraj i dziś jestem nie do życia, nie mam siły, jestem niewyspana i strasznie zmęczona, pobolewa mnie brzuch. Powiedziałam, żeby mi dali święty spokój. W piątek i sobotę tesciowa miała dwoje dzieci do dyspozycji ale nie, bo ona sobie wymyśliła, że pozaławia sprawy po niedzieli bo to nic pilnego.Jest +10 st. , niech weźmie rowerek i się przejedzie 1,5 km do centrum. Jak ja zawsze mowiłam, że mieszkany na zadupiu i marzę o powrocie do miasta to ta się obrażała, bo przecież "wszędzie blisko".

I wielka obraza, bo przecież ja całymi dniami nic nie robię.

No i się już calkiem wku..., wykrzyczałam, że nawet nic nie robiąc zarabiam wiecej od nich i żeby mnie cmoknęli. I że koniec sprzątania, gotowania, latania na zakupy, prasowania i załatwiania ich spraw w urzędach. Mam L4 leżące i teraz je wykorzystam.
Czy zrozumiał nie wiem, ale nie chce mi się z nim gadać

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Super. Gdzie kupowałaś figurki?
bardzo dobra postawa mnie też wcześniej w☠☠☠☠... tż, bo uważał ze skoro siedzę w domu to mogę sprzątać,zmywać gotować itp bo on pracuje. Jego nastawienie się zmieniło jak mu powiedziałam że jedna mamusia marcowa urodziła już. Przestraszył się i mnie trochę wyręcza.

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
i tak trzymać mój Tż też czasami wyskoczy "przydałoby sie mieszkanie ogarnąć" -odpowiadam mu ze wie gdzie jest mop.A jak sie mnie pyta czy ja tez sie rusze z kanapy to mowie ze jego synek głową tak uwiera w moją cipke ze chodzic nie moge i raczej z kanapy sie nie rusze

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tak na szybko bez cytowania

jestem po wizycie, wszystko ok, moje wyniki dobre, mam tylko dużo pić żeby nie mieć później kolki nerkowej. Posłuchałam serduszka, bije jak dzwon ja przez 3 tygodnie przytyła równo 1 kg, a od początku ciąży 7,5 kg więc jest super w sobotę mam usg więc zobaczymy ile mała urosła

co do mojego jadłospisu to wydaje mi się, że jem więcej, a na pewno podjadam więcej słodyczy ciasta itp, ale jem też sporo owoców. Myślę, że nie można przesadzić w żadną stronę, bo głodzenie się też nic dobrego nie da.
Ja kupiłam dziś ten amarantus i jutro będę wcinała ten deserek, który wklejała nouvelle

na 18 lecimy na SR, dzisiaj chyba o pielęgnacji malucha
super że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Kochane właśnie zgrzeszyłam

Zjadłam porcję frytek i pół małej pizzy ale co najgorsze w tym wszystkim - dobrze mi z tym
najważniejsze to dobre samopoczucie

Cytat:
hej Wam kochane,

dziś miałam zabiegany dzień, czasem starałam się coś podczytać na komórce, a teraz mam wreszcie więcej czasu.

I mam też mega zagwozdkę, bo TŻ każe mi wybrać prezent na święta. Na nic się zdały powiedzonka, żeby kupił mi coś, co się przyda na potem dla Nikolci. Odpowiada, że córcia nie zabierze mu mnie i mam coś sobie wybrać, a dla malutkiej po nowym roku będziemy wszystko kupować.

Mi się bardzo podoba portfel taki, który ma kilka oddzielnych kieszonek tam gdzie bilon segreguje sobie osobno miedziaki i resztę monet Swój kupowałam kiedyś na asos.com ale to dawno było.
Ja bym chciała dostać coś z biżuterii tego nigdy dość

A ja się dowiedziałam że firma, w której jestem zatrudniona jest w likwidacji, także nie będę miała gdzie wrócić po macierzyńskim. Niby tego się spodziewałam bo od dawna mieli problemy, ale jednak nie jest to miła wiadomość Planowaliśmy drugie dziecko jakoś niedługo po tym, a tak to trochę niebardzo.

kasia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:10   #1419
aneta_s13
Rozeznanie

ja bym chciała cos do kolekcji mojej biżuterii Pandora lub Trollbeads

Edytowane przez aneta_s13
Czas edycji: 2014-12-16 o 20:13
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:11   #1420
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
hej Wam kochane,

dziś miałam zabiegany dzień, czasem starałam się coś podczytać na komórce, a teraz mam wreszcie więcej czasu.

za dostawaniem prezentow tez specialnie nie przepadam za to lubie miec okreslona kwote w portfelu i pojsc i zaszalec dla siebie w sklepie, w sensie kosmetyki i ubrania czyli praktycznie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:17   #1421
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Za nowy tydzień i 3 z przodu

Gratuluję udanej wizyty
Ja też kupiłam tego amarantusa, ale to drogie było 10.10zł, ale w jakimś eko sklepie to kupiłam, więc pewnie mnie naciągnęli Jak mąż wróci to pojedziemy na zakupy i kupię resztę składników na deserek

Nouvelle, jaką zachcianką nas dzisiaj uraczysz?

Dziękuję

A Wy dziewczyny robiłyście sesję brzuszkową? Macie w planach? A jak nie brzuszkową to noworodkową?
ja chcę zrobić sobie sesję z tż , aparat też mam dobry
tylko z miejscem ciężko ale będzie trzeba coś ogarnąć

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
jakiś nikon D3100 z jakimiś dwoma obiektywami ale ja słabo się na tym znam jak mi ustawi to zrobię zdjęcie- ale ogólnie nie umiem się bawić tymi parametrami itd to pasja męża

aparat fajny , zawsze lustrzanka )

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:21   #1422
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
ja bym chciała cos do kolekcji mojej biżuterii Pandora lub Trollbeads
ja też coś do Pandory chyba dostanę a widziałaś taki śliczny mały wózeczek- zawieszkę do Pandory?

dziewczyny, przegięłam dzis rano pojechałam z kumpela na kawę do kawiarni, a potem wzięłam się za przerabianie dyni- takiego potwornego giganta jak z kreskówki. Zajęło mi to kilka godzin, porobiłam słoiki, pomroziłam itd. Potem jeździłam z mamą po sklepach robić świąteczne zakupy spożywcze, a teraz przygotowałam jeszcze obiad na jutro. Wszystko mnie boli

Przez następny tydzień będziemy codziennie jeść dynię pod różną postacią

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:22   #1423
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
mamusie pomozcie weszlam w apteke internetowa i nie mam pojecia co zamowic do szpitala, dla mnie, oprocz normalnej bielizny i koszuli bo to juz w sklepie. Ciemna jestem strasznie w tej chwili
podam Ci moją listę, może skorzystasz
-Tantum Rosa
- podkłady higieniczne chłonne na łóżko i porodowe
- wkładki ochronne do stanika Lovi lub Lansinoh
- chusteczki do higieny intymnej
- podpaski duże, podkłady higieniczne- 1op. Molimed Premium duży rozmiar i 1 op. Seni Lady Normal
- majtki jednorazowe kilka szt.
- krem na popękane sutki- bepanthen

i tyle tylko z rzeczy potrzebnych mamie do szpitala, a do kupienia w aptece
A jak już robisz zamówienie, to od razu kupiłabym rzeczy dla maluszka, bo tego jest sporo
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:27   #1424
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
podam Ci moją listę, może skorzystasz
-Tantum Rosa
- podkłady higieniczne chłonne na łóżko i porodowe
- wkładki ochronne do stanika Lovi lub Lansinoh
- chusteczki do higieny intymnej
- podpaski duże, podkłady higieniczne- 1op. Molimed Premium duży rozmiar i 1 op. Seni Lady Normal
- majtki jednorazowe kilka szt.
- krem na popękane sutki- bepanthen

i tyle tylko z rzeczy potrzebnych mamie do szpitala, a do kupienia w aptece
A jak już robisz zamówienie, to od razu kupiłabym rzeczy dla maluszka, bo tego jest sporo
skorzystam napewno bo ja ciemna d...... sie zrobilam a co dla maluszka masz na mysli? z kosmetykow brakuje mi bepanthenu, a z akcesorii smoczki butelki sa, dokupie szczotke do wlosow, do obcinania paznokci,aspirator do nosa, chusteczki mokre sa w promocji u nas z pampersa to wezme, no i nie wiem co jeszcze, naprawde nie mam pojecia poprosze o liste jesli posiadasz chetnie skorzystam

a jaka jest roznica w podpaskach? Bo te apteczne nie maja skrzydelek, a ja takich nie cierpie, i chcialabym ze skrzydelkami, a takie to z alwaysa widze ze sa bardzo chlonne, ale czy one sie nadaja po porodzie??
Stary 2014-12-16, 20:30   #1425
JoaMro
Raczkowanie

Cytat:
na banana ? to przy cukrzycy można? to super
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
A u mnie jest tak, że to ja mam mnóstwo zdjęć zaraz po urodzeniu, tata miał fazę fotografowania i sam wywoływał w domu. Za to mój młodszy brat za noworodka nie ma żadnego.

Też będę mojej malutkiej robić zdjęcia, chcę jej taki album zrobić i kiedyś dać.

A co do banana, według tej rozpiski co mam, to malutkiego można.
Podobno im bardziej zielony, tym więcej można. U mnie w rozpisce jest napisane, że nie można ale ja kiedyś zjadłam pół żółtego i jogurt i cukier był ok.

asiulek a jakie owoce u ciebie można? albo jakich nie? bo u mnie pisza, że można grejfruta, kiwi bądź jabłko. Ale ja już trochę wcześniej sprawdzałam, że pół banana albo 2 mandarynki mi krzywdy nie robią. Jutro mam zamiar wypróbować trochę rozmrożonych borówek
Stary 2014-12-16, 20:33   #1426
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja chcę jakiś porządny aparat, ale jeszcze się zastanawiam nad modelem i obiektywami.

Tak. Na Ujastku Nie wyobrażam sobie innego szpitala, tam jest tak miło i mają takie pyszne jedzenie, że z chęcią bym się tam położyła Mówiłam Wam, że na podwieczorek dawali galaretkę z owocami i bitą śmietaną ?

3190g, 55cm
Stary 2014-12-16, 20:39   #1427
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Podobno im bardziej zielony, tym więcej można. U mnie w rozpisce jest napisane, że nie można ale ja kiedyś zjadłam pół żółtego i jogurt i cukier był ok.

asiulek a jakie owoce u ciebie można? albo jakich nie? bo u mnie pisza, że można grejfruta, kiwi bądź jabłko. Ale ja już trochę wcześniej sprawdzałam, że pół banana albo 2 mandarynki mi krzywdy nie robią. Jutro mam zamiar wypróbować trochę rozmrożonych borówek
zobaczę co mi powie lekarz , na pewno też da jakąś rozpiskę

kiwi wiem, że można i jabłko i podobno właśnie 2 mandarynki

Cytat:
Ja chcę jakiś porządny aparat, ale jeszcze się zastanawiam nad modelem i obiektywami.

Tak. Na Ujastku Nie wyobrażam sobie innego szpitala, tam jest tak miło i mają takie pyszne jedzenie, że z chęcią bym się tam położyła Mówiłam Wam, że na podwieczorek dawali galaretkę z owocami i bitą śmietaną ?
też jestem z Krk i też będę rodzić na Ujastku a na kiedy masz TP ?
Stary 2014-12-16, 20:39   #1428
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
ja też coś do Pandory chyba dostanę a widziałaś taki śliczny mały wózeczek- zawieszkę do Pandory?

dziewczyny, przegięłam dzis rano pojechałam z kumpela na kawę do kawiarni, a potem wzięłam się za przerabianie dyni- takiego potwornego giganta jak z kreskówki. Zajęło mi to kilka godzin, porobiłam słoiki, pomroziłam itd. Potem jeździłam z mamą po sklepach robić świąteczne zakupy spożywcze, a teraz przygotowałam jeszcze obiad na jutro. Wszystko mnie boli

taką zawieszkę wózeczek widziałam właśnie w Lilou i się zakochałam a ma któraś z Was bransoletkę z Lilou? Bo się zastanawiam, czy warta jest swojej ceny, np. bransoletka w postaci wstążki...
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:42   #1429
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
taką zawieszkę wózeczek widziałam właśnie w Lilou i się zakochałam a ma któraś z Was bransoletkę z Lilou? Bo się zastanawiam, czy warta jest swojej ceny, np. bransoletka w postaci wstążki...
u mnie koleżanka w pracy miała, pierwszy raz po pół roku zmieniła sznurek,bo strasznie się wybrudził - miała bezowy, później miała jakiś ciemniejszy i był ok

ładnie wygląda, ale wydaje mi się , że cena trochę wygórowana jak na kawałek sznurka i blaszkę....
Stary 2014-12-16, 20:44   #1430
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Tez chciałam ten prezent na swieta ale wiedziałam, ze Tz juz cos dla mnie ma wiec nie pozwoliłam mu kupic tak drogich perfum w zamian wybrałam cerutti 1881 portfel zawsze kupuje w tkmaxie, zadowolona jestem bardzo

Bardzo lubię ten zapach - dobrze mi się kojarzy, chociaż nigdy ich nie używałam. Moim numer 1 jest Mexx

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Z tymi zdjęciami, czy sesją dla niemowlaczków super sprawa. Ale powiem wam, że u mnie w rodzinie tak się chwalili, że sesję chłopakom zrobili, że do domu przyjechała fotograf itd., a zdjęcia du...y nie urywały. Myślę, że mając lepszej klasy aparat i te wszystkie gadżety typu czapeczki, włochaty dywan, kosz wiklinowy, ładne podusie, każda z nas by zrobiła taką sesję. A już w ogóle porażką były zdjęcia z których "pani fotograf" usuwała np. rękę mamusi, która podtrzymywała maleństwo. Strasznie nienaturalnie. A zgarnęła za tę "robotę" sporo kasy.
Ja zdjęcia będę robić u mojej znajomej - robiła też zdjęcia na moim Ślubie. Tu wrzucam link może wpadnie Wam coś w oko https://www.facebook.com/fotografiat.../photos_stream

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:47   #1431
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam, czerwony sznurek ze srebrnym serduszkiem z grawerem. Tylko, że już w niej nie chodzę, bo na grawerze mam jeszcze imię byłego chłopaka

Generalnie sznurek po jakimś czasie lekko zjaśniał, ale ja jej nie ściągałam nigdy. Myślę, że ten kolor zszedł z winy basenowej wody

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Bardzo lubię ten zapach - dobrze mi się kojarzy, chociaż nigdy ich nie używałam. Moim numer 1 jest Mexx

Ja zdjęcia będę robić u mojej znajomej - robiła też zdjęcia na moim Ślubie. Tu wrzucam link może wpadnie Wam coś w oko https://www.facebook.com/fotografiat.../photos_stream
Moim ukochanym zapachem po wsze czasy jest Chance Chanel. Kocham tą wersję klasyczną i eau fraiche To taki charakterystyczny zapach mojej osoby

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:50   #1432
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:

http://allegro.pl/nowosc-peterson-80...870930903.html
http://allegro.pl/new-2013-peterson-...811848992.html
http://allegro.pl/nowosc-peterson-04...839369029.html
Z tej strony sprawdzone mam i piękne
Powiedziałam tżtowi że portfel by mi się przydał a on: po co Ci przecież Ty nigdy pieniędzy nie masz ...

Cytat:

Jaka ty pracowita jesteś
Ja dynię już z miesiąc temu przerabiałam na mus i w kawałkach mroziłam.

Napiłam się tranu i cały wieczór mi się odbija. Ble!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:52   #1433
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
ja mam, czerwony sznurek ze srebrnym serduszkiem z grawerem. Tylko, że już w niej nie chodzę, bo na grawerze mam jeszcze imię byłego chłopaka

Generalnie sznurek po jakimś czasie lekko zjaśniał, ale ja jej nie ściągałam nigdy. Myślę, że ten kolor zszedł z winy basenowej wody

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Moim ukochanym zapachem po wsze czasy jest Chance Chanel. Kocham tą wersję klasyczną i eau fraiche To taki charakterystyczny zapach mojej osoby

Aż sobie powącham ten zapach jak będę w galerii

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:54   #1434
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny,

dziś miałam wizytę u dermatologa (przekładaną już kilka razy) i musiałam odważyć się pojechać na nią sama autem. TŻ oczywiście cały spanikowany, że co ja zrobię, jak mnie brzuch rozboli, albo szyjka się jeszcze bardziej skróci id. Wstałam rano i myślę sobie, że nie będę pisać czarnych scenariuszy i pojechałam i wróciłam i jest ok. Nawet do fryzjera na podcięcie podskoczyłam, bo potem to nie wiadomo kiedy będzie możliwość i okazja Ale byłam uważna, cały czas siedziałam, nie chodziłam nigdzie, wszędzie ładnie autem.
Dzielna kobieta Ja też ostatnio czaiłam się na fryzjera, ale pójdę chyba na koniec stycznia. Musze podciąć końcówki, więc wizyta powinna być szybka

Cytat:
Napisane przez anka_1984 Pokaż wiadomość
Nie martw się, tż pewnie się martwi, że Cię oszukają.
Mój ciągle mi wypomina moją pracę, bo mimo, że jestem na zwolnieniu, ciągle ktoś dzwoni, chcą, żebym przyjeżdżała i tak byłam po kilka godzin, żeby niektóre rzeczy porobić albo wieczorem odpisywałam na maile.
Na dodatek mój synek do przedszkola chodzi w kratkę i w ciągu dnia nie mam możliwość nic zrobić do pracy.
Mąż uważa, że mam powiedzieć, że mają przestać dzwonić, pisać, że wrócę albo nie za ponad rok i wtedy będę do dyspozycji A ja nie chcę taka być.
Co za .. cioty .. są w tej pracy, skoro na zwolnieniu Cię gnębią. Za bardzo pozwoliłaś sobie wejść na głowę. Postaraj się ich odpędzić od siebie, bo ludzie wykorzystują dobroć.

Cytat:
Ja bym chciała samoopalacz gdyby nie to, że sama sobie kupiłam Jestem taka blada idzie sylwester, więc się smaruję takim mazidłem Kupiłam w sephorze z masłem kakaowym, więc jak znalazł na ciążę Bardzo fajny, polecam
http://www.sephora.pl/Cialo-i-Kapiel...i-Ciala/P61236

W sumie to nie mam porównania, ale ten nie śmierdzi jakoś bardzo, ładnie się rozsmarowuje, nie zostawił mi żadnych plam i dał bardzo naturalny efekt - w sensie nie marchewkowy

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ----------

Pochwal się jaki
Wiesz co..? Masz super pomysł. To nawet dobre, żeby przy porodzie nie wyglądać na wymęczoną życiem- można stwarzać pozory wypoczętej, promiennej twarzy ;>>>

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-16, 20:55   #1435
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

nawet nie wiem jak smakuje dynia
odpocznij troche
Stary 2014-12-16, 20:58   #1436
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
mądrze

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
ja też malutkiemu będę robiła mnóstwo zdjęć Starsi bracia mają do zatrzęsienia to on też będzie miał
ja teeeeeeeeeeeeż:roll eyes:

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-16, 20:59   #1437
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
też jestem z Krk i też będę rodzić na Ujastku a na kiedy masz TP ?
27.02 Fajnie
Cytat:
Wiesz co..? Masz super pomysł. To nawet dobre, żeby przy porodzie nie wyglądać na wymęczoną życiem- można stwarzać pozory wypoczętej, promiennej twarzy ;>>>
No widzisz Mi od razu poprawiło się samopoczucie jak nabrałam koloru

3190g, 55cm
Stary 2014-12-16, 21:01   #1438
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny ja tak na szybko bez cytowania

jestem po wizycie, wszystko ok, moje wyniki dobre, mam tylko dużo pić żeby nie mieć później kolki nerkowej. Posłuchałam serduszka, bije jak dzwon ja przez 3 tygodnie przytyła równo 1 kg, a od początku ciąży 7,5 kg więc jest super w sobotę mam usg więc zobaczymy ile mała urosła

co do mojego jadłospisu to wydaje mi się, że jem więcej, a na pewno podjadam więcej słodyczy ciasta itp, ale jem też sporo owoców. Myślę, że nie można przesadzić w żadną stronę, bo głodzenie się też nic dobrego nie da.
Ja kupiłam dziś ten amarantus i jutro będę wcinała ten deserek, który wklejała nouvelle

na 18 lecimy na SR, dzisiaj chyba o pielęgnacji malucha
1kg idealnie za dobre wiesci
a ile twoja mala wazy?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-16, 21:07   #1439
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość

Wiesz co, ja mam taką jakąś tabelkę z jakimiś dziwnymi przelicznikami, tutaj wrzuciłam cały plik ze szpitala http://przeklej.org/file/NvP3Hm/dieta2.doc
Ja dzisiaj jadłam boróweczki z jogurtem naturalnym, ale dorwałam w Lidlu niemrożone

Cytat:
Zamawiałam dla siostry bransoletkę z Lilou, jest piękna i jak na razie nic się z nią nie dzieje. Mi się strasznie podobają teraz bransoletki od Swarovskiego StarDust, są pojedyncze i podwójne, ale zdjęcia w internecie nie oddają tego wow co na żywo

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2014-12-16, 21:09   #1440
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Powiedziałam tżtowi że portfel by mi się przydał a on: po co Ci przecież Ty nigdy pieniędzy nie masz ...
!
Niezły tekst
Ja praktycznie niby nie mam kasy w portfelu, wszędzie płace kartą, nawet w lidlu za bułki same za to zajęte mam wszystkie przegrodki na karty/dokumenty itp plastiki

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości