Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-17, 14:12   #1591
nouvelle2
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Właśnie z rękawkiem nie było ale mamy wiosenne dzieciaki bedzie lato wiec mysle ze dla nas na ramiączkach bedzie idealna - chyba ze zmarzluch straszny jestes ;p
Była jeszcze koszulka i spodenki bardzo podobne ale tylko rozmiar L był w H&M którym dzis byłam ( tez za 40 zł) .
Patent z tym zapinaniem jest super !
Dla mnie koszule na guziczki z boku odpadaja nie sa funkcjonalne

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Tez sie chętnie dowiem - bo nigdy na stronie klubu nie byłam ;p
Klub kiedyś założyłyśmy dla aktywnie udzielających się. Ale już dawno nie były dodawane żadne nowe użytkowniczki, więc chyba trzeba to zmienić Tylko zdaje się, że to administratorka klubu musi zrobić...

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Jak mój będzie miał czas to będzie chciał jechać ze mną, bo jak byliśmy ostatnio tam i wisiała reklama dni otwartych z grudnia, które już były, to się zezłościł, że się nie interesuję

Ale to wszystkim dziewczynom jest potrzebny Twój numer Chyba na PW będzie lepiej - takie moje zdanie

Ja na Grzegórzkach. Chciałam mieć pewność, że mój Tż będzie mógł iść, no i tak jest szybciej
to zróbmy tak, że założę i w klubie i porozsyłam w odpowiedziach na PW

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:13   #1592
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
narazie się tak najadłam, że już bym więcej nie zmieściła ale zrobiłam sporą porcję

a można się jakoś dostać do tego klubu?
Podpinam się do pytania o klub

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:13   #1593
kruszynkaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zdobycze lumpeksowe za całe 14 zł za wszystko
Ale cudeńka brawo za zdobycze
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:14   #1594
meganka18
Rozeznanie

To moze 10.01 kto moze z facetami to z facetami kto bez to bez - ale moze jakoś wcześniej zrobimy spotkanie ? Bedzie nam przy TZ łatwiej hehe
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:15   #1595
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Zazwyczaj podsmazam z warzywami i miesem. Chce sprobowac jeszcze z tych kotlecikow, tylko zamiast samej jaglanej, dodac tez amarantusa http://gotowaniecieszy.blox.pl/2014/...-jaglanej.html
Myslalam tez o dorzuceniu troche do ciastek owsianych. Jakos zebrac sie nie moge, zeby poeksperymentwac, wiec zazwyczaj konczy sie na opcji z warzywami i miesem albo ryba.
hmmm to muszę coś pokombinować raczej na słodko. Bo kiedyś nadziewałam cukinię amarantusem z różnymi dodatkami i całość wywaliłam do kosza

Stary 2014-12-17, 14:15   #1596
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja właśnie w tej promocji kupiłam
Ja tez je wczoraj kupilam
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:15   #1597
smv
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi dot. Majtuchow..

Aluniu śliczna kołderka brzusio ale nie wlaz nam więcej na górę na wannę..

Ja to myślę że ostatnia i tak pójdę rodzic wiec ja ty czuwać z wami będę hehe ale nr zostawię - zazdroszczę ze jesteście krakowiaczki możecie się spotkać

Mnie w pracy dziś każdy nachwalil ze cudnie wyglądam och i ach i każdy brzuch mi glaskal heh mile to takie nie powiem..

Kurde coś od rana czuje jakby mnie miała pipcia siedzieć - zalamka skąd to noooooooo?!

Co to ten amarantus? heh ale deser - śniadanie wygląda pyyycha
Stary 2014-12-17, 14:16   #1598
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Crystal tak jak obiecałam, wklejam listę do szpitala jaką dostałam w SR. Wkleję wam jeszcze wanienke jaka dostałam i kołderkę jaką sama uszyłam
Fajna kołderka i pięknie wyglądasz

Ja zbieram się powoli na wizytę... bardzo się denerwuję...
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:16   #1599
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Klub kiedyś założyłyśmy dla aktywnie udzielających się. Ale już dawno nie były dodawane żadne nowe użytkowniczki, więc chyba trzeba to zmienić Tylko zdaje się, że to administratorka klubu musi zrobić...
to zróbmy tak, że założę i w klubie i porozsyłam w odpowiedziach na PW
Ogólnie by wypadało zrobić czystki w klubie, bo dużo dziewczyn zostało wtedy dodanych, które nawet nic tam nie napisały

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:18   #1600
smv
Zakorzenienie

Ja to do klubu zaglądam tylko z laptopa bo n A komórkowej aplikacji się nie DA-CZY SIĘ DA MOŻE..

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

I w ogóle dużo dziewczyn juz z nami nie pisze. .

Ciekawe co u mon9 i niunia się nam dzisiaj zapodziala
A jeśli o koszule chodzi to fakt w szpitalu to cholernie gorąco jest zawsze i bierzcie pod uwagę ze po porodzie będziemy się pocic bo ponoć taki objaw jest hormony itp... Ja tam se kupie jakaś w szmatlandzie jak wy właśnie a nie za 70zl takie jak w śklepie mi pokazywali ;/

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-12-17 o 14:21
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:19   #1601
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie by wypadało zrobić czystki w klubie, bo dużo dziewczyn zostało wtedy dodanych, które nawet nic tam nie napisały
I sporo dziewczyn trzeba do klubu dodać
Ale ja się na sprawach klubowych nie znam, która to klub założyła?

Stary 2014-12-17, 14:21   #1602
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
ja z siostrą codziennie bawiłyśmy się w cyrk i chodziłysmy po brzegu wanny, że niby to spacer po linie
niezłe akrobatki ja w wannie robiłam wagoniki z waty i podpalałam je zapałkami i podobało mi się, że tak szybko się spalają Mam nadzieję, że Helenka nie odziedziczy po mnie tak durnych pomysłów.

Cytat:
Napisane przez dziewczynazgitara Pokaż wiadomość
Moje dzisiejsze zdobycze lumpeksowe za całe 14 zł za wszystko
śliczne!

Cytat:
Ja dzisiaj zrobiłam małe zakupy dla Siebie
- podkłady poporodowe Bella mama
- wkładki laktacyjne Jonson&Jonson
-koszule nocna H&M z funkcja karmienia w promocji za 40 PLN
( załączam zdjęcia koszuli gdyby któraś była chętna ) przyda sie do karmienia nawet w domu Załącznik 5864287tZałącznik 5864289Załącznik 5864290
za zakupy! dzięki za cynk

Cytat:
a faktycznie, mamy klub
to założę wątek w klubie taki specjalny na numery, ok?
jak reszta to widzi?
może być wątek w klubie
tylko klub ma regulamin, raz, że trzeba by go było uaktualnić, bo są Mamusie, które bardzo często się udzielają teraz a do klubu jeszcze nie należą i co z dziewczynami, które za rzadko się udzielają a też chciałyby się podzielić nowiną o szczęśliwym rozwiązaniu? Jak to widzicie?
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:27   #1603
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Ja to do klubu zaglądam tylko z laptopa bo n A komórkowej aplikacji się nie DA-CZY SIĘ DA MOŻE..

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

I w ogóle dużo dziewczyn juz z nami nie pisze. .

Ciekawe co u mon9 i niunia się nam dzisiaj zapodziala
A jeśli o koszule chodzi to fakt w szpitalu to cholernie gorąco jest zawsze i bierzcie pod uwagę ze po porodzie będziemy się pocic bo ponoć taki objaw jest hormony itp... Ja tam se kupie jakaś w szmatlandzie jak wy właśnie a nie za 70zl takie jak w śklepie mi pokazywali ;/
To chyba tez sprawa indywidualna, bo niektore kobiety czuja dotkliwe zimno i dreszcze.

Edytowane przez jalouse
Czas edycji: 2014-12-17 o 14:30
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:29   #1604
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
U mnie na warsztatach Mamo to ja położna mówiła, że z jakiś względów Octenisept jest teraz promowany do tego celu i znajduje się w zaleceniach dotyczących opieki nad noworodkiem choć działanie ma inne (inaczej goi się zadrapanie, rana a inaczej pępek). Powinno się zostawić pępek w spokoju i nie ruszać lub smarować spirytusem tak jak to pewnie każdej z nas robiono, a Octenisept wtedy gdy coś się zaczyna dziać np. ropieć.
coś w tym chyba jest. Ja początkowo nie zamierzałam kupować (i nie kupiłam jeszcze) octeniseptu, bo ciągle czytałam, że najlepiej zostawić pępuszek samemu sobie. Teraz na zajęciach SR dowiedziałam sie, że octenisept jest niezbędny.
Tak samo zdziwiło mnie zachęcanie do zakupu sudocremu, gdy wiem, że jego skład wcale nie jest taki fajny. Na razie mam bephanten (dostałam kilka opakowań gratis do jakiegoś zamówienia)

Już ktoś pisał o aptece gemini. Ja też polecam do zakupów, mają sposry wybór i dobre ceny, zawsze dorzucą jakieś gratisy

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:29   #1605
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
niezłe akrobatki ja w wannie robiłam wagoniki z waty i podpalałam je zapałkami i podobało mi się, że tak szybko się spalają Mam nadzieję, że Helenka nie odziedziczy po mnie tak durnych pomysłów.

śliczne!

za zakupy! dzięki za cynk

może być wątek w klubie
tylko klub ma regulamin, raz, że trzeba by go było uaktualnić, bo są Mamusie, które bardzo często się udzielają teraz a do klubu jeszcze nie należą i co z dziewczynami, które za rzadko się udzielają a też chciałyby się podzielić nowiną o szczęśliwym rozwiązaniu? Jak to widzicie?
ja też mam nadzieję, że moja Zosia będzie mniej pomysłowym dzieckiem niż ja

A dodawać nowe osoby do klubu może tylko administrator?
ja każdemu, kto do mnie napisze wiadomość prywatną, napiszę w odpowiedzi mój numer
A wątek w klubie już założyłam

Stary 2014-12-17, 14:30   #1606
mama d
Raczkowanie

Cytat:
Ja z dziewczynami z wizazu z czasów I ciąży mamy swoją grupę na fb i to jest super!
Nie ma miliona postów jak tutaj - łatwiej jest być na bieżąco, fajniej się rozmawia bo nie ma nicków tylko imiona i nazwiska, łatwiej przesyła się foty ... ja bardzo to sobie chwalę a odnajdywanie sie na 7 stronach dziennie mnie mówiąc szczerze dobija i frustruje.
Ponad to, wiele postów czy komentów gubi się w gąszczu tego co piszemy.

Mimo, że jestem aktywna to ten klub mnie nie pociąga
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:34   #1607
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A ja mam i pierwszy rok i drugi i trzeci i muszę sprzedać, bo jakoś mi wyjątkowo nie podchodzi ta książka. W oczekiwaniu na dziecko przeczytałam 2 razy, a tych jakoś nie mogę, takie nieprzejrzyste są i te amerykańskie realia trochę za bardzo się rzucają w oczy
Faktycznie, część ksiażki trzeba pominąć. A możesz polecić jakąś książkę o niemowlakach?

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
moje skarby
moj aparat brzydkie zdiecia robi, kolory nijakie
śliczności. Ja dzisiaj miałam wolne od lumpka

Stary 2014-12-17, 14:34   #1608
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
coś w tym chyba jest. Ja początkowo nie zamierzałam kupować (i nie kupiłam jeszcze) octeniseptu, bo ciągle czytałam, że najlepiej zostawić pępuszek samemu sobie. Teraz na zajęciach SR dowiedziałam sie, że octenisept jest niezbędny.
Tak samo zdziwiło mnie zachęcanie do zakupu sudocremu, gdy wiem, że jego skład wcale nie jest taki fajny. Na razie mam bephanten (dostałam kilka opakowań gratis do jakiegoś zamówienia)

Już ktoś pisał o aptece gemini. Ja też polecam do zakupów, mają sposry wybór i dobre ceny, zawsze dorzucą jakieś gratisy
u mnie też polecają wszędzie ten sudocrem

Cytat:
Właśnie z rękawkiem nie było ale mamy wiosenne dzieciaki bedzie lato wiec mysle ze dla nas na ramiączkach bedzie idealna - chyba ze zmarzluch straszny jestes ;p
Była jeszcze koszulka i spodenki bardzo podobne ale tylko rozmiar L był w H&M którym dzis byłam ( tez za 40 zł) .
Patent z tym zapinaniem jest super !
Dla mnie koszule na guziczki z boku odpadaja nie sa funkcjonalne

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Tez sie chętnie dowiem - bo nigdy na stronie klubu nie byłam ;p
zmarźluch ze mnie to swoją drogą, ale ogólnie nie lubię ciuchów na ramiączkach A takie zapinanie faktycznie jest super, to rozwiązanie z guzikami u mnie też odpada.

Stary 2014-12-17, 14:34   #1609
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
może być wątek w klubie
Chyba ewka5891 musi się tym zająć, ale ja to widzę tak, że trzeba napisać PW do dziewczyn, które przestały się udzielać czy wyrażają chęć powrotu i jeżeli nie to zostaną usunięte z klubu - to chyba takie normalne, a te które się udzielają trzeba koniecznie dodać, a regulaminu chyba w końcu nie spisałyśmy

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:35   #1610
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
ja też mam nadzieję, że moja Zosia będzie mniej pomysłowym dzieckiem niż ja

A dodawać nowe osoby do klubu może tylko administrator?
ja każdemu, kto do mnie napisze wiadomość prywatną, napiszę w odpowiedzi mój numer
A wątek w klubie już założyłam
wydaje mi się, że tak
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:37   #1611
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Crystal tak jak obiecałam, wklejam listę do szpitala jaką dostałam w SR. Wkleję wam jeszcze wanienke jaka dostałam i kołderkę jaką sama uszyłam
Dzięki kochana za listę. Dopisałam sobie kilka rzeczy do zamówienia

Zastanawiam się, jak z badaniami lekarskimi do szpitala. Robię je u lekarza prywatnie, on je zostawia w karcie i rozlicza się z NFZ. Mam w domu tylko zaświadczenie, że się szczepiłam na żółtaczkę. No i badania na toxo, Hiv i kiłę. Chyba będę musiała zrobić kopię karty na jakiś czas przed porodem

Stary 2014-12-17, 14:37   #1612
kasia.
Rozeznanie

Alunia79 gdzieś Ty tam wlazła uważaj ja kiedyś weszłam podobnie i sie poślizgnęłam i uderzyłam głową w wannę. Trochę bolało, a w naszym stanie musimy uważać. Brzuszek zgrabny,pasuje Ci do sylwetki
Cytat:
Ja dzisiaj zrobiłam małe zakupy dla Siebie
- podkłady poporodowe Bella mama
- wkładki laktacyjne Jonson&Jonson
-koszule nocna H&M z funkcja karmienia w promocji za 40 PLN
( załączam zdjęcia koszuli gdyby któraś była chętna ) przyda sie do karmienia nawet w domu Załącznik 5864287tZałącznik 5864289Załącznik 5864290
ładna koszula, chyba sobie ją obejrzę w sobotę na żywo (o ile będzie)

Z tym klubem to też nie wiem za bardzo o co chodzi

W ogóle wczoraj i w nocy źle się czułam. Muszę chyba mniejsze posiłki jeść bo pod wieczór jestem strasznie ociężała i w nocy budzę się przy zmianie pozycji. W nocy mała mnie 2 razy budziła, coś mi majstrowała przy pępku a nad ranem miałam chyba bolesny skurcz, tak mi się wydaje. Ale już jest ok

kasia. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:40   #1613
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem się wzięłam za depilację przed dzisiejszą wizytą i wiecie co, normalnie nic już nie widzę w pewnych miejscach Aż się spociłam od tego wyginania
Ja już dałam sobie spokój z depilacją. Nic nie widzę i boję się, że sie potnę. Teraz lekarz mnie widuje taką jak mnie Bóg stworzył

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Wkleję wam jeszcze mój bebzol 29t +4dc Nie zwracajcie uwagi na bałagan.. Ponadrabiam was później bo teraz musze lecieć dalej..
ładnie, zgrabnie i kobieco

Stary 2014-12-17, 14:41   #1614
szkrabeniek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mama d Pokaż wiadomość
Ja z dziewczynami z wizazu z czasów I ciąży mamy swoją grupę na fb i to jest super!
Nie ma miliona postów jak tutaj - łatwiej jest być na bieżąco, fajniej się rozmawia bo nie ma nicków tylko imiona i nazwiska, łatwiej przesyła się foty ... ja bardzo to sobie chwalę a odnajdywanie sie na 7 stronach dziennie mnie mówiąc szczerze dobija i frustruje.
Ponad to, wiele postów czy komentów gubi się w gąszczu tego co piszemy.

Mimo, że jestem aktywna to ten klub mnie nie pociąga
Bardzo fajny pomysł jestem za

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:49   #1615
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja bede z internetem rodzic, wiec poki nie bede odczuwac okropnego bolu pobuszuje w telefonie czekajac na mame, jesli TZ jednak wyjedzie.... hi hi :
Optymistyczne podejście

Cytat:
Jestem za

Cytat:
Chyba ewka5891 musi się tym zająć, ale ja to widzę tak, że trzeba napisać PW do dziewczyn, które przestały się udzielać czy wyrażają chęć powrotu i jeżeli nie to zostaną usunięte z klubu - to chyba takie normalne, a te które się udzielają trzeba koniecznie dodać, a regulaminu chyba w końcu nie spisałyśmy
Ja założyłam klub

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Bardzo fajne zakupy macie ja ciagle tylko oglądam

Prawdopodobnie bede miała gosci z polski w lutym wiec poproszę ich o przywiezienia paru rzeczy

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:49   #1616
żona_marcina
Rozeznanie

O rany, ale pędzicie. Dopiero doszłam do ostatniej strony.

Z klubem fajny pomysł

Stary 2014-12-17, 14:50   #1617
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez żona_marcina Pokaż wiadomość
Ja już dałam sobie spokój z depilacją. Nic nie widzę i boję się, że sie potnę. Teraz lekarz mnie widuje taką jak mnie Bóg stworzył
ja walcze z lusterkiem w dłoni
Stary 2014-12-17, 14:52   #1618
ewka5891
Zakorzenienie

Smv ja tylko korzystam z telefonu do pisania na forum, ale nie mam aplikacji tylko pisze za pomocą przeglądarki. Jakos mi tak wygodnie jest

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:58   #1619
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia. Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj i w nocy źle się czułam. Muszę chyba mniejsze posiłki jeść bo pod wieczór jestem strasznie ociężała i w nocy budzę się przy zmianie pozycji. W nocy mała mnie 2 razy budziła, coś mi majstrowała przy pępku a nad ranem miałam chyba bolesny skurcz, tak mi się wydaje. Ale już jest ok
Ja się nie przejadam i wieczorem też mam problemy z zaśnięciem, czuję się ociężała, "latają" mi nogi. To już chyba po prostu wina ciąży

Mnie młody dzisiaj kopie w ... pochwę. Chce wyjść, czy co?

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Próbuję się zmusić wstać z wyrka i poćwiczyć.

Wzięłam się w garść po chwilowym małym załamaniu i znowu zaczęłam chodzić na spacery, uczyć angielskiego i czytać przynajmniej jeden artykuł z mojej zawodowej prasy coby nie wypaść z obiegu.

Stary 2014-12-17, 15:09   #1620
Alunia79
Wtajemniczenie

Marcia45, crystal, żona_marcina,
ja też zgłupiałam przy tych laktatorach. Tak jak crystal pisze sa maluszkh, które się rozleniwiaja i nie chcą później cyca ssać. Ale są teraz podobno smoczki do tych butelek madela (nie pamiętam jak się nazywają) ,które wymagają od dziecka takiego samego wysiłku ssania jak przy cycu.
A z tym maluszkiem, to masakra u mnie w szpitalu też niezbyt chętnie chcą dawać to mleko modyfikowane, a co jak nie będę miała tak od razu? Zaopatrzę się w aptece w kilka takich gotowych buteleczek. No i z tym elektrycznym może chodzić o to że one dobre do ściągnięcia całości a przy kp lepiej nie ściągać wszystkiego bo bedzie ndprodukcja.

Crystal a te kapturki to jakoś rozmiar do sutka dopasowywałaś?
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości