Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-12-17, 10:24   #1801
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401
Dot.: Pielêgnacja loków, loczków i fal, niech siê krêc±! :) Czê¶æ XXI

Cytat:
Napisane przez paulownia Poka¿ wiadomo¶æ
Mam DVD z tutorialami dolaczone do mojego egzemplarza Çurly Girl The Handbook i tam jest filmik o samodzielnym podcinaniu lokow. I nawet to tak wyglada jakby ta dziewczyna ciela wlosy jeszcze nieodgniecione z zelu.
Moje po rozczesaniu nie wygladaja zbyt ciekawie. Wprawdzie nie pusza sie az tak wsciekle, ale sa jakies takie marne wole miec zdefiniowany skret.
Moje po rozczesaniu te¿ nie wygl±daj± najciekawiej, ale wtedy najlepiej widaæ ich cieniowanie i nie ma problemu, ¿e muszê ci±æ konkretne pasmo w³osów, bo sama wybieram które w³osy (i ile w³osów) ³apiê i ¶cinam.
Stary 2014-12-17, 11:46   #1802
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Cytat:
Napisane przez martaakow Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e od farbowania/rozja¶niania.
Ja teraz po rozja¶nianiu te¿ mam cieñsze. Zreszt± przed nim mia³am w kucyku 7,5 cm, co prawda to by³o przed prost± grzywk± te¿, ale mia³am ju¿ wtedy na skos, a dorzuci³am do prostej tylko kilka kosmyków, które pewnie nie dawa³y w obwodzie wiêcej ni¿ 0,1 cm.
Geny Moja mama ma grube i 2 razy wiecej niz ja, a ja mam po tacie identyczne piorka jak on
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 14:18   #1803
Joanku
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 159

Dziewczyny je¶li komu¶ odpowiada mleczko Marion satynowe to ja wczoraj kupi³am p³yn do loków w kolorystycznie identycznej butelce który mi np, przy zachwytach nad mleczkiem, genialnie s³u¿y!!!!

Na zdjêciu reanimacja w³osów dnia 4.

Edytowane przez Joanku
Czas edycji: 2014-12-17 o 15:34
Joanku jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 15:43   #1804
Klaudenc
Moderator

Wiadomo¶ci: 3 203

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
A¿ ¿al by mi by³o tak± mieszankê na g³owê po³o¿yæ. I mleko kokosowe, i awokado takie smaczne…

Mo¿liwe, ¿e podcinane na sucho siê szybciej niszcz±, ale u mnie tylko takie ¶cinanie wchodzi w grê. I tak ¶cinam w³osy normalnymi no¿yczkami, które s³u¿± te¿ do ciêcia papieru itp. Nigdy nic z³ego siê nie dzia³o. Akurat to moim w³osom raczej nie szkodzi
Zrobi³am ostatnio pastê do kanapek z avokado, z t¿tem siê zajadali¶my, pycha ;D

Robiê tak samo, chocia¿ terasz koñce mam biedne, nie s± rozdwojone ale takie chropowate i zakoñczone szpicem bo ta ta czê¶æ w³osów za kryzysu. Muszê czekaæ a¿ urosn± jeszcze sporo ¿eby to ¶ci±æ :/
Klaudenc jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 16:04   #1805
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny je¶li komu¶ odpowiada mleczko Marion satynowe to ja wczoraj kupi³am p³yn do loków w kolorystycznie identycznej butelce który mi np, przy zachwytach nad mleczkiem, genialnie s³u¿y!!!!

Na zdjêciu reanimacja w³osów dnia 4.

Wszystko bym oddala za taka burze lokow *-*
Stary 2014-12-17, 16:09   #1806
Joanku
Zadomowienie

Dziewczyno co Ty mówisz, ja po Twoich wyznaniach (zazdro) zmierzy³am i jest 9/10 w kucu. Ja juz mowilam, ¿e one lepiej pozuj± ni¿ wygl±daj± w realu. ;*
Plus one tylko udaj± loki bo w wiêkszo¶ci to faloki a lokami chcia³yby byæ ;D
Stary 2014-12-17, 16:11   #1807
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Joanku Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyno co Ty mówisz, ja oo Twoich wyznaniach zmierzy³am i jest 9/10 w kucu. Ja juz mowilam, ¿e one lepiej pozuj± ni¿ wygl±daj± w realu. ;*
Ale wygladaja mega imponujaco ;D A moje przy skrecie lapia klapniecie Teraz jak chodze w prostych to zauwazylam sie sa duzo gestsze optycznie niz jak je zostawie skrecone :O A logicznie rzecz biorac powinni byc na odwrot ;p
Stary 2014-12-17, 16:38   #1808
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Joanku te¿ tu kiedy¶ chwali³am ten p³yn, ju¿ mi siê koñczy aktualne opakowanie Fajny jest. Tym razem spróbujê zrobiæ sama jakiego¶ "reanimatora". Czy ja ju¿ kiedy¶ wspomina³am, ¿e kocham Twoje w³osy? I zazdroszczê Ci ich strasznie!

TheUnlike- ale gêste! Moje maj± zaledwie 8, chocia¿ ju¿ dawno nie mierzy³am

Macie jakie¶ filmiki jak u¿ywaæ dyfuzora? Dosta³am na urodziny suszarê z dyfuzorem i niby co¶ tam krêci, ale nie wiem czy u¿ywam dok³adnie tak jak trzeba

Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 16:47   #1809
Joanku
Zadomowienie

Cukierek ka¿dy musi opracowaæ chyba swoj± metodê bo jak korzysta³am z internetow to w³osy wygladaly kiepsko, jak wydyfuzorowala mnie asystentka mysi to w ogóle by³o s³abo.
To trzeba parê razy usi±¶æ i popróbowaæ chyba.
Curly pamiêtam opisywa³a jak raz po raz u niej by³o lepiej.
Ja najpierw wsadzam tyle o ile wszystkie na raz ¿eby koñce siê pokrêci³y (z 2 minuty) a potem susze na siedzaco, g³ow± delikatnie do do³u ¿eby wszystkie wlosiory widzieæ przed twarz± i lecê dooko³a. Potem na delikatnie wilgotne raz jeszcze plunking i voila.
Kole¿ankê mam co spina klamra u góry i leci warstwami i co dojdzie do oko³o to kolejne 'piêtro' wypuszcza bo tylko tak jej s³u¿y wiec kombinuj i obserwuj!

Aaaa i dziêkujê za komplementy ale to mia³a byæ reklama mariona a nie mojej czupryny ***
Stary 2014-12-17, 18:59   #1810
Newquay
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 188

Wrocilam z zakupów, oczywi¶cie polki z kosmetykami do w³osów starannie obejrza³am ;-)
Zauwa¿y³am niusy. Z alverde seria z ry¿em, kto¶ mia³?
Z Balea jest nowa seria kosmetyków do w³osów
Fotki w za³±czeniu
Stary 2014-12-17, 19:00   #1811
Newquay
Raczkowanie

Sorki tu s± fotki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1418839235489.jpg (83,0 KB, 28 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 1418839248022.jpg (63,5 KB, 25 za³adowañ)
Stary 2014-12-17, 19:02   #1812
Newquay
Raczkowanie

Kupi³am sobie gumkê Invisi boble. Jest czaderska. My¶la³am,¿e to przereklamowany gad¿et do w³osów, ale jest super
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1418839341647.jpg (33,6 KB, 21 za³adowañ)
Stary 2014-12-17, 19:09   #1813
martaakow
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 549

Cytat:
Napisane przez Newquay Poka¿ wiadomo¶æ
Kupi³am sobie gumkê Invisi boble. Jest czaderska. My¶la³am,¿e to przereklamowany gad¿et do w³osów, ale jest super
A co ona ma robiæ niby? Mam co¶ takiego w domu, wala mi siê gdzie¶ w szufladzie, dosta³am od Chiñczyków w gratisie przy jakim¶ zamówieniu.
martaakow jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 19:11   #1814
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
A co ona ma robiæ niby? Mam co¶ takiego w domu, wala mi siê gdzie¶ w szufladzie, dosta³am od Chiñczyków w gratisie przy jakim¶ zamówieniu.
Z tego co czyta³am na wiza¿u ma nie wyrywaæ i nie odkszta³caæ w³osów ale dla mnie to gad¿et w sumie - zwyk³a gumka te¿ mi jako¶ nie wyrywa wiêc uwa¿am to za zbêdny wydatek. Z tego co pisa³y dziewczyny na kwc to jest fajna póki siê nie rozci±gnie, a robi to strasznie szybko. Niektóre mówi³y te¿, ¿e s³abo trzyma, dla mnie jej g³ówn± wad± jest paskudny wygl±d.

Edytowane przez ShrinkingViolet
Czas edycji: 2014-12-17 o 19:13
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 19:11   #1815
Cukiiereczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 401

Joanku twoje w³osy powinny reklamowaæ ten p³yn!

To i ja zareklamuje p³yn z marionu w po³±czeniu z moim dyfuzorem. To moje pierwsze próby u¿ycia dyfuzora do reanimacji, dlatego skrêt nie jest od czubka g³owy. Przód mi siê podoba, nad ty³em czeka mnie jeszcze d³uuuuga praca A oprócz tego puch, puch. Nienawidzê takiej pogody I przepraszam za s³aba jako¶æ, brak lepszego sprzêtu, mo¿e na miniaturkach bêdzie lepiej widaæ.

Co s±dzicie ¿eby je troche powarstwowaæ?

IMAG1759.jpg

IMAG1760.jpg

Cukiiereczek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 19:13   #1816
Newquay
Raczkowanie

Cytat:
Nie wyrywa w³osów, nie ci±gnie i nie ¶ciska. My¶la³am, ¿e to boble,ale faktycznie ledwo czuje,ze ja mam na w³osach. Mam ja na dwa razy tylko spiêta i w³osy siê super trzymaj±.
Stary 2014-12-17, 19:40   #1817
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Z tego co czyta³am na wiza¿u ma nie wyrywaæ i nie odkszta³caæ w³osów ale dla mnie to gad¿et w sumie - zwyk³a gumka te¿ mi jako¶ nie wyrywa wiêc uwa¿am to za zbêdny wydatek. Z tego co pisa³y dziewczyny na kwc to jest fajna póki siê nie rozci±gnie, a robi to strasznie szybko. Niektóre mówi³y te¿, ¿e s³abo trzyma, dla mnie jej g³ówn± wad± jest paskudny wygl±d.
Ototo. Nie wyobra¿am sobie nosiæ tego na w³osach. To trochê tak, jakbym sznurkiem zwi±za³a, bo nie mia³abym nic lepszego pod rêk±.
A spróbowa³am j± ¶ci±gn±æ tak po w³osach, jak zwykle ¶ci±gam gumkê (czyli nie odpl±tujê, tylko zsuwam w dó³) i ci±gnê³o mi to w³osy, a gumka tego nie robi.

Cytat:
Napisane przez Newquay Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wyrywa w³osów, nie ci±gnie i nie ¶ciska. My¶la³am, ¿e to boble,ale faktycznie ledwo czuje,ze ja mam na w³osach. Mam ja na dwa razy tylko spiêta i w³osy siê super trzymaj±.
Takiego kucyka niskiego faktycznie mo¿e trzyma, ale spróbowa³am zwi±zaæ tym wysok± kitkê i nie ma mowy, ¿eby wygl±da³a ³adnie, zwi±zana tym. I mam wra¿enie, ¿e zsunê³oby siê to cudo po jakim¶ czasie i kitka by oklap³a jeszcze bardziej - bo ju¿ po zrobieniu jest oklap³a.
Stary 2014-12-17, 19:51   #1818
ShrinkingViolet
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
Ototo. Nie wyobra¿am sobie nosiæ tego na w³osach. To trochê tak, jakbym sznurkiem zwi±za³a, bo nie mia³abym nic lepszego pod rêk±.
A spróbowa³am j± ¶ci±gn±æ tak po w³osach, jak zwykle ¶ci±gam gumkê (czyli nie odpl±tujê, tylko zsuwam w dó³) i ci±gnê³o mi to w³osy, a gumka tego nie robi.
Wiesz co, mnie siê to kojarzy z kablem telefonicznym zapl±tanym we w³osy. Jakbym chcia³a byæ tak bardzo bardzo hair-friendly to bym u¿y³a prêdzej jakiej¶ miêkkiej, szerokiej gumki bez stalowych czê¶ci. To ju¿ by³o, to jest dla mnie takie trochê robienie w butelkê.
ShrinkingViolet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 20:03   #1819
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ShrinkingViolet Poka¿ wiadomo¶æ
Wiesz co, mnie siê to kojarzy z kablem telefonicznym zapl±tanym we w³osy. Jakbym chcia³a byæ tak bardzo bardzo hair-friendly to bym u¿y³a prêdzej jakiej¶ miêkkiej, szerokiej gumki bez stalowych czê¶ci. To ju¿ by³o, to jest dla mnie takie trochê robienie w butelkê.
No tak, dok³adnie tak to wygl±da. W sumie mam gdzie¶ mo¿e stary telefon, to zrobiê sobie kilka takich gumek.
Ja u¿ywam bez metalowych ³±czeñ, ale maj± klejenie na ³±czeniu, w zestawie kilkunastu gumek trafi³y mi siê ze 2 krzywo sklejone i ten klej tworzy³ zadzior, ale reszta nie haczy mi siê o w³osy.
Stary 2014-12-17, 20:15   #1820
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Z Balea jest nowa seria kosmetyków do w³osów
Nie jest nowa Ju¿ rok temu j± mia³am, taka przeciêtna by³a

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1418828420 - kaza³am mamie i babci mierzyæ, bo mi siê wierzyæ nie chce, ¿e to mo¿e mieæ 12cm w kucyki, ale obu wychodzi tak jak mnie :O

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2014-12-17 o 20:19
Stary 2014-12-17, 20:36   #1821
Chatul
ma zielone pojêcie

Wiadomo¶ci: 40 401

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Poka¿ wiadomo¶æ
Zrobi³am ostatnio pastê do kanapek z avokado, z t¿tem siê zajadali¶my, pycha ;D
Bo awokado jest pyszne
Stary 2014-12-17, 21:09   #1822
Newquay
Raczkowanie

Cytat:

Takiego kucyka niskiego faktycznie mo¿e trzyma, ale spróbowa³am zwi±zaæ tym wysok± kitkê i nie ma mowy, ¿eby wygl±da³a ³adnie, zwi±zana tym. I mam wra¿enie, ¿e zsunê³oby siê to cudo po jakim¶ czasie i kitka by oklap³a jeszcze bardziej - bo ju¿ po zrobieniu jest oklap³a.
A masz oryginaln± gumkê? Jest du¿o podróbek,czyta³am na jakim¶ blogu o w³osach i dziewczyna ostrzegala przed podrobkami. Ja swoj± w³osy wi±¿e jak chce i trzyma siê super. Ja chodzê g³ównie w koczku spiêtym do góry i dla mnie jest ok. Jak bêdziesz ci±gnê³a ja po w³osach to na pewno bêdzie szarpaæ. No jak to w ¿yciu, jednemu pasuje drugiemu nie.
Ja jestem tak± zadowolona,bo kupi³am ciemny br±z i super siê zgra³a z kolorem moich w³osów Nie s±dzi³am, ¿e jest taka fajna, ¶mia³am siê i nie wierzy³am, a tu proszê zaskoczenie maxa

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
No tak, dok³adnie tak to wygl±da. W sumie mam gdzie¶ mo¿e stary telefon, to zrobiê sobie kilka takich gumek.
Ja u¿ywam bez metalowych ³±czeñ, ale maj± klejenie na ³±czeniu, w zestawie kilkunastu gumek trafi³y mi siê ze 2 krzywo sklejone i ten klej tworzy³ zadzior, ale reszta nie haczy mi siê o w³osy.
Na moich tak nie ma,powierzchnia jest g³adka. Nie mam ³±czenia, kleju ani tych metalowych ³±czen.
Te¿ to z kablem telefonicznym skojarzylam hihi

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Nie jest nowa Ju¿ rok temu j± mia³am, taka przeciêtna by³a

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1418828420 - kaza³am mamie i babci mierzyæ, bo mi siê wierzyæ nie chce, ¿e to mo¿e mieæ 12cm w kucyki, ale obu wychodzi tak jak mnie :O
Co¶ Ty a ja j± pierwszy raz widzia³am i my¶la³am,¿e Amerykê odkrylam hehe.
Ogólnie Balea to jest taka sobie, do twarzy i cia³a nic mi nie pasuje, jedynie szampon g³êboko oczyszczaj±cy jest ok. Wole Alterre.
Stary 2014-12-17, 21:11   #1823
Milena_ 798
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 288

Ja tez lubiê te kabelki na wlosy
Moje stare konto
Milena_ 798 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 21:14   #1824
Newquay
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milena_ 798 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tez lubiê te kabelki na wlosy
S± super a d³ugo ju¿ nosisz? 😃
Stary 2014-12-17, 21:14   #1825
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Chatul Poka¿ wiadomo¶æ
Bo awokado jest pyszne
Dla mnie awokado solo jest ble, ale jak zrobi³am tak± pastê czy sos to bardzo smaczne, nie wiem tylko jak na s³odko. Ostatnio wymy¶li³am sporo przepisów, szybkich, zdrowych i nawet bez miêcha bo znudzi³y mi siê tradycyjne rzeczy i chcia³am co¶ nowego

ostatnio szopa mi sie po proteinowej od¿ywce zrobi³a, a jutro bym chcia³a mieæ ³adne w³osy i chyba ³adne nie bêd±
Stary 2014-12-17, 21:41   #1826
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

ja kupi³am sobie ostatnio BingoSpa wersjê emolientow±. No i jestem zachwycona <3 Dzi¶ u¿y³am szamponu plus maski i tak zostawi³am to puszek jest ale skrêt te¿ A ostatnio doda³am krem z Bootsa i by³o bosko <3 Jeszcze jak mi siê skoñczy Barwa (czujê ¿e to bêdzie do¶æ szybko) to kupiê ten szampon z Alberto. W Tesco jest parê wersji to zobaczymy jak siê sprawdzi
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:02   #1827
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez magda1706 Poka¿ wiadomo¶æ
ja kupi³am sobie ostatnio BingoSpa wersjê emolientow±. No i jestem zachwycona <3 Dzi¶ u¿y³am szamponu plus maski i tak zostawi³am to puszek jest ale skrêt te¿ A ostatnio doda³am krem z Bootsa i by³o bosko <3 Jeszcze jak mi siê skoñczy Barwa (czujê ¿e to bêdzie do¶æ szybko) to kupiê ten szampon z Alberto. W Tesco jest parê wersji to zobaczymy jak siê sprawdzi
Kocham szampony alberto, szczególnie malinowy i miêtowy. Teraz z tej firmy mam tylko maseczkê miodow± bo szampon zu¿ywam z dr organic, ale s± to moje ulubione szampony zdecydowanie.
Zaciekawi³y mnie maski stapiz, s± dostêpne na stronie polskiej drogerii i ceny ca³kiem przyjemne, ale maj± inne opakowania ni¿ na kwc i nie wiem co tam siê kryje w sk³adach.
Stary 2014-12-17, 22:07   #1828
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Kocham szampony alberto, szczególnie malinowy i miêtowy.
Dzi¶ zakupi³am malinowy, wiêc Twoja opinia niezmiernie mnie cieszy
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:09   #1829
magda1706
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 27 465
GG do magda1706

Cytat:
Kocham szampony alberto, szczególnie malinowy i miêtowy. Teraz z tej firmy mam tylko maseczkê miodow± bo szampon zu¿ywam z dr organic, ale s± to moje ulubione szampony zdecydowanie.
Zaciekawi³y mnie maski stapiz, s± dostêpne na stronie polskiej drogerii i ceny ca³kiem przyjemne, ale maj± inne opakowania ni¿ na kwc i nie wiem co tam siê kryje w sk³adach.
Ja widzia³am malinowy jagodowy i jeszcze jaki¶ Tak¿e zainwestujê jak tylko skoñczê ukochan± Barwê
magda1706 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:14   #1830
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Dzi¶ zakupi³am malinowy, wiêc Twoja opinia niezmiernie mnie cieszy
Malinowego zu¿y³am ze 3 butelki, jak skoñczê ten co mam to kupiê do oczyszczania. Jagodowy te¿ by³ fajny, ³adnie pachnia³. Generalnie mia³am wiêkszo¶æ tych szamponów i jedyne czym siê ró¿ni± to zapachem i tym, ¿e jedne s± mocniejsze np. malinowy, a drugie mimo mocniejszych detergentów dzia³aj± delikatniej np. miêtowy i jest bardziej lej±cy. Na kwc maj± dobre opinie
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-04-13 18:22:26

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.