Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-17, 22:14   #3331
KolorowaJa
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość

Diadem, Long Lasting Foundation with Squalane (Długotrwały podkład ze skwalanem) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-squalane.html

Szkoda, że najjaśniejszy kolor jest ciutkę za ciemny, chociaż nie odcina się od szyi Wraz z pudrem ryżowym Paese trzyma się ponad 9 godzin

Ooo, dzięki. Tego nie znałam zupełnie.
Chętnie spróbuję. szczególnie, że cena fajna.
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:20   #3332
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KolorowaJa Pokaż wiadomość
Ooo, dzięki. Tego nie znałam zupełnie.
Chętnie spróbuję. szczególnie, że cena fajna.
Ja kupiłam przez Internet, tutaj:
http://allegro.pl/diadem-fluid-dlugo...906495473.html z poleconym ekonomicznych wychodzi 23 zł
(sprzedającego polecam, nie miałam żadnych problemów, a podkład był zapakowany b.dobrze).
Stary 2014-12-17, 22:27   #3333
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Ishya Pokaż wiadomość
Ja mam tak samo- jak mi coś zasmakuje i w ogole przypadnie do gustu to wtedy męczę to na okrągło
Herbatkę wypiłam po 1 łyżeczce zielska - bardzo mi zasmakowała, także już wiem co będę popijać Dziękuję dobra kobieto !

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Skąd się wzięła moda na filmowanie otoczenia z wyłączeniem twarzy/osoby ( w sensie np. przygotowania posiłku, pokazywania toaletki itp.) i wielokrotne pukanie palcem w przedmiot, który się aktualnie pokazuje lub omawia? Denerwują mnie te ruchome paluszki u każdej vlogerki <hejter>
z Hameryki może? Taka maniera podpatrzona z zagranicznych filmów?
Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
I to jest look w stylu Victoria's Secret Angel
Sorry za niemiecki :P
no wiesz, lepsze to niż TO:

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
Ktoś pamięta missss Alicję Czarodziejkę?
https://www.youtube.com/watch?v=ZcYCk_s1uL8
jeny, włączyłam, ale no nie mogę zdzierżyć tej laski jakim cudem ona ma kilkanaście tysięcy subskrypcji?

edit: przewinęłam do minuty - czy te wszystkie juciuberki nie płacą rachunków za ogrzewanie (wszystko przez świeczki na zimę), że kupuję te poliestrowe pajacyki i w nich śpią? Ja mam w domu tak ciepło, że śpię w... w koszulce czasem Czarodziejka śpi z kolei w poliestrowej pizamce i żeby dojść do łazienki rano zakłada jeszcze grubaśne kapcie -.-

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2014-12-17 o 22:34
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:35   #3334
KolorowaJa
Raczkowanie

Cytat:
http://allegro.pl/diadem-fluid-dlugo...906495473.html z poleconym ekonomicznych wychodzi 23 zł
(sprzedającego polecam, nie miałam żadnych problemów, a podkład był zapakowany b.dobrze).

Kliknęłam. I zamówiłam
Dzięki!
KolorowaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 22:37   #3335
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Mi też odpowiada, aczkolwiek częstotliwość wspominania o tym już czasami mi daje w kość. Pije sobie człowiek kawę z mlekiem i cukrem do takiego filmiku i czuje się jakby pił kwas siarkowy i zagryzał arszenikiem.
ja też. w ogóle oglądając ją mam wrażenie, że nic innego nie robię tylko truję swój organizm i marnuje życie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Tylko krowa nie zmienia zdania
chyba koza
Stary 2014-12-17, 23:04   #3336
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Moda na sexi piżamki małpki / misie / pajacyki skłania mnie do kupna czegoś takiego, ale jedynie po to by zobaczyć minę męża jak wyjdę z łazienki. Niee, żartuję.
Bardzo dużo dziewczyn pokazuje teraz te piżamy.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:07   #3337
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny...Gdybyście miałby wybrać jeden, ulubiony podkład ever, co by to było?
Wciąż szukam tego jedynego i jakoś trafić nie mogę.
[COLOR=Silver] Manhattan easy match make up.

Cytat:
Moda na sexi piżamki małpki / misie / pajacyki skłania mnie do kupna czegoś takiego, ale jedynie po to by zobaczyć minę męża jak wyjdę z łazienki. Niee, żartuję.

Ja w pajacyku nie spie (jak w tym sikac?! Ale mam takie slodkie pizamki, skarpetki, majty w pandy i w sumie pare uroczych koszulek i moj chłopak to bardzo lubi ale wydaje mi sie ze to musi pasowac do osoby

Edytowane przez imbaa
Czas edycji: 2014-12-17 o 23:13
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:11   #3338
klemionka
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=UYWaN720oOw
Znacie Anitę? Oglądacie?
klemionka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:17   #3339
Selfish Girl
Life is a drink ...

ja oglądam Anitę i pierwszy raz ją odpaliłam jak pokazywała swoją biblioteczkę na BabskieTv to nawet nie wiedziałam kiedy mi ta godzina zleciała :O
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:23   #3340
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Nie takie wkrótce, bo przełożyli premierę na marzec Ja sobie wyobrazałam takie srebrzyste właśnie Tylko bliznę to jej dużą zrobili
No właśnie mi tyle zajmie przejście DA

Cytat:
Link był, ale nikt nie opisał sytuacji.
https://www.youtube.com/watch?v=F9Dp_87wXE4

Bogusia zrobiła konkurs z okazji swoich 26 urodzin. Bogumiła lubi sprawiać ludziom radość i obdarowywać ich prezentami. Nagrody są oczywiście kupione i sponsorowane przez nią. Trzeba opisać swoje największe marzenie i jak do niego dążymy Czuję, że większość z was chętnie weźmie w nim udział
Nagrody:
a. pokrowiec do Iphone 5 z logiem Make Up For Ever oraz katalog marki Make Up For Ever
b. 3 cienie marki KIKO, lakier marki KIKO, odsypka (!) pudru Ben Nye w kolorze Fair oraz 5 próbek podkładów marki Make Up For Ever !

Nie mam Appuli ani nie stać mnie na MakeUpForEver, ale może chociaż sobie katalog przejrzę

Mam ból dupki, ale dostała wcześniej paczkę za średnią krajową (gdzie wydawała orgazmiczne jęki,bo DIOR!), wydaje masę kasy na kosmetyki i kawkę, czym się chwali szeroko w internetach ("a weszłam do kiko" i bach wydała 200 zł), do tego żebrze o transport na fejsie, bo niby oszczędza i zbiera na ślub (a to przecież kosztuje!), a z okazji rozdania daje odsypkę+ case+ katalog. Może jeszcze gazetkę Lidla dorzuci?

Ma te swoje psychofanki, które mają ją za świętą i wspaniałą osobę i uwielbiają jej niskokaloryczne posiłki i nudne vlogi. Moim zdaniem mogła się trochę bardziej postarać, tzn. podzielić te nagrody jakoś logiczniej...

Co myślicie?
Katalog ze sklepu i ochraniacz na telefon z logiem firmy. To jak rozdawanie firmowych długopisów i smyczy. No ale, jaki Youtuber takie nagrody.

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Mi też odpowiada, aczkolwiek częstotliwość wspominania o tym już czasami mi daje w kość. Pije sobie człowiek kawę z mlekiem i cukrem do takiego filmiku i czuje się jakby pił kwas siarkowy i zagryzał arszenikiem.
Mnie właśnie to bardzo motywuje i pomaga się trzymać weganizmu. Rozumiem dlaczego może komuś przeszkadzać, jak nie stosuje tej diety.

Dla mnie Nissiax jest inspiracją, w gorsze dni jej wpisy i zdjęcia mnie motywują. Na YT jest mało normalnych wegan. Większość, prezentuje ekstremum i hipisowskie podejście do życia, które zupełnie do mnie nie przemawia.
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:33   #3341
pieczara0701
Raczkowanie

Cytat:
A orientujesz sie może jak ma się ten najjaśniejszy odcień w stosunku do Healthy Mix 51?
pieczara0701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:35   #3342
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Dziewczyny...Gdybyście miałby wybrać jeden, ulubiony podkład ever, co by to było?

nie mam Używam na większe wyjścia HM, ale tyłka nie urywa

w ogóle - znalazłam na kompie moje zdjęcia sprzed roku jak miałam jeszcze trądzik i :szok: nie pamiętałam, że było aż tak źle. Póki co , mam to za sobą i modlę się żeby nie wróciło.
Cytat:

ja nie zasnęłabym w niczym sztucznym (nie chodzi mi o słodkie wzorki, słodkie wzorki są słodkie ), ani w plastikowej piżamie, ani pościeli
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-17, 23:55   #3343
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
hahaha, też na to zwracam uwagę
A już myślałam, że nikt tego nie zauważa
Kleczkowska ma manię na tym punkcie. Nie wiem, czy to głupi nawyk, czy chęć zaszpanowanaia paznokciami
Stary 2014-12-17, 23:57   #3344
PannaMadzia
Raczkowanie

relacja z 18stki Andziaks sukienke miała extra!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V468EjqIkuk#t=178
Stary 2014-12-18, 00:10   #3345
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Kropka nienawiści wybacz, jeśli Cię uraziłam. Jeśli nie lakiery i nie papierosy, to wygląda to raczej na jakiś zdrowotny problem, może objaw czegoś poważnego, warto byłoby zapytać lekarza.

W lutym odwiedzam dermatologa to podpytam. Nie miałaś mnie czym urazić, zwykłe pytanie. Nawet jak paliłam to żółty miałam i tak tylko jeden paznokieć i to cały a nie do polowy i w paseczki. Ale za to mam bardzo szybko rosnące i długie pazurki. Może to od tego, ze od kilku lat w sumie maluje je non stop, bo chodząc bez lakieru po prostu czuję jak bolą mnie paznokcie. Autentycznie. Nie umiem opisać tego dziwacznego uczucia no ale nie dam rady bez lakieru. Nawet w jednej warstwie bezbarwnego tak mam Dzi-wa-dło. Chyba czas na leczenie A kropka była po prostu, jako zakończenie zdania. Poprawna polszczyzna i już od razu, ze nienawiść chociaż gdzie tu mówić o poprawnej polszczyźnie pisząc z telefonu...
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 00:11   #3346
imbaa
Rozeznanie

Cytat:

nie mam Używam na większe wyjścia HM, ale tyłka nie urywa

w ogóle - znalazłam na kompie moje zdjęcia sprzed roku jak miałam jeszcze trądzik i :szok: nie pamiętałam, że było aż tak źle. Póki co , mam to za sobą i modlę się żeby nie wróciło.

Ja tez tak mam teraz wydaje mi sie ze cera sie pogorszyla bo wyszly mi 3 krostki a wtedy to... nie wiem jak ja zylam z taka masakra na twarzy... tradzik odbiera duzo pewności siebie, mam wrażenie ze odkąd moja skora wyglada inaczej jestem innym człowiekiem

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
W lutym odwiedzam dermatologa to podpytam. Nie miałaś mnie czym urazić, zwykłe pytanie. Nawet jak paliłam to żółty miałam i tak tylko jeden paznokieć i to cały a nie do polowy i w paseczki. Ale za to mam bardzo szybko rosnące i długie pazurki. Może to od tego, ze od kilku lat w sumie maluje je non stop, bo chodząc bez lakieru po prostu czuję jak bolą mnie paznokcie. Autentycznie. Nie umiem opisać tego dziwacznego uczucia no ale nie dam rady bez lakieru. Nawet w jednej warstwie bezbarwnego tak mam Dzi-wa-dło. Chyba czas na leczenie A kropka była po prostu, jako zakończenie zdania. Poprawna polszczyzna i już od razu, ze nienawiść chociaż gdzie tu mówić o poprawnej polszczyźnie pisząc z telefonu...

Mnie tez bola paznokcie jak nie mam na nich lakieru!

Edytowane przez imbaa
Czas edycji: 2014-12-18 o 00:14
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 00:14   #3347
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pieczara0701 Pokaż wiadomość
A orientujesz sie może jak ma się ten najjaśniejszy odcień w stosunku do Healthy Mix 51?
Healthy Mixa nie posiadam, ale z tego co widziałam na zdjęciach np.

powiedziałabym, że bliżej mu do 52.
Tyle, że nie jest różowy (ja jestem żółta u mnie szybko różowe tony wybijają się na pierwszy plan), ale neutralny, beżowy.
Mam za to porównanie z Revlonem Colorstay 150 buff dla cery tłustej/mieszanej i z podkładem Bell dla Ladycode (DD cream w odcieniu 01 light beige).
Może to w czymś pomoże :
Z tym, że oczywiście rękę mam nieco bledszą niż twarz

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
relacja z 18stki Andziaks sukienke miała extra!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=V468EjqIkuk#t=178
Ona wygląda na 35+. No, ale Michał Milowicz jest
Stary 2014-12-18, 00:20   #3348
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Healthy Mixa nie posiadam, ale z tego co widziałam na zdjęciach np.

powiedziałabym, że bliżej mu do 52.
Tyle, że nie jest różowy (ja jestem żółta u mnie szybko różowe tony wybijają się na pierwszy plan), ale neutralny, beżowy.
Mam za to porównanie z Revlonem Colorstay 150 buff dla cery tłustej/mieszanej i z podkładem Bell dla Ladycode (DD cream w odcieniu 01 light beige).
Może to w czymś pomoże :
Z tym, że oczywiście rękę mam nieco bledszą niż twarz

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Ona wygląda na 35+. No, ale Michał Milowicz jest

eeeee 35 to moze nie:P ale 25 spokojnie. a wlasnie, dlaczego jest tam Michal Milowicz?
Stary 2014-12-18, 00:47   #3349
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
eeeee 35 to moze nie:P ale 25 spokojnie. a wlasnie, dlaczego jest tam Michal Milowicz?
chyba z rodziny
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 00:50   #3350
yunis30
Raczkowanie

Olimpia

yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 00:51   #3351
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Sprawdziłam z pewnością ponad setkę podkładów. Najlepszym okazał się bourjois healthy mix. Stosuję go od ponad 3 lat i nie zamienię na inny.

Ktoś tu wspominał o diademie, tez go miałam w sumie całkiem niezły.

Może mi ktoś wytłumaczyć po co ona wstawia takie zdjęcia?
http://instagram.com/p/wuTQ86Cu8z/?modal=true
Ani to piękne, ani inspirujące ani śmieszne.
Ma brzydkie, zaniedbane stopy, czemu to ma służyć?
Madzikowi brakuje minimalnego poczucia estetyki, minimalnego, tyci tyci.
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 02:12   #3352
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
No właśnie mi tyle zajmie przejście DA

Katalog ze sklepu i ochraniacz na telefon z logiem firmy. To jak rozdawanie firmowych długopisów i smyczy. No ale, jaki Youtuber takie nagrody.

Mnie właśnie to bardzo motywuje i pomaga się trzymać weganizmu. Rozumiem dlaczego może komuś przeszkadzać, jak nie stosuje tej diety.

Dla mnie Nissiax jest inspiracją, w gorsze dni jej wpisy i zdjęcia mnie motywują. Na YT jest mało normalnych wegan. Większość, prezentuje ekstremum i hipisowskie podejście do życia, które zupełnie do mnie nie przemawia.
hej nie jestem wege, ale nie jem produktów odzwierzęcych na co dzień + nabiału i większości mięs w ogóle.
tez lubię nissiax za jej racjonalne podejście.

za to z polskich youtubowych wegan przeraża mnie mayathebee. Pomijając jej wiarę w psudonaukowe teorie (nie zauważyłam niczego szkodliwego) i systemy żywienia dlatego, że sygnuje je ktoś z tytułem lekarza medycyny (ale nie lubię argumentum ad Dukanum ).
Ona propaguje jedzenie 10% tluszczu. Przy diecie 2,5k kcal (tyle je Maja). Z ''może być i 5%'' zwyczajnie się ośmiesza. To w dłuższym okresie zabójstwo dla kobiecego układu hormonalnego. I mówią o tym także środowiska naukowe uznające dobrze ustawiony weganizm za bardzo zdrową dietę. Wystarczy więcej awokado, kokosów, siemienia etc.

A mówienie, że to nieprawda, bo jej po roku nic nie jest to już w ogóle mój znajomy od 40 lat prawie w ogóle nie je warzyw i owoców, a nie choruje, nie miewa nawet kataru - ten sam poziom argumentacji. Raw till 4 80 10 10 tak cudownie wpływa na hormony...

Jest jeszcze Sylwia z kierunku zdrowie, która w XXI w. czyta Tombaka, nie je nic 10 dni i mówi,że to oczyszczanie, które wcale nie osłabia... faktycznie kierunek zdrowie. ale probsy za przepisy

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2014-12-18 o 07:11
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:07   #3353
fenomeno2000
Rozeznanie

Dopiero teraz zauważyłam że TheCostaChic wróciła po długiej przerwie, lubiłam ją i mam nadzieję, że teraz wrzuci kilka ciekawych filmików
Wczoraj na instagr. lub FB widziałam, że edytuje nowy filmik...
Stary 2014-12-18, 09:26   #3354
badgirly
Raczkowanie

Cytat:

z Hameryki może? Taka maniera podpatrzona z zagranicznych filmów?

no wiesz, lepsze to niż TO:

jeny, włączyłam, ale no nie mogę zdzierżyć tej laski jakim cudem ona ma kilkanaście tysięcy subskrypcji?

edit: przewinęłam do minuty - czy te wszystkie juciuberki nie płacą rachunków za ogrzewanie (wszystko przez świeczki na zimę), że kupuję te poliestrowe pajacyki i w nich śpią? Ja mam w domu tak ciepło, że śpię w... w koszulce czasem Czarodziejka śpi z kolei w poliestrowej pizamce i żeby dojść do łazienki rano zakłada jeszcze grubaśne kapcie -.-

U mnie jest ciepło, mój facet śpi w samych bokserkach a ja i tak w piżamie z długim rękawem i skarpetkach także to kwestia indywidualna choć moda na pajacyki wśród dorosłych kobiet mnie przeraża :/

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
badgirly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:31   #3355
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Sprawdziłam z pewnością ponad setkę podkładów. Najlepszym okazał się bourjois healthy mix. Stosuję go od ponad 3 lat i nie zamienię na inny.

Ktoś tu wspominał o diademie, tez go miałam w sumie całkiem niezły.

Pokazuje zdjęcie bo ma mydełko z pingwinkiem które jest ciężko dostępne i mamy jej zazdrościć :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:47   #3356
69love69
Zakorzenienie

Ja mam pajacyk polarowy, nazywany przeze mnie śpiochem. Uwielbiam go, do spania trochę za ciepło, ale do chodzenia pod domu idealny <3
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:53   #3357
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

nic ciekawego nie ma na yt dzisiaj same świąteczne

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:55   #3358
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Relacja z 18stki (nie wiem kim jest ta dziewczyna) też taka hamerykańska,jak sweet 16 na mtv. Księżniczkowo i przy ostrej muzie. Boże,jestem stara.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-18, 09:59   #3359
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ostatni outfit
Stary 2014-12-18, 10:02   #3360
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
A gdzie tag z Biedroniem?!

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Pokazuje zdjęcie bo ma mydełko z pingwinkiem które jest ciężko dostępne i mamy jej zazdrościć :P

Naprawdę ciężko czy ironizujesz? Ja zużywam już drugie opakowanie.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości