Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-12-14, 20:10   #1711
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Morgan na mojej jest napisane Brush Activ 1000. Teraz jest inna kolorystyka, chyba fioletowe s±.

http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/...ne-CF9320.aspx
Moj± kupilam chyba z 6-7 lat temu. Ta mniejsza szczotka juz mi sie niestety zuzyla, tzn wlosie sie bardzo odksztalcilo i teraz u¿ywam tylko tej du¿ej.
Moim zdaniem ta mala jak najbardziej nadaje sie do krótkich wlosów, ale to pewnie od preferencji i upodobañ zale¿y

Edytowane przez Beata.
Czas edycji: 2014-12-14 o 20:13
Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-14, 21:06   #1712
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka¿ wiadomo¶æ
Morgan na mojej jest napisane Brush Activ 1000. Teraz jest inna kolorystyka, chyba fioletowe s±.

http://www.rowenta.pl/Pages/catalog/...ne-CF9320.aspx
Moj± kupilam chyba z 6-7 lat temu. Ta mniejsza szczotka juz mi sie niestety zuzyla, tzn wlosie sie bardzo odksztalcilo i teraz u¿ywam tylko tej du¿ej.
Moim zdaniem ta mala jak najbardziej nadaje sie do krótkich wlosów, ale to pewnie od preferencji i upodobañ zale¿y
Dziêkuje Ci bardzo za poradê Jeszcze mam takie (g³upie) pytanie - czy je¶li podaj± wymiar szczotek 3 i 5cm to jest to ¶rednica ca³ej szczotki tzn z w³osami czy tylko tego "wnêtrza"?
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-15, 08:37   #1713
angela_s85
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 70

dziewczyny macie mo¿e do¶wiadczenie z farbami Inebrya? chodzi mi konkretnie o odcieñ 6/9. Kto¶ u¿ywa³?
angela_s85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-15, 09:29   #1714
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Morgan zmierzy³am srodek 3 cm, z wlosiem ok 6
Ja uzywam Inebryi, ale poziomu 4
Bardzo dobra farba jak dla mnie

Stary 2014-12-15, 10:24   #1715
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Morgan zmierzy³am srodek 3 cm, z wlosiem ok 6
Dziêki
Stary 2014-12-15, 12:30   #1716
whoa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 106

Mam jeszcze jedno pytanie - lepiej u¿yæ majirel czy cece?

whoa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-15, 15:18   #1717
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

Cytat:
Napisane przez angela_s85 Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny macie mo¿e do¶wiadczenie z farbami Inebrya? chodzi mi konkretnie o odcieñ 6/9. Kto¶ u¿ywa³?
uzywam tej farby od jakiegos czasu. obecnie 8/7. to moja ulubiona farba
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-17, 04:10   #1718
Czlowiek Istota Marna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 552

Farby majirel spieraja sie a brzydki rudy.. lepsza zdecydowanie i trwalsza jest farba WELLA Koleston.
Czlowiek Istota Marna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-18, 14:29   #1719
Mina1991
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 180

Witajcie,

Jaki to kolor? (za³±cznik)

Jaki odcieñ Welli Koleston da taki efekt?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Kopia 1-2-uroda-1-e58f4400d72de0d195b6,989,0,0,0.jpg (55,7 KB, 34 za³adowañ)
Mina1991 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-18, 15:06   #1720
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 284

Cytat:
Napisane przez Mina1991 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie,

Jaki to kolor? (za³±cznik)

Jaki odcieñ Welli Koleston da taki efekt?
Ja obstawiam 6/1 albo ewentualnie 6/12, bo na moim lapku widzê srebrno-niebieskawy po³ysk w³osów. Ale dziewczyna ma te¿ chyba jakie¶ pasemka, poziom 7 mo¿e 8 (mo¿e 7/3 lub 8/3).

A odcieñ farby jak± trzeba braæ zale¿y od obecnego koloru w³osów, ze szklanej kuli nie wywró¿ymy

Siema dziewczyny Jak tam u was?
Ja skoñczy³am podyplomówkê ju¿, szukam pracy i siê za³amujê, bo wysy³am CV i zero odzewu, ani be, ani me, ani poca³uj mnie w pupê

Nie udzielam ¿adnych porad przez PW, proszê nie pisaæ.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-12-18 o 15:08
mcromance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-18, 18:10   #1721
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Hej Mcromance Nie poddawaj siê w koñcu co¶ siê znajdzie... d³ugo ju¿ szukasz pracy?

U mnie bez zmian. Praca - dom - si³ownia
Stary 2014-12-18, 18:22   #1722
szklana_mgla
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 523

Cytat:
Napisane przez Czlowiek Istota Marna Poka¿ wiadomo¶æ
Farby majirel spieraja sie a brzydki rudy.. lepsza zdecydowanie i trwalsza jest farba WELLA Koleston.
Farbowa³a¶ kiedy¶ majirelem? wiêc prosze cie nie powielaj tego co mówi³am ci kilka postów temu skoro nie masz ¿adnej wiedzy na temat farbowania
szklana_mgla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-18, 19:28   #1723
SceneQueene
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 19 655

Wiesz co, farbowa³am kiedy¶ 9,22 i w sumie kolor wyszed³ w porz±dku, ale du¿o ciemniej i krotko siê trzyma³. Niezbyt bylam zadowolona.

Wys³ane poprzez Sony Xperia J- jak Julia.

OkiemJulii
FB
Insta
FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy?
FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb
SceneQueene jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-18, 21:02   #1724
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
Hej Mcromance Nie poddawaj siê w koñcu co¶ siê znajdzie... d³ugo ju¿ szukasz pracy?

U mnie bez zmian. Praca - dom - si³ownia
Tak na powa¿nie, bo ju¿ z konkretn± podstaw± (egzaminy pozdawane, wiêc papiurek bêdzie) to od 16 listopada.
Niby studia kolejne zrobi³am, ale nie mam do¶wiadczenia / nie spe³niam wymagañ tam gdzie kogokolwiek szukaj±. Nawet na magazyn lub sprzedawcê siê nie nadajê, nie mówi±c o biurze, bo nie mam tego lub nie znam tamtego

Widzia³am jak siê postara³a¶ na si³ce Gratulacje

Stary 2014-12-18, 22:22   #1725
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka¿ wiadomo¶æ
Tak na powa¿nie, bo ju¿ z konkretn± podstaw± (egzaminy pozdawane, wiêc papiurek bêdzie) to od 16 listopada.
Niby studia kolejne zrobi³am, ale nie mam do¶wiadczenia / nie spe³niam wymagañ tam gdzie kogokolwiek szukaj±. Nawet na magazyn lub sprzedawcê siê nie nadajê, nie mówi±c o biurze, bo nie mam tego lub nie znam tamtego

To w sumie nied³ugi czas, nie ma co siê zniechêcaæ na razie... Czasy s± niestety beznadziejne na szukanie pracy. Wiêkszo¶æ ludzi jest zatrudnianych po znajomo¶ci albo trzeba mieæ wysokie kompetencje i do¶wiadczenie, niestety taka jest smutna prawda. Moje dotychczasowe wszystkie prace te¿ znalaz³am bo kto¶tam mnie poleci³... i to nie by³o nic specjalnego - to co mi siê uda³o osi±gn±æ maksymalnie na etacie to by³o 1500z³ A Ty szukasz tylko w zawodzie?

Dziêkujê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-18, 22:51   #1726
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714

Mcromance ty ¿yjesz!!! Jak milutko
Te¿ ci napiszê na pocieszenie : nie zniechêcaj siê!

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-19, 01:23   #1727
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
To w sumie nied³ugi czas, nie ma co siê zniechêcaæ na razie... Czasy s± niestety beznadziejne na szukanie pracy. Wiêkszo¶æ ludzi jest zatrudnianych po znajomo¶ci albo trzeba mieæ wysokie kompetencje i do¶wiadczenie, niestety taka jest smutna prawda. Moje dotychczasowe wszystkie prace te¿ znalaz³am bo kto¶tam mnie poleci³... i to nie by³o nic specjalnego - to co mi siê uda³o osi±gn±æ maksymalnie na etacie to by³o 1500z³ A Ty szukasz tylko w zawodzie?

Dziêkujê
Ja nie mam nie wiadomo jakich wymagañ, ot ¿eby ubezpieczenie zdrowotne by³o i p³aca na tyle wysoka, ¿eby po odliczeniu ewentualnego dojazdu co¶ zosta³o, a nie och³apy jak dla psa.

Niestety znajomo¶ci nie mam ¿adnych, a te które ma moja mama to ludzie z ni¿szego szczebelka, co sami prawie nic nie mog±.
Mo¿e uda mi siê w nowym roku wyrwaæ jeszcze pó³ roku sta¿u z PUP i jako¶ za³atwiæ ¿eby mieæ go w jakim¶ laboratorium w moim mie¶cie, to chocia¿ jakie¶ do¶wiadczenie by mi wpad³o...

Pracê szukam nie tylko w zawodzie, bo nie mam z³udzeñ ¿e bêdzie na mnie czekaæ, a praca w labie nie jest i nie by³a nigdy moim marzeniem. Niestety pracodawcy maj± wymagania z kosmosu po³±czone z prac± na umowê zlecienie lub o dzie³o, gdzie odpowiedzialno¶æ prawna na stanowisku jest bardzo wysoka...
A wszêdzie gdzie jako¶ bym siê mooooo¿e ³apa³a dojazd komunikacj± publiczn± jest tak tragiczny, ¿e trzeba mieæ samochód. A ja nie mam, bo nie mam na niego kasy i kó³eczko siê zamyka

Cytat:
Napisane przez Weronisia Poka¿ wiadomo¶æ
Mcromance ty ¿yjesz!!! Jak milutko
Te¿ ci napiszê na pocieszenie : nie zniechêcaj siê!
Wiem, ¿e nie powinnam, ale wkurzaj±ce jest jak ci rodzina twierdzi, ¿e za s³abo szukasz (albo wcale), bo skoro brat po informatyce znalaz³ pracê przy wystawianiu aukcji na ebay i teraz sobie robi na zlecenie (bo go go¶æ "na razie" na etat nie mo¿e wzi±æ [czyt. nie chce]) to ja po taaaakich studiach to powinnam w mig znale¼æ
Jakby to moja wina by³a, ¿e pracodawcy (albo po¶rednicy pracy) nie racz± nawet odpisaæ "wypchaj siê debilu, nie chcemy ciê", to znaczy, ¿e ja nic nie robiê/wysy³am.

A¿ siê czasem ryczeæ chce i wszystkiego odechciewa, to nic nie pisa³am ostatnio.

Edytowane przez mcromance
Czas edycji: 2014-12-19 o 01:25
Stary 2014-12-19, 08:16   #1728
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 622

Cytat:

Cze¶æ Dziewczyny!

Mcromance, nie traæ wiary. Kto¶ w koñcu da Ci szansê.
I gratulujê ukoñczenia studiów
Nowy awatar z tej okazji?

U mnie leje i jest 10 stopni (o tej porze dnia w grudniu!)...

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

Cytat:
Jakby to moja wina by³a, ¿e pracodawcy (albo po¶rednicy pracy) nie racz± nawet odpisaæ "wypchaj siê debilu, nie chcemy ciê", to znaczy, ¿e ja nic nie robiê/wysy³am.

A¿ siê czasem ryczeæ chce i wszystkiego odechciewa, to nic nie pisa³am ostatnio.
W dzisiejszych czasach nikt Ci nie napisze "wypchaj siê debilu", bo firmy zalewane s± aplikacjami. I to nie tylko dlatego, ¿e jest du¿o bezrobotnych. Kiedy¶, jak ja zaczyna³am my¶leæ o pracy, trzeba by³o CV wydrukowaæ, w³o¿yæ do koperty, znaczek nakleiæ. Wymaga³o to wiêcej czasu i trochê pieniêdzy. Dzi¶ ludzie wysy³aj± CV "gdzie siê da". Oczywi¶cie trzeba próbowaæ, a nie wychodziæ z za³o¿enia, ¿e "ja siê nie nadajê ", ale wszyscy moi znajomi, którzy rekrutowali do swoich zespo³ów ludzi twierdz±, ¿e sytuacja bywa absurdalna. Szukaj± np. kierownika dzia³u marketingu z niemieckim (warunek konieczny), a tu CV od ochroniarza z Sephory, ¿e nie ma do¶wiadczenia w marketingu (to niech aplikuje na asystenta, m³odszego specjalistê, a nie kierownika!), a zamiast niemieckiego, zna trochê angielski... I tak wygl±da pierwsze 50 aplikacji. Ochroniarz i tak zachowa³ siê OK, bo ustosunkowa³ siê do og³oszenia (co prawda przyzna³, ¿e nie spe³nia ¿adnego warunku ale w³o¿y³ w to jak±¶ pracê).

Ludzie nie maj± pracy, a rekrutuj±cy szukaj± pracownika kilka miesiêcy, bo nie s± w stanie przedrzeæ siê przez spam. Suma summarum, nie s± w stanie zajrzeæ do ka¿dej aplikacji. A co dopiero odpowiedzieæ ka¿demu.

Nie broniê pracodawców. Nie chcê, ¿eby¶ czu³a siê bezwartosciowa, bo nikt "ani me, ani be", dlatego wyja¶niam zjawisko.
Stary 2014-12-19, 09:05   #1729
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714

Rumpleteazer u mnie te¿ leje, a stopni mam 15 !!!

Mamy zamiar jechaæ do Polski i mój syn mia³ nadziejê na ¶nieg, bo tam zawsze zimniej, ale chyba mo¿e tylko pomarzyæ ...

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-19, 09:19   #1730
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Hej
Pogoda zdecydowanie nie swi±teczna

Mcromance nie przejmuj sie

Stary 2014-12-19, 11:47   #1731
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Mcromance pewnie od nowego roku rusz± jakie¶ sta¿e z urzêdu pracy, jak bêd± mieli ¶wie¿± kasê do rozdysponowania. Ja te¿ zaczyna³am od sta¿u z pup. Nic specjalnego ale zawsze czego¶ siê nauczysz, jeste¶ w¶ród ludzi, co¶tam mo¿na w miêdzyczasie pods³yszeæ - o jaki¶ ofertach pracy, i jako¶ siê to wszystko zacznie toczyæ w dobrym kierunku, zobaczysz

Beata kupi³am t± rowentê ale mam stresa czy siê mamie spodoba Ona teraz u¿ywa takiej bardzo starej lokówko suszarki z plastikow± koñcówk± o szeroko¶ci jakiego¶ 1 cm
Jeszcze muszê kupiæ jeden prezent te¿ dla mamy, bo jeden na gwiazdkê, a drugi na imieniny (Ewa) i oczywi¶cie nie wiem co
Stary 2014-12-19, 12:25   #1732
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny!

Mcromance, nie traæ wiary. Kto¶ w koñcu da Ci szansê.
I gratulujê ukoñczenia studiów
Nowy awatar z tej okazji?

U mnie leje i jest 10 stopni (o tej porze dnia w grudniu!)...
Dziêkujê
Nowy awatar z racji, ¿e stary mi siê ju¿ znudzi³

Cytat:
W dzisiejszych czasach nikt Ci nie napisze "wypchaj siê debilu", bo firmy zalewane s± aplikacjami. I to nie tylko dlatego, ¿e jest du¿o bezrobotnych. Kiedy¶, jak ja zaczyna³am my¶leæ o pracy, trzeba by³o CV wydrukowaæ, w³o¿yæ do koperty, znaczek nakleiæ. Wymaga³o to wiêcej czasu i trochê pieniêdzy. Dzi¶ ludzie wysy³aj± CV "gdzie siê da". Oczywi¶cie trzeba próbowaæ, a nie wychodziæ z za³o¿enia, ¿e "ja siê nie nadajê ", ale wszyscy moi znajomi, którzy rekrutowali do swoich zespo³ów ludzi twierdz±, ¿e sytuacja bywa absurdalna. Szukaj± np. kierownika dzia³u marketingu z niemieckim (warunek konieczny), a tu CV od ochroniarza z Sephory, ¿e nie ma do¶wiadczenia w marketingu (to niech aplikuje na asystenta, m³odszego specjalistê, a nie kierownika!), a zamiast niemieckiego, zna trochê angielski... I tak wygl±da pierwsze 50 aplikacji. Ochroniarz i tak zachowa³ siê OK, bo ustosunkowa³ siê do og³oszenia (co prawda przyzna³, ¿e nie spe³nia ¿adnego warunku ale w³o¿y³ w to jak±¶ pracê).

Ludzie nie maj± pracy, a rekrutuj±cy szukaj± pracownika kilka miesiêcy, bo nie s± w stanie przedrzeæ siê przez spam. Suma summarum, nie s± w stanie zajrzeæ do ka¿dej aplikacji. A co dopiero odpowiedzieæ ka¿demu.

Nie broniê pracodawców. Nie chcê, ¿eby¶ czu³a siê bezwartosciowa, bo nikt "ani me, ani be", dlatego wyja¶niam zjawisko.
To ja jestem tym wyj±tkiem, co nie wysy³a gdzie siê da. Jak widzê, ¿e nie spe³niam czê¶ci konkretnych wymagañ lub tych koniecznych to odpuszczam i szukam dalej.

A pracodawców i rekrutuj±cych rozumiem i by³abym w stanie wytrzymaæ, ale rodzina mnie dobija, bo "tyle wys³a³a¶ i nic, to siê s³abo starasz". Gdybym choæ dosta³a jedn± zwrotna odpowied¼, ¿e "dziêkujemy, ale nie, ale jak co¶ to mamy pani CV" to mo¿e by siê odczepili i dali mi na spokojnie szukaæ. A tak to siê wiecznie denerwujê przez nich, a niepewno¶æ losów wys³anych CV dok³ada swoje i panikujê.

Cytat:
Hej
Pogoda zdecydowanie nie swi±teczna

Mcromance nie przejmuj sie
U mnie wczoraj m¿y³o. Dzi¶ na razie nie pada, ale robiê pranie to pewnie zacznie jak bêdê wieszaæ

Dziêki

Cytat:
Mcromance pewnie od nowego roku rusz± jakie¶ sta¿e z urzêdu pracy, jak bêd± mieli ¶wie¿± kasê do rozdysponowania. Ja te¿ zaczyna³am od sta¿u z pup. Nic specjalnego ale zawsze czego¶ siê nauczysz, jeste¶ w¶ród ludzi, co¶tam mo¿na w miêdzyczasie pods³yszeæ - o jaki¶ ofertach pracy, i jako¶ siê to wszystko zacznie toczyæ w dobrym kierunku, zobaczysz
Ja ju¿ mia³am 2 sta¿e - technik prac biurowych i archiwista, wiêc teoretycznie do pracy biurowej siê nadajê. Ale nie do koñca bo znam tylko jeden jêzyk (angielski, czyli to co wiêkszo¶æ teraz), a i to raczej na zasadzie dogadania siê i rozmów o pierdo³ach a nie pisania oficjalnych pism ze s³ownictwem bran¿owym, etc.
Patrzy³am nawet na pracê na magazynie, ale tam gdzie taka jest to ja nie mam ci±g³ego dojazdu ¿eby np. pracowaæ na 2-3 zmiany

Mam nadziejê, ¿e uda mi siê dostaæ jeszcze te 6 m-cy dla d³ugotrwale bezrobotnych i za³apaæ do którego¶ laboratorium u mnie. W jednym pó³ roku temu wyrazili chêæ tylko ja bym sta¿u nie dosta³a, ale nie wiem jak bêdzie teraz.

Stary 2014-12-19, 13:59   #1733
angela_s85
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 70

Cytat:
Napisane przez SceneQueene Poka¿ wiadomo¶æ
Wiesz co, farbowa³am kiedy¶ 9,22 i w sumie kolor wyszed³ w porz±dku, ale du¿o ciemniej i krotko siê trzyma³. Niezbyt bylam zadowolona.

Wys³ane poprzez Sony Xperia J- jak Julia.

o której farbie piszesz?
angela_s85 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 17:19   #1734
rumpleteazer
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 622

Cytat:
Dziêkujê
To ja jestem tym wyj±tkiem, co nie wysy³a gdzie siê da. Jak widzê, ¿e nie spe³niam czê¶ci konkretnych wymagañ lub tych koniecznych to odpuszczam i szukam dalej.
Ale to jest jedyne sensowne podej¶cie. Przecie¿ jak w og³oszeniu jest wyt³uszczone, ¿e jêzyk w³oski biegle a delikwent nie wie nawet jak jest w tym jêzyku "do widzenia" + ubiega siê o stanowisko kierownicze w bran¿y, której zupe³nie nie zna, nawet w teorii, to chocia¿ by³by jedynym kandydatem, pracy nie dostanie. Strata czasu.

Mcromance, bêdzie dobrze. Wertuj og³oszenia i wysy³aj duuu¿o CV (tam gdzie siê z grubsza nadajesz oczywi¶cie ). Firmy czasami i po 6 miesi±cach potrafi± siê odezwaæ
Stary 2014-12-19, 17:32   #1735
nyankasia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 35

Co s±dzicie o Palonej Kawie z Joanny?
nyankasia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-12-19, 17:41   #1736
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ
Mcromance, bêdzie dobrze. Wertuj og³oszenia i wysy³aj duuu¿o CV (tam gdzie siê z grubsza nadajesz oczywi¶cie ). Firmy czasami i po 6 miesi±cach potrafi± siê odezwaæ
Wys³a³am m.in. na 4 og³oszenia, gdzie po podyplomóce siê ³apiê, bo nie s± to ¿adne kierownicze. 3 do fabryk leków i 1 na laboratorium weterynaryjne w Wawie. To ostatnie by mi najlepiej pasowa³o, bo dojazd jest najlepszy i niedaleko od Centralnego. Siê zobaczy czy nie zwariujê do czasu, a¿ kto¶ siê odezwie

Cytat:
Napisane przez nyankasia Poka¿ wiadomo¶æ
Co s±dzicie o Palonej Kawie z Joanny?
Tania?

A na serio to nie wiem, czy która¶ z dziewczyn ni± robi³a tutaj. Ja wolê osobi¶cie kupowaæ fryzjerskie ni¿ jak±kolwiek drogeryjn±, bo za ka¿dym razem mi rudzia³y w tempie ekspresowym.

Stary 2014-12-19, 18:16   #1737
nyankasia
Raczkowanie

mcromance a co z fryzjerskich farb poleci³aby¶ mi z ciemnych br±zów, które wychodz± ciemnobr±zowe, lecz nie czarne oraz szybko nie rudziej±? mam taki ró¿owy, bordowy refleks na w³osach i chcia³abym siê go pozbyæ, wyczyta³am, ¿e powinnam u¿yæ, ponoæ farby o niebieskich i fioletowych odcieniach och³adzaj± rudo¶ci i czerwienie, to prawda?

Edytowane przez nyankasia
Czas edycji: 2014-12-19 o 18:18
Stary 2014-12-19, 18:28   #1738
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
mcromance a co z fryzjerskich farb poleci³aby¶ mi z ciemnych br±zów, które wychodz± ciemnobr±zowe, lecz nie czarne oraz szybko nie rudziej±? mam taki ró¿owy, bordowy refleks na w³osach i chcia³abym siê go pozbyæ, wyczyta³am, ¿e powinnam u¿yæ, ponoæ farby o niebieskich i fioletowych odcieniach och³adzaj± rudo¶ci i czerwienie, to prawda?
To wszystko zale¿y od poziomu i odcienia jaki masz obecnie. Bez fotki w³osów nic nie poradzê.

Stary 2014-12-19, 18:52   #1739
nyankasia
Raczkowanie

Wyp³ukan± ciemn± czerwieñ (+ widaæ ju¿ ciemnobr±zowe odrosty), za³±czam zdjêcie. Chcê wróciæ do ciemnego br±zu.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 2lavcp5.jpg (25,5 KB, 18 za³adowañ)
Stary 2014-12-19, 20:22   #1740
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Wyp³ukan± ciemn± czerwieñ (+ widaæ ju¿ ciemnobr±zowe odrosty), za³±czam zdjêcie. Chcê wróciæ do ciemnego br±zu.
Pamiêtasz jaki numer farby k³ad³a¶ jak robi³a¶ siê na wisienkê? Albo masz mo¿e zdjêcie koloru jaki by¶ docelowo chcia³a? Wtedy bêdzie trochê ³atwiej ewentualne odcienie do rozwa¿enia podaæ.

Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.