![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
O widzisz, to jest jakaś myśl! , boję się brązów bo przedobrzę chyba wtedy...
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- ogólnie jakby mnie było stac to zlecilabym to komus, pokazala styl jaki mi pasuje i inspiracje i niech ktoś wymyśla.. ale tak dobrze ni ma niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
LEOŚ, gapa ze mnie, WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANY!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Hej, czytam tylko jakos weny nie mam dzis, pogoda z doopy
![]() LEOSIU, kochany łobuziaku- urodzinowo zyczymy z B. usmiechu, zdróweczka i jeszcze wiecej miłości! ![]() LADY, IFWKA, HOPE- bardzo mocno Was przytulam i zycze poprawy stosunków z tztami ![]() DEBRAH, to moze jakis delikatny braz? INSOLITO, czemu od razu zakładasz najgorsze! Dobrze Debrah pisze ![]() ![]() B. oszalał na punkcie Kubusia Puchatka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylwietta1988 Czas edycji: 2014-12-18 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że szybko sobie wszystko ułożycie ![]() ![]() Cytat:
![]() Pietrek tak samo ![]() Cytat:
![]() Oby się szybko poukładało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapisałam nas gdzie indziej na 30.12 i zobaczę Cytat:
![]()
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Debrah, a ja bym chyba postawila na mleczny bialy? Ewentualnie z jakimis "ornamentami"?
Wiecie, u nas brak rozmowy konflikty powoduje, to sa pierdoły po prostu, a robi sie z tego jedna wielka kupa. My sie nawet nie klocimy zeby sie klocic, po prostu ja mam zal do niego on do mnie, ja sobie poplacze on se pozabija kilka stworkow na odstresowanie i o, konflikt zazegnany a problem nierozwiazany ![]() Nawet on sie zorientowal ze dobrze nie jest a jak Debrah wspomniala to czlowiek niekonfliktowy, ugodowy i tali, ktory problemow nie widzi, szybko je bagatelizuje. Tez mi to dalo do myslenia ze strasznie chcia drugie dziecko a od jakiegos czasu cisza. Wiem, ze musimy popracowac nad soba, ale.....nie mamy czasu na to! ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1536 | |||
Zakorzenienie
|
hej!
Leosiu - 100 lat kochany babelku!!!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() zdecydowanie czesciej jest TAK hope , lejdi- ![]() super! insolito - trzymam kciuki za kolejna wizyte! i zgadzam sie z dziewczynami, nie nakrecaj sie!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Deli - cuuudna Amelka! ps. tego balwana to tak sama samiusienka namalowala????????????? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49384342] Nowe słowa mamy! popo - pociąg ![]() pupa ja bubu - buty[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tak, chowam co jakis czas to czym juz sie nie bawi a zepsute rzeczy wyrzucam poprostu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Leosku sto lat nasze malenstwo!!!
![]() A widzicie, jednoczesnie np przymierzamy sie do zmiany mieszkania, czekamy albo na te z urzedu, albo bedziemy kupowac, oooo :P mam nadzieje ze to chwilowy kryzys Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1538 | |||||
Zakorzenienie
|
Leosiu kochany, wszystkiego najlepszego dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() a jak się czujesz? [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49384342] Nowe słowa mamy! popo - pociąg ![]() pupa ja bubu - buty[/QUOTE] ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe, jak tam Iguś Illusion po badaniu, bo to chyba dzisiaj... Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2014-12-18 o 13:53 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o wlasnie, mam hita ![]() ![]() co znaczy po polsku "market"? (dla niewtajemniczonych -rynek, targ) - POLO MARKET ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Leosiu 100 lat! ![]() lecę poczytać co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie było mnie tam, nie widziałam. Nie chcę Go bronić. Może tylko tak sobie zinterpretowałaś jego wyraz twarzy ?? Powiedział coś przy tym?? Cytat:
Może to brak czasu. U Was duża zmiana nastąpiła - poszłaś do pracy. Trzymam kciuki by jakoś się naprostowało ![]() ![]() Cytat:
Hmm może się uda w tym drugim ośrodku ![]() ![]() Meneq Zuzka rozróżnia "tak" i "nie". Ale mówi tylko "nie". Potrafi powtórzyć za mną tak, ale sama go nie wypowiada. Może wynika to z tego że ona generalnie bardzo mało mówi ![]() LEOSIU 100 lat ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |||
Zadomowienie
|
Leosiu, kochana iskierko, wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i pysznego jedzonka
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Do innych lekarzy chodzimy normalnie, tzn. czasem wchodzi bez problemu czasem mu się to średnio podoba, ale nigdy nie było tak silnej reakcji. On się wtedy wystraszył za dużej liczby obcych, ćwierkających osób i koniec ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
Hej
Widze ze menqa wywoływała mnie w nocy a ja was sobie po cichu chciałam poczytać w czasie karmienia. Muszę pochwalić Kajtusia w poniedziałek wazy juz 5050 g czyli w 2 tygodnie przybrał 950 g ![]() Widzę ze dużo z nas ostatnio ma problemy z TŻ. Ja niestety tez. Jest złe, na święta nie mam wcale ochoty. Wigilię jemu u teściowej bo on się upar i chyba chce pokazać ze to on rzadzi w naszej rodzinie przez co moi rodzice zostaną sami. Bardzo źle się z tym czuje bo to oni codziennie pomagają mi w wychowywaniu dwojki dzieci a ja ich w taki dzień samych zostawiam. Teściowa przez 2 lata tylko raz była u Bartka bez okazji a udaje wielka babcie. TŻ ciągle w delegacjach a jak jest to siedzi na budowie i tez z synami nie ma nic wspolnego. W dodatku oskarża moja rodzinę o rzeczy które wcale nie miały miejsca tylko ubzdur sobie cos w głowie.
#1544 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam nadzieję, że wasze konflikty z TZ-tami to tylko chwilowe.
My dziś mamy wychodne :p idziemy z TZ na kręgle z moją sis i jej mężem ![]() Wczoraj Maja porozrzucała klocki. TZ się jej pyta: Kto to rozrzucił klocki? Maja odpowiada: Maja TZ: kto to teraz pozbiera? M.: Kalina! ![]() cwaniara mała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Maja też rozróżnia tak i nie - ale na tak mówi: Nooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Zadomowienie
|
![]()
#1548 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem Insolito ze już Cię pytałam ale ja nijak nie widzę cech autyzmu bo Twoim opisie (żaden ze mnie diagnosta chodzi mi tylko o pierwsze wrażenie! ) i wydaje mi się ze nie warto się w.to zapedzac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, rozumie co się do niego mówi, kontak wzrokowy też łapie, nawet Pani psycholog tak powadziła po chwili obserwacji na korytarzu. Inne dzieci bardzo lubi, te z rodziny wiadomo-bawi się z nimi i ogólnie szał jak tylko zobaczy. Obce chwilę popatrzy, później chce się bawić. Z miesiąc temu w poczekalni był chłopczyk w jego wieku to super się razem bawili, w akuku skakanie i takie różne.
![]() |
#1551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie Illusion pisała, że w styczniu, coś mi się pomyliło :/ Cytat:
![]() a co do sytuacji z tz to szczerze współczuję... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z tego co mnie najbardziej martwi i można powiązać z autyzmem to: brak mowy, chodzenie na palcach, kręcenie się wokół własnej osi, lubi ruch wirowy w pralce np i kręci kołami aut, ale bawi się też nimi normalnie i teraz te kręcenie już rzadko się zdarza, kiedyś często. A jeszcze nie lubi jak ktoś mu śpiewa, piosenki są ok, tańczy i się cieszy, tylko jak toś mu próbuje śpiewać to kręci głową, ale moja rodzina nie uzdolniona w tym temacie to się niema co dziwić. no i większość zabawek go średnio interesuje ![]() Przystojniaki kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Iffonka cudo
![]() ![]() Jesli chodzi o wlasne zdanie itp to ja nie mam problemu.. Tylko co raz czesciej mam wrazenie ze to nie facet dla mnie.. On po prostu zachowuje sie tak jakby nie mial szacunku, uczuc wyzszych. Jakby zatrzymal sie na pewnym szczeblu w ewolucji, niekoniecznie wysokim. Co do swiat to u mnie i wlasnie zaczal robic mi z tym problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście warto zdiagnozować chociaż by ze względu na ewentualną terapię ORM Ale bez schiza, mowa to dużo dużo za mało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Leosiu wszystkiego najlepszego ![]() ![]() iffonka cudne masz szkraby ![]() Lady mam nadzieję, że jakoś dojdziecie do porozumienia ![]() Ifwka Wam też zyczę dogadania się w końcu ![]() insolito mam nadzieję, że w drugim ośrodku już Wam sie uda ![]() my się wczoraj o święta pokłóciliśmy. tzn gdzie jedziemy, na ile jedziemy do kogo ![]()
#1557 | ||||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wszystkim skłóconym z tżtami życzę oby to było chwilowe ![]() Iffonka, synkowie cudni i brawo za przybieranie na wadze ![]() Deli, śliczna Amelka ![]() Co do zabawek, u nas też sporo więc np mojej mamie która pytała co kupić powiedziałam żeby wzięła ubranka. Ale fakt faktem, wiem że ona trafi w mój gust ![]() Dzięki ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() I zdrówka! [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49368761]Dziewczyny, oglądałyście to? co myślicie? http://patalonia.pl/product-pol-1150...uza-zolta.html[/QUOTE] Jak byliśmy ze znajomymi i ich dziećmi nad morzem w tym roku to oni to mieli i super się sprawdzało do przynoszenia wody do budowy babek albo płukania rąk czy foremek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I czekam na relację z odstawiania ![]() A teściami się nie przejmuj, masz ważniejsze rzeczy na głowie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
Insolito, jakbys pisala o Pietraszku, kropka w kropke. Zreszta chyba pisalam jakis czas temu, ze podobni sa bardzo. Autka - uwiebia krecic kolami, z rowerkiem to samo, kladzie na plasko i kreci kolkiem jak kierownica. Uwielbia pralke. Poza autkami malo co go w tej chwili interesuje. Zdarza mu sie chodzic napaluszkach, ma kilkanascie autek i potrafi je ulozyc w idealnie rowny rzadek, mowi - pojedyncze slowa - mama tata ato (auto) papa, pa, bam, ble, nie, troche dzwiekonasladowczych, ale tez niespecjalnie duzo..... Mam wyrzuty, ze sie nie martwie jak Ciebie czytam
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#1559 |
Zakorzenienie
|
Pokazuję Dawidowi Kajtuśka na laptopie:
-Dadi, a Ty chcesz takiego małego braciszka, albo siostrzyczkę? -NIE. -Sam chcesz być?! -TAK. ..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
Insolito, myśle że do autyzmu to daleka droga, tak jak pisałąm kiedyś, tzta siostrzeniec zaczął mówić w wieku 4 lat, dzieciaki z autyzmem nawet po wyglądzie można "dopasować" poczytaj sobie ksiązke Pisuli lub Błeszyńskiego.
Ogarnęłam cudnie łazieneczke i pokój, jeszcze tylko ....kuchnia, salon, wiatrołap i...kotłownia ![]() Pstryku, Pani jej troszke pomagała ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.