|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXX
Cytat:
|
|
#3482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój Tż jest na szczęście takim samym kociarzem jak ja
|
|
|
|
|
#3483 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie w Rzeszowie otworzyli niedawno chyba jedyny ten sklep na Podkarpaciu (a na pewno w Rze) i na brak klientów to oni nie mogą narzekać.edit: coś źle zacytowało. chciałam się jeszcze odnieść do postu o Katosu i Ciasteczku. Edytowane przez anjia Czas edycji: 2014-12-19 o 09:51 |
|
|
|
|
#3484 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W ogóle czytałam, że różnie jest w poszczególnych miastach z jakością tych sklepów, mój (Kraków) na szczęście nie przypomina lumpeksu, wszystko jest ładnie poukładane. |
|
|
|
|
#3485 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
brytyjczyki też są śliczne! Ja mam kotkę syjamską i małego kocurka maine coon ale kiedyś, kiedyś kiedy tylko będę miała więcej miejsca ... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3488 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3489 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3491 | |
|
now or never
|
Cytat:
|
|
#3492 | ||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() ja właśnie teeeeż! Cytat:
U nas w Gdańsku też jest spoko TkMaxx, przynajmniej dla mnie. Jak mieszkałam w Warszawie i odwiedziłam ten na Marszałkowskiej, to tylko weszłam i wyszłam - masakra. Ale też w tym Gdańskim nie byłam nigdy podczas wyprzedaży, wtedy pewnie jest dużo gorzej. |
||
|
|
|
#3493 |
|
Rozeznanie
|
Niedawno pytała któraś z Was o podkłady. Moim hitem ostatnio jest Revlon Colorstay. Mam tłusta cerę i każdy podkład drogeryjny po jakimś czasie wyglądał nieświeżo. Pod koniec dnia czułam się jakbym miała na twarzy tłustą maskę. Podkład odbijał się na telefonie itp. Revlon przypudruję rano moim ukochanym klasykiem z MAX FACTOR i przez cały dzień już nie pudruję twarzy, jedynie po jakimś czasie muszę odcisnąć twarz w ręcznik papierowy i to wystarcza. Niestety nie zakrywa przebarwień po trądziku ale może dlatego że zawsze nakładam cienką warstwę. Nie czuję żeby był ciężki a to się mu zarzuca. W sumie zobaczymy jak będzie się sprawował kiedy zrobi się cieplej. Teraz jest spoko, używam go codziennie. Tylko to nieszczęsne zamknięcie
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=Pe87olDgIiI vlog u Magdy Pegowskiej
https://www.youtube.com/watch?v=yHdsFeWAqFM łobuzy https://www.youtube.com/watch?v=aqAMGDuZJ8Q Kretka kupuje prezenty https://www.youtube.com/watch?v=Ngk-1pWYE5Y makijaż u Teni i bonusik dla Basiurowej https://www.youtube.com/watch?v=qtTmb4asPK0
|
|
|
|
#3495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak to się stało, że jeszcze tego nie widziałam?! Całe szczęście, że mam Ciebie! ![]() mój ci on! om om om! |
|
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam subniętą Superstację, więc mi wskoczyło od razu
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak czy siak - |
|
|
|
|
#3498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przyznaję, że jest wspaniały! Daje radę okiełznać nawet niezbyt udany podkład - używam go aktualnie w połączeniu z true match L'oreala i jak dla mnie to duet idealny. |
|
|
|
|
#3499 |
|
Mrs Mrau
|
Mi takie zdjęcia z grymasem kompletnie się nie podobają
![]() Obejrzałam vloga Boogie. Czasem gada tak szybko jak katarynka,że nie ogarniam ![]() Super mi się ją ogląda. Któraś z dziewczyn napisała pod jej filmem,że za bardzo popada w konsumpcjonizm.....ale hmmm chyba trochę tak jak wszyscy w czasie świątecznym. |
|
|
|
#3500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3501 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A teraz jest jedną z youtuberek, które najbardziej lubie. Niby jej kanał nic istotnego nie wnosi, ale jakoś wydaje mi się taka ciepła i sympatyczna i przez to mi się dobrze ją ogląda. Krzysztofa też lubię, są fajną parą
|
|
|
|
|
#3502 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Jeśli czas będzie mi pozwalał chętnie będę dołączać się do dyskusji. Jestem nowa jeśli chodzi o pisanie na forum, więc wybaczcie w razie braku profesjonalizmu ![]() You Tube oglądam od około 2 lat, pierwszy filmik od którego wszystko się zaczęło to test podkładu u Karoliny ze Stylizacji. Odnośnie wczorajszej dyskusji o Andziaks: widziałyście jej Room Tour? Edytowane przez 1987Beata Czas edycji: 2014-12-19 o 13:23 |
|
|
|
#3503 |
|
Mrs Mrau
|
|
|
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3505 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Za pieniądze gustu nie kupisz, chociaż widać, że wszystko drogie. Jedynie mi się podoba umywalka w łazience. A w jej pokoju w ogóle nie przejawiają się jakieś elementy osobowości, zainteresowań - nuda. Link jakby ktoś był ciekawy; https://www.youtube.com/watch?v=CDUJEGnRU-w Edytowane przez 201604210930 Czas edycji: 2014-12-19 o 13:51 |
|
|
|
|
#3506 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Jak czasami popatrzę na jej pokój/mieszkanie to najpierw dostaję oczopląsu od tych wszystkich wzorków i kolorków, a potem mam ochotę wpakować te wszystkie bibeloty do wora na śmieci Pod tym względem Boogie to dla mnie zamożniejsza wersja Madzika. W ostatnim filmie np. zrobiła jakąś pastę na kanapkę i od razu tekst "muszę kupić specjalny słoiczek na tę pastę, bo wyszło mi jej za dużo", zamiast po prostu poszukać w domu jakiegoś słoika po czymś tam, czy plastikowego zamykanego pojemnika Po prostu nie kumam takiego zachowania, ale też nie hejtuję - wiem, ze taka jest i tyle.Film u Ewy, jak przedłuzyć trwałość tuszu wypróbuję z Duraline, bo leży nieużywany (kupiłam kiedyś tylko dla eyelinera z Maybeline), ciekawa jestem efektu ![]() W ogóle szacun dla Ewy - jest jaka jest, nie wszystkim może odpowiada, ale jako jedna z nielicznych coś wnosi (zwłaszcza dla osób początkujących myślę ), jest zawsze przygotowana i wie co mówi ![]() Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-12-19 o 13:53 |
|
|
|
|
#3507 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Ja też lubię minimalizm,między innymi dlatego że łatwiej się takie niezawalone pomieszczenia sprząta. Jakbym musiała wycierać te wszystkie bibeloty z kurzu jakie ma Boogie to bym szybko się poddała i wszystko w afekcie wywaliła do kosza |
|
|
|
|
#3508 | |
|
Kociara
|
Cytat:
dokładnie - sprzątanie tego, to masakra A poza tym mam ten psychiczny komfort, że mogę zmienić miasto/miejsce zamieszkania bez większych ceregieli. Kiedyś byłam typowym chomikiem jak byłam dzieckiem i nastolatką, ale jak już się wyprowadziłam z domu to jak ręką odjął. Prawie wszystko wywaliłam podczas wyprowadzki, bo nie chciało mi się tego pakować (mówię o bibelotach, nie o potrzebnych rzeczach). Z ozdób do domu wolę kupić jedna dużą rzecz (np. duży, porządny świecznik, który od razu przykuwa uwagę) niż 15 małych świeczniczków na tealighty
Edytowane przez Ciemna163 Czas edycji: 2014-12-19 o 14:07 |
|
|
|
|
#3509 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak było kiedyś i nie wiem, jak na franczyzach - to już pewnie zależy od właściciela danej wyspy. Wydaje mi się, że chodzi też o to, żeby namówić klientkę na wypróbowanie na miejscu i dodatkowo pokazanie innych produktów - skoro już mamy ją na fotelu. Akurat na nabijaniu paragonów i sprzedaży wiązanej Inglotowi bardzo zależy :P Edytowane przez Noodle Soup Czas edycji: 2014-12-19 o 14:10 |
|
|
|
|
#3510 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i ogólnie wkurzona jestem, że tak szybko przestał być sam w sobie zdatny do użytku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

ale moja wesoła ekipa na razie musi mi wystarczyć ( mam 2 kotecki)
mój Tż jest na szczęście takim samym kociarzem jak ja

i ogólnie wkurzona jestem, że tak szybko przestał być sam w sobie zdatny do użytku