Offopowe Zapuszczanie, część 50! - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-19, 07:54   #2221
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!

Proszę się ze mnie nie śmiać!

Maryś, no co? Ja chomikiem byłąm, uwielbiałam przeglądać magazyny o modzie i składałam je mówiąc, że gdy będę miała córkę, będę chciała je jej pokazać. Super by było, ale wiesz, rację masz niestety, bo ja tu o szpileczkach i torebeczkach, a Hanka pewnego razu przyjdzie z wielkim czerwonym irokezem i z kolesiem całym w kolczykach, mówiąc "Mamo, zmieniłam styl" I trudno, tak ją będę kochać, jestem tolerancyjna

Gratuluję projektu "denko" U mnie to samo, kończę wszelkie kremy, balsamy, idzie pięknie. Jedynie z kolorówką problem, ale nie mam tego tak dużo, więc luz. Póki co, nie zamierzam kupować absolutnie nic! Chyba, ze skończy mi się szampon/żel, wtedy owszem.

Miki - szkoda, szkoda, taki fajny ten sen był
Zazdroszczę Ci tych paczek i paczuszek, które otrzymujesz Musisz mieć niezłą kolekcję i no jak wspaniale musi być jak się nie wydaje kasy Zazdroszczę pozytywnie, baaaardzo.

Noc koszmarna, ratuję się mocną kawką. Wieczorem bolał mnie tak żołądek strasznie, bałam się, że to wirus, już szłam wymiotować, ale jakoś przeszło. Tak się bałam, bo przecież karmię, ale okazało się, że to z ... przejedzenia Raczej. Zjadłam, blachę ciasta w dwa dni i wczoraj wieczorem się tak najadłam i pewnie przez to. Muszę jeść za trzech, chudnę, chudnę, ale już nie chcę
Masakra....

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
A nieee, te małe daylighty to za 10 zł są 30 zł za świeczkę to dla mnie tez za dużo

Pokażesz?
Z jakiejś strony zamawiasz? Jak 10zł to spoko, kupiłabym z chęcią

Kurcze, jesteśmy na etapie z młodą "jedzenia rąk" wszystko pcha do buzi, nawet moje palce próbuje Ślini się jak szalona. Jestem w szoku, że dzieci się tak szybko rozwijają. Tż nie ma prawie tydzień, a ona już się nauczyła chlapania w wannie i piszczenia na głos! I jak nie brała nic do rączki swiadomie, teraz swoją ulubioną owcę ładnie chwyta i... pcha do buzi, standardowo Jest taka kochana.

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:04   #2222
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość

Miki - szkoda, szkoda, taki fajny ten sen był
Zazdroszczę Ci tych paczek i paczuszek, które otrzymujesz Musisz mieć niezłą kolekcję i no jak wspaniale musi być jak się nie wydaje kasy Zazdroszczę pozytywnie, baaaardzo.

Noc koszmarna, ratuję się mocną kawką. Wieczorem bolał mnie tak żołądek strasznie, bałam się, że to wirus, już szłam wymiotować, ale jakoś przeszło. Tak się bałam, bo przecież karmię, ale okazało się, że to z ... przejedzenia Raczej. Zjadłam, blachę ciasta w dwa dni i wczoraj wieczorem się tak najadłam i pewnie przez to. Muszę jeść za trzech, chudnę, chudnę, ale już nie chcę
Masakra....

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Pokażesz?

Kurcze, jesteśmy na etapie z młodą "jedzenia rąk" wszystko pcha do buzi, nawet moje palce próbuje Ślini się jak szalona. Jestem w szoku, że dzieci się tak szybko rozwijają. Tż nie ma prawie tydzień, a ona już się nauczyła chlapania w wannie i piszczenia na głos! I jak nie brała nic do rączki swiadomie, teraz swoją ulubioną owcę ładnie chwyta i... pcha do buzi, standardowo Jest taka kochana.
Sporo rzeczy oddaję mamie Teraz planuję jej zrobić paczkę na święta z kolorówką Ja na pewno sama tego nie zużyję, prędzej mi się przeterminuje. Ostatnio robiłam porządki i sporo też rzeczy wyrzuciłam. Tak czy inaczej mam tego sporo, sama nie wiem czego najwięcej, chyba produktów do ust, a przeważnie wychodzi na to, że maluję się jedną czy dwoma pomadkami

Ja przez te ostatnie dni schudłam 2 kg Nadrobię w święta

Ale bym się kawy napiła Dla mnie dzień bez kawy nie istnieje. Kocham kawę i nie wyobrażam sobie poranka bez niej

Dzieci bardzo szybko się zmieniają Moja w ciągu jednego dnia zaczęła raczkować do przodu i stawać na nogi. Wcześniej umiała tylko do tyłu Teraz już zasuwa po całym mieszkaniu i staje wszędzie gdzie się da Jak tylko wyjdę z pokoju to ona już pędzi za mną Niemal wszystko rozumie jak się do niej mówi Umie wszystko pokazać. Mówi mama, tata, baba, dzie (gdzie), kaka (kaczka), nie, tak. Umie naśladować krowę i kota A najlepsze jest to jak okazuje uczucia, przytula się do mnie czołem i tak nieporadnie całuje, czyli przeważnie zjada mi nos

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Czasami robi mi na złość
Mówię do niej:
Powiedz ba-ba
- KA-KA i się śmieje
Ja mówię nie, powiedz ba-ba
- KA-KA i bije sobie brawo

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 09:11   #2223
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Sporo rzeczy oddaję mamie Teraz planuję jej zrobić paczkę na święta z kolorówką Ja na pewno sama tego nie zużyję, prędzej mi się przeterminuje. Ostatnio robiłam porządki i sporo też rzeczy wyrzuciłam. Tak czy inaczej mam tego sporo, sama nie wiem czego najwięcej, chyba produktów do ust, a przeważnie wychodzi na to, że maluję się jedną czy dwoma pomadkami

Ja przez te ostatnie dni schudłam 2 kg Nadrobię w święta

Ale bym się kawy napiła Dla mnie dzień bez kawy nie istnieje. Kocham kawę i nie wyobrażam sobie poranka bez niej

Dzieci bardzo szybko się zmieniają Moja w ciągu jednego dnia zaczęła raczkować do przodu i stawać na nogi. Wcześniej umiała tylko do tyłu Teraz już zasuwa po całym mieszkaniu i staje wszędzie gdzie się da Jak tylko wyjdę z pokoju to ona już pędzi za mną Niemal wszystko rozumie jak się do niej mówi Umie wszystko pokazać. Mówi mama, tata, baba, dzie (gdzie), kaka (kaczka), nie, tak. Umie naśladować krowę i kota A najlepsze jest to jak okazuje uczucia, przytula się do mnie czołem i tak nieporadnie całuje, czyli przeważnie zjada mi nos

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Czasami robi mi na złość
Mówię do niej:
Powiedz ba-ba
- KA-KA i się śmieje
Słodziak
Kochana jest. Już taka duża, a dopiero, co urodziłąś przecież. Tak jak ja

Super pomysł Mama na pewno się ucieszy, też tak pomyślałam, że nie byłabyś w stanie kolorówki zużyć, a szkoda by się zmarnowało przecież. Ja też tak mam, że mam od jakiegoś czasu manie na kosmetyki do ust, ale staram się zachować rozsądek, bo także używam jednej, czy dwóch

Oj tak, kocham kawę
Piłam całą ciążę (od 4mca), piję przy kp, nie ma przeciwwskazań. Oczywiście jest to rozpuszczalna, z jednej łyżeczki+mleko, więc śmiało można. Tez sobnie nie wyobrażam dnia bez kawki, poranka zwłaszcza.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

A jak się w ogóle czujesz?

Gdzie się podziała reszta lasek? Halo?

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-19, 11:22   #2224
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Słodziak
Kochana jest. Już taka duża, a dopiero, co urodziłąś przecież. Tak jak ja

Super pomysł Mama na pewno się ucieszy, też tak pomyślałam, że nie byłabyś w stanie kolorówki zużyć, a szkoda by się zmarnowało przecież. Ja też tak mam, że mam od jakiegoś czasu manie na kosmetyki do ust, ale staram się zachować rozsądek, bo także używam jednej, czy dwóch

Oj tak, kocham kawę
Piłam całą ciążę (od 4mca), piję przy kp, nie ma przeciwwskazań. Oczywiście jest to rozpuszczalna, z jednej łyżeczki+mleko, więc śmiało można. Tez sobnie nie wyobrażam dnia bez kawki, poranka zwłaszcza.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

A jak się w ogóle czujesz?

Gdzie się podziała reszta lasek? Halo?
Czasami mam taki ubaw z niej U teściów staje przy regale, podkręca muzykę i tańczy. U nas najlepsza zabawa to bujany koń, ledwo oczy otworzy już chce na konia Kiedyś bała się jak go włączaliśmy, a teraz jeździ tylko przy muzyce i rżeniu, co podobno słychać na całą klatkę Jeszcze przy tym śpiewa i śmieje się w głos

Kusi mnie strasznie zainwestowanie w dobrą paletę cieni np. Urban Decay Naked 2 albo którąś z palet Zoeva, podobno mają genialne cienie

Ja też słabą kawę piłam w ciąży

Już na szczęście o niebo lepiej. Leki pomogły Dzisiaj pewnie Tż przywiezie małą

Fatalna pogoda u mnie, od rana prawie bez przerwy pada deszcz

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Reportaż o synku znajomych http://lublin.tvp.pl/18106050/17-grudnia-2014

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Dostałam tą kurację z Isany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html idę zaraz myć włosy

Stary 2014-12-19, 11:38   #2225
Asia19x
Zakorzenienie

Ja już nie mogę doczekać się, kiedy moja zostanie tancerką
Co się przejmujesz, cisza nocna od 22, więc niech się dziecko bawi

Oj tak, ja też marzę o cieniach porządnych, Naked to marzenie, chyba około 200zł ona kosztuje? Wtedy na inne w życiu bym nie spojrzała. Zwłaszcza brązy mi się marzą

Daj znać jak Isana, ma super opinie i chciałabym ją kupić za jakiś czas, póki co, zużywam to, co mam

Masakra
dzieci nie powinny tak cierpieć. Ja nie otwieram żadnych linków ani nic, potem bardzo cierpię wewnętrznie.

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-19, 11:48   #2226
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Ja też sobie nie wyobrażam dnia bez kawy. Zwłaszcza w pracy. A wczoraj wieczorem tj.19 wypiłam kawę i jakieś pół godziny później poszłam spać:br zydal: oto logika działania kawy na mnie
Mam super ciśnienie 125/66, ta pogoda mnie dobija

Miki, Asia szybkie te Wasze dziewuszki
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 12:03   #2227
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Dostałam dzisiaj w prezencie od firmy, w której pracuje ptasie mleczko i bon na zakupy o wartości 50 zł. Można szaleć

W weekend kupiłam sobie czarną szczotkę Tangle Tezzer. Była przeceniona na niecałe 30 zł. Kupiłam też vatikę kokosową! Jak ona cudownie pachnie. Kupiłam też 100 gram balsamu waniliowego do ciała i 100 gram peelingu kawowego!

Zrobiłam sobie wczoraj hennę khadi ciemny brąz

Potrzebuje jakiegoś dobrego kremu nawilżającego do twarzy dostępnego gdzieś w Rosmmannie, Naturze albo Hebe. Polecicie coś?

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wciąż czuje się zmęczona, nic mi się nie chce!, boli mnie głowa. Co to jest? Wysypiam się a wstaję zmęczona, jakby niewyspana. Staram się spać więcej niż 6 godzin, w weekend wiadomo - nie da się, bo czasem są to dwie, trzy godziny, ale podczas tygodnia nadrabiam zaległości senne. Tak mi smutno i bez sensu... ja nie wiem...
Chandra jesienna . Też tak mam.

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
A, też wielbię Collosalla! Ale teraz mam Max Factor Transform i muszę przyznać, że jest mega !
Kusicielka!

Cytat:
W takim razie kochana, aby przeszło. A może wymioty są inną przyczyną? Nie no, żartuję

Buciszki przyszły
Są przepiękne, ale odstają nieco od kostki, w sumie przymierzyłam do stroju domowego -skarpet i legginsów, no a największym problemem jest to, że zapomniałam jak się chodzi na obcasach Ostatni raz miałam je na sobie rok temu w grudniu, przed ciążą ale dzielnie ćwiczę

Pasek marzy mi się już od dawna, a wiem, że byłaby to inwestycja na długi, dłuuuugi czas. Kurcze, mam ochotę zbierać wszystkie łachy dla Hani, chciałabym, aby miała wyczucie stylu i kochała modę Póki co, od pięciu lat zbieram magazyny dla niej i chowam na strychu, zawsze zakładałam, że będzie córa, więc odkładałam do kartonu
Wow! Aż tyle czasu zbierasz! Fajny pomysł.

Ja ostatnio noszę buty na obcasie tylko do pracy, po czym je zmieniam na inne.

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Ja też sobie nie wyobrażam dnia bez kawy. Zwłaszcza w pracy. A wczoraj wieczorem tj.19 wypiłam kawę i jakieś pół godziny później poszłam spać:br zydal: oto logika działania kawy na mnie

Ja mam strasznie zapracowany tydzień! Dzisiaj mam tylko wolne, a tak to praca, praca, praca. Od kilku miesięcy codziennie pije 1 kawę dziennie. Zastanawiam się nad kupnem ekspresu do kawy.

Najlepszy byłby chyba z opcją młynka do kawy, np. taki http://allegro.pl/ekspres-cisnieniow...895506229.html

Tylko to spory wydatek. Co prawda na lata, ale to jednak tyle kasy. Z drugiej strony zostaje kupno ekspresu na kapsułki, ale wydaje mi się, że jest droższy w utrzymaniu niż en z młynkiem do kawy. 10 kapsułek kosztuje jakieś 20 zł. Niby 2 zł wychodzi na jedną kawę, więc nie ma tragedii
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 12:43   #2228
Elewyn
Zakorzenienie

W Hebe właśnie tangle teezer jest w promocji za ok 24 zł Swój dostałam od brata w prezencie, gdybym sama go kupiła drożej to pewnie teraz by mnie skręcało
Lubię tą drogerię, mają fajne ceny. Wczoraj kupiłam mamie i sobie podkład z Maybelline za 17,50 Kusiła mnie też maska z Biovaxa w przecenie, wcześniej miałam ją w saszetkach z Biedronki pasowała moim włosom, ale powstrzymałam się. Najpierw muszę zużyć litrowego Kallosa
Stary 2014-12-19, 14:23   #2229
Asia19x
Zakorzenienie

Mam też magazyny z 2004 roku, jak się okazało I Vivę z 1999 Masakra.
Ja używam kremu Iwostin Sensitia (W Hebe chyba można dostać) i jestem baaaardzo zadowolona, świetnie nawilża i wpływa na moją cerę.

Elewyn ale Ty kusisz nowym Teezerem, chciałabym taki z rączką drogerię Hebe uwielbiam, mają fantastyczny wybór kosmetyków, a zwłaszcza produktów do włosów - kupę Kallosów, Biovaxy, świetne ceny i częste promocje. Niestety, nie ma w moim mieście

Cały dzień pada

Fakt, cena powala za ekspres, ale warto moim zdaniem Ja marzę o nim od wielu już lat I po weselu, jak grosz wpadnie kupujemy od razu, już dawno to powiedziałam Tż i jest za. Nie wiem czy aż tyle damy za niego, ale chciałabym jak już dobrej jakości. Nie ma to jak wstać rano i napić się pysznej, świeżej kawy z ekspresu, jeszcze jak w domu unosi się zapach kawy, jejuuuu, uwielbiam!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Miki, spójrz
http://allegro.pl/naked-3-cienie-do-...817665112.html
Gdyby nie święta - prezenty oraz chrzciny już byłaby moja Ale nie płaczę, odłożę sobie pieniądze i kupię. Tak myślę, bo teraz odkładamy na tyle rzeczy, że niedługo nic nie zostanie Niewiele, ale zawsze coś odłożymy. Lubię mieć pieniądze w domu, tzn. na wydatki, które wyskoczą nagle i nie muszę pożyczać ani się martwić, że nie mamy. W ostatnim czasie za dużo nagłych wydatków coś mamy

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-19, 14:26   #2230
Bellitudoo
Zakorzenienie

http://www.ceneo.pl/270014#tab=reviews_scroll

my mamy taki. Chcisłąbym go mieć w studenckim, bo tęskno mi czasem do takiej pysznej kawy, mocnej, aromatycznej i z pianką. Nie ma żadnych bajerów, taki podstawowy, to już zależy kto czego potrzebuje. Ale jest super.
Stary 2014-12-19, 14:54   #2231
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie mogę doczekać się, kiedy moja zostanie tancerką
Co się przejmujesz, cisza nocna od 22, więc niech się dziecko bawi

Oj tak, ja też marzę o cieniach porządnych, Naked to marzenie, chyba około 200zł ona kosztuje? Wtedy na inne w życiu bym nie spojrzała. Zwłaszcza brązy mi się marzą

Daj znać jak Isana, ma super opinie i chciałabym ją kupić za jakiś czas, póki co, zużywam to, co mam

Masakra
dzieci nie powinny tak cierpieć. Ja nie otwieram żadnych linków ani nic, potem bardzo cierpię wewnętrznie.
No te palety to spora inwestycja, ale lepiej mieć jedną a porządną Kiedyś kupię, marzy mi się od dawna Cieni używam przy każdym makijażu, więc to dobra inwestycja.

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość

Mnie kawa też jakoś szczególnie nie pobudza, spokojnie mogę iść później spać

Cytat:
Mam też magazyny z 2004 roku, jak się okazało I Vivę z 1999 Masakra.
Ja używam kremu Iwostin Sensitia (W Hebe chyba można dostać) i jestem baaaardzo zadowolona, świetnie nawilża i wpływa na moją cerę.

Elewyn ale Ty kusisz nowym Teezerem, chciałabym taki z rączką drogerię Hebe uwielbiam, mają fantastyczny wybór kosmetyków, a zwłaszcza produktów do włosów - kupę Kallosów, Biovaxy, świetne ceny i częste promocje. Niestety, nie ma w moim mieście

Cały dzień pada

Fakt, cena powala za ekspres, ale warto moim zdaniem Ja marzę o nim od wielu już lat I po weselu, jak grosz wpadnie kupujemy od razu, już dawno to powiedziałam Tż i jest za. Nie wiem czy aż tyle damy za niego, ale chciałabym jak już dobrej jakości. Nie ma to jak wstać rano i napić się pysznej, świeżej kawy z ekspresu, jeszcze jak w domu unosi się zapach kawy, jejuuuu, uwielbiam!

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Miki, spójrz
http://allegro.pl/naked-3-cienie-do-...817665112.html
Gdyby nie święta - prezenty oraz chrzciny już byłaby moja Ale nie płaczę, odłożę sobie pieniądze i kupię. Tak myślę, bo teraz odkładamy na tyle rzeczy, że niedługo nic nie zostanie Niewiele, ale zawsze coś odłożymy. Lubię mieć pieniądze w domu, tzn. na wydatki, które wyskoczą nagle i nie muszę pożyczać ani się martwić, że nie mamy. W ostatnim czasie za dużo nagłych wydatków coś mamy
Ciekawe czy to oryginał w takiej cenie, może tak skoro tyle osób kupuje. Piękne odcienie

Ta paleta też mi się szalenie podoba, chyba jest już w Polsce http://www.bezauberndenana.de/2013/0...alette_27.html

Tamta współpraca ciuchowa to z innym sklepem, coś mi się pokręciło a już się napaliłam na tamte rzeczy Współpraca ze sklepem Romwe, a nie Choies. Szkoda, bo ten drugi ma o wiele lepszy asortyment.
http://www.romwe.com/Hooded-Drawstri...1-cat-676.html
http://www.romwe.com/Birds-Print-Loo...0-cat-670.html
http://www.romwe.com/Buttons-Slim-De...3-cat-681.html
te rzeczy wzięłam, nic innego nie wpadło mi w oko.

FeelingLost pokaż włosy po hennie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-19, 15:19   #2232
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Niebo Ja mam do hebe jakieś 15 km, jest w galerii więc odwiedzam przy okazji innych zakupów Nawet TŻ lubi hebe (najbardziej to chyba rabaty z kartą)
Stary 2014-12-19, 15:32   #2233
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Baaardzo ładne włosy po tej kuracji Przetestuję ją jeszcze z innym szamponem, bo nie wiem na ile jest to sprawka szamponu a na ile kuracji. Tak czy inaczej włosy miękkie, gładkie, proste, nie obciążone.

Stary 2014-12-19, 16:39   #2234
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Niebo Ja mam do hebe jakieś 15 km, jest w galerii więc odwiedzam przy okazji innych zakupów Nawet TŻ lubi hebe (najbardziej to chyba rabaty z kartą)
Hehe, grunt, że w ogóle lubi zakupy

Miki, wydaje mi się, że oryginał, mam nadzieję, cena również piękna, normalnie o wiele, wiele droższe są.
Ta, co pokazałaś jest fantastyczna

Podoba mi się kurtka i spodnie

Bell, całkiem fajnie wygląda ten ekspresik
Mnie się strasznie marzy, już nawet wymyśliłam, gdzie mógłby stać.

Cytat:
Baaardzo ładne włosy po tej kuracji Przetestuję ją jeszcze z innym szamponem, bo nie wiem na ile jest to sprawka szamponu a na ile kuracji. Tak czy inaczej włosy miękkie, gładkie, proste, nie obciążone.
Kusisz
Ja ostatnio uwielbiam wygładzające kosmetyki

Przyszła Pani Magister
Stary 2014-12-19, 17:31   #2235
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:

Czasami robi mi na złość
Mówię do niej:
Powiedz ba-ba
- KA-KA i się śmieje
super takie dzieci już są fajne, małe łobuziaki najbardziej mnie przerażają noworodki, roczne dziecko jest fajne

Cytat:
Proszę się ze mnie nie śmiać!

Maryś, no co? Ja chomikiem byłąm, uwielbiałam przeglądać magazyny o modzie i składałam je mówiąc, że gdy będę miała córkę, będę chciała je jej pokazać. Super by było, ale wiesz, rację masz niestety, bo ja tu o szpileczkach i torebeczkach, a Hanka pewnego razu przyjdzie z wielkim czerwonym irokezem i z kolesiem całym w kolczykach, mówiąc "Mamo, zmieniłam styl" I trudno, tak ją będę kochać, jestem tolerancyjna

Masakra....

Pokażesz?

Kurcze, jesteśmy na etapie z młodą "jedzenia rąk" wszystko pcha do buzi, nawet moje palce próbuje Ślini się jak szalona. Jestem w szoku, że dzieci się tak szybko rozwijają. Tż nie ma prawie tydzień, a ona już się nauczyła chlapania w wannie i piszczenia na głos! I jak nie brała nic do rączki swiadomie, teraz swoją ulubioną owcę ładnie chwyta i... pcha do buzi, standardowoJest taka kochana.
Biedaku mnie też często boli brzuch jak się napcham, szczególnie kalorycznego lub tłustego żarcia najlepiej się czuje jedząc zdrowe posiłki, które sobie sama ugotuje: warzywka, kaszę, pieczone chude mięso, ale co ja poradzę, że prędzej czy później zjem coś po czym cierpię sierota ze mnie okropna. Wiem, że to przepłacę nudnościami,ale i tak zjem.

Najgorzej, że zrobiła mi się nietolerancja laktozy i mleko kupuje sobie specjalne, ale co chwilę wpadam w pułapkę w stylu zjem naleśnika gdzieś w barze czy od kogoś no i okazuje się, że naleśnik zawierał mleko no wielka mi niespodzianka mleko w naleśniku, ale mam tą nietolerancje od niedawna i jeszcze się nie przyzwyczaiłam dziś na wigilii niewolniczej zjadłam ciasto i też musiało zawierać mleko bo była szybka akcja w toalecie

Zazwyczaj kupuje stacjonarnie, mamy wszystkie woski i świeczuszki w jednej mydlarni w centrum a jak zamawiałam z DDD to ze strony zapachdomu.pl. Tu masz link: http://zapachdomu.pl/Kringle-Candle-k-8.php. Polecam woski i małe świeczki Yankee Candle i Kringle Candle. Tylko ostrzegam. To uzależnia

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Cześć!

Dostałam dzisiaj w prezencie od firmy, w której pracuje ptasie mleczko i bon na zakupy o wartości 50 zł. Można szaleć

Ja mam strasznie zapracowany tydzień! Dzisiaj mam tylko wolne, a tak to praca, praca, praca. Od kilku miesięcy codziennie pije 1 kawę dziennie. Zastanawiam się nad kupnem ekspresu do kawy.

Najlepszy byłby chyba z opcją młynka do kawy, np. taki http://allegro.pl/ekspres-cisnieniow...895506229.html

Tylko to spory wydatek. Co prawda na lata, ale to jednak tyle kasy. Z drugiej strony zostaje kupno ekspresu na kapsułki, ale wydaje mi się, że jest droższy w utrzymaniu niż en z młynkiem do kawy. 10 kapsułek kosztuje jakieś 20 zł. Niby 2 zł wychodzi na jedną kawę, więc nie ma tragedii

Ja mam ekspres na kapsułki i jest on najwygodniejszy na świecie. Wychodzi trochę drożej ale trudno, super się go używa 16 kapsułek kosztuje 17 zł, trochę przeszacowałaś cenę Jak nie chcesz kapsułkowego możesz kupić ciśnieniowy tańszy, Bell pokazywała taki za 300 zł moi rodzice taki mają i są zadowoleni, ale dla mnie nie ma porównania w używaniu takiego i kapsułkowego Tamten się brudzi, trzeba dysze napełniać, czyścić, czekać aż się rozgrzeje, mleko spieniać, z dołu zawsze coś cieknie, więc robienie kaw trochę trwa. A tu wsadzasz kapsułkę pyk i wyciągasz kapsułkę. Z drugiej strony Lavazzy w kapsułkach nie dają. A to też duży minus. Gdybym miała wybierać, wybrałabym albo tani ekspres na kapsułki albo zupełnie drogi ciśnieniowy. Tani ciśnieniowy mnie jakoś nie powalił. Może dlatego, ze ten moich rodziców lubi się zapchać, cieknąć i tak dalej.

Młynkiem do kawy się nie martw, kupisz sobie taki za 20 zł w tesco, a cena ekspresu od razu o 200 zł spadnie

W pracy mamy profesjonalny kawiarniany ekspres, taki za kilka tysięcy, ale to cudowny wynalazek, dzień bez kawy w pracy się nie liczy

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2014-12-19 o 17:35
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 19:03   #2236
Bellitudoo
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!

Z tym póki co żadnych problemów
Stary 2014-12-19, 20:14   #2237
Elewyn
Zakorzenienie

W zeszłym roku kupiliśmy na święta ekspres na kapsułki, głównie dlatego, że nikt w domu nie jest szczególnym smakoszem kawy, używamy go głównie żeby spróbować czegoś nowego i dobrego W opakowaniu kawy jest 16 kapsułek, ale czasem jedną kawę robi się z 2 kapsułek: kawa+ mleko
Stary 2014-12-19, 21:12   #2238
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Dostałam tą kurację z Isany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html idę zaraz myć włosy
mam ją fajna jest
Cytat:
W Hebe właśnie tangle teezer jest w promocji za ok 24 zł Swój dostałam od brata w prezencie, gdybym sama go kupiła drożej to pewnie teraz by mnie skręcało
Lubię tą drogerię, mają fajne ceny. Wczoraj kupiłam mamie i sobie podkład z Maybelline za 17,50 Kusiła mnie też maska z Biovaxa w przecenie, wcześniej miałam ją w saszetkach z Biedronki pasowała moim włosom, ale powstrzymałam się. Najpierw muszę zużyć litrowego Kallosa
ja nie lubię Hebe. Nie podoba mi się bajzer jaki tam panuje I ceny wysokie
Stary 2014-12-19, 21:49   #2239
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Ja piję kawę głównie dla smaku, nie pobudza mnie jakoś specjalnie

W domu mam ciśnieniowy z Lidla, nie narzekam. Coś tam wody kapnie, trzeba przetrzeć i umyć te bajery do kawy. A dyszy do mleka nie umiem używać mimo stosowania się do instrukcji nie idzie mi

Jutro mam zamiar iść rano do Lidla i zapolować na karpia

A później do pracy

Co do ekspresu to dawno dawno temu (czyli przed ślubem) planowałam kupić z kasy otrzymanej z prezentów ślubnych, taki wypasiony za 3 000 zł, ze spieniaczem, pojemnikiem na mleko i młynkiem. No cóż, skończyło się na marzeniach... Obecnie mam młynek ręczny (taki z korbką), worek kawy ziarnistej i ekspres z Lidla

Muszę Hebe odwiedzić, może jutro wyskoczę do Piły przynajmniej jakiś pozytyw z otwarcia kolejnej galerii
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-19, 21:49   #2240
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
mam ją fajna jest

ja nie lubię Hebe. Nie podoba mi się bajzer jaki tam panuje I ceny wysokie
To mnie zdziwiłaś nie zauważyłam aby odstawała pod względem porządku od innych drogerii, wręcz przeciwnie. Porównywałam ceny kilku produktów z Naturą i były tam kilka zł wyższe niż w Hebe Choć pewnie wszystko zależy od tego co to za produkt, zresztą jak wszędzie
Stary 2014-12-19, 22:09   #2241
Bellitudoo
Zakorzenienie

Ja nie lubię Hebe bo są straszne namolne panie tam. Pewnie tak mają nakazane z góry, ale denerwujące to jest.
Zrobiłam sobie świąteczne pazurki, http://2.bp.blogspot.com/-VfHS5OW2be...ac+gel+026.jpg. Uwielbiam hybrydy, odczułam to przez ostatnie dwa tygodnie jak lampę zostawiłam w domu i malowałam zwykłymi. I odkąd używam hybryd wreszcie mam ładne paznokcie.

Przyszedł mój planer ślubny. Wiem, że w sumie zbędna sprawa, ale lubię mieć notatki w jednym miejscu . A i za paręnaście lat będzie jeszcze jedna pamiątka.
Stary 2014-12-20, 10:12   #2242
201703240903
Konto usunięte

Witam!

A ja dzisiaj pracuje do 10:00 do 22:00. Oby w miarę szybko minął ten dzień

A póżniej mam wolne od poniedziałku aż do 26 grudnia!

Cytat:
Ja nie lubię Hebe bo są straszne namolne panie tam. Pewnie tak mają nakazane z góry, ale denerwujące to jest.
Zrobiłam sobie świąteczne pazurki, http://2.bp.blogspot.com/-VfHS5OW2be...ac+gel+026.jpg. Uwielbiam hybrydy, odczułam to przez ostatnie dwa tygodnie jak lampę zostawiłam w domu i malowałam zwykłymi. I odkąd używam hybryd wreszcie mam ładne paznokcie.

Przyszedł mój planer ślubny. Wiem, że w sumie zbędna sprawa, ale lubię mieć notatki w jednym miejscu . A i za paręnaście lat będzie jeszcze jedna pamiątka.
Co do Hebe to jest chyba zależne do miejsca gdzie robi się zakupy. Przed przeprowadzką robiłam zakupy w Hebe w Galerii niedaleko domu. Zawsze towarzyszyły mi namolne Panie. Było to strasznie denerwujące, ale co zrobić skoro mają narzucone takie warunki pracy? Przeprowadziłam się na drugą stronę Warszawy i zaczęłam robić zakupy w Galerii obok miejsca mojej pracy i spotkało mnie miłe zaskoczenie. Cisza, spokój. Dziewczyny z obsługi nie są natrętne, więc bardzo polubiłam robienie tam zakupów

Hybrydy to świetna sprawa i ogromna wygoda!

Z ciekawości zapytam jak długo utrzymują Ci się hybrydy z Semilaca? I jaki jest koszt małej i dużej buteleczki?

Cytat:
No te palety to spora inwestycja, ale lepiej mieć jedną a porządną Kiedyś kupię, marzy mi się od dawna Cieni używam przy każdym makijażu, więc to dobra inwestycja.

Mnie kawa też jakoś szczególnie nie pobudza, spokojnie mogę iść później spać

Ciekawe czy to oryginał w takiej cenie, może tak skoro tyle osób kupuje. Piękne odcienie

Ta paleta też mi się szalenie podoba, chyba jest już w Polsce http://www.bezauberndenana.de/2013/0...alette_27.html

Tamta współpraca ciuchowa to z innym sklepem, coś mi się pokręciło a już się napaliłam na tamte rzeczy Współpraca ze sklepem Romwe, a nie Choies. Szkoda, bo ten drugi ma o wiele lepszy asortyment.
http://www.romwe.com/Hooded-Drawstri...1-cat-676.html
http://www.romwe.com/Birds-Print-Loo...0-cat-670.html
http://www.romwe.com/Buttons-Slim-De...3-cat-681.html
te rzeczy wzięłam, nic innego nie wpadło mi w oko.

FeelingLost pokaż włosy po hennie
Pokaże w poniedziałek, ponieważ dzisiaj i jutro pracuje od 10:00 do 22:00

Przy okazji zrobię aktualizację włosową. Na początku stycznia wybiorę się na podcięcie końcówek i grzywki
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 10:46   #2243
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

ja chce już wolne w pon mam jeszcze oddanie projektu :< Wszystkie uczelnie w mieście mają wolne, ale nie moja
Cytat:
W zeszłym roku kupiliśmy na święta ekspres na kapsułki, głównie dlatego, że nikt w domu nie jest szczególnym smakoszem kawy, używamy go głównie żeby spróbować czegoś nowego i dobrego W opakowaniu kawy jest 16 kapsułek, ale czasem jedną kawę robi się z 2 kapsułek: kawa+ mleko
Z TŻ też kupiliśmy na kapsułki ostatnio i fajny jest Maryś polecała

Cytat:
Ja wolę SP, bo ogólnie częściej tam są promocje na to co mnie interesuje, plus masz personalne zniżki. W hebe tylko cena z kartą

Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Czas edycji: 2014-12-20 o 12:08
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 12:54   #2244
Bellitudoo
Zakorzenienie

Trzymalyby się pewnie nawet z 3 tygodnie, bo zero odprysków, ale odrost po 1,5 tygodnia straszy. To już taki maks. Tak samo trzyma się neonail. Cen nie pamiętam. A no i nie oszczędzam paznokci, w pracowni leją się różne rozpuszczalniki, często myje dłonie, zmywam naczynia, rozbijam orzechy itp itd.

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Jaka świetna bielizna w lidlu . Dostałam od mamy czerwone koronkowe majty i mają świetny krój, może dziś pojadę kupić jeszcze inny kolor. Ciężko mi Znaleźć takie które mi się w 100% podobają więc żal nie brać.

Edytowane przez Bellitudoo
Czas edycji: 2014-12-20 o 17:37
Bellitudoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-20, 13:48   #2245
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość

Pokaże w poniedziałek, ponieważ dzisiaj i jutro pracuje od 10:00 do 22:00

Przy okazji zrobię aktualizację włosową. Na początku stycznia wybiorę się na podcięcie końcówek i grzywki
Ok

Ja obfociłam wczoraj moje Też muszę podciąć końcówki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 15.jpg (36,3 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 16.jpg (43,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12 kopiak.jpg (41,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13 kopiak.jpg (39,7 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez xxxMikixxx
Czas edycji: 2014-12-20 o 13:50
Stary 2014-12-20, 17:47   #2246
Bellitudoo
Zakorzenienie

Miki, bardzo gładkie.

Ja jadę we wtorek coś innego wymyślić z grzywką, ale nie wiem, czy nie est za krótka jeszcze na kombinowanie. Znudziła mi się już. Jeśli będzie za krótka to obetnę normalnie i zapuszczę znów, w Święta chciałabym wyglądać jak człowiek, a nie zaroślak.
Stary 2014-12-20, 19:49   #2247
myschia
Przyczajenie

Ja jutro wybieram się na podcięcie końcówek do fryzjera. Ale nie wiem jeszcze ile, zastanawiałam się nad 1-2 cm.
myschia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-21, 10:37   #2248
Asia19x
Zakorzenienie

Miki - prześliczne

Zgrzeszyłam
Kończyłam prezenty w Rossie i złapałam Isanę Ale wzięłam do blondu (na ombre będę nakładać), bo była na promocji za 4,99 i wzięłam do włosów kręconych i falowanych, chciałam jeszcze tę, co Miki ma, ale nie chciałam przesadzać.
Nie mogę się doczekać testowania

Moje ciało to jeden, wielki zakwas. Wczoraj pół dnia sprzątałam u rodziców, nawet dłonie mnie bolą, rano nie miałam siły się podnieść
Otworzyli u nas Hosso, ale tam jest. Jedynie duży, super Rossmann, 5 10 15, Top Secret i nic więcej, co by mnie zainteresowało. Zaszłam dzisiaj do Top Secret - ceny z kosmosu Przepiękne rzeczy, kolekcja jesienno-zimowa niesamowita, mnóstwo skórzanych dodatków, ale 140zł za sweter to przesada

Tż pilnował małej, więc sobie pochodziłam spokojnie i się odstresowałam

Wczoraj umyłam włosy metodą OMO - używam Timotei drogocenne olejki (szampon) i Kallosa Latte, włosy boskie w dotyku, kurcze, wilgotne zaplotłam w warkocz i rano były fajnie pofalowane, mięciutkie, jestem bardzo zadowolona.

Kupiłam dwa kubki w sowy w Pepco

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:

[/COLOR]Jaka świetna bielizna w lidlu . Dostałam od mamy czerwone koronkowe majty i mają świetny krój, może dziś pojadę kupić jeszcze inny kolor. Ciężko mi Znaleźć takie które mi się w 100% podobają więc żal nie brać.
Ja uwielbiam majciochy z Lidla Często kupuję, Tż też, skarpetki, jakieś bokserki, rzeczy do domu i dla małej mają świetne jakościowo. W ogóle uwielbiam Lidl

Masz takie klasyczne czy a la bokserki? Po dwie sztuki pakowane?
Zaraz obczaję gazetkę

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2014-12-21 o 10:35
Stary 2014-12-21, 10:43   #2249
Bellitudoo
Zakorzenienie

Już ich wczoraj nie było.
Stary 2014-12-21, 10:45   #2250
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Już ich wczoraj nie było.
To u mnie pewnie też w ogóle tam szybko schodzi wszystko.

Przyszła Pani Magister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości