|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offopowe Zapuszczanie, część 50!
Proszę się ze mnie nie śmiać!
![]() Maryś, no co? Ja chomikiem byłąm, uwielbiałam przeglądać magazyny o modzie i składałam je mówiąc, że gdy będę miała córkę, będę chciała je jej pokazać. Super by było, ale wiesz, rację masz niestety, bo ja tu o szpileczkach i torebeczkach, a Hanka pewnego razu przyjdzie z wielkim czerwonym irokezem i z kolesiem całym w kolczykach, mówiąc "Mamo, zmieniłam styl" ![]() ![]() Gratuluję projektu "denko" ![]() Miki - szkoda, szkoda, taki fajny ten sen był ![]() Zazdroszczę Ci tych paczek i paczuszek, które otrzymujesz ![]() ![]() Noc koszmarna, ratuję się mocną kawką. Wieczorem bolał mnie tak żołądek strasznie, bałam się, że to wirus, już szłam wymiotować, ale jakoś przeszło. Tak się bałam, bo przecież karmię, ale okazało się, że to z ... przejedzenia ![]() ![]() Masakra.... ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
Pokażesz? Z jakiejś strony zamawiasz? Jak 10zł to spoko, kupiłabym z chęcią ![]() Kurcze, jesteśmy na etapie z młodą "jedzenia rąk" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja przez te ostatnie dni schudłam 2 kg ![]() ![]() Ale bym się kawy napiła ![]() ![]() Dzieci bardzo szybko się zmieniają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Czasami robi mi na złość ![]() Mówię do niej: Powiedz ba-ba - KA-KA i się śmieje Ja mówię nie, powiedz ba-ba - KA-KA i bije sobie brawo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana jest. Już taka duża, a dopiero, co urodziłąś przecież. Tak jak ja ![]() Super pomysł ![]() ![]() Oj tak, kocham kawę ![]() Piłam całą ciążę (od 4mca), piję przy kp, nie ma przeciwwskazań. Oczywiście jest to rozpuszczalna, z jednej łyżeczki+mleko, więc śmiało można. Tez sobnie nie wyobrażam dnia bez kawki, poranka zwłaszcza. ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- A jak się w ogóle czujesz? Gdzie się podziała reszta lasek? Halo? ![]()
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kusi mnie strasznie zainwestowanie w dobrą paletę cieni np. Urban Decay Naked 2 albo którąś z palet Zoeva, podobno mają genialne cienie ![]() Ja też słabą kawę piłam w ciąży ![]() Już na szczęście o niebo lepiej. Leki pomogły ![]() ![]() Fatalna pogoda u mnie, od rana prawie bez przerwy pada deszcz ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Reportaż o synku znajomych http://lublin.tvp.pl/18106050/17-grudnia-2014 ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Dostałam tą kurację z Isany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html idę zaraz myć włosy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie mogę doczekać się, kiedy moja zostanie tancerką
![]() Co się przejmujesz, cisza nocna od 22, więc niech się dziecko bawi ![]() Oj tak, ja też marzę o cieniach porządnych, Naked to marzenie, chyba około 200zł ona kosztuje? Wtedy na inne w życiu bym nie spojrzała. Zwłaszcza brązy mi się marzą ![]() Daj znać jak Isana, ma super opinie i chciałabym ją kupić za jakiś czas, póki co, zużywam to, co mam ![]() Masakra ![]() dzieci nie powinny tak cierpieć. Ja nie otwieram żadnych linków ani nic, potem bardzo cierpię wewnętrznie. ![]()
#2226 |
Zadomowienie
|
Ja też sobie nie wyobrażam dnia bez kawy. Zwłaszcza w pracy. A wczoraj wieczorem tj.19 wypiłam kawę i jakieś pół godziny później poszłam spać
![]() ![]() ![]() Mam super ciśnienie 125/66, ta pogoda mnie dobija ![]() Miki, Asia szybkie te Wasze dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | ||||
Konto usunięte
|
Cześć!
![]() Dostałam dzisiaj w prezencie od firmy, w której pracuje ptasie mleczko i bon na zakupy o wartości 50 zł. Można szaleć ![]() W weekend kupiłam sobie czarną szczotkę Tangle Tezzer. Była przeceniona na niecałe 30 zł. Kupiłam też vatikę kokosową! ![]() ![]() Zrobiłam sobie wczoraj hennę khadi ciemny brąz ![]() Potrzebuje jakiegoś dobrego kremu nawilżającego do twarzy dostępnego gdzieś w Rosmmannie, Naturze albo Hebe. Polecicie coś? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio noszę buty na obcasie tylko do pracy, po czym je zmieniam na inne. ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Najlepszy byłby chyba z opcją młynka do kawy, np. taki http://allegro.pl/ekspres-cisnieniow...895506229.html Tylko to spory wydatek. Co prawda na lata, ale to jednak tyle kasy. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
W Hebe właśnie tangle teezer jest w promocji za ok 24 zł
![]() ![]() Lubię tą drogerię, mają fajne ceny. Wczoraj kupiłam mamie i sobie podkład z Maybelline za 17,50 ![]() ![]()
#2229 |
Zakorzenienie
|
Mam też magazyny z 2004 roku, jak się okazało
![]() ![]() Ja używam kremu Iwostin Sensitia (W Hebe chyba można dostać) i jestem baaaardzo zadowolona, świetnie nawilża i wpływa na moją cerę. Elewyn ale Ty kusisz nowym Teezerem, chciałabym taki z rączką ![]() ![]() Cały dzień pada ![]() Fakt, cena powala za ekspres, ale warto moim zdaniem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Miki, spójrz ![]() http://allegro.pl/naked-3-cienie-do-...817665112.html Gdyby nie święta - prezenty oraz chrzciny już byłaby moja ![]() ![]() ![]()
#2230 |
Zakorzenienie
|
http://www.ceneo.pl/270014#tab=reviews_scroll
my mamy taki. Chcisłąbym go mieć w studenckim, bo tęskno mi czasem do takiej pysznej kawy, mocnej, aromatycznej i z pianką. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta paleta też mi się szalenie podoba, chyba jest już w Polsce http://www.bezauberndenana.de/2013/0...alette_27.html ![]() Tamta współpraca ciuchowa to z innym sklepem, coś mi się pokręciło ![]() ![]() http://www.romwe.com/Hooded-Drawstri...1-cat-676.html http://www.romwe.com/Birds-Print-Loo...0-cat-670.html http://www.romwe.com/Buttons-Slim-De...3-cat-681.html te rzeczy wzięłam, nic innego nie wpadło mi w oko. FeelingLost pokaż włosy po hennie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Baaardzo ładne włosy po tej kuracji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miki, wydaje mi się, że oryginał, mam nadzieję, cena również piękna, normalnie o wiele, wiele droższe są. Ta, co pokazałaś jest fantastyczna ![]() ![]() Podoba mi się kurtka i spodnie ![]() ![]() ![]() Bell, całkiem fajnie wygląda ten ekspresik ![]() Mnie się strasznie marzy, już nawet wymyśliłam, gdzie mógłby stać. ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio uwielbiam wygładzające kosmetyki ![]()
![]() |
#2235 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najgorzej, że zrobiła mi się nietolerancja laktozy i mleko kupuje sobie specjalne, ale co chwilę wpadam w pułapkę w stylu zjem naleśnika gdzieś w barze czy od kogoś no i okazuje się, że naleśnik zawierał mleko ![]() ![]() ![]() Zazwyczaj kupuje stacjonarnie, mamy wszystkie woski i świeczuszki w jednej mydlarni w centrum ![]() ![]() Cytat:
Ja mam ekspres na kapsułki i jest on najwygodniejszy na świecie. Wychodzi trochę drożej ale trudno, super się go używa ![]() ![]() ![]() ![]() Młynkiem do kawy się nie martw, kupisz sobie taki za 20 zł w tesco, a cena ekspresu od razu o 200 zł spadnie ![]() W pracy mamy profesjonalny kawiarniany ekspres, taki za kilka tysięcy, ale to cudowny wynalazek, dzień bez kawy w pracy się nie liczy ![]()
Przecież doskonale wiesz-patrzymy tylko w dobrą stronę! Edytowane przez Maryha_ah Czas edycji: 2014-12-19 o 17:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie, część 50!
Z tym póki co żadnych problemów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
W zeszłym roku kupiliśmy na święta ekspres na kapsułki, głównie dlatego, że nikt w domu nie jest szczególnym smakoszem kawy, używamy go głównie żeby spróbować czegoś nowego i dobrego
![]() ![]()
#2238 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
Ja piję kawę głównie dla smaku, nie pobudza mnie jakoś specjalnie
![]() W domu mam ciśnieniowy z Lidla, nie narzekam. Coś tam wody kapnie, trzeba przetrzeć i umyć te bajery do kawy. A dyszy do mleka nie umiem używać ![]() ![]() Jutro mam zamiar iść rano do Lidla i zapolować na karpia ![]() ![]() A później do pracy ![]() ![]() Co do ekspresu to dawno dawno temu (czyli przed ślubem) planowałam kupić z kasy otrzymanej z prezentów ślubnych, taki wypasiony za 3 000 zł, ze spieniaczem, pojemnikiem na mleko i młynkiem. No cóż, skończyło się na marzeniach... Obecnie mam młynek ręczny (taki z korbką), worek kawy ziarnistej i ekspres z Lidla ![]() ![]() Muszę Hebe odwiedzić, może jutro wyskoczę do Piły ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2241 |
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię Hebe bo są straszne namolne panie tam. Pewnie tak mają nakazane z góry, ale denerwujące to jest.
Zrobiłam sobie świąteczne pazurki, http://2.bp.blogspot.com/-VfHS5OW2be...ac+gel+026.jpg. Uwielbiam hybrydy, odczułam to przez ostatnie dwa tygodnie jak lampę zostawiłam w domu i malowałam zwykłymi. I odkąd używam hybryd wreszcie mam ładne paznokcie. ![]() Przyszedł mój planer ślubny. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | ||
Konto usunięte
|
Witam!
![]() A ja dzisiaj pracuje do 10:00 do 22:00. Oby w miarę szybko minął ten dzień ![]() A póżniej mam wolne od poniedziałku aż do 26 grudnia! ![]() Cytat:
![]() Hybrydy to świetna sprawa i ogromna wygoda! ![]() Z ciekawości zapytam jak długo utrzymują Ci się hybrydy z Semilaca? I jaki jest koszt małej i dużej buteleczki? Cytat:
![]() Przy okazji zrobię aktualizację włosową. Na początku stycznia wybiorę się na podcięcie końcówek i grzywki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | ||
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2014-12-20 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Trzymalyby się pewnie nawet z 3 tygodnie, bo zero odprysków, ale odrost po 1,5 tygodnia straszy. To już taki maks. Tak samo trzyma się neonail. Cen nie pamiętam.
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Jaka świetna bielizna w lidlu ![]() ![]() Edytowane przez Bellitudoo Czas edycji: 2014-12-20 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja obfociłam wczoraj moje ![]() ![]() Edytowane przez xxxMikixxx Czas edycji: 2014-12-20 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Miki, bardzo gładkie.
![]() Ja jadę we wtorek coś innego wymyślić z grzywką, ale nie wiem, czy nie est za krótka jeszcze na kombinowanie. Znudziła mi się już. Jeśli będzie za krótka to obetnę normalnie i zapuszczę znów, w Święta chciałabym wyglądać jak człowiek, a nie zaroślak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Przyczajenie
|
Ja jutro wybieram się na podcięcie końcówek do fryzjera. Ale nie wiem jeszcze ile, zastanawiałam się nad 1-2 cm.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Miki - prześliczne
![]() Zgrzeszyłam ![]() Kończyłam prezenty w Rossie i złapałam Isanę ![]() Nie mogę się doczekać testowania ![]() Moje ciało to jeden, wielki zakwas. Wczoraj pół dnia sprzątałam u rodziców, nawet dłonie mnie bolą, rano nie miałam siły się podnieść ![]() Otworzyli u nas Hosso, ale ![]() ![]() ![]() Tż pilnował małej, więc sobie pochodziłam spokojnie i się odstresowałam ![]() Wczoraj umyłam włosy metodą OMO - używam Timotei drogocenne olejki (szampon) i Kallosa Latte, włosy boskie w dotyku, kurcze, wilgotne zaplotłam w warkocz i rano były fajnie pofalowane, mięciutkie, jestem bardzo zadowolona. Kupiłam dwa kubki w sowy w Pepco ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Masz takie klasyczne czy a la bokserki? Po dwie sztuki pakowane? Zaraz obczaję gazetkę ![]()
Włosomaniaczka z kilkuletnim stażem ![]() 09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat ![]() Przyszła Pani Magister ![]() Edytowane przez Asia19x Czas edycji: 2014-12-21 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Już ich wczoraj nie było.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
To u mnie pewnie też
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.