![]() |
#271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
z takich zabawek dzieci się najbardziej ciesza, bo rozwijają wyobraznie
![]() A Wam polecam najnowszy numer Shape - kosmetyki dla 40, zabiegi dla 40, automasaż twarzy - całkiem fajne porady... Dzis jestem padnieta - taki ciężki, ponury dzień, z deszczem i wiatrem...Dopijam poranną ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2014-12-19 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Hello again
![]() Trudno Was znalezc, tak sobie tytuly zmieniacie! ![]() Kama, Shape ![]() ![]() ![]() Moze macie jakies osobiste odkryci, godne polecenia? Bo ja moge o porazkach poopowiadac... ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
#273 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
U mnie pada, ale nie snieg
![]() Dziś było absurdalnie ciepło, wiał też ciepły wiatr...Dziwna ta końcówka jesieni po raz kolejny... Kama, zauważyłaś, że ostatni sezon Kołnierzyków ma tylko 6 odcinków? szkoda, no, ale przebieram nóżkami, żeby zobaczyć i zakończyć. Kolejny raz polecam The Missing (nie mylić z Missing-Zaginiony, który leciał w polskiej telewizji, bo to takie se było, a Sean Bean zginął, choć pozornie już w pierwszym odcinku). Jako ze ze sprzątaniem i przygotowaniami nie muszę się wysilać, mam czas też na czytanie...Skończyłam Łatwo być bogiem Szmidta, czekają 13 Evanovicz i Krawędź wieczności Folletta. I jeszcze jakieś dwie, których tytuły mi umknęły ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Śmiać się czy płakać... http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...tml#BoxSlotIMT Po torebki jednak takich tłumów nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Cześc, Sati
![]() O podkładach nic nie było, Academie dziewczyny chwaliły. Ja ostatnio zero podkładów... Beti, szukam teraz The Missing ![]() Gosia, ja nie kupuję dużo gazet, tak naprawdę się ograniczam, ale Shape, Super Linie i WomanHealth regularnie. Tyle. To inne czytanie, niż w necie. Tłumy po karpia w Lidlu - straszne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
Straszne i smutne, Kama. Mam nadzieję, że nie tak będzie wyglądało nasze życie na emeryturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Konto usunięte
|
No, właśnie, Kama, z tego przeczytałam, to ma 6 odcinków li i jedynie. To nie przerwa..I tytuł Au Revoir...
The missing z napisami na razie do 5 odcinków. Ale z drugiej strony, ten durny sklep prowokuje takie sytuacje...To ma być dobra reklama? Tworzenie pozytywnego wizerunku? Bo mnie coś takiego od tego miejsca odstręcza. Niezależnie od "taniości" produktu, bo za jedzenie zdecydowanie nie lubię przepłacać, ale wszystko ma swoje granice... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2014-12-19 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Zadomowienie
|
Tego piątku czekałam jak wybawienia
![]() Kilka tematów zakończonych, teraz mogę trochę więcej uwagi poświęcić domowi, choć nie powiem, żeby mi się chciało. Upiec sernik z polewą czekoladową, spodem z masłem orzechowym, a w środku suszonymi śliwkani - tak. Myć okna - nie. Szczególnie, że pada deszcz ... wiosenny? ![]() Black Satin - witaj. Z podkładów polecałam Guerlaina - Tenue de Perfection i u mnie nie został póki co zdetronizowany. Weź próbkę i sprawdź. Dla mnie bomba - jest lekki i wygląda naturalnie, a jednak kryje co trzeba. Miłego przedświątecznego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Gang Iren
|
Wiem, że inne. Pewnie, jeśli ci to sprawia przyjemność to dlaczego nie? Ja w zasadzie nie mam takiej potrzeby, żeby być z tymi nowinkami gazetowymi na bieżąco. Czasem mnie coś najdzie, kupię ale dostrzegam, że w zasadzie ciągle coś się powtarza i nie wiele ciekawych rzeczy tam odnajduję. Kiedyś lubiłam focusa poczytać i charaktery. No i najgorsze jest to, że mi szkoda, że kupię gazetę, przeczytam i co dalej? Na śmietnik? To takie wyrzucone pieniądze.
#280 |
Zadomowienie
|
Ja skuszona przez Dircika, też kupiłam Guerlain i jestem bardzo zadowolona. Polecam też Kanebo. Mam ochotę na Academie i prawdopodobnie będzie to następny podkład, jaki kupię. Lubię zmieniać podkłady.
Ja dziś relaksowałam się u kosmetyczki. Dwie godziny intensywnej pielęgnacji robią swoje. Oby efekt utrzymał się jak najdłużej. ![]() Muszę koniecznie kupić coś do czytania na święta. W niedzielę ostatnie zakupy prezentowe, to zajrzę do Empiku. ![]() Ciągle czekam, aż Mikołaj zapyta, co chcę dostać na gwiazdkę. Pytanie tylko, czy się doczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Zakorzenienie
|
Makarony,pestki jabłek hm coś mnie omineło????Nawet mój mąż wie o co kaman
![]() ![]() ![]() Sati ![]() ![]() Mam piankę i wit C Pauli ![]() ![]() Juka musisz poświęcić nerwa na talenta córki ![]() ![]() Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2014-12-19 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Sati -tego też lubię https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,42013,cellular-performance-cream-foundation-podklad-ujedrniajacy.html
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...up.html&next=1 ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Drogi https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...zy.html&next=1 Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2014-12-19 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
doberek....
no powiem wam, że chyba się troszeńke wyspałam ![]() zasnęłam przed 22 a wstalam o 8 ![]() normalnie szał...... zaraz się musze pozbierać, umyć głowę i zacząć coś robić w domu.... mam w planie pieczenie makowca ale to chyba w poniedziałek dopiero.... będę ten przepis wypróbowywać http://gotuj.skutecznie.tv/2014/12/swiateczny-makowiec/ własnie stwierdziłam, że bezmyślnie się umówiłam na jazdy z kursantami na wtorek.... wszystko cacy, mogę jeździć ale kto za mnie porobi w kuchni...? no normalnie chyba zaćmienie jakieś mialam.... muszę pomyśleć co z tym fantem zrobić.... miłego weekendu ![]()
#284 |
Zakorzenienie
|
Beti, Juka, sklep obniża ceny, ale duch walki odzywa się w ludziach. Nie wiem, ile kosztuje karp bez promocji, a ile w lidlu, ale jakby tak zsumować oszczednosci - to byłoby to opłacalne raczej przy ilus kilogramach, dla dużej rodziny. róznica dla emeryta pojedynczego raczej znikoma
![]() ![]() Juka, Mikołaj jest facetem, potrzebuje palca wbitego w strone gazety lub wystawę i wyraźnie wyartykułowanego : TO! Johaska, makowiec japoński, dobry, choć moja rodzina woli tradycyjne ![]() dziś już muszę ubrać choinkę ![]() Tak sobie dziś medytowałam nad starzeniem i jego zagadkami ( w Shape jest to fajnie opisane - starzeje się kościec, mięsnie, tkanka tłuszczowa, na końcu skóra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Oglądając zdjęcia mojej mamy, w wieku 25 lat wygladała jak młoda dziewczyna, w wieku 31 (gdy mnie urodziła i to zdjęcie ma ze mną-bobasem) wyglada jakby przybyło jej z 15 lat. Taka duża zmiana zaszła przez te 6 lat! Boję się, ze u mnie też może to być takie gwałtowne...
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() Wieje strasznie u mnie dzisiaj. Byłam z rana po pieczywo w lidlu i były też karpie ale nikt sie nimi nie interesował. Hmm myślę, że wiele ludzi zmienia się na starość, żeby nie powiedzieć dziwaczeje. Hmmm ... Kamlisa- coś mi się wydaje, że ja widzę w lustrze to co chcę zobaczyć. Ale jak patrzę na zdjęcia z przed 10-15 20 lat....widzę różnicę niestety. No cóż nie mam już 20 lat. Niby jestem taka sama, a jednak nie. Bardziej wyraźnie widzę zmianę u swojej mamy...tak ...widzę wszystko o czym przeczytałaś...ubytki tkanek, bruzdy, zmarszczki, różnego rodzaju zwisy... |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny
![]() Ten filmik z Lidla to zgroza! Emerytura emerytura, ale to tez kwestia mentalnosci. Moi rodzice na pewno by nie poszli na walke o rybe! Niektorzy potrzebuja wyraznie takich emocji... Wczoraj bylo u mnie 17 stopni, tzw. Kraj Alpejski ![]() Zycze wam milego dnia, wybywam ![]()
#288 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, skleroza.
Nie mogę sobie przypomnieć nazwy kremu. Filtr apteczny, spf50, błyskawicznie się wchłaniał i nie bielił Chyba na "d". Żaden iwostin, marka niepolska, kosztował trochę ponad 40 zł. Kojarzycie jakieś?!? Bo, oczywiscie, vichy, który mi pasował, nie ma ... Ratunku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Zakorzenienie
|
Kama ja moze nie bede porównywać tego sprzed 20lat bo porownac 15 latkę do 35 to wiadomo bedzie rozńica
![]() U mamy i siostry ( niby starsza o 4 lata ale 5 dzieci robi swoje ... To juz przy 3 dziecku a 2 ciąży ( pierwsze były w dwupaku ) widac było różnice ). U mamy ... Mam zdjecia z nami jak bylismy mali to przy bracie czy siostrze jeszcze wyglada jak dziewczyna młoda ale juz ja jak mam pare lat ( mnie urodziła jako ostatnia mając 26 lat ) to juz widac powoli różnice ale teraz to widac wielka ale i tez ma jak to mówimy ,, hard life " no coz nie oszczędza sie. Z % szczegolnie przy tylu chorobach to wyniszcza. No coz ciało jednak sie zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() u mnie piękne słońce od rana, bezchmurne, błękitne niebo, zaraz wy ![]() ![]() ![]() nadal męczy mnie straszny, duszący kaszel, dziś przełamuję upór starego komunisty ![]() Satin, ja nieustannie polecam Laurę Mercier, obecnie mam beztłuszczowy krem koloryzujący - jest super oraz RBR zarówno mleczna akwarela jak i time defying Miszu, pisz szybko ocenę urban decay, ostatnio oglądałam go w sephora, wydaje się fajny, lekki ale nie było szans na próbkę ![]() Kama, nawet ja widzę, że się "starzeję", zmieniam...pomimo tego, że ogólnie jestem postrzegana przez otoczenie na młodszą o jakieś 5 lat, to jednak ja w lustrze widzę subtelne zmiany..które trudno konkretnie nazwać i okreslić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
No,jasne, Juka.
miałam parę tubek tego kremu i nazwę zapomniałam ![]() Mam nadzieje, że w necie go znajde... |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Konto usunięte
|
Wolę starą wersję, ale dzięki
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Jest gdzieś u was słonce? Albo-co stosowniejsze, śnieg?!? |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Gang Iren
|
U mnie deszcz i wiatr ![]()
#296 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez deszcz i wiatr. Wiecie, dziwią mnie dziewczyny, które pisza, że stosuja podkłady zamiast filtrów. Jakos nie mogę sobie wyobrazić, by podkład miał takie wysokie i filtry ( i nie był tłusty) i nakładało się go w takiej ilości - by zastąpił normalne spf 30 czy 50...
![]() Ducray faktycznie niezły, choć wole dermaquest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
u mnie rano jak wstałam to słoneczko było..... teraz się schowało i pewnie zimno (o ile może byc zimno przy +7*)
i chyba wieje bo widać jak drzewa się ruszają.... jaaa... ale mam lenia dzisiaj... a mam w planie iść umówić się do mojej fryzjerki..... nie musze przed świętami, może byc po.... ![]()
![]() |
#298 |
Zadomowienie
|
Kama, to jest nas trzy (Ila jeszcze), co lubią te filtry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Gang Iren
|
Ja nie stosuję filtrów. A po co je stosować właściwie? Może głupie pytanie, ale serio nie wiem
#300 |
Zakorzenienie
|
Gosia
http://www.nazdrowie.pl/artykul/foto...nca-dodaje-lat Zmarszczki, plamy, wysuszenie skóry, nowotwory pobudzane promieniami słonca...Najprostsze i najtańsze działanie antyageing to filtry. Ja zaczynałam od niskich, jak pobyłam na wizażu -przeszłam na wysokie, cały rok, bo UVA swobodnie przechodzi przez chmury. Filtry nie sa obowiązkowe ![]() Nadal mam świąteczny marazm. Nie mam poważnych zmartwien, jak Irenka na przykład, ale drobne zmartwienia też mnie dołują. Najlepszy przykład - w ogóle nie bawiło mnie ubieranie choinki ![]() ![]() W sklepach faktycznie kolejki i pełne kosze. Ja rozumiem róznorodnosc zakupów, ale naprawdę nie rozumiem, czemu ludzie kupuja naraz 5 dużych kaw, majonezów, ketchupów...Istna wojna w najbliższym tygodniu się szykuje ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2014-12-20 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.