|
|
#271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Buu no żebyś wiedziała, że czekała bym jak głupia i to już nie pierwszy raz
Tż powiedział, żebym już jej wcale nie odpisywała na smsy o spotkanie, bo tylko się nastawiam a ona i tak nie przyjdzie Ostatnio jak sie ze mną umawiała, pisała, że będzie za godzinę i już jest u mnie w mieście, a za chwilę napisała, że jednak ktoś tam do niej przyjechał i nie przyjdzie ![]() Dobrze, że pojechaliście z małą do lekarza, może do świąt jej się poprawi Kurde bo taka pogoda teraz i wszyscy kichają i prychają
|
|
#272 |
|
Konto usunięte
|
ilona beznadziejna ta koleżanka
bu mam nadzieję że mała w końcu wyzdrowieje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Mlebi wow równe 50
u mnie 56 coraz bliżej...Myślę, że Twoje ciacho będzie pyszne Ja mam zamiar zjeść kawałek normalnego i tyle, a no i plasterek mojej paschy wielkanocnej Dla spokoju ducha wolę potrzymać trochę dietę... |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Alunia, fajny ten pajacyk, czy kombinezonik Mala, ajjj jeszcze jakaś infekcja pochwy się przypałętała Trzymaj sie. Myślę, ze po trzech dniach brania antybiotyku powinnaś czuć poprawę. Dobrze, że mąż wrócił, pomoże Ci w gotowaniu A dżem dyniowo- pomarańczowy...nie jadłam. Musi pysznie smakować ! Ewa, zdrowiej tu nam...wypędź te choróbska niedobre Ilonka, niewiarygodna ta Twoja koleżanka. Na Twoim miejscu też bym się mega zdenerwowała. Cały dzień myślisz o niej, czekasz, przygotowujesz mieszkanie na spotkanie, ba! ciasto jeszcze miałaś...a ona Cię nie odwiedziła powiedz, ze w poniedziałek i we wtorek jesteś mega zajęta. Gratuluję! To już 34 tydzień a jak mało już dni zostało ![]() Odowska, Twój teściu przyszalał z tą kasą na wózek fotelik fajny, wózek jeszcze fajniejszy Paulina, już 9 miesiąc Oczywiście gratuluję, finiszujesz nam
|
|
|
|
#275 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- mierzysz jeszcze cukier? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- jutro się dowiem ile dokładnie mam do porodu bo będą wyznaczac termin cc Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Paulina jejku jak to leci!
gratki
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, u Ciebie też malutko już zostało...niedługo dzieciaczki bedziemy witać na świecie
![]() Buu, dobrze, że pojechałaś do lekarza. Mam nadzieję, ze znajdziesz troszeczkę czasu na odespanie dzisiejszej nocy. Trzymaj się. Zdrowia dla córci |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
Stresują mnie te dni do porodu
|
|
#280 |
|
Konto usunięte
|
ja się trochę zestresowałam jak zobaczyłam że na jedo się czeka 3 tyg ale mam nadzieję że w styczniu jakiś używany kupimy a najwyżej mały nie będzie miał wózka przez chwilę
reszta jest już zaplanowana. dziś sprawdzamy jakie torby mamy w domu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
hejo. Witamy się i zmykamy na kanapę poleżeć troszkę brzuszkiem do góry
![]() a mnie dziś wystawił pan który miał przyjść pomóc w porządkach. Byliśmy umówieni na 9 i kurczaki olał sprawę |
|
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dalej staram się jeść co 2 godziny, pierwsze śniadanie tradycyjnie serek wiejski, potem 2 kromki chleba, staram się trzymać dietę. Ale zdarzają się szaleństwa typu pizza czy mc donald. Wtedy cukier max do 140, ale jakoś się tym nie stresuję, bo mój lekarz mówi, że do 140 to jeszcze luz. Poza tym to sporadycznie. A do słodkiego to już mnie nawet specjalnie nie ciągnie. |
|
|
|
|
#284 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia ale nie fajnie że wystawił
A jak dzieci sie czują? Odpoczywaj ![]() Widziałyście? WRZEŚNIÓWKI
|
#285 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- dobrze że cukier masz w normie i się tym nie stresujesz Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
trochę sobie na te okazję płacze bo potem był najgorszy rok mojego życia ale myślę że teraz czeka mnie tylko to co najlepsze Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie, dzien dobry niedzielnie! Z okazji weekendu i przygotowan swiatecznych troche zwolnilyscie tempo dzieki czemu udaje mi sie byc nawet na biezaco
Zainstalowalam sobie appa na tablet wizazowego i zaraz potestuje cytowanie, bo pisanie z tableta przez przegladarke to jakas porazka!U mnie dzis w planach dzien leniucha, ewentualnie porozkminiam jakby tu poedytowac filmiki z kamery, ale to tylko jak znajde natchnienie. Moja Ania ma troche temperature wiec siedzimy w domu i sie bawimy. Wczoraj zrobilam jeszcze pierogi na swieta, i jak je dopchnelam do zamrazarki to juz tam miejsca na nic nie ma, wiec juz nic robic nie bede, az do wtorku kiedy to przybywa tesciowa- wtedy zostana ostatnie rzeczy do zrobienia- salatka, barszcz itp. Sprzatac bede w poniedzialek. |
|
|
|
#287 |
|
Zadomowienie
|
wrześniówki
![]() Melbi przytulam mocno, dużo u nas dziewczyn po przejściach, ale maluchy czuwają teraz nad Wami i nad rodzeństwem
|
|
|
|
#288 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zadomowienie
|
Testowo wstawiam moja choinke:
ImageUploadedByWizaz Forum1419159894.347930.jpg |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Odowska super gest ze strony teścia! Mój mimo, że sra kasą to jedyne bo to powiedział nam żebyśmy im prezentów nie kupowali bo mamy inne wydatki.. Ale ja mam go w dupie. Co roku dostaję od niego w prezencie pod choinkę jakąś sól do kąpieli i świeczkę... eh..
Ja się spodziewam dziewczynki chciałabym chłopca le nie jest nam dane :p lekarz nam nawet wczoraj pokazał wargi sromowe bo mąż się dopytywał czy na pewno nic nie wyrosło A pajacyk tak, kotek dla tego kupiłam.Super, że już z głowy macie wózek. Buu trzymam kciuki za malutką, żeby jej się szybko polepszyło. A nawilżacz mamy na razie pożyczony taki http://allegro.pl/nawilzacz-powietrz...891678039.html Pożyczyliśmy na razie żeby zobaczyć jak koty będą reagować bo większość jest ultradźwiękowych a zwierzęta różnie reagują na ultradźwięki. No ale moje koty mają pod ogonami te ultradźwięki i interesuje je tylko co to jest? I co to z tego leci? ![]() Więc dziś lecimy kupić ale taki troszkę inny bo ma więcej funkcji a wygląda jak hełm lorda wadera
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Mleb przytulam
![]() Z tymi spacerkami to może być różnie, bo jak będzie ciepło to można wychodzić ( a z pogodą nigdy nic nie wiadomo)...my kupujemy zestaw z fotelikiem ( bo w zestawie taniej wychodzi ), także fajnie by było jakby doszedł przed rozpakowaniem, jak nie to może się od kogoś pożyczy na przyniesienie ze szpitala... No i mam dwie rady od znajomej. Otóż jak będą mrozy można wystawić wózki, materace na trochę na dwór co by roztocza powybijać bo w nowym też mogą być dziadostwa. Druga rada, to kupić sznurówki długie do rożków, bo mówiła mi, że te rzepy czasami zawodzą, w sensie, że dziecko jest małe/duże i na rzep nie łapie, a wstążki się ślizgają i spadają.
31.12.13 ![]() 6.2.15 Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-12-21 o 12:11 |
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie zajadam piernikami
![]() Mi moj gin mowil tez ze cukier do 140 to jeszcze spoko, tym bardziej jak to sa wpadki. Ja mialam koszmarna noc :/ snilo mi sie ze urodzilam 22.12 do tego nie corke a syna i jeszcze przy wypisie zamiast dziecka dali mi lalke :/ Ewa duzo zdrowka ![]() Buu dla Twojej cory tez ![]() Odowska dla tescia Mlebi ciekawe kiedy bedziesz miala to cc Ilonka okropna ta kolezanka, juz pamietam jak cie kiedys olala .. jeszcze ciasto mialas.. zjadlabym za nia
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
Zia testowo wstawiona choinka super!
Przeklęte, koleżankę kopnęłabym w du.. za takie numery. Dobra ja lecę chlebek wyjąć z piekarnika. Ewek mam prośbę, wyślij mi swój przepis na chleb na priv. Mlebi Ty też jak możesz
|
|
|
|
#294 | |
|
Zadomowienie
|
Nie, od ponad tygodnia jestem już w domku
Ale się wyspaałam przez pierwsze dni Teraz już zaczyna mnie trochę nosić, więc pożytkuję energię na pranie, prasowanie ubranek, próbowanie nowych przepisów. Wyprawka dla córeczki już praktycznie gotowa, teraz biorę się za siebie, bo nie mam prawie nic do torby szpitalnej. Na szczęście nic nie zapowiada przedwczesnego porodu Na ostatniej wizycie mała ważyła równe 1,5kg i była już odwrócona główką w dół, więc rokujemy na poród naturalny. Jutro będę w Rzeszowie i planuję wstąpić wypytać o szczegóły w Pro Familii. Niestety nie wyszło nam ze szkołą rodzenia, edukuję się sama trochę z książek, trochę z internetu. Cytat:
A dziś w nocy miałam głupie wrażenie, że obudziło mnie własne chrapnięcie
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie Ala.. ten pajacyk cudny
|
#296 | ||
|
Zadomowienie
|
Wlasnie Alunia, kombinezon cudny!!!
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
Logasia, wypoczywaj ile sie da. Trzymam kciuki za Marcinka, od kiedy jest w szpitalu to ciagle o Was mysle.... Ile marcin ma lat? sama mam 2,5 latke i nawet mi sobie trudno wyobrazic ten stres... A tu jeszcze i ciaza twoja zaawansowana i swieta.... Nocujecie z nim w szpitalu? |
||
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Melduje tylko ze u nas zapalenie pluc :-( Juz oczywiscie uryczana jestem cala Mamy skierowanie do szpitala jakby bylo gorzej,w sensie jakby nie mogla oddychac,pogorszylo sie mamy nie czekac tylko jechac,na razie jestesmy w domu Juz w aptece myslalam ze sie rozrycze jak zrobilam kolejke na 10osob a babka mi mowi ze mam zle wypisana recepte i mi leku dac nie moze refundowanego A po 15min klocenia sie okazalo sie ze ona zle patrzyla na cos,myslalam ze ja zabije a ludzie chyba chcieli zabic mnie |
|
|
|
#298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprosze o kawalek paschy przeslany golebiem pocztowym.... Uwielbam! |
|
|
|
|
#299 |
|
Konto usunięte
|
madzia co za sen. koszmar
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- bu po leku pewno będzie lepiej ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#300 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buu007- co za okropny sezon chorobowy tu na watku. Trzymajcie sie cieplutko z coreczka! ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Odowska tescia masz z gestem... A wozek super wybraliscie. Ewek, lezysz i wypoczywasz? Jak opisalas swoje plany na weekend to az sie za glowe zlapalam- i jeszcze robotki... Przy lezeniu na pewno dziergasz co ?---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- MaladT, kuruj sie. Jak ci za pare dni nie przejdzie to moze zadzwon do lekarza? Bo moze antybiotyk jest niedobrany? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

u mnie 56
Trzymaj sie. Myślę, ze po trzech dniach brania antybiotyku powinnaś czuć poprawę. 
a jak mało już dni zostało

A jak dzieci sie czują? Odpoczywaj 

dla tescia
Ale się wyspaałam przez pierwsze dni