![]() |
#151 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W kwietniu wszystkowątek u Cieciorki
Hej
![]() Może znalazłabyś coś u mnie na wymiankę za: - Folia magnetyczna do stworzenia własnej palety magnetycznej lub podklejenia cieni - Bananowy szampon TBS- nowy - Khadi: jasny brąz 81g - Wosk sylikonowy do aparatu ortodontycznego w małym opakowaniu z lusterkiem - Torebka Accesorize ![]() ? ![]() Proszę o odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Raczkowanie
|
Jakoś przeżyję, moja arbuzowa też mniej więcej tyle ma :p ale bardzo bym prosiła tej glinki tak na 2 użycia, na samą twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
hej
cos za sylweco próbki i tusz YR? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
hej cos za koncentrat YR, szampon bananowy TBS, Ziaje?
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Balsam pierniczkowy Farmona 1/3 Tulsi- indyjskie zioła w pudrze do włosów, szczególnie polecane do włosów przetłuszczających się ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Może coś wyszukasz za
Pszeniczno owsiany szampon Sylveco, maska Anti-Age Organique (z ubytkiem). próbki sylveco khadi 1 farbę poza mam w zapasach ukochany kremik https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ujacy-24h.html Pozdrawiam Anna
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Raczkowanie
|
Wpadło mi u ciebie w oczy kilka rzeczy:
- khadi orzechowy brąz - sylveco lekki krem brzozowy próbki - o ile termin ważności jest ok - folia magnetyczna - odyspka Lily lolo China Doll - odyspka Lily lolo Warm Peach - pompka do revlon colorstay
![]() Edytowane przez rozdwojona Czas edycji: 2015-03-30 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Welcome to Jamrock
|
coś u mnie? podoba mi się torebka
http://s152.photobucket.com/user/cie...756-1.jpg.html i cos z kolorówki, pielęgnacji |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Chciałabym sprecyzować nasze wzajemne oczekiwania
![]() Przejrzałam jeszcze raz dokładnie twój wątek i spodobały mi się jeszcze kolczyki z kwadratowymi szklanymi koralami w wersji czerwonej. Ile chcesz odsypki różu oraz skrobi ? Czy chcesz wszystkie słoiczki? Dalej interesuje cię pędzel Avon? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
Na wymianę mam jedynie odsykpę różu, mogę ją zrobić do połowy czyli 2 g. Nie chcę się rozstawać z całością, bo go bardzo lubię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Raczkowanie
|
Mogę ci odsypać 40 ml skrobi do woreczka lub opakowania po kremie ochronnym bambino 75ml. Jeśli chodzi o pędzel to nie można wsypać do niego proszku, skuwka trzyma się dobrze - nie spada z pędzla.
Dziękuję nie jestem zainteresowana woskiem. Dąże do minimalizmu w szafie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Raczkowanie
|
Z chęcią przyjełabym małe próbki baz (tak na użycie 1-2 do oczu). Ale ty coraz mniej rzeczy ode mnie chcesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
Włosy mam za ramiona. Zupełnie nie wiem ile potrzebuję khadi, chcę ją spróbować pierwszy raz. Z tego co piszesz to może zainteresuje cię szary filc o grubości 3 mm - jest na tyle wytrzymały, że uszyłam sobie z niego futerał na telefon i tablet. Pisałam jeszcze że zainteresowałyby mnie jeszcze kolczyki z kwadratowymi szklanymi koralami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
hej.
podoba mi sie sporo rzeczy u Ciebie. najbardziej revlon 300 + pompka i lirene 207. a takze bell cc 22. co do probek azjatyckich nic wiecej nie mam . musz sprawdzic czy lioele i signature nadal mam. lioele bylo purple ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Witam, może znajdziesz coś u mnie za Tresor MR? Oddam pół wątku
![]()
![]() |
#169 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o kolczyki z czerwono-żółto-przeżroczystymi szkiełkami.
Filc się trochę mechaci w zależności od używania: etui na tablet (zdj 1. i 2.) jest często wykorzystywane nie tylko do przenoszenia tabletu ale też jako podpórka i ma się gorzej w porównaniu do etu na tel (zdj. 3), które też cały czas używam. Oba mają ok. roku. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Raczkowanie
|
To może wymieńmy się tak:
- khadi orzechowy brąz 50g - sylveco lekki krem brzozowy próbki - 4szt - folia magnetyczna 10x10 - próbka Lily lolo China Doll - próbka Lily lolo Warm Peach - pompka do revlon colorstay - kolczyki kamyki czerwono-zółto-przeżroczyste za: - słoiczki z sitkami - olejek z róży - odsypkę skrobii 60 ml (woreczek czy puszka po kremie bambino?) - 20 ml glinki zielonej - 10 ml glinki czerwonej - 10 ml spiruliny - działa ale ma zapach pokarmu dla rybek, czyli po prostu śmierdzi, mogę zamiast niej dać np. 10 ml glinki białej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Raczkowanie
|
To może 40 ml skrobi i 30 ml glinki zielonej, 20ml czerwonej? Chciałabym przynamniej 5 ml Warm Peach.
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ok, również będę miała czas na wysyłkę dopiero po świętach. Zaraz wyślę ci adres na PW. ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Hej, też chciałam ci napisać, że będę mogła wysłać przesyłkę dopiero po świętach. Postaram się być na poczcie we wtorek (7.04).
![]() Edytowane przez rozdwojona Czas edycji: 2015-04-06 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Tak jest, przyklepujemy
![]() ![]() Ślę z fołna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Okej.
Mogę chcieć, a co mi tam ![]() ![]() ![]() Ślę z fołna ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Oukej, to możemy tak zrobić ![]() ![]() Ślę z fołna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
secret essence su:m37 to takie serum wodniste. fajnie napina skore
![]() maseczka white detox po nalozeniu zaczyna bablowac i pienic sie. mnie laskocze dlstrgo nie moge jej uzywac ![]() czyli podsumowujac ja u Ciebie jestem zainteresowana: revlon cs 300 + pompka (gdybys chciala to wzielabym obie pompki ktore masz) lirene city mat 207 bell cc kolor 22 i chetnie bym wziela probki kremu sylveco. gdybys cos jeszcze u mnie dla siebie znalazla to moglabym przygarnac szampon bts bananowy ale to bez nacisku oczywiscie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Rozeznanie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
podobają mi się u Ciebie: próbki BB glinka ghassoul duże próbki/odsypki minerałów Widzisz coś u mnie?
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
czyki podsumowujac wymiana wyglada tak:
ode mnie serum bielenda plyn micelarny tolpa probka su:m37 esencja od Ciebie: revlon 300 polowa plus pompka bell cc kolor 22 lirene city mat 207 probka sylveco wosk zgadza sie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie niektóre kosmetyki, znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.