Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-21, 14:28   #2551
JoaMro
Raczkowanie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Tam sa piekne rzeczy, ale powiem ci ze trzeba uwazac na rozmiary w hm, mam na 56 dwa komplety ktore chce zabrac do kliniki, na dzien dla maluszka, ale wydaja mi sie troszke wieksze niz typowe 56 ktore mam w szafie, ale sa mniejsze niz 62 np.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Na twoim miejscu sama bym spanikowala, i wypytala dokladnie lekarza. Ja musze isc w tym tygodniu, spytac czy nie zrobi mi badania na bakterie, bo mam juz dosc. Antybiotyki nie pomagaja, wlasciwie to znowu potrzebuje nowy, bo zaczelam sie drapac, piecze mnie, czesto siusiam, a o fiku miku moge zapomniec. Wczesniej nic nie mialam, a i tak antybiotyki nie pomogly, i doszlo to. Nawet kupilam dodatkowo specialny plyn do higieny intymnej w aptece podczas ciazy i po porodzie na bazie ziolek. I dzis z TZ rozmawialam wlasnie o tym czy bakterie takie nie szkodza przy porodzie maluszkowi. I nie wiem nic o tym, wiec musze sie zapisac szybko na wizyte i podpytac lekarza.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

co robisz na obiadek
Kusicie od rana ciastami a ja nie mam piekarnika

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

super! za wizyte
A przepraszam, że tak wścibsko spytam, mam nadzieję, że się nie obrazicie z tż. Ale czy za każdym razem jesteś tylko ty leczona tym antybiotykiem? Czy twój małżonek również? Bo może on też ma te bakterie. Panowie zwykle nie mają dolegliowści albo mają dużo mniej nasilony. I ty sie wyleczasz a potem po fiku miku łapiesz znowu? Może twój tż powinien też dostać ten antybiotyk?

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
dziewczyny, szary czy granat? generalnie lubię wszechobecną czerń, ale niestety nie ma opcji cały czarny Spacerówke udało mi się dorwać z czarną wkładką, gdzieś została na magazynie jeszcze z serii Comfort

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

ale super!! jak dobrze, że wszystko jest ok, trochę stresu w ciąży miałaś przez te problemy
Ja też głosuję za granatem (choć dołącze do Aluni i przyznam, że mi się podoba czerwony, ale gdybym była bardziej "zimnolubna" jeśli chodzi o kolory to z tych dwóch granat!)
Stary 2014-12-21, 14:32   #2552
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek dziewczyny
Witam się niedzielnie wczoraj zaczęłam 31tc i byłam na usg pomiarowym Moja żabcia mierzy ok 45 cm i waży 1600g Torbiele się wchłonęły i nie ma po nich śladu, nereczki też takie jak być powinny przepływy i wszystko inne w jaknajlepszym porządeczku pięknie rośnie. Ułożona główką w dół. Próbował stopy jej zmierzyć to musiał ją poszturchać bo oczywiście w żołądku trzyma. Plecki ma z prawej strony. Jest piękna i robiła śliczne minki. Ćwiczy odruch ssania, midać było jak rusza bródką Mój mąż śmiał się i mówi "ale lambadziara jeszcze w brzuchu a już dziubek do zdjęcia robi"
Dostaliśmy piękne zdjęcie tego dziubka na papierze fotograficznym.
No to się pochwaliłam a teraz czas do roboty, kuchnia czeka.

super, że z małą wszystko w porządku i już ile waży
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 14:40   #2553
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
A przepraszam, że tak wścibsko spytam, mam nadzieję, że się nie obrazicie z tż. Ale czy za każdym razem jesteś tylko ty leczona tym antybiotykiem? Czy twój małżonek również? Bo może on też ma te bakterie. Panowie zwykle nie mają dolegliowści albo mają dużo mniej nasilony. I ty sie wyleczasz a potem po fiku miku łapiesz znowu? Może twój tż powinien też dostać ten antybiotyk?

Ja też głosuję za granatem (choć dołącze do Aluni i przyznam, że mi się podoba czerwony, ale gdybym była bardziej "zimnolubna" jeśli chodzi o kolory to z tych dwóch granat!)
Nie obrazam sie no cos ty Tak, tylko ja jestem leczona antybiotykiem, lekarz nawet nic nie wspomnial o moim TZ. a to juz trzeci raz jak je bralam, i znowu potrzebuje. Ostatni raz skonczylam brac antybiotyk , to TZ chcial jeszcze odczekac kilka dni z fiku miku, a i tak infekcja wrocila i to jeszcze gorsza.
No a druga sprawa byc moze mniej wazna, TZ nie odczuwa zadnych dolegliwosci, bierze prysznic 2 do 3 razy dziennie, nigdy sie nie drapal w tym miejscu, wiec nie przyszloby nam do glowy, ze to od niego sie zarazam. A zaczelo sie u mnie od irytacji krocza, miedzy pipcia a odbytem ( przepraszam ze tak doslownie :/ ), bolalo jak cholercia, przepisywal antybiotyk, i tak dwa razy a za trzecim, to jeszcze gorzej bo zaczelam sie drapac. i teraz tez jeszcze gorzej niz wczesniej, bo piecze nawet podczas zalatwiania sie, i czasami widze na bieliznie cos czego nie lubie widziec nie wiem co to, ale to denerwujace nigdy w zyciu nie bylam w tym miejscu zarazona ani nic a teraz to jakis koszmar mam jeszcze krem z tej samej nazwy co antybiotyk. ale on to tylko na chwile pomoze. a na drugi dzien to samo.
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 14:40   #2554
aaakarolina
Wtajemniczenie

ale mnie dziś plecy bolą
jestem u mamy na urodzinach a leżę cały czas na kanapie i wstaję tylko na jedzenie ale może to już najwyższy czas żeby coś zaczęło boleć, do tej pory miałam szczęście i wszystkie dolegliwości mnie raczej omijały :p
Stary 2014-12-21, 15:09   #2555
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Nouvelle-, nusiekowa dzieki za przepisy na serniczek. W piatek zrobie, ale z przepisu nusiekowej jest chyba na podwójna porcję, albo wyższy dużo.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 15:13   #2556
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Nouvelle-, nusiekowa dzieki za przepisy na serniczek. W piatek zrobie, ale z przepisu nusiekowej jest chyba na podwójna porcję, albo wyższy dużo.
mój jest na dużą blachę

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 15:59   #2557
anyolek
Zadomowienie

Myślicie, że mimo to, że ciągle jestem na antybiotyku mogę wziąć globulkę Canesten (Clotrimazol) na grzbicę? Przypałętała mi się chyba przez te ilości antybiotyków przez ostatnich kilka miesięcy Nie wiem, czy jest sens, skoro następny antybiotyk mam przepisany na conajmniej 28 dni, ale czasem tak mnie juz swędzi, że nie daję rady
Stary 2014-12-21, 16:25   #2558
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki za przepis - zrobię we wtorek ten sernik. A blacha okrągła czy prostokątna?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Aluniu super ze wszystko ok,!
Anyolek kochana nie baw się sama w lekarza.. Płód to w 1 trymestrze mamy a od bodajże 14tyg to jest dziecko... Zaszkodzić sobie tylko możesz!

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Co do gkobulek przy antybiotyku - wskazane..

Crystal a masz może możliwość do leku z nystatyna? Ja taki dostalam ulga po 1 dniu ale wybrałam 5 gkobulek. W PŁ na receptę... Wiem kochana co czujesz sama od 5 miesięcy chodzę z grzybem a od miesiąca nic, zero... I oby juz nie wrocilo bo se w łeb strzele to jest takie denerwujące...
Kiedyś miałam taki stan ze swedziało mnie w pipcie i odbycie. Potrafiłam przez sen palca w pupę wsadzić i drapac tak mnie swedziało ale to po silnym zapaleniu płuc parę lat wstecz. ;/
Stary 2014-12-21, 16:57   #2559
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za przepis - zrobię we wtorek ten sernik. A blacha okrągła czy prostokątna?

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Anyolek kochana nie baw się sama w lekarza.. Płód to w 1 trymestrze mamy a od bodajże 14tyg to jest dziecko... Zaszkodzić sobie tylko możesz!

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Crystal a masz może możliwość do leku z nystatyna? Ja taki dostalam ulga po 1 dniu ale wybrałam 5 gkobulek. W PŁ na receptę... Wiem kochana co czujesz sama od 5 miesięcy chodzę z grzybem a od miesiąca nic, zero... I oby juz nie wrocilo bo se w łeb strzele to jest takie denerwujące...
Kiedyś miałam taki stan ze swedziało mnie w pipcie i odbycie. Potrafiłam przez sen palca w pupę wsadzić i drapac tak mnie swedziało ale to po silnym zapaleniu płuc parę lat wstecz. ;/
Prostokątna

Stary 2014-12-21, 17:09   #2560
smv
Zakorzenienie

Dziękuję i bierz szary wózek
boli mnie powieka górna oka prawego. Macie takie coś ze wam wyrasta taki babelek z wodą na granicy powieka-rzesy? Mi się takie coś zrobiło może 1mm i próbowałam to zdrapac i teraz boli buu
Stary 2014-12-21, 17:21   #2561
nouvelle2
Zakorzenienie

Ubraliśmy choinkę, jednak jest prawdziwa

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
boli mnie powieka górna oka prawego. Macie takie coś ze wam wyrasta taki babelek z wodą na granicy powieka-rzesy? Mi się takie coś zrobiło może 1mm i próbowałam to zdrapac i teraz boli buu
Z tym kolorem to chyba zrobię losowanie

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
A to nie jest jęczmień?

Stary 2014-12-21, 17:24   #2562
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
Dzisiaj też dostaliśmy tel od 12 letniego bratanka Tżta że zaprasza nas na swoje urodziny dzisiaj zdenerwowałam sie bo napewno jego rodzice planowali urodziny itp.wczesniej.a nas proszą jakby zwolniło sie miejsce przy stole i Nami chca zapchac puste miejsce , żal.pl
I teraz co mu kupić.jak łepek ma wszystko....
A my już na rezerwie finansowej
Trochę nieładnie. Ja bym chyba nie poszła w tej sytuacji i powiedziała, że mam już inne plany. Nie lubię takiego zapraszania na ostatni moment

A ja się dziewczyny muszę pochwalić Byłam w tesco i kupiłam 5 par body z krótkim rękawkiem na rozmiar do 3 miesięcy i śpiworek Disney'a na 0-6 miesięcy
Stary 2014-12-21, 17:28   #2563
EdithS
Zadomowienie

Hej Dziewczyny,

dopiero znalazłam chwilkę by Was doczytać do końca. Goście odjechali, a ja siedzę z wypełnionym brzuchem, tż przyniósł świeżutkie pączki i nie mogłam się oprzeć

nouvelle2 mi się oliwkowy podoba, a zaraz po nim granat
crystal25 śliczne zakupy!

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
dziewczyny ja już po. Wszystko jest ok Iga jest dalej Igą, wielkoludem nie będzie, waży teraz 1191 g, ale pani doktor.powiedziała, że jest w normie, a ja jej ufam
także niunia nie ma się co martwić, po prostu będziemy miały mniejsze dzieciaczki
poza tym wszystkie pomiary dobre, szyjka zamknięta i długa, mogę wszystko robić normalnie i chodzić na ćwiczenia
kolejne usg 24 stycznia więc nie będę musiała długo czekać
może później uda mi się wstawić zdjęcia, chociaż śpię dziś u rodziców i nie wiem czy mają kabelek...
ale fajnie przed świętami usłyszeć takie dobre wiadomości
super!! !!
no i wózek ładny upolowałaś, jesteś zdecydowana go kupić?

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Nam się dziś udało załapać na usg III trymestru Wszystko w normie, pani doktor stwierdziła prawidłowy rozwój narządów żeńskich, więc TZ nie miał co marudzić i pojechaliśmy do galerii i malutka dostała sukieneczke i body z kappahla Waży 1450, ma długie nóżki i ułożona jest główką do dołu.

I negocjuje wózek, trzymajcie kciuki
gratula cje! zakupy słodkie!

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny niedobrze ;(

Albo zarazilam sie Toxo albo laboratorium sie pomyliło !!
Prosze mi podajcie normy IGG i IGM w waszych laboratoriów !

Dzięki ;-*
Z małym ok 1025 g 26w5d ale ta toxo to bardzo poważna choroba w ciazy
trzymam mocno kciuki, by sprawa się wyjaśniła, dobrze, że robisz kolejne wyniki, czekamy razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny a ja ciągle w rozjazdach. Wczoraj byliśmy na wizycie. Jagódka waży równiusieńko 1 kg lekarz powiedział, że to ok zwłaszcza przy cukrzycy. Że lepiej mniej niż za dużo. No i powiedział, że jak będzie cukier pod kontrolą mogę rodzić naturalnie

Widziałam zdjęcie 3D którejś z was, przepiękne już takie śliczne rysy buźki

Lecę trochę was nadrobić
za wizytę!

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Marcia super, że wizyta udana jak poszły negocjacje wózków?

Meganka to normalne, że sie martwisz
Pewnie każda z nas w Twojej sytuacji by sie zastanawiała nad tymi wynikami i martwiła do poniedziałku. Po to tu jesteśmy aby siebie wspierać i podnosić na duchu. Bedzie dobrze kochana

Ja dzisiaj cały dzien w biegu, ostatnie zakupy, bo do bigosu składników zabrakło a na drogach szał. Każdy jeździ jak chce, samowolka totalna

Popakowalam dzisiaj prawie wszystkie prezenty, jeszcze dla Tzta mi został do spakowania

Pochwale sie naszą choinką
choinka piękna ten szał przedświąteczny zawsze mnie dobija i brak kultury ludzkiej, zamiast z okazji świąt trochę dobra sobie okazać, to ludzie są wobec siebie jak atakujące wilki

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za porady- ale wkońcu nie zaczęłam brać tego antybiotyku... Strasznie się popłakałam w nocy, nie mogłam się uspokoić po przeczytaniu w necie, że antybiotyki z tej grupy mogą ''nieodwracalnie uszkodzić płód'', poza tym na forach angielskich wycztałam, że położne tego leku starają się unikać i zwykle nie przepisują... Z drugiej strony kiedy odbierałam lek z apteki, farmaceuta spytał, który to trymestr ciąży, a kiedy powiedziałam, że końcówka 2, jeszcze się upewnił czy to na 100% nie jest I trymestr! Wciąż nie wiem co mam robić, we wtorek mam wizytę u położnej, wtedy jeszcze ją pomolestuję pytaniami

W dodatku bakteria, którą mam nazywa się Klebsiella Pneumoniae- czyli pałeczka zapalenia płuc- ponoć niebezpieczna dla rodzącego się dziecka Dlatego sama jestem w kropce

W nocy chyba z 10 razy wstawałam na siku, a teraz mam takie uczucie parcia na pęcherz- nie wiem, czy to mała się tak ułożyła i ciśnie, czy dopada mnie zapalenie pęcherza
rozumiem, że masz obawy, ale jednak wzięłabym ten antybiotyk, bo wydaje mi się, że mniej zagrozi dziecku niż rozwijająca się bakteria

Cytat:
Dzieńdoberek dziewczyny
Witam się niedzielnie wczoraj zaczęłam 31tc i byłam na usg pomiarowym Moja żabcia mierzy ok 45 cm i waży 1600g Torbiele się wchłonęły i nie ma po nich śladu, nereczki też takie jak być powinny przepływy i wszystko inne w jaknajlepszym porządeczku pięknie rośnie. Ułożona główką w dół. Próbował stopy jej zmierzyć to musiał ją poszturchać bo oczywiście w żołądku trzyma. Plecki ma z prawej strony. Jest piękna i robiła śliczne minki. Ćwiczy odruch ssania, midać było jak rusza bródką Mój mąż śmiał się i mówi "ale lambadziara jeszcze w brzuchu a już dziubek do zdjęcia robi"
za wizytę! o wreszcie postawny wagowo Maluszek, jak u mnie
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 17:46   #2564
smv
Zakorzenienie

Nie nie jęczmień to nie jest mam nadzieje ze przejdzie mi to oko.. Juz herbatę położyłam na oko wiec powinno być dobrze chyba jestem godna i coś musze zjeść heh.
Stary 2014-12-21, 18:18   #2565
Hottie07
Zakorzenienie

cześć mamusie

ale dzień , tyle się wczoraj narobiłam, że ledwo dziś żyję i głowa mnie boli okropnie....

za wszystkie wizyty

piękne te wasze choinki - my naszą ubierzemy we wtorek

meganka nie martw się - na pewno wszystko będzie dobrze

nouvelle2 śliczny ten wózek, jaki kolor nie wybierzesz - będzie super

anyolek ja biorę leki na ciśnienie, na których jest napisane, że producent nie wie czy one nie uszkadzają płodu - natomiast mój lekarz powiedział, że są jedynymi, które mi może przepisać. Jakby ich nie brała - to szpital. Myślę, że to chyba jest wybór lekarza między większym złem a mniejszym...
Stary 2014-12-21, 18:27   #2566
meganka18
Rozeznanie

Przepraszam ze nie pisze ale jakoś próbuje sobie wyszukiwać zajęć aby nie myślec o wynikach ... Jutro ide do Gin który pracuje w CMUJ na Kopernika - ide przez Medicover wiec zapytać o jej zdanie nie zaszkodzi poproszę aby mi zleciła te badania raz jeszcze w Medicover będe miała je bezpłatnie a wczoraj zapłaciłam 130 zł a i tak musze je zrobić w 2 lub 3 laboratoriach ( bedzie jeszcze wynik jutro wieczorem po 20 - przynajmniej zawsze tak było )

Strasznie mnie stresuje jutrzejszy dzien ;(
Dzis w nocy w główkę miałam tylko IGG IGM i malutkie dziecko któremu pobierano krew - paranoja jakaś ;:
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 18:31   #2567
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Ubraliśmy choinkę, jednak jest prawdziwa
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Z tym kolorem to chyba zrobię losowanie

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

A to nie jest jęczmień?
śliczna choinka my jutro kupujemy w ogóle tyle rzeczy mamy jutro do zrobienia, że chyba o 6 rano musimy wstać

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Trochę nieładnie. Ja bym chyba nie poszła w tej sytuacji i powiedziała, że mam już inne plany. Nie lubię takiego zapraszania na ostatni moment

A ja się dziewczyny muszę pochwalić Byłam w tesco i kupiłam 5 par body z krótkim rękawkiem na rozmiar do 3 miesięcy i śpiworek Disney'a na 0-6 miesięcy
dawaj zdjęcia

też byłam dzisiaj w Teco, ale nie miałam nawet sił oglądać rzeczy

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,

dopiero znalazłam chwilkę by Was doczytać do końca. Goście odjechali, a ja siedzę z wypełnionym brzuchem, tż przyniósł świeżutkie pączki i nie mogłam się oprzeć

super!! !!
no i wózek ładny upolowałaś, jesteś zdecydowana go kupić?
pojadę go jeszcze zobaczyć na żywo, bo tak w ciemno to się trochę boję...ale zakochałam się w nim i mam nadzieję, że wszystko będzie z nim ok poczytałam opinie, w większości są bardzo dobre. No i będę miała problem z kolorem, ale już mówiłam, że zrobię tu ankietę

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość
cześć mamusie

ale dzień , tyle się wczoraj narobiłam, że ledwo dziś żyję i głowa mnie boli okropnie....

za wszystkie wizyty

piękne te wasze choinki - my naszą ubierzemy we wtorek

meganka nie martw się - na pewno wszystko będzie dobrze

nouvelle2 śliczny ten wózek, jaki kolor nie wybierzesz - będzie super

anyolek ja biorę leki na ciśnienie, na których jest napisane, że producent nie wie czy one nie uszkadzają płodu - natomiast mój lekarz powiedział, że są jedynymi, które mi może przepisać. Jakby ich nie brała - to szpital. Myślę, że to chyba jest wybór lekarza między większym złem a mniejszym...
odpoczywaj teraz!

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Przepraszam ze nie pisze ale jakoś próbuje sobie wyszukiwać zajęć aby nie myślec o wynikach ... Jutro ide do Gin który pracuje w CMUJ na Kopernika - ide przez Medicover wiec zapytać o jej zdanie nie zaszkodzi poproszę aby mi zleciła te badania raz jeszcze w Medicover będe miała je bezpłatnie a wczoraj zapłaciłam 130 zł a i tak musze je zrobić w 2 lub 3 laboratoriach ( bedzie jeszcze wynik jutro wieczorem po 20 - przynajmniej zawsze tak było )

Dzis w nocy w główkę miałam tylko IGG IGM i malutkie dziecko któremu pobierano krew - paranoja jakaś ;:
wiem, że się pewnie nie da, ale postaraj się nie denerwować trzymam kciuki żeby wszystko było ok!!
Stary 2014-12-21, 18:34   #2568
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
śliczna choinka my jutro kupujemy w ogóle tyle rzeczy mamy jutro do zrobienia, że chyba o 6 rano musimy wstać

dawaj zdjęcia

też byłam dzisiaj w Teco, ale nie miałam nawet sił oglądać rzeczy

pojadę go jeszcze zobaczyć na żywo, bo tak w ciemno to się trochę boję...ale zakochałam się w nim i mam nadzieję, że wszystko będzie z nim ok poczytałam opinie, w większości są bardzo dobre. No i będę miała problem z kolorem, ale już mówiłam, że zrobię tu ankietę

odpoczywaj teraz!
przyznaję , lezę i nic nie robię tzn czytam was i oglądam róznę rzeczy - oczywiście dzieciowe

Cytat:

i bardzo dobrze, nie myśl, zajmij się czymś - jutro na pewno wszystko się wyjaśni i będą super święta

nouvelle2 mówiłaś ostatnio, że nie możesz znaleźć - ciemnoszary - ale prawie jak czarny
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wy...-133749-1.html
Stary 2014-12-21, 18:38   #2569
lesyeux
Zadomowienie

My już po imprezce urodzinowj żal.pl.

Mogłam w domu zostać, tylko zgłodniałam
i zaraz szykuje bułki z mortadelą
I i słodką herbatką

Zmykam robić te bułki
Stary 2014-12-21, 18:56   #2570
smv
Zakorzenienie

Eh wiedziałam że nie mam się czym cieszyć w związku z umowa. Zadzwoniła dyr. Ze umowa będzie po nowym roku ze nie zdąży jestem zła i wściekła a TŻ aż się boję powiedzieć.. Nie dość ze 4 miesiące czekałam to jak się okazało ze się mi ta umowa należy to teraz będą mi przekładać termin podpisania.. Masakra
Stary 2014-12-21, 19:07   #2571
Hottie07
Zakorzenienie

Cytat:
Eh wiedziałam że nie mam się czym cieszyć w związku z umowa. Zadzwoniła dyr. Ze umowa będzie po nowym roku ze nie zdąży jestem zła i wściekła a TŻ aż się boję powiedzieć.. Nie dość ze 4 miesiące czekałam to jak się okazało ze się mi ta umowa należy to teraz będą mi przekładać termin podpisania.. Masakra
nie stresuj się - i tak tego nie przeskoczysz, a na pewno umowę dostaniesz.
głowa do góry
Stary 2014-12-21, 19:12   #2572
smv
Zakorzenienie

Najbardziej się boję reakcji męża bo będzie na mnie zły ze nie postawiłam się tylko się zgodziłam jak zwykle bo nie jestem z tych co się kłócą ;( nie umiem walczyć o swoje.. Gdyby nie doping TŻ tej umowy bym nie dostała a tak to "wychodzilam" ją ;/
Stary 2014-12-21, 19:15   #2573
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
nie denerwuj się, teraz święta, szkoda humoru na takie rzeczy
a pracodawca zachował się niestety bardzo słabo no ale cóż nie przeskoczysz tego...
Stary 2014-12-21, 19:50   #2574
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieńdoberek dziewczyny
Gratki.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 19:52   #2575
meganka18
Rozeznanie

Ok dziewczyny - jutro dam Wam znac co z Tym IGG czy nadal dodatnie bo jezeli tak to znaczy ze dobrze by było zeby te dziewczyny ktore miały oba te parametry ujemne IGG i IGM na początku ciazy - wykonywały za kazdym razem zarowno IGG i IGM bo jak widac mogą byc wyjątki ;/
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 19:55   #2576
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
witajcie

Ja pojadłam jak bąku Nas dzisiaj obiad był już o 11 gulasz, ziemniaki,mizzeria:

Wczoraj też popakowałam prezenty,w tesco jest fajna promocja 30% taniej na zestawy kosmetyków

Dzisiaj też dostaliśmy tel od 12 letniego bratanka Tżta że zaprasza nas na swoje urodziny dzisiaj zdenerwowałam sie bo napewno jego rodzice planowali urodziny itp.wczesniej.a nas proszą jakby zwolniło sie miejsce przy stole i Nami chca zapchac puste miejsce , żal.plala:
I teraz co mu kupić.jak łepek ma wszystko....
A my już na rezerwie finansowej

Ja bym zjadła taki sernik wiedeński taki że sam mokry ser, mało ciasta na spodzie, wielkiego kalibru rodzynki . Oczywiscie podany z lodówki:

A kolor wózka. To granat zawsze chciałas też jollza granatowego jak dobrze pamiętam
Ja byłam na ur i się najadlam ze masakra. A niby dużo nie zjadlam he he. Teraz leżę bo zmęczona kurde 3 dni i wigilia wg nie czuje tych świąt nie wiem jak u Was. Ale jakoś szybko się zlecialo.ja dziś kończę 30 tydzień szok

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-21, 19:57   #2577
smv
Zakorzenienie

Niuniu się czas szybko leci
Stary 2014-12-21, 19:58   #2578
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość

O zakupy ja ruszam po świętach na wyprzedaże w styczniu xd

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-12-21, 20:00   #2579
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:

zaraz popatrze coz to takiego dziekuje powiem szczerze ze mam dosc, ten krem daje rade ale to tylko na chwile, a jak znowu ide na siusiu to juz czuje pieczenie i moge sie drapac caly czas. Mowilam TZ ze moze czas zeby mi sprawdzil co za bakterie mam a nie ciagle to samo przepisywal

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Najbardziej się boję reakcji męża bo będzie na mnie zły ze nie postawiłam się tylko się zgodziłam jak zwykle bo nie jestem z tych co się kłócą ;( nie umiem walczyć o swoje.. Gdyby nie doping TŻ tej umowy bym nie dostała a tak to "wychodzilam" ją ;/
ale to nie twoja wina tylko wina dyrektorki. A co ty mozesz, jak za duzo powiesz to tez na nie twoja korzysc to moze byc TZ napewno zrozumie
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-21, 20:00   #2580
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze coś. Tak to jest oni maja czas tylko my musimy wszystko na czas i biegać z każdym szczególem jak to wszędzie bywa.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości