Wątek dla "nerdów" - fanek gier, komiksów, seriali, 9gaga etc. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-23, 00:25   #121
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Dot.: Wątek dla "nerdów" - fanek gier, komiksów, seriali, 9gaga etc.

Jeżeli ktoś zechce zbadać psychikę TYPOWEJ kobiety, to wizaz do tego idealny. Szkoda, że na jakąś psychologię nie poszłam, bo aż bym doktorat z tego napisała i zebrała za niego gruby hajs.
Magiczna moc fejsika.

E no. Jaki offtop? To wątek dla 'nerdów' do pogadania o głupotkach przeplatane z gadaniem o grach.
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 00:26   #122
Taranka
Zakorzenienie

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49445491]Jeżeli ktoś zechce zbadać psychikę TYPOWEJ kobiety, to wizaz do tego idealny. Szkoda, że na jakąś psychologię nie poszłam, bo aż bym doktorat z tego napisała i zebrała za niego gruby hajs.
Magiczna moc fejsika.

E no. Jaki offtop? To wątek dla 'nerdów' do pogadania o głupotkach przeplatane z gadaniem o grach. [/QUOTE]

Oj materiałów na prace z psychologii tu dużo, oj dużo

W sumie rzeczywiście, zapomniałam że na społecznościach siedzimy
Stary 2014-12-23, 00:30   #123
Konto usunięte

A to offtopy takie złe sO?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Spać miałam iść, a wkręciłam się w 'Zgubił obraczke... '. Ehhh. :d
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 00:45   #124
Kriana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nebtu Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam?

Mam za sobą potężny odwyk, a nadal jestem uzależniona od pierwszej części Guild Wars, szczególnie od Factions. Gram w nią od gimnazjum, a taka młoda nie jestem.
Uzależniłam się chyba od gier tego typu w pierwszą grę wciągnał mnie kuzyn i poźniej podsyłał mi kolejne tytuły i tak jest do dziś, gramy w te same gry

Ale to cholerne zjadacze czasu

18.07.2014 <3
18.06.2022 <3
Kriana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 01:05   #125
Taranka
Zakorzenienie

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49445526]A to offtopy takie złe sO?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Spać miałam iść, a wkręciłam się w 'Zgubił obraczke... '. Ehhh. :d[/QUOTE]

Ja też miałam, ale się tylko pod prysznicem wybudziłam i sama nie wiem co mam ochotę robić
Stary 2014-12-23, 06:18   #126
wampir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
W Skyrim Tż nawala aktualnie + oczywiście jego ukochane Eve Online. I wśród znajomych jesteśmy nienormalną parą, bo jak można tak czas tracić
Jak to "czas tracić" - to jedna z najlepszych i najbardziej rozwijających rozrywek

Cytat:
Napisane przez rombek Pokaż wiadomość
Ej, 25zł za kalendarz to jest dużo? Wydaje mi się, że to dosyć standardowa cena
Kartki na 2014 mam i używałam, nowe czekają grzecznie w szufladzie na swoją kolej
Zrób tak jak ja i przeżuć się na kalendarz google Bardzo nerdowskie.

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

O mamo, jutro wigilia... Jadę dzisiaj do rodzinnego domostwa. Mój brat ma nowego Wolfensteina, więc wiem jak spędzę święta

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 08:14   #127
rombek
Wtajemniczenie

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49445131]Nie przepadam za słodyczami oraz jedzeniem ogólnie, ale ten przepis jest tak cudowny i łopatologiczny, że 'robiłabym'. Szkoda, że nie widziałam go w tamtym roku, kiedy na święta sprawiałam Braciszkowi wielki słoik ze słodyczami. :c
http://emamija.blogspot.com/2014/12/...-karmelki.html

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Tyle się tego ścierwa trollowego na wizazu zrobiło teraz... Nawet wymyśliłam sposób, jak ich ograniczyć! Oto sposób: aby założyć wątek (skrajne rozwiązanie - napisać post), konto należy mieć minimum dwa tygodnie.
Ja to mam łeb, jak sklep, co nie? [/QUOTE]

Rany, rany, rany Kocham słodycze i kruche krówki! I teraz mam dylemat tragiczny, czy dieta, czy krówki

Oni są sprytniejsi, niestety, widziałam ostatnio, że łażą po wątkach i piszą posty albo zupełnie od czapy, albo z przekopiowanymi z internetu rzeczami, bo trudniej wyczuć trolla, jak ma na koncie więcej niż trzy posty
Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
No ja swój zwykły na 2014 kupiłam za 12zł chyba z przesyłką już, więc jest różnica :

A skądże, o MNQ trudno zapomnieć.

Przypomniałam sobie o Scandinavia and the World Humona. Cieszę się, że z fandomu Hetalii trafiłam na to
No fakt, jest różnica. Mam może trochę skrzywienie informacje, bo byłam zdecydowana na kartki, więc jedyne inne kalendarze, które widziałam, to te, które rzuciły mi się w oczy w Empiku.

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49444093]Ostatnio MNQ się chyba podnosi, po chwilowym spadku formy. Ale dinozaury zawsze klasa. <3

Extires, ja też! Właśnie przed chwilą Hirołsy wyłączyłam, bo weny nie mam. Chyba się za książkę wezmę. Albo spać pójdę. Kto by tam się uczył do sesji bądź robił projekt zaliczeniowy z Excela. :d[/QUOTE]

Projekt zaliczeniowy z Excela?

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49444438]Rise against, ale zarabiasz piniądze i możesz rozwijać się zawodowo. Zazdroszczę. [/QUOTE]
Mam porównanie, bo i studiuję i pracuję i skłaniam się ku twojemu zdaniu, uczelnia już mnie trochę przestaje bawić Ale poczucie satysfakcji daje, więc do magistra dociągnę.
Cytat:
Napisane przez Taranka Pokaż wiadomość
Ale mniam to wygląda
W tym roku zrobię ślimaczki cynamonowe, nie chce mi się ciasta piec.

A tu filmik który doskonale oddaje moje uczucia po dzisiejszym graniu w Assassin's Creed:

edit: właśnie widziałam, ale nie ma żadnego ciekawego trolla i prawie wszystkie wątki zamknięte Aż sobie mój ulubiony wątek odgrzałam
Ja w tym roku robię sernik i jak się właśnie okazało, kruche krówki

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez wampir Pokaż wiadomość
Jak to "czas tracić" - to jedna z najlepszych i najbardziej rozwijających rozrywek

---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

O mamo, jutro wigilia... Jadę dzisiaj do rodzinnego domostwa. Mój brat ma nowego Wolfensteina, więc wiem jak spędzę święta
Używałam, wolę połączenie papierowy kalendarz + todoist, wydało się, nie jestem nerdem

Mam w domu jakąś starą wersję Wolfensteina, kiedyś mi nie podeszła, może czas na kolejne podejście...

Co do śmiechowych wątasków, to polecam "Wymarzony domek" aka gumoleon
Stary 2014-12-23, 08:14   #128
201608160903
Konto usunięte

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49444438]Rise against, ale zarabiasz piniądze i możesz rozwijać się zawodowo. Zazdroszczę. [/QUOTE]
Też będziesz to robić za parę lat tzn no miło jest być w 30% najlepiej zarabiających wg gusu (Tż jest w 20, a nie zarabiamy jakoś kosmicznie dużo, serio) i wydawać na to, na co się chce, ale niestety u mnie trzeba płacić ratę kredytu, odkładamy na wakacje, na emeryturę/oszczędności i mój mąż rozważnie planuje nasz budżet, więc cierpię. ale później przynajmniej jak mamy na przykład pomysł że w tym tygodniu kupujemy tanie bilety w Ryanairze i gdzieś sobie lecimy to jest z czego zapłacić mamy taki nerdowski program na androida, gdzie wpisujemy oboje i analizujemy swoje wydatki

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49445131]Nie przepadam za słodyczami oraz jedzeniem ogólnie, ale ten przepis jest tak cudowny i łopatologiczny, że 'robiłabym'. Szkoda, że nie widziałam go w tamtym roku, kiedy na święta sprawiałam Braciszkowi wielki słoik ze słodyczami. :c
http://emamija.blogspot.com/2014/12/...-karmelki.html[/QUOTE]
Mniam, mniam. Świetny pomysł na jadalny prezent
ja nieśmiało zapraszam na bloga (w podpisie). wczoraj zrobiłam http://tapenda.blogspot.com/2014/12/...orzennymi.html ten sernik, pycha był

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49445526]A to offtopy takie złe sO?

Spać miałam iść, a wkręciłam się w 'Zgubił obraczke... '. Ehhh. :d[/QUOTE]
O nie, mój ulubiony wątek, durny jak nieszczęście swoją drogą mój jest gubiący, ale obrączka na razie siedzi na palcu

Cytat:

Zazdroszczę, ja nawet laptopa nie mogę włączyć, bo teściowa każe siedzieć przed telewizorem i się w niego gapić. Umieram wtedy z nudów i muszę siedzieć grzecznie i odpowiadać na te wszystkie pytania cioć i babć w stylu czemu nie mam jeszcze dziecka albo czemu chodzę na trening dla facetów (cross fit i sztangi) chcesz się zamienić?
201608160903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 08:22   #129
rombek
Wtajemniczenie

rise, jakiej aplikacji używacie? My Money Zoom i nawet jesteśmy zadowoleni, prosta, ale działa dobrze
Stary 2014-12-23, 09:12   #130
Lottie69
Zakorzenienie

Z tematów na wizażu to czasem poczytuje ten z jajami o Szlachetnej Paczce, historii o dzieciorobach z rumianymi buziami, chcących perfuma i xboxa

Rise_against, ale masz pieniądze i masz za co planować
Moja fortuna to socjal z uczelni, z którego odkładam na prawko, na koncie mam już nawet 1/30 na mieszkanie odłożoną, Yeah! Praca miała być u mnie w regionie, a właśnie wszystkich zwalniają, więc zapowiada się, że będzie trzeba emigrować.

Jak kupię na nowy rok sobie lepszy telefon, to muszę poszukać dobrej apki kalendarza.
Wczoraj cały wieczór słuchałam soundtracku z HoMM3
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 10:46   #131
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
rise, jakiej aplikacji używacie? My Money Zoom i nawet jesteśmy zadowoleni, prosta, ale działa dobrze
Cashdroid pro Polska apka, plus jak mieliśmy jakiś problem to TŻ napisał do właściciela i nam pomógł, pełna obsługa techniczna

Cytat:
Z tematów na wizażu to czasem poczytuje ten z jajami o Szlachetnej Paczce, historii o dzieciorobach z rumianymi buziami, chcących perfuma i xboxa

Rise_against, ale masz pieniądze i masz za co planować
Moja fortuna to socjal z uczelni, z którego odkładam na prawko, na koncie mam już nawet 1/30 na mieszkanie odłożoną, Yeah! Praca miała być u mnie w regionie, a właśnie wszystkich zwalniają, więc zapowiada się, że będzie trzeba emigrować.

Jak kupię na nowy rok sobie lepszy telefon, to muszę poszukać dobrej apki kalendarza.
Wczoraj cały wieczór słuchałam soundtracku z HoMM3
Na mieszkanie w Warszawie nie da się odłożyć, ceny są oderwane od rzeczywitości, ale całe szczęście zarobki też są wyższe niż w reszcie kraju. Jak byłam w Twoim wieku klepaliśmy z TŻtem biedę jako studenciaki - dlatego ja od 2 roku studiów już pracowałam i wyszło mi to na dobre

jakie macie plany na dziś? Ja w ciągu dnia Skyrim , później spotykam się na chwilę z kolegą ze starej pracy, a później idę trochę poćwiczyć. Próbuję się przygotować duchowo do wigilii, ale jakoś słąbo mi idzie
Stary 2014-12-23, 11:18   #132
Konto usunięte

Rombek

rany, rany, rany Kocham słodycze i kruche krówki! I teraz mam dylemat tragiczny, czy dieta, czy krówki

wiadomo, że krówki. :d

oni są sprytniejsi, niestety, widziałam ostatnio, że łażą po wątkach i piszą posty albo zupełnie od czapy, albo z przekopiowanymi z internetu rzeczami, bo trudniej wyczuć trolla, jak ma na koncie więcej niż trzy posty

rozwijają się... Dlatego pisanie postów dozwolone 2 tygodnie od założenia konta.

no fakt, jest różnica. Mam może trochę skrzywienie informacje, bo byłam zdecydowana na kartki, więc jedyne inne kalendarze, które widziałam, to te, które rzuciły mi się w oczy w empiku.

projekt zaliczeniowy z excela? :d

Kolokwium już miałam, a jeszcze trzeba pokazać pani, że się potrafi zastosować poznane funkcje w praktyce. Robota szybka, ale się tak nie mogę za to zabrać...

mam porównanie, bo i studiuję i pracuję i skłaniam się ku twojemu zdaniu, uczelnia już mnie trochę przestaje bawić ale poczucie satysfakcji daje, więc do magistra dociągnę.

A załapałaś się na jakieś praktyki ze studiów czy coś w innym temacie?

ja w tym roku robię sernik i jak się właśnie okazało, kruche krówki :d

---------- dopisano o 08:14 ---------- poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Rise against

używałam, wolę połączenie papierowy kalendarz + todoist, wydało się, nie jestem nerdem :d

mam w domu jakąś starą wersję wolfensteina, kiedyś mi nie podeszła, może czas na kolejne podejście...

Co do śmiechowych wątasków, to polecam "wymarzony domek" aka gumoleon :d

Masz link?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Też będziesz to robić za parę lat tzn no miło jest być w 30% najlepiej zarabiających wg gusu (Tż jest w 20, a nie zarabiamy jakoś kosmicznie dużo, serio) i wydawać na to, na co się chce, ale niestety u mnie trzeba płacić ratę kredytu, odkładamy na wakacje, na emeryturę/oszczędności i mój mąż rozważnie planuje nasz budżet, więc cierpię. ale później przynajmniej jak mamy na przykład pomysł że w tym tygodniu kupujemy tanie bilety w Ryanairze i gdzieś sobie lecimy to jest z czego zapłacić mamy taki nerdowski program na androida, gdzie wpisujemy oboje i analizujemy swoje wydatki

Ojej. Pochwal się w jakiej branży pracujecie, ciekawam! Ale macie to wszystko zorganizowane, zazdroszczę!

Mniam, mniam. Świetny pomysł na jadalny prezent
ja nieśmiało zapraszam na bloga (w podpisie). wczoraj zrobiłam http://tapenda.blogspot.com/2014/12/...orzennymi.html ten sernik, pycha był

O mój borze. Uwielbiam korzenne rzeczy. Szkoda tylko, że mistrzem patelni nie jestem i musiałabym wysępić u kogoś zrobienie takiego sernika.

O nie, mój ulubiony wątek, durny jak nieszczęście swoją drogą mój jest gubiący, ale obrączka na razie siedzi na palcu

To weź uważaj na niego, bo jak zgubi obrączkę, to po ptokach - rozwód koniecznie. :P Najlepiej będzie jak ją sobie na łańcuszku na szyi zawiesi.

Zazdroszczę, ja nawet laptopa nie mogę włączyć, bo teściowa każe siedzieć przed telewizorem i się w niego gapić. Umieram wtedy z nudów i muszę siedzieć grzecznie i odpowiadać na te wszystkie pytania cioć i babć w stylu czemu nie mam jeszcze dziecka albo czemu chodzę na trening dla facetów (cross fit i sztangi) chcesz się zamienić?
_____
Ale się tutaj ciężko ogarnia pisanie cytowanych wiadomości. Za dużo techniki!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Ja też miałam, ale się tylko pod prysznicem wybudziłam i sama nie wiem co mam ochotę robić
I co ostatecznie robiłaś?

Edytowane przez 397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Czas edycji: 2014-12-23 o 10:54
Stary 2014-12-23, 11:32   #133
Lottie69
Zakorzenienie

Wielocytowanie, pod każdym postem masz trzy ikonki: cytuj, wielocytuj i odpowiedz. Przy każdym poście, który chcesz zacytować, kliknij wielocytuj i powinny się pokazać, gdy na koniec wciśniesz odpowiedz.

Ok, kliknęłam już sobie nowy telefon, ciekawe, kiedy dotrze, niby 1-2 dni, bo paczkomat, ale pewnie będzie po świętach dopiero

Idę na chwilę do lubego go przeskanować, czy dobrze wygląda, bo idzie na wigilie z pracy (był tylko kilka razy na zlecenie tam, ale fajnie, że go zaprosili ), a potem chętno bym pograła, tylko trzeba nagle sprzątać w domu i wgl.

Może znajde coś fajnego, mały poster jakiś, do naklejenia na biurku. Ostatnio jak miałam kota, to mój domowy kociozaur go oznaczył i porwał. Chyba zazdrość
Stary 2014-12-23, 11:41   #134
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:

No fakt, jest różnica. Mam może trochę skrzywienie informacje, bo byłam zdecydowana na kartki, więc jedyne inne kalendarze, które widziałam, to te, które rzuciły mi się w oczy w Empiku.

Używałam, wolę połączenie papierowy kalendarz + todoist, wydało się, nie jestem nerdem

Co do śmiechowych wątasków, to polecam "Wymarzony domek" aka gumoleon
Też wolę papierowe, o wiele lepiej zapamiętuje rzeczu które zapiszę ręcznie. Używam jeszcze notatek Googli - Keep.

GUMOLEON

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Cashdroid pro Polska apka, plus jak mieliśmy jakiś problem to TŻ napisał do właściciela i nam pomógł, pełna obsługa techniczna

Na mieszkanie w Warszawie nie da się odłożyć, ceny są oderwane od rzeczywitości, ale całe szczęście zarobki też są wyższe niż w reszcie kraju. Jak byłam w Twoim wieku klepaliśmy z TŻtem biedę jako studenciaki - dlatego ja od 2 roku studiów już pracowałam i wyszło mi to na dobre

jakie macie plany na dziś? Ja w ciągu dnia Skyrim , później spotykam się na chwilę z kolegą ze starej pracy, a później idę trochę poćwiczyć. Próbuję się przygotować duchowo do wigilii, ale jakoś słąbo mi idzie
Dziś idę na małe zakupy zanim mi sklep zamkną na siestę, ale coś się zebrać nie mogę, a potem pewnie świąteczne bieganie i kłócenie się o głupoty Gdzie w Skyrimie dotarłaś i kim grasz?

któraś z Was prosiła o linka do gumoleona:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=772594
Po lekturze postanowiłam że jak wyjdę kiedyś na swoje (w Warszawie huehue) to całe mieszkanie od podłogi po sufit wyłożone gumoleonem

pink_death w końcu nic, wizaż się skrzaczył, nie mogłam poczytać o Medaliku Miłości więc pogadałam z chłopakiem na Skype i poszłam spać w końcu

lottie a jaki telefon?

Edytowane przez Taranka
Czas edycji: 2014-12-23 o 11:46
Taranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 12:00   #135
Konto usunięte

Dzięki Lottie. Może ogarnę.

I dziękuję za link do gumoleona. Czuję, że zabawa będzie przednia.
Stary 2014-12-23, 12:01   #136
rombek
Wtajemniczenie

pink, zaczęłam od stażu wakacyjnego i jak to się mówi, zostałam na dłużej
Stary 2014-12-23, 12:47   #137
Konto usunięte

Cytat:
pink, zaczęłam od stażu wakacyjnego i jak to się mówi, zostałam na dłużej
A na którym roku ten staż złapałaś?
Stary 2014-12-23, 15:03   #138
Lottie69
Zakorzenienie

Taranka Prestigio Multiphone 3404

Idę poczytać tego gumoleona, bo kojarze temat, ale tego hasła nie pamiętam, musiało się później pojawić
Stary 2014-12-23, 15:16   #139
rombek
Wtajemniczenie

[1=397c2675f3cdfd9a8d96949 5a6edd4aafb32f2d2_655aa1f 83943f;49449105]A na którym roku ten staż złapałaś?[/QUOTE]

Generalnie pratyki robiłam co wakacje już od tych po pierwszym roku, na ten staż dostałam się po trzecim
Stary 2014-12-23, 19:20   #140
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640
Konto usunięte

Hejka
Zobaczyłam tytuł wątku i postanowiłam dołączyć
Nie wiem, czy łapię się już na nerda, ale przeglądam wszelkie kwejki, 9gag i inne sadistici.
Gram od dziecka właściwie, odkąd zobaczyłam "pegasusa"
Lubię grać w przygodówki, MMORPG... Długo grałam właśnie w takie MMORPG - Runes of Magic; ze 2 lata na to zmarnowałam Próbowałam Aiona, ostatnio Archeage, ale wiek już chyba nie ten Doszły obowiązki, w tym praca, i jakoś czas ucieka :P
Lubię pograć sobie na xboxie: wykończyłam dwie pierwsze części Batmana, teraz już drugi rok gram w Skyrim, a wczoraj dostałam Diablo III, też na xboxa
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 19:36   #141
Taranka
Zakorzenienie

[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4945306 1]Hejka
Zobaczyłam tytuł wątku i postanowiłam dołączyć
Nie wiem, czy łapię się już na nerda, ale przeglądam wszelkie kwejki, 9gag i inne sadistici.
Gram od dziecka właściwie, odkąd zobaczyłam "pegasusa"
Lubię grać w przygodówki, MMORPG... Długo grałam właśnie w takie MMORPG - Runes of Magic; ze 2 lata na to zmarnowałam Próbowałam Aiona, ostatnio Archeage, ale wiek już chyba nie ten Doszły obowiązki, w tym praca, i jakoś czas ucieka :P
Lubię pograć sobie na xboxie: wykończyłam dwie pierwsze części Batmana, teraz już drugi rok gram w Skyrim, a wczoraj dostałam Diablo III, też na xboxa [/QUOTE]
Dzień dobry
Grałam troszkę w Runes of Magic ale nie wciągnęłam się w ogóle
Stary 2014-12-23, 19:39   #142
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry
Grałam troszkę w Runes of Magic ale nie wciągnęłam się w ogóle
Mnie mega wciągnęło, bo bardzo mi się podobał świat, lokacje, instancje
b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-23, 19:49   #143
Lottie69
Zakorzenienie

Ja bym chciała takiego mmorpg'a, żeby świat nie był gigantczny i żebym wiedziała po co robie te questy, ale to chyba zbyt wymagająca jestem, bo moda na gigantyczne lokacje, do których nigdy sie nie wróci
Stary 2014-12-23, 19:58   #144
Taranka
Zakorzenienie

[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4945327 9]Mnie mega wciągnęło, bo bardzo mi się podobał świat, lokacje, instancje [/QUOTE]
Mi niestety nie, ale pewnie dlatego że szukałam darmowej gry która mi zastąpi World of Warcraft.
Cytat:
Ja bym chciała takiego mmorpg'a, żeby świat nie był gigantczny i żebym wiedziała po co robie te questy, ale to chyba zbyt wymagająca jestem, bo moda na gigantyczne lokacje, do których nigdy sie nie wróci
Mi duży świat nie przeszkadza, ale chciałabym takiego mmorpga multi w którym byłyby ciekawe zadania i nie biłoby się poziomu chodząc w kółko na te same instancje, przecież jak się robi drugą, trzecią postać to się już to na pamięć zna wszystko
Stary 2014-12-23, 20:57   #145
rombek
Wtajemniczenie

It's official, jestem z ideałem
Dostałam na święta This war of mine i komiks Dema z demową dedykacją
Stary 2014-12-23, 21:02   #146
201608160903
Konto usunięte

Cytat:
It's official, jestem z ideałem
Dostałam na święta This war of mine i komiks Dema z demową dedykacją
Daj znać jak TWoM, bo mój tz chce zakupić
Stary 2014-12-23, 23:52   #147
Domcia2605
Zakorzenienie

GG do Domcia2605

Cześć dziewczyny

W sumie przeszłam sie pozalic na mojego staruszka, Inkwizycja sie tnie :<
Domcia2605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-24, 00:55   #148
rombek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rise_against Pokaż wiadomość
Daj znać jak TWoM, bo mój tz chce zakupić

Na razie się wciągnęłam mocno, trochę mam obawy, że na dłuższą metę moze być monotonne, ale zobaczymy
Stary 2014-12-24, 08:40   #149
wampir
Zakorzenienie

Jestem u rodziny na święta i... mam szafkę PEŁNĄ słodyczy
Podtuczę się, oj podtuczę!

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-24, 16:20   #150
Konto usunięte

Cytat:
Jestem u rodziny na święta i... mam szafkę PEŁNĄ słodyczy
Podtuczę się, oj podtuczę!
Mogę Ci jeszcze moje podrzucić, bo ja nie przepadam za nimi.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości