|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
w takim razie biore na drugi termin jak mowiszze ak dobry![]() ![]() |
|
|
|
|
#4922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakos sie napalilam na Lirene nie wiem czemu :P hmm ale morelowy..nie przpeadam za zapachem brzoskwiniowych itp kosmetykow ale dzieki za rade
|
|
|
|
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
morelowy z ST.Ives to żel peelingujący - miałam go i nic nie czułam... bardziej taki masujący niż ścierający
|
#4924 |
|
Wtajemniczenie
|
o kurcze to ja chyba tez na to skuszę
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz skladam zamowienie z katalogu 10 i jak narazie mam zamiar zamowic dla siebie:
-mgielke do ciala mango i passiflora -krem do twarzy z oliwka -podklad rozswietlajaco-antystresowy -korektor rozswietlajacy -wode Paris, ze wzgledu ze tak ja tu chwalilyscie....:rolleyes : Ciekawa jestem czy cale zamowienie mi przyjdzie...
|
|
|
|
#4926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Hosenko co polecasz z Lirene? w ogóle sorry za offtopa mozesz pisac na PW jak chcesz
|
|
|
|
|
#4927 |
|
Joanna d'Moder
|
dziewczyny do kiedy jest ważny katalog 10 w COK?Niedługo wyjeżdżam,a chciałabym się jeszcze załapać na ostatni termin.
|
|
|
|
#4928 |
|
Rozeznanie
|
|
#4929 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Inez a co mozesz napisac o tym pudrze w pedzlu True Glow?Ma duze drobinki, jaki w ogole daje efekt?Cytat:
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
ale mnie tutaj nie lubicie
(( nikt nie odpowiada na moje pytania a tak fajnie radzicie....ehhhhh
|
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
Naszyjnik i kolczyki Titania
|
|
|
|
#4933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() data składania zamówień na 3 termin mija 21.08 więc myślę, że do tego czasu jeszcze będzie można robić zakupy w COK Cytat:
wciąż jeszcze czuję go na skórze i jest to przyjemny zapach-nie potrafię bliżej opisać zapachu po prostu mi się podoba-sądze też że można go używać z powodzeniem i w lecie i w zimie. Mam nadzieję że choć trochę pomogłam![]() a jakie było twoje pytanko? |
||
|
|
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny napewno któraś z Was ma ofertę myAVON na katalog 11 i 12...Mozecie napisać, jakie produkty za ile punktów, bądź dać fotki.Byłbym bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
#4935 | |
|
Joanna d'Moder
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Raczkowanie
|
oczywiscie ![]() pedzel skdlada sie z dwoch czesci -> patrz fotki po prostu opakowanie KWC!!!! wysuwany włoś , zgrabny i poreczny no i wsam raz do torebki sam puder slicznie sie mieni-ma piekne drobinki wzielam tylko an palucha ale jutro bedzie w tym moj caly dekolt ![]() jeszcze nie zmontowalam go na stale i nie probowalam jak sie nim pudruje, ale jutro wsyztsko napisze... ciekawe jak ten puder przez pedzel "leci" .... konsystencja pudru sypkiego bedzie slicznie rozswietlal!! a tymczasem foto special for you:
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
Odebrałam dziś paczuchę - a raczej tata bo ja pracowałam w godzinach otwarcia coku -
Wrażenia: * mój luksusowy balsam do ciała extraordinary z netto - słoiczek śliczny,przeźroczysty,tak i elegancki Balsam pchnie tak samo jak perfumy..i ku mojemu zdziwieniu - pozytywnemu- balsam ma drobinki złote Nie jakiś chamski wielki brokat czy wielkie drobiny..tylko delikatne małe złote..w świetle ślicznie skóra połyskuje ![]() W sam raz na lato * długopisy z logo - opakowania ładne - ale jak wół jest napisane: "w kolorowych obudowach z niebieskimi wymiennymi wkładami". Więc temu je wzięłam bo myślałąm że będa niebieskie..a tu się okazało że kolory odpowiadaja kolorze obudowy Napisze im meila że wprowadzają w błąd..niby 3.50 to grosze...ale nie wydałabym i tyle gdybym wiedziała że nie sa one niebieskie ![]() * 3 rzeczy SPA - maseczka,serum- już 2 - jest świetne i balsam - tez leciutko nabłyszcza skóre * maseczka do stóp lawendowa z katalogu i z internetowej - składy identyczne !! Tylko ta z internetowej ma 100 ml a ta z katalogu 75ml . Tak na marginesie to ta z katalogu przyszła mi ubrudzona swą zawartością - musze to odszorować bo już zaschło. jejku czy oni nie widzą że pakują brudne kosmetyki ? ![]() Reszta kosmetyków jest ok Bransoletka Doily - nie dla mnie - jest śliczna,na moją raczke troche za duża :PPróbka tych nowych perfum od Lacroix....zapach ma coś w sobie Podoba mi się..jest bardziej na wieczór niż na dzień w upalne dni, na długie jesienne wieczory też bedzie pasował zauważyłam iż to pierwszy zapach który zmienia swa nutę zapachowa na mojej skórze...z początku pachnie tak ... jak dla mnie czuć w nim z początku cytryne, jakies cytrusy a później to mija i czuc taki ciepły zapaszek Podoba mi się
|
#4938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4939 |
|
Raczkowanie
|
ŁAdne te kolczyki podoają mi sie! a ma ktoś może kolczyki i nasyzjinik Hiral bo tez mam na oku i sie zastanawiam nad nimi!
|
#4940 |
|
Raczkowanie
|
dodam, ze puder wyszedl z ajasny na foto
uroki lampy błyskowej ![]() a teraz ide na moj rytual kąpielowy prysznic z zelem srodziemnomorskim spa, potem balsami sake i ryz i na 20 min maseczka (tez sake) i oczywiscie pare innych balsamikow a co sobie bede zalowac hehehe....wracam za godzinke
|
#4941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie jestem tylko do końca pewna, jak to działa jeśli chodzi o prezent, ale myślę że z wymiana nie powinno byc problemów. A najlepiej zadzonić lub napisać maila, dowiesz się wszystkiego dokładnie ![]() Pozdrawiam
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
|
|
|
|
#4942 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie czy ktoras z was uzauwala serum na zniszczone koncowki?? i czy naprawde dziala ? czytala kwc i nawet maja dobre pinie
KOCHAM MOJEGO SKARBA http://suwaczek.com/200611172438.pngPrawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
|
|
|
#4943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o Lirene to pewnie chodzi o ten: http://www.allegro.pl/item220882836_...sty_75_ml.html ale nie wiem,nie uzywalam,wiec sie nie wypowiem Lirene w ogole kojarzy mi sie z kosmetykami dla starszych pan ;Pswoja droga, 75ml a 150ml to tez roznica mala
|
|
|
#4944 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam i na prawde mogę polecic z czystym sumieniem. Co prawda jest troszkę tłusty ale jak umyjesz po nałożeniu rączki mydłem porządnie to nie powinno być az tak żle.
|
|
#4945 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie,ze cieply i troche orientalny---lubie takie zapachy. Zreszta przekonam sie w przyszly wtorek---wtedy bede miec zamowienie z 10 Cytat:
Moze sie skusze na ten puder ![]() Czekam jesze na twoja jutrzejsza relacje
|
|
#4946 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ok Kaatiiaa, jak obiecałam tak wysyłam
|
|
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Ładniutkie te kolczyki Titania. Miałam je brać w K10 ale w ostateczności nie zamówiłam... może kiedyś
|
#4949 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4950 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak zamawiałam to wolałam naszyjnik, ale teraz jestem bardziej zadowolona z kolczyków
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

jestem bardzo mile zaskoczona , bo spodziewalam sie czegos mniej dobrego jakosciowo 
Jakos sie napalilam na Lirene nie wiem czemu :P hmm ale morelowy..nie przpeadam za zapachem brzoskwiniowych itp kosmetykow

Maniaaa wizazowaniaaa

Inez a co mozesz napisac o tym pudrze w pedzlu True Glow?Ma duze drobinki, jaki w ogole daje efekt?
((

wciąż jeszcze czuję go na skórze i jest to przyjemny zapach-nie potrafię bliżej opisać zapachu
wzielam tylko an palucha ale jutro bedzie w tym moj caly dekolt 

Napisze im meila że wprowadzają w błąd..niby 3.50 to grosze...ale nie wydałabym i tyle gdybym wiedziała że nie sa one niebieskie 
a co sobie bede zalowac hehehe....wracam za godzinke