![]() |
#1981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !
Cytat:
Buziaki dla Blanki Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1982 |
Zakorzenienie
|
Little kurcze przykro mi Kochana
![]() Aga to kciuki za styczen ![]() Fewciu biedna Blanus ![]() Lenova Twoja druga córka jest cudowna i z calego serca zycze zeby sie ladnie chowala 😘 Tz mial taka i kury sasiadki nauczyly sie dzieki niej latac :p |
![]() ![]() |
![]() |
#1983 | |||||
Zakorzenienie
|
hej!
Kubson juz spiocha wiec zjrzalam na chwilke. bylismy na tym bilansie - mlody spoko, byl "dzielny" ![]() ![]() aczkolwiek mam nadzieje ze lekarzowi sie tylko wydawalo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co w koncu Yae dostanie/ła bom ciekawa? ![]() little - o kurcze, taka akcja akurat teraz w swieta... tak mi Cie szkoda ![]() ![]() to co ja mam powedziec? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() po urodzinach pokoj Kuby jest tak "zgracony" ze szok! wszystko przez ten mega traktor z mega przyczepa. cieszy sie dzieciak wiec go nie "wywale". narazie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1984 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Nancy, mam parę pytań odnośnie Twojego drożdżowego z k. ![]() ![]() 1. Pieczesz bliżej 45, czy 60 min? 2. Termoobieg, czy tylko góra-dół? 3. Jakie wymiary powinna mieć blacha? Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() Silver, kto Wam robi remont? Ekipa, czy własnymi siłami? Lenova, życzę Ci dużo siły, ale jestem w szoku, że tż zablokował Ci wizaż???Żebyś się uczyła?? Pstryczku, mam nadzieję, że to tylko 'przewidzenie' lekarza. Little współczuję Ci, maasz teraz tyle problemów na głowie...oby ten przyszły rok był dla Was o wiele bardziej udany! |
![]() ![]() |
![]() |
#1985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. góra dół i teoretycznie powinno się wsadzać do gorącego piekarnika ale ja zwykle wsadzam do zimnego i też wychodzi ![]() 3. jaka powinna to nie wiem ale ja mam 34x23 cm i w takiej piekę, kiedyś upiekłam w keksówce i wyszedł zakalec silver dobrze, że udało Ci się zamienić z koleżanką... pstryczek lekarzowi na pewno sie zdawało ![]() little strasznie mi przykro, nawet nie wiem, co Ci napisać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1986 |
Zakorzenienie
|
Kochane spokojnych Świąt! Aby spełniły się wszystkie życzenia!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Zakorzenienie
|
Kochane, zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 |
Zakorzenienie
|
Kochane zdrowych spokojnych Świąt, pociechy z naszych maluchow, aby wszelkie troski zniknely a marzenia sie spełniły
#1989 |
Zakorzenienie
|
Ja tez Wam Kochane życzę spokojnych, zdrowych, wesolych i radosnych świąt, mimo, ze tak wiele z nas ich nie czuje. Ważne że spędzimy czas z rodziną i tego czasu nikt nie odbierze. Niech będzie magiczny 😘
|
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Zakorzenienie
|
Littel szybko wlacz tvp 2 jest o sprawie podobnej do waszej z tz
#1991 |
Wtajemniczenie
|
Przygotować święta w 3 dni? mozliwe ale paaaadam, także chciałam tylko
życzyć Wam wszystkim rodzinnych ,pięknych Świąt pełnych miłości i rodzinnej atmosfery !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
Ogolem tz przekazal mu to jedzenie itp, mowil, ze byl czysty, nie smierdzial, mial czysta, zimowa kurtke, buty ok, byl ogolony, nie byl mokry a caly dzien u nas padalo. Takze chyba nie jest tak zle? Gdzies nocowac musi skoro wyglada przyzwoicie jak na siebie... Ciocia chciala mu oplacic ten hostel, mial sprawdzic czy sa miejsca ale z tego co mowila popoludniu to juz do niej nie dzwonil wiec nie wiem... Na sile go przeciez nie zaprowadzimy jesli nie wykaze checi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poszukam sobie pozniej w necie, moze bedzie mozna obejrzec online. Dziewczyny zrobilam te pierogi iii... nic wiecej :p Tyle sie z tym babralam, z ciasta na niby 75 sztuk wyszlo mi jakies 50, polowa farszu zostala( zrobimy na obiad krokiety, bo wigilia u nas dopiero na 18). Jeszcze sprzatalam, zrobilam pranie i juz wieczor tak mi sie dzis caly dzien z nerwow rozwalil ;/ gyros bede jutro robic, mielismy dzis zrobic jarzynowa a wyjdzie, ze ja sama jutro zrobie albo w 1 swieto razem ![]() Jeszcze bede musiala jutro z rana szybko wlosy pofarbowac aaa
![]() |
#1993 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, doczytałam was, ale nie mam czasu odpisywać, siedzę i prezenty pakuję, a wcześniej zamieszanie bo mąż łóżko składal
![]() Serdeczne życzenia na tegoroczne Boże Narodzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego z okazji Świąt, zdrowia, szczęścia, mniej problemów i przykrości (Little... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Zakorzenienie
|
Heja wlasnir zazynam lrpic pierogi :p wesolychnkochane lasencje
!! ![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#1996 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mogę, boska jest ![]() Cytat:
Nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. Chyba dała to jedzenie, które kupiłaś, ale o dach nad głową? niech si,ę zajmie sam, taka smutna prawda, że sam do tego wszystkiego doprowadził i wcale nie musisz brac odpowiedzialności za niego... Cytat:
![]() Cudna jest ![]() ![]() Cytat:
![]() No jak to? A szkoła? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1997 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, po mega inetsywnym dniu wypelnionym pieczeniem, gotowaniem,smazeniem i krojeniem w towarzystwie mojego wszedobylskiego i wszystkochcacego pierdusia wreszcie mam kwadrans dla siebie
![]() Życze Wam zdrowych Świąt, bez kłótni z tztami, za to obfitujących w mnostwo dobrych wrazen, przezyc i pysznego jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 | ||
Zakorzenienie
|
Ojjj, nie przesadzajcie juz z tymi wlosami
![]() Chociaz bardzo mi milo, dziekuje ![]() nancy, akurat wtedy w wakacje mialam detox ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale na poczatek na "wyjscie do ludzi" ta praca jest idealna! Cytat:
![]() Kluczem jest nalanie olejku do miseczki/na talerz i wtedy aplikowanie na wlosy. Gdybys lala go z butli bezposrednio na reke to zuzylabys go o wieeele wiecej ![]() A ja lubie fryzure a'la Kleopatra, ale TZ sie ze mnie smieje :/ Ale sie narobilas ![]() Gdybym nie widziala Blanki na zywo to nie uwierzylabym, ze masz dziecko, ktore Ci w tym nie przeszkadza! Znowu zasnelam z Kuba aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. A mialam tyyyyle roboty.... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-12-23 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Zakorzenienie
|
Rowniez chcialam zlozyc wszystkim zdrowych i spokojnych swiat😄
Korzyystajac z okazji musze sie pochwalic bo chyba pierwszy raz w zyciu wyszlam od fryzjera mega zadowolona. I najlepsze jest to ze mialam w glowie mniej wiecej co chce na glowie, ale najpierw zapytalam fryzjerki co ona proponuje i w 95% mialysmy ta sama wizje. Jedyne wczym sie nie zgadzalysmy to to ze chcialam koncowki na rowno a fryzjerka zaproponowala z przodu dluzej a z tylu ktocej. Poszlam za ciosem i zaufslam fryzjerce. Jestem mega zadowolona, zobaczymy jak to bedzie jak sama bede ukladala.. Zmaartwila mnie jednak tym, ze mam niepokojaco rzadkie i cienkie wlosy. Wg niej to moze by'cos ze zdrowiem. Pisalam wam kiefys ze mi sie tak strasznie przytylo. Badania wyszly ok, ale znowu zaczelam sie martwic, ze moze fsktycznie jest cos nie tak. Pos wietach chyba badania sobie sama jakies zrobie. Tylko jakie?
#2000 |
Zakorzenienie
|
gojka idz do lekarza pierwszego kontaktu
Ale mnie Marina zagotowala wrrrrr mialam szykowac wszystko na chrzciny a ta sie darla w nieboglosy ja w nerwach bo tz sie nia zajmowal ale tak wyla ze nic mi nie wyszlo i jedno ciasto ktore zawsze mi wychodzi wyladowalo w kuble w koncu skapitulowalam pieprznelam garami a ona co?? usnela baba jedna Kochane Zdrowych i radosnych Swiat i zycze Nam abysmy w kolejne Wigilie skladaly sobie zyczenia w tak szerokim gronie.Sciskam Was serdecznie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2001 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, little, przykre to strasznie, nie wiem co Ci poradzic
![]() ![]() silver, u nas zawsze bylo duzo ciast. Ja np wole tak, bo ze swiat zawsze wracam glodna ![]() nie przepadam za takimi potrawami... |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny kochane ![]() To już nasze 3 święta razem ![]()
![]() |
#2004 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje, bez Was swieta to nie swieta, kocham Was wszystkie jak siostry, takze zycze Wam wszystkiego najlepszego, bezproblemowego i cudownego w te Swieta :-*
P.s. U nas lepiej ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2005 |
Zakorzenienie
|
Dzięki że jesteście :-*
Zdrowych, spokojnych Świąt ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich!
Spokoju, pogodzenia się z TZtami,magicznych świat w rodzinnym gronie, żeby wszystkie smutki odeszły w jak najdalszy kąt. Szczęśliwego rozwiązania dla mam w dwupakach(i trójpaku;>) Buziaki dla Waszych bąbelków kochanych!!! Dobrej wyżerki, trafionych prezentów, uśmiechniętych buziek Waszych dzieciaków i spełnienia wszystkich Waszych marzeń w Nowym Roku!!!!!! Tego wszystkiego życzymy Wam z Marcinkiem i Zuzko-Filipem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
pstryczku Yae dostala ukochane samolot i helikopter z Playmobilu oraz koparke z Lego Duplo plus zestaw podstawowych klockow, zeby moc w koncu cos sensownego budowac. Jeszcze ksiazki sa w drodze. Kolacja wszystkim smakowala a najbardziej Yae tiramisu. Pol wieczoru bawilismy sie prezentami, m.in. we trojke wsiadalismy do samolotu z Playmobilu i latalismy na wycieczki. Za pierwszym razem nam nie wyszlo, to Yae uraczyla nas histerycznym placzem, ze oba sama lub tylko z jednym rodzicem "nie leci" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Little to chyba dobrze ze tata wyglądał schludnie-pewne Cie to uspokoiło. I to najważniejsze. Życzę Wam Wszytskim Kochane- spokoju i ciepła w te Święta oraz w calym przyszlym roku.a także dużo zdrowia i pomyślnego rozwiązywania wszytskich spraw. Jak najmniej kłopotów i jak najwięcej radosnych chwil. Dziękuję za każde dobre i mądre słowo. Za każdą poradę i pomoc gdy o nią proszę. Za zaufanie i dobre serce. Za to ze dzieki Wam dupe i schudłam 15 kg i jestem inna kobietą. (Swoją drogą od miesiąca mam zastój, kto mnie kopnie w ZAD ![]() ![]() DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM WAM ZE JESTEŚCIE. p.s. za Arosa tez dziękuję ![]() P.s.2 tz sprzatnal pięknie wczoraj łazienkę wiec z rana tylko odkurzanie i dość. A co prawda już nie jestem blondynka ale co jest w genach to przecież farbą nie wymarze.... ![]() Także polewam po maluchu dla każdej- świeżo wyciskanego soku z pomarańczy ![]() Dzięki dziewczyny !
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2009 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wstalam przed dzieckiem, ona spi nadal. Czy jestem nienormalna? ![]() ![]()
![]() |
#2010 |
Zakorzenienie
|
little a tam wyrodna, niestety ja dzis nie jestem w stanie poswiecic czasu dzieciom.Leos jedzie z tatusiem ogladac szopke ruchoma a S wezmie marine na spacer choc wczoraj sie klocil ze jak go koledzy z wozkiem zobacza to siara bedzie.Ja o 10 umowilam sie na lepjenie pietogow wiec musze moja stonke z chaty wygonic bo przeciez malej bajki nie puszcze hihi
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.