|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
Cytat:
)) ale chyba zrozumialam, po 30 minutach lezenia w niewygodnej dla mnie pozycji, to po wstaniu czulam sie jakos dziwnie ![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- ktora z was robi zupe piernikowa z bakaliami? przyznac sie czy dobre to Przypadkiem znalazlam taki przepis swiateczny w polskich przepisach i bylam w szoku ze takie zupy istnieja ![]() U mnie to jedynie kutia byla u babci w domu
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-12-23 o 23:57 |
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Crystal dobrze ze masz leki na pewno pomogą!
Kochane-to i ja się dołączam do życzeń. Przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania zero zatruć przy wigilii i wszystkiego naj naj naj
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek!
Dziewczyny, życzę wam zdrowych, wesołych, wspólne z najblższymi spędzonych świąt. Dużo zdrówka, radości, podarków i spełnienia marzeń. |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry,
Chcialam zyczyc kazdej spokojnej koncowki ciazy ( bo to juz niedlugo) , szybkiego pprpdu i zdrowego dzieciaczka. A pozniej morza cierpliwosci, radosci i spokoju. No i snu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie mówią w pogodzie, że za 3dni może przyjść zima na sylwestra może będzie śniegDziękuje wszystkim Wam za życzenia To tym razem ja skorzystam z okazji ![]() Czarodziejskich chwil,ciepłej rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń
Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-12-24 o 08:50 |
|
|
|
|
#2976 |
|
Zadomowienie
|
Kochaniutkie i ja składam wam życzenia świąteczne
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ja tez dziekuje wszystkim za zyczenia |
|
|
|
|
#2978 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, życzę Wam Wesołych Świąt
|
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U nas Święta w ogóle nie bywają białe W każdy m razie sobie nie przypominam, choć kilka razy wyjeżdżałam akurat w tym czasie do Polski, może wtedy się zdarzyło A też mi się takie marzą! ![]() W ogóle już w sam wigilijny poranek czekała na nas niespodzianka w łazience- kot nam narobił na matę I jeszcze patrzył na mnie jakby chciał powiedzieć: Ale o co chodzi?
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamuśki życzę Wam kochane Zdrowych Wesołych a przede wszystkim Rodzinnych Świąt! Spełnienia marzeń i co najważniejsze szybkiego,bezbolesnego i BEZPROBLEMOWEGO porodu! Dziękuje ze jesteście
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas deszczowo za kazdym razem, a snieg gdzie w styczniu hi hia ja zaczynam dzien od wymiotow
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-12-24 o 09:34 |
|
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny! Radosnych, spokojnych, rodzinnych Świąt, szczęśliwego rozwiązania, dobrego samopoczucia, szybkiego powrotu do pięknej figury
Do usłyszenia po Świętach!
|
#2983 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamuśki! Wszystkiego dobrego na te Święta! dużo zdrówka, radości i miłości!
kolejne Święta już z naszymi maluszkami... p.s. nie myślcie o kilogramach, podjadajcie wszystko na co macie ochotę
|
|
#2984 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2985 |
|
Rozeznanie
|
Mamusie kochane życzę Wam Wesołych, spokojnych Świąt w gronie najbliższych, niech Maleństwa rosną zdrowo i przyjdą na świat w jak najmniejszych bólach
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję Wam za życzenia
![]() Ja też Wam życzę wesołych i spokojnych świąt! Oderwania się od codziennych problemów i trosk, abyście w pełni mogły się cieszyć pięknymi chwilami spędzonymi w gronie rodziny i znajomych I aby w Nowym Roku każda z Was spełniła się jako mama. Oczywiście życzę Wam także bezbolesnych i bez komplikacji porodów, aby maluchy urodziły się zdrowe Aby rok 2015 przyniósł Wam same radości i powody do zadowolenia WESOŁYCH ŚWIĄT ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
na początku jak przykłada głowicę to jest mi strasznie gorąco jak lekarz tak patrzy w ekran i nic nie mówi, a ja piszę od razu chore scenariusze ale to chyba taka psychika ale to zupełnie inna sprawa
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 |
|
|
|
|
#2987 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane
Wpadłam tylko na chwilkę, żeby złożyć Wam życzenia ... Spełnienia marzeń - przede wszystkim tych trzymanych głęboko w serduszku, spokoju ducha - aby przeżywać te Święta z radością i spokojem w sercu, dużo dużo zdrowia - aby wszystkie problemy z nim związane odeszły w siną dal. Pamiętajmy że to nie prezenty tworzą Święta tylko My i nasze rodziny To takie życzenia prosto z mojego serducha ![]() Chciałam się podzielić z Wami przepiękną kolędą - przynajmniej dla mnie - pamiętam jak byłam malutka i mój Dziadek puszczał mi ją na magnetofonie, zawsze ale to zawsze wyciska u mnie kilka łez - a teraz gdy jestem w ciąży jeszcze kilka dodatkowych ... https://www.youtube.com/watch?v=kWn2...nel=NaszaEleni Przesyłam Wam moc uścisków i całusów Spokojnych Świąt Kochane
|
#2988 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt!!!
|
|
|
|
#2989 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za wizytęCytat:
Kochane Mamusie - Wam i Waszym Najbliższym życzę pełnych pokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia, błogiego odpoczynku, siły na każde wyzwanie Nowego Roku, niegasnącej wiary i zatrzymania się nad tym, co w życiu najważniejsze. No i SZCZĘŚLIWYCH ROZWIĄZAŃ w lutym, marcu...
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() prezenty popakowane, sałatki porobione, uszka ulepione, choinka ubrana, zaczynamy 31 tydzień ![]() teraz czekam na
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za rok z TZ zaprosimy nasze rodziny do siebie na wigilie, tak sobie myslimy za 31 tydzien ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
i ten spokoj w glowie, ze lobuz zdrowy jest, i ja nie urodze wczesniej, bo mnie sprawdzala Moj lobuz dzisiaj nie lubi jak cos zjem ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane wszystkiego dobrego. Zdrowych, spokojnych Świąt w miłej, rodzinnej atmosferze
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego, co najlepsze. Zdrowia, szczęścia i przede wszystkim spokoju
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za 31 tydzień, coraz bliżej...
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się, na krótką chwilę, już w 27tc
póki co jest spokój, mały się rozwija prawidłowo, tydzień temu na wizycie ważył już 970g wczoraj byłam na krzywej cukrowej. dawno większego paskudztwa nie piłam, ale to i tak nic w porównaniu z tym, jak się czułam przez jakieś 40min potem - myślałam, że zjadę w tej poczekalni. dopiero potem zaczęłam czuć się lepiej. wyniki po świętach, zobaczymy jak wyjdą![]() może i spadną na mnie gromy, ale póki co do wyprowadzki nie doszło. ani ja, ani on. nie jest dobrze, nie jesteśmy razem, ale póki co trzeba przetrzymać. umówmy się, za 600zł z hakiem sama sobie nie poradzę nagle i to jeszcze z dzieckiem. na rodziców (mamę i ojczyma) nie mam co liczyć. bardziej im chyba zależy na komentowaniu całej sprawy i dobijaniu mnie niż na prawdziwej pomocy. zresztą ani nie mogę się do nich wprowadzić, bo nie ma tam już dla mnie miejsca, ani nie są w stanie wesprzeć mnie finansowo. ojciec by mnie przyjął, ale w mieszkaniu, które bym zajmowała nic nie ma tak naprawdę. zresztą udusiłabym się tam, bo facet chce na siłę mi wynagrodzić całe życie nieobecności. wiem, że i tak będę musiała tam zamieszkać, bo przynajmniej to mieszkanie bezczynszowe, więc na dłuższą metę będzie mi łatwiej je utrzymać, ale póki co dziękuję, potrzebuję spokoju, a nie nagabywania ![]() z ojcem dziecka jest tak sobie. absolutnie go nie usprawiedliwiam, bo to co się stało to zwykłe świństwo i trochę tchórzostwo, choć tu akurat nie chodzi o ojcostwo. ale mimo wszystko oprócz 1,5 roku związku mamy za sobą 4lata przyjaźni plus dziecko w drodze. jest trudno, ale musimy się dogadać i już. wielkiego wyboru nie mamy. dobra koleżanka mi przez jakiś czas radziła, żeby się nie poddawać. i może miałoby to sens, gdyby nie to, że J. mi wyraźnie powiedział, że nasz związek się sypnął jakiś czas temu, a ja nawet nie zauważyłam i nic wtedy nie zrobiłam (rzeczywiście, nie zauważyłam, żeby było aż tak źle jak on twierdzi, a on też o niektórych rzeczach mówi, jak sprawa jest na ostrzu noża albo jak jest za późno) i drogo go to wszystko kosztowało i nie ma zamiaru przez to znów przechodzić i starać się tylko po to, żeby wylądować w tym samym punkcie co teraz... itp, itd. innymi słowy, na moje oko kieruje nim przede wszystkim strach, że i tak się nie uda, więc nie ma ochoty walczyć. otoczył się murem i nie sądzę, żebym do niego dotarła. cóż, błagać go nie będę. jeśli sam nie zdecyduje, że to jednak ma sens i że jest o co walczyć to nie mogę nic więcej zrobić. nie jest łatwo, ale nie jest też tragicznie. grunt, że jesteśmy w stanie w ogóle rozmawiać, a nie tylko kłócić i obrzucać oskarżeniami. ale powiem Wam, że pożałowałam... nie chcę wyjść na złą matkę, ale gdybym wiedziała, że to może się tak skończyć to tego dziecka by nie było. nie zdecydowałabym się na zajście w ciążę. bo z jednej strony, jasne, niby będę miała dla kogo żyć, ale z drugiej... sama pochodzę z rozbitej rodziny i doskonale wiem, jak to wygląda od podszewki. jak jest trudno, ciężko, jak to boli. i matkę, i dziecko. nie chciałam tego dla swojego dziecka, ale czasu nie cofnę. w tym momencie staram się zdecydować, na ile iść na urlop macierzyński i czy będę musiała zmieniać pracę, czy uda mi się przenieść na inny obiekt, co zrobić z dzieckiem w takiej sytuacji, bo ktoś musi się nim zająć itp. alimenty alimentami, ale mnie bardziej interesuje to, żebym była w stanie ogólnie się utrzymać. nie zerżnę z niego kasy, bo tak się i tak nie da. ojciec ma pomagać w wychowywaniu i wspierać finansowo, ale mój ex kokosów nie zarabia, więc wysokich alimentów też nie uzyskam. byłabym głupia, gdybym tylko na to liczyła. teraz siedzę w domu sama. nie licząc futrzaków. mieliśmy iść na Wigilię do moich rodziców, ale wiadomo, taki był plan zanim wszystko szlag nie trafił. J. poszedł do swoich rodziców. ja nie jestem w stanie wysłuchiwać komentarzy i biadolenia ze strony mojej rodziny, ani współczucia i pytań ze strony rodziny exa, więc dałam sobie spokój ze świętowaniem w tym roku. innymi słowy, po najgorszym urodzinach w życiu mam najgorsze święta niemniej Wesołych Świąt, dziewczynki |
|
|
|
#2996 |
|
Rozeznanie
|
Michiru przykro,że tak się skończyło. Obyś miała dużo siły. Chociaż wirtualnie, ale chciałabym się z Tobą podzielić smacznym karpiem.
![]() U mnie też nie wyszło świętowanie. Z rana pojechałam na pogotowie i się okazało, że mam ospę wietrzną. Na szczęście w 29 tc to nie jest już tak niebezpieczne i nie wylądowałam w szpitalu. Wielką pociechą jest mój mąż. Życzę Ci byś miała wokół siebie kogoś kto dawałby tyle wsparcia. |
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedobrze, z tą ospą, i to jeszcze w święta, ale na szczęście to już nie jest ten moment ciąży, żeby za każdym razem drżeć o życie dzidziusia, więc może rzeczywiście nic złego się nie stanie zdrówka Ci życzę |
|
|
|
|
#2998 |
|
Wtajemniczenie
|
Michru aż włos się jerzy jak to się czyta
Ja dziewczyny ledwo żyję. Wszystko mnie boli. Kręgosłup już chyba w 8 się zawinął a nogi mam jak baloniki spuchnięte i obolałe. Nawet się objeść nie mogłam, bo moja panienka co chwilę syrki w żołądek mi wbijała nie wiem co ze sobą zrobić |
|
|
|
#2999 |
|
Rozeznanie
|
Michiru bardzo mocno przytulam. Jesteś naprawdę dzielna. Trzymaj się.
Martunka zdrówka i oby ospa minęła lekko i bez komplikacji.
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Michiru życzę Ci mimo wszystko sił i wytrwałości. Na Pewno nie będzie lekko ale los się uśmiechnie do Ciebie na pewno. Ściskam i całuje.
Martunka współczuję ospy-gdziw się jej nabawilas?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

)) ale chyba zrozumialam, po 30 minutach lezenia w niewygodnej dla mnie pozycji, to po wstaniu czulam sie jakos dziwnie
Przypadkiem znalazlam taki przepis swiateczny w polskich przepisach i bylam w szoku ze takie zupy istnieja 

zero zatruć przy wigilii i wszystkiego naj naj naj
07.07.2012
Mi zostało na jutro pieczenie schabu ze śliwką i sernik! Resztę zrobiłam w weekend, ale naprawdę niedużo w tym roku
Wkońcu i tak robiłam tylko dla siebie i TŻ-a 

W każdy m razie sobie nie przypominam, choć kilka razy wyjeżdżałam akurat w tym czasie do Polski, może wtedy się zdarzyło
I jeszcze patrzył na mnie jakby chciał powiedzieć: Ale o co chodzi?
w styczniu hi hi