|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5011 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Ja miałam, wszystkie poszły do śmieci bo się do niczego nie nadawały. Pomijam fakt,że strasznie śmierdzą to zostawiają też straszne smugi. Raczej to nie jest mój brak umiejętności w smarowaniu się, bo z innymi samoopalaczami nie mam takiego problemu i efekt jest bezsmugowy. Ja już więcej nie kupię
|
|
|
|
#5012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mozesz polecic mi jakis dobry z innej firmy?? |
|
|
|
|
#5013 |
|
Raczkowanie
|
tutaj jest link http://youravon.com/stati c/catalog/2007/19/en/p1.h tml?ba=null
|
|
|
|
#5014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegółnie z samoopalacza do twarzy - na prawdę dawał świetną i naturalną opaleniznę.Na początku mieszałam samoopalacz do ciała z balsamem, żeby nie było żadnych smug, bo ciężko tego uniknąć kiedy nakładasz później na siebie rzeczy, a do tego np. chodząc ocierasz się o coś. Polecam Satynowy Połysk - opalenizna tworzy się po pewnym czasie stosowania, tak mniej więcej po 3-4 razach. Mniejsze prawdopodobieństwo zrobienia się smug, a na dodatek ma śliczne połyskujące drobinki
|
|
|
|
|
#5015 |
|
Raczkowanie
|
Mi pasuje np. L'oreala Sublime Bronze, też ma mało ciekawy zapach, ale przynajmniej nie mam smug po nim. Do buźki używam czasem Vichy, jak dla mnie całkiem ok.
A i używałam też Garniera, całkiem dobry był i ładnie się rozprowadzał. |
|
|
|
#5016 |
|
Rozeznanie
|
Kochaniutkie idzcie juz spac bo mnie nie bylo od soboty i juz dwie godz zaleglosci nadrabiam
. Ale Wy tego produkujecie, w czasie mojego czytania doszły dwie stronki, a mialam ich i tak ponad 15 . Ale juz jestem na bieżąco. ![]() Jak wy robicie fotki szmineczek na ustach. Mam dobry aparat z tysiacen funkcji ale od niedawna i nie wyczai łam jeszcze wszystkiego. I probuje zrobic fotke zeby same usta byly ale albo niewyrazna albo jak troszke z dalsza to mi pol buzki wlazi na zdjecie...
|
|
|
|
#5017 |
|
Konto usunięte
|
dostałam własnie zamowienie od kolegi z 10 na 120 zł
|
|
|
|
#5018 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4946390]dostałam własnie zamowienie od kolegi z 10 na 120 zł
[/quote]to ja poprosze takiego kolege moje zamowienie z 10 kuleje jutro musze wyslac a chyba bez mojego starania to 150 nie bedzie
|
|
#5019 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do Kamilka - masz umowę podpisaną z Avonem na siebie? |
|
|
|
|
#5020 |
|
Raczkowanie
|
ja mam nadzieje,ze nie bedzie az tak ciekawy jak k12
|
|
#5021 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam za post pod postem ale juz zasypiam i szybko odpisac chcialam a jak widac dopiero raczkuje sobie dobrej nocy zycze Wszystkim
|
|
|
#5022 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wczoraj dostałam poczwórne cienie Washed Khakis - kolorki rzeczywiście dużo bledsze niż w katalogu, ale podobają mi się. konsystencja fajna, dobrze się rozprowadzają i dosyć dobrze trzymają się na powiece... kolorki dobrze skomponowane ze sobą - pomalowałam zgodnie z instrukcją na opakowaniu i efekt był super!! myślę że w przyszłości jeszcze sobie pozamawiam inne kolorki... ![]() aha - korektor w sztyfcie Medium (czyli niby ten ciemniejszy) i tak jest strasznie jasny. ja nie jestem opalona (na wczasy to dopiero się wybieram) a i tak dla mnie za jasny - sądziłam że ten kolorek bęzie się stapiał z moją skórą... pozdrawiam z samego rana!
|
|||
|
|
|
#5023 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
- Nail Tek II Intensive Therapy około 60 zł - Avon Peel & Brittleness Solver około 14 zł. _________________________ ______ *Dla zainteresowanych - pierwszego dnia dwie warstwy, a potem przez kolejne po jednej, a po tygodniu zmywamy i od poczatku ![]() Fenris popraw mnie, jeśli stosowałaś inaczej. |
||
|
|
|
#5024 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem (mam nadzieje ze mnie nie "olejecie", bo na jednym z forum avonu pisałam 2 razy ale nie uzyskałam odpowiedzi)
Mam mieszaną cerę i nie wiem jakiej maseczki do twarzy mogę uzywac.Napiszcie z jakiej serii i która jest godna uwagi i odpowiednia do cery mieszanej ,chyba ze maseczki ( każda jedna ) są odpowiednie do każdego typu cery , ale wole się upewnić i mam nadzieję ze mi pomożecie . |
|
|
|
#5025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobisz dzięki niej wyraźne zdjęcia z niewielkiej odległości
Są takie błędy, ktorych nie da się naprawić... Są takie słowa, ktorych nie da się cofnąć... Są takie łzy, ktorych nie umiem powstrzymać... Są takie gesty, którym nie umiem się oprzeć... Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć... Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć...
|
|
|
|
|
#5026 | |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
ale teraz zrobie tak, jak napisalas: naloze równomiernie zeby całość zeszła. tylko to nakłądanie też jest straszne ciezko nalozyc na buzie.mam nadzieje, ze i moj tyle przetrwa. wczesniej mialam jakis z rossmanna - nie ma porownanai do tego avon
|
|
#5027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#5029 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez mimosa Czas edycji: 2007-08-07 o 09:27 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#5030 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj poszlam do tesco bo chciałam kupic 2 próbki podkładu perfekt wear ale pani powiedziała ze nie ma wiec nici z podkładu,a poza tym była tak uprzejma że az odechciało się rozmowy,szkoda bo dzis składam zamowienie a chciałam go zamowic ,ale chyba jednak nie bede brała w ciemno.
|
|
|
|
#5031 |
|
Raczkowanie
|
pAtiŚ a jak woje pazurki? czy widzisz juz jakis efekt po tej odżywce?
|
|
|
|
#5032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5033 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja nie miałam, ale moje klientki bardzo chwaliły Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Lepiej robić z nie bardzo bliskiej odległości, bo są, jak piszesz, niewyraźne, takie rozmyte. Lepiej wyciąć ze zdjęcia prostokąt na którym będą całe usta Cytat:
Bardzo lubię też peel-off z drzewem herbacianym z Naturals - ładnei oczyszcza, odświeża, działa antybakteryjnie. Dokladnie po 17 minutach super się ściąga - w jednym kawałku
|
|
#5034 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze pójdzie to pojutrze dostanę mój balsam Sake
|
#5035 |
|
Raczkowanie
|
*Hosenka dzieki za rade
nastepnym razem potrzymam krócej. Na maseczce było napisane żeby trzymać ok.20min i do wyschnięcia, stąd mó błąd no cóż, człoweik się uczy na błędach
|
#5036 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziewczyny, poszukuje na wymiane spray nablyszczający do wlosów. Jeśli macie ten nablyszczacz i go nie używacie, to piszcie na pw!
|
|
|
|
#5037 |
|
Raczkowanie
|
jak wczoraj pierwszy raz go użyłam, to zaraz po wyciśnięciu pompką skojarzył mi się zapach prażonej kukurydzy
potem zapach robi sie mniej intensywny. jest specyficzny, ale mogę go znieść za to zostawia na skórze sliczne drobinki
|
#5038 |
|
Raczkowanie
|
karta kolorów , jakby ktos byl ciekawy, to taka mały katalog avonu z samymi kolorami pomadek,tuszy, cieni,itp... nie sa to kolory jak w katalogu , bo po pierwsze mają inne odcienie-wg mnie ciemniejsze- poważnie, a po drugie są tak zrobione, że dają złudzenie, jakby ktoś przed chwilą maźnął jakimś np.błyszczykiem na papierze. takie tyci wypukłe. teraz sie zastanawiam które wersje kolorów są prawdziwsze: katalogowe, czy z karty kolorów...
|
#5039 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga!
dla tych co czekają z niecierpliwością na ten produkt i dla tych co chcą podbić zamówienie... skarpetki nie są już w brakach, wczoraj składałam zamówienie-dziś wystawiona f-ra, skarpetki zafakturowane... |
|
|
|
#5040 |
|
Zadomowienie
|
HEJ
Wczoraj składałam zamówienie z 10. Zamówiłam w ciemno błyszczyk DREAMY PLUM, bo nie wiem jak wygląda na ustach. Dla siebie zamówiłam zestaw Spa(śródziemnomorski krem + maseczka) Z netto Puder prasowany Beige Lśniącą szminkę Mauvelous Shine Jeszcze nie mam wystawionej fakturki. W razie czego powiadomię o brakach.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

szczegółnie z samoopalacza do twarzy - na prawdę dawał świetną i naturalną opaleniznę.
. Ale Wy tego produkujecie, w czasie mojego czytania doszły dwie stronki, a mialam ich i tak ponad 15
. Ale juz jestem na bieżąco.

ciezko nalozyc na buzie.
potem zapach robi sie mniej intensywny. jest specyficzny, ale mogę go znieść