|
|
#3001 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V
Witajcie
michuru Fajnie,że sie odezwałas Szkoda,że tak a nie inaczej sprawy sie mają.bądz silna Pamietaj,że jest ona cudem który jako jedeny bedzie Cie Kochać bezinteresownie, za nic Już niedługo
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Lesyeux dokładnie...
|
#3003 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny maja racje - dziecko bedzie Cie kochać bezinteresownie - zobaczysz da Ci duzo siły !! ;*
|
|
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
Michiru- dużo siły!! oby wszystko się ułożyło
Martunka- współczuję choroby, ale ważne, że nie ma już wpływu na dziecko zdrówka ja przy śniadanku, wczoraj wróciliśmy z wigilii przed 3 ale było bardzo fajnie i nawet nie byłam zmęczona dzisiaj znowu w gości, ale musimy zrobić ok 100 km w jedną stronę więc mam nadzieję, że dam radę ![]() rodzice dzwonili, że u nich pod choinką czekają prezenty dla Igi jutro zobaczę co to ![]() miłego dnia kochane!
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W nocy spać nie mogłam, bo cos spadło na dole i sobie wkręcilam, że ktoś sie wlamuje do nas i juz miałam po spaniu Wigilia spokojna, mam nadzieje ze za rok spedzimy ją w większym gronie ![]() Synek dostał tyle prezentow, ze głowa mała polowe muszę mu pochować, aby zdążył sie wszystkim pobawić![]() Michru fajnie, że sie odezwalas. Życzę Tobie duzo siły i wytrwałości. Wierze, że jeszcze wszystko ułoży sie po Twojej myśli
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
Michiru skoro mimo wszystko w ojcu dziecka masz największe wsparcie to się nie dziwię, że przynajmniej na jakiś czas wolisz jeszcze z nim pomieszkać. Grunt to jakoś między sobą się dogadać i normalnie żyć. Dziwi mnie tylko dlaczego on się zdecydował na dziecko skoro jego zdaniem od dawna się Wam nie układało (zakładam, że to była Wasza wspólna, świadoma decyzja, a nie wpadka).
Smv Najwyraźniej miałam ogromnego pecha, bo bezpośredniego kontaktu z chorą osobą nie miałam i wychodzi na to, że zaraziłam się od kogoś w autobusie. żałuję tylko, że nikt mi nie podpowiedział by przed ciążą się zaszczepić. Przygotowałam się do ciąży, zrobiłam dużo badań itp. a i tak cholerstwo się przypałętało i to nie byle jakie... Dziewczyny, dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jeśli możecie, to opowiedzcie jak mijają u Was święta, bo chciałabym poczuć trochę tego klimatu. My z mężem zostaliśmy sami, dobrze, że chociaż trochę świątecznych przysmaków mamy
|
|
|
|
#3007 |
|
Zadomowienie
|
Michiru bardzo mi przykro, że tak wygląda Twoja sytuacja... Bądź dzielna i wszystko się z czasem ułoży.
martunka88 współczuję choroby, ale najważniejsze że dziecku nie zagraża Nikt Ci nie podpowiedział, ale też nie można wszystkiego przewidzieć. Zwłaszcza, że dużo osób przechodzi ospę jako dziecko. Ale nie martw się- najważniejsze, że na tym etapie nie szkodzisz dziecku ![]() a ja się z Wami witam w 31 tygodniu ok dziewczyny miłego świętowania Bożego Narodzenia, a my uciekamy do moich rodziców na obiad, a potem na imieninki do cioci
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24 Edytowane przez luzna25 Czas edycji: 2014-12-25 o 12:22 |
|
|
|
#3008 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek dziewczyny
Dobrze, że miło spędzacie święta ![]() Martunka kuruj się i zdrowiej jaknajszybciej! Współczuję, ale niestety nigdy nie przewidzimy co o się może przypłętać ![]() Ja jeszcze leniuchuję w pidżamie ale zaraz będę musiała zacząć naciągać na siebie te ogromniaste rajty ciążowe wrrr i znów Tża muszę zatrudnić do pomocy, i piękną I jedziemy do teścia na obiad. Ciekawe, jak długo wytrzymam
|
|
|
|
#3009 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt Dziewczyny!!!
Mam sporo do nadrobienia bo przygotowania pochłonęły mnie całkowicie... Mam nadzieje, że u Was wszystko ok. |
|
|
|
#3010 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny i ja się witam.Znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć.Ogólnie święta mijają spokojnie,córcia dostała masę prezentów więc jest spokój. Mnie też odwiedził gwiazdor-mąż,dostałam zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży,może mało romantyczny ale mnie bardzo ucieszył.
Zmykam dalej świętować.buźki
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
Prawie nic nie zjadlam, ale to tylko dlatego, ze wczoraj zlapal mnie silny bol glowy, i do domku mielismy 3 godziny jazdy, ale 10 minut przed zakonczeniem trasy, zwymiotowalam w samochodzie, nawet TZ nie zdazyl stanac nigdzie Przy kolacji siedzielismy prawie do 4 rano z rodzinka, a pozniej rodzinka pojechala to my zaczelismy grac w gre cos jak kalambury, do prawie 7 rano , i to chyba przez to nie wyspanie tak sie dzis czuje.... Jak wasze swieta? Przyjechalam do domu, zagladam w skrzynke a tam ubranka z nexta przyszly , musze sprawdzic rozmiarowke z innymi ubraniami, ale z jakosci jestem zadowolona, sa przepiekne ubranka, i ladniejsze niz na zdieciach byly wiec mysle ze jeszcze kilka zamowie.
|
|
|
|
#3012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Twoje dziecko nie musi pochodzic z rozbitej rodziny kochana, pamietaj ze prawdziwym ojcem jest nie ten co dal zycie, a ten co kocha i chce wychowac jak swoje Napewno w swoim zyciu znajdziesz kogos takiego, o dobrym sercu, kto nie kopnie cie w d*pe, bo sie boi wspolnego zycia, wiec woli sie cofnac. Dziwie sie tylko, ze on myslal o dziecku, widzac jak miedzy wami sie dzieje, i tez zamiast rozmawiac, poprostu nadszedl czas, ze woli odejsc. Nie rezygnuje sie z ludzi ktorych sie kocha. Jesli tak cie potraktowal, wspolczuje jego przyszlej zonie. Z jednej strony to jest dobra decyzja, ze zostaniecie razem w mieszkaniu, ze wzgledow finansowych.... oby jak najkrocej i zycze ci kochana zebys sobie ulozyla zycie po swojemu ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
a swoja droga sobie pomyslalam ze..... malo ktory TZ mysli o tym zeby zadbac o kobiete w ciazy w ten sposob latwiej jest unikac mezczyznom tematu np. naszych zmian w ciazy, dodatkowych kg, i innych problemow, bo mysla ze sie obrazimy od razu, albo sprawia nam przykrosc. Jestem jak najbardziej za takimi prezentami, nawet w postaci ksiazki z dieta jakbym dostala od TZ, to wg mnie nie ma nic milszego, niz to ze moj TZ chce zebym o siebie dbala, to logiczne.
|
||
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałaś na allegro czy gdzieś indziej?
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.nextdirect.com/pl/boys
z tej stronki, tylko ze ja z francuskiej bo mieszkam we Francji jestem bardzo zadowolona, przepieknie wygladaja te ubrania i material jest dobry. |
|
|
|
#3015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś czuję, że też coć wybiorę ;-)
|
|
#3017 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie było mnie tu kilka dni a tu tyle naskrobałyście, że nie jestem w stanie tego nadrobić :-(
Michuru, bardzo mi przykro, że miałaś takie święta... mam nadzieję, że dziecko się urodzi, wpadniesz w rytm i poczujesz co to jest Matczyna Miłość - kobieta staje się lwicą i babką z żelaza gotową znieść więcej niż niejeden facet. Wierzę, że wtedy poczujesz się silniejsza i odnajdziesz się w nowej sytuacji. |
|
|
|
#3018 |
|
Zadomowienie
|
Ufffff.....
![]() Jakoś daję rade z pochłanianiem jedzenia crystal ciuszki mega Jutro kolejny dzień Buziaczki Kolorowych snów
|
|
#3019 |
|
Wtajemniczenie
|
Crystal
![]() Ja dostałam od mojego męża nianię elektroniczną ![]() A od teścia jak zwykle kolejną świeczkę do kolekcji |
|
|
|
#3020 |
|
Zadomowienie
|
Heeej mamusie
Święta do reszty mnie pochłonęły, dziś też pewnie z Wami za długo nie posiedzę, bo znów od 11 będą goście i już piekę udka Święta przecudne, ale za rok chyba zabiorę TŻ i córcię za granicę tam, gdzie będzie ciepło i takie będą nasze święta. Będzie kompromis tego, że nie wyjedziemy znów do mojej rodziny ani też nie będziemy z jego, która jest na miejscu . Cały rok będę chyba na to odkładać Zabieram się do nadrabiania. Pochłonie mnie chyba;>
|
|
#3021 |
|
Zadomowienie
|
Ho ho ho zima powoli przybywa
U Nas -7 za oknem i wszystko białe. 1 cm puchu ale zawsze coś Miłego dnia mamuśki
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
Lesyeux u mnie tak samo Tout-petit-fille, udane święta z rodzinką Ja dziś też przyjmuję gości, piekę szynkę
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane,
witam się najedzona od 2 dni przejedzona też byłam, teraz czuję się nasycona, w każdym razie zewsząd otacza mnie pyszne jedzonko i nie umiem się powstrzymać oczywiście nie tylko w głowie mi jedzenie rodzinnie również było Cytat:
Michru Kochana życzę Ci, by nadchodzący Nowy Rok odmienił Wasze życie i by stało się , to co dla Ciebie i dziecka najlepsze. Cierpienie nie musi oznaczać udręki, często zmienia nasze życie niewyobrażalnie w coś o wiele lepszego i wierzę głęboko,że za tą smutną i bolesną sytuacją kryje się coś pięknego, co na Ciebie czeka
|
|
#3024 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Mamusie
ja tylko na chwilkę, bo za chwilę do kościoła, a później do moich rodziców na obiad ![]() wczoraj byliśmy u mojego wujka i jak wracaliśmy radar zrobił mi zdjęcie więc pewnie 300 zł mandat ![]() miłego ostatniego dnia świąt
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!! Ale mnie nie było
U mnie Święta super, wigilia u teściów potem do rodziców Dzisiaj moi rodzice przychodzą do nas i do teściów Pewnie sobie wypiją i będą gadać i gadać, oby tylko niczego nam nie planowali, bo będziemy z Tż źli ![]() Pierwszy śnieg spadł ![]() My 28 tydzień zaczęli w środę Jejku, we wtorek prywatna wizyta, to mam nadzieję, że w końcu zobaczę mojego synusia ![]() Ogólnie czujemy się dobrze, ale jejku, jak mi się ciężko wstaje ![]() Kochane, jeszcze dziś życzę Wesołych Świąt
|
|
|
|
#3026 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kobietki, i mamy ostatni dzień świąt,tyle szykowania a tak ten czas szybko zlecial.My dzisiaj świętujemy u moich dziadków.
A i najważniejsze,u mnie też jest biało i mroźno. Miłego dnia i świętowania.buźki
|
#3027 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Wam, że mam już dość tych świąt... tylko człowiek je szykuje jedzenie i sprząta po jedzeniu.... brrr dobrze, że się kończą!
|
|
|
|
#3028 | ||
|
Zakorzenienie
|
wszystkie lezycie objedzone pewnie
a ja dzis wstalam o 13, i nie wiem co zrobic ze soba hi hi ![]() dzis mi sie wyjatkowo ciezko oddycha i nie wiem dlaczego a od dwoch dni mam tak spuchniete kostki w nogach, ze wygladam jak male sloniatko, myslalam ze dzis wstane to mi przejdzie ale nic z tego, wygladam jakby ktos mi przywalil z kazdej strony..... ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
super prezent ![]() Ja to lozeczko bede miec w salonie, tu gdzie spie, ale u szwagierki maly jest na 1 pietrze, i dzieki niani wiedza kiedy mlody sie obudzil
|
||
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
A ja po świętach pełna energii. Przydał mi się taki odpoczynek (ostatnio nawał wszystkiego w pracy, koniec roku się zbliża). Jutro zamierzam odebrać wreszcie moje autko
i chyba posprzątam. Wzięło mnie na wywalanie starych rzeczy, których i tak nie używam, a niedługo miejsce w szafach się przyda ![]() A mam pytanie. Pierzecie nowe wózki?
|
#3030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie i pierwsze slysze ze takie rzeczy sie pierze....
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Szymuś- mój skarbek <3
ale było bardzo fajnie i nawet nie byłam zmęczona 
polowe muszę mu pochować, aby zdążył sie wszystkim pobawić

do domku mielismy 3 godziny jazdy, ale 10 minut przed zakonczeniem trasy, zwymiotowalam w samochodzie, nawet TZ nie zdazyl stanac nigdzie

Napewno w swoim zyciu znajdziesz kogos takiego, o dobrym sercu, kto nie kopnie cie w d*pe, bo sie boi wspolnego zycia, wiec woli sie cofnac. Dziwie sie tylko, ze on myslal o dziecku, widzac jak miedzy wami sie dzieje, i tez zamiast rozmawiac, poprostu nadszedl czas, ze woli odejsc. Nie rezygnuje sie z ludzi ktorych sie kocha. Jesli tak cie potraktowal, wspolczuje jego przyszlej zonie. Z jednej strony to jest dobra decyzja, ze zostaniecie razem w mieszkaniu, ze wzgledow finansowych.... oby jak najkrocej i zycze ci kochana zebys sobie ulozyla zycie po swojemu