Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-25, 08:36   #3001
lesyeux
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Witajcie

michuru
Fajnie,że sie odezwałas
Szkoda,że tak a nie inaczej sprawy sie mają.bądz silna dla dzidzi
Pamietaj,że jest ona cudem który jako jedeny bedzie Cie Kochać bezinteresownie, za nic

Już niedługo
Stary 2014-12-25, 08:52   #3002
smv
Zakorzenienie

Lesyeux dokładnie...
Stary 2014-12-25, 10:11   #3003
meganka18
Rozeznanie

Dziewczyny maja racje - dziecko bedzie Cie kochać bezinteresownie - zobaczysz da Ci duzo siły !! ;*
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 10:51   #3004
aaakarolina
Wtajemniczenie

Michiru- dużo siły!! oby wszystko się ułożyło

Martunka- współczuję choroby, ale ważne, że nie ma już wpływu na dziecko zdrówka

ja przy śniadanku, wczoraj wróciliśmy z wigilii przed 3 ale było bardzo fajnie i nawet nie byłam zmęczona dzisiaj znowu w gości, ale musimy zrobić ok 100 km w jedną stronę więc mam nadzieję, że dam radę

rodzice dzwonili, że u nich pod choinką czekają prezenty dla Igi kochani jutro zobaczę co to

miłego dnia kochane!
Stary 2014-12-25, 11:08   #3005
ewka5891
Zakorzenienie

Hej

W nocy spać nie mogłam, bo cos spadło na dole i sobie wkręcilam, że ktoś sie wlamuje do nas i juz miałam po spaniu
Wigilia spokojna, mam nadzieje ze za rok spedzimy ją w większym gronie
Synek dostał tyle prezentow, ze głowa mała polowe muszę mu pochować, aby zdążył sie wszystkim pobawić

Michru fajnie, że sie odezwalas. Życzę Tobie duzo siły i wytrwałości. Wierze, że jeszcze wszystko ułoży sie po Twojej myśli

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 12:05   #3006
martunka88
Rozeznanie

Michiru skoro mimo wszystko w ojcu dziecka masz największe wsparcie to się nie dziwię, że przynajmniej na jakiś czas wolisz jeszcze z nim pomieszkać. Grunt to jakoś między sobą się dogadać i normalnie żyć. Dziwi mnie tylko dlaczego on się zdecydował na dziecko skoro jego zdaniem od dawna się Wam nie układało (zakładam, że to była Wasza wspólna, świadoma decyzja, a nie wpadka).

Smv Najwyraźniej miałam ogromnego pecha, bo bezpośredniego kontaktu z chorą osobą nie miałam i wychodzi na to, że zaraziłam się od kogoś w autobusie. żałuję tylko, że nikt mi nie podpowiedział by przed ciążą się zaszczepić. Przygotowałam się do ciąży, zrobiłam dużo badań itp. a i tak cholerstwo się przypałętało i to nie byle jakie...

Dziewczyny, dziękuję za życzenia szybkiego powrotu do zdrowia. Jeśli możecie, to opowiedzcie jak mijają u Was święta, bo chciałabym poczuć trochę tego klimatu. My z mężem zostaliśmy sami, dobrze, że chociaż trochę świątecznych przysmaków mamy
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 12:20   #3007
luzna25
Zadomowienie

Michiru bardzo mi przykro, że tak wygląda Twoja sytuacja... Bądź dzielna i wszystko się z czasem ułoży.

martunka88 współczuję choroby, ale najważniejsze że dziecku nie zagraża Nikt Ci nie podpowiedział, ale też nie można wszystkiego przewidzieć. Zwłaszcza, że dużo osób przechodzi ospę jako dziecko. Ale nie martw się- najważniejsze, że na tym etapie nie szkodzisz dziecku

a ja się z Wami witam w 31 tygodniu

ok dziewczyny miłego świętowania Bożego Narodzenia, a my uciekamy do moich rodziców na obiad, a potem na imieninki do cioci
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

Edytowane przez luzna25
Czas edycji: 2014-12-25 o 12:22
luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 13:03   #3008
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek dziewczyny
Dobrze, że miło spędzacie święta

Martunka kuruj się i zdrowiej jaknajszybciej! Współczuję, ale niestety nigdy nie przewidzimy co o się może przypłętać

Ja jeszcze leniuchuję w pidżamie ale zaraz będę musiała zacząć naciągać na siebie te ogromniaste rajty ciążowe wrrr i znów Tża muszę zatrudnić do pomocy, i piękną sexi sukienkę, jaką dostałam wczoraj. Nawet nie myślałam, że w czymś jeszcze mogę ładnie wyglądać
I jedziemy do teścia na obiad. Ciekawe, jak długo wytrzymam
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 17:28   #3009
aneta_s13
Rozeznanie

Wesołych Świąt Dziewczyny!!!

Mam sporo do nadrobienia bo przygotowania pochłonęły mnie całkowicie... Mam nadzieje, że u Was wszystko ok.
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 19:28   #3010
marta24171
Rozeznanie

Cześć dziewczyny i ja się witam.Znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć.Ogólnie święta mijają spokojnie,córcia dostała masę prezentów więc jest spokój. Mnie też odwiedził gwiazdor-mąż,dostałam zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży,może mało romantyczny ale mnie bardzo ucieszył.

Zmykam dalej świętować.buźki
Stary 2014-12-25, 20:15   #3011
crystal25
Zakorzenienie

witajcie U nas juz po swietach Prawie nic nie zjadlam, ale to tylko dlatego, ze wczoraj zlapal mnie silny bol glowy, i do domku mielismy 3 godziny jazdy, ale 10 minut przed zakonczeniem trasy, zwymiotowalam w samochodzie, nawet TZ nie zdazyl stanac nigdzie
Przy kolacji siedzielismy prawie do 4 rano z rodzinka, a pozniej rodzinka pojechala to my zaczelismy grac w gre cos jak kalambury, do prawie 7 rano , i to chyba przez to nie wyspanie tak sie dzis czuje....
Jak wasze swieta?
Przyjechalam do domu, zagladam w skrzynke a tam ubranka z nexta przyszly , musze sprawdzic rozmiarowke z innymi ubraniami, ale z jakosci jestem zadowolona, sa przepiekne ubranka, i ladniejsze niz na zdieciach byly wiec mysle ze jeszcze kilka zamowie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4128.jpg (58,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4125.jpg (53,6 KB, 20 załadowań)
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 20:36   #3012
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michiru Pokaż wiadomość
melduję się, na krótką chwilę, już w 27tc póki co jest spokój, mały się rozwija prawidłowo, tydzień temu na wizycie ważył już 970g wczoraj byłam na krzywej cukrowej. dawno większego paskudztwa nie piłam, ale to i tak nic w porównaniu z tym, jak się czułam przez jakieś 40min potem - myślałam, że zjadę w tej poczekalni. dopiero potem zaczęłam czuć się lepiej. wyniki po świętach, zobaczymy jak wyjdą

może i spadną na mnie gromy, ale póki co do wyprowadzki nie doszło. ani ja, ani on. nie jest dobrze, nie jesteśmy razem, ale póki co trzeba przetrzymać. umówmy się, za 600zł z hakiem sama sobie nie poradzę nagle i to jeszcze z dzieckiem. na rodziców (mamę i ojczyma) nie mam co liczyć. bardziej im chyba zależy na komentowaniu całej sprawy i dobijaniu mnie niż na prawdziwej pomocy. zresztą ani nie mogę się do nich wprowadzić, bo nie ma tam już dla mnie miejsca, ani nie są w stanie wesprzeć mnie finansowo. ojciec by mnie przyjął, ale w mieszkaniu, które bym zajmowała nic nie ma tak naprawdę. zresztą udusiłabym się tam, bo facet chce na siłę mi wynagrodzić całe życie nieobecności. wiem, że i tak będę musiała tam zamieszkać, bo przynajmniej to mieszkanie bezczynszowe, więc na dłuższą metę będzie mi łatwiej je utrzymać, ale póki co dziękuję, potrzebuję spokoju, a nie nagabywania

z ojcem dziecka jest tak sobie. absolutnie go nie usprawiedliwiam, bo to co się stało to zwykłe świństwo i trochę tchórzostwo, choć tu akurat nie chodzi o ojcostwo. ale mimo wszystko oprócz 1,5 roku związku mamy za sobą 4lata przyjaźni plus dziecko w drodze. jest trudno, ale musimy się dogadać i już. wielkiego wyboru nie mamy. dobra koleżanka mi przez jakiś czas radziła, żeby się nie poddawać. i może miałoby to sens, gdyby nie to, że J. mi wyraźnie powiedział, że nasz związek się sypnął jakiś czas temu, a ja nawet nie zauważyłam i nic wtedy nie zrobiłam (rzeczywiście, nie zauważyłam, żeby było aż tak źle jak on twierdzi, a on też o niektórych rzeczach mówi, jak sprawa jest na ostrzu noża albo jak jest za późno) i drogo go to wszystko kosztowało i nie ma zamiaru przez to znów przechodzić i starać się tylko po to, żeby wylądować w tym samym punkcie co teraz... itp, itd. innymi słowy, na moje oko kieruje nim przede wszystkim strach, że i tak się nie uda, więc nie ma ochoty walczyć. otoczył się murem i nie sądzę, żebym do niego dotarła. cóż, błagać go nie będę. jeśli sam nie zdecyduje, że to jednak ma sens i że jest o co walczyć to nie mogę nic więcej zrobić. nie jest łatwo, ale nie jest też tragicznie. grunt, że jesteśmy w stanie w ogóle rozmawiać, a nie tylko kłócić i obrzucać oskarżeniami.

ale powiem Wam, że pożałowałam... nie chcę wyjść na złą matkę, ale gdybym wiedziała, że to może się tak skończyć to tego dziecka by nie było. nie zdecydowałabym się na zajście w ciążę. bo z jednej strony, jasne, niby będę miała dla kogo żyć, ale z drugiej... sama pochodzę z rozbitej rodziny i doskonale wiem, jak to wygląda od podszewki. jak jest trudno, ciężko, jak to boli. i matkę, i dziecko. nie chciałam tego dla swojego dziecka, ale czasu nie cofnę.

w tym momencie staram się zdecydować, na ile iść na urlop macierzyński i czy będę musiała zmieniać pracę, czy uda mi się przenieść na inny obiekt, co zrobić z dzieckiem w takiej sytuacji, bo ktoś musi się nim zająć itp. alimenty alimentami, ale mnie bardziej interesuje to, żebym była w stanie ogólnie się utrzymać. nie zerżnę z niego kasy, bo tak się i tak nie da. ojciec ma pomagać w wychowywaniu i wspierać finansowo, ale mój ex kokosów nie zarabia, więc wysokich alimentów też nie uzyskam. byłabym głupia, gdybym tylko na to liczyła.

teraz siedzę w domu sama. nie licząc futrzaków. mieliśmy iść na Wigilię do moich rodziców, ale wiadomo, taki był plan zanim wszystko szlag nie trafił. J. poszedł do swoich rodziców. ja nie jestem w stanie wysłuchiwać komentarzy i biadolenia ze strony mojej rodziny, ani współczucia i pytań ze strony rodziny exa, więc dałam sobie spokój ze świętowaniem w tym roku. innymi słowy, po najgorszym urodzinach w życiu mam najgorsze święta

niemniej Wesołych Świąt, dziewczynki
za 27 tydzien i za wizyte
Twoje dziecko nie musi pochodzic z rozbitej rodziny kochana, pamietaj ze prawdziwym ojcem jest nie ten co dal zycie, a ten co kocha i chce wychowac jak swoje Napewno w swoim zyciu znajdziesz kogos takiego, o dobrym sercu, kto nie kopnie cie w d*pe, bo sie boi wspolnego zycia, wiec woli sie cofnac. Dziwie sie tylko, ze on myslal o dziecku, widzac jak miedzy wami sie dzieje, i tez zamiast rozmawiac, poprostu nadszedl czas, ze woli odejsc. Nie rezygnuje sie z ludzi ktorych sie kocha. Jesli tak cie potraktowal, wspolczuje jego przyszlej zonie. Z jednej strony to jest dobra decyzja, ze zostaniecie razem w mieszkaniu, ze wzgledow finansowych.... oby jak najkrocej i zycze ci kochana zebys sobie ulozyla zycie po swojemu

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny i ja się witam.Znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć.Ogólnie święta mijają spokojnie,córcia dostała masę prezentów więc jest spokój. Mnie też odwiedził gwiazdor-mąż,dostałam zestaw kosmetyków dla kobiet w ciąży,może mało romantyczny ale mnie bardzo ucieszył.

Zmykam dalej świętować.buźki
Prezent jak najbardziej romantyczny
a swoja droga sobie pomyslalam ze..... malo ktory TZ mysli o tym zeby zadbac o kobiete w ciazy w ten sposob latwiej jest unikac mezczyznom tematu np. naszych zmian w ciazy, dodatkowych kg, i innych problemow, bo mysla ze sie obrazimy od razu, albo sprawia nam przykrosc. Jestem jak najbardziej za takimi prezentami, nawet w postaci ksiazki z dieta jakbym dostala od TZ, to wg mnie nie ma nic milszego, niz to ze moj TZ chce zebym o siebie dbala, to logiczne.
Stary 2014-12-25, 20:39   #3013
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Przyjechalam do domu, zagladam w skrzynke a tam ubranka z nexta przyszly , musze sprawdzic rozmiarowke z innymi ubraniami, ale z jakosci jestem zadowolona, sa przepiekne ubranka, i ladniejsze niz na zdieciach byly wiec mysle ze jeszcze kilka zamowie.
Śliczne

Zamawiałaś na allegro czy gdzieś indziej?
Stary 2014-12-25, 20:42   #3014
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Śliczne

Zamawiałaś na allegro czy gdzieś indziej?
http://pl.nextdirect.com/pl/boys z tej stronki, tylko ze ja z francuskiej bo mieszkam we Francji jestem bardzo zadowolona, przepieknie wygladaja te ubrania i material jest dobry.
Stary 2014-12-25, 20:47   #3015
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
witajcie U nas juz po swietach Prawie nic nie zjadlam, ale to tylko dlatego, ze wczoraj zlapal mnie silny bol glowy, i do domku mielismy 3 godziny jazdy, ale 10 minut przed zakonczeniem trasy, zwymiotowalam w samochodzie, nawet TZ nie zdazyl stanac nigdzie
Przy kolacji siedzielismy prawie do 4 rano z rodzinka, a pozniej rodzinka pojechala to my zaczelismy grac w gre cos jak kalambury, do prawie 7 rano , i to chyba przez to nie wyspanie tak sie dzis czuje....
Jak wasze swieta?
Śliczne te ubranka
Stary 2014-12-25, 20:51   #3016
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:
http://pl.nextdirect.com/pl/boys z tej stronki, tylko ze ja z francuskiej bo mieszkam we Francji jestem bardzo zadowolona, przepieknie wygladaja te ubrania i material jest dobry.
Wow. Dużo tego Coś czuję, że też coć wybiorę ;-)
Stary 2014-12-25, 22:21   #3017
mama d
Raczkowanie

Dziewczyny, nie było mnie tu kilka dni a tu tyle naskrobałyście, że nie jestem w stanie tego nadrobić :-(

Michuru, bardzo mi przykro, że miałaś takie święta... mam nadzieję, że dziecko się urodzi, wpadniesz w rytm i poczujesz co to jest Matczyna Miłość - kobieta staje się lwicą i babką z żelaza gotową znieść więcej niż niejeden facet. Wierzę, że wtedy poczujesz się silniejsza i odnajdziesz się w nowej sytuacji.
mama d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-25, 23:07   #3018
lesyeux
Zadomowienie

Ufffff.....

Jakoś daję rade z pochłanianiem jedzenia

crystal ciuszki mega

Jutro kolejny dzień świąteczny.

Buziaczki

Kolorowych snów
Stary 2014-12-25, 23:57   #3019
Alunia79
Wtajemniczenie

Crystal piękne
Ja dostałam od mojego męża nianię elektroniczną
A od teścia jak zwykle kolejną świeczkę do kolekcji
Stary 2014-12-26, 08:02   #3020
tout-petit-fille
Zadomowienie

Heeej mamusie

Święta do reszty mnie pochłonęły, dziś też pewnie z Wami za długo nie posiedzę, bo znów od 11 będą goście i już piekę udka
Święta przecudne, ale za rok chyba zabiorę TŻ i córcię za granicę tam, gdzie będzie ciepło i takie będą nasze święta. Będzie kompromis tego, że nie wyjedziemy znów do mojej rodziny ani też nie będziemy z jego, która jest na miejscu .

Cały rok będę chyba na to odkładać

Zabieram się do nadrabiania. Pochłonie mnie chyba;>

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 08:39   #3021
lesyeux
Zadomowienie

Ho ho ho zima powoli przybywa

U Nas -7 za oknem i wszystko białe. 1 cm puchu ale zawsze coś

Miłego dnia mamuśki
Stary 2014-12-26, 08:51   #3022
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek
Lesyeux u mnie tak samo

Tout-petit-fille, udane święta z rodzinką super!

Ja dziś też przyjmuję gości, piekę szynkę
Stary 2014-12-26, 10:44   #3023
EdithS
Zadomowienie

Cześć Kochane,

witam się najedzona od 2 dni przejedzona też byłam, teraz czuję się nasycona, w każdym razie zewsząd otacza mnie pyszne jedzonko i nie umiem się powstrzymać oczywiście nie tylko w głowie mi jedzenie rodzinnie również było a jak u Was? Całuję na dalszy czas świętowania

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Michiru przykro,że tak się skończyło. Obyś miała dużo siły. Chociaż wirtualnie, ale chciałabym się z Tobą podzielić smacznym karpiem.

U mnie też nie wyszło świętowanie. Z rana pojechałam na pogotowie i się okazało, że mam ospę wietrzną. Na szczęście w 29 tc to nie jest już tak niebezpieczne i nie wylądowałam w szpitalu. Wielką pociechą jest mój mąż. Życzę Ci byś miała wokół siebie kogoś kto dawałby tyle wsparcia.
ściskam mocno Kochana i życzę dużo zdrówka, cieszę się,że możesz być w domku i dziecku nic nie zagraża. Dbaj o siebie i niech cholerstwo idzie szybko precz!

Michru Kochana życzę Ci, by nadchodzący Nowy Rok odmienił Wasze życie i by stało się , to co dla Ciebie i dziecka najlepsze.
Cierpienie nie musi oznaczać udręki, często zmienia nasze życie niewyobrażalnie w coś o wiele lepszego i wierzę głęboko,że za tą smutną i bolesną sytuacją kryje się coś pięknego, co na Ciebie czeka
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 10:45   #3024
aaakarolina
Wtajemniczenie

Witam Mamusie

ja tylko na chwilkę, bo za chwilę do kościoła, a później do moich rodziców na obiad
wczoraj byliśmy u mojego wujka i jak wracaliśmy radar zrobił mi zdjęcie więc pewnie 300 zł mandat

miłego ostatniego dnia świąt
Stary 2014-12-26, 11:00   #3025
kruszynkaa88
Rozeznanie

Hej dziewczynki!! Ale mnie nie było Te Święta i przygotowania mnie pożarły Czasem Was podczytałam, ale co podczytałam to mnie ktoś potrzebował i tyle z siedzenia na wizażu

U mnie Święta super, wigilia u teściów potem do rodziców Dzisiaj moi rodzice przychodzą do nas i do teściów Pewnie sobie wypiją i będą gadać i gadać, oby tylko niczego nam nie planowali, bo będziemy z Tż źli

Pierwszy śnieg spadł szkoda, że nie było tej magi w wigilię i wczoraj rano

My 28 tydzień zaczęli w środę Jejku, we wtorek prywatna wizyta, to mam nadzieję, że w końcu zobaczę mojego synusia

Ogólnie czujemy się dobrze, ale jejku, jak mi się ciężko wstaje

Kochane, jeszcze dziś życzę Wesołych Świąt
kruszynkaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 11:45   #3026
marta24171
Rozeznanie

Cześć kobietki, i mamy ostatni dzień świąt,tyle szykowania a tak ten czas szybko zlecial.My dzisiaj świętujemy u moich dziadków.

A i najważniejsze,u mnie też jest biało i mroźno.

Miłego dnia i świętowania.buźki
Stary 2014-12-26, 14:03   #3027
aneta_s13
Rozeznanie

Powiem Wam, że mam już dość tych świąt... tylko człowiek je szykuje jedzenie i sprząta po jedzeniu.... brrr dobrze, że się kończą!
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 16:01   #3028
crystal25
Zakorzenienie

wszystkie lezycie objedzone pewnie a ja dzis wstalam o 13, i nie wiem co zrobic ze soba hi hi
dzis mi sie wyjatkowo ciezko oddycha i nie wiem dlaczego a od dwoch dni mam tak spuchniete kostki w nogach, ze wygladam jak male sloniatko, myslalam ze dzis wstane to mi przejdzie ale nic z tego, wygladam jakby ktos mi przywalil z kazdej strony.....

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
Witam Mamusie

ja tylko na chwilkę, bo za chwilę do kościoła, a później do moich rodziców na obiad
wczoraj byliśmy u mojego wujka i jak wracaliśmy radar zrobił mi zdjęcie więc pewnie 300 zł mandat

miłego ostatniego dnia świąt
no to pieknie, 300 zl do zaplaty i to w swieta taki prezent

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Crystal piękne
Ja dostałam od mojego męża nianię elektroniczną
A od teścia jak zwykle kolejną świeczkę do kolekcji
niania sie przyda napewno super prezent
Ja to lozeczko bede miec w salonie, tu gdzie spie, ale u szwagierki maly jest na 1 pietrze, i dzieki niani wiedza kiedy mlody sie obudzil
Stary 2014-12-26, 16:04   #3029
Magnifica
Zakorzenienie

A ja po świętach pełna energii. Przydał mi się taki odpoczynek (ostatnio nawał wszystkiego w pracy, koniec roku się zbliża). Jutro zamierzam odebrać wreszcie moje autko i chyba posprzątam. Wzięło mnie na wywalanie starych rzeczy, których i tak nie używam, a niedługo miejsce w szafach się przyda

A mam pytanie. Pierzecie nowe wózki?
Stary 2014-12-26, 16:06   #3030
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
A ja po świętach pełna energii. Przydał mi się taki odpoczynek (ostatnio nawał wszystkiego w pracy, koniec roku się zbliża). Jutro zamierzam odebrać wreszcie moje autko i chyba posprzątam. Wzięło mnie na wywalanie starych rzeczy, których i tak nie używam, a niedługo miejsce w szafach się przyda

A mam pytanie. Pierzecie nowe wózki?
Wozki Nie i pierwsze slysze ze takie rzeczy sie pierze....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości