Weryfikacja aukcji Allegro cz. IV (zasady wątku w pierwszych trzech postach) - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-26, 21:04   #2551
201709081028
Konto usunięte

Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro cz. IV (zasady wątku w pierwszych trzech postach)

Cytat:
Napisane przez BabetsuHipsta Pokaż wiadomość
Witajcie, Specjalistki.Proszę o weryfikację aukcji:http://allegro.pl/cartier-le-baiser-...918504188.html
sprzedawca:Kropla-Luxusu
zapach: Le Baiser Du Dragon
nie mam zbytniej nadziei na jego oryginalność, ale wolę się upewnić, ze dziewczyna kręci. Dziękuję z góry za pomoc
A co ci w nim nie pasuje? o ilę mogę wiedzieć? i co ma kecic?

ten smok to ORYGINAŁ 100%

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-12-26 o 21:06
201709081028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 21:18   #2552
wgn
Zakorzenienie

Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro cz. IV (zasady wątku w pierwszych trzech postach)

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Pokaż wiadomość

Miałam trzy Smoki w domu (obecnie dwa w tym setkę własnie) i w żadnym grzybka nie widać, zerknęłam jeszcze na zdjęcia z kolekcji Trzech_Ryb o TU i też grzyba niet.
Dziwnie to trochę wygląda no ale ja specjalistką od smoków nie jestem.

Edytowane przez wgn
Czas edycji: 2014-12-26 o 21:22
wgn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 21:18   #2553
BabetsuHipsta
Raczkowanie

Cytat:

Hmmm, po prostu zdziwiła mnie ta literówka 'La Blaiser Du Dragon' w opisie i przedstswienie go pod marka Dior'a...zapewne zwykła literówka, a jestem dosyc podejrzliwa (stety lub niestety) i wolałam sie upewnic co do oryginalności przed kupnem. Dziękuję za pomoc kochana
BabetsuHipsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 23:28   #2554
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Kojarzę, że ten sprzedający miał niedawno setki Midnight Poison po 100 zł
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-26, 23:30   #2555
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Kojarzę, że ten sprzedający miał niedawno setki Midnight Poison po 100 zł
kło? JO? Cośik chyba ci się pomyliło
Stary 2014-12-26, 23:34   #2556
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
kło? JO? Cośik chyba ci się pomyliło
Nie znalazłam na allegro podobnego nicka a jestem na 99%, że to była Kropla Luxusu (tylko z mniejszą ilością komentarzy), bo swego czasu bardzo intensywnie poszukiwałam MP.
Jeśli się pomyliłam to nie chcę nikogo wprowadzić w błąd.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2014-12-26 o 23:36
Stary 2014-12-26, 23:43   #2557
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Nie znalazłam na allegro podobnego nicka a jestem na 99%, że to była Kropla Luxusu, bo swego czasu bardzo intensywnie poszukiwałam MP.
Jeśli się pomyliłam to nie chcę nikogo wprowadzić w błąd.

To pokaz mi te wszyskie flaszki MP po 100zł w zakończonych ode mnie prosze bo padne zaro na zawał

wpisując w wyszukiwarkę all wyskakują moje zakończone aukcje MP z ceną KT a nie po 100zł proszę cię ,nie myl nicków

Ja owsze sprzedałam swoją truciznę na all niedawno nawet
miałam Jedną jedyną!
o tu

http://allegro.pl/dior-midnight-pois...879405254.html
Stary 2014-12-26, 23:59   #2558
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To pokaz mi te wszyskie flaszki MP po 100zł w zakończonych ode mnie prosze bo padne zaro na zawał

wpisując w wyszukiwarkę all wyskakują moje zakończone aukcje MP z ceną KT a nie po 100zł proszę cię ,nie myl nicków

miałam Jedną jedyną!
o tu

Jeśli to Ty to przepraszam, jestem pewna, że ten nick był taki sam lub bardzo podobny. A Ciebie kojarzyłam pod innym nickiem, sama kupowałam u Ciebie HP i wszystko było ok.
Nie wiem, być może na allegro można zmienić nick albo usunąć konto.
Pamiętam te aukcje jakiś czas temu z katalogowym zdjęciem i ceną 100 złotych w KT.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2014-12-27 o 00:01
Stary 2014-12-27, 00:13   #2559
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Jeśli to Ty to przepraszam, jestem pewna, że ten nick był taki sam lub bardzo podobny. A Ciebie kojarzyłam pod innym nickiem, sama kupowałam u Ciebie HP i wszystko było ok.
Nie wiem, być może na allegro można zmienić nick albo usunąć konto.
Pamiętam te aukcje jakiś czas temu z katalogowym zdjęciem i ceną 100 złotych w KT.
Na all nie można zmienic nicku,nie mozna usunąć konta! mozna rozwiązać umowę z allegro ale Twoj nick na zawsze pozostanie w serwisie z podpisem "umowa rozwiązana" by zapobiegac własnie podszywaniu się pod innych więc nie jest to możliwe!
Zobacz moje zakończone i nie doszukuj sie tego czego nie było u mnie

Przeleciałam z ciekawosci całe all zakończone i żadnych po stówie nie widziałam
wiec kochana coś pokręcilaś , lepiej byc pewnym 100% niz domniemywac kojarząc podobne nicki Nie wiem kto to sprzedawał ale napewno nie JO więc spij spokojnie
Stary 2014-12-27, 00:22   #2560
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Na all nie można zmienic nicku,nie mozna usunąć konta! mozna rozwiązać umowę z allegro ale Twoj nick na zawsze pozostanie w serwisie z podpisem "umowa rozwiązana" by zapobiegac własnie podszywaniu się pod innych więc nie jest to możliwe!
Zobacz moje zakończone i nie doszukuj sie tego czego nie było u mnie

Przeleciałam z ciekawosci całe all zakończone i żadnych po stówie nie widziałam
wiec kochana coś pokręcilaś , lepiej byc pewnym 100% niz domniemywac kojarząc podobne nicki Nie wiem kto to sprzedawał ale napewno nie JO więc spij spokojnie
W takim razie jeszcze raz Cię przepraszam
Stary 2014-12-27, 09:50   #2561
zania
Matka buldoga

Cytat:
... lepiej byc pewnym 100% ..
Pouczasz Finlore, a sama sie zarzekalas, ze twoj Smok na 100% jest oryginalny, chociaz nie jest. Wiec ciebie to tez sie dotyczy.
Stary 2014-12-27, 09:55   #2562
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Pouczasz Finlore, a sama sie zarzekalas, ze twoj Smok na 100% jest oryginalny, chociaz nie jest. Wiec ciebie to tez sie dotyczy.
Ja nikogo nie pouczam, a to nie mój smok dyskusja nt temat toczyła się wczoraj

tu:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49477526
Stary 2014-12-27, 09:56   #2563
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

z mojego doświadczenia nie wszystkie zakończone aukcje pojawiają się w zakończonych
i nawet nie wiem od czego to zależy.. jedne są zakończone, ale bez sprzedaży, inne są zakończone gdzie ktoś coś kupił lub wygrał licytacje..
ale nie wszystkie

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-27, 10:20   #2564
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ButterflyFlyAway Pokaż wiadomość
z mojego doświadczenia nie wszystkie zakończone aukcje pojawiają się w zakończonych
i nawet nie wiem od czego to zależy.. jedne są zakończone, ale bez sprzedaży, inne są zakończone gdzie ktoś coś kupił lub wygrał licytacje..
ale nie wszystkie
Dziwne to co piszesz , z mojego doświadczenia to co się zakończyło jest zawsze w zakończonych ,lub PAA wszystko mozna przeswietlic i odnalezc )
Stary 2014-12-27, 11:27   #2565
_kapryska_
JESTEM ONA

Dokładnie tak jest, nie wszystkie zakończone wyświetlają się się w 'zakończonych'. A dlaczego tak jest , nie wiem, niestety.

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-27, 13:56   #2566
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne to co piszesz , z mojego doświadczenia to co się zakończyło jest zawsze w zakończonych ,lub PAA wszystko mozna przeswietlic i odnalezc )
może i dziwne.. w takim razie gratuluję Ci takich NIE dziwnych sytuacji..
ja niestety wielokrotnie szukałam jakichś aukcji i było to bezowocne.. co więcej nawet swoich z ciekawości i w celu weryfikacji czy skoro czyjeś znaleźć nie umiem to czy znajdę swoją.. i też nie udało mi się ich odnaleźć..
i z tego co wiem nie ja jedna borykam się z takimi trudnościami
tak więc argument, że jak czegoś nie ma w zakończonych tzn. że nie istniało nie jest dla mnie żadnym argumentem, bo opcja "zakończone" nie jest dla mnie wiarygodna i jest zawodna..
koniec dyskusji

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:

w momencie sfinalizowania i dosłania flakonów Smok stał się już Twoim i to Ty go wystawiłaś na swoim koncie jako swoją swoją własność

tyle ode mnie, dziękuję za dyskusję.

Edytowane przez ButterflyFlyAway
Czas edycji: 2014-12-27 o 13:59
Stary 2014-12-27, 15:11   #2567
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
może i dziwne.. w takim razie gratuluję Ci takich NIE dziwnych sytuacji..
ja niestety wielokrotnie szukałam jakichś aukcji i było to bezowocne.. co więcej nawet swoich z ciekawości i w celu weryfikacji czy skoro czyjeś znaleźć nie umiem to czy znajdę swoją.. i też nie udało mi się ich odnaleźć..
i z tego co wiem nie ja jedna borykam się z takimi trudnościami
tak więc argument, że jak czegoś nie ma w zakończonych tzn. że nie istniało nie jest dla mnie żadnym argumentem, bo opcja "zakończone" nie jest dla mnie wiarygodna i jest zawodna..
koniec dyskusji

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

w momencie sfinalizowania i dosłania flakonów Smok stał się już Twoim i to Ty go wystawiłaś na swoim koncie jako swoją swoją własność

tyle ode mnie, dziękuję za dyskusję.
Nie wiem do czego pijesz i dlaczego mnie atakujesz, Ja zawsze jestem w stanie wyszukac w zakończonych aukcjach , nie miałam takiej sytuacji więc się dziwie i mam do tego prawo doputy nie spotka mnie taka sytuacja nie sądzisz? pozdrawiam
Stary 2014-12-27, 23:06   #2568
zania
Matka buldoga

Cytat:

Czytalam, Ale Butterfly ma racje. Lady, jak nie twoj skoro bylas jego wlasccielka w momencie sprzedazy na allegro? Gdyby okazal sie oryginalem to nagle stal by sie twoj, a kasa ze sprzedazy polecialaby na twoje konto W momencie przyjecia go z wymiany, stal sie twoj.
No mniejsza z tym, zeby juz off-topa nie robic.
Stary 2014-12-27, 23:10   #2569
ragutka
Zakorzenienie

Cytat:

Dużo wypowiadasz się jako "ekspert" od oryginalności perfum - tutaj przypadkowo trafia się na Twoją aukcję i w kontekście dyskusji o tym flakonie Le Baiser du Dragon na innym wątku to co umieszczasz w opisie aukcji wygląda groteskowo.
Zapewniasz o jakiejś milion % oryginalności a w tamtej dyskusji przyznajesz, że tego zapachu nie znałaś...
Poza tym wystawiasz go jako swoją własność i w tej sytuacji jesteś odpowiedzialna za to co piszesz.
Może czasem warto przemyśleć co się ma do powiedzenia/napisania bo potem wychodzi tak jak powyżej, żałośnie jak na znawcę.
Stary 2014-12-28, 09:58   #2570
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Dużo wypowiadasz się jako "ekspert" od oryginalności perfum - tutaj przypadkowo trafia się na Twoją aukcję i w kontekście dyskusji o tym flakonie Le Baiser du Dragon na innym wątku to co umieszczasz w opisie aukcji wygląda groteskowo.
Zapewniasz o jakiejś milion % oryginalności a w tamtej dyskusji przyznajesz, że tego zapachu nie znałaś...
Poza tym wystawiasz go jako swoją własność i w tej sytuacji jesteś odpowiedzialna za to co piszesz.
Może czasem warto przemyśleć co się ma do powiedzenia/napisania bo potem wychodzi tak jak powyżej, żałośnie jak na znawcę.
Może jakbys przeczytała ze zrozumieniem całośc to bys zrozumiała! i nie musisz obrażac mnie od żałosnych znawców! !!! perfumy miałam z wymianki wizażoej i dałabym się zabic o ich oryginalnosc, jednak dzieki bogu otworzyły mi się oczy i zaczełam się przygladac tej nieszczesnej flaszce a ze nie miałam nigdy w reku smoka miałam prawo nie wiedziec o kilku rzeczach ..a aukcje natychmiast usunełam . W każdym razie dla mnie temat jest zakończony a dyskusja jak najbardziej zbedna
Stary 2014-12-28, 12:29   #2571
zania
Matka buldoga

Cytat:
Może jakbys przeczytała ze zrozumieniem całośc to bys zrozumiała! i nie musisz obrażac mnie od żałosnych znawców! !!! perfumy miałam z wymianki wizażoej i dałabym się zabic o ich oryginalnosc, jednak dzieki bogu otworzyły mi się oczy i zaczełam się przygladac tej nieszczesnej flaszce a ze nie miałam nigdy w reku smoka miałam prawo nie wiedziec o kilku rzeczach ..a aukcje natychmiast usunełam . W każdym razie dla mnie temat jest zakończony a dyskusja jak najbardziej zbedna
Zapewne Ragutce chodzilo nie tylko o te perfumy w kwestii "eksperta".
I nie dzieki bogu, a dzieki BabetsuHipsta
Reszte juz pomine.
Stary 2014-12-28, 12:44   #2572
wgn
Zakorzenienie

A może osoba wystawiająca nie powinna weryfikować aukcji a jeżeli już to robi to po prostu napisać, że to jej aukcja i wtedy wiadomo, że weryfikacja przebiega niekoniecznie z pozycji eksperta od danych perfum tylko z perspektywy właściciela (a właściciel niekoniecznie musi się znać, ma z wiarygodnego dla niego źródła i wierzy że ma oryginał tyle, że wiara a znajomość perfum to dwie różne rzeczy).
Stary 2014-12-28, 13:39   #2573
_kapryska_
JESTEM ONA

Lady ( nie atakuję Cię , nie obrażam , a pytam tylko), dlaczego w kwestii podanych wątpliwości przez wizażankę odpowiadasz to co poniżej, a nie informujesz, że to Twoja aukcja?
(to jest bardzo istotne info)
Cytat:

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 13:44   #2574
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
dałabym się zabic o ich oryginalnosc
A wystarczyło obadać spód flakonu. No i przetestować zapach - chociaż tutaj się pogubiłam, bo w jednej chwili zapewniałaś tutaj, że to oryginał, po czym nagle napisałaś, że jednak nie, bo psiknięte perfumy od cioci trzymały 36 godzin.
Po prostu dziwna ta cała historia i w niezbyt dobrym świetle stawia wszystkie osoby weryfikujące w tym wątku.
Stary 2014-12-28, 14:37   #2575
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _kapryska_ Pokaż wiadomość
Lady ( nie atakuję Cię , nie obrażam , a pytam tylko), dlaczego w kwestii podanych wątpliwości przez wizażankę odpowiadasz to co poniżej, a nie informujesz, że to Twoja aukcja?
(to jest bardzo istotne info)
bo jeszcze pisząc to nie byłam swiadoma, zaczełam po wpsiach ze "cos jest nie tak" ogladac flaszkę no i się dopatrzyłam dopiero dlatego

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
A wystarczyło obadać spód flakonu. No i przetestować zapach - chociaż tutaj się pogubiłam, bo w jednej chwili zapewniałaś tutaj, że to oryginał, po czym nagle napisałaś, że jednak nie, bo psiknięte perfumy od cioci trzymały 36 godzin.
Po prostu dziwna ta cała historia i w niezbyt dobrym świetle stawia wszystkie osoby weryfikujące w tym wątku.
Smoka jak pisałam brałam w totalne ciemno zachwycona opisem FRAG. więc nie mając pojęcia o zapachu stwierdziłam ze jest poprostu taki jakiś....
bedąc w swieta psiknełam się u Cioci i dodatkowo na 2 dzien zobaczyłam wpis o weryfikacji dlatego zaczełam się mu przygladac i dzieki bogu bo ładnego gnoju bym sobie narobiła sprzedajac na all, Jak Ja się fatalnie miałam poczuć jak sądzisz? w jednej chwili bedąc przekonana o oryginalnosci zaś za moment okazuje się ze to nie tak powinno wygladac ,nie jest to dla mnie miła sytuacja w dodatku czuję się atakowana jak to Ja bym kogoś tu chciała oszukac.
Stary 2014-12-28, 17:35   #2576
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

ależ ja Cię nie atakuje, tylko wyrażam swoje zdanie i staje poniekąd w obronie wizażanki z wymianki, nie podoba mi się Twoje podejście, bo odbieram to tak, że od wszystkiego umywasz ręce, bo to nie Twoja wina, nie Twój flakon, bo to flakon z wymianki i winna jest Wizażanka X.. bo ty ufałaś itd..
straciłaś niestety w moich oczach wiarygodność, bo w historii są same sprzeczności, nic się kupy nie trzyma, gdyby nie interwencja zainteresowanej sprzedałabyś podróbę i o ile byłaby to jakaś niedouczona wizażanka np ja to ok, ale Ty tutaj radzisz innym, znasz szczegóły flakonów, mówisz czy coś jest oryginałem a co nie.. to teraz jak ufać w pozostałe weryfikacje?
i o ile umiem jeszcze jakoś zrozumieć wymiankę na podróbe .. zostawić do swojego użytku .. o tyle wystawienia flakonu bez wcześniejszego sprawdzenia przez eksperta jest po prostu niezrozumiałe... tym bardziej, że wiemy czym grozi handel podróbami, nawet nieświadomy..
według mnie prawidłowym zachowaniem byłoby uderzenie się pierś i skulenie głowy, przyjęcie odpowiedzialności, a nie zwalanie winy na wszystkich byle nie na siebie..
ja sprawdzam wszystkie flakony z wymianek, nawet od tych zaufanych, jak mam wątpliwości pytam tych co się znają.. i tyle..
a teraz próbujesz zrobić z siebie kozła ofiarnego, że my się uwzięłyśmy, jak po prostu większość jest zbulwersowana tą sytuacją...
pomylić się może każdy - oczywiście .. ale wtedy musi również umieć uderzyć się w pierś i powiedzieć tak faktycznie nawaliłam, najlepszym się zdarza.. a w Tobie pokory nie widać.. tylko sie tłumaczysz.. a tłumaczą sie winni.
koniec tematu. i proponuję Tobie już również zakończyć dyskusji w tym temacie.

Czas edycji: 2014-12-28 o 17:37
Stary 2014-12-28, 17:38   #2577
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
miałam Jedną jedyną!
o tu

chyba nie jedyną KLIK

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 18:04   #2578
201709081028
Konto usunięte

Cytat:
ależ ja Cię nie atakuje, tylko wyrażam swoje zdanie i staje poniekąd w obronie wizażanki z wymianki, nie podoba mi się Twoje podejście, bo odbieram to tak, że od wszystkiego umywasz ręce, bo to nie Twoja wina, nie Twój flakon, bo to flakon z wymianki i winna jest Wizażanka X.. bo ty ufałaś itd..
straciłaś niestety w moich oczach wiarygodność, bo w historii są same sprzeczności, nic się kupy nie trzyma, gdyby nie interwencja zainteresowanej sprzedałabyś podróbę i o ile byłaby to jakaś niedouczona wizażanka np ja to ok, ale Ty tutaj radzisz innym, znasz szczegóły flakonów, mówisz czy coś jest oryginałem a co nie.. to teraz jak ufać w pozostałe weryfikacje?
i o ile umiem jeszcze jakoś zrozumieć wymiankę na podróbe .. zostawić do swojego użytku .. o tyle wystawienia flakonu bez wcześniejszego sprawdzenia przez eksperta jest po prostu niezrozumiałe... tym bardziej, że wiemy czym grozi handel podróbami, nawet nieświadomy..
według mnie prawidłowym zachowaniem byłoby uderzenie się pierś i skulenie głowy, przyjęcie odpowiedzialności, a nie zwalanie winy na wszystkich byle nie na siebie..
ja sprawdzam wszystkie flakony z wymianek, nawet od tych zaufanych, jak mam wątpliwości pytam tych co się znają.. i tyle..
a teraz próbujesz zrobić z siebie kozła ofiarnego, że my się uwzięłyśmy, jak po prostu większość jest zbulwersowana tą sytuacją...
pomylić się może każdy - oczywiście .. ale wtedy musi również umieć uderzyć się w pierś i powiedzieć tak faktycznie nawaliłam, najlepszym się zdarza.. a w Tobie pokory nie widać.. tylko sie tłumaczysz.. a tłumaczą sie winni.
koniec tematu. i proponuję Tobie już również zakończyć dyskusji w tym temacie.
Jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią! niezle! nie dośc że to mi sie sięgło za swoją niewiedze to jeszcze w taki sposób mnie portaktowłąyscie GENIALNE! NAPRAWDĘ a To ze otrzymałam FAKE od zaufanej wizażanki to pewnie Ja usprawiedliwia JESTEŚ zaje....

widze że lepiej nie przyznawać się do nieczego ,lepiej się nie tłumaczyć! bo po co, jak i tak kota ogonem obrócicie w sposób dla mnie bardzo nie korzystny! dzieki za obniżenie mojej wiarygodnosci w serwisie! Kto jest inteligentny to zrozumie, żałuję swojej wylewnosci i szczerosci! na przyszłośc mam juz nauczkę SIEDZIEĆ CICHO! nie tłumaczyc się bo winni się tłumaczą takie starodawne zabobony .... masakra dziekuję bardzo.
Spodziewam się bana ale bedę walczyc o Swoje dobre imie! a bezczelne wypowiedzi nie bedą przezemnie tolerowane!

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-12-28 o 18:24
Stary 2014-12-28, 18:18   #2579
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem zbulwersowana Twoją wypowiedzią! niezle! nie dośc że to mi sie sięgło za swoją niewiedze to jeszcze w taki sposób mnie portaktowłąyscie GENIALNE! NAPRAWDĘ a To ze otrzymałam FAKE od zaufanej wizażanki to pewnie Ja usprawiedliwia JESTEŚ zaje....

widzę że jesteś mistrzem wkładania komuś słów w usta pokaż mi zdanie w którym pisze, że coś usprawiedliwia tamtą wizazanke?
możesz gadać co chcesz i robić z siebie nadal ofiare, ale zdania nie zmienie.. podróba powinna być wyłapana na linii Ty i wizażanka z wymianki, a nie Ty i potencjalny Kupujący z Allegro..
to, że to tak daleko zaszło jest TYLKO TWOJĄ winą i niczyją więcej!
jako "specjalista" tym bardziej powinnaś być przezorna i wszystko
sprawdzać..
i skończ powtarzać już w końcu "ze otrzymałam FAKE od zaufanej wizażanki", bo umiem czytać, widziałam reakcję tamtej dziewczyny i chce wszystko zwrócić i naprawić.. to ty nadal roztrząsasz i nie dajesz ludziom żyć..
masz jakiś problem do mnie to pisz na PW, a skończ śmiecić ten wątek.
na więcej Twoich odpowiedzi wypowiadać się nie będę, obrażaj mnie nadal ja swoją klasę mam
życze powodzenia na tym forum i cieszenia się zaufaniem taka postawa na bank Ci w tym pomaga
żegnam!

p.s. proszę Modki o interwencję, bo z wątku robi się śmieciówa, może tymczasowa blokada wątku (znów z powodu tej samej Wizażanki..) albo coś?

Czas edycji: 2014-12-28 o 18:20
Stary 2014-12-29, 19:12   #2580
Dominia20
Raczkowanie

Bardzo proszę o weryfikację:
nazwa: ROSES DE CHLOE
sprzedawca: PerfumeriaSky

http://allegro.pl/roses-de-chloe-75m...910313187.html

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi
Dominia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości