Scent Bar LV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-28, 22:42   #571
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Otruta jestem, a nie jadłam dziś nic u nietoperza...
Przepłucz się, coś drenującego, jakieś moczopędne zioła powinny dać radę

My z chuopinem uzależnieni za to, spiewamy w każdej sekundzie, w myślach, na głos, zawsze https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw

rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 23:11   #572
gryx82
BAN stały

Uwielbiam tę piosenkę Obawiam się tylko, że za chwilę mi się znudzi

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Nic mnie już nie zdziwi
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 23:21   #573
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Uwielbiam tę piosenkę Obawiam się tylko, że za chwilę mi się znudzi
Ja się nie obawiam Chodzi mi o to, że to coś więcej niż po prostu piosenka i cieszy mnie fakt, że powstają i stają się mega popularne takie mądre produkcje.
Nie tylko czysto rozrywkowe

Bo jestem też fanem Shake it off Tylor Swift. Każdy poranek w tym rytmie jest optymistyczny wbrew wszystkiemu, mimo że to zwykły amerykański taśmociąg hitowy, to jednak wprawia mnie w dobry nastrój, wyłącza niektóre styki, luzuje, działa jak taki antydepresant. To dla mnie piosenka żart i takoż działa Plus trochę wygibasów przy robieniu herbatki to zawsze lepsze niż nic

Mam taki miernik - jak coś we mnie wyzwala taniec, to jest to dobre

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-28 o 23:23
Stary 2014-12-28, 23:36   #574
Murszafka
To ja :)

Dźwięku nie mam w kompie od niemal roku, a i filmy się przestały odtwarzać Także się nie wypowiem...
Idę chyba pod prysznic...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-28, 23:50   #575
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, tak. I jeszcze miałam prawie 1500 zł w bonach z firmy...
bo już myślałam, że za parę

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
O pizzy bym zjadła
nasza nie była dobra, zepsuła nam się kolejna pizzeria nie rozumiem, najpierw robią dobre żarło a z biegiem czasu jest coraz gorzej

Cytat:

Piłaś coś zimnego ostatnio? Mnie się to czasami zdarza, ibuprom pomaga
zimne pifo i dzin z tonikiem
nie mam ibupromu, sysam cholinex i gie pomaga

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
oj

ja dostałam (znaczy P. przywiózł) puder od nietopsza (pewnie zrzut, bo kolor jej nie podpasował) i boję się użyć, bo jeszcze parcha jakiegoś dostanę

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

My z chuopinem uzależnieni za to, spiewamy w każdej sekundzie, w myślach, na głos, zawsze https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw
chwytające , i raczej rzadko w radio puszczają

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 00:08   #576
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja się nie obawiam
U mnie tak jest najczęściej właśnie - najpierw zachwyt, mógłbym słuchać non stop, a potem nagle "bach!" i zaczyna mnie drażnić, bardziej i bardziej, aż ścierpieć nie mogę (ale to, czy piosenka przejdzie próbę czasu, to okres kilku lat najczęściej, jeśli po tym czasie nadal zachwyca - jest git)
Cytat:
Dźwięku nie mam w kompie od niemal roku, a i filmy się przestały odtwarzać Także się nie wypowiem...
Idę chyba pod prysznic...
A ja mam pogryzione słuchawki, się nacieszyłem dźwiękiem - tydzień
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
zimne pifo i dzin z tonikiem
Ja muszę uważać na zimne napoje, bo najczęściej kończy się ich spożywanie napuchniętymi migdałami (po mamie to mam, ojciec może wodę prosto z przerębla siorbać i nigdy na gardło nie narzeka)
Cytat:
nie mam ibupromu, sysam cholinex i gie pomaga
P/zapalne na gardło najlepsze
Cytat:
ja dostałam (znaczy P. przywiózł) puder od nietopsza (pewnie zrzut, bo kolor jej nie podpasował) i boję się użyć, bo jeszcze parcha jakiegoś dostanę
Stary 2014-12-29, 00:17   #577
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

chwytające , i raczej rzadko w radio puszczają
1. Jaki ? Pudrów nie szukam (suuuuuucho zimoooo brrrrr) ale z ciekawości pytam o firmę, kolor a nóż widelec na lato Szukam uparcie jakiegoś krema tonującego na zimę, ale żeby on głównie odżywiał tłuścił i zmiękczał a przy okazji miał taki ludzki odcień. We Polsce chyba tego nie dają Dojszłam do firmy Chantecaille no ale nie ma opcji testnąć
Bo nie mogę się smyrać i kremem ochronnym i podkładem - to już nie dla mnie. Nie ten wiek, nie te pory A bez koloru jestem dobrze natłuszczony burak. O taki właśnie. Minerały zimą wysuszają zanadto Jak żyć? Gdzie Red

A pudra se zdezynfekuj alkoholem Chyba że szkoda, alkoholu

2. Zapewne ze względu na treść.

Czas edycji: 2014-12-29 o 00:19
Stary 2014-12-29, 00:22   #578
gryx82
BAN stały

Macie plany na sylwestra? Wydaje mi się, jakby to miesiąc temu było, a tu rok pyknął nie wiem nawet, kiedy (czas przyspiesza wraz z wiekiem?)
Stary 2014-12-29, 00:32   #579
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Macie plany na sylwestra? Wydaje mi się, jakby to miesiąc temu było, a tu rok pyknął nie wiem nawet, kiedy (czas przyspiesza wraz z wiekiem?)
Ja nie mam planów i ich nie szukam.

Bardzo nie lubię tego dnia, bo imprezujesz imprezujesz a tu baaaam! przerywają Ci imprezę w najlepszym momencie, music stop, wszystko stop, bo koniec roku Nosz kur dwa zapiał, po cholerę? Przymusowa przerwa w zabawie bo się rok skończył, dla mnie to była zawsze trauma. Najgorsze imprezy. Także preferuję klasyczne, całonocne, "nieprzerywane" imprezki do rana W nowym roku, jak mrozy puszczą chętnie

Może i jestem dziwna, ale ja o godzinie 0.00 robię wszystko tylko nie jakieś pierdzielone życzenia
To jest czas na nocne rozrywki, na przyjemności, a nie na kurtuazję. Nawet jeśli przyjemnością są frytki i film. No szlag mnie trafia jak się mi coś przerywa

Wyjątek dla Sylwestra zrobiłabym gdybym mogła go spędzić gdzieś w ciepłych krajach w cichych apartamentach z basenem. No takie plany to rozumiem. Piękne okoliczności przyrody etc.

Ostatnio nawet nie spraszamy się na posiadówki bo jakoś nie czujemy tego klimatu, wolimy filmy i zwykły wieczorny czilałt.

Fakin szit to mi przypomniało że mam półtora dnia na skołownaie prezentu dla Teża Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa.
Posłużę się motywem brata Stazji - uff. BTW Stacja, prezent widmo przybył?
Dasz znać?

Czas edycji: 2014-12-29 o 00:42
Stary 2014-12-29, 01:48   #580
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja też nie mam, jak od lat zresztą. Skończy się jak zawsze - albo u siostry, albo u siostry kumpeli (P. odpada, bo ze mną nie gada), mnie jest wszystko jedno tak naprawdę (ostatnie fajne imprezy w większym gronie, takim 20+ powiedzmy, to historia sprzed 10 lat i dalsza; potem większość wyjechała do UK i tyle) Mnie zawsze 31. grudnia dołuje, nawet fajerwerki i petardy o północy, mam się cieszyć z przemijania? Podsumować odchodzący rok? Zrobić plany na ten nowy? Dobre sobie...

Nawet wina musującego nie lubię
Edit: Rejcz, Twój małżon ma urodziny 31?

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2014-12-29 o 01:51
Stary 2014-12-29, 08:12   #581
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Minerały zimą wysuszają zanadto Jak żyć? Gdzie Red
Ja żyję nadal na minerałach, kremów ochronnych nie używam i tylko na noc nawalam sobie tego oblepiającego - dobrze działa. I żeby było dziwnie przestałam używać kwasów i wypiękniałam -_-

Cytat:
Każdy poranek w tym rytmie jest optymistyczny (...)
U mnie optymistyczny poranek to jeśli jest ciemno i cicho, jak zombiak przemykam sobie samotnie po salonach, potem kaptur na łeb, kimanie w kącie autobusu i dopiero w robocie przypominam człowieka Tak więc szacun, że masz rano werwę.

Cytat:
Macie plany na sylwestra?
Taaak, planuję wysłać didomałże przed okno i oglądać anime Ale prawdopodobnie będę się z nimi integrować i pić Piccolo.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 08:30   #582
Murszafka
To ja :)

Cytowanie mi padło w aplikacji
Otóż w Sylwestra, poza tym, że w pracy do 17, to na ostatni występ Limo idę. I szampana z nimi potem.
A tymczasem do pracuni...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 09:17   #583
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ja w Sylwestra też do pracy, jeszcze nie wiem, do której. A później pewnie jak co roku, poczytam i pójdę spać.

Matko Boska i Wszyscy Święci! Przez całe Święta było w konferencyjnej otwarte okno w robo jest zimniej niż u mnie w domu, a to juz naprawdę coś
Stary 2014-12-29, 09:38   #584
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Bardzo nie lubię tego dnia, bo imprezujesz imprezujesz a tu baaaam! przerywają Ci imprezę w najlepszym momencie, music stop, wszystko stop, bo koniec roku Nosz kur dwa zapiał, po cholerę? Przymusowa przerwa w zabawie bo się rok skończył, dla mnie to była zawsze trauma. Najgorsze imprezy. Także preferuję klasyczne, całonocne, "nieprzerywane" imprezki do rana W nowym roku, jak mrozy puszczą chętnie

Mój plan na sylwestra? Eeee....
do pracy. A potem nie wiem, może 2 sezon Sherlocka sobie obejrzę
Sama nie wiem, kto mnie w filmie bardziej bawi: świr Shelrock, świr Moriarty czy braciszek Microsoft i te jego miny

edit: nie ma to jak w poniedziałek rano roz☠☠☠ać sobie kciuka nożykiem co papieru idę do apteki, bo się jucha leje, na szczęście płytko, tylko długa szrama

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-12-29 o 11:02
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 11:09   #585
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja żyję nadal na minerałach, kremów ochronnych nie używam i tylko na noc nawalam sobie tego oblepiającego - dobrze działa. I żeby było dziwnie przestałam używać kwasów i wypiękniałam -_-

U mnie optymistyczny poranek to jeśli jest ciemno i cicho, jak zombiak przemykam sobie samotnie po salonach, potem kaptur na łeb, kimanie w kącie autobusu i dopiero w robocie przypominam człowieka Tak więc szacun, że masz rano werwę.

Taaak, planuję wysłać didomałże przed okno i oglądać anime Ale prawdopodobnie będę się z nimi integrować i pić Piccolo.
1. Najwyraźniej nie służą twojej cerze. Odpuść.
Ja na noc się nie kremuję, mam nadprodukcję emolientów więc już nie zaklejam się, tylko czasem w dzień jak czuję potrzebę.

2. Tylko ad speszyl music. Najczęściej jakiejś niepoważnej

3.

Cytat:
Cytowanie mi padło w aplikacji
Otóż w Sylwestra, poza tym, że w pracy do 17, to na ostatni występ Limo idę. I szampana z nimi potem.
A tymczasem do pracuni...
Naaaaajs takie plany to rozumiem

Tak, Gryxu tak ma, i trzymajmy kciuki obym po raz drugi w całej naszej historii pamiętała do samego końca Bo prezentu raczej nie będzie. Chyyyyba że jakaś magiczna siła zaciągnie mnie do miasta w te mrozy. Bo online no can do

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

edit: nie ma to jak w poniedziałek rano roz☠☠☠ać sobie kciuka nożykiem co papieru idę do apteki, bo się jucha leje, na szczęście płytko, tylko długa szrama
Brrrrr Okropność Znam to zbyt dobrze. Zawsze się dziwię skąd tyle krwi w palcu
Stary 2014-12-29, 11:25   #586
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Najwyraźniej nie służą twojej cerze. Odpuść.
Ja na noc się nie kremuję, mam nadprodukcję emolientów więc już nie zaklejam się, tylko czasem w dzień jak czuję potrzebę.
Postanowiłam zrobić sobie jakiś mocniejszy kwas i używać tylko punktowo na plamę na czole. A jak po kilu razach nie pomoże to żegnajcie kwasy i kiedyś tam pójdę do dermatologa po nie wiem co.
Ja tylko na noc się mocniej kremuję, na dzień używam mleczka winogronowego a jeśli siedzę w domu to dodaję do niego żelu hial - między ludzi się nie nadaje bo makijaż mi się na nim ślizga.

Stary 2014-12-29, 11:57   #587
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
1
Brrrrr Okropność Znam to zbyt dobrze. Zawsze się dziwię skąd tyle krwi w palcu

co nie? Dobrze, że ścięgien nie przecięłam, bo szrama wzdłuż kciuka z góry na doł, ale zaraz sprawdziłam, czy wszystko działa zginając i prostując, co spowodowało oczywiście otwarcie rany i nowe fale juchy działa, żyje, okręciłam bandażem na grubo, żeby się nie zginał i będzie żyć

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-12-29 o 11:59
Stary 2014-12-29, 12:16   #588
aileenn
Mother of Cats

Macham znad dwóch chorych kotów Norka zaczęła kropelkować chyba dla towarzystwa
Plus teść upadł i złamał rękę
Niech ten rok się już skończy...

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-12-29 o 12:17
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 12:22   #589
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:
Tak, Gryxu tak ma, i trzymajmy kciuki obym po raz drugi w całej naszej historii pamiętała do samego końca
Tzn., że tylko raz złożyłaś maużu życzenia urodzinowe w sylwestra? Nie rozumiem
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Biedni jesteście, pechowy ten grudzień
Stary 2014-12-29, 12:36   #590
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ale masz coś innego na sobie?
zazwyczaj tak
Cytat:

Cytat:

obawy pewnie słuszne
Cytat:
my jedziemy jutro w góry (Pieniny) z paczką znajomych i wracamy w niedzielę
Ogólnie mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu, niby fajnie, ale ja jakoś nie mogę sie wbić w klimaty imprezowe, deprecha mnie trzyma... No i większość na nartach będzie jeździć, a ja nie jeżdżę dobrze ze nie wszyscy
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Cytat:

Znad urlopu, konieczności spakowania się na wyjazd i braku ogarnięcia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 12:55   #591
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ogólnie mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu, niby fajnie, ale ja jakoś nie mogę sie wbić w klimaty imprezowe, deprecha mnie trzyma... No i większość na nartach będzie jeździć, a ja nie jeżdżę dobrze ze nie wszyscy

Mi koleżanka obiecywała, że mi nie da samej siedzieć, bez faceta i się zadręczać swoim życiem, a jak spytałam "jakie mamy plany na sylwestra" to ona na to, że na domówkę idzie "muszę, bo się bratowa obrazi..." tiaa, bo Maja to się nie obrazi, że została wystawiona...
Także tego, sylwester i Nowy Rok mam wolne i bez planów

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-12-29 o 14:01
Stary 2014-12-29, 13:11   #592
gryx82
BAN stały

Cytat:
Długi sylwester czyli

Maja, uwielbiam takich ludzi

---

Się mi zbyt dużo chilli do sosu bolognese sypnęło (tzn. dla mnie w sam raz, ale reszta będzie narzekać)
Stary 2014-12-29, 13:58   #593
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Niestety to prawda
Planów nie mam, od dobrych 10 lat nie podniecam się już sylwestrem

to ja zapodam temat postanowień noworocznych? robicie je jeszcze? ja się zastanwiam czy w ogóle sens spisywać? lepiej nazwę je celami na bliżej nieokreśloną przyszłość ...

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 14:03   #594
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję takiego pola bitwy.

Cytat:

Tzn., że tylko raz złożyłaś maużu życzenia urodzinowe w sylwestra? Nie rozumiem
Zgadza się No zapominam, taki dzień, wszyscy trąbią o końcu roku etc etc Ale się poprawiam już
Cytat:

Znad urlopu, konieczności spakowania się na wyjazd i braku ogarnięcia
Ech zrozumiałe

Podziwiam samochodowe wyprawy w góry zimą. Patrzę na tych ludzi w korkach w tivi, i wnioskuję, że no muszą lubić ten stajl Ja nie znoszę, do entej potęgi nie znosze. Pociągiem kiedyś jeździliśmy na 7dniowego Sylwka w góry i było bueno Ale autami teraz bym się nie pchała, zwłaszcza że zimą nie lubię dróg, nie lubię gór, nie lubię śniegu, zimy ani nie jeżdżę na niczym Czyli jeśli zimówka to only in da city

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Niestety to prawda
Planów nie mam, od dobrych 10 lat nie podniecam się już sylwestrem

to ja zapodam temat postanowień noworocznych? robicie je jeszcze? ja się zastanwiam czy w ogóle sens spisywać? lepiej nazwę je celami na bliżej nieokreśloną przyszłość ...

Ale takoż nie podniecam się postanowieniami Nic nie spisuję, nie mam takiej potrzeby. Wiem czego chcę, i żadne post noworoczne nijak na to nie wpłynie.

Czas edycji: 2014-12-29 o 14:10
Stary 2014-12-29, 14:07   #595
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Ja nie spisuję ale mam: schudnąć jak co roku (to jest postanowienie całoroczne ale po sylwku dobrze wychodzi bo nie ma okazji do żarcia), i przeczytać w ciągu roku co najmniej 50 książek. Spodobała mi się ta koncepcja w 2014, miałam motywację żeby wyszukiwać coś w księgarniach i bibliotekach. W zeszłym (znaczy tym) roku miałam jeszcze postanowienie żeby nadrobić braki filmowe.

Stary 2014-12-29, 14:19   #596
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja nie spisuję ale mam: schudnąć jak co roku (to jest postanowienie całoroczne ale po sylwku dobrze wychodzi bo nie ma okazji do żarcia), i przeczytać w ciągu roku co najmniej 50 książek. Spodobała mi się ta koncepcja w 2014, miałam motywację żeby wyszukiwać coś w księgarniach i bibliotekach. W zeszłym (znaczy tym) roku miałam jeszcze postanowienie żeby nadrobić braki filmowe.
Hi hi hi hi tyle to mi w miesiącu wychodzi
Właśnie dziś zwiozłam do Warszawy kolejne torbiszcze, żeby mieć cokolwiek na kolejny długi weekend
Stary 2014-12-29, 14:19   #597
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muszę uważać na zimne napoje, bo najczęściej kończy się ich spożywanie napuchniętymi migdałami (po mamie to mam, ojciec może wodę prosto z przerębla siorbać i nigdy na gardło nie narzeka)

P/zapalne na gardło najlepsze
mi też nigdy zimne na gardło nie szkodziło, ale może już szkodzi? sks jak nic

kupiłam ibuprom

Cytat:
1. Jaki ? Pudrów nie szukam (suuuuuucho zimoooo brrrrr) ale z ciekawości pytam o firmę, kolor a nóż widelec na lato Szukam uparcie jakiegoś krema tonującego na zimę, ale żeby on głównie odżywiał tłuścił i zmiękczał a przy okazji miał taki ludzki odcień. We Polsce chyba tego nie dają Dojszłam do firmy Chantecaille no ale nie ma opcji testnąć
Bo nie mogę się smyrać i kremem ochronnym i podkładem - to już nie dla mnie. Nie ten wiek, nie te pory A bez koloru jestem dobrze natłuszczony burak. O taki właśnie. Minerały zimą wysuszają zanadto Jak żyć? Gdzie Red

A pudra se zdezynfekuj alkoholem Chyba że szkoda, alkoholu

2. Zapewne ze względu na treść.
1. EL Double Matte odcień medium i jest za ciemny, na lato se zostawię. Na pomysł ze spirytem też wpadłam, ale on w sumie na nie dotykany wygląda ino ta nalepka na kartoniku zerwana była
2. myślisz? bo ilu człowieków się w teks wsłuchuje no chyba że ktoś rozpętał jakieś piekiełko, ale nie słyszałam, no i czy takien np. radio z by się tym przejęło, aj dont fink soł

Cytat:
zdecydowanie tak
co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki:
- zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki,
- P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna ),
- ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę
- obejrzymy jakiś film i może sylwestra w tv (tzn. tylko Maleńczuka)
- otworzymy małe wino musuące
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen

dobry
Fanaberia zwariowała, linieje jak na wiosnę

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-29, 14:23   #598
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Hi hi hi hi tyle to mi w miesiącu wychodzi
Ja się nie wyrabiam, jak w danym miesiącu twardo czytam w wolnych chwilach to i tak max 15, bu. Za dużo sprzątania i niańczenia dida. A na dodatek większość książek odrzucam w 1/4 bo nie mogę zdzierżyć

Stary 2014-12-29, 14:29   #599
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja się nie wyrabiam, jak w danym miesiącu twardo czytam w wolnych chwilach to i tak max 15, bu. Za dużo sprzątania i niańczenia dida. A na dodatek większość książek odrzucam w 1/4 bo nie mogę zdzierżyć
Nie no jasne, ja mam inny tryb życia bo nie mam rodziny na głowie, tylko siebie

Właśnie przeglądałam katalog śródmieścia, żeby se co wymyślić do wzięcia - ale pomysłów mi brak i skończy się na samodzielnym grzebaniu po półkach, bo mi już Dorota wszystkie nowinki przyniosła.... no nie wszystkie, Link czeka na opracowanie.
Stary 2014-12-29, 14:30   #600
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1. EL Double Matte odcień medium i jest za ciemny, na lato se zostawię. Na pomysł ze spirytem też wpadłam, ale on w sumie na nie dotykany wygląda ino ta nalepka na kartoniku zerwana była

2. myślisz? bo ilu człowieków się w teks wsłuchuje no chyba że ktoś rozpętał jakieś piekiełko, ale nie słyszałam, no i czy takien np. radio z by się tym przejęło, aj dont fink soł

zdecydowanie tak
co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki:
- zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki,
- P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna ),
- ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę
- obejrzymy jakiś film i może sylwestra w tv (tzn. tylko Maleńczuka)
- otworzymy małe wino musuące
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen
1. Aha. EL ogólnie ciemna kolorystyka. Ludzie co lubio mat chwalo w sieciuni.

2. Teledysk mówi wiele No nie wiem, radio w PL wcale nie jest jakieś ekstra wyzwolone etc W ogromnej większości stara się być neutralne i podobać wszystkim Wyjątek wiadome audycje Piekiełka nikt nei rozpętał, ot niewygodny temat i tyle.

3. O to tak jak my (stąd nienawidzę telefonów z życzeniami w trakcie Tzn nie odbieram ale już sam fakt wybija z rytmu Chyba nawet wyłączę dys tajm ) Z tą różnicą, że nie będzie makaronu i Chuopin nic nie sprząta, ani ja Ups dostrzegałam jeszcze ejdną różnicę - nie pijemy wina musującego No to teraz wychodzi, że spędzimy Sylwka kompletnie inaczej

Czas edycji: 2014-12-29 o 14:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości