|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
Przepłucz się, coś drenującego, jakieś moczopędne zioła powinny dać radę ![]() My z chuopinem uzależnieni za to, spiewamy w każdej sekundzie, w myślach, na głos, zawsze https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw |
|
|
|
#572 |
|
BAN stały
|
Uwielbiam tę piosenkę
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Nic mnie już nie zdziwi |
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie obawiam
Chodzi mi o to, że to coś więcej niż po prostu piosenka i cieszy mnie fakt, że powstają i stają się mega popularne takie mądre produkcje. Nie tylko czysto rozrywkowe Bo jestem też fanem Shake it off Tylor Swift. Każdy poranek w tym rytmie jest optymistyczny wbrew wszystkiemu, mimo że to zwykły amerykański taśmociąg hitowy, to jednak wprawia mnie w dobry nastrój, wyłącza niektóre styki, luzuje, działa jak taki antydepresant. To dla mnie piosenka żart i takoż działa ![]() Plus trochę wygibasów przy robieniu herbatki to zawsze lepsze niż nic Mam taki miernik - jak coś we mnie wyzwala taniec, to jest to dobre
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-28 o 23:23 |
|
|
|
#574 |
|
To ja :)
|
Dźwięku nie mam w kompie od niemal roku, a i filmy się przestały odtwarzać
Także się nie wypowiem...Idę chyba pod prysznic...
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
bo już myślałam, że za parę
![]() nasza nie była dobra, zepsuła nam się kolejna pizzeria nie rozumiem, najpierw robią dobre żarło a z biegiem czasu jest coraz gorzej ![]() zimne pifo i dzin z tonikiem ![]() nie mam ibupromu, sysam cholinex i gie pomaga ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- oj ja dostałam (znaczy P. przywiózł) puder od nietopsza (pewnie zrzut, bo kolor jej nie podpasował) i boję się użyć, bo jeszcze parcha jakiegoś dostanę Cytat:
|
|
|
#576 | |||
|
BAN stały
|
U mnie tak jest najczęściej właśnie - najpierw zachwyt, mógłbym słuchać non stop, a potem nagle "bach!" i zaczyna mnie drażnić, bardziej i bardziej, aż ścierpieć nie mogę (ale to, czy piosenka przejdzie próbę czasu, to okres kilku lat najczęściej, jeśli po tym czasie nadal zachwyca - jest git)
![]() Cytat:
![]() Ja muszę uważać na zimne napoje, bo najczęściej kończy się ich spożywanie napuchniętymi migdałami (po mamie to mam, ojciec może wodę prosto z przerębla siorbać i nigdy na gardło nie narzeka) ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pudrów nie szukam (suuuuuucho zimoooo brrrrr) ale z ciekawości pytam o firmę, kolor a nóż widelec na lato Szukam uparcie jakiegoś krema tonującego na zimę, ale żeby on głównie odżywiał tłuścił i zmiękczał a przy okazji miał taki ludzki odcień. We Polsce chyba tego nie dają Bo nie mogę się smyrać i kremem ochronnym i podkładem - to już nie dla mnie. Nie ten wiek, nie te pory O taki właśnie. Minerały zimą wysuszają zanadto Gdzie Red A pudra se zdezynfekuj alkoholem 2. Zapewne ze względu na treść.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-29 o 00:19 |
|
|
|
|
#578 |
|
BAN stały
|
Macie plany na sylwestra?
Wydaje mi się, jakby to miesiąc temu było, a tu rok pyknął nie wiem nawet, kiedy (czas przyspiesza wraz z wiekiem?)
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo nie lubię tego dnia, bo imprezujesz imprezujesz a tu baaaam! przerywają Ci imprezę w najlepszym momencie, music stop, wszystko stop, bo koniec roku Nosz kur dwa zapiał, po cholerę? Przymusowa przerwa w zabawie bo się rok skończył, dla mnie to była zawsze trauma. Najgorsze imprezy. Także preferuję klasyczne, całonocne, "nieprzerywane" imprezki do rana W nowym roku, jak mrozy puszczą chętnie Może i jestem dziwna, ale ja o godzinie 0.00 robię wszystko tylko nie jakieś pierdzielone życzenia To jest czas na nocne rozrywki, na przyjemności, a nie na kurtuazję. Wyjątek dla Sylwestra zrobiłabym gdybym mogła go spędzić gdzieś w ciepłych krajach w cichych apartamentach z basenem. No takie plany to rozumiem. Ostatnio nawet nie spraszamy się na posiadówki bo jakoś nie czujemy tego klimatu, wolimy filmy i zwykły wieczorny czilałt. Fakin szit to mi przypomniało że mam półtora dnia na skołownaie prezentu dla Teża Posłużę się motywem brata Stazji - uff. BTW Stacja, prezent widmo przybył? Dasz znać? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-29 o 00:42 |
|
|
|
|
#580 |
|
BAN stały
|
Ja też nie mam, jak od lat zresztą. Skończy się jak zawsze - albo u siostry, albo u siostry kumpeli (P. odpada, bo ze mną nie gada), mnie jest wszystko jedno tak naprawdę (ostatnie fajne imprezy w większym gronie, takim 20+ powiedzmy, to historia sprzed 10 lat i dalsza; potem większość wyjechała do UK i tyle)
Mnie zawsze 31. grudnia dołuje, nawet fajerwerki i petardy o północy, mam się cieszyć z przemijania? Podsumować odchodzący rok? Zrobić plany na ten nowy? Dobre sobie... ![]() Nawet wina musującego nie lubię ![]() Edit: Rejcz, Twój małżon ma urodziny 31?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-29 o 01:51 |
|
|
|
#581 |
|
Nindżopesz
|
Ja żyję nadal na minerałach, kremów ochronnych nie używam i tylko na noc nawalam sobie tego oblepiającego - dobrze działa. I żeby było dziwnie przestałam używać kwasów i wypiękniałam -_-
U mnie optymistyczny poranek to jeśli jest ciemno i cicho, jak zombiak przemykam sobie samotnie po salonach, potem kaptur na łeb, kimanie w kącie autobusu i dopiero w robocie przypominam człowieka Tak więc szacun, że masz rano werwę.Taaak, planuję wysłać didomałże przed okno i oglądać anime Ale prawdopodobnie będę się z nimi integrować i pić Piccolo.
|
|
|
|
#582 |
|
To ja :)
|
Cytowanie mi padło w aplikacji
![]() Otóż w Sylwestra, poza tym, że w pracy do 17, to na ostatni występ Limo idę. I szampana z nimi potem. A tymczasem do pracuni...
|
#583 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja w Sylwestra też do pracy, jeszcze nie wiem, do której. A później pewnie jak co roku, poczytam i pójdę spać.
Matko Boska i Wszyscy Święci! Przez całe Święta było w konferencyjnej otwarte okno w robo jest zimniej niż u mnie w domu, a to juz naprawdę coś
|
#584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój plan na sylwestra? Eeee.... do pracy. A potem nie wiem, może 2 sezon Sherlocka sobie obejrzę Sama nie wiem, kto mnie w filmie bardziej bawi: świr Shelrock, świr Moriarty czy braciszek Microsoft i te jego miny ![]() edit: nie ma to jak w poniedziałek rano roz☠☠☠ać sobie kciuka nożykiem co papieru
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-29 o 11:02 |
||
|
|
|
#585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na noc się nie kremuję, mam nadprodukcję emolientów więc już nie zaklejam się, tylko czasem w dzień jak czuję potrzebę. 2. Tylko ad speszyl music. Najczęściej jakiejś niepoważnej ![]() 3. Cytat:
![]() Tak, Gryxu tak ma, i trzymajmy kciuki obym po raz drugi w całej naszej historii pamiętała do samego końca Bo prezentu raczej nie będzie. Chyyyyba że jakaś magiczna siła zaciągnie mnie do miasta w te mrozy. Bo online no can do ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Znam to zbyt dobrze. Zawsze się dziwię skąd tyle krwi w palcu
|
|||
|
|
|
#586 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja tylko na noc się mocniej kremuję, na dzień używam mleczka winogronowego a jeśli siedzę w domu to dodaję do niego żelu hial - między ludzi się nie nadaje bo makijaż mi się na nim ślizga. |
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie? Dobrze, że ścięgien nie przecięłam, bo szrama wzdłuż kciuka z góry na doł, ale zaraz sprawdziłam, czy wszystko działa zginając i prostując, co spowodowało oczywiście otwarcie rany i nowe fale juchy działa, żyje, okręciłam bandażem na grubo, żeby się nie zginał i będzie żyć
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-29 o 11:59 |
|
|
|
|
#588 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad dwóch chorych kotów
Plus teść upadł i złamał rękę Niech ten rok się już skończy... Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-12-29 o 12:17 |
|
|
|
#589 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#590 | |||||
|
Zakorzenienie
|
zazwyczaj tak
![]() Cytat:
obawy pewnie słuszne ![]() Cytat:
![]() Ogólnie mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu, niby fajnie, ale ja jakoś nie mogę sie wbić w klimaty imprezowe, deprecha mnie trzyma... No i większość na nartach będzie jeździć, a ja nie jeżdżę dobrze ze nie wszyscy Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad urlopu, konieczności spakowania się na wyjazd i braku ogarnięcia
|
|||||
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi koleżanka obiecywała, że mi nie da samej siedzieć, bez faceta i się zadręczać swoim życiem, a jak spytałam "jakie mamy plany na sylwestra" to ona na to, że na domówkę idzie "muszę, bo się bratowa obrazi..." tiaa, bo Maja to się nie obrazi, że została wystawiona... ![]() Także tego, sylwester i Nowy Rok mam wolne i bez planów Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-29 o 14:01 |
|
|
|
|
#592 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#593 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
Planów nie mam, od dobrych 10 lat nie podniecam się już sylwestrem ![]() to ja zapodam temat postanowień noworocznych? robicie je jeszcze? ja się zastanwiam czy w ogóle sens spisywać? lepiej nazwę je celami na bliżej nieokreśloną przyszłość ...
|
|
#594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję takiego pola bitwy. Cytat:
No zapominam, taki dzień, wszyscy trąbią o końcu roku etc etc Ale się poprawiam już ![]() Cytat:
Podziwiam samochodowe wyprawy w góry zimą. Patrzę na tych ludzi w korkach w tivi, i wnioskuję, że no muszą lubić ten stajl Ja nie znoszę, do entej potęgi nie znosze. Pociągiem kiedyś jeździliśmy na 7dniowego Sylwka w góry i było bueno Czyli jeśli zimówka to only in da city ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Ale takoż nie podniecam się postanowieniami Nic nie spisuję, nie mam takiej potrzeby. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-29 o 14:10 |
||||
|
|
|
#595 |
|
Nindżopesz
|
Ja nie spisuję ale mam: schudnąć jak co roku (to jest postanowienie całoroczne ale po sylwku dobrze wychodzi bo nie ma okazji do żarcia), i przeczytać w ciągu roku co najmniej 50 książek. Spodobała mi się ta koncepcja w 2014, miałam motywację żeby wyszukiwać coś w księgarniach i bibliotekach. W zeszłym (znaczy tym) roku miałam jeszcze postanowienie żeby nadrobić braki filmowe.
|
|
|
|
#596 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Właśnie dziś zwiozłam do Warszawy kolejne torbiszcze, żeby mieć cokolwiek na kolejny długi weekend
|
|
#597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam ibuprom Cytat:
2. myślisz? bo ilu człowieków się w teks wsłuchuje no chyba że ktoś rozpętał jakieś piekiełko, ale nie słyszałam, no i czy takien np. radio z by się tym przejęło, aj dont fink soł ![]() Cytat:
![]() co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki: - zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki, - P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna - ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę- obejrzymy jakiś film i może sylwestra w tv (tzn. tylko Maleńczuka) - otworzymy małe wino musuące - sex - P. idzie spać - ja siedzę w necie amen dobry Fanaberia zwariowała, linieje jak na wiosnę
|
|
|
#598 |
|
Nindżopesz
|
Ja się nie wyrabiam, jak w danym miesiącu twardo czytam w wolnych chwilach to i tak max 15, bu. Za dużo sprzątania i niańczenia dida. A na dodatek większość książek odrzucam w 1/4 bo nie mogę zdzierżyć
|
|
|
|
#599 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Właśnie przeglądałam katalog śródmieścia, żeby se co wymyślić do wzięcia - ale pomysłów mi brak i skończy się na samodzielnym grzebaniu po półkach, bo mi już Dorota wszystkie nowinki przyniosła.... no nie wszystkie, Link czeka na opracowanie.
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Teledysk mówi wiele No nie wiem, radio w PL wcale nie jest jakieś ekstra wyzwolone etc W ogromnej większości stara się być neutralne i podobać wszystkim Wyjątek wiadome audycje Piekiełka nikt nei rozpętał, ot niewygodny temat i tyle. 3. O to tak jak my Tzn nie odbieram ale już sam fakt wybija z rytmu Chyba nawet wyłączę dys tajm ) Z tą różnicą, że nie będzie makaronu i Chuopin nic nie sprząta, ani ja
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-29 o 14:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

Przepłucz się, coś drenującego, jakieś moczopędne zioła powinny dać radę 

Plus trochę wygibasów przy robieniu herbatki to zawsze lepsze niż nic 
nie rozumiem, najpierw robią dobre żarło a z biegiem czasu jest coraz gorzej
(znaczy P. przywiózł) puder od nietopsza (pewnie zrzut, bo kolor jej nie podpasował) i boję się użyć, bo jeszcze parcha jakiegoś dostanę 
Pudrów nie szukam (suuuuuucho zimoooo brrrrr) ale z ciekawości pytam o firmę, kolor a nóż widelec na lato

w robo jest zimniej niż u mnie w domu, a to juz naprawdę coś 
Znam to zbyt dobrze. Zawsze się dziwię skąd tyle krwi w palcu