|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Aga kciuki za wizyte
Ja właśnie pozarlam lody... A teraz myślę co by jeszcze wciagnac
|
#1652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Ala śliczna córeczka ![]() Zielona - w ogóle z przodu nie widać, że w ciąży jesteś! Logoasia - jak Marcinek - są dziś jakieś wyniki? a co do naszych porodów to już wytrzymajmy te dwa dni mój właśnie z końca grudnia (dziś ma urodziny) i jego mama ciągle powtarza, że w żłobku był najmniejszy, w przedszkolu to samo i że wszystkie dziewczynki musiały i chciały mu pomagać się ubierać, buty wiązać itp. ) potem oczywiście wyrównał
|
|
|
|
|
#1653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór, podczytuję Was z komórki cały dzień ale jakoś tak weny nie mam... Wszystko mnie wkurza, kręgosłup boli, dół brzucha jakby mi ktoś przecinał, na Tż ciągle warczę i biedny lata mi tu jak w zegarku
![]() Poszedł teraz po nachosy i dip serowy do tesco Też mnie dzisiaj wkurzył gin ten NFZ-owski, nie zbadał mnie, powiedział, że skoro zmieniłam sobie lekarza to mam chodzić tam gdzie chodzę ![]() Oczywiście gbsa nie pobrał ani nic. Chciałam zaświadczenie żeby mi wystawił, że jestem w ciąży bo mi potrzebne do USC to powiedział, że mam iść sobie do swojego gina Pajac dmuchany ![]() Jutro pojadę zrobić sobie gbsa do inviccty Aga kciuki za wizytę Iva Twój gin to też jakiś nienormalny widzę Madzia nie patrz na kogoś tylko na siebie i Tż, skoro Wam się Nadia podoba to super. Jeśli o mnie chodzi to mi się też podoba
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Iva ja bym umarła jakbym teraz miala do pracy iść... Tym bardziej ze u mnie w pracy trzeba myśleć i rozmawiać z ludźmi a przy skurczu to mi się zdolność logicznego myślenia i mówienia zanika
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Iva brak słow na tego gina :/ naprawdę :/ nie dziwię Ci się że masz nerwy...
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Ilona Co do Twojej wizyty dzisiejszej to szczęka mi znowu opadła... no co za lekarze :/ co oni sobie myślą :/ ja pier.dziele no :/
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam od lekarza POZ... i niestety z antybiotykiem...
goraczka mi skoczyla.. gardlo i uszy bola niemilosiernie... zaczal sie kaszel... wiec powiedzial, ze antybiotyk to teraz mniejsze zlo, niz zeby za wczesnie urodzic przez kaszel.. Przepraszam, ze Was nie pocytuje.. ale czuje sie mega fatalnie... maz mi robi termofor i ide do lozka... koty juz czekaja, zeby mnie dogrzac...
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo, do lazienki ledwo ide a gdzie teraz w pracy bym miala biegac. A klientow to bym chyba wzrokiem pozabijala
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi ale bierz antybiotyk, niech szybko pomoże i będzie lepiej wygrzej się w łóżeczku, koty na pewno pomogą, kociaki kochane dużo zdrówka przesyłam
|
|
#1660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
połóż się i odpoczywaj ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona cały czas zapominam zapytać o prezenty
jak tam tż zareagował na prezent?
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
Meire- bidulo
oby szybko przeszlo. Lez i sie wygrzejWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1663 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje, Kochane moje...
|
|
#1664 |
|
Rozeznanie
|
iva co za koleś, dobrze, ze Ci jednak dał to zwolnienie. Szkoda, ze tego usg nie zrobil, ale na pewno wszystko dobrze.
meireduzo zdrowka! koty to najlepsze termofory ![]() Przed chwilą zjadłam kolacje i znow bym cos wszamała... Maz ma drzemke, a mi sie nie chce samej siedziec, dalej niech juz wstaje. |
|
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia- co tu duzo gadac, ciagle siedzi i studiuje jakies funkcje, dzisiaj odkryl przelaczanie kanalow w tv telefonem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam że tak można ![]() Ale zły nie był? ![]() Ja też bym coś znowu zjadła mam ochotę na kanapki bo od kilku dni chleba nie jadłam gdyby jeszcze mąż był i mi zrobił ehh..
|
|
#1667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, gdzie w 8 miesiacu ciąży pracować...nadenerwowałaś się tylko. Cytat:
zdradziłaś go czy jak Cytat:
dobrze, ze lekarz przepisał Ci antybiotyk |
|||
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wagi , jejciu jak ja bym chciała narzekać, że do 70 dobijam ![]() Cytat:
A ja ciągle źle się czuję, w brzuchu mi się kręci ciągle, jak zjadłam to jeszcze gorzej mi ..zaczynam się zastanawiać czy to nie jakaś jelitówka?
|
|
#1669 |
|
Rozeznanie
|
madziaja chyba pomaranczko zjem...ale jeszcze sie troche przyglodze.
ciekawe kiedy przyjdzie moja kurtka z hm, mam nadzieje,ze bedzie dobra. |
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia- ja tez nie wiedzialam, ze tak mozna :p u mnie na pewno tak sie nie da. Na szczescie uznal ze byl grzeczny i nie byl zly na mikolaja
Olcia- wlasnie, jakbym conajmniej go zdradzila Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1671 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie kanapke zrobiłam :P
Ilonka no to najwazniejsze że tż zadowolony
|
#1672 | ||
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
Cytat:
napiszę wam więcej po powrocie do domu
|
||
|
|
|
#1673 |
|
Raczkowanie
|
Co z buraki z tych Waszych ginów, Dziewczyny! Normalnie bym takiemu dziadowi jednemu z drugim chyba coś odpaliła... jak można być takim wrednym?
Meire, kochana, to Ty się tam grzej w łóżeczku! Mnie moja psinka też dogrzewa jak się kładę. Zwierzaki to jednak mają wyczucie. Teraz śpi zawinięta obok mnie na kanapie, rogalinka moja kochana. Widze, że te skurcze macicy to nie tylko mnie się przytrafiają. Ja biorę Aspargin + noSpę forte, ale i tak dziś w ciągu dnia mi się stawiała. Taka już ta końcówka wspaniała... Mnie też dziś w brzuchu kręci i czyści trochę, no i sikam tyle, że właściwie mogłabym nie wstawać z kibelka... No i się zastawiam, czy skoro Synuś 10dni temu był duży jakby to był 35yc to teraz jest taki, jakby to był 37tc. A wg OM leci 33tc. Szaleństwo... Coś czuję, że ten mój termin na 20lutego, to się przesunie na 20go ale stycznia... |
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Asia
|
#1675 |
|
Zadomowienie
|
Asia super, sylwester w domu już
Meire zdrówka kochana |
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, jak cudownie, ze wszystko powoli się układa
|
|
|
|
#1677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() JUPI ![]() My po wizycie i zimowym spacerze po paluszki dla mnie ![]() Po pierwsze ! Jaki sympatyczny ten lekarz !! Oaza spokoju, generalnie wyszłam spokojna od niego, wszystkowiedząca , jak jeszcze nigdy.... u mojego starego gina wiecznie byl pospiech i w ogole no i gabinet ladny i kibelek nie poza gabinetem a w srodku, buciki,fartuszek na przebranie fotel ktory unosi sie i opada pomogl mi na niego wejsc, zejsc super milo naprawde pobral mi gbs-a ![]() w szoku bylam I nie musze sama nigdzie zawozic, bo on powiedzial,ze jutro i tak bedzie w szpitalu ![]() mam go odebrac jak bede w poblizu ![]() samo pobranie to- wsadzil patyka dosc gleboko chyba nie wiem, i merdal nim tak,ze gilgotalo w pupe nie wsadzal potem przystapil do badania recznego, nie mialam tak jeszcze w ciazy moj poprzedni to tak jeden paluszek i hejka a ten zapakowal mi sporo ich chyba ![]() mowi,ze jest w dobej kondycji, ma ponad 25mm wiec jest ok ![]() Potem jeszcze pogadalismy przy stole i poszlam na usg super widoki, a Tymianek juz zanurkowal glowa w dol ![]() w szoku bylam, choc jak mowie, czulam jego kopy u gory dzis ![]() lozysko mam u gory juz na tylnej scianie, wiec nie ma mowy o przodujacym ![]() wod plodowych tez ma bejbik dosc a teraz najlepsze wylicza mi termin z ostatniej miesiaczki i mowi: oooo 34 tc ja wielkie oczy i mowie,ze nieeeeeeeee ze usg to 32+2 no i racja ale 34tc wg miesiaczki to tez jest jakis wyznacznik wedlug niego i potem jak powiedzial,ze mam wytrzymac do nastepnej wizyty 22.01 aaaaaaaaaa to oniemialam ![]() świetny lekarz naprawde moj maz jest zly,ze nie chodzilismy od poczatku do niego bo mnie namawial czuje sie zaopiekowana, mam dzwonic do niego o kazdej porze dnia i nocy nie czuje sie jak pacjentka ktora wpadla od innego gina na zmiane tylko naprawde zachowywal sie mega profesjonalnie i w ogole mily ![]() zyczyl nam szałowego sylwestra aaaaaaaaaaa i Tymcio ma 1980g (granica bledu pomiaru moze byc 200g mowil) i powiedzial,ze to nie bedzie gigantyczne dziecko ![]() ![]()
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Asia super ze wychodzicie
Meire zdrówka życzę i osłonowe bierz co zaraz infekcji Bożenowej nie zalapiesz i żołądka nie podraznisz. Czekam na wiesci od Agi ale czy się doczekam...tak strasznie mi się chce spac ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Doczekałam się... Super Aga ze wszystko ok i lekarz nie buc. Fajna data wizyty...bede pamiętać bo to moje urodziny :P
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takze Madzia zapisz mi 22.01 godz.17:00 ![]() Ale jak powiedział, że obym dotrwała
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
Aga super
jeszcze w styczniu może urodzisz ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

)

goraczka mi skoczyla.. gardlo i uszy bola niemilosiernie... zaczal sie kaszel... wiec powiedzial, ze antybiotyk to teraz mniejsze zlo, niz zeby za wczesnie urodzic przez kaszel.. 

dużo zdrówka przesyłam

no, gdzie w 8 miesiacu ciąży pracować...nadenerwowałaś się tylko. 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)