![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
nie nie nie
nie ma takiej opcji ![]() to raczej mu chodzilo,ze obym dotrwala bo to juz bezpieczny czas pozniej bedzie po 37tc ![]()
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
ciekawa jestem co moja Lucy w środę mi powie... Tym bardziej ze my z mężem ostatnio ćwiczymy dużo :P
#1684 |
Rozeznanie
|
Agasuper, ze z malym wszystko dobrze i ze Ty czujesz sie suer po wizycie.
Ja znowu wcinam wapn na sucho i mała zaczyna wariowac ![]() ja tez mam od 22 stycznia ciąze donoszona. Jeszcze 10 dni i zobacze naszego bejbika.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zadomowienie
|
Aga super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Aga, super, że Ty i Twój mąż jesteście zadowoleni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() wybaczcie ze nie pocytowałam, ale miałam pozaznaczane posty, a potem mi ktoś kompa wyłączył i mi się pokasowało ![]() w ogóle mam wrażenie, że znowu mnie cos bierze ![]() od soboty się gorzej czuję, byla u nas impreza rodzinna, troszkę posiedziałam w kuchni i wieczorem zaczał mnie boleć brzuch, i plecy i jakieś twardnienia... wystraszyłam się i zastanawiałam się czy na IP nie podjechać, ale wzięłam sporo magnezu, nospę i przeszło... wczoraj cały dzien bolały mnie plecy, krzyż, biodra i chyba spojenie... jak wstwałam to miałam wrażenie że mały mnie mocno naciska i mi się wszystko rozchodzi... w nocy miałam straszny problem zeby się wygodnie położyć, wstawałam na siku co ok 45min-1h ![]() ![]() cały dzień ledwo chodzę, mam wrażenie ze mam gorączkę i mi słabo, ale temp ok jest... nie wiem o co chodzi... teraz wzięłam ciepłą kąpiel i leże w łózku... mama i siostra, które są u mnie chciały jutro na zakupy jechac, ale nie wiem czy dam radę... dodatkowo mieliśmy mieć dzisiaj kolędę... wiec czekalismy od 14, bo tak mieli zaczynać (dwa bloki, ale czasem zaczynają od naszej klatki, a czasem jestesmy ostatni) po 18 dodzwonilśsmy się do parafii bo księdza nie widać, już nawet sąsiedzi przychodzili pytać, czy był. Okazało się, że ksiądz zapomniał o naszej klatce! jest trochę schowana i po prostu nas ominąl ![]() ![]() wybaczcie, że tak tylko o sobie, postaram się teraz być bardziej na bieżąco... |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
29 .01 jest wyplata meza z ktorej chce szafke jeszcze do mlodego kupic, i foel do karmienia i regal kallax ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzis do mnie dotarlo,ze nie znam dnia ani godziny aaaaaaaaa Cytat:
![]() wykresle tę datę z kalendarza w ogole :P Cytat:
![]() Ja przed chwila tez zaliczylam jakies mega twardnienie plecow i brzucha chyba z wrazenia poszlam jeszcze pranie powiesic to juz w ogole mialam dosc ale juz leze nafaszerowana ![]() Mlody kopie ![]() Pan doktor kazal obserwowac, czy pory aktywnosci sa takie same faktycznie wieczorami bardziej dokazuje i po moim przebudzeniu kolo 11 ![]() ale ,ze głowe ma na dole to hehe niezly psikus mi zrobil ![]() Z doktorkiem jeszcze sie zobacze 5.01 bo musze po zwolnienie podjechac, wypisze mi je miedzy pacjentkami bez wizyty dodatkowej.... ![]() I musze zadzwonic do swojego gina odwolac wizyte ... ![]() chyba dam mezowi telefon ![]()
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Aga super, że wizyta udana, i świetnie, że synek obrócił się. Moja córcia waży podobnie jak Twój syn.
A czujesz po ruchach, że się obrócił?? Ciekawe czy moja się obróciła, ale wątpie, bo ciągle czuję ją podobnie ...
31.12.13 ![]() 6.2.15 ![]() ![]() Edytowane przez maciejka1987 Czas edycji: 2014-12-29 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale myslalam,ze sie tak wypycha w tę strone glowki na dole nie czuje jakkolwiek to brzmi ![]() wypina tylek z prawej strony brzucha , nogi ma z lewej podobnie go czuje jak czułam .... jak mi usg zaczal robic, to mowie mu,ze on na pupce siedzi caly czas, a on przylozyl glowice i mowi: nieeeeee ,to glowa ![]() ![]() i sie zdziwilam ![]()
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Migotka ojj zdrówka
![]() A z księdzem :/ eh brak słów... Aga... spoko.. to pojedziecie na zakupy a później od razu na porodówke... to będzie Twój 38tc wiec ładnie brzmi ![]() A ja chcę rodzić 30 stycznia wiec wiesz ![]()
#1692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noi ostatnio parę razy oberwałam z lewej strony, tak, że aż zabolało ...co tam jest??
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Logoasia jakie wiesci
![]() Aga no szal,wizyta super nooo az sie prosi zeby powiedziec czemu nie chodzilas do niego wczesniej?ale przynajmniej moze ta koncowka ciazy Ci pod jego nadzorem spokojniej minie,jesli to mozliwe zeby koniec byl spokojny ![]() Ilona iva a waszym ginom to sie baty naleza ![]() Olcia my jak szlusmy z auta do domu to tz-et nie chcial mi nic dac do reki zebym rownowagi nie stracila i sie nie wywalila ![]() Choc tu nie ma lodu,ani sniegu nawet ![]() Agata to w takim razie mam nadzieje ze znajdziesz inna rownie dobra kandydatke na chrzestna Migotka o wrr jak to zapomnial? ![]() ![]() Maciejka lacze sie w bolu bo ja sie dzis czuje identycznie,i straszne to,jeszcze mala pol dnia sie nie ruszala teraz na wieczor troche sie rozruszala I pytanie nie do mnie,ale ja nuc nie czulam ze mala zmienila pozycje,czuje ja tak samo a ona juz glowa w dol Ide spac mala miala ciezki wieczor,ja sie zle czuje a rano do lekarza z nia jedziemy Dobranoc wam :-* |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Agaaaaaaa umieram z zazdrości. Tymianek głowa w dół, super
![]() ![]() Meire trzymaj sie dzielnie. Ogromnie wspolczuje chorobska.
#1695 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
bedzie bedzie, u nas Jan byl nawet na short-liscie a teraz jest kandydatem na drugie imie... Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Aga super wiesci po wizycie, nie bylo sie co stresowac.... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Wtajemniczenie
|
Aga cieszę się, że wizyta udana
![]() Czytam Was, ale nie dam rady pisać, bo umieram! Głowa, gardło, ucho! Wszystko mnie boli. Łyknęłam Apap i idę spać. Oby przeszło... nie chcę antybiotyku ; ( |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Jej zdrówka dla wszystkich
![]()
#1698 |
Zadomowienie
|
114 gratuluje udanej wizyty
Logoasia super ze wychodzicie ze szpitala Zia ja mam taki sam bujaczek po corce i jak dla mnie jest ok jutro mam posiew na gbs i boje sie tego gmerania dobrej nocki
![]() |
#1699 |
Raczkowanie
|
Ja sie zorientowałam ze T. Jest główka w dół jak zaczęłam czuć jego czkawki w pachwinie
![]() ![]() Aguś, jeszcze raz gratuluję super lekarza. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
a ja czkawki czuję i u góry i u dołu :P
#1701 |
Zakorzenienie
|
Ewcik tego gbsa nie trzeba się bać
![]() Tuli ja też czkawke czuję na dole.. chociaż dzisiaj czułam ją jakby na całym brzuchu.. to było dziwne ![]() Dobranoc Wszystkim ![]()
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Asia zdrówka kochana ![]() Zdjęć nie ma, bo nie było czego pstrykac.. Głowę widzieliśmy od góry, ogółem mały jest juz niefotogeniczny ![]() I co do gbsa, to nie jest nic takiego.. mnie gilgotalo, bo on tym tak kręcił w pipce ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-29 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Rozeznanie
|
logoasia
![]() ![]() madziadobranoc Asia1105zdrowka dla Ciebie ![]() ja teraz jem kolacje nr dwa :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
Jeżuuuu jak się wierci. Aż boli skóra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Konto usunięte
|
aga cieszę się że jesteś zadowolona z lekarza
![]() asia super że z Marcinkiem już dobrze ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- tuli ale dzidzius rośnie:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Rozeznanie
|
hej
Iva co za lekarz.. brak słów... a ten Twój Ilonka to dobrze, że jeszcze Cie z gabinetu nie wygonił... Aga ![]() ![]() ![]() wszystkim chorowitkom dużo zdrówka wysyłam ![]() ja dałam wczoraj radę ![]() ![]() a bąbelek dostał w prezencie misia z pozytywką i mu puszczałam do brzuszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja właśnie tez bym do lekarza poszła ale nie chcę kolejnego antybiotyku. .. Gardło dalej piecze i boli i obawiam się ze to kandydat do antybiotyku. .. obudziłam się cała spocona, a w sypialni przecież chłodno bo temperatura się dopiero o 8 zmienia. .. ![]() Tz poszedł do pracy a ja leżę i próbuję jeszcze zasnąć. .. Najwyżej jutro do lekarza pójdę. .. no i mam nadzieje ze z mojego powodu nie będziemy musieli w domu zostać na sylwestra, bo się ze znajomymi umówiliśmy. .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1709 |
Konto usunięte
|
daria ale się narobiłaś
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mały wcisnął mi nogi w żołądek bo strasznie boli ;/ Aga faaajnie, że lekarz okazał się taki sympatyczny A przypomnij, on jest na NFZ czy prywatnie? i zaciskaj nogi do wypłaty ![]() Daria podziwiam, ja ledwo do łazienki człapię ![]() A gin nie zdażył mnie wywalić, sama wyszłam Jestem dziad ale honorowy ![]() Chyba trzeba wstać, uszykować się i jechać zrobić tego gbsa w końcu
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.