|
|||||||
| Notka |
|
| W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje Forum dla os鏏 z kr璚onymi w這sami. Rozmawiamy o stylizacji i piel璕nacji lok闚. Wejd, podziel si do鈍iadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#2311 |
|
perfumowe ADHD
Wiadomo軼i: 3 255
|
Dot.: Piel璕nacja lok闚, loczk闚 i fal, niech si kr璚! :) Cz窷 XXI
Tak , na mokre w這sy nak豉dam 瞠l lniany i ugniatam w這sy r璚znikiem
tzn bawe軟ian koszulk. Ale strasznie du穎 czasu poch豉nia piel璕nacja takich w這s闚 , no ale co za co tak...
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 463
|
Ja mam do Was pytanie. Zamawiam dla siebie sk豉dniki kosmetyk闚, g堯wnie oleje, mas這 shea... nic wydziwianego. Chc facetowi zrobi od篡wk. On ma w這sy g瘰te i grube. S do嗆 szorstkie i si pl帷z. Chcemy je zmi瘯czy troszk. Kto mam pomys jak zrobi od篡wk (do sp逝kiwania czy nie) i jakie sk豉dniki ma zawiera?
|
|
#2313 | ||
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 5 219
|
Cytat:
Cytat:
Kwestia wprawienia, ja ju wyrobi豉m system: olej/maska daje przed 獞iczeniami, tak, 瞠 mi szybko ta godzinka mija, a robi co po篡tecznego w tym czasie. Jak mam na g這wie koszulk, to zwykle pichc co na drugi dzie, bo mi ciep這 leci z gar闚 i si nie przezi瑿i z wilgotnymi w這sami. Takie szczeg馧y, kt鏎e ograniczaj mi wymagany czas do minimum.
Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-12-29 o 23:39 |
||
|
|
|
#2314 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 210
|
Cytat:
Dzi瘯uj 郵icznie za sumienn odpowied |
|
|
|
|
#2315 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 177
|
Cytat:
licz 瞠 mi siostra co poplecie ![]() Cytat:
spr鏏uj zmierzy jutro ![]() W這sy dzi瘯uj za uratowanie od strasznych no篡czek
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 099
|
Cytat:
![]() Ja robi豉m kiedy od篡wk na bazie kremowej z ZSK ![]() Wicherku - nie doczyta豉m jeszcze, o co chodzi, ale prosz mi nic z moich ukochanych hobbitk闚 nie 軼ina ![]() Reszt nadrobi potem, ile軼ie naskroba造 ![]()
Edytowane przez myszka2020 Czas edycji: 2014-12-29 o 23:59 |
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 463
|
Ja u篡wam baze z pestek moreli. Te z ZSK. Ale nie o to pyta豉m. Kremy robi umiem, ale nie wiem jak od篡wk zastosowa przy jego w這sach. Jakie sk豉dniki?
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2318 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 866
|
Cytat:
Ale ja nie umiem sobie tak zrobi. :< Jestem beztalenciem upi璚iowym. ![]() Cytat:
Wr璚z jeszcze podkre郵am swoje murzy雟kie atuty nosz帷 wielkie kolczyki-ko豉. ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 439
|
krolewna_smieszka, te potrafi wyczarowa sobie na g這wie ro積e rzeczy, na moich miniloczkach uda這 mi si raz samej bez lustra zrobi dobiernego k這sa
wbrew powszechnej opinii na lokach plecie si 豉twiej. I tak si sk豉da, ze kupi豉m sobie dzi grube z這te ko豉, bo stare mi za郾iedzia造 i wo輳 si w styl闚ie na s這wia雟k cyganeczk z dobieranym naoko這 g這wy (prawie jak korona!). Czas u鈍iadomi otoczeniu, 瞠 powinni p豉ka, 瞠 nie maj z czego ple嗆 A jak jeszcze henn na這輳... dochodz do wniosku, 瞠 problemy prostow這sych to dla mnie inne niezrozumia貫 universum. magda1706, rozwa瘸豉 jakie dobierane/skr璚ane z wplecion na przyk豉d z這t wst捫k, czy cekinami? Cekiny si wplata do嗆 豉two, tylko trzeba przytwierdzi pocz徠ek wsuwk jak捷 ma陰, 瞠by nie by這 wida. Lub jaki kok na wype軟iaczu, ale nie czesany na g豉dko, tylko z zaplecionym/ zwini皻ym przodem, lub podpi皻ym z du膨 obj皻o軼i do g鏎y i w ty? Pono w modzie loki w nie豉dzie, wi璚 mo瞠 jaki warkocz/ k這s nieco powyci庵any i roztrzepany? Nie ma stresu, 瞠 si popsuje, bo mo積a zwali, ze tak mia這 by. I nie przeszkadza w ta鎍u! Masz d逝gie w這sy, wi璚 niesamowity efekt mo瞠 da co, co mia豉 na g這wie Blake Lively (wpisa w google "Blake Lively warkocz", opcja kt鏎 mia豉 do bia貫j sukienki). Wszystko zrobione jest z kilku niedba造ch warkoczy o r騜nej d逝go軼i i na Twoich w這sach (swoj drog- s niesamowite!!!) mo瞠 wyj嗆 to jeszcze lepiej, bo kosmyki same powychodz i samo z siebie wyjdzie lekko krzywo i w nie豉dzie. Mo瞠sz jeszcze zaopatrze si w grzebie do w這s闚 taki do wpinania i owin望 go mulinami i wst捫kami (gdzie mam taki) i wpi望 go w lu幡e upi璚ie. Gdybym mia豉 takie w這sy jak ty, to znalaz豉bym spos鏏 na now fryzur codziennie przez ca造 rok. Masz tak du穎 mo磧iwo軼i, 瞠 a zieleniej z zazdro軼i!
od 21.09.2012 鈍iadoma piel璕nacja MOJE WΜSY 10.11.2013r: grzywka 20cm, bok 24 cm --> docelowo ~50cm (za 這patki) Edytowane przez PannaLokowana Czas edycji: 2014-12-30 o 02:13 |
|
|
|
#2320 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
![]() Ja nie lubi cieniowanych w這s闚 (a mo瞠 powinnam) bo zawsze fryzjerka mi krzywd cieniowaniem robi豉 i wygl康a豉m jak oszo這m wi璚 si zrazi豉m ... One by造 2 mce temu 軼inane ok 3-4cm na prosto I przechwali豉m brak 鈍i康u. W nocy obudzi豉m si przez drapanie si w g這w. Robi to przez sen , jak wsta豉m sw璠zia豉 teraz nie sw璠zi.
|
|
|
#2321 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przesz這 mi jak umy豉m w這sy hehe
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 861
|
Cytat:
. Ostatnio znikl calkowicie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki a 5-lecie wlosomaniactwa mam juz za soba.
|
|
|
|
|
#2324 | |
|
perfumowe ADHD
|
Cytat:
bardzo g瘰te nie s g瘰te , s spuszone dlatego wygl康aj jakby ich nie wiadomo ile by這 zebra豉m je w kucyk na czubku g這wy i mam tylko 7cm wi璚 do g瘰tych nie nale膨 ale racja , widz 瞠 nie za dobrze to wygl康a , ani nie uk豉daj si 豉dnie i og鏊nie jako tak nie do twarzy mi w 軼i皻ych na prosto. Jestem ciekawa cieniowania , czy pasowa這by mi bo kiedy jak posz豉m pocieniowa to wysz豉m 軼i皻a jak od garnka + postrz瘼ione okropnie ko鎍闚ki. A podobno babka zna豉 sie na kr璚onych. Mo瞠 si odwa輳 chocia mi si marz zadbane jako軼iowo i d逝gie
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam dwie lewe r璚e wi璚 za wiele na nich nie porobi a zreszt zaraz mnie wkurza 瞠 co si znowu rozwali這, a w pracy ma豉 mi podejdzie z豉pie za w這sy i poczochra i dupa ![]() My郵a豉m o koronie z warkoczy , koka takiego upinanego nie chc bo na codzie tak nosz. A lu幡o warkoczy T nie lubi haha ![]() My郵a豉m o wpi璚iu kwiatka z boku ale nie wiem czy to nie b璠zie dziko wygl康a? Albo jak捷 kokardk. |
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 12 221
|
Cytat:
|
|
#2327 | |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 3 203
|
Cytat:
http://cdn27.glamka.smcloud.net/t/ph...cie_198991.jpg ja bardzo lubi takie wywijasy, tyle 瞠 przy rozpuszczonych w這sach albo z kokiem z ty逝. Je郵i masz okr庵豉 twarz albo wysokie czo這 to mo瞠 si sprawdzi. Ach jak zazdroszcz, 瞠 masz jakie party jutro, te bym chcia豉
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2014-12-30 o 14:36 |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Kaludenc my郵a豉m o takiej fryzurze, ale nie mam takiej opaski, a zreszt nawet gdyby to wszystko mi si ze郵izguje z w這s闚 i nic by z tego nie zosta這 haha
![]() Nie ma czego zazdro軼i - idziemy na bal gdzie b璠ziemy zna tylko jedn park. Dopiero po wp豉ceniu kwoty pomy郵eli鄉y, 瞠 za te pieni捫ki mogli鄉y pojecha na sylwestra do Gda雟ka albo Wiednia i tam sp璠zi tydzie
|
|
|
|
#2329 | |
|
Moderator
|
Cytat:
A no chyba 瞠 tak. Mnie by cieszy豉 jaka dom闚ka, ale znajomi wszyscy maj ma貫 dzieci a ja wynajmuj tlyko jeden pok鎩, wi璚 z imprez nici Zawsze po jakim wolnym znajome opowiadaj jaki to fajny mia造 weekend albo wolne i zrobi造 sobie jak捷 imprez a mnie to w 篡ciu jako omija i taka lipa trochu. Ale mimo wszystko udanej zabawy Wam
Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2014-12-30 o 14:56 |
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudenc bo to trzeba korzysta a nie zamula :p dzi瘯i
Jak zrobi mi mama fryzur to wam wrzuc
|
|
|
|
#2331 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2333 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 401
|
Cytat:
Mam w tym roku studni闚k i szukam jakich fajnych upi耩 ![]() My w tym roku robimy z t篙em ma陰 dom闚k, na kilka os鏏. Jako nam si nie chce i嗆 na bale i wi瘯sze imprezy. A w這sy to chyba sobie wysusz na prosto Nie cz瘰to mnie znajomi widuj z prostych w這sach
|
|
#2334 |
|
Konto usuni皻e
|
Oto jak przyszly mi zabezpieczone kosmetyki ze sklepu. Myslalam ze zamowienia pomylili jak to otwarlam hahahaha.
|
|
|
|
#2335 | |
|
ma zielone poj璚ie
Wiadomo軼i: 40 401
|
Cytat:
|
|
#2336 |
|
Moderator
|
podrzucam linki:
https://www.youtube.com/watch?v=E72r0LMymYQ https://www.youtube.com/watch?v=-sekawVR8kw sama Wam nie poka輳 bo mam za kr鏒kie w這sy, ale czasami robi sobie takie ruloniki podpinane wsuwkami. Cukiereczek - no widzisz, a ja studni闚ki mie nie b璠 bo tu takich bajer闚 nie ma ![]() Unlajku, dobre, mnie to zawsze wszystko w foli b帳elkow pakuj i unieruchamiaj papierem xD b璠ziesz mia豉 zapas g帳ek do mycia gar闚 Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2014-12-30 o 15:52 |
|
|
|
#2337 |
|
Konto usuni皻e
|
Moge zostac perfekcyjna pania zmywania garow z takim zapasem
Komentarz mojej babci jak zobaczyla moja paczke: no wreszcie cos pozytecznego kupilas. Po ile te gabeczki byly? Hahahahha. Leze i sie dusze smiechem. Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-12-30 o 15:59 |
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 472
|
Cytat:
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale maj pomys造! |
|
|
|
|
#2340 | |
|
ma zielone poj璚ie
Wiadomo軼i: 40 401
|
Kurcz, mo瞠 to s jakie specjalne g帳ki do piel璕nacji w這s闚, a my si nie znamy?
Cytat:
![]() |
Nowe w徠ki na forum W這sy kr璚one: piel璕nacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.

stylizujesz je jako? 

Kwestia wprawienia, ja ju wyrobi豉m system: olej/maska daje przed 獞iczeniami, tak, 瞠 mi szybko ta godzinka mija, a robi co po篡tecznego w tym czasie. Jak mam na g這wie koszulk, to zwykle pichc co na drugi dzie, bo mi ciep這 leci z gar闚 i si nie przezi瑿i z wilgotnymi w這sami. Takie szczeg馧y, kt鏎e ograniczaj mi wymagany czas do minimum.
licz 瞠 mi siostra co poplecie

bardzo g瘰te 

Zawsze po jakim wolnym znajome opowiadaj jaki to fajny mia造 weekend albo wolne i zrobi造 sobie jak捷 imprez a mnie to w 篡ciu jako omija i taka lipa trochu. Ale mimo wszystko udanej zabawy Wam 

Mam w tym roku studni闚k i szukam jakich fajnych upi耩