Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX ! - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 23:05   #2611
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, część XX !

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Padam ze zmęczenia. Nadrobię Was na szybciocha i spadam spać bo jutro znów do pracy. Po pracy jedziemy do moich rodziców na Sylwestra bo u nich ryneczek jest i co roku tam scena jest i zabawa na całego. Może uda nam się wyskoczyć jak Daria zaśnie.
Zrobiłam risotto na jutro. Kupiłam chipsy cole i inne przekąski.

ło matko!

Ale że czemu zabrania Ci w niej iść? Zrób fote rosi:
Sylwia, Twój podpis mnie rozwalił!!!!!

brak słów...

jejku współczuję.
Może jednak przekonaj go żebyście gdzieś wyszli? Dobrze Wam to zrobi

Ona takich słów używa?

Tak tzn jakbym ci miała wymowę napisać to jest : Nie, bes, nie chcie ubiejać, domu gzieje "
Po dzieckowemu Ale dla nas już całkiem zrozumiałe to. Czasem ktoś obcy nie zakuma od razu Ale ostatnio fajnie skleja dłuższe zdania , mówi o sobie 'ja " dodaje spojniki.

Współczuję zmęczenia praca
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
A na zywo taki powazny i spokojny
Zupelne przeciwienstwo gaduły fewci

Aaaaaaaaaaaaaaaa przypomnialas mi, ze mialam chipsy otworzyc ala:

To piatka!
Co prawda jestesmy aktualnie na fali wznoszacej, ale tuz po swietach byla taka wojna ze....

ala: dla TZBokeh. Taka babeczke w domu miec i tak wydziwiac!!!
Tak z Twojego opisu to jak ja i mój tz (na pozór taki właśnie jest też. A Fewcia to gadula? Nie spodziewałam się

Mała: oby te cukry dały już spokój... tule!

Bokeh: kurczę to poważnie: ( to Tz ma takie tendencje do cichych dni ?
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:06   #2612
hope01
Zakorzenienie

Mala bedzie dobrze
Bokeh wspolczuje.. Wiem co czujesz

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:13   #2613
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Bokeh no to piona! Tylko nievwiem co gorsze milczebie czy teksty mojego takze. Wiem co czujesz

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-30, 23:17   #2614
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Moje dziecko wlasnie zaklada gacie ojca jako komin. Dobrze, ze wyprane...

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Dziecko mnie woła z drzemki, mama!!! lecę, pytam...wyspałaś się? - noooo.... i zaczęłam jej opowiadać, że będziemy wieczorem robić bułeczki i że Amelka bedzie wałkować ciasto...co Amelka na to? ..

.
.
usnęła
ahahahahahahaha
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Japonskie budownictwo: slychac jak sasiad gazete czyta, cole otworzy czy baka pusci, wiec wyobraz sobie bieganie
łoooo
Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Kuba dziś wrzucał ze mna do pralki pranie, nagle wziął gacie tż i zaczął je wąchać, także no
haha

cudne te dzieciaki

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;49531870]Aaa miałam pisać - piszczenie jest też (Agatka ochoczo się dołącza ), wylewanie z kubka od dawna i Dorka nie cierpi rękawiczek, więc chodzi bez.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Mariusz bawi się dzisiaj z Małą, słyszę tylko'Piski i okrzyki radości, salwy śmiechu. W pewnym momencie pada zdanie "Boże gdzie byłeś jak chciałem mieć córkę? Myślałem że dziewczynki są grzeczne i bawić się lalkami! A Ty przecież szybciej robisz niż myślisz, choć myślisz równie szybko. Ewa musimy zmienić Blance dealera bo za dużego kopa to daje!" Myślałam że padne ze śmiechu.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hehehe moj TZ ostatnio też dowalił tekstem:
mała płakała bo miała kolke, mąż włączył suszarkę i masował brzuszek, Marinka w końcu usnęla i zaczeła szukać cycka, podaje jej a TZ- no co ty zwariowałaś? dasz jej takie mleko z kolką??? idz się wypompuj i dopiero potem ją nakram myślałam,ze padne
padłam!
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Wyniki się pogarszają,insulina z pompy nie daje rady,znowu go podłączyli do kroplówki i do insuliny ze strzykawki. Przez to jesteśmy przytwierdzeni do jednego miejsca,a on siedzieć nie chce. Całe dnie praktycznie płacze, ma wciąż za wysoki cukier i niestety ale jest tak że musimy go głodzić. Fewcia,tak może jeść normalnie tylko wszystko jest mierzone i przeliczane na zamienniki insuliny,no ale że cukier ma wysoki to jest głodzony. Może pić tylko wodę bez ograniczeń i herbatę bez cukru.

Skaczą mu te wyniki także wątpię że wyjdziemy planowo. Lekarze nie wiedzą o co chodzi i czemu tak się dzieje.

Jestem wyczerpana tym wszystkim. Wszystkich wypisali dziś do domu tylko my zostaliśmy.
I dziś się dowiedziałam że Oskar jednak był w tej śpiączce. Dlatego tak ważne było wybudzenie go.
Oskarku jesteśmy z Tobą. ZDRÓWKA!!!!
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Mała oby szybko sie dowiedzieli o co chodzi i zarządzili tej sytuacji !!!!! Ściskam was, bardzo mnie ta sytuacja prEjmuje...

Co do tz to właściwie jest katastrofa śpimy osobno nie odzywamy sie do siebie a jak odzywamy to warczymy ale trudno
o kurde
Stary 2014-12-30, 23:56   #2615
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
Bokeh no to piona! Tylko nievwiem co gorsze milczebie czy teksty mojego takze. Wiem co czujesz
Moj najpierw wali tekstami, a potem zamyka sie w sobie na 2-3 dni. To jest mix :P

A na sylwestra nie wiem gdzie idziemy. W sumie wypadaloby juz wiedziec...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 00:10   #2616
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Ja teksty tez słyszę i to podejrzewam takie ze niejedna z Was złapała by sie za głowę

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

W ogóle dziękuje Wam miło mi sie czyta jak mnie wspieracie ale ja czuje ze tu juz nie mamco ratować... I właściwie nienczuke smutku tylko złość :/ ale postanowiłam ze juz koniec z moim wiecznym siedzeniem w domu bez makijażu ona dresach E będę wychodzić do ludzi i żyć swoim życiem skoro on tak robi juz od dawna.

Lady po pierwsze nie zaproponował mi tej wycieczki po drugie ja nie lubie nie czuje tego zupełnie. To nie jest takie ze oh ah pojedzmy sobie w góry bedzie piękna pogoda wejdziemy Ba szczyt wypijemy grAne wino i pogadamy. Tylko zdobadzmy jak najwiecej szcYtow przedzierając sie przez zaspy snieżne i wracając w mrozie po ciemku... Juz raz mnie tak wziął w taka pogodę gdzie nic je było widać a śniegu po uda nawet nie wiedział czy dobrze idziemy....
Stary 2014-12-31, 04:18   #2617
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Bokeh bardzo współczuję -powiedz czy taka naprawdę szczera rozmowa nic już nie pomoże. ? Trzymaj się Kochana! !

Mała faktycznie najważniejsze że jesteście razem. A reszta się poukłada. .. nie macie nikogo w Gdańsku do pomocy?
Aha i jeszcze w sumie gdybyście tylko potrzebowali pomocy finansowej-no nie wiem pożyczki. .. to ile będę mogła to coś pożycze i myślę że nie tylko tu ja. W mojej sytuacji bardzo dużo to nie będzie ale zawsze coś także wal jak w dym i się wogole nie przejmuj.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 07:49   #2618
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Mala przytulam Was , rozumiem przez co przechodzicie u nas bywalo pidobnie ale pobyty byly w miarę planowane , najważniejsze ze razem teraz jesteście a nie ma taniego hotelu dla rodziców my jak bylismy w Czdz to byl hotel jak na Wawe ok i dla dzieciakow z oddzialu byla zniżka i byla stołówka w miare tania obiady smaczne wiadomo nie to co w domu ale za 10 zl dalo sie obiad zjeść
Jakbyście potrzebowali pozyczki pisz śmiało wlasnie czekam na przelew z fundacji za refundacje naszych pierwszych faktur powinien byc lada dzień wiec służę pomocą
Mozecie zmienic sie choć na jedna noc zebys ty przespala sie w wynajmowanym pokoju , odpoczniesz troszke wiem jak na i ddziale sie spi dali ci lozko czy na ziemi spisz ?
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 07:49   #2619
marsi11
Zakorzenienie

Bokeh trzymam kciuki bys trwala w postanowieniu ze do ludzi wyjdziesz i zaczniesz miecz czas dla siebie

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:25   #2620
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej!
mala - dacie rade! najtrudniejsze sa poczatki potem bedzie juz troszke latwiej
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Przeczytalam tzowi posta Malej, gadalismy wczoraj o Oskarku wiec pytal, a on normalnie mi sie rozryczal mowiac, ze nie moze zniesc jak dzieci cierpia i choruja. Normalnie mnie zatkalo.
oooooooooooo! powiem szczerze ze mnie tez zatkalo no ale to tylko dobrze o Nim swiadczy

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:48   #2621
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem w miarę silna ale przerasta mnie to wszystko gdy wracamy do punktu wyjścia. Lekarze,pielęgniarki pieprzą o jakichś nie stworzonych rzeczach a ja tylko otwieram usta ze zdziwienia. To wszystko wydaje się takie trudne. Takie skomplikowane.
Jestem wymeczona fizycznie,wszystko mnie boli-no nie jest łatwo. Jest mi bardzo ciężko.

Neti-cały czas ja jestem przy małym. Mąż może być od 7 do 22 dlatego wynajmuje pokój w Gdańsku żeby być przy nas,no ale spać gdzieś musi. A to niestety kosztuje majątek tutaj. Już w tej chwili jesteśmy spłukani bo nikt nie spodziewał się że czeka nas szpital w dodatku tak daleko od domu,że będzie trzeba zainwestować nie małe pieniądze w wyposażenie małego(chodzi o wyposażenie pompy( pompa jest refundowana),igły,insulin ę,zbiorniczki,paski i igły do glukometru,bolusy na zastrzyki podskórne gdyby pompa przestała działać,insulinę i zastrzyk jakby wpadł w hipoglikemie),że będziemy żyć na sklepowym jedzeniu (bo szpital nie daje posiłków rodzicom). W dodatku mąż przecież był na chorobowym więc wypłata była i tak mniejsza. Nie wiem jak to dalej będzie-wszystko się sypie. Ważne chociaż że jesteśmy razem we trójkę. Sama nigdy bym nie dała rady,mąż dużo mi pomaga i tylko dzięki niemu jeszcze jakoś się trzymam.

Przepraszam was że narzekam ale naprawdę nie jest kolorowo i musiałam się komuś wygadać.

Dziękuje wam za wszystkie kciuki,za wszystkie ciepłe słowa,za zaangażowanie dzieci w akcje dla Oskiego- jestem wam bardzo wdzięczna za otuche jaką mi dajecie,to dla mnie naprawdę bardzo bardzo dużo. Jesteście niezastąpione.
Najwazniejsze to byc razem. Super, ze jestes dzielna to bardzo wazne dla Oskara😄 a powiedz jakie macie wwrunki? Masz gdzie spac? U nas np mamy spia na krzeslach plastikowych takich zwyklych ogrodowych. Jest czasrm jakis fotel, ale wtedy najczesciej trzeba sie z inna mama z sali wymieniac. Ja akurat u nas w szpitalu mam znajomosci to zwykle paula dostawala lozko jak dla doroslych i wtedy spalam z nia. Tylko ze w ciagu dnia nawet do wc nie moglam wyjsc jak nie spala.raz mialam ogrodowe. Masakra. Mam nadzieje, ze u Was normalne warunki sa. Trzyjamcie sie
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 10:29   #2622
LadyWhisper
Zakorzenienie

Silver, bylas robic tatuaz?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 10:46   #2623
Delicjanka
Zakorzenienie

u mnie w domu wiosna... mam biedronke i motyla w domu haha

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1420019040162.jpg (51,9 KB, 18 załadowań)

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:17   #2624
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delicjanka Pokaż wiadomość
u mnie w domu wiosna... Mam biedronke i motyla w domu haha

wysyłane z mojego gt-i9070 za pomocą tapatalk 2
:d

Stary 2014-12-31, 11:33   #2625
karusia_2007
Raczkowanie

Mała dobrze,że jesteście wszyscy razem. Wiem jak ważne jest wsparcie w takiej chwili. Oby wyniki Oskarka szybko się unormowały. A poza kroplówką i insuliną dostaje jeszcze jakiś antybiotyk na to zapalenie płuc i oskrzela? Trzymajcie się!!! Cały czas jesteśmy myślami z Wami.

My też właśnie wróciliśmy z przychodni. Mały ma liczne szmery na oskrzelach i paskudne gardło. I tak na zakończenie roku zostawiliśmy jeszcze 120zł w aptece;/

Dziewczyny życzę Wam udanego sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby był lepszy niż ten.

Edytowane przez karusia_2007
Czas edycji: 2014-12-31 o 11:44
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:45   #2626
karusia_2007
Raczkowanie

Oskar dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCI0077.jpg (35,9 KB, 51 załadowań)
Stary 2014-12-31, 11:58   #2627
pstryczek84
Zakorzenienie

karusia

a nam sie plany sylwestrowe troche skiepscily idziemy z jeszcze jedna para na bal. i kolezanka rano zadzwonila ze ich corka, prawie 3 latka, ma biegunke i nie wiadomo co dalej. najwyzej pojdziemy z malzem we dwojke nazremy sie, wychlamy co bedzie dane i po polnocy wrocimy bo przeciez kasy nie zwroci, tym bardziej na ostatnia cheile wiec szkoda by bylo.
nie chce ktoras isc z nami za polowe ceny?

Stary 2014-12-31, 13:48   #2628
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mała, kurczę, będzie dobrze - zobaczysz! Wyniki się poprawią i już niedługo wyjdziecie do domku. Oskar jest dzieeeeeelnym chłopcem, Wy też - silna z Ciebie babeczka. Jestem cały czas myślami przy Was.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 14:17   #2629
e_vel
Wtajemniczenie

Hej

Mała, oby się wreszcie normowały te wyniki Oskarka

Fewcia, Marsi dobrzy Ci Wasi TŻ-towie :p Mój czasem też jakieś dziwne teksty zapodaje

Bokeh, przykro mi że tak się podziało z Tobą i TŻBoheh, ale masz rację, koniec z dresami - wyjdź do ludzi, zobaczysz że jak będziesz sama z sobą się czuć dobrze to i między Tobą a TŻ się poprawi

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
karusia

a nam sie plany sylwestrowe troche skiepscily idziemy z jeszcze jedna para na bal. i kolezanka rano zadzwonila ze ich corka, prawie 3 latka, ma biegunke i nie wiadomo co dalej. najwyzej pojdziemy z malzem we dwojke nazremy sie, wychlamy co bedzie dane i po polnocy wrocimy bo przeciez kasy nie zwroci, tym bardziej na ostatnia cheile wiec szkoda by bylo.
nie chce ktoras isc z nami za polowe ceny?
hehehe no ba! przysługują Wam podwójne porcje za koleżankę
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:08   #2630
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Czy to możliwe, aby dziecko w drugiej dobie życia było przeziębione???

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Łojoj a skund macie towar bo Antonio ma podobny odjazd :p
Nie wiem, M. załatwia
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Fewcia: luuubie o Was czytać i o Twoim Tz , taki fajny ciepły człowiek z Twojego opisu to jest: )

Cytat:
hehehe moj TZ ostatnio też dowalił tekstem:
mała płakała bo miała kolke, mąż włączył suszarkę i masował brzuszek, Marinka w końcu usnęla i zaczeła szukać cycka, podaje jej a TZ- no co ty zwariowałaś? dasz jej takie mleko z kolką??? idz się wypompuj i dopiero potem ją nakram myślałam,ze padne

Cytat:
Wyniki się pogarszają,insulina z pompy nie daje rady,znowu go podłączyli do kroplówki i do insuliny ze strzykawki. Przez to jesteśmy przytwierdzeni do jednego miejsca,a on siedzieć nie chce. Całe dnie praktycznie płacze, ma wciąż za wysoki cukier i niestety ale jest tak że musimy go głodzić. Fewcia,tak może jeść normalnie tylko wszystko jest mierzone i przeliczane na zamienniki insuliny,no ale że cukier ma wysoki to jest głodzony. Może pić tylko wodę bez ograniczeń i herbatę bez cukru.

Skaczą mu te wyniki także wątpię że wyjdziemy planowo. Lekarze nie wiedzą o co chodzi i czemu tak się dzieje.

Jestem wyczerpana tym wszystkim. Wszystkich wypisali dziś do domu tylko my zostaliśmy.
I dziś się dowiedziałam że Oskar jednak był w tej śpiączce. Dlatego tak ważne było wybudzenie go.
Właśnie o to mi chodziło, że jest biedny głodny
Mała ja wierzę, że wszystko będzie dobrze! Oskar jest silny! Ani się obejrzymy, będziecie razem w domu. Myślę o Was cały czas

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
my na urodziny kupujemy kuchnię, mam kilka na oku. a reszcie mówię żeby dali pieniądze bo zbieramy na pokoik zresztą zabawek i tak ma dość
Mała dostała od mojej siostry tą:
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/dd/dla-dz...mier-9106.html

Dopiero szukając jej, zobaczyłam ile ona kosztuje
Ale mam nadzieję, że w Holandii była tańsza..
Bardzo fajna jest, ma otwierany, duży piekarnik, gdzie moge schować wszystkie garnki, przybory, kręcą się kurki oraz kran nad zlewem oraz ma guzik włączający "gaz" - imituje skwierczenie tłuszczu na patelni oraz gotowania. Fajna jest.

Cytat:
A na zywo taki powazny i spokojny
Zupelne przeciwienstwo gaduły fewci
ja gaduła? Dzięki

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
w ogole razem ostatnio na noc wychodzimy drugi raz Pietraszko u tesciowej zostaje
A my NIGDY nie byliśmy nigdzie na noc sami. Raz na weselu do 22, z trzema wizytami w domu.

Cytat:
Ja jestem w miarę silna ale przerasta mnie to wszystko gdy wracamy do punktu wyjścia. Lekarze,pielęgniarki pieprzą o jakichś nie stworzonych rzeczach a ja tylko otwieram usta ze zdziwienia. To wszystko wydaje się takie trudne. Takie skomplikowane.
Jestem wymeczona fizycznie,wszystko mnie boli-no nie jest łatwo. Jest mi bardzo ciężko.

Neti-cały czas ja jestem przy małym. Mąż może być od 7 do 22 dlatego wynajmuje pokój w Gdańsku żeby być przy nas,no ale spać gdzieś musi. A to niestety kosztuje majątek tutaj. Już w tej chwili jesteśmy spłukani bo nikt nie spodziewał się że czeka nas szpital w dodatku tak daleko od domu,że będzie trzeba zainwestować nie małe pieniądze w wyposażenie małego(chodzi o wyposażenie pompy( pompa jest refundowana),igły,insulin ę,zbiorniczki,paski i igły do glukometru,bolusy na zastrzyki podskórne gdyby pompa przestała działać,insulinę i zastrzyk jakby wpadł w hipoglikemie),że będziemy żyć na sklepowym jedzeniu (bo szpital nie daje posiłków rodzicom). W dodatku mąż przecież był na chorobowym więc wypłata była i tak mniejsza. Nie wiem jak to dalej będzie-wszystko się sypie. Ważne chociaż że jesteśmy razem we trójkę. Sama nigdy bym nie dała rady,mąż dużo mi pomaga i tylko dzięki niemu jeszcze jakoś się trzymam.

Przepraszam was że narzekam ale naprawdę nie jest kolorowo i musiałam się komuś wygadać.

Dziękuje wam za wszystkie kciuki,za wszystkie ciepłe słowa,za zaangażowanie dzieci w akcje dla Oskiego- jestem wam bardzo wdzięczna za otuche jaką mi dajecie,to dla mnie naprawdę bardzo bardzo dużo. Jesteście niezastąpione.
Komu masz pisać, jak nie nam! Powiedz jak Ci pomóc? Jest nas dużo, pomożemy.
Ja nie mogę przestać myśleć o Was, wierzę, że będzie dobrze! Mały jest silny, skopie tyłek chorobie! A Ty jesteś mega babka, jesteś wielka!

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Kochana a jak się macie? Jak t.?

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja teksty tez słyszę i to podejrzewam takie ze niejedna z Was złapała by sie za głowę

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

W ogóle dziękuje Wam miło mi sie czyta jak mnie wspieracie ale ja czuje ze tu juz nie mamco ratować... I właściwie nienczuke smutku tylko złość :/ ale postanowiłam ze juz koniec z moim wiecznym siedzeniem w domu bez makijażu ona dresach E będę wychodzić do ludzi i żyć swoim życiem skoro on tak robi juz od dawna.

Tyle, że to prosta droga do rozstania, jak każdy będzie żył tylko swoim zyciem. Przepraszam, że to piszę.

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
My też właśnie wróciliśmy z przychodni. Mały ma liczne szmery na oskrzelach i paskudne gardło. I tak na zakończenie roku zostawiliśmy jeszcze 120zł w aptece;/

Dziewczyny życzę Wam udanego sylwestra i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, aby był lepszy niż ten.
Zdrówka dla Was!
Tobie również, najlepszego!

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Oskar dla Ciebie

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Dziewczyny życzę Wam aby ten nadchodzący Rok był sto razy lepszy od poprzedniego! Aby Wam się chciało chcieć i mogło móc!
Dziękuję, że jesteście i mam nadzieję, że za rok będziemy sobie składały życzenia w tym samym gronie, albo większym
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:29   #2631
hope01
Zakorzenienie

Sorry ale musze Wam to powiedziec. T. dzwonila ze Justysia nie przyjezdza jednak. To zebysmy moze przyjechali

KOCHANE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU. OBY BYL LEPSZY NIZ TEN!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:31   #2632
karusia_2007
Raczkowanie

Fewciu wydaje mi się, że jest taka możliwość. Taki noworodek ma słaba odporność.
Hope nie wiem czy mówiłam już kiedyś, ale masz zaje**sta t. Ta kobieta jest niemożliwa.

Mała pomyślałam sobie o Was. Powiedz mi czy jest jakaś zabawka, książeczka, coś czego Oskar nie ma,a z czego by się ucieszył i co umiliłoby mu choć troszkę pobyt w szpitalu? Z przyjemnością zrobiłabym mu taki mały noworoczno-urodzinowy prezent.

Edytowane przez karusia_2007
Czas edycji: 2014-12-31 o 18:07
Stary 2014-12-31, 17:01   #2633
marsi11
Zakorzenienie

fewcia a co sie dzieje z noworodkiem?

marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:05   #2634
e_vel
Wtajemniczenie

Mała, ja wiem, że teraz nie masz czasu ani chęci, ale już od dłuższego czasu czytam blog Mamy Franka - kobietka pisze o codziennych zmaganiach z cukrzycą synka http://cukromania.blogspot.com/

Kochane, życzę Wam, aby rok 2015 okazał się rokiem pełnym radości i spełnianych marzeń
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:12   #2635
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Kochane życzę Wam wszystkiego co najlepsze i czego tylko pragniecie w nadchodzącym Nowym Roku.

MAŁA A TO DLA WAS. .. wyszło jako tako

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-12-31, 17:18   #2636
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

O teraz. ..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1420042656509.jpg (56,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1420042680838.jpg (44,5 KB, 22 załadowań)

Stary 2014-12-31, 17:39   #2637
nafiyqa
Zakorzenienie

MALA, juz Ci pisalam, ale powtorze - jakbys potrzebowala pomocy to nie wahaj sie pisac! Chocby dowiezc zakupy, moze jakies zabawki dla Oskara czy cos... pisz smialo!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:57   #2638
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Sorry ale musze Wam to powiedziec. T. dzwonila ze Justysia nie przyjezdza jednak. To zebysmy moze przyjechali

KOCHANE SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU. OBY BYL LEPSZY NIZ TEN!
Co odpowiedziałaś?

Cytat:
fewcia a co sie dzieje z noworodkiem?

mały ma katar, płacze caly czas, nie chce ssać, ma podwyższona temperaturę. Lekarze podejrzewają przeziębienie. Coś mówili o odporności, ale nie wiem dokładnie. Nie wiedziałam, że to mozliwe..

Cytat:
MALA, juz Ci pisalam, ale powtorze - jakbys potrzebowala pomocy to nie wahaj sie pisac! Chocby dowiezc zakupy, moze jakies zabawki dla Oskara czy cos... pisz smialo!!
I to jest dowód, że w nas jest moc!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 18:11   #2639
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

.mysmy tez sami od Dorotki nie byli. Ale jest ok. Pozdrawiamy od tesciow!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 18:11   #2640
Delicjanka
Zakorzenienie

Jeju, to już...3 sylwester z Wami

Kochane, żebyście były szczęśliwe, jak najwięcej zdrowia i miłości.

Dziękuje, ze jesteście

Myślałam ze sobie razem z tztem spędzimy sylwestra, czyt. bunga - którego nie było od... dawna..;] a tu d.pa. Znajomi postanowili zrobić spontaniczny najazd, jako ze nie mam samochodu, do sklepu daleko a tzt dopiero wraca, zrobiłam jajka z majonezem i ogórki ale zara bedzie;p z zakupami:brzydal :

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości