|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Witam sie sylwestrowo (z kanapy z nieumyta glowa
)odowska piekne zyczenia, jeszcze w lozku przeczytalam i tak sie troche wzruszylam, takie od serca. Powtierdzam ze nasz watek fajny jest, bez kwasow! Aga jak zdjec wozka nie masz to napisz choc na jakim kolorze i ramie stanelo... Ewek000 super ze wychodzisz na gotowe, ale blagam lez jak doktor przykazal! U mnie to chyba tylko Robert ma zespol niespokojnych nog, moje nogi spokojne az za bardzo (len) ![]() Maladt super ze wizyta sie udala! Pewnie pare z nas sie rozpakuje w styczniu i podgrZeje temperature na watku ale reszta (w tym ja zapewne) musi sie jednak naczekac do lutego. Ide ogarniac chate, znajomi przychodza z dziecmi wieczorem i beda u nas nocowac. ciekawe czy uda mi sie zmusic dzis do drzemki w dIen coby do polnocy dotrzymac.... |
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Aga wózek śliczny, czekałam na zdjęcia to teraz idę się odmeldować bo nie wiem kiedy będę miała chwilę żeby do was zajrzeć
Na wszelki wielki wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, na pewno będzie inny niż ten stary bo już będziemy miały swoje skarby przy sobie.Życzę wam aby nasze milusińskie nigdy nie chorowały, nie miały kolek spały tyle żebyśmy i my się wyspały, łatwych porodów a przede wszystkim szybkich. No i kochane wszystkie dotrwałyśmy w dwupaku do Nowego Roku 10394527_813951248661772_8194303767300965604_n.jpg |
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Odowska, piękne życzenia. Dziękujemy oraz tego samego Ci życzymy Ilona, juz niecały miesiac ![]() a te koty Twoje to są niemożliwe, za duzo energii mają w sobie ![]() Aga, fajny wózek Ale radość teraz u Ciebie ![]() Lui, naprawdę nie mozna sprzątać? a ja dzisiaj zamierzałam sprzątać, prasować... ok nie sprzątam ![]() Alunia, ja mam w nocy czasami, ze budzi mnie drętwiejąca noga nieprzyjemne uczucie. I muszę ją trochę wyżej położyć (na poduszkę), zeby przeszło...Mala, brawa za wizytę ![]() Ewa, dzisiaj do domciu Meire, zdrowiej Buu, jak Twoje bóle? przeszły? |
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lipa z tymi badaniami,. można się wściec.... ja na 22.01 mam zrobić morfologie i mocz tylko na szczescie i pewnie koniec badan w tej ciazy Cytat:
wypis ze szpitala brzmi potwornie,ale nie obwinialabym siebie za to wszystko, to po prostu bakcyle, wirusy, nie wiadomo tez co po drodze w szpitalu dostal :/ bedac tak oslabionym jakie to zabawki > jak gumowe wrzucilabym do zmywarki jak miekkie to do pralki
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
Asia ja bym wszystko umyła w płynie a później wrzuciła do gara ze wrzącą wodą, a co się da wrzuć do pralki
|
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym nie zdążyła, SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY !!
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A złą matką nie jesteś chociaż nie dziwię się, że tak pomyślałaś... Masakra jakaś na tym wypisie;/ skąd się to wzięło
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia, fajny wózek
ja też już chcę brykę dla Małego Cytat:
dobrze, ze Marcinek juz jest zdrowy i dochodzi do siebie A ja Ci zakazuję tak myslec i tak się czuć! Duzo w powietrzu, w otoczeniu jest bakterii, wirusów i zarazków , więc mogłoby to się przytrafić każdemu dzieciaczkowi ![]() Asia, a moze te zabawki gotować kilka minut? Ewa, dziękujemy i wzajemnie Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-31 o 11:04 |
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
a propo gotowania... jak zamierzacie przygotować nowe rzeczy do użytku dla dzieci typu smoczki, butelki, gryzaki, wanienki ?? Bo ja zielona jestem ..
|
#2080 |
|
Zadomowienie
|
Tamto jakieś niewyraźne :-D
|
|
|
|
#2081 |
|
Konto usunięte
|
aga super ten wózek
już nie mogę się doczekać aż sobie taki kupię:p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia Wasza wózio też super
Logoasia ciesze się że jesteście już w domku i synuś czuje się lepiej. To nie jest Wasza wina i nigdy nie powinniście się obwiniać. Jesteście cudownymi rodzicami. Aga ja po pokoju z lalką jeździłam jak kupiliśmy wózek Mała my z Maciejką mamy takiego kochanego gin że on nas na szpital wysyła i nie musimy płacić za ktg a chodzimy prywatnie Jeszcze mi powiedział że jak się spotkamy w szpitalu to mi skierowanie na usg wypisze żebym nie musiała już płacić i sprawdzi jak mała i jak rana po cc .
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Monia też świetny wózek... i też biały stelaż
![]() Czy tylko ja nie mam jeszcze wózka? Logoasia nie przejmuj się... na pewno przynajmniej połowe tych rzeczy nałapał w szpitalu.. przy takim osłabieniu tym bardziej się wszystko łapie... dzieci to juz w ogóle.. najważniejsze, że jest już dobrze i jesteście w domku Ewa super, że zaraz wychodzisz ![]() Ja jestem w ogóle ciekawa o której mój tż wróci z pracy... A sylwester też spędzam przy TV
|
#2084 |
|
Konto usunięte
|
asia daj na mroz na kilka godzin
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- straszne bakterie wykryli i w sumie nie wiadomo od czego ale ważne że już w domu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super ze juz w domu jestescie! wypis faktycznie brzmi groznie ale skup sie na tym ze juz dobrze jest, teraz Marcin w domu podje i szybko sily odzyska! Aga, Monia cudne wozki! az mi troche zal ze mam juz po Ani i nie ma juz tych emocji, tak to bym miala zabawke nowa do testowania po domu
|
|
|
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej bede myla w plynie do mycia do tego typu rzeczy nawet bialy jelen ma do mycia smoczkow i butelek produkt ![]() Cytat:
![]() Ty wyjrzysz przez okno i bedziesz miala na zywo Polsat
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bym z chęcią wrzuciła do zmywary na 70 stopni, ale część zabawek jest elektronicznych na baterie, więc myślałam czym by je przetrzeć
|
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie sąsiad wkurzył!!! Zapukał i od razu sobie drzwi otworzył a ja w majtolach
Mój Tż też w pracy. Jaki on zły wczoraj wrócił. Od razu mu zapowiedziałam że jak tata w delegacje pojedzie na żaden wyjazd ma się nie godzić bo jak sytuacja się powtórzy albo co gorsza musiał by zostać to już bym go do domu nie wpuściła
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Aga... wozek super..
![]() Emdzik.. nie martw sie.. ja tez nie mam jeszcze wozka.. dotrze do nas dopiero w polowie stycznia.. ![]() Logoasia.. te chorobska brzmia strasznie.. ale nie obwiniaj sie o nic... A ja nawet wlosy umylam... normalnie robie postepy...
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
mlebi dobry pomysł z tym mrozem
Cytat:
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Asia ja bym spirytusem, na mróz i wodą dokładnie poprzecierała.
Zwolnienie do pracy muszę zawieźć Nerwe mam jak do zakładu ze zwolnieniem muszę jechać :P
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja też nie mam wózka
Cytat:
oj, oby nie jechał nigdzie w delegację oby. Ja mojemu też już zapowiedziałam, ze ma juz nigdzie nie wyjeżdżać bo nie wiadomo, kiedy moja godzina nastąpi. |
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Aga bloki mi trochę scenę zasłaniają
Meire hahaha.. tak mycie włosów to jest wyczyn ![]() Maciejka ja będę pewnie wyparzać w gorącej wodzie MamaZuzi mmm co za miły sąsiad..
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym spirytusem, dobra mysl
|
|
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja muszę zamówić ten wózek w końcu
![]() Ale to w styczniu... czyli.. niedługo
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka, ja będe też wyparzać
|
|
|
|
#2098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczescie nie musze jezdzic do pracy, sluchac oooo jaki brzuszek, ile jeszcze, jak sie czujesz ;] bo moja szefowa mieszka kilka km ode mnie i jej do domu podrzucam uffff 5,01 znow mnie czeka do niej jazda A jaki Wy kupujecie ? Bo ja sie juz zakrecilam ![]() Madzia Ty juz zdecydowalas skad bierzecie ? Ja kupilam od tego faceta mega tanio wyszlo Ale bez folii, uchwytu na kubek i moksitieryale spojrzalam na allegro: folia 8zł, kubkowy 10zł, moskitiera 10zł :P wiec nie czailam sie juz w necie ![]() od reki raz dwa ![]() Jak cos moge ci do niego namiar podac to sobie zobaczysz co on tam ma, na wypadek jakbyscie chcieli od teraz zaraz ![]() Cytat:
![]() ufffffff powiem wam,ze tak mi oczy leca przyzwyczailam sie do zasypiania jak maz wychodzi do pracy ;p a dzis tego nie bylo ![]() Pojechal na przeglad, ciekawe czy mu podbija, bo jest wahacz do wymiany :P:P
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ja już nie wiem jaki model. Podobaja mi się Bebetto. Myslałam tez nad używanym...
Muszę zacząc sie zastanawiać i wybrac w koncu, bo juz styczen wielkimi krokami nadchodzi
|
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia jakby co podam Ci namiary na tego Pana , on oprocz tego co tu ma- ma tez inne kolory wiec to juz telefonicznie lub na olx trzeba pisac
![]() http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1Mrr1/ ten Camarelo ma ladny szaro bialy tez ![]() Olcia fakt, mozna oszalec od wozkow naprawde jeju ile ja nad wozkiem myslalam a ostatecznie kupilam ten, na ktory kiedys nawet bym nie spojrzala,bo mowilam,ze spacerowka brzydka i nadal mi sie srednio podoba wizualnie (bo gondola uwazam,ze przepieknie sie prezentuje)- spacerowka dla mnie takie krzeselko jak dla dziecka z niepelnosprawnoscia..taki e mam skojarzenia głupie niestety.... ale wygralo podbijanie, amortyzacja, miekkosc ,zwrotnosc i przepadlam nie wyobrazam sobie innego wozka
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-31 o 11:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

)
juz niecały miesiac 
ok nie sprzątam 
nieprzyjemne uczucie. I muszę ją trochę wyżej położyć (na poduszkę), zeby przeszło...
zdrowiej 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)