Scent Bar LV - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-30, 23:19   #691
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Na gwiazdki polowałam Tylko bez odpowiedniego sprzętu, także tak...
no i gwiazdki najpiękniejsze i jeszcze przedostatnie foto

Cytat:
1. Mam na FB Ale zaraz coś wrzucę.
2. Dopiero wróciliśmy. Szarość ma dość skomplikowaną sprawę. Ciężko oddycha, ma szmery i świsty, i w końcu dzisiaj jej rhinoskopie zrobiliśmy. Okazuje się, że ma przewlekły stan zapalny krtani, chrząstek krtaniowych, jest to rozpulchnione i przerośnięte, na tylkoych nozdrzach ma nasięki ropne, tkanki są kruche i w ogóle jest paskudnie. Pobrali materiał do badań -wycinki, wymazy itp. Bo w międzyczasie, jak mnie tu nie było, zdążyła zaliczyć zakażenie pałeczką ropy błękitnej (sepsa), zapalenie krtani i oskrzeli. Znów padło hasło białaczki i kociego HIVa, ale na to miała robione testy i to na pewno nie to.
Być może kilka tygodni sterydu jej pomoże. Na te przerosty, co dalej -po wynikach z próbek...
o mój mamo jeden mały kotek i tyle nieszczęścia, jak dobrze że ma Was

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Flo, wstydam się
Takie rzeczy wypisywać w internetach?
Do kompletu:
nie wstydaj , powtarzaj za mną, P E N ...

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad ryby, która miała być po grecku, ale przez to że mi się sypnęło chilli, to jest po meksykańsku
ale z każdą dokładką mój wybór sukienkowy na jutro się zawęża, a obwód poszerza...
od ryby?, no jaj se nie rób

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Nie używam piżam

Cytat:
1. Poważnie I dlatego probuję wcielić to w życie, ale zawsze w koncu lecę do lazienki i nakladam coś z ulga na pysk.

2. Odetnij ją wogle od neta
1. czego to baby nie wymyślą , ja czasem smaruję samym olejem, może wystarczy
2.

Cytat:
O, świetny pomysł. Tylko żeby nie przesadzić i nie zlamać się po kilku tygodniach, to może kupię sobie świnkę skarbonke czy coś podobne i na początek wszystkie monety będę w nią pakować
bardzo dobry pomysł, robię tak od lat, najbardziej mobilizuje przeliczenie kasy po roku zbierania , no na początku liczyłam wcześniej, bo trudno wytrzymać

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Rejcz.... to ten przedpokój co był niezrobion z cztery lata temu u nas zobacz jak to się wlecze, no przecież że nie z dobrobytu se tak żyjemy w slamsie. Robiłam dokumentację foto rozpier duchy, także ten, pokażę Ci foty, tyle że ja nei wróżę nam rychłego końca. J jest w Polsce tylko do poniedziałku , fakt że był teraz dłużej ale co z tego jak cała kupa świątecznych dni, i tak jak dzicy napierdzielaliśmy decybele do samej wigiliji. Dodatkowo wszystko nam się pieprzy wiec pokonujemy przeszkód masę i dwa kroki do przodu jeden w tył. Już mi się w głowie kręci.

o to tak ja u nas remont piąty rok i końca nie widać

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 00:29   #692
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
znad ryby, która miała być po grecku, ale przez to że mi się sypnęło chilli, to jest po meksykańsku
ale z każdą dokładką mój wybór sukienkowy na jutro się zawęża, a obwód poszerza...

Ja nie rozumiem osób, którym ostry smak tak bardzo przeszkadza (co prawda wraz z wiekiem używam chilli coraz to bardziej ostrożnie, ale nie ze względu na mnie, niestety...)
Cytat:
Szarość ma dość skomplikowaną sprawę...
Kochane, dzielne futerko
Cytat:
Na gwiazdki polowałam Tylko bez odpowiedniego sprzętu, także tak...
Już chciałem pisać, że "jeśli na gwiazdki, to celuj obiektywem trochę wyżej jednak"
Cytat:
Nie używam piżam

A ja szlafmycy
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 00:44   #693
Polly_
grozi wypollizowaniem

znad zesłania i remontu

ofkors kilka rzeczy zostało spieprzonych pod moja nieobecnosc,no ale co poradzic,zła jestem ale Tz sie spieszyl a pomocnika mial na 1 dzien tylko...cusz

i tak tak..panele sie nie schodzą! ,co prawda tylko w 3 miejscach ale i tak mnie to wcurwia i to strasznie

ide czytac ale pewnienie nadrobie wszytskiego

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

redzia-słodkiego masz didka, niestety to skora zdjecta z nietopsza ,
fogle to chcialam sie zapytac jak sie pdnajdujesz w nowej sytuacji robotowo-domowej,w sensie ze pracujesz po tak długiej przerwie? jakies przemyslenia,emocje,odczu cia?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 00:48   #694
Katty_p13
Piers do przodu

U mnie za to remont zawieszony na kołku w bliżej nieokreśloną przyszłość czyli do czasu aż Futro przeniesie się na wyższy poziom bo przez jej starcze przypadłości to bezsensowny stres dla wszystkich ....
Stary 2014-12-31, 00:53   #695
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
znad zesłania i remontu
Tej, Polly, a gdzie "dobry wieczór", albo chociażby "pocałujcie mnie w d..."?! Ty nie miałaś być aby do nowego roku na wyjeździe? I jaki remont znowu? Panele... mam deja-vu
Stary 2014-12-31, 00:57   #696
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ludzie są niewdzięczni i gdy już wyjdą na prostą, szybko zapominają o tych, którzy im pomagali i stali za nimi murem, gdy reszta miała ich centralnie w d...

Moje "słowo na niedzielę"
ja tak nie robie, jestem bardzo pamietliwa "w obie strony"

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja nie spisuję ale mam: schudnąć jak co roku (to jest postanowienie całoroczne ale po sylwku dobrze wychodzi bo nie ma okazji do żarcia), i przeczytać w ciągu roku co najmniej 50 książek. Spodobała mi się ta koncepcja w 2014, miałam motywację żeby wyszukiwać coś w księgarniach i bibliotekach. W zeszłym (znaczy tym) roku miałam jeszcze postanowienie żeby nadrobić braki filmowe.
tez mam ytkie postanowienia ksiazkowo-filmowe co rok i co rok nie wychodzą,nawet w ciazy na L4 mi sie nie udało

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Hi hi hi hi tyle to mi w miesiącu wychodzi
Właśnie dziś zwiozłam do Warszawy kolejne torbiszcze, żeby mieć cokolwiek na kolejny długi weekend

skad bierzesz tyle interesujacych ksizek?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
mi też nigdy zimne na gardło nie szkodziło, ale może już szkodzi? sks jak nic

kupiłam ibuprom

1. EL Double Matte odcień medium i jest za ciemny, na lato se zostawię. Na pomysł ze spirytem też wpadłam, ale on w sumie na nie dotykany wygląda ino ta nalepka na kartoniku zerwana była
2. myślisz? bo ilu człowieków się w teks wsłuchuje no chyba że ktoś rozpętał jakieś piekiełko, ale nie słyszałam, no i czy takien np. radio z by się tym przejęło, aj dont fink soł

zdecydowanie tak
co do planów to jak zwykle w domu będziem siedzieć, scenariusz zazwyczaj jest taki:
- zrobię coś dobrego do jedzenia (na jakiś makaron tym razem mam ochotę) + drinki,
- P. wpadnie w szał sprzątaniowy (jak co roku umyje belki sufitowe i pewnie jakieś okna ),
- ja postaram się symulować, że też coś robię , no dobra zmienię pościel i opróżnię suszarkę i zmywarkę
- obejrzymy jakiś film i może sylwestra w tv (tzn. tylko Maleńczuka)
- otworzymy małe wino musuące
- sex
- P. idzie spać
- ja siedzę w necie
amen

dobry
Fanaberia zwariowała, linieje jak na wiosnę

gdziebedzie malenczuk maj tresier?

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
Tej, Polly, a gdzie "dobry wieczór", albo chociażby "pocałujcie mnie w d..."?! Ty nie miałaś być aby do nowego roku na wyjeździe? I jaki remont znowu? Panele... mam deja-vu

psiepraszam ,
ale przeca pisze ze znad zesłania, czyli ze sie witam z nad zeslania..czy jako tak....a własciwie to z powrotu z zesania,własnie dzec wrociłam,a byłam wyjechana z didoma bo mauz remontował
Stary 2014-12-31, 01:01   #697
gryx82
BAN stały

Cytat:
ja tak nie robie, jestem bardzo pamietliwa "w obie strony"
Cześć Polly, mów mi Frajer
Cytat:
gdziebedzie malenczuk maj tresier?
We Wrocławiu, a gdzie niby (w końcu tam Twoje najbliższe imprezy sieciunia wyświetla)?
Cytat:
psiepraszam ,
ale przeca pisze ze znad zesłania, czyli ze sie witam z nad zeslania..czy jako tak....a własciwie to z powrotu z zesania,własnie dzec wrociłam,a byłam wyjechana z didoma bo mauz remontował
To Ty bez maużonka żeś wyjechała katolickie Święta święcić?! Mój Boże... to jest upadek kultury zachodniej...
Stary 2014-12-31, 01:26   #698
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Reporter? teraz chyba się Medicine nazywa... mój brat ma stamtąd fajne ciuchy.

medicine to reporter?
całkiem inny styl

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ----------

Cytat:
Cześć Polly, mów mi Frajer

We Wrocławiu, a gdzie niby (w końcu tam Twoje najbliższe imprezy sieciunia wyświetla)?

To Ty bez maużonka żeś wyjechała katolickie Święta święcić?! Mój Boże... to jest upadek kultury zachodniej...

no wisz co...
mauzon dojechł świecic sie z nami , a potem odjechał ,

a te go z frajerem nie zajrzam, ale juz późno to pewnie dlatego...

co do sylwestra, to nie lubie, awsze mam doła, na sylwkach imprezowych byłam moze ze 3 razy w zyciu i zawsze mnie dopadło wyałtowanie psychiczne (pewnie wiecie o co cho) , nawet po alko.

zdecydowanie wolew chaupie siedziec,a na imprezew wole w andrzejki,bo to taka bezsensowana okazja, azawsze jakis pretekst do imprezy,bo w leciwym wieku sie bez okazji na impry nie chodzi

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ----------

fogle to kupilam se gacie na wyprzy i znow sie łamie czy nie bede stara wariatka w nich , łotake

http://www.bershka.com/pl/pl/bershka...40004c880.html
Stary 2014-12-31, 01:34   #699
gryx82
BAN stały

Cytat:
no wisz co...
mauzon dojechł świecic sie z nami , a potem odjechał
Nadal tak jakoś przykro
Cytat:
a te go z frajerem nie zajrzam, ale juz późno to pewnie dlatego...

Chodzi o to, że ktoś na mnie 7my raz pluje, a ja 7my raz mówię "o! deszcz pada!" Trochę przerysowane, ale clue... zachowane
Cytat:
fogle to kupilam se gacie na wyprzy i znow sie łamie czy nie bede stara wariatka w nich , łotake

Ejtisy!

---

Piwo mnie usypia lepiej, niż Sienkiewicz, dobranoc
Stary 2014-12-31, 01:48   #700
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Nadal tak jakoś przykro

Chodzi o to, że ktoś na mnie 7my raz pluje, a ja 7my raz mówię "o! deszcz pada!" Trochę przerysowane, ale clue... zachowane

Ejtisy!

---

Piwo mnie usypia lepiej, niż Sienkiewicz, dobranoc

czemu ejtisy i czy to dobrze czy źle?
Stary 2014-12-31, 01:54   #701
gryx82
BAN stały

Cytat:
czemu ejtisy i czy to dobrze czy źle?
No ejtisy, bo takie marmurkowate i marchewowate

To bardzo dobrze, tera je tręt "back to the past"
Stary 2014-12-31, 08:13   #702
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
C'nie, to też nie jest takie proste. W mojej bibliotece do czegokolwiek fajniejszego są kolejki a żal mi kasy na kupowanie w ciemno.

Cytat:
redzia-słodkiego masz didka, niestety to skora zdjecta z nietopsza ,

fogle to chcialam sie zapytac jak sie pdnajdujesz w nowej sytuacji robotowo-domowej,w sensie ze pracujesz po tak długiej przerwie? jakies przemyslenia,emocje,odczu cia?
1. nie da się ukryć Ale lepsze to niż by miała być podobna do mnie.
2. ojezu, jezu, jakie trudne pytanie. Przemyśleń brak, z odczuć to głównie znużenie i brak czasu dla siebie, zapuszczam się powoli bo nie mam czasu na szeroko pojętą pielęgnację.
Z drugiej strony na dobre mi to wychodzi bo machnęłam ręką na wygląd (nie mam siły się martwić) i skupiam się na aspektach kulturalno-rozrywkowych czyli w wolnym czasie coś czytam lub oglądam.
A w samej pracy spoko, nie ma jakiegoś wyobcowania. Zupełnie jakbym wróciła po tygodniu.

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Założyłam se kartę we wsiowej biblio. Pono jakieś książki tam mają
Książki o bronowaniu pola

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 09:43   #703
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Z trzech bibliotek warszawskich i jednej lokalnej u siebie na wsi. Przy czym w jednej z tych warszawskich pracuje moja przyjaciółka i ona mi zawsze odkłada nowości - a wie, co lubię. Czasem nawet udaje mi się dorwać książkę przed opracowaniem i wprowadzeniem do systemu

Bardzo by mi się przydał jakiś bandyta. Albo morderca do wynajęcia. Ale na takiego z górnej półki to i tak mnie nie stać
Stary 2014-12-31, 10:52   #704
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Z trzech bibliotek warszawskich i jednej lokalnej u siebie na wsi. Przy czym w jednej z tych warszawskich pracuje moja przyjaciółka i ona mi zawsze odkłada nowości - a wie, co lubię. Czasem nawet udaje mi się dorwać książkę przed opracowaniem i wprowadzeniem do systemu

Bardzo by mi się przydał jakiś bandyta. Albo morderca do wynajęcia. Ale na takiego z górnej półki to i tak mnie nie stać
snajdź takiego co chce sobie markę wyrobić i mieć wpisa w siwi tacy też się starają zrobić robo jak należy a za mniejszo kase
ewent. zawsze zostaje - " jak chcesz mieć pewność, że coś zostanie zrobione dobrze - zrób to sam"
ale współczuwam potrzeby fogle

macham znad wys...aaaaaaaaaaaaaa nie będę się chwalić bo już 2 razy się chwaliłam i potem się spsuło
chyba nie nadrobię

Mursz wróciła piękne zdjęcia. i kota chora znów

oooo i książkowo było, chyba jednak muszę nadrobić
Stary 2014-12-31, 11:01   #705
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
macham znad wys...aaaaaaaaaaaaaa nie będę się chwalić bo już 2 razy się chwaliłam i potem się spsuło
Chyba nie napiszę, jakie miałam pierwsze skojarzenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-31, 11:24   #706
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:

Dzięki
No biedactwo... Jakaś chyba strasznie silna narkoza była, bo od 13 nadal nic nie kojarzy...
:

I jak kociątko?

Mój Tlusty też bardzo dlugo z narkozy wychodził, kilkanaście godzin....ale on dostał podwójną dawkę bo normalna nie zadzialala i chciał pokąsać weterynarza ...
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

bardzo dobry pomysł, robię tak od lat, najbardziej mobilizuje przeliczenie kasy po roku zbierania , no na początku liczyłam wcześniej, bo trudno wytrzymać

Postanowione. Wszystkie moneciaki odkladam do skarbonki, a potem szaleję na wyprzedarzach z nimi

Cytat:

Fajne
Nie będziesz wygadała jak wariatka. Nie masz przeciez na czole wypisane ile masz lat. A z resztą...jak byś nawet miała, to kto ocenia co jest dla kogo, dla jakiego wieku? Jak się dobrze w tym czujesz, nie świecisz przy okazji tylkiem,nie obrażasz niczyich odczuć estetycznych za bardzo, to super.
Zdecydowanie gorzej niż w śmiesznych dżinsach czy koszulkach, starsze panie wyglądają w bezksztaltnych worowatych kiecach do połowy łydki i bylejakiej bluzce do tego, bo nie wypada inaczej
I mam tu na myśli takie naprawdę starsze , 50, 60 +
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:26   #707
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba nie napiszę, jakie miałam pierwsze skojarzenie
aaaaaaa to tyż ale główna myśl moja raczej mniej "sportowa"
Stary 2014-12-31, 11:32   #708
tricolor
Wtajemniczenie

Miłego dnia całemu Baru

Dialog z dziś (a od 6 rano ktoś już odpalał fajerwerki )
Chłop wstaje.
Ja: Jestem kotem. Nie wstaję.
Chłop: Znałem kiedyś jednego Kota. Pijaczyna straszna. Pił i marudził. Wstawaj!

Cóż było robić, wstałam. I nie marudziłam

Idę trochę ponadrabiać, ale tylko trochę
Potem lecę na plotkowe.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Mursz jakie zdjęcie OMG! Jaki Ty masz talent kobieto!
Stary 2014-12-31, 11:32   #709
Maja102
Zakorzenienie

znad remanentu
chyba z tydzień będziemy nad tym siedzieć
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 11:37   #710
tricolor
Wtajemniczenie

Polly bardzo fajne spodnie (sama kiedyś podobne miałam, bendonc hutszom i młotszom ). Będą Ci pasowały

Golden :gratki: i niech się stan utrzymuje

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Margot, mówiłam o Bibliotece na Koszykowej, ale to chyba jednak nie dla Ciebie, bo tam można wypożyczyć na zewnątrz chyba tylko jedną książkę na miesiąc

http://www.koszykowa.pl/
Stary 2014-12-31, 11:42   #711
golden_eye
Wtajemniczenie

Cytat:
Polly bardzo fajne spodnie (sama kiedyś podobne miałam, bendonc hutszom i młotszom ). Będą Ci pasowały

Golden :gratki: i niech się stan utrzymuje

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Margot, mówiłam o Bibliotece na Koszykowej, ale to chyba jednak nie dla Ciebie, bo tam można wypożyczyć na zewnątrz chyba tylko jedną książkę na miesiąc

dzięki nom chciałabym żeby się utrzymał, najwyższa pora
Stary 2014-12-31, 11:44   #712
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

Dwie na miesiąc
Ale i tak dziękuję, o tej nie wiedziałam, może kiedyś będę szukać czegoś konkretnego a w innych nie będzie, to będę miął alternatywę

Na razie mam Troję i Griffina z serii o Charliem Castillo i na weekend mi wystarczy
Stary 2014-12-31, 11:47   #713
Redhaired Witch
Nindżopesz

Margot, a z fantastyki (nowszej) byś coś poleciła? Może czytałaś coś Brandona Sandersona?

Stary 2014-12-31, 11:51   #714
Betty83
Zakorzenienie

znad kawy
i ryby...
okazało się, że nie muszę się przejmować sukienką, pewnie i w xs bym się wcisnęła

kto czeka na księdza?

Gryskiu, klamki wypucowane?
Stary 2014-12-31, 11:54   #715
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, a z fantastyki (nowszej) byś coś poleciła? Może czytałaś coś Brandona Sandersona?
Wszystko... i podobało mi się
Znaczy Elantris, Z mgły zrodzony i Studnię wstąpienia. Tej najnowszej jeszcze nie znam.

Z nowszej fantastyki, powiadasz...
Rothfuss mi się podobał bardzo, obydwie części Królobójcy i jeszcze takiej babeczki o nazwisku Jemisin - Zabójczy księżyc i Mroczne słońce - to w każdym razie z tych ostatnich, które pamiętam, bo jakoś ostatnio więcej sensacji było.

Goodkinda i Jordana nie muszę Ci przedstawiać?

Betty, znaczy - w imię ojca i syna, Bóg zapłać - kopertę do teczki i amen?

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2014-12-31 o 11:55
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 12:01   #716
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
Mursz wróciła piękne zdjęcia. i kota chora znów
zwabiłaś mnie osobiście
Cytat:
I jak kociątko?

Mój Tlusty też bardzo dlugo z narkozy wychodził, kilkanaście godzin....ale on dostał podwójną dawkę bo normalna nie zadzialala i chciał pokąsać weterynarza ...
Dziś rano wyjęłam jej wenflon, trochę zjadła, teraz jest chyba obolała, bo jednak badanie mocno inwazyjne i wycinki pobierali. Jeszcze chyba dziś pójdę do weta,żeby coś przeciwbólowego dał... Wyniki za 2-3 tygodnie. Nie jest najlepiej, ale może się uda ją wyleczyć. Jest jakieś 30% szans.
Ma krwisto-ropne nacieki na podniebieniu, kryche ścianki śluzówek, wszystko pęka pod naciskiem, prawie niema prześwitu w nosku, jest za to bakteria, wirus i masa innych pozostałości po kocim katarze i przewlekłym zapaleniu płuc Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze.

Cytat:
Mursz jakie zdjęcie OMG! Jaki Ty masz talent kobieto!
dzięki

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 12:06   #717
Redhaired Witch
Nindżopesz

Margot, no widzisz, czytałam tylko Rothfussa a do Goodkinda się przymierzam (mam plan zmęczyć serię MP w przyszłym roku). O Jordan/ie nie słyszałam jak ma na imię?

Stary 2014-12-31, 12:18   #718
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot, no widzisz, czytałam tylko Rothfussa a do Goodkinda się przymierzam (mam plan zmęczyć serię MP w przyszłym roku). O Jordan/ie nie słyszałam jak ma na imię?
No to Goodkinda serdecznie Ci polecam ja czytałam chyba ze trzy razy i lubię do tego cyklu wracać. Tylko nie zawsze są wszystkie części po kolei a w tym roku (albo jakoś 2013/2014) wyszły dwa kolejne tomy

Robert Jordan, cykl Koło czasu (Oko świata, Wielkie polowanie, Smok odrodzony, Wschodzący cień, Ognie niebios, Triumf chaosu, Korona mieczy i gdzieś po drodze jest Książę kruków). I nie, ja nie z pamięci tak - poszczególne części Koła czasu mam wklejone w portfelu, żeby nie zapomnieć kolejności
Stary 2014-12-31, 12:26   #719
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
I nie, ja nie z pamięci tak - poszczególne części Koła czasu mam wklejone w portfelu, żeby nie zapomnieć kolejności
Dzięki, zrobię sobie Rok z Fantasy, obecny upłynął pod hasłem Dystopie i Postapo

A offtopując o perfumach to w końcu zamówiłam sobie Palais Jamais czyli moja "kolekcja" osiągnie zawrotną liczbę pięciu flaszek.

Stary 2014-12-31, 12:30   #720
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
A offtopując o perfumach to w końcu zamówiłam sobie Palais Jamais czyli moja "kolekcja" osiągnie zawrotną liczbę pięciu flaszek.

Minimalizm w stylu zen?

To się przyznam po cichutku, ze licytuję sobie Madness z okazji premii i mam nadzieję, ze nikt mi go sprzed nosa nie capnie....

A, w Sylwestra obowiązuje ścisły post - kanapek na dole ni ma, sałatek nii ma, co prawda rano kupiłam chleb, pieczarki i surowe jajka, więc w ostateczności z głodu nie umrę....

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości