|
|
#691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
no i gwiazdki najpiękniejsze
Cytat:
jeden mały kotek i tyle nieszczęścia, jak dobrze że ma Was nie wstydaj Cytat:
Cytat:
, ja czasem smaruję samym olejem, może wystarczy ![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
![]() o to tak ja u nas remont piąty rok i końca nie widać
|
|
|
#692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie rozumiem osób, którym ostry smak tak bardzo przeszkadza (co prawda wraz z wiekiem używam chilli coraz to bardziej ostrożnie, ale nie ze względu na mnie, niestety...) ![]() Kochane, dzielne futerko ![]() Już chciałem pisać, że "jeśli na gwiazdki, to celuj obiektywem trochę wyżej jednak" A ja szlafmycy
|
|
|
|
|
#693 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad zesłania i remontu
![]() ofkors kilka rzeczy zostało spieprzonych pod moja nieobecnosc,no ale co poradzic,zła jestem ale Tz sie spieszyl a pomocnika mial na 1 dzien tylko...cusz ![]() i tak tak..panele sie nie schodzą! ide czytac ale pewnienie nadrobie wszytskiego ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- redzia-słodkiego masz didka, niestety to skora zdjecta z nietopsza ,fogle to chcialam sie zapytac jak sie pdnajdujesz w nowej sytuacji robotowo-domowej,w sensie ze pracujesz po tak długiej przerwie? jakies przemyslenia,emocje,odczu cia?
|
|
#694 |
|
Piers do przodu
|
U mnie za to remont zawieszony na kołku w bliżej nieokreśloną przyszłość czyli do czasu aż Futro przeniesie się na wyższy poziom
bo przez jej starcze przypadłości to bezsensowny stres dla wszystkich ....
|
#695 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#696 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() skad bierzesz tyle interesujacych ksizek? Cytat:
gdziebedzie malenczuk maj tresier? ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
psiepraszam ,ale przeca pisze ze znad zesłania, czyli ze sie witam z nad zeslania..czy jako tak....a własciwie to z powrotu z zesania,własnie dzec wrociłam,a byłam wyjechana z didoma bo mauz remontował
|
|
|
#697 | ||
|
BAN stały
|
Cześć Polly, mów mi Frajer
Cytat:
![]() Cytat:
Mój Boże... to jest upadek kultury zachodniej... |
||
|
|
|
#698 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
medicine to reporter? całkiem inny styl ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:06 ---------- Cytat:
no wisz co... mauzon dojechł świecic sie z nami , a potem odjechał ,a te go z frajerem nie zajrzam, ale juz późno to pewnie dlatego... co do sylwestra, to nie lubie, awsze mam doła, na sylwkach imprezowych byłam moze ze 3 razy w zyciu i zawsze mnie dopadło wyałtowanie psychiczne (pewnie wiecie o co cho) , nawet po alko. zdecydowanie wolew chaupie siedziec,a na imprezew wole w andrzejki,bo to taka bezsensowana okazja, azawsze jakis pretekst do imprezy,bo w leciwym wieku sie bez okazji na impry nie chodzi ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- fogle to kupilam se gacie na wyprzy i znow sie łamie czy nie bede stara wariatka w nich , łotakehttp://www.bershka.com/pl/pl/bershka...40004c880.html
|
|
|
#699 | ||
|
BAN stały
|
Nadal tak jakoś przykro
![]() Cytat:
Chodzi o to, że ktoś na mnie 7my raz pluje, a ja 7my raz mówię "o! deszcz pada!" ![]() Cytat:
![]() --- Piwo mnie usypia lepiej, niż Sienkiewicz, dobranoc |
||
|
|
|
#700 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czemu ejtisy i czy to dobrze czy źle?
|
|
|
#701 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Nindżopesz
|
C'nie, to też nie jest takie proste. W mojej bibliotece do czegokolwiek fajniejszego są kolejki a żal mi kasy na kupowanie w ciemno.
Cytat:
Ale lepsze to niż by miała być podobna do mnie.2. ojezu, jezu, jakie trudne pytanie. Przemyśleń brak, z odczuć to głównie znużenie i brak czasu dla siebie, zapuszczam się powoli bo nie mam czasu na szeroko pojętą pielęgnację. Z drugiej strony na dobre mi to wychodzi bo machnęłam ręką na wygląd (nie mam siły się martwić) i skupiam się na aspektach kulturalno-rozrywkowych czyli w wolnym czasie coś czytam lub oglądam. A w samej pracy spoko, nie ma jakiegoś wyobcowania. Zupełnie jakbym wróciła po tygodniu. Książki o bronowaniu pola
|
|
|
|
|
#703 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Z trzech bibliotek warszawskich i jednej lokalnej u siebie na wsi. Przy czym w jednej z tych warszawskich pracuje moja przyjaciółka i ona mi zawsze odkłada nowości - a wie, co lubię. Czasem nawet udaje mi się dorwać książkę przed opracowaniem i wprowadzeniem do systemu
![]() Bardzo by mi się przydał jakiś bandyta. Albo morderca do wynajęcia. Ale na takiego z górnej półki to i tak mnie nie stać
|
#704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tacy też się starają zrobić robo jak należy a za mniejszo kase ewent. zawsze zostaje - " jak chcesz mieć pewność, że coś zostanie zrobione dobrze - zrób to sam" ale współczuwam potrzeby fogle macham znad wys...aaaaaaaaaaaaaa nie będę się chwalić bo już 2 razy się chwaliłam i potem się spsuło chyba nie nadrobię Mursz wróciła ![]() oooo i książkowo było, chyba jednak muszę nadrobić
|
|
#705 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I jak kociątko? Mój Tlusty też bardzo dlugo z narkozy wychodził, kilkanaście godzin....ale on dostał podwójną dawkę bo normalna nie zadzialala i chciał pokąsać weterynarza ... Cytat:
![]() Postanowione. Wszystkie moneciaki odkladam do skarbonki, a potem szaleję na wyprzedarzach z nimi ![]() Cytat:
Nie będziesz wygadała jak wariatka. Nie masz przeciez na czole wypisane ile masz lat. A z resztą...jak byś nawet miała, to kto ocenia co jest dla kogo, dla jakiego wieku? Jak się dobrze w tym czujesz, nie świecisz przy okazji tylkiem,nie obrażasz niczyich odczuć estetycznych za bardzo, to super. Zdecydowanie gorzej niż w śmiesznych dżinsach czy koszulkach, starsze panie wyglądają w bezksztaltnych worowatych kiecach do połowy łydki i bylejakiej bluzce do tego, bo nie wypada inaczej ![]() I mam tu na myśli takie naprawdę starsze , 50, 60 +
|
|||
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaa to tyż
ale główna myśl moja raczej mniej "sportowa" ![]()
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru
Dialog z dziś (a od 6 rano ktoś już odpalał fajerwerki )Chłop wstaje. Ja: Jestem kotem. Nie wstaję. Chłop: Znałem kiedyś jednego Kota. Pijaczyna straszna. Pił i marudził. Wstawaj! Cóż było robić, wstałam. I nie marudziłam ![]() Idę trochę ponadrabiać, ale tylko trochę ![]() Potem lecę na plotkowe. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Mursz jakie zdjęcie OMG!
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
![]() chyba z tydzień będziemy nad tym siedzieć |
|
|
|
#710 |
|
Wtajemniczenie
|
Polly bardzo fajne spodnie (sama kiedyś podobne miałam, bendonc hutszom i młotszom
). Będą Ci pasowały Golden :gratki: i niech się stan utrzymuje ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Margot, mówiłam o Bibliotece na Koszykowej, ale to chyba jednak nie dla Ciebie, bo tam można wypożyczyć na zewnątrz chyba tylko jedną książkę na miesiąc ![]() http://www.koszykowa.pl/
|
|
#711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nom chciałabym żeby się utrzymał, najwyższa pora
|
|
#712 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ale i tak dziękuję, o tej nie wiedziałam, może kiedyś będę szukać czegoś konkretnego a w innych nie będzie, to będę miął alternatywę ![]() Na razie mam Troję i Griffina z serii o Charliem Castillo i na weekend mi wystarczy
|
|
#713 |
|
Nindżopesz
|
Margot, a z fantastyki (nowszej) byś coś poleciła? Może czytałaś coś Brandona Sandersona?
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
i ryby... okazało się, że nie muszę się przejmować sukienką, pewnie i w xs bym się wcisnęła ![]() kto czeka na księdza? Gryskiu, klamki wypucowane?
|
#715 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Znaczy Elantris, Z mgły zrodzony i Studnię wstąpienia. Tej najnowszej jeszcze nie znam. Z nowszej fantastyki, powiadasz... ![]() Rothfuss mi się podobał bardzo, obydwie części Królobójcy i jeszcze takiej babeczki o nazwisku Jemisin - Zabójczy księżyc i Mroczne słońce - to w każdym razie z tych ostatnich, które pamiętam, bo jakoś ostatnio więcej sensacji było. Goodkinda i Jordana nie muszę Ci przedstawiać? ![]() Betty, znaczy - w imię ojca i syna, Bóg zapłać - kopertę do teczki i amen?
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-12-31 o 11:55 |
|
|
|
|
#716 | |
|
To ja :)
|
![]() Cytat:
Ma krwisto-ropne nacieki na podniebieniu, kryche ścianki śluzówek, wszystko pęka pod naciskiem, prawie niema prześwitu w nosku, jest za to bakteria, wirus i masa innych pozostałości po kocim katarze i przewlekłym zapaleniu płuc Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze.
|
|
#717 |
|
Nindżopesz
|
Margot, no widzisz, czytałam tylko Rothfussa a do Goodkinda się przymierzam (mam plan zmęczyć serię MP w przyszłym roku). O Jordan/ie nie słyszałam
jak ma na imię?
|
|
|
|
#718 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a w tym roku (albo jakoś 2013/2014) wyszły dwa kolejne tomy Robert Jordan, cykl Koło czasu (Oko świata, Wielkie polowanie, Smok odrodzony, Wschodzący cień, Ognie niebios, Triumf chaosu, Korona mieczy i gdzieś po drodze jest Książę kruków). I nie, ja nie z pamięci tak - poszczególne części Koła czasu mam wklejone w portfelu, żeby nie zapomnieć kolejności
|
|
#719 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki, zrobię sobie Rok z Fantasy, obecny upłynął pod hasłem Dystopie i Postapo ![]() A offtopując o perfumach to w końcu zamówiłam sobie Palais Jamais czyli moja "kolekcja" osiągnie zawrotną liczbę pięciu flaszek. |
|
|
|
|
#720 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Minimalizm w stylu zen? ![]() To się przyznam po cichutku, ze licytuję sobie Madness z okazji premii i mam nadzieję, ze nikt mi go sprzed nosa nie capnie.... A, w Sylwestra obowiązuje ścisły post - kanapek na dole ni ma, sałatek nii ma, co prawda rano kupiłam chleb, pieczarki i surowe jajka, więc w ostateczności z głodu nie umrę....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Tylko bez odpowiedniego sprzętu, także tak...
jeden mały kotek i tyle nieszczęścia, jak dobrze że ma Was 

u nas zobacz jak to się wlecze, no przecież że nie z dobrobytu se tak żyjemy w slamsie. Robiłam dokumentację foto rozpier duchy, także ten, pokażę Ci foty, tyle że ja nei wróżę nam rychłego końca. J jest w Polsce tylko do poniedziałku , fakt że był teraz dłużej ale co z tego jak cała kupa świątecznych dni, i tak jak dzicy napierdzielaliśmy decybele do samej wigiliji. Dodatkowo wszystko nam się pieprzy wiec pokonujemy przeszkód masę i dwa kroki do przodu jeden w tył. Już mi się w głowie kręci.
remont piąty rok i końca nie widać

Ty nie miałaś być aby do nowego roku na wyjeździe? I jaki remont znowu?
Panele... mam deja-vu 

jak ma na imię?