|
|
#2131 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Piękne wozeczki dziewczyny!
Ja ogarniam trochę mamusie i bratowa sylwestrowo i sobie przy okazji maskę rzucilam na twarz Biorę się za chwile za te sushi bo ryż juz prawie wystygl.. Będę zagladac dziś na pewno Wrzuce i ja nasza furke zdjęcie robilam od razu przy magazynie jak kupilismy |
|
|
|
#2132 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() lui_89- też miałam w planach dzisiaj wielkie sprzątanie ale jak to ma przynieść jakiegoś pecha to stwierdziłam że wole poleżeć , dzięki za info, przynajmniej będę miała wytłumaczenie przed tż jak wróci z pracy i zastanie mnie w piżamie![]() maladT- cieszę się że wszys Odowska dzięki za życzenia 1141655- super wózek gratuluję zakupu ![]() ![]() ![]() ![]() logoasia- na pewno jesteś super mamą, o nic się nie oskarżaj bo to bezpodstawne jest. Dobrze że syn już zdrowy jest i jesteście w domku. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej monnnia80- gratki za zakup wózka ![]() emdzik-nie jesteś sama, ja też jeszcze wózka nie kupiłam. Dopiero po 7 stycznia będziemy zamawiać, mam nadzieję że Mała się nie pośpieszy na świat. A u nas afera sylwestrowa w domu bo mamy zaproszenie do brata mojego tż a ja powiedziałam że chętnie pójdę tylko nie wiem ile wytrzymam siedzenia na taborecie. I się zaczęło że oni się przygotują a my się zmyjemy jak sie gorzej poczuje. Zresztą tam jeszcze będzie jedna para także nie zostaną sami gdyby coś. U mojego tż to zawsze wszystko takie oficjalne i sztuczne jest nie czuje się u jego brata dobrze tylko tak oficjalnie Wklejam Wam w załączeniu moje ciuszki wczoraj upolowane, wziełam jednak jeden komplet 56.
|
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
hejka ja już w domku
10881595_316735295191754_7396899676002739891_n.jpg Monia twój wózek tez śliczny |
|
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Agata fajne ciuszki
Daria śliczna fura |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze z lozka nie wstalam
![]() A w domu nic nie mamy, ani na dzisiaj ani na jutro :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
ewek000- coż za życiowe życzenia
Fajnie że już jesteście w domku
Edytowane przez AGATA2605 Czas edycji: 2014-12-31 o 13:27 |
|
|
|
#2137 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zostawie, co bym wiedziala,ze jestem blisko i nie ma odwrotu ![]() ja mam codziennie inne nastawienie do porodu, raz,ze super extra dam rade chocby nie wiem co a drugi raz najchetniej schowalabym sie pod lozko i udawala ze mnie nie ma Mniam sernika tez bym zjadla ![]() Cytat:
ja tez bede sie lamować Ale bomba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tym rozkom nie wyjmuje sie usztywnienia ?? Cytat:
![]() Cytat:
i dobrze, ze 56 na pewno sie przyda ![]() Cytat:
ale jakby co mamy jeszcze Alme i Tesco kawalek dalej wiec, mam nadzieje,ze cos gdzies dostaniemy ![]() A ja wpadlam w wir sprzatania,ale nie z wlasnej woli,bo mama zadzwonila,ze torbe mi przywiezie i zyczenia z tata nam zloza juz i kurde jak ta moja mamunia pedantka ma tu wejsc to musze odgruzowac wiec od ponad godziny sprzatam, myje blaty,lazienke, kuchnie teraz podlogi juz mam dosc brzuch mnie boli , plecy tez ale ja sie jej tak boje
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zarąbiste az uzylam na swoim fb
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-31 o 13:55 |
|
|
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Coś mi sie popsuła klawiatura na łapki i piszę z telefonu wiec przepraszam za błędy. Supere wózki ja jeszcze nawet nie wiem jaki chce. Sylwestra spędzam z mężem w łóżku, zrobię jakąś pizze dla cukrzyków. Jutro do teściów jedziemy i znowu nic nie zjem tam a T na pewno jakieś pyszności zrobi. Byłam dziś w moim ulubionym lumpku, tydzień czatowalam na przeceny -50% kupiłam kilka rzeczy dla córci. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, szybkich i bezbolesny porodów i zdrowych dzieciaczków. |
|
|
|
#2140 |
|
Zadomowienie
|
Ewek życzenia świetne, takie życiowe bym powiedziała
dziekujemyDaria wózek śliczny, wszystkie te nasz fury jakieś podobne ![]() Też nie będę prała wózka, na materacyk mam prześcieradło a pozostało elementy raczej nie będą dotykać Małej wiec myśle ze nie ma potrzeby. A smoczki i butelki wyparze we wrzątku. Ja dziś zakończyłam wreszcie wyprawkowe zakupy i kliknęłam podgrzewacz do butelek Lovi, miałam nie kupować ale doszłam do wniosku że jak nie bede kp i trzeba bedzie ugotować mm to pewnie spanikuje bo nie bede wiedziala do jakiej temperatury a poza tym przyda się do słoiczków. |
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie- tez uwazam,ze podgrzewacz sie przyda Monia
![]() Ja musze jeszcze przescieradlo do gondolki kupic w takim razie, choc bedzie ten spiworek- jak go kurna odbiore w piatek bo ciagle nie mam jak jechac:/
|
|
#2142 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pomyślę jeszcze nad kupnem takiego zakładanego na materac jak dziewczyny wklejały, ale to może w przyszłości ![]() lama to piękne logo ![]() Cytat:
![]() Aga śliczny ten wózek! Mala super, że na wizycie wszystko jest ok Cytat:
wypis rzeczywiście brzmi strasznie, ale połowę pewnie podłapał w szpitalu a z drugiej strony - nie wiadomo jakie bakterie i inne ustrojstwa mamy w organizmie a po prostu się dokładnie nie badamy ![]() śliczny wózek! Cytat:
![]() Cytat:
![]() super! ![]() nie wiem czy dzisiaj jeszcze pojawię się na forum, a jeśli tak to pewnie tylko na chwilkę, więc kochane: wszystkiego dobrego w Nowym Roku, grzecznych dzieciaczków, szybkich i bezbolesnych porodów, bycie sexy mamą tak szybko jak chcecie i szybkiego dojścia do siebie po porodzie, żeby można było powrócić do lamowania ![]() my wychodzimy do znajomych na sylwka, przygotowujemy krewetki i sałatkę, zabieramy planszówki. Będzie mam nadzieję wesoło ![]() ciekawe ile wysiedzę ![]() muszę iść wreszcie włosy ogarnąć, bo wyglądam strasznie, a większej ilości suchego szamponu już chyba nie przyjmą a tak mi sie nie chce...
|
|||||
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Agata ja też jeszcze w piżamie
![]() ubiorę się dopiero jak będziemy mieli wychodzić. Ewek najlepsze życzenia
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz jedna sałatka zrobiona, mieso na jutro w marynacie i obiad juz na dzis tez gotowy... została jedna sałatka i sajgonki... chyba dam rade do wieczora sie ogarnac ale teraz marze po obiedzie sie połozyc
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My dziś lecimy do znajomych. Też nie wiem ile wysiedzę, nie wspominając o tym, że KOMPLETNIE NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ ![]() Wszystkiego naj babeczki! I oby do lutego! |
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
ja zjem obiad i chyba jeszcze się położę
![]() a potem czas się ogarniać. Tak więc wszystkiego dobrego kochane na ten niezwykły 2015 rok. Po prostu oby był lepszy od mijającego |
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekowac dziekowac za zyczenia
![]() ![]() Wam też kochane najlepszego 2015 ![]() ![]() uffffffffff podla ogarnieta, nawet na drabine sie wdrapalam,za co pewnie oberwe od meza i kartony z butami ulozylam w szafie,bo nierowno byly dostane w leb za tą wspinaczkę, na bank zauważy, bo dwa kartony miał rano schować, nie zrobił tego i już na niego nie czekają ![]() mógłby juz wracać ten moj mezus, bo czas do sklepu noooooooooooooo
|
|
#2148 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak bedzie nudn, będe w trakcie zaglądać Cytat:
ja stałam w Rast'cie w kolejce do kasy. Pani otworzyła nową kasę, więc taki Pan pędem do niej. No ok, to ja pomalutku za nim. Patrzę, przystanął, odwrócił się... i do mnie :"Proszę, Pani pierwsza" Oj, pieski i inne zwierzątka to mają przechlapane w Sylwestra ![]() Cytat:
będziesz wyglądać kusząco! ajjajajDaria, piękny wózek ![]() Agata, fajne zdobycze ![]() Dziewczynki, dziękujemy za życzenia i wzajemnie! ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Aga, ale na Ciebie mamunia działa
|
|||
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo ja sie strasznie mamuni boje, ona ma sokole oko , nie chce by o mnie zle pomyslala, ja jestem z tak pedantycznego domu, gdzie szło jeść z podłogi, naprawde
że nie chce się wstydzić a ona nie chce paść trupem, dlatego zawsze się zapowiadają
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak mieszkałam na wynajem, to pamiętam, ze jak mama do mnie przyjechała to pierwsze co, w szafki mi zaglądała |
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia moja mama jak była u mnie pierwszy raz sama Zuzkę pilnowała to ja się przygotowałam na oględziny i świadomie wiedziałam że to zrobi ale jak do T powiedziała że to robiła to już mnie tak to wkur... że nie pytajcie.
|
#2152 |
|
Rozeznanie
|
Moja tez pedantka..zawsze ogarnianko robie jak ma wpasc
ale na szczęście nigdy mi katów nie zgladala..
|
|
|
|
#2153 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepiękny obslinilam sie po pas!!! Naprawde super. Widzę, ze większość z nas ma jasne stelaże. Jestem za bo super wyglądają ![]() ![]() Dziewczyny proszę o oklaski . Spakowałam torbę, a raczej dwie jedna jest dla dzidzia jedna dla mnie. Wkleję Wam fotkę jak wyglądają wieczorkiem tzn. Tylko taki look zewnętrzny mam nadzieje ze mnie nie wyśmieją w szpitalu ze na wczasy przyjechałam. Próbowałam sie zmieścić w jedna torbę, ale nie ma szans bo te podkłady poporodowe zajmują duuuuzo miejsca. No to bedą stały teraz. Widzę tez, ze przestraszylam męża bo mowi ze mnie nigdzie nie puszcza i on tu sam nie da rady ![]() I musze, no musze wkleić nasze logo
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia
Spakowane torby to już sprawa poważna Ja muszę do domu jechać Ubrania na jutro zabrać i zwierzyniec nakarmić. Dobrze że wizytę w gościach okroiliśmy do 2 domów z 6 może aż taka padnięta nie wrócę. W tej sutuacji to nawet mnie nie obchodzi czy ktoś się obrazi. Będę u dziadków jak ktoś chce sie z nami zobaczyć niech przyjdzie ooo. Normalnie bym się nie wypuściła na 300 km ale dziadkowie coraz starsi a z Madzią malutką to na pewno nigdzie nie pojedziemy. Tak to jest jak rodzina cała na kupie mieszka. Z Zuzką pojechaliśmy jak mała była i każdy oczywiście się nią zachwycał a ona biedna taka zestesowana była płakała cały czas, nie zrobię tego drugi raz. A jak się do jednych pojedzie to drudzy obrażeni i o ![]() ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- To ja też po raz pierwszych wkleję nasze logo nie będę gorsza
Zuzanna Magdalena Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2014-12-31 o 15:59 |
|
|
|
#2156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciuszki śliczne Cytat:
![]() Ja w końcu wstałam... posprzątałam trochę... miałam zabrać się za sernik ale mama przyszła i posiedziałam z nią , pogadałam i takich twardnień brzucha dostałam że aż się ruszyć nie mogłam... mama powiedziała że mam sie położyć, żebym jeszcze w sylwestra nie urodziła ![]() więc sernik zrobie jak mi przejdzie, i mama powiedziala ze mi pomoze to bedzie szybciej :P
|
|
#2157 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale przy nadrabianiu mi sie przypomnialo i wlasnie sie u mnie instaluje... ciekawa jestem jak zareaguje jak mu przyjdzie powiadomienie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładne wózeczki powybierałyście my jeszcze musimy poczytać o faworytach bo narazie mamy tylko wizualnie oblukane ![]() SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE!
Edytowane przez h0pe Czas edycji: 2014-12-31 o 16:25 |
||||
|
|
|
#2158 |
|
Rozeznanie
|
Ehhhhh co chwile lama...
A u mnie taki post lamowy ;( Mój się zablokował jak mi bardziej brzuch podrosl i mówi ze woli się pomeczyc bez lamowania niż podczas myśleć o małym No i co robić... |
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zakaz na lamowanie od lekarza i co począć?
![]() Ale jak widzę te
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Kochane, wszystkiego dobrego w 2015. Zdrowych dzieciaczkow przede wszystkim i powrotu do
![]() Ja moze jeszcze wejde wieczorkiem, ale teraz zmykam, bo mi sie oczy kleją po obiedzie. Udało mi sie dorwac szampan piccolo w Polskim sklepie wiec szalona noc przed nami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

zdjęcie robilam od razu przy magazynie jak kupilismy 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a teraz 1,5 miesiąca rekonwalescencji. 

. Spakowałam torbę, a raczej dwie jedna jest dla dzidzia jedna dla mnie. Wkleję Wam fotkę jak wyglądają wieczorkiem tzn. Tylko taki look zewnętrzny