|
|
#721 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LV
Niestety po prostu głęboka zmiana percepcji zapachowej, niewiele mi się podoba i jestem w stanie nosić.
Powodzenia w licytacji ![]() Ale dziś nudy, pracować mi się nie chce, internety przetrzepałam... |
|
|
|
#722 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A ja bym chciała o 14.00 wyjść do fryzjera a tu Przy czym urwanie głowy to mało powiedziane
|
|
#723 |
|
To ja :)
|
Pewna perfumeria internetowa zamieściła na swoim fanpejdżu moje zdjęcie. Jako zdjęcie w tle, czyli to, które się wyświetla jako główne.
Nikt mnie o nic nie pytał, nie informował, przez przypadek to znalazłam. Na zdjęciu jest moje nazwisko, tylko w takim miejscu, że mogli tego nie zauważyć. Co byście na moim miejscu zrobili?
|
#724 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
) nie życzysz sobie publikowania swojego wizerunku w internecie bez Twojej wiedzy i zgody. Uprzejmie, ale stanowczo. I niechby się może wytłumaczyli skąd sobie to zdjęcie ściągnęli, bo mnie by to zainteresowało.
|
|
#725 |
|
To ja :)
|
Mogli ściągnąć od Sabb, z blogu. Bo to z warsztatów. Ale Sabb tam napisała, że jeśli ktoś chce zdjęć, niech napisze skąd pochodzą i kto je zrobił...
|
#726 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Poza tym byłoby miło i kulturalnie, gdyby zechcieli odnaleźć (choćby i za pośrednictwem Sabb) kontakt do Ciebie i np. napisali "Szanowna Pani, znaleźliśmy Pani zdjęcie na blogu takim a takim i ogromnie nam się spodobało. Czy nie będzie Pani miała nic przeciwko, abyśmy zamieścili je na fanpage`u naszej perfumerii?"
|
#727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie maleństwo i tyle nieszczęścia się przyplątało ...Ale z drugiej strony, 30 % to momo wszystko dużo...tzrymam mocno kciuki,żebyście dały radę Mojego Rudego jak wet kiedyś zobaczył, to spytal czy usypiamy, bo on nie widzi praktycznie żadnych szans, ale udało nam się wygrzebać...także tzreba być dobrej myśli .... Cytat:
![]() Do mnie leci to http://www.xperfume.pl/ferrari-essen...l-p-75276.html Cytat:
Wątpię,żeby Sabb miala na myśli pożyczanie zdjęć przez perfumerię,żeby zdobiła ich stronę głowną. Pewnie raczej chodzilo o blogi perfumeryjne, ewentualnie osoby ze zlotu wrzucające na swoje strony .... |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Nindżopesz
|
Dziękuję i nawzajemnie
![]() Mursz, no doprawdy... Ja bym najpierw zapytała Sabb czy może ona udzielała komuś zgody na publikowanie. A co do perfumerii to zgódź się łaskawie żeby za "pożyczenie" fotki zrewanżowali się jakimś flakonem
|
|
|
|
#729 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Kiedyś wracałem namiętnie do "Chorób nutrii", serio ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edit: no tak, myślałem, że o zdjęciach z Egiptu piszecie ![]() Cytat:
Cytat:
Jeszcze nie, wypucuję dopiero przed samą kolędą, żeby się zabrudzić nie zdążyły ![]() ![]() Co do perfumerii - napisz, oczywiście ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-12-31 o 14:07 |
|||||
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
kto jest tak zdolny, żeby sobie zrzucić z górnej półki pudło z powermikserem na oko? Rogiem cięzkiego pudła?
![]() Na szczęście nic nie wypłynęło, ale obawiam się siniaka jak po ataku damskiego boksera jutro rano
Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-12-31 o 15:08 |
|
|
|
#731 |
|
Nindżopesz
|
Jeszcze ad sinupret perfum chodzi za mną wyzbycie się nowej BC na rzecz Burning Leaves. Myślicie, że z nowej można wyciągnąć ze 350 zeta (ubytek koło 7 ml ze 100) czy w ogóle nie mają brania?
|
|
|
|
#732 | |||||||
|
Panaroja
|
snad siedzenia w robo do 18
![]() Cytat:
![]() 2.oni się lubią poświęcać , ponoć u nas też się zaczynają zalęgać . 3. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
wygłaskaj ją ode mnie . A może spróbuj jej dawać napar z nagietka do picia , działa gojąco i przeciwbakteryjnie .1. 2. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
całe szczęście że mam Was U mnie już strzelają , a u Was ? Znowu będą pouciekane zwierzaki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#733 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ja bym bardziej wystawiła na gazecie, jeśli już - albo na Alle i niech Ci ktoś wklei w Perełki. A co do brania to trzeba pasjonata, to nie jest zapach dla mas Też w robo siedzę do 17.00 co najmniej....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-12-31 o 15:33 |
|
|
|
|
#734 |
|
Nindżopesz
|
Ale to nowa wersja więc zastanawiam się czy w ogóle ma wzięcie. A sprzedawać za grosze bez sensu. No nic, muszę przeprowadzić testy i pomyśleć
|
|
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale chyba rozumiem co miałaś na myśli, że założenia żadnej z religii nie mają na celu krzywdzić innych Czyli w sumie consesnsu podobny - ludzie są parwszywi, a zatem takież skutki ich wymysłów. ![]() Cytat:
A lata lecą. No trudno jak mawiają - remont nie ucieknie ![]() Flo - ad pizza - no jak zawsze fristajl, ciasto z przepisu włoska pizza Skutecznie.tv na YT a dodatki to pieczary, chili, papryka, duuuuuuzo cebuli czerwonej, salami, ser, pomidory. Nasz ulubiony zestaw. Ja dorzuciłam stare oliwki na swoją stronę Dużo przyprawy do pizzy, oregano.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-12-31 o 15:58 |
||
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Mam identyczne wrażenia
Cytat:
![]() Cytat:
Racja leciwi się bawią do okazji bo do czegoś muszą A młodzież ma zrywa i heja Oł man nie wiem co to muszę pożyczyć się dowiem. Ale nie zdziwię się jak sie zdziwię że tam siedzo różne perełki. Albowiem jak jakiegoś artykułu w mieście brak to ja to zawsze na miejscu mam, i zawoże mojej mamie Cytat:
Cytat:
Mogą mnie cmoknąć, a jak bym usłyszała tryb rozkazujący, to jest po człowieku. Oczywiście dopiero ja wstanę ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ![]()
|
||||
|
|
|
#738 |
|
BAN stały
|
O matko, skąd wy wiecie jak redzi nietopesz wygląda???
Spodnie z berschki chyba polecę sprawdzić na własnej doopie przy najbliższej okazji. |
|
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() "Nie imadłem " ![]() My nie przyjęliśmy. |
||
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na razie tak
Tż podjarany (dwuznacznie zabrzmiało, biorąc pod uwagę to o czym jest serial )Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
To są pono próby
![]() No trzeba zwierzaków pilnować, być odpowiedzialnym. Choć sama nie widzę żadnego funu w fajerwekach 3 lata temu mieliśmy hepi end z taką piękną sunią (zał ) Tak ją chcieli zostawić.
|
|
|
|
#742 | |||
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru
snad ropy z nosogardzieli ![]() Cytat:
Buuuu się wzruszyłam ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Pięknie skontrolowałaś światło ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
A podczas tego badania próbowali przywrócić drożność?Trzymam za Was kciukasy! Joł Skarbku nie znamy się
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-31 o 16:41 |
|||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 20 minut i spadam z roboty
W planach piżama, szampan i 2 sezon Sherlocka. Bez fajerwerków, bo z okna mam widoki na ściany
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Mi toooo
Jak się tego pozbyć? Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Balmain Vert podobnie zaczyna się super zaskakująco a potem gaśnie w ciągu 15 min Bvlgariego nie znam i sama jestem ciekawa. Może spróbuj perfuma A Rubik
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy od powodu. U mnie ta ten przykład z za dużego przelotu z prawej strony. Mam wychetaną dziurę że podobno można przez nią gardło oglądać no i za duży przeciąg w przewodach i za sucho
A u Ciebie?
|
#749 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wypuścili mnie o 16.00 po czym musiałam się wrócić (na szczęście na dole byłam),bo się prezesowi coś przypomniało,a szybciej mi było samej to zrobić,niż mu przez telefon tłumaczyć,jak.
Rejcz,jakbyś jednak stwierdziła,że chcesz owo doświadczenie zdobyć,oferta jest cały czas aktualna ![]() Jakbym jednak usnęła po sprokurowaniu tej ryby w galarecie,życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

) nie życzysz sobie publikowania swojego wizerunku w internecie bez Twojej wiedzy i zgody. Uprzejmie, ale stanowczo. I niechby się może wytłumaczyli skąd sobie to zdjęcie ściągnęli, bo mnie by to zainteresowało.

Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze.
Takie maleństwo i tyle nieszczęścia się przyplątało

u nas zobacz jak to się wlecze, no przecież że nie z dobrobytu se tak żyjemy w slamsie. Robiłam dokumentację foto rozpier duchy, także ten, pokażę Ci foty, tyle że ja nei wróżę nam rychłego końca. J jest w Polsce tylko do poniedziałku , fakt że był teraz dłużej ale co z tego jak cała kupa świątecznych dni, i tak jak dzicy napierdzielaliśmy decybele do samej wigiliji. Dodatkowo wszystko nam się pieprzy wiec pokonujemy przeszkód masę i dwa kroki do przodu jeden w tył. Już mi się w głowie kręci.
)
"Nie imadłem "