Scent Bar LV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-31, 12:38   #721
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Scent Bar LV

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

Minimalizm w stylu zen?
Niestety po prostu głęboka zmiana percepcji zapachowej, niewiele mi się podoba i jestem w stanie nosić.
Powodzenia w licytacji

Ale dziś nudy, pracować mi się nie chce, internety przetrzepałam...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 12:43   #722
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale dziś nudy, pracować mi się nie chce, internety przetrzepałam...
Kurna
A ja bym chciała o 14.00 wyjść do fryzjera a tu i zanosi się, ze pracujemy normalnie do 17.00...
Przy czym urwanie głowy to mało powiedziane
Stary 2014-12-31, 12:57   #723
Murszafka
To ja :)

Pewna perfumeria internetowa zamieściła na swoim fanpejdżu moje zdjęcie. Jako zdjęcie w tle, czyli to, które się wyświetla jako główne.
Nikt mnie o nic nie pytał, nie informował, przez przypadek to znalazłam. Na zdjęciu jest moje nazwisko, tylko w takim miejscu, że mogli tego nie zauważyć. Co byście na moim miejscu zrobili?

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 13:03   #724
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Pewna perfumeria internetowa zamieściła na swoim fanpejdżu moje zdjęcie. Jako zdjęcie w tle, czyli to, które się wyświetla jako główne.
Nikt mnie o nic nie pytał, nie informował, przez przypadek to znalazłam. Na zdjęciu jest moje nazwisko, tylko w takim miejscu, że mogli tego nie zauważyć. Co byście na moim miejscu zrobili?
Napisali do owej perfumerii, że zauważyłaś zdjęcie i mimo, ze Ci miło, ze docenili Twoja osobę () nie życzysz sobie publikowania swojego wizerunku w internecie bez Twojej wiedzy i zgody. Uprzejmie, ale stanowczo. I niechby się może wytłumaczyli skąd sobie to zdjęcie ściągnęli, bo mnie by to zainteresowało.
Stary 2014-12-31, 13:05   #725
Murszafka
To ja :)

Mogli ściągnąć od Sabb, z blogu. Bo to z warsztatów. Ale Sabb tam napisała, że jeśli ktoś chce zdjęć, niech napisze skąd pochodzą i kto je zrobił...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 13:13   #726
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Mogli ściągnąć od Sabb, z blogu. Bo to z warsztatów. Ale Sabb tam napisała, że jeśli ktoś chce zdjęć, niech napisze skąd pochodzą i kto je zrobił...
Poza tym byłoby miło i kulturalnie, gdyby zechcieli odnaleźć (choćby i za pośrednictwem Sabb) kontakt do Ciebie i np. napisali "Szanowna Pani, znaleźliśmy Pani zdjęcie na blogu takim a takim i ogromnie nam się spodobało. Czy nie będzie Pani miała nic przeciwko, abyśmy zamieścili je na fanpage`u naszej perfumerii?"
Stary 2014-12-31, 13:20   #727
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
zwabiłaś mnie osobiście

Dziś rano wyjęłam jej wenflon, trochę zjadła, teraz jest chyba obolała, bo jednak badanie mocno inwazyjne i wycinki pobierali. Jeszcze chyba dziś pójdę do weta,żeby coś przeciwbólowego dał... Wyniki za 2-3 tygodnie. Nie jest najlepiej, ale może się uda ją wyleczyć. Jest jakieś 30% szans.
Ma krwisto-ropne nacieki na podniebieniu, kryche ścianki śluzówek, wszystko pęka pod naciskiem, prawie niema prześwitu w nosku, jest za to bakteria, wirus i masa innych pozostałości po kocim katarze i przewlekłym zapaleniu płuc Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze.

dzięki
Kurde Takie maleństwo i tyle nieszczęścia się przyplątało ...
Ale z drugiej strony, 30 % to momo wszystko dużo...tzrymam mocno kciuki,żebyście dały radę
Mojego Rudego jak wet kiedyś zobaczył, to spytal czy usypiamy, bo on nie widzi praktycznie żadnych szans, ale udało nam się wygrzebać...także tzreba być dobrej myśli ....

Cytat:
A offtopując o perfumach to w końcu zamówiłam sobie Palais Jamais czyli moja "kolekcja" osiągnie zawrotną liczbę pięciu flaszek.
Gratuluję flaszki

Do mnie leci to
http://www.xperfume.pl/ferrari-essen...l-p-75276.html

Cytat:
Ja bym napisala, tak jak Margot radzi...
Wątpię,żeby Sabb miala na myśli pożyczanie zdjęć przez perfumerię,żeby zdobiła ich stronę głowną. Pewnie raczej chodzilo o blogi perfumeryjne, ewentualnie osoby ze zlotu wrzucające na swoje strony ....
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 13:25   #728
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Gratuluję flaszki

Do mnie leci to
Dziękuję i nawzajemnie

Mursz, no doprawdy... Ja bym najpierw zapytała Sabb czy może ona udzielała komuś zgody na publikowanie.
A co do perfumerii to zgódź się łaskawie żeby za "pożyczenie" fotki zrewanżowali się jakimś flakonem

Stary 2014-12-31, 14:05   #729
gryx82
BAN stały

Cytat:
Książki o bronowaniu pola

Kiedyś wracałem namiętnie do "Chorób nutrii", serio
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
snajdź takiego co chce sobie markę wyrobić i mieć wpisa w siwi tacy też się starają zrobić robo jak należy a za mniejszo kase

Cytat:
Mursz wróciła piękne zdjęcia
Chyba znowu niepoinformowany jestem, jak z tym Omanem zupełnie

Edit: no tak, myślałem, że o zdjęciach z Egiptu piszecie
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Cytat:
Gryskiu, klamki wypucowane?

Jeszcze nie, wypucuję dopiero przed samą kolędą, żeby się zabrudzić nie zdążyły
Cytat:
...
Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze

Co do perfumerii - napisz, oczywiście
Cytat:
Mojego Rudego jak wet kiedyś zobaczył, to spytal czy usypiamy, bo on nie widzi praktycznie żadnych szans, ale udało nam się wygrzebać...

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2014-12-31 o 14:07
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 14:58   #730
Maja102
Zakorzenienie

kto jest tak zdolny, żeby sobie zrzucić z górnej półki pudło z powermikserem na oko? Rogiem cięzkiego pudła?
Na szczęście nic nie wypłynęło, ale obawiam się siniaka jak po ataku damskiego boksera jutro rano Niech żyje gracja

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-12-31 o 15:08
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:29   #731
Redhaired Witch
Nindżopesz

Jeszcze ad sinupret perfum chodzi za mną wyzbycie się nowej BC na rzecz Burning Leaves. Myślicie, że z nowej można wyciągnąć ze 350 zeta (ubytek koło 7 ml ze 100) czy w ogóle nie mają brania?

Stary 2014-12-31, 15:31   #732
Parabelka
Panaroja

snad siedzenia w robo do 18
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ostatnio w Danii młodzi gówniarze napadli i pobili parę wychodzącą z kościoła. Ogólnie w głowie mi się nie mieści, że będąc mniejszością w Europie, mają czelność domagać się wprowadzenia swoich dzikich praw tutaj, albo krytykować nasze zwyczaje. Nie podoba się? Droga wolna! Skoro tutaj takie bezbożnictwo i sodomia, to czemuście tu przyjechali? Trzeba było siedzieć w swojej dziczy

Tak, jak liberalny byłem i multi-kulti mi nie wadziło, tak teraz przeglądam na oczy i jeśli Europa się nie opamięta, nic dobrego nas nie czeka (na szczęście Polska ma ch... rzanowy socjal i zbyt dużo katolików, nie jesteśmy dla nich zbyt atrakcyjni)

Dobra. Z czego się śmiejesz, to też twój scenariusz...
1.słuszna uwaga
2.oni się lubią poświęcać , ponoć u nas też się zaczynają zalęgać .
3.
Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
co ma piernik do wiatraka
ja tam wolę kler grzmiący (głupoty) z ambony niż islamskie bojówki obcinające niewiernym głowy maczetami na ulicach "nie swoich" krajów
względnie kamienujące dziewczynę za to że została zgwałcona
Cytat:
A to wszystko przez brak wiedzy i znajomości ksiąg świętych i tępą wiarę krzyczącym z ambony, czy innego minaretu...
wiedza wiedzą , ale jak kto głupi to mu żadna wiedza nie pomoże a to głupota z fanatyzmem do spółki... Światły i mądry fanatyk to pojęcia się wykluczające , ergo wniosek prosty
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
To nie je nic na p, to je alpaka z plotkowego
wygląda wysoce interesująco , mimo dużego ekranu miałam poważną trudność ze stwierdzeniem że to jest to co jest a nie to co nie jest

Cytat:
1. Mam na FB Ale zaraz coś wrzucę.
2. Dopiero wróciliśmy. Szarość ma dość skomplikowaną sprawę. Ciężko oddycha, ma szmery i świsty, i w końcu dzisiaj jej rhinoskopie zrobiliśmy. Okazuje się, że ma przewlekły stan zapalny krtani, chrząstek krtaniowych, jest to rozpulchnione i przerośnięte, na tylkoych nozdrzach ma nasięki ropne, tkanki są kruche i w ogóle jest paskudnie. Pobrali materiał do badań -wycinki, wymazy itp. Bo w międzyczasie, jak mnie tu nie było, zdążyła zaliczyć zakażenie pałeczką ropy błękitnej (sepsa), zapalenie krtani i oskrzeli. Znów padło hasło białaczki i kociego HIVa, ale na to miała robione testy i to na pewno nie to.
Być może kilka tygodni sterydu jej pomoże. Na te przerosty, co dalej -po wynikach z próbek...
ojejusiu, bidota futrzasta wygłaskaj ją ode mnie . A może spróbuj jej dawać napar z nagietka do picia , działa gojąco i przeciwbakteryjnie .

Cytat:
Na gwiazdki polowałam Tylko bez odpowiedniego sprzętu, także tak...

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
wydrapane szkunksy
dalej brak śniegu masz
1.
2. dziś udawał że zamierza padać , ale poudawał i się skończyło , a jak jest zimno to chociaż troche by dla ozdoby się przydało
Cytat:
Już chciałem pisać, że "jeśli na gwiazdki, to celuj obiektywem trochę wyżej jednak"

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
fogle to kupilam se gacie na wyprzy i znow sie łamie czy nie bede stara wariatka w nich , łotake

http://www.bershka.com/pl/pl/bershka...40004c880.html

Cytat:

Dziś rano wyjęłam jej wenflon, trochę zjadła, teraz jest chyba obolała, bo jednak badanie mocno inwazyjne i wycinki pobierali. Jeszcze chyba dziś pójdę do weta,żeby coś przeciwbólowego dał... Wyniki za 2-3 tygodnie. Nie jest najlepiej, ale może się uda ją wyleczyć. Jest jakieś 30% szans.
Ma krwisto-ropne nacieki na podniebieniu, kryche ścianki śluzówek, wszystko pęka pod naciskiem, prawie niema prześwitu w nosku, jest za to bakteria, wirus i masa innych pozostałości po kocim katarze i przewlekłym zapaleniu płuc Z kocięctwa pamiątki... Ze schroniska jeszcze.
ojezusie , co się biedulka musi namęczyć całe szczęście że mam Was

U mnie już strzelają , a u Was ? Znowu będą pouciekane zwierzaki

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:32   #733
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Jeszcze ad sinupret perfum chodzi za mną wyzbycie się nowej BC na rzecz Burning Leaves. Myślicie, że z nowej można wyciągnąć ze 350 zeta (ubytek koło 7 ml ze 100) czy w ogóle nie mają brania?
Za 350 to jak widzę 30-tki schodzą....
Ja bym bardziej wystawiła na gazecie, jeśli już - albo na Alle i niech Ci ktoś wklei w Perełki.
A co do brania to trzeba pasjonata, to nie jest zapach dla mas

Też w robo siedzę do 17.00 co najmniej....

Edytowane przez Margot45
Czas edycji: 2014-12-31 o 15:33
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:42   #734
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Za 350 to jak widzę 30-tki schodzą....
Ale to nowa wersja więc zastanawiam się czy w ogóle ma wzięcie. A sprzedawać za grosze bez sensu. No nic, muszę przeprowadzić testy i pomyśleć

Stary 2014-12-31, 15:50   #735
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ja uważam od zawsze, że każda religia z natury jest dobra tylko ludzie to ku**y
To nie jest prawda, gdyż religie tworzyli ludzie w celach bynajmniej nie stricte "religijnych" tylko manipulacyjnych. Zawsze i wszędzie. Każde bóstwo w każdej kulturze wymyślił człowiek, żeby zapanować nad ludem.
Ale chyba rozumiem co miałaś na myśli, że założenia żadnej z religii nie mają na celu krzywdzić innych

Czyli w sumie consesnsu podobny - ludzie są parwszywi, a zatem takież skutki ich wymysłów.

Cytat:
.

2. Odetnij ją wogle od neta

Cytat:

Rejcz.... to ten przedpokój co był niezrobion z cztery lata temu u nas zobacz jak to się wlecze, no przecież że nie z dobrobytu se tak żyjemy w slamsie. Robiłam dokumentację foto rozpier duchy, także ten, pokażę Ci foty, tyle że ja nei wróżę nam rychłego końca. J jest w Polsce tylko do poniedziałku , fakt że był teraz dłużej ale co z tego jak cała kupa świątecznych dni, i tak jak dzicy napierdzielaliśmy decybele do samej wigiliji. Dodatkowo wszystko nam się pieprzy wiec pokonujemy przeszkód masę i dwa kroki do przodu jeden w tył. Już mi się w głowie kręci.
Oj jak ja Cię rozumiem Tylko że u nas nie ruszone NIC A lata lecą. No trudno jak mawiają - remont nie ucieknie

Flo - ad pizza - no jak zawsze fristajl, ciasto z przepisu włoska pizza Skutecznie.tv na YT a dodatki to pieczary, chili, papryka, duuuuuuzo cebuli czerwonej, salami, ser, pomidory. Nasz ulubiony zestaw. Ja dorzuciłam stare oliwki na swoją stronę Dużo przyprawy do pizzy, oregano.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-12-31 o 15:58
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:52   #736
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
nowe BC? nie mają, nie mają
oddaj go po taniości, na przykład mi
Stary 2014-12-31, 16:14   #737
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
redzia-słodkiego masz didka, niestety to skora zdjecta z nietopsza ,
Mam identyczne wrażenia

Cytat:

We Wrocławiu, a gdzie niby (w końcu tam Twoje najbliższe imprezy sieciunia wyświetla)?

Cytat:
co do sylwestra, to nie lubie, awsze mam doła, na sylwkach imprezowych byłam moze ze 3 razy w zyciu i zawsze mnie dopadło wyałtowanie psychiczne (pewnie wiecie o co cho) , nawet po alko.

zdecydowanie wolew chaupie siedziec,a na imprezew wole w andrzejki,bo to taka bezsensowana okazja, azawsze jakis pretekst do imprezy,bo w leciwym wieku sie bez okazji na impry nie chodzi
To w jakim ja jestem wieku skoro uznaję tylko imprezy bez okzaji Racja leciwi się bawią do okazji bo do czegoś muszą A młodzież ma zrywa i heja
Cytat:

Książki o bronowaniu pola
Oł man nie wiem co to muszę pożyczyć się dowiem.

Ale nie zdziwię się jak sie zdziwię że tam siedzo różne perełki. Albowiem jak jakiegoś artykułu w mieście brak to ja to zawsze na miejscu mam, i zawoże mojej mamie No poza New Look i takimi tam

Cytat:
Bardzo by mi się przydał jakiś bandyta. Albo morderca do wynajęcia. Ale na takiego z górnej półki to i tak mnie nie stać
Zawsze chciałam to być ja, uważam, że mam potencjał, ale problem tkwi w braku doświadczenia.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Miłego dnia całemu Baru

Dialog z dziś (a od 6 rano ktoś już odpalał fajerwerki )
Chłop wstaje.
Ja: Jestem kotem. Nie wstaję.
Chłop: Znałem kiedyś jednego Kota. Pijaczyna straszna. Pił i marudził. Wstawaj!

Cóż było robić, wstałam. I nie marudziłam
łeeeeeeeeee to nie jesteś kotem Ja jestem, mówię ten sam tekst i jak najprawdziwszy kot mam w doophie całą resztę. Mogą mnie cmoknąć, a jak bym usłyszała tryb rozkazujący, to jest po człowieku. Oczywiście dopiero ja wstanę

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
nowe BC? nie mają, nie mają
oddaj go po taniości, na przykład mi
Stary 2014-12-31, 16:15   #738
melkmeisje
BAN stały

GG do melkmeisje

O matko, skąd wy wiecie jak redzi nietopesz wygląda???

Spodnie z berschki chyba polecę sprawdzić na własnej doopie przy najbliższej okazji.
melkmeisje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:19   #739
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Mursz, no doprawdy... Ja bym najpierw zapytała Sabb czy może ona udzielała komuś zgody na publikowanie.
A co do perfumerii to zgódź się łaskawie żeby za "pożyczenie" fotki zrewanżowali się jakimś flakonem
yeeep
Cytat:

Jeszcze nie, wypucuję dopiero przed samą kolędą, żeby się zabrudzić nie zdążyły
A to nie w trakcie ?

"Nie imadłem "

My nie przyjęliśmy.
Stary 2014-12-31, 16:24   #740
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

i jak, zainfekowani?
Na razie tak Tż podjarany (dwuznacznie zabrzmiało, biorąc pod uwagę to o czym jest serial )

Cytat:

Cytat:

Dodatkowo wszystko nam się pieprzy wiec pokonujemy przeszkód masę i dwa kroki do przodu jeden w tył. Już mi się w głowie kręci.
Ważne Skrbq, że do przodu

Cytat:
kto jest tak zdolny, żeby sobie zrzucić z górnej półki pudło z powermikserem na oko? Rogiem cięzkiego pudła?
Na szczęście nic nie wypłynęło, ale obawiam się siniaka jak po ataku damskiego boksera jutro rano Niech żyje gracja

Szczęśliwego Nowego Roku

teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:26   #741
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
U mnie już strzelają , a u Was ? Znowu będą pouciekane zwierzaki
To są pono próby

No trzeba zwierzaków pilnować, być odpowiedzialnym. Choć sama nie widzę żadnego funu w fajerwekach

3 lata temu mieliśmy hepi end z taką piękną sunią (zał ) Moi przyjaciele znaleźli ją, przechwowyali tydzień. Zakochali się w niej, z wzajemnością. Właściciele jak sie okazało byli z moich okolic i szukali w innym rejonie niż pies został znaleziony (20 km odległości) Na szczęście zobaczyliśmy na sklepie - jeden telefon. Wszyscy ryczeli jak bobry na przekazaniu. Moi przyjaciele w głębi duszy ciut żałowali, że włąsciciele się znaleźli. Tak ją chcieli zostawić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Border-Collie-11.jpg (114,1 KB, 10 załadowań)
Stary 2014-12-31, 16:40   #742
neska951
Zakorzenienie

joł joł baru
snad ropy z nosogardzieli

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
To są pono próby

No trzeba zwierzaków pilnować, być odpowiedzialnym. Choć sama nie widzę żadnego funu w fajerwekach

3 lata temu mieliśmy hepi end z taką piękną sunią (zał ) Moi przyjaciele znaleźli ją, przechwowyali tydzień. Zakochali się w niej, z wzajemnością. Właściciele jak sie okazało byli z moich okolic i szukali w innym rejonie niż pies został znaleziony (20 km odległości) Na szczęście zobaczyliśmy na sklepie - jeden telefon. Wszyscy ryczeli jak bobry na przekazaniu. Moi przyjaciele w głębi duszy ciut żałowali, że włąsciciele się znaleźli. Tak ją chcieli zostawić.

Buuuu się wzruszyłam

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:

Pięknie skontrolowałaś światło

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
2. Dopiero wróciliśmy. Szarość ma dość skomplikowaną sprawę. Ciężko oddycha, ma szmery i świsty, i w końcu dzisiaj jej rhinoskopie zrobiliśmy. Okazuje się, że ma przewlekły stan zapalny krtani, chrząstek krtaniowych, jest to rozpulchnione i przerośnięte, na tylkoych nozdrzach ma nasięki ropne, tkanki są kruche i w ogóle jest paskudnie. Pobrali materiał do badań -wycinki, wymazy itp. Bo w międzyczasie, jak mnie tu nie było, zdążyła zaliczyć zakażenie pałeczką ropy błękitnej (sepsa), zapalenie krtani i oskrzeli. Znów padło hasło białaczki i kociego HIVa, ale na to miała robione testy i to na pewno nie to.
Być może kilka tygodni sterydu jej pomoże. Na te przerosty, co dalej -po wynikach z próbek...
O kurka... A jak drożność? Steryd + kruche tkanki w nosie i gardle to nie pasuje, bo sterydy mogą je jeszcze uszkodzić bardziej...

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:

)
Kurcze czyli nochala ma niedrożnego? Jak tak ,to może wystarczy udrożnić noska, odbudować śluzówkę i będzie grać A podczas tego badania próbowali przywrócić drożność?
Trzymam za Was kciukasy!

Joł Skarbku nie znamy się

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-12-31 o 16:41
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:41   #743
Maja102
Zakorzenienie

jeszcze 20 minut i spadam z roboty
W planach piżama, szampan i 2 sezon Sherlocka.
Bez fajerwerków, bo z okna mam widoki na ściany

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-12-31, 16:45   #744
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
joł joł baru
snad ropy z nosogardzieli
Mi toooo

Jak się tego pozbyć? Bleeeeh

Cytat:
jeszcze 20 minut i spadam z roboty
W planach piżama, szampan i 2 sezon Sherlocka.
Bez fajerwerków, bo z okna mam widoki na ściany
Ja chyba podobnie, jak nie zasnę to przyjdę do Baru
Stary 2014-12-31, 16:48   #745
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
She Wood Velvet Forest.
Mile widziane także opinie o Balmain Vent Vert i Bvlgari au the Vert
Ogólnie She wood świetnie zaczyna , naprawdę ciekawie bo jest inny, aż człowiek zastanawia się co będzie dalej. Niestety dalej jest mdła piżmowa baza jak w zapachach Bi es . Balmain Vert podobnie zaczyna się super zaskakująco a potem gaśnie w ciągu 15 min Bvlgariego nie znam i sama jestem ciekawa. Może spróbuj perfuma A Rubik
Stary 2014-12-31, 16:48   #746
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:

skad bierzesz tyle interesujacych ksizek?

Miciel jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:51   #747
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Mi toooo

Jak się tego pozbyć? Bleeeeh
:
To zależy od powodu. U mnie ta ten przykład z za dużego przelotu z prawej strony. Mam wychetaną dziurę że podobno można przez nią gardło oglądać no i za duży przeciąg w przewodach i za sucho A u Ciebie?
Stary 2014-12-31, 16:58   #748
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Kiedyś wracałem namiętnie do "Chorób nutrii", serio
'Choroby wieku przedszkolnego' to było dopiero coś

Stary 2014-12-31, 17:02   #749
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Wypuścili mnie o 16.00 po czym musiałam się wrócić (na szczęście na dole byłam),bo się prezesowi coś przypomniało,a szybciej mi było samej to zrobić,niż mu przez telefon tłumaczyć,jak.

Rejcz,jakbyś jednak stwierdziła,że chcesz owo doświadczenie zdobyć,oferta jest cały czas aktualna

Jakbym jednak usnęła po sprokurowaniu tej ryby w galarecie,życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku!
Stary 2014-12-31, 17:02   #750
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
O matko, skąd wy wiecie jak redzi nietopesz wygląda???
był zamieszczany

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości