|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że za sucho to wiem, ale za sucho jest już 2 miesiac, a od dzisiejszej nocy takie rewelacje. Nie potrafią dziadów odchrząknąć, odkaszlnąć no niiiic Jakby mnie kto klej lał po tylnej ścianie gardła i do oskrzeli ![]() Sól emską pić? Nie wiem czy się nada do wina, dziś się znieczulam. Ale może od jutra. |
|
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Pewnie na życzenia wszystkiego dobrego w Nowym Roku jeszcze za wcześnie?
Nie chcę na domówkę :ryczy: Fcem nadrabiać Fisasz...
|
|
#754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na sucho to po pierwsze primo nawadniać się wewnętrznie pić dużo płynów, zwilżać powietrze jak się da, Lać sól morską do nosa najlepiej regularnie ( laryngolog kazał mi płukać codziennie wieczorem żęby zmyć bakterie wirusy i kurz ze śluzówki , podobno tak wszyscy powinni robić i nazwał to higiena nosa... Ale po co to komuś jak nie ma takich jak my kłopotów?)a nie jak się przyklei bo jak się przyklei to się odkleja jak się tam już nagromadzi towaru że grawitacja sama ściągnieU Ciebie jak się odkleja to substanacja jest w formie stałej czy galaretowatej? Nawilżać nos olejkami np Nozoil aerozol do nosa z apteki albo tak jak ja teraz olejem z Avocado. Można spróbować też nawilżać maścią alantan . Ja miałam kiedyś świetną maść robioną od laryngologa jak znajdę recepturę to wpiszę. Ogólnie próbuj różnych preparatów bo nie wszystko może Ci przypasować...---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Wszystkiego dobrego Wszystkim
|
|
#755 |
|
Wtajemniczenie
|
"Ja miałam kiedyś świetną maść robioną od laryngologa jak znajdę recepturę to wpiszę", nesko, jak znajdziesz, to wpisz
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze przypomniało mi się że jak babrało mi się to dostałam Fibrolan maść ale to na receptę jest Lecę na domowego pizzę i palp fikszyn
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-12-31 o 17:35 |
|
|
|
|
#757 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ooo siostro mojaż wieloletnia ![]() Cytat:
![]() ale nie jak ropa ani śluz w ilościach hurtowych ![]() Wszystkiego dużo lepszego Baru w Nowym Roku ![]() i zmykam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#758 | |
|
Nindżopesz
|
Na liście poszukiwanych przestępców
![]() Melk, Nesko, może chcecie zdjęcie nietopsza na priva? Oferta nie do odrzucenia ![]() Zaszalałam i kliknęłam Burning Leaves. Po coś są te premie, nie. Potem będę myśleć czy i co sprzedać. Jeszcze brakuje mi do szczęścia idealnego sticte dymu ale nic mi nie pasuje. Cytat:
O których perfumach Rubik piszesz (nawet nie wiem czy jest kilka)? A Balmaina mam nadzieję zastać kiedyś w którymś Douglasie. Póki co Palais Jamais zaspokoiło mnie jeśli chodzi o zapachy ziołowe. Szczęśliwego nowego nawzajemnie
|
|
|
|
|
#759 | |
|
BAN stały
|
Też, głupi naród, zupełnie jakby małpę wpuścić z pochodnią do składu prochu
Właśnie Rysio zaszył się pod balkonem i przyjść do domu nie chce, mimo naszego wołania ![]() Edit: mama musiała go wytargać ręcznie ![]() Cytat:
To przecież żadna tajemnica ![]() ![]() Pucowanie wstępne jest konieczne ze względów, eee... higienicznych Piękna historia z happy endem ![]() Brzmi świetnie Będzie fajnie, zazwyczaj okazuje się być fajnie, gdy nie mamy ochoty ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Lete się szykować, a więc... Szampańskiego wieczoru i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!
![]() |
|
|
|
|
#760 |
|
Piers do przodu
|
Drogi Baru - spełnienia marzeń! Do Siego Roku! Szampańskiego humoru i luzu gdzie bądź
|
#761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Dzięki. Ale nędza. Nie dziś. Sił nie mam. Mam dość. 3. |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna Moje chodzą po scianach. Znaczy Balbina, panicznie się boi takiego ostrego huku....co mocniejsze wystrzaly w okolicy domu to biedna podskakuje i nie wie gdzie się schować....Tlusty i Bolka poddenerwowane narazie.. |
|
|
|
|
#763 |
|
Nindżopesz
|
U mnie seria porażek. Postanowiłam sprzedać nowe BC, chciałam zrobić fotkę - aparat się zepsuł. Próbowałam zrobić zdjęcie telefonem - wyszło kijowo a na dodatek zapodziałam gdzieś kabel. W końcu aparat zadziałał na moment -_- Tak czy siak muszę kupić nowy i w ogóle nie wiem jaki brać.
|
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() to nie , foch zaraz Ci przyslę fotę mojego focha przez messengera przerąbane mamy ![]() i przy okazji Wszystkiego dobrego w Nowym Roku wszystkim barowiczkom i barowiczom
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie tak myślę że ten Nowy Rok to takie wyrwanie zęba, zaraz będzie po wszystkim. Zmieniamy się przy psie. Gdyby nie to, nie zauważyłabym go, rolety jak co noc zaciągnięte, film odpalony nic nie widzę nic nie słyszę. Ogólnie, trzeba przeczekać i znów wrócić do swoich spraw
![]() Ufff
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-01 o 00:22 |
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie Ja dopiero wrócilam z piwnicy , prawie godzinę tam siedzialam z psami....już taka tradycja. Jak Czesiek spoko w miarę, to Kajtek trząsł się jak osika doslownie, caly czas wtulony we mnie. To w końcu jego pierwszy raz z takimi halasami...Dobrze,ze piwnica solidna i niewiele dżwięków dociera. Ale jednak....Dopiero jak mnie kłami za nos zacząl łapać, to zrozumialam,że już jestw miarę dobrze..na szczęscei już przestali walić, jakieś niedobitki tylko.... No to niech nowy Rok bedzie lepszy niż poprzedni. A przynajmniej nie gorszy
|
|
|
|
|
#767 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja wykańczam Griffina i idę spać.
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku
biedne te Wasze psy, Fanaberia niewzruszona, no ale to pies myśliwski
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEEEGO DOBREEEGO W ROKU KOZY!
![]() Podobno sprzyja ludziom z inwencją, wyobraźnią, artystom etc. Liczę na to!
|
|
#770 |
|
BAN stały
|
Pierwszy!
![]() Prawe kolano mam zdarte, ale nie pytajcie, bo nie wiem, co się stało |
|
|
|
#771 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Najlepsze życzenia na Nowy Rok Baru
![]() znad megawielkiego wqrwa na M i nietopszów. to chyba zapowiedź na cały nowy rok
|
#775 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie do fotograficznie zorientowanych - chcę kupić jakiś kompakt niedrogi (do 500 zł) i nie wiem co brać? Ktoś doradzi? Na lustrzanki i droższe rzeczy szkoda mi kasy, i tak nie będę umiała obsłużyć.
EDIT: taki mi najlepiej podszedł: http://www.optyczne.pl/5375-news-BenQ_GH650_.html badziew? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-01-01 o 15:16 |
|
|
|
#776 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#777 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Drogi Baru - niech się w 2015 dobrze dzieje!!!! Cytat:
a dziś zaczęłam od pieczonego kuraka z szynką szwardzwaldzką z pomidorami i ziołami, i creme brullee
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#778 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
![]() impreza była lepsza niż oczekiwaliśmy jestem pod wrażeniem tego, jak podzielili jakieś 50g łososia na kanapkach dla ok 60 osób ![]() nóg w litach nie połamałam, sukienka nie popękała w szwach... nawet mi się smoky eye udało zmalować ![]() Najlepszego w Nowym Roku!!!
|
#780 |
|
BAN stały
|
Mnie dziwi brak kaca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

A u Ciebie?
Że za sucho to wiem, ale za sucho jest już 2 miesiac, a od dzisiejszej nocy takie rewelacje. Nie potrafią dziadów odchrząknąć, odkaszlnąć no niiiic
Jakby mnie kto klej lał po tylnej ścianie gardła i do oskrzeli 

Nawilżać nos olejkami np Nozoil aerozol do nosa z apteki albo tak jak ja teraz olejem z Avocado. Można spróbować też nawilżać maścią alantan . Ja miałam kiedyś świetną maść robioną od laryngologa jak znajdę recepturę to wpiszę. Ogólnie próbuj różnych preparatów bo nie wszystko może Ci przypasować...

. Balmain Vert podobnie zaczyna się super zaskakująco a potem gaśnie w ciągu 15 min 

"Nie imadłem "