Marcowe Mamy 2015 cz. V - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-12-31, 14:56   #3481
201711130954
Konto usunięte

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. V

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
jak to nie ma Z jakich one czasow sa o mamusiu....
No wlasnie co do diet, moja babcia tez niby diete musi miec, sama ciagle mowi o swojej diecie, a jak widzialam jak gotuje, bo sie nia zajmowalam przed wyjazdem, to sam olej plywal w zupkach i pelno przypraw bo jak to bez to nie dobre bedzie..... hihi

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

liste mialam bardzo dluga ale juz coraz mniej, a tak sie stresowalam ze nie zdaze ze wszystkim....
Ja kosmetyki wszystkie juz mam, pampersy jedna paczke mala tez, druga w klinice dostane a pozniej na biezaco bede kupowac, i do szpitala dla siebie tez musze cos wybrac, ostatnio TZ mnie zabral do centrum po pizamke, ale jak zobaczylam wielkie pizamki odechcialo mi sie kupowania co do kosmetykow, to nie wiem czy nie zaszkodza one, tego nie mozna przewidziec, wiem ze u nas w klinice i tak polecaja firme jaka mam, a jesli dziecko ma problemy ze skora, to wtedy pediatra apteczne przepisuje, i trzeba odstawic wszystkie inne na dluzszy czas

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

jesli chcesz mozesz nam wyslac swoja liste pomozemy
Ja nie mam poscieli i miec nie bede do 1 roku albo dluzej, ale to juz kazdy sobie wybiera, ja mam jeden spiworek, i dokupie jeszcze drugi maly i dziecko bedzie w nim spac kocyk bedzie pod reka w razie czego, jeden kupilismy do wozka czy do przykrycia w dzien. a na materac tylko przescieradlo, i na lozko ochrona ( nie musi byc ) my chcemy, i to tylko bo chcemy, a nie ze trzeba.... jesli chcesz kp, zaopatrz sie w jedna mala butelke, na poczatek moze wogole nie bedziesz jej potrzebowac.... ja mam 3 male i 3 wieksze ( byly na promocji ), ale planuje karmic z butelki po miesiacu dwoch, wiec napewno sie przydadza i tez wiecej ich nie kupuje bo nie wiem czy dziecko przypasuja, czy nie bedzie trzeba innych szukac.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

odpoczywaj kiedy mozesz

u mnie kołderka będzie, jak położne powiedzą że nie będzie potrzebna, to nic, będzie na później rożek mam jeden, i jeden wydaje mi się że wystarczy. butelki kupię dwie, bo od razu po wypisie, kilka dni po, wracam na uczelnie więc będę karmić butelką (będę ściągać pokarm), a widziałam gdzieś smoki do butelek przypominające brzdącowi cyca, więc będziemy testować
a co do koszul, wydaje mi się że możesz kupić też jedną mniejszą, po porodzie brzuszek zniknie

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

nouvelle2, dużo nosp bierzesz? Bo dla mnie lekarz na pogotowiu powiedział, że maksymalnie (dziennie) można wziąć 8, ja nie jestem przekonana ;/
201711130954 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:07   #3482
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
jak to nie ma Z jakich one czasow sa o mamusiu....
No wlasnie co do diet, moja babcia tez niby diete musi miec, sama ciagle mowi o swojej diecie, a jak widzialam jak gotuje, bo sie nia zajmowalam przed wyjazdem, to sam olej plywal w zupkach i pelno przypraw bo jak to bez to nie dobre bedzie..... hihi

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

liste mialam bardzo dluga ale juz coraz mniej, a tak sie stresowalam ze nie zdaze ze wszystkim....
Ja kosmetyki wszystkie juz mam, pampersy jedna paczke mala tez, druga w klinice dostane a pozniej na biezaco bede kupowac, i do szpitala dla siebie tez musze cos wybrac, ostatnio TZ mnie zabral do centrum po pizamke, ale jak zobaczylam wielkie pizamki odechcialo mi sie kupowania co do kosmetykow, to nie wiem czy nie zaszkodza one, tego nie mozna przewidziec, wiem ze u nas w klinice i tak polecaja firme jaka mam, a jesli dziecko ma problemy ze skora, to wtedy pediatra apteczne przepisuje, i trzeba odstawic wszystkie inne na dluzszy czas

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

jesli chcesz mozesz nam wyslac swoja liste pomozemy
Ja nie mam poscieli i miec nie bede do 1 roku albo dluzej, ale to juz kazdy sobie wybiera, ja mam jeden spiworek, i dokupie jeszcze drugi maly i dziecko bedzie w nim spac kocyk bedzie pod reka w razie czego, jeden kupilismy do wozka czy do przykrycia w dzien. a na materac tylko przescieradlo, i na lozko ochrona ( nie musi byc ) my chcemy, i to tylko bo chcemy, a nie ze trzeba.... jesli chcesz kp, zaopatrz sie w jedna mala butelke, na poczatek moze wogole nie bedziesz jej potrzebowac.... ja mam 3 male i 3 wieksze ( byly na promocji ), ale planuje karmic z butelki po miesiacu dwoch, wiec napewno sie przydadza i tez wiecej ich nie kupuje bo nie wiem czy dziecko przypasuja, czy nie bedzie trzeba innych szukac.

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

odpoczywaj kiedy mozesz

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

uwielbiam salatke z tortelinni
dziękuję bardzo za odpowiedź i za Twoją listę byłabym bardzo wdzięczna
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 15:36   #3483
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość

wpisz w wyszukiwarke nazwe uzytkownika: kokainakokaina
Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Szukaj sprzedawcy kokainakokaina. Jak się nie uda to pisz, włącze kompa i podeśle linka. Teraz jestem na tel i nie wíem jak to zrobić.
dzięki dziewczyny mam chwilkę to obczaję co i jak
Stary 2014-12-31, 16:13   #3484
meganka18
Rozeznanie

Dziewczyny my ze znajomymi jesteśmy w Rabce dlatego nie pisze .

Dzis mamy bal sylwestrowy w hotelu - zobaczymy jak to bedzie .

Chciałam Wam złożyć najlepsze zyczenia z okazji nowego roku . Samych bezproblemowych porodów i zdrowych dzieciaków ;*

Buziaki
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 16:51   #3485
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale jaja żona mojego kuzyna ma termin na 20.01. a właśnie przed chwilą się dowiedziałam że właśnie zaczęła rodzić, maskara a myślałam że będziemy miały dzieciaki w jednym wieku, no chyba że zaciśnie nogi i urodzi po północy

A tak w ogóle to własnie odjechała od nas moja siostra z dzieciakami i szwagier w starym roku jeszcze zdążył mnie wku.............. bo jak zaczęli się zbierać do domu to ich dwuletni synek jak zwykle zaczął odstawiać szopkę że nie chce się ubierać i wtedy mój szwagier stwierdził że ktoś ma na niego zły wpływ (chodziło mu o moją córkę ) na to ja mu powiedziałam że zawsze znajdzie się jakaś wymówka żeby tylko nie przyznać się do błędów w wychowaniu swojego dziecka i wyszłam bo nie chciała się jeszcze bardziej nakręcać
Czuję że razem z moją siostrą są obrażeni na nas za to że otwarcie im powiedziałam że w sylwestra nie pomogę mamie w opiece nad ich dziećmi i przez to muszą siedzieć z dzieciakami w domu a nie bawić się u znajomych bo mama sama nie da rady z dwulatkiem i 10 m-c brzdącem, ale jakoś mam to w głęboko w du..........

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2014-12-31 o 16:54
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:03   #3486
87marta78
Zadomowienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Ja przywitam 2015 z glowa w sedesie,bo od wczoraj mi niedobrze i wymiotuje
87marta78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:17   #3487
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale jaja żona mojego kuzyna ma termin na 20.01. a właśnie przed chwilą się dowiedziałam że właśnie zaczęła rodzić, maskara a myślałam że będziemy miały dzieciaki w jednym wieku, no chyba że zaciśnie nogi i urodzi po północy

A tak w ogóle to własnie odjechała od nas moja siostra z dzieciakami i szwagier w starym roku jeszcze zdążył mnie wku.............. bo jak zaczęli się zbierać do domu to ich dwuletni synek jak zwykle zaczął odstawiać szopkę że nie chce się ubierać i wtedy mój szwagier stwierdził że ktoś ma na niego zły wpływ (chodziło mu o moją córkę ) na to ja mu powiedziałam że zawsze znajdzie się jakaś wymówka żeby tylko nie przyznać się do błędów w wychowaniu swojego dziecka i wyszłam bo nie chciała się jeszcze bardziej nakręcać
Czuję że razem z moją siostrą są obrażeni na nas za to że otwarcie im powiedziałam że w sylwestra nie pomogę mamie w opiece nad ich dziećmi i przez to muszą siedzieć z dzieciakami w domu a nie bawić się u znajomych bo mama sama nie da rady z dwulatkiem i 10 m-c brzdącem, ale jakoś mam to w głęboko w du..........
Brawa dla Ciebie. Nic się nie przejmuj, to oni powinni się wstydzić.

Też spędzam dzísiejszą noc w domu, z Tż i synem, no i naszą Majką, która tańczy w brzuchu właśnie

Dzíewczyny wspaniałego roku, zdrowych dzieciaczków.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:19   #3488
Hottie07
Zakorzenienie

witam mamusie

Szczęśliwego Roku 2105 lekkich porodów, grzecznych, zdrowych dzieci i dużo radości i spokoju

My dziś idziemy na domówkę do szwagra - będą nasi znajomi

A zaraz styczeń - widziałam, że o wyprawkach rozmawiałyście - też muszę dokupić resztę w polu jestem z nią....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 224130_panorama_fajerwerki_nowy_rok_2015.jpg (166,4 KB, 1 załadowań)
Stary 2014-12-31, 17:29   #3489
aaakarolina
Wtajemniczenie

ja tak na szybko z telefonu tylko chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego w nowym roku! zaciskamy nogi i rodzimy najwcześniej w lutym buziaki jutro będę nadrabiać
Stary 2014-12-31, 17:47   #3490
niunia_ona
Zakorzenienie

wszystkiego dobrego w nowym roku

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:52   #3491
rona1906
Raczkowanie

Hej Mamuski, wpadam tylko zyczyc wszystkim Wam szczesliwego nowego roku. Oby byl lepszy niz ten mijajacy ;-)

a i oczywiscie wstawiam zdjecie mojego wielkiego juz brzucha, tak jak obiecalam
Trzymajcie sie zdrowo! :-*
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20141231_174055.jpg (90,3 KB, 74 załadowań)
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 17:58   #3492
lesyeux
Zadomowienie

A mnie dopadł szał hormonów
Nic co przyszykowałam mi nie smakuje
Siedze i tylko płacze....
Jeszcze Tż dodał swoje 3 gri afera....
Wr......

Ide sie pomalowacbo aż zapuchnieta jestem.

Dziekuje Wam wszystkim za życzenia noworoczne.
Ja również Wam życze dużo zdrowia,zdrowia i jeszcze raz zdrowia.bo jak jest zdrowie to jest wszystko

Happy!!!!

Dozobaczenia w 2015 r ciał
Stary 2014-12-31, 19:22   #3493
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej Mamuski, wpadam tylko zyczyc wszystkim Wam szczesliwego nowego roku. Oby byl lepszy niz ten mijajacy ;-)

śliczny brzuszek

Cytat:
a to się maluszek śpieszy na świat niech zaciska nogi, żeby maluszek chociaż był z 2015

ja się dzisiaj dowiedziałam, że syn sąsiadki co się urodził w październiku jest w szpitalu na intensywnej terapii Ale nie wiem dlaczego Strasznie mnie to zasmuciło

a zmieniając temat ze smutnego na weselszy to dziękuję Wam wszystkim za życzenia

Również życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku! Samych sukcesów i realizacji wszystkich marzeń, planów i postanowień noworocznych Abyście wszystkie urodziły zdrowe maleństwa o terminie, a poród był lekki i bez komplikacji A na dodatek to życzę Wam wszystkim, abyście wróciły do swoich figur sprzed ciąży
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

Edytowane przez luzna25
Czas edycji: 2014-12-31 o 19:25
luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 19:29   #3494
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mimbla Pokaż wiadomość
u mnie kołderka będzie, jak położne powiedzą że nie będzie potrzebna, to nic, będzie na później rożek mam jeden, i jeden wydaje mi się że wystarczy. butelki kupię dwie, bo od razu po wypisie, kilka dni po, wracam na uczelnie więc będę karmić butelką (będę ściągać pokarm), a widziałam gdzieś smoki do butelek przypominające brzdącowi cyca, więc będziemy testować
a co do koszul, wydaje mi się że możesz kupić też jedną mniejszą, po porodzie brzuszek zniknie

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

nouvelle2, dużo nosp bierzesz? Bo dla mnie lekarz na pogotowiu powiedział, że maksymalnie (dziennie) można wziąć 8, ja nie jestem przekonana ;/
Ja biorę mało, maksymalnie 2 tabletki na dobe, te zwykłe

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Takie butelki przypominające sutka to np. Mimijumi

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Tutaj link http://kidy.pl/mimijumi_butelka_dla_niemowlat_120_ml

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 22:01   #3495
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny wszystkiego najlepszego!
Stary 2014-12-31, 22:02   #3496
aneta_s13
Rozeznanie

Witam jeszcze w starym roku... musiałam zajrzeć by złożyć Wam życzenia!

Wszystkiego co najlepsze, wielu radosnych chwil! Dla każdej z nas z pewnością będzie to niesamowity rok

Ja właśnie wyszłam z wanny bo tam czuję się najlepiej
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-12-31, 22:26   #3497
ojustyna
Zadomowienie

szczęęęęęęęęęęśliwego nooooooowego rooooku

kochane jeszcze chwila i czaaas na picolo
Stary 2014-12-31, 22:45   #3498
smv
Zakorzenienie

Ja nie pije nawet piccolo bo mam zgage i stresuje się bo pies mi się trzęsie jak galareta;( TŻ wypil z moim tata 3 drinki i juz zasypia
Stary 2015-01-01, 08:46   #3499
rypka85
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Chciałam zapytać czy mnie przygarniecie Mam na imię Sylwia mam 29lat.Termin porodu mam na 2 marca ale bede rodzic z planowanego CC w lutym.Chciałabym do Was dołączyć

NOWY PAŹDZIERNIKOWY WĄTEK!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=648909

NOWY WĄTEK DLA MAMUŚ I DZIECI
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=714154
rypka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 09:36   #3500
smv
Zakorzenienie

Witaj=)
Chlopak czy dziewczynka?

Jak się czujecie dziś?
Stary 2015-01-01, 10:06   #3501
marcia45
Zadomowienie

Witam po szalonej imprezie Jak sie czujecie dzis? Ja siedze na necie, bo TZ odsypia. Dzis zakupów planować nie moge to niech sie z kotem odeśpią. Ogólnie jak mój kociak się bał, w zeszłym roku jakby nie zauważył sylwestra to w tym się trząsł jak osika pod łózkiem.

W Nowym Roku życzę Nam samych szczęśliwych dni, bezbolesnego porodu i wiele radości z opieki nad naszymi kruszynami bez niepotrzebnych trosk i problemów. To będzie cudowny rok, musi być

Witam nową mamusie, opowiedz coś o sobie, jak mija ciąża? Co już skompletowałaś z wyprawki?

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 10:12   #3502
ojustyna
Zadomowienie

witajcie w 2015 roku roku w którym zostaniemy mamusiami

wiecie co? chyba po picolo mam kaca tak mnie głowa boli że ojojoj, chyba tak się solidaryzuje z moim TŻem, że połączyłam się z nim w kacu wtf?

a ja dojadam looody z samego rana, a cooo (jaki pierwszy dzień taki cały rok, więc chociaż trochę rozpusty)

i witam nową mamcie
Stary 2015-01-01, 10:19   #3503
marcia45
Zadomowienie

O i wczoraj łazilismy z TZ po galerii w poszukiwaniu koszulki dla mnie i wpadłam na takie coś jak w załączniku

Jak myślicie nie byłaby za ładna do szpitala? Tzn na pózniej niz na porod. Czuje się zle w swojej figurze teraz i chyba w koszuli z misiem bym czuła się jeszcze gorzej. Jestem niska, więc o długość się nie martwie, a na tą ostatecznie bym mogla wydac wiecej, bo moglabym w niej spac w domu, te inne koszule raczej po porodzie bym schowała na kolejny porod.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg u012.jpg (23,5 KB, 37 załadowań)

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17

Stary 2015-01-01, 10:21   #3504
ojustyna
Zadomowienie

Cytat:
O i wczoraj łazilismy z TZ po galerii w poszukiwaniu koszulki dla mnie i wpadłam na takie coś jak w załączniku

Jak myślicie nie byłaby za ładna do szpitala? Tzn na pózniej niz na porod. Czuje się zle w swojej figurze teraz i chyba w koszuli z misiem bym czuła się jeszcze gorzej. Jestem niska, więc o długość się nie martwie, a na tą ostatecznie bym mogla wydac wiecej, bo moglabym w niej spac w domu, te inne koszule raczej po porodzie bym schowała na kolejny porod.
jak rodzisz prywatnie to jest ok, bo cuuudna jest ale nie na szpital zwykły, tym bardziej że na sali będzie baaardzo gorąco i szlafrok pójdzie w kat bardzo szyko
Stary 2015-01-01, 10:24   #3505
Magnifica
Zakorzenienie

Witajcie mamusie w Nowym Roku

Ja wyspana, wypoczęta, po śniadanku z herbatką, czyli pełen relaks i przeszukuje allegro i kompletuje wyprawkę

Tak Was czytam i czytam i też chyba nie będę kupować kołderki na razie. Śpiworek mamy. I na dodatek będą to miesiące letnie, więc chyba powinno być ok.

Ja też witam nową mamę Napisz coś więcej o sobie. Czemu cc?
Stary 2015-01-01, 10:29   #3506
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry Kochane,

życzę Wam dużo sił i niesamowitych niespodzianek w tym Nowym Roku! Miłości i radości! I szybkich porodów, zdrowych Maluszków i czułych opiekuńczych tatusiów
My byliśmy we 2 w domu, jakoś po 1 poszliśmy spać. Najadłam się chipsów i cukierasów na zmianę i wypiłam całą butlę gazowanego tymbarka a dziś taki dzień do spania.

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
też polecam. U mnie 200zł. Poszukaj specjalisty z odpowiednimi kwalifikacjami. Badanie naprawde bardzo dokładne.
Też dla mnie te 200zł to kupa kasy. Ale po badaniu niczego sie nie żałuje. To jest badanie genetyczne usg, które powinno sie wykonac trzy razy w ciąży. Oczywiście kto chce.
I właśnie na tymteraz ostatnim trzecim dr dokładnie bada dzidzie,przepływy, nawet tetnice w główce, pepowine czywydolna i łożysko, a to wszyTko odpowiada z prawidłowy rozwój bąbli naszych
Polecam, i nie żałować kasy. Mi nawet mama dołożyła na nie 50zł bo wie, że to sporo a z kasą krucho

dziękuję za info

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Poszperaj w necie kto wyk.takie badanie u Was w okolicy.łap za tel i zarejestruj sie.powiedz,że jestes w 32 tc i zależyCi na szybiej wizycie
Od razu rejestruj sie.
Buziaki
dziękuję

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Hej hej u mnie fatalna noc, pół nocy miałam bolesne jakby skurcze, które po nospie się jeszcze nasiliły. Na szczęście kolo 6 rano przeszło, a mała wiercila się jak nigdy. My już wracamy od teściów do domku, gdzie robimy sylwestra, będzie w sumie 7 osób. Także zaraz czeka mnie gotowanie....
uważaj na siebie Kochana, jak masz mocne bóle brzuszka to może odpoczywaj więcej też w ciągu dnia, co?

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Moja jedna babcia w święta powiedziała, że "przecież dziecka nie ma", a ja jej mówię, że jest tylko w brzuchu jeszcze, ale już jest, przecież żyje, rusza się itd. A ona twardo "nie ma i już". Wryło mnie i więcej się nie odezwałam. A niby taka wierząca i pro kościelna, a dziecko w łonie matki to dla niej nie dziecko. Tak samo powiedziała, że cukrzyca to mi na pewno zostanie, bo to ot tak nie znika. I że dietę całe życie będę musiała trzymać. Ja widzę po niej jak trzyma, ma straszny cukier a wszystko je za koleją, włącznie z ciastami.
ehhh, to są właśnie takie gadaniny, które wyprowadzają z równowagi

Cytat:

i jak dzidziuś juz na świecie?
A szwagrem się nie przejmuj, może czas najwyższy, że usłyszał prawdę i zastanowił się nad tym co mówi i robi

Cytat:

śliczny! Mam wrażenie, ze mój jeszcze większy, śpię w tż spodniach od piżamy i jak je założę, to mam je prawie do biustu, bo jest dużo wyższy, ale nie uciskają mnie nigdzie na brzuch, więc wygodnie mi bardzo, a tż na mnie mówi Obelix

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Chciałam zapytać czy mnie przygarniecie Mam na imię Sylwia mam 29lat.Termin porodu mam na 2 marca ale bede rodzic z planowanego CC w lutym.Chciałabym do Was dołączyć
witaj!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 10:30   #3507
Magnifica
Zakorzenienie

Cytat:

Cudowna ale chyba rzeczywiście do domu, bo do szpitala raczej za ładna. Chyba, że tak jak pisze ojustyna rodzisz prywatnie. Ale do domu jest genialna. Ja też jak patrze na te ogromne koszule z misiami to aż mi słabo...
Stary 2015-01-01, 10:34   #3508
EdithS
Zadomowienie

Dzień dobry Kochane,

życzę Wam dużo sił i niesamowitych niespodzianek w tym Nowym Roku! Miłości i radości! I szybkich porodów, zdrowych Maluszków i czułych opiekuńczych tatusiów
My byliśmy we 2 w domu, jakoś po 1 poszliśmy spać. Najadłam się chipsów i cukierasów na zmianę i wypiłam całą butlę gazowanego tymbarka a dziś taki dzień do spania.

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
też polecam. U mnie 200zł. Poszukaj specjalisty z odpowiednimi kwalifikacjami. Badanie naprawde bardzo dokładne.
Też dla mnie te 200zł to kupa kasy. Ale po badaniu niczego sie nie żałuje. To jest badanie genetyczne usg, które powinno sie wykonac trzy razy w ciąży. Oczywiście kto chce.
I właśnie na tymteraz ostatnim trzecim dr dokładnie bada dzidzie,przepływy, nawet tetnice w główce, pepowine czywydolna i łożysko, a to wszyTko odpowiada z prawidłowy rozwój bąbli naszych
Polecam, i nie żałować kasy. Mi nawet mama dołożyła na nie 50zł bo wie, że to sporo a z kasą krucho

dziękuję za info

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Poszperaj w necie kto wyk.takie badanie u Was w okolicy.łap za tel i zarejestruj sie.powiedz,że jestes w 32 tc i zależyCi na szybiej wizycie
Od razu rejestruj sie.
Buziaki
dziękuję

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Hej hej u mnie fatalna noc, pół nocy miałam bolesne jakby skurcze, które po nospie się jeszcze nasiliły. Na szczęście kolo 6 rano przeszło, a mała wiercila się jak nigdy. My już wracamy od teściów do domku, gdzie robimy sylwestra, będzie w sumie 7 osób. Także zaraz czeka mnie gotowanie....
uważaj na siebie Kochana, jak masz mocne bóle brzuszka to może odpoczywaj więcej też w ciągu dnia, co?

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Moja jedna babcia w święta powiedziała, że "przecież dziecka nie ma", a ja jej mówię, że jest tylko w brzuchu jeszcze, ale już jest, przecież żyje, rusza się itd. A ona twardo "nie ma i już". Wryło mnie i więcej się nie odezwałam. A niby taka wierząca i pro kościelna, a dziecko w łonie matki to dla niej nie dziecko. Tak samo powiedziała, że cukrzyca to mi na pewno zostanie, bo to ot tak nie znika. I że dietę całe życie będę musiała trzymać. Ja widzę po niej jak trzyma, ma straszny cukier a wszystko je za koleją, włącznie z ciastami.
ehhh, to są właśnie takie gadaniny, które wyprowadzają z równowagi

Cytat:

i jak dzidziuś juz na świecie?
A szwagrem się nie przejmuj, może czas najwyższy, że usłyszał prawdę i zastanowił się nad tym co mówi i robi

Cytat:

śliczny! Mam wrażenie, ze mój jeszcze większy, śpię w tż spodniach od piżamy i jak je założę, to mam je prawie do biustu, bo jest dużo wyższy, ale nie uciskają mnie nigdzie na brzuch, więc wygodnie mi bardzo, a tż na mnie mówi Obelix

Cytat:
Napisane przez rypka85 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
witaj!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 10:37   #3509
aneta_s13
Rozeznanie

Cytat:

Ale śliczna skąd ona? Ja kupiłam póki co taki zestaw...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0273820803_2_3_3.jpg (15,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5005361009_2_2_3.jpg (18,7 KB, 8 załadowań)
aneta_s13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-01, 10:45   #3510
marcia45
Zadomowienie

Tak właśnie myślałam, że trochę za ładna na szpital, rodzę normalnie nie prywatnie.
anetka koszulka z happy mum skąd Twoja?

7.7.2012 godz 17

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości