|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Maciejka milego wieczoru
![]() Mala co za chamy że tego nie pokazali wrrrr pod diody polsat ![]() zielona ![]() Anielka witaj miło że są jeszcze mamuśki lutowe gratulacje chłopczyka a spakowana ja np też nie jestem :P mam niektóre rzeczy w torbie już ale jeszcze nie wszystko i nie mogę się za to coś wziąć :P
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
O proszę! W Nowym roku witamy nową mamuśkę
![]() Ja się muszę zabrać za torbę bejbikową ![]() My już po spacerku noworocznym i po podwieczorku na który zrobiłam banana w cieście francuskim w polewie czekoladowej z lodami. Mniami. |
|
|
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam straszliwą ochotę na coś słodkiego, ale ostatnio się ważyłam u lekarza i nie wiem, czy to przez święta czy co, ale ... jestem słonicą
15 kilo na plusie jak nic a tu jeszcze 1,5 msc. I co ja mam począć teraz? A te tu jeszcze o bananach w cieście francuskim wypisują... |
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dzisiaj lazy day
![]() Mąż przygotował pyszny obiad, ja w tym czasie spałam ![]() Chyba dalej się kimnę, bo zaś to ucho mnie boli Kurna idę jutro do lekarza! I mam ochotę teraz na wszystko, na banana, na pomarańcza, mandarynkę, tosta z nutellą, sernik no na wszystko co mam w zasięgu kilku kroków Może namówię męża na pójście do Żabki, chcę sernikowe carte do'r Zielona oj przestań, zjedz sobie coś i kichaj na tą wagę! Później się będziemy odchudzać ![]() Anielka witaj
|
|
|
|
#2465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- cześć anielka Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w Nowym Roku
Oby był dla nas szczęśliwy a nasze dzieciątka urodziły sie zdrowe i szybko (w sensie krótki poród)Dziewczyny chyba juz przyszedł czas na nas, dziś w nocy urodziła dziewczyna z ktorą leżałam w szpitalu i miała ten sam termin co ja czyli 2 luty. Robi się coraz poważniej i tylko patrzeć jak my po kolei będziemy się rozpakowywać moze to troszke za wczesnie ale i tak zazdroszcze jej ze juz ma swoje dzieciątko, byle do wtorku, koniec 36 tc, i tez juz chce sie rozpakować Anielka witaj
Edytowane przez monnnia80 Czas edycji: 2015-01-01 o 17:55 |
|
|
|
#2467 |
|
Konto usunięte
|
właśnie zjadłam kaszę z kurczakiem od teściowej i mam taka straszna ochotę na ciasto że masakra
tz przyniósł sobie różne ciasta i kupił maltanki i po kryjomu je Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
Monia nie strasz
![]() ![]() Cześć Anielka ![]() My po obiedzie u T. pojechaliśmy na spacer do Sopotu jej dawno nie byłam Ale gdy już moje plecy odmówiły posłuszeństwa, wracaliśmy do domku![]() Zaraz zabieramy się za oglądanie "Zaginionej dziewczyny"
|
|
#2469 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi dobrze masz z tą teściową
![]() Monia raju nie strasz mnie, to też mój termin :P A ja mam dalej myśli, że jestem niespakowana i w ogóle ![]() Aga spacer.. miło ![]() Ja dalej gnije w łóżku ale tak nam sie dobrze leży <3
|
#2471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już się zaczyna, oglądamy to samo ![]() Dzięki
|
|
|
|
|
#2472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dzis u T nasluchalam sie,ze jak moj porod bedzie dlugi to mam napierac na cc, zeby kleszczy nie uzyli, bo sie dzieci chore rodza :O o mamma miaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ok znikam ogladac
|
|
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie to brzmi strasznie ale znam dziewczynke która urodziła się za pomocą kleszczy i jest normalnie zdrowa... ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Ok mąż poszedł odgrzać pierożki a ja stwierdziłam że i tak nie ma co robić to też trzeba coś włączyć do oglądania... no a że tv zajęte to włączyłam tą Zaginioną dziewczynę na laptopie i też będziemy to oglądać ![]() a skoro polecacie to tym bardziej wieczór sie miło spędzi.. Jeszcze mi piccolo zostało i chrupki i sernik i słodycze więc z głodu nie padne ![]() Miłego oglądania
|
|
#2474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też oglądalismy niedawno Zaginioną, fajny
My juz po spacerze, po obiedzie i padam. teraz dopiero sylwestrowe zmęczenie ze mnie wychodzi ;/. Spać ![]() Cytat:
hej, Anielka Cytat:
zjadłabym
|
||
|
|
|
#2475 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() poznaliśmy się 7 lat temu w sylwestra, a od 5 lat i sylwestrów jestesmy razem jako para ![]() gratuluję rocznicy a mi mama upiekła oponki przedwczoraj ale poszły wszystkie w jeden wieczór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super film ![]() czesc dziewczyny! cieszę się, że wszystkie dotarłyśmy do 2015 roku w dwupakach ![]() u nas sylwester udany, pobalowaliśmy do 3 i zbieralismy się do domu, bo gardło mnie zaczęło strasznie boleć i miałam atak kataru ![]() bylismy u znajomych, pogadalismy trochę, pogralismy w karaoke i tabu. Było dobre jedzonko i fajne towarzystwo. Była też para z 3 miesięczną córeczką, troche mnie nastraszyli, ale podchodziłam do wszystkiego z rezerwą. Dziewczyna miała po prostu ciężką koncówkę ciąży i ciężko dochodziła do siebie po porodzie... przy okazji kolega zrobił nam sesję ciążową, już się nie mogę doczekać efektów ale zdjęcia będą pewnie dopiero za kilka tygodni, bo jest jak zwykle zawalony pracą. Ale jak zwykle nie chciał kasy, więc narzekać nie będę. Tylko ta ciekawość... bo robił mam sesję ślubną i narzeczeńską wcześniej i kocham wszystkie jego zdjęcia ![]() a dzisiaj leniwie, na kanapie i przy filmach ![]() wczoraj cały dzien miałam twardy brzuch i jakoś tak ciężko mi było nawet zmienić pozycję na sofie - martwiłam się trochę, ale dzisiaj spokojniejszy dzien i jest już ok
|
|||||
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
o to widze ze zaginiona dzis króluje
![]() my wlasnie wczoraj ogladalismy ale,oboje z tz-etem stwierdzilismy ze poczatek fajny od polowy jak wszystko wiadomo dziwny a koncowka,no coz glupia ![]() ogolnie bym pewnie obejrzala drugi raz,ale po polowie juz nie byl tak fajny jak na poczatku ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- migotka fajnie ze sylwester udany ![]() a znajomymi hmm nie przejmuj sie,jak sie jest swiezo po porodzie i jeszcze sie nie doszlo do siebie to wlasnie mozna tak starszyc,pamietaj ze u kazdego jest inaczej
|
|
|
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś tylko miesko na obiad przygotowalam i powiesilam nowy kalendarz na ścianie. Resztę maz robił. Nawet ziemniaczki mi obral... Ale jutro do pracy jednak jedzie.moze wieczorem zjedzie...
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
W Wojewódzkim Szpitalu Specjalistycznym we Wrocławiu urodziło się pierwsze dziecko
o 00:15 ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Migotka mnie też straszyli wczoraj :/ ale jak wchodzę na nasze forum to wierzę że będzie wszystko dobrze. Pozytywna energia tu panuje Mala, oj zapracowany Twój mąż. Oby zajechał
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-01 o 19:13 |
|
|
|
#2479 |
|
Zadomowienie
|
Oj Olcia nie zgadzam się. Mój szpital był pierwszy
![]() http://www.dzienniklodzki.pl/artykul...ecia,id,t.html |
|
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Lui, no patrz. A ja przed chwilą wiadomości oglądałam
no to fajnie! Saczun dla małego Aleksandra
|
|
|
|
#2481 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia to zapraszam
jeszcze pizze robimy ![]() Migotka super, że udał Ci się sylwek! Też bym jeszcze potańczyła ale cóż, choroba nie wybiera. A z tym odciąganiem, to widzisz pewnie też co położna to inne zdanie bo ta to mówiła że absolutnie nie robić takich rzeczy. Ja to nie wiem, nigdy chłopca nie obsługiwałam
|
|
|
|
#2482 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawa jestem czy faktycznie urodził się o 00.01 czy ciut wcześniej, ale go "przerzucili"
kiedyś podobno można było się dogadać, żeby dziecko z Nowego Roku było, a teraz nie wiem ![]() Bo z cesarką prościej, potrzymali kilka minut w brzuchu i już 2015 ![]() idę po jakąś kolację
|
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia, gdybym miała do Ciebie rzut beretem to aż na jednej nodze bym przyszła
![]() Ja też słyszałam dwie teorie o myciu narządów u chłopczyka. U koleżanki, położna mówiła, żeby odciągnąć, ale tak delikatnie. A ostatnio czytałam chyba w czasopiśmie Twoje Dziecko, lekarz odradzal na początku odciagania... |
|
|
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
lui wlasnie mojego sasiada tak przepisali na nowy rok
![]() ale jakos jego rodzice sie nie kryli z tym i to wcale nie byla kwestia minut,tylko polowy dnia,dogadali sie po prostu jakos ![]() a teraz nie wiem czy sie tak da czy nie |
|
|
|
#2485 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduje się po powrocie
4,5h w samochodzie Madzie jak na razie nie ruszyło. Ile ja się nasłuchałam że jak ja się nie bałam w taką drogę jechać Ale ogólnie było bardzo miło babcia moja jak na mnie popatrzyła to stwierdziła że będę chorowaći to niedługo a ja mówię że mam katar a babcia że to nie to, od razu nerwa mnie wzięła I sobie pomyślałam co ta babka mówi. Ale w dalszej rozmowie babcia mówiła o porodzie że jak córki chorowała to szybko poszło a jak syna chorowała to się umęczyła Idę na wyrko, później nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Alunia ja czy urodzę w styczniu, w marcu czy w kwiatniu to i tak będę lutówką z krwi i kości i nikt mnie stąd nie wypędzi Ewa cudownie to Twój mąż ujął Załapałam się na ostatni kawałek sernika u babci. Stał na talerzyku w kuchni i mnie wołał i musiałam go zjeść To był ten smak którego pragnęłam
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Taki sernik to coś, co bym.... też chętnie schrupała... ach jak chętnie.
Wkurzam się dziś. Allegro mi szwankuje... nie mogę dodawać rzeczy do koszyka. Akuratnie jak się w końcu zabrałam za kompletowanie wyprawki. Co za badziew....
|
|
|
|
#2487 |
|
Wtajemniczenie
|
nam tu razem dobrze i możemy sobie pisać na innych ale nie emigrujemy całkowicie. O!Super, że wizyta udana a babcie to mają swoje powiedzenia A wiecie że w lutym i w marcu wypada piątek 13 go? Chciałabym w taki dzień urodzić
|
|
|
|
#2488 |
|
Wtajemniczenie
|
Swoją drogą na nas piszą że je podczytujemy a gdyby same nie podczytywały to by nie wiedziały że o nich pisałyśmy
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Alunia a miałam ochotę napisać zamiast kwietnia grudzień Mi inna opcja nie zostaje, albo styczeń albo luty ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ale cicho nic już nie możemy pisać bo zaczną u nas dym robić.
|
#2489 |
|
Wtajemniczenie
|
My już po Zaginionej
![]() Spoko film ![]() Sorry za słowo, ale nażarłam się paluszków, sernika i zapiłam Picolo! Umieram! ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- A teraz na tvn7 Bossssski George |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Film fajny,ale zakończenie do kitu :-/
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.

pod diody polsat 
miło że są jeszcze mamuśki lutowe 
15 kilo na plusie jak nic a tu jeszcze 1,5 msc. I co ja mam począć teraz? A te tu jeszcze o bananach w cieście francuskim wypisują...
moze to troszke za wczesnie ale i tak zazdroszcze jej ze juz ma swoje dzieciątko, byle do wtorku, koniec 36 tc, i tez juz chce sie rozpakować 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale tak nam sie dobrze leży <3

zjadłabym