|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
za wiele jest takich tematow ktore bola strasznie a ich nie porusdzam by nie było gorzej
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
u mnie brzuchol oprócz tego że wielki to raczej na swoim miejscu
dalej sapie i ciężko jak cholera jak Nadi się pod żebra pcha
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Konto usunięte
|
kasia bo śniadanie jest najgorsze
ja mam 3 j insuliny i jak zjem 2 kromki zamiast 1 to zaraz przekraczam 120 przy następnych posiłkach już nie ma takiego problemu Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tego rozwarcia nie czułam, w poniedziałek na wizycie u gin jeszcze wszystko było pozamykane... ale od tego czasu Mala bardzo mocno napierała na szyjke, momentami tak bolało że siedzieć nie mogłam więc to pewnie było to
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia jaki sen
![]() Monia jej.. ciekawe czy to rozwarcie pójdzie dalej czy będzie cisza... a na ktg jakieś skurcze wychodzą ? Dlatego ja też czuje że u mnie skończy sie cc bo ja też tak emocjonalnie podchodzę i u mnie zaraz też takie ciśnienie
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Monnia- 4 cm??? Wow! Ale sie akcja rozkreca hihi
Trzymamy kciuki za Ciebie Mlebi- super, ze cukry sie normuja Ja podobno tez ostatnio chrapie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Maladt a Twój mąż np nie może znaleźć też jakieś pracy żeby był z Wami więcej ?
bo takie rozłąki co chwile są straszne.. tym bardziej teraz
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
Mala
A zwłaszcza o % musicie pogadać, bo one zniszczyły niejeden związek i rodzinę.Iva u was też duży plus, za to że jesteście w stanie o tym rozmawiać i chcecie coś z tym robić. Wiecie, że siedzenie na piłce pomaga mi was czytać? Bo siedzę a jednocześnie się kręcę moje nogi pracują i nie muszę mimi ocierać.MamaZuzi super, że się odmieniło! Oby tak zostało! Może Twój Tż był przepracowany i przez to tak się działo? A teraz odpoczął i się polepszyło. Powiedz mi kochana jak Ty sobie radzisz z tymi nogami? |
|
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
Olcia jaki sen
Biała mi opadł.. jest duża różnica którą widać na oko już od świąt.. |
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
ajjajjajjj.......
Mój czym bliżej porodu tym kochańszy na szczęście. Sam zabiera się za masowanie i inne takie...robi herbatki, usługuje mi.... na początku widział, że sama daję radę, teraz i buty zakłada, zdejmuje- wyciąga mnie z auta,bo mamy kubełkowe siedzenia i jak sie zapadnę w trakcie jazdy to już nie daję rady wyjść Ale teraz naprawdę nie wiem, jaką karuzelkę kupić , czy stonowane kolorki, spokojną taką, czy żywe (Rainforest jest moją ulubioną) A mąż się wziął wczoraj za oglądanie bagaznikow dachowych ![]() bo pies, wozek, gondola dziecko, w aucie byloby mocno ciasno
|
|
#2594 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia to i mnie może ruszy w końcu bo dziś też bardziej napieranie czułam, a właściwie to kilka razy takie mega uciski z góry.
Mała powinniście porozmawiać poważnie o wszystkich sprawa które Ci leżą na serduchu. Będzie się wszystko nawarstwiać i lepiej na pewno nie będzie
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
biała mi też opadł, a tak w ogóle to jak się siostra czuje
|
|
|
|
#2596 |
|
Wtajemniczenie
|
Alunia może i tak jest, przez święta głowa była oczyszczona i Tż się zresetowała? Nie wiem.
A nogę staram się trzymać często w górze. A tak to nic z nią nie robię. Mniej teraz puchnie niż wcześniej wiec tak nie zwracam na nią uwagi Biała mi też opadł brzusio, można normalnie oddychać. Ide pranie powiesić i jakiś film z Tż obejrzeć ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Aga a przy dwójce jeszcze przyczepkę Tż będzie musiał oblukać
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
Aga ten Twoj lezaczek od koleżanki to łatwo się składa? Siedze i gdybam na stronie smyka...
|
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
Olcia co za sen! Coli to bym się napiła
![]() a tak wogole byłam w Zusie, znajomy podpowiedział co by tam iść z dokumentami i powiedzieć, że nie stać nas na poświadczenie notarialne, no bo nie płacą no i tak zrobiłam. Pani wogóle była tak miła, że chyba przypadkiem się tam znalazła, no anioł po prostu oczywiście stwierdziła, że ona w sumie nie wie dlaczego mnie wezwali do wyjaśnień, no i w teorii mają 30 dni na decyzję co dalej od 07.01 bo wtedy moja szefowa idzie do nich, ale ona powiedziała, że około połowy stycznia powinno być wypłacone wszystko, bo dokumenty wg niej są w porządku. SZkoda tylko, że nie ona zajmuje się tą sprawą, a jej nawiedzona koleżanka
|
|
|
|
#2600 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mi mowi, ze nie cierpi mojego sapania Cytat:
w przeciagu roku bedzie nowe autko :P:P ale to nie oznacza mozliwosi rozrodu po Tymku warsztat zostaje zamknięty ![]() Cytat:
![]() :brzyda l:moze w weekend pojade, co by juz go miec.... zagadalam sie z mama przez telefon ale pedzicie ![]() wzielam do wyrka rurki z Biedrony i jest cudownie ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
choc ja na obsluge Gdynskiego narzekac nie moge, pomocne babeczki,telefony są odbierane, klasa oby do polowy stycznia byla Twoja kasa
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Lui- oby szybko Ci wyplacili pieniadze. A z tym poswiadczeniem notarialnym to dobrze powiedzialas
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dośc, ze stres, zdenerwowanie, to jeszcze latanie do nich...Dobrze, ze wszystko zostało wyjaśnione i niech juz kase wypłacają
|
|
|
|
|
#2604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
popisałam troche z mezem... moze oprzytomnieje troche bo mu troche wyklarowałam (wg mnie) sytuacje
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Mala ja tez wroze dobrze
![]() ![]() Nooo bagażnik na cytrynkę Mogłoby być śmiechowo, ale kurna jak to wszystko zmieścić do tych autttttttAle boję się tego, że za niedługo będziemy mieć kombi.... bo ja już w ogóle nie wjadę do naszego garażu... teraz takie wąskie te miejsca postojowe robią, nie bede wjezdzac w ogole nie lubie dlugimi autami kierowac juz nawet Focus mojego taty w sedanie to dla mnie jamnik
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
Mała ja czasami jak wiem że nie dam rady z Tż porozmawiać to piszę do niego meila. Takiego Od A do Z, co mnie gryzie, dlaczego jak ja to widzę.
Życzę żeby i Twój M sobie wziął do serca Twoje słowa. Lui ale fajnie ktoś Ci poradził. I dobrze jedna sprawa do załatwienia mniej
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
Kasiulka, Mlebi ma rację z tymi śniadaniami. Ja na śniadanie też nigdy nie eksperymentuję, ew. dopiero później. Asia też chyba kiedyś pisała, że na śniadanie może tylko serek wiejski, a później w ciągu dnia to już z górki
|
|
|
|
#2609 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy bardziej się boję czy cieszę ![]() Jeśli chodzi o siostrę, to w Wigilię została jednak przetransportowana do oddziału oparzeniowego, ponad 300km od nas bo pojawiły się komplikacje Jest nadzieja że wyjdzie ze szpitala w pierwszej połowie stycznia |
|||
|
|
|
#2610 |
|
Wtajemniczenie
|
Kobietki jaki macie puls jak mierzycie ciśnienie?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

dalej sapie i ciężko jak cholera jak Nadi się pod żebra pcha

.

A zwłaszcza o % musicie pogadać, bo one zniszczyły niejeden związek i rodzinę.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jest nadzieja że wyjdzie ze szpitala w pierwszej połowie stycznia