|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Cytat:
![]() hehehe dwa wesela ![]() nie no pewnie troche bym dala rade,ale pewnie nie do rana w lutym brzmi ciekawie ![]() ja mam wesele przyjaciolki 30maja mam nadzieje, ze to ogarniemy ![]() Ja zaraz bede miala film "Polowanie na łowcę" thriller , zapowiada się ciekawie, zobaczymy...... ANANASY
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
no...i mam dylemat co założyć
kupię jakiś worek, ozdobię go i heja będę kołysać się jak kaczuszka ![]() a w lutym to wesele brata. Już zapowiedziałam, ze nie wiem czy będę,a jak będę to na krótko bo to będzie tydzień przed moim terminem. |
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to najchętniej bym też w łóżku leżała
no ale co począć :PMiło że i tak chce ktos sie spotkać ![]() Mam nadzieję, że dam radę, muszę tylko wytłumaczyć znowu tżowi że nie siedzimy za długo i żeby też obserwował jak ja się czuje.. tym bardziej że jutro to bardziej jego znajomi. Ale myślę, że oni będą wyrozumiali też.. mają małą córeczke też , więc myślę że ona pamięta jak to jest być w ciąży ![]() Olcia ale Ciebie to podziwiam... na wesela już bym nie dała rady się wybierać
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ustalcie znaki migowe
Dobra, idę dalej oglądac
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
A no tak Olcia ..Ty masz ten ślub brata :P:P
Na pewno coś na siebie znajdziesz i będziesz ładnie wyglądała ![]() Cho do mnie do szafy, jakiegoś oversize'a Ci pożyczę ![]() ![]() My zaraz zaczynamy oglądać, mąż tylko z kibelka wyjdzie ![]() Ciekawe, czy wylosowałam fajny, czy denny film Bo czasem ręki do nich nie mam Choć częściej jest ok ![]() Madzialeno to ustaliscie szyfr z małżonem. Jak bedziesz miala dosc- kopniesz go np w piszczel
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do oddalenia się to powiem szczerze, że to zależy od pary ... nam mówili " zobaczycie się zamieszkacie ze sobą i się wszystko zmieni " " potem było " po ślubie się wszystko zmieni " teraz właśnie gadają "dziecko się urodzi i się wszystko zmieni " U nas te zmiany nie są aż tak zauważalne, tj. ja się z nimi czuję dobrze. Nam mówili np. że po ślubie, jak już takie codzienne życie jest to z sexem krucho...a u nas miłość nieustannie kwitnie WIadomo jak byliśmy młodsi może i było częściej, ale teraz jakość jest zdecydowanie lepsza AGATA2605 ja też zaszalałam kolorystycznie w pokoju małej ipóki nie widzę efektu całościowego to nie oceniam...ale bynajmniej będzie kolorowo i dzieciowo ![]() Wróciliśmy z Ikei łoo matko ale mi było ciężko ;/ ale żesmy nakupowali rzeczy .. i niby z większych rzeczy brakowało mi tylko wózka, a cena w ikei mnie ciut przeraziła no aleee... przy drugim dziecku będzie już mniej kupowania. Także mam swój regał kallax i kolorowe wkłady i półki lack i ramki kolorowe i pacynkę sowę ALe słabo się czułam brzuch mi co chwilę twardniał i powiem Wam hita. poszliśmy zjeść coś i poczułam, że robi mi się wilgotno w majtach i tak się zastanawiam czy to był tylko śluz czy jednak kawałek czopa ... w domu to bym dokładniej oblukała a w sklepie dupcia
|
|
#2767 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak ty wytrzymałaś tyle podziwiam teraz odpoczywaj bo rozwiązanie co raz bliżej. Fajnie że Janeczek już ułożył się prawidłowo do wyjścia ![]() Cytat:
bo z Wojtusiem jak byłam to niestety mnie nie widział tylko na zdjęciach.Cytat:
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka pokazesz pozniej jak wyglada wszystko ?
Super ,ze wszystko kupiliscie ,co chcieliscieeee tez chce wyplate meza i kallax i fotel do karmienia i polkeeeeeeeeeeeeee gr gr gr Moze to czoppppppppp <pełna podnieta> ![]() ![]() ![]() Masz racje z tym gadaniem: zobaczycie po slubie, zobaczycie jak zamieszkacie, po 7 latach pierwszy kryzys czy po 3 ja w takie rzeczy nigdy nie wierzylam
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
Polowanie na łowcę.... nie mogłabym oglądać przez wzgląd na niczym nieuzasadnioną awersję względem Nicholasa Cage'a.
Wczoraj za to obejrzałam fil Cronenberga z 1988 " Nierozłączni" z Jeremy Ironsem w roli dwóch braci bliźniaków. Ostra psychodela. Nie potrafię ostatnio wczuć się w kino ambitniejsze niż " Szklana pułapka". NIe robią mnie te wszystkie egzystencjalne doły i psychika rozebrana na części pierwsze. Tylko, co by tu dziś wrzucić na sen. Macie jakieś pomysły? |
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde Nadulka kilka dni jakos ciszej była a teraz wariuje mi w tym brzuchu, rozpycha się w kazdą strone
a ja mam taki brzuch twardy że mnie boli to jej rozpychanie....Maciejka pochwal sie zakupami i w ogole jakies fotki pokoiku niedlugo? ![]() No jakies migi chyba trzeba będzie ustalić :P nie chce znowu się wściekać na męża i umierać z bólu kręgosłupa czy brzucha :P ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- A i sie dzisiaj dowiedzialam też że moja mama przy dwóch ciążach miała tak że wody jej nie odeszły, wiec nie miała żadnych chlustów :P Za to odchodził jej czop. A przy ciąży z moim bratem jeszcze dzień wcześniej bóle od kręgosłupa że aż siedzieć nie mogła. Ciekawe jak u mnie będzie...
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze babki, coś mnie.... brzuchol ściska, w cipce kłuje. To chyba przepowiadajace, ale jakieś takie długie...:/
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro porobię foty pokoju , o ile ogarniemy z mężem go, bo póki co wszystko w nim jest ...
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Moniaaa widze, że jestes!!! pisz co u Was!!
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie za to tak kręgosłup boli ze nie wiem co zrobić.przydalby się masaż męża ale to jutro kolo południa jak juz
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Zielona - ananasy z puszki czy świeże?
Aga ja też chcę fotel bujany z Ikea )
|
|
|
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka powiadasz ze i Ty się czopa pozbywasz :P
Monia pisz pisz bo ja tu weszłam zobczyć czy się odezwałaś. Olusia już po drugiej stronie brzusia?
|
#2777 |
|
Wtajemniczenie
|
Olcia ciekawam jak dasz radę.
Moja T żegna się z nami i zaczęła mi brzuch całować, błogosławić, modlić się do brzucha Ja też będę miała kolorowy pokój dla dzieci
|
|
|
|
#2778 |
|
Wtajemniczenie
|
MmamaZuzi nie czułam się jakoś bardzo konająca więc nie mierzylam temp żeby się nie denerwować ale teraz po prysznice czuję się dużo lepiej. Na wszelki wypadek nebulizuję się właśnie solą fizjologiczną - oczyści troszkę gardło i oskrzela...
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Meire trzymaj się kochana <3
|
#2779 |
|
Wtajemniczenie
|
Moni może jakiegoś długiego posta tworzy. A może spała cały dzień na relanium?
|
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Monia nas trzyma w niepewnosci
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż chce film na kompie oglądać a ja czekam na posta Moniki, musi czekać
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nic się nie dzieje, cisza, na ktg żadnych skurczów, nie wiem skąd mi się wzięło to rozwarcie
za to Mala dalej napiera jakby chciala wylezc bez mojej pomocy za to ciśnienie mi spadło do 120/80 ![]() Dzięki że się o mnie myślicie, nie mogłam wcześniej napisać bo internet mi nie dzialal
|
|
|
|
#2784 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia ale mała robi psikusy hi
A ja chciałam pierwsza gratulacje pisać Ale dobrze, ciesze się że malutka grzecznie siedzi w brzusiu i że ciśnienie unormowane. Ściskam Cie mocno
|
#2785 |
|
Wtajemniczenie
|
Uf Monia, ulżyło mi..
Dziewczyny, chyba jednak zrezygnuję z tamtego fajnego szpitala, bo rejertrować w urzędzie tamtejszym bym musiała i wiąże się to z różnymi utrudnieniami. Aga u nas nie ma żadnych autostrad. Do najbliższej autostrady mam właśnie z 60 km. Uroki gór. Wkurzyłam się jeszcze na siebie bo chciałm kupić piękny pajacyk i nie przypilnowałam aukcji A wiecie co mój Tadzik dziś zamówił? WC KICI i będzie koty uczył załatwiać się do kibelka |
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
MaamaaZuzi ja wlasnie szlafrok u tesciow zostawilam i zapomnialam o nim
meire oj biedna,moze faktycznie antybiotyk za slaby?masz inhalator?moze by troche pomogl duzo zdrowka kochana 85jjaa dobrze ze juz nie bedziesz pracowac,odpoczniesz troche Alunia fajny kocyk,a ta wyprawka to dla bejbika do szpitala? emdzik ale mialas za to ciekawy dzien,i sie zapowiada ciekawie na nastepne dni hehe do mnie sie kuzyn zapowiedzial i co,nie daje znac czy w koncu bedzie czy nie ja tam lubie gosci,a do nas nikt nie przyjezdza buu,szkoda a z tym ustaleniem jakis znakow to nieglupi pomysl,kopniesz meza i heja do domu-wy albo goscie-jak beda u was ![]() chociaz teraz to moze i nawet lepiej,bo moje lenistwo siega do granic mozliwosci chyba,nawet nie mam sily wypakowac zakupow ![]() co ja zrobie w poniedzialek,jak moj maz wroci do pracy Cytat:
a moze tak potancujesz ze trafisz z wesela na porodowke? ![]() nie no ale powaznie,na chwile przeciez mozna sie pojawic ![]() maciejka oo tez bym chciala pokoik zobaczyc pochwal sie koniecznieCytat:
![]() dobrze ze cisnienie sie unormowalo,ale w szpitalu juz zostajesz? ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Ala czekaj bo jeszcze nauczy i sie zdziwisz kot dziewczyny mojego brata tak sie zalatwial i ona byla przewrazliwiona,nie wolno bylo zamykac drzwi do wc no bo jak sie kotu zachce to nie bedzie mial jak wejscnie pytalam co bedzie jak sie kotu zachce jak ktos jest w srodku |
||
|
|
|
#2787 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia Twoja córa to niezła aparatka będzie skoro już takie psikusy robi
Myślicie że to odpowiednia pora na kisiel? Hehe
|
#2788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przypomniało mi się ze ja wczoraj też miałam takie kołatanie serca a do tego nie mogłam złapać oddechu, wzięłam magnez i po jakimś czasie przeszło ale już wtedy chciałam jechać do szpitala, czyli wszystko się zgadza przygotowujemy się
|
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Duszona dobry kisiel nie jest zly
![]() monia o no to faktycznie,ale dobrze ze bedziesz pod opieka trzymamy kciuki i czekamy na wiesci lece do meza dobranoc |
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia, też jestem ciekawa czy dotrwam i przetrwam
Monia, super z ciśnieniem. Kciuki trzymamy dalej za Was My tu wszystkie niedługo osiwiejemy ![]() Duszona, kisiel jak najbardziej taak ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Buu, dobranoc ja też juz powoli ide spać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.

Druga w ciąży termin ma na kwiecień też dzwoni, ze po Nowym Roku musimy się spotkać...no, ok 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no ale co począć :P

zdrowiejcie.

ślub 28.04.2012

My tu wszystkie niedługo osiwiejemy