Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-04, 01:29   #481
kustraczek
-ist

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
filmik dla kilkudziesięciu tysięcy subskrybentów to chyba nie sa normalne warunki
Ależ właśnie to napisałam - w filmiku położyła, bo to wyjątkowa sytuacja, natomiast nie sądzę, że codziennie kładzie
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 04:54   #482
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Florence Beauty- moja kandydatka na juciubowego usypiacza roku. Merytorycznym przynudzaniem bije na głowę matkę Nieesię (nie-matka Nieesia to inny zwierz był).
oj tak...
Stary 2015-01-04, 08:40   #483
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Przesadzoną, bo? Bo szanuje widza i stara się robić estetyczne filmy, nie pokazuje zakurzonych, "owłosionych" kosmetyków i żyje życiem jakie jej odpowiada? Bo jest dobrze zorganizowana? Nie przesadzaj

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ----------

Wiecie ile ta Pani ma lat?
hłę hłe jak dobrze, że moge mieć swoje zdanie. tak mam - po prostu. uważam, że jest przesadzona i tyle. i mogę. i serio - musisz się z tym pogodzić bo tego nie zmienisz.
Stary 2015-01-04, 08:58   #484
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Mało praktyczne, ale boskie brokatowe usta

Nowy makijaż Heidi Hamound

Nowy filmik Nikkii Joy- na niektórych filmikach bardzo podobna jest do Anwen włosowego guru

Kosmetyczne podsumowanie wdl Carli

Piękny makijaż u Jaclyn Hill czy ktoś wie gdzie dostanę taki fiolet jak na dolnej powiece?

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 08:59   #485
cattt
Mrs Mrau

http://instagram.com/p/xbRJHApdmT/
CMB w projekcie denko pokazuje próbkę perfum MK
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 09:02   #486
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
nie widzę pojazdów po Nissiax nawet nie uważam ją za sztuczną tylko PRZESADZONĄ. o. dokładnie. taką ZA BARDZO. nie trawie takich ludzi - po prostu. deal with it.
o dokładnie! W sumie lubię jej filmiki kosmetyczne za informacje, ale każde inne nie potrafię obejrzeć. Dla mnie to ona nawet ma wyreżyserowane kiedy się uśmiechnąć w filmiku, a kiedy przekrzywić głowę. Nie wiem dlaczego tyle dziewczyn nie umie się pogodzić z tym, że komuś nie odpowiada ona jaka osoba....
Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
ej, weź się nei obraź, ale się dziewczyny przypięłaś, jak Ci nie odpowiada to nie musisz oglądać

ale to nie były normalne warunki, tylko na potrzeby filmiku, chciała zeby ładnie wyglądało i tak było

nie ogladaj, a skoro tak niby dobrze Ci się ogląda, to co się czepiasz ?
według Twojego rozumowania to ten wątek nie powinien w ogóle istnieć oglądajmy tylko tych, których lubimy. amen.
b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 09:14   #487
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
minimalizm

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 09:40   #488
juli_jka
now or never

Cytat:

wiecie ile ta pani ma lat?
36
Stary 2015-01-04, 09:56   #489
Selvan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
http://niemodnepolki.blogspot.com/20...14-wyniki.html podsumowanie roku 2014 na Niemodnych... nie wiedziałam że RGP w końcu w ogóle nie wysłała tych pożal się Boże wspaniałych zestawów pomadek.
Nie potrafię zrozumieć dlaczego w tym rankingu jest książka Charlize a nie książka Radzki Mam obie, są one o zbliżonej tematyce. Książka Charlize ma treść i można się z niej czegoś dowiedzieć, a książka Radzki to merytoryczne dno.

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
Piękny makijaż u Jaclyn Hill czy ktoś wie gdzie dostanę taki fiolet jak na dolnej powiece?

Spojrzałam na miniaturkę i pomyślałam, to musi być fioletowy cień z maca. Bardzo podobny do niego jest fioletowy color tattoo. Macałam w rossie kiedyś i wygląda na moje oko identycznie. Może drobinki ma większe, ale odcień jest ten sam.
PS Tylko Parfait Amour jest półprzejrzysty i świetnie zmienia kolor nałożony na różne bazy. Nie wiem czy z color tattoo da się uzyskać taki efekt.

Edytowane przez Selvan
Czas edycji: 2015-01-04 o 09:57
Selvan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 09:59   #490
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
Nie potrafię zrozumieć dlaczego w tym rankingu jest książka Charlize a nie książka Radzki Mam obie, są one o zbliżonej tematyce. Książka Charlize ma treść i można się z niej czegoś dowiedzieć, a książka Radzki to merytoryczne dno.
nie czytałam książki Radzki ale przeglądałam w Empiku z ciekawości - dużo dużych zdjęć, treści maleńko, nie zachęciła mnie w ogóle do kupna.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 10:28   #491
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Gdybym miała w denku do pokazania dwie rzeczy, w tym jedną próbkę, to bym się chyba powstrzymała. Mogła zrobić łączony ze styczniem...

[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;49584941]o dokładnie! W sumie lubię jej filmiki kosmetyczne za informacje, ale każde inne nie potrafię obejrzeć. Dla mnie to ona nawet ma wyreżyserowane kiedy się uśmiechnąć w filmiku, a kiedy przekrzywić głowę. Nie wiem dlaczego tyle dziewczyn nie umie się pogodzić z tym, że komuś nie odpowiada ona jaka osoba....
[/QUOTE]

Ja też zastanawiam się dlaczego Nissiax wzbudza tyle emocji. Przy innych vlogerkach zróżnicowane opinie przechodzą bez echa, ot, ktoś kogoś lubi, ktoś nie może ścierpieć, bywa. A przy Nissiax od razu podnosi się larum i napływ postów obronnych, strach się odezwać.

Cytat:
Nie wiem czy wartościową treścią można nazwać przepisanie Wikipedii razem z oczywistymi błędami. W książce Radzki irytuje mnie reklama Answear na każdej stronie, z treścią nie miałam okazji się zapoznać, ale może być tak że oba tytuły są siebie warte

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-01-04 o 10:29
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 10:32   #492
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Gdybym miała w denku do pokazania dwie rzeczy, w tym jedną próbkę, to bym się chyba powstrzymała. Mogła zrobić łączony ze styczniem...

Ale na blogu pokazuje więcej produktów, to tylko na instagramowym zdjęciu prezentuje najważniejsze zużyte rzeczy.
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 10:39   #493
scarletswalks
Raczkowanie

Cytat:
hłę hłe jak dobrze, że moge mieć swoje zdanie. tak mam - po prostu. uważam, że jest przesadzona i tyle. i mogę. i serio - musisz się z tym pogodzić bo tego nie zmienisz.
Ja też się dołączam do opinii, że jest przesadzona i ma się trochę wrażenie, że to taka pani na wysokościach. Dlatego pamiętam, że ciekawiło mnie, jak jej się rozmawiało z Karoliną ze Stylizacji w czasie ich spotkania w NYC, bo one mi się wydają jak ogień i woda
scarletswalks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 10:57   #494
201607111054
Konto usunięte

Cytat:

Spojrzałam na miniaturkę i pomyślałam, to musi być fioletowy cień z maca. Bardzo podobny do niego jest fioletowy color tattoo. Macałam w rossie kiedyś i wygląda na moje oko identycznie. Może drobinki ma większe, ale odcień jest ten sam.
PS Tylko Parfait Amour jest półprzejrzysty i świetnie zmienia kolor nałożony na różne bazy. Nie wiem czy z color tattoo da się uzyskać taki efekt.
Fioletowy color tatoo jest tragiczny. Kolor przyciąga oko, ale aplikacja jest tragiczna. Nie da się go ładnie nałożyć, rozmazuje się, tworzy prześwity, wygląda nieświeżo i nieładnie.
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:09   #495
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Ja też zastanawiam się dlaczego Nissiax wzbudza tyle emocji. Przy innych vlogerkach zróżnicowane opinie przechodzą bez echa, ot, ktoś kogoś lubi, ktoś nie może ścierpieć, bywa. A przy Nissiax od razu podnosi się larum i napływ postów obronnych, strach się odezwać.
zauważyłam, że przy temacie Nissiax można mieć swoje zdanie, ale tylko ją chwalące

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Ja też się dołączam do opinii, że jest przesadzona i ma się trochę wrażenie, że to taka pani na wysokościach. Dlatego pamiętam, że ciekawiło mnie, jak jej się rozmawiało z Karoliną ze Stylizacji w czasie ich spotkania w NYC, bo one mi się wydają jak ogień i woda
no to fakt. Stylizacje i Nissiax to dwie, różne bajki.
Stary 2015-01-04, 11:16   #496
roseplum
niepolubiecie

Sama od ponad dwóch lat jedzeniowo "nie grzeszę" na bardzo restrykcyjnej diecie (zero cukru, glutenu, mięsa tylko rybie, zero nabiału i parę innych) + od roku co rano wstaję o 5.30 ćwiczyć (6x/tyg. intensywne treningi, jak mam dzień odpoczynku to się porozciągać i przejść na spacer). I serio-serio ani jednego odstępstwa ogólnie podejrzewam, że pod względem zdyscyplinowania jestem do nissiax podobna.

Ale i tak jej nie trawię Wydaje mi się jakaś fałszywa (i nie w kwestii stylu życia). Pamiętam jej teksty o owłosionych ramionach i odkopane posty sprzed kilku lat o otyłości. Moim zdaniem jest z tych ciężkich do zniesienia, strojących minki księżniczek, które oczywiście "nikogo nie chcą urazić", al e w gruncie rzeczy są wrednawe i dwulicowe.

Ale oczywiście plus za filmiki kosmetologiczne. Sposobu bycia Kasi D czy AC też nie lubię, a doceniam (jeszcze bardziej niż nissiax) to co robią i można powiedzieć, że sporo się od nich nauczyłam. Przychodzi mi do głowy jeszcze czarszka (którą akurat lubię i za sposób bycia). Kluczem jest tu chyba słowo inspiracja. Wiadomo, że te wszystkie juciuberki popełniają błędy i potrafią strzelić babola. Ale są tylko ludźmi, nie specjalistkami. inspirując się pielęgnacją Kasi, AC, czarszki i dokładając do tego kilka lektur z zakresu kosmetologii i pytań do dermatologa osiągnęłam naprawdę rewelacyjne efekty.

Tak samo jest z makijażem. Nauczyłam się go z juciuba na takim poziomie, że koleżanki wolą, bym to ja je malowała na ślub. I nadal uważam, że maxi-brew jest sztuczna, a Hania DG częto odejmuje sobie urody makijażem*. Tyle, ze masy ciekawych i pomocnych rzeczy się od nich dowiedziałam.

Nawet jak kogoś nie lubię to nie jestem niewdzięcznym widzem - zawsze zostawię łapkę w górę, jeśli filmik uważam za pomocny, czasem zostawię jakiś komentarz czy coś polubię jak proszą. To tak w kwestii "nie lubisz to nie oglądaj". Tak jakbym musiała lubić i uważać za fajne wszystkie oglądane juciuberki. Nie oglądam tych, które nic nie wnoszą.

*tu wygląda moim zdaniem świetnie
https://www.youtube.com/watch?v=56If1SCv5KU

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

mistrzynią jest nudziara kreująca się na specjalistkę od mężczyzn. Kasztany przeciw orzechom, że 9/10 facetów uznałoby jej sposób bycia w relacji innej niż koleżeństwa za nie do zniesienia.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:17   #497
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
zauważyłam, że przy temacie Nissiax można mieć swoje zdanie, ale tylko ją chwalące

Dlaczego? Krytyczne posty na temat Nissiax zostały zablokowane przez cenzurę na wizażu? Bo ja przeczytałam dość rozbudowaną dyskusję zawierającą zarówno posty pozytywne,jak i krytyczne o Nissiax.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:21   #498
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scarletswalks Pokaż wiadomość
Ale ona jest tylko na diecie weganskiej, zdaje się. Buty ze skóry normalnie nosi,swetry wełniane itd.

Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić), to Nissiax przechodzi na weganizm, aczkolwiek nie wyrzuci swoich skórzanych rzeczy, bo to nie miałoby sensu. Jak miałaby pomóc zwierzętom wyrzucając stare skórzane akcesoria? Może zapobiec ich cierpieniu nie kupując nowych. I tego chyba właśnie nie zamierza robić.
Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Buty z ekoskóry sa tak samo ekologiczne jak rękawice ze zwykłej gumy więc serio, dopatrywanie się już w takich pierdołach jak gumowe rękawice czegoś złego jest dla mnie przegięciem w drugą stronę.
(Tak, wiem, są sklepy z butami dla wegan. )
Ja to raczej powiązałam z koncernami testującymi na zwierzętach. Nawet sobie czasem nie zdajemy sprawy że pieniądze za szczotkę do podłóg i ulubiony szampon wędrują do tego samego producenta. Możliwe że Nissiax o tym wie, a producent tych rękawiczek unika testów, a jak już trochę wspierał ekologię to postanowił produkt sam w sobie uczynić ekologicznym aby trafić do większej grupy odbiorców.
Często tak się zdarza, że jak się kupuje produkt nie testowany, to jest on reklamowany jako "eko".

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
garść nowości (po dwa linki, bo nie zawsze się wyświetlają, a z miniaturką przyjemniej):

https://www.youtube.com/watch?v=KDXaaXjDeF4

Tanie i niedoceniane kosmetyki | KOLORÓWKA | DEMAKIJAŻ | KREMY | WŁOSY
NiedoECniane?
hairytale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:37   #499
noisette25
Raczkowanie

Cytat:

no to fakt. Stylizacje i Nissiax to dwie, różne bajki.
Mi jest obojętne czy ją lubisz czy nie. I oczywiście masz prawo do swojego zdania, jak każdy. Po prostu interesuje mnie dlaczego Ty i inni (ale akurat Ty to wtedy napisałaś) uważacie ją za przesadzoną i "za bardzo", bo ja odbieram ją jedynie jako dobrze zorganizowaną dziewczynę, szanującą swojego widza. Moim zdaniem, widać, że nagrywanie sprawia jej przyjemność i jest jej pasją, bo mimo że ma stałą pracę (chyba nawet dwie) jej filmiki bywają po prostu lepsze niż niektórych dziewczyn, które zajmują się tylko nagrywaniem.

Nie oglądam jej wszystkich filmików, bo niektóre mnie po prostu nudzą. Jestem jej zupełnym przeciwieństwem, ale śmieszy mnie "czepianie się" niektórych o to, że wszystko u niej jest eko i że jest taka idealna. Taki wybrała styl życia i tyle
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 11:37   #500
cattt
Mrs Mrau

Ciacho w pełnym make-upie idzie na siłkę.
http://instagram.com/p/xbe4GvtIFf/
Poza tym jej brwi zaczynaja przypominać brwi Ewy Minge
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:42   #501
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hairytale Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam (ale mogę się mylić), to Nissiax przechodzi na weganizm, aczkolwiek nie wyrzuci swoich skórzanych rzeczy, bo to nie miałoby sensu. Jak miałaby pomóc zwierzętom wyrzucając stare skórzane akcesoria? Może zapobiec ich cierpieniu nie kupując nowych. I tego chyba właśnie nie zamierza robić.

Ja to raczej powiązałam z koncernami testującymi na zwierzętach. Nawet sobie czasem nie zdajemy sprawy że pieniądze za szczotkę do podłóg i ulubiony szampon wędrują do tego samego producenta. Możliwe że Nissiax o tym wie, a producent tych rękawiczek unika testów, a jak już trochę wspierał ekologię to postanowił produkt sam w sobie uczynić ekologicznym aby trafić do większej grupy odbiorców.
Tak, już o tym było na poprzedniej stronie, tylko że nie tylko kosmetyki i środki czystosci są testowane na zwierzetach. Spoko że wybiera "ekologiczne rękawiczki", tylko że z tej samej gumy co te "nieekologiczne" ma w domu setki rzeczy.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:42   #502
jagoda29xx
Raczkowanie

Post MrOlimpia na fb
Złote na dziś
Każdy mówi czasem głupstwa. Nieznośne są tylko głupstwa wygłaszane uroczyście.
Przykre doświadczenia też rozwijają. Dlatego są cenne.
eh....
Jest do bani jeszcze tak beznadziejnie się nie czułam...a miało być tak pięknie

Nie wiem o co chodzi coś w filmiku powiedziała ? Bo nie oglądam jej wszystkich filmów
jagoda29xx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 11:52   #503
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
śmieszy mnie "czepianie się" niektórych o to, że wszystko u niej jest eko i że jest taka idealna. Taki wybrała styl życia i tyle
Nikt się nie czepia i nie wiem co w tym śmiesznego, po prostu niektórzy nie lubią takiego wystudiowanego stylu bycia i jest on dla nich irytujący. Masz rację, taki styl wybrała i spoko, jej prawo. Niektórzy takiego stylu nie lubią, i też spoko, i też ich prawo.
Stary 2015-01-04, 12:01   #504
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
Tak, już o tym było na poprzedniej stronie, tylko że nie tylko kosmetyki i środki czystosci są testowane na zwierzetach. Spoko że wybiera "ekologiczne rękawiczki", tylko że z tej samej gumy co te "nieekologiczne" ma w domu setki rzeczy.
Przecież to dobrze, że próbuje zmienić chociaż część rzeczy, lepsze to niż nie zmienianie niczego.
hairytale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 12:08   #505
juli_jka
now or never

było, nie było ?
Stary 2015-01-04, 12:09   #506
Munkaa
Zakorzenienie

Salix - kupiłam ten eyeliner matowy Lovely <3 piękny efekt, śliczne kreski mi wyszły Ale fakt - pęka już po chwili
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 12:20   #507
kustraczek
-ist

Cytat:
Jako osoba biorąca udział w dyskusji o Nissiax spieszę uspokoić, już już, nie ma strachu, nikt nie ma zamiaru pisać wniosków do moderatorek, żeby kogoś zbanowały, bo ma inne zdanie.
Po prostu nie jestem w stanie zrozumieć, jak można czepiać się tego, że ktoś ma w domu porządek, je w taki a nie inny sposób, dba o siebie, montuje filmiki w ładny sposób - bo takie argumenty padały - nie odmawiam nikomu prawa do nielubienia Agi, co mnie to zresztą obchodzi , ale na litość boską, teksty typu "ona ma rękawiczki z naturalnej gumy" - no i co w związku z tym? Czy to coś złego/jakkolwiek wpływa na czyjekolwiek życie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-04, 12:24   #508
evvelinek
Zakorzenienie

znów to bronienie jednej strony barykady Nisiax to jakieś guru tutaj.
ja jej nie lubie, bije od niej fałszem i sztucznością
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-04, 12:31   #509
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Jako osoba biorąca udział w dyskusji o Nissiax spieszę uspokoić, już już, nie ma strachu, nikt nie ma zamiaru pisać wniosków do moderatorek, żeby kogoś zbanowały, bo ma inne zdanie.
Po prostu nie jestem w stanie zrozumieć, jak można czepiać się tego, że ktoś ma w domu porządek, je w taki a nie inny sposób, dba o siebie, montuje filmiki w ładny sposób - bo takie argumenty padały - nie odmawiam nikomu prawa do nielubienia Agi, co mnie to zresztą obchodzi , ale na litość boską, teksty typu "ona ma rękawiczki z naturalnej gumy" - no i co w związku z tym? Czy to coś złego/jakkolwiek wpływa na czyjekolwiek życie?
Padły też spostrzeżenia o tym że w jej filmikach chyba nawet każdy uśmiech jest wystudiowany, że przenigdy nie powiedziała o sobie niczego co mogłoby rzucić cień podejrzenia że posiada jakiekolwiek wady albo negatywne cechy, że udaje kogoś kim nie jest itd itd. Ale jej fanki będą non stop powtarzały że po prostu jest dobrze zorganizowana i ma porządek. No i spoko że tak uważacie, ale zrozumcie że są osoby, którym najnormalniej w świecie nie pasuje jej styl bycia.
Stary 2015-01-04, 12:38   #510
kustraczek
-ist

Cytat:
Padły też spostrzeżenia o tym że w jej filmikach chyba nawet każdy uśmiech jest wystudiowany, że przenigdy nie powiedziała o sobie niczego co mogłoby rzucić cień podejrzenia że posiada jakiekolwiek wady albo negatywne cechy, że udaje kogoś kim nie jest itd itd. Ale jej fanki będą non stop powtarzały że po prostu jest dobrze zorganizowana i ma porządek. No i spoko że tak uważacie, ale zrozumcie że są osoby, którym najnormalniej w świecie nie pasuje jej styl bycia.
Jasne, z tym nie dyskutuję, bo uważam, że każdy ma święte prawo do swoich spostrzeżeń i oceny innych ludzi i to rozumiem, natomiast jak wspomniałam wcześniej - nie rozumiem, dlaczego niektórym osobom przeszkadzają, na przykład, jej ekologiczne płyny do mycia sedesu - przecież to brzmi komicznie
I ja oczywiście rozumiem, że komuś może nie pasować to, jaka Nissiax jest w odbiorze tej osoby - sztuczna, nudna, wyniosła; ale że zdrowo się odżywia, biega, uprawia jogę? A takie argumenty też padały i wyłącznie do nich się odnoszę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości