|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 6
Hej babolce.
My znów wstaliśmy późno bo 10.30 Mamy cudowną tę sunię naszą. Śpi dopóki my śpimy... order tytanowego pęcherza dziś dostała ![]() Ewekooo, Boże myślałam, że to tylko ja na naszym forum mam problem z dłońmi. Od tygodnia w prawej ręce zdrętwiałe całkowicie opuszki palców. W nocy zdrętwiała cała dłoń i ból każdej kosteczki w niej zawartej. Lewa ręka trochę lepiej, nie drętwieje. To mówisz, że minie po? A nie boisz się , że tam krew nie dopływa i może być jakiś paraliż na stałe? Masz doświadczenie w tym? Ja jestem zestrachana tą sytuacją. Też jeden komplet pościeli mam w planach uszyć Klarze sama, tak z recyklingu. Dobre ceny tkanin mają w Drecotton.pl Dziś idziemy do sąsiadów na herbatę... ale mi się nie chce. W ogóle nic mi się ostatnio nie chce.Totalne rozleniwienie. |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Agata jakie to piekne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
WItam,
U nas w mieszkaniu sodoma i gomora.. wiedziałam, że tak będzie i jeszcze sporo czasu minie zanim ogarniemy się ( jak ja pół h roboty i 1 h przerwy ). Ale wstawiłam pierwsze pranie. Pieluchy, ręczniki i prześcieradła i wyszła cała pralka .. to ja chyba z 10 tych pralek będę musiała wstawiać. powyciągałam wszystkie rzeczy z komody i teraz będę wkładać już wyprane i wyprasowane. I chyba popiorę narazie rozmiary 56 i 62, bo mam też większe ale chyba się wstrzymam. No i myślę jak rozlokować rzeczy ... multum tego mamy, tu jakieś chusteczki i pieluchy, tutaj ubranka, kombinezony, i te wszystkie inne pierdoły ......
|
#2974 |
|
Zadomowienie
|
zielona większe doświadczenie ma emdzik bo ją męczy już dużo wcześniej przed ciążą
U mnie to występuje w ciąży w poprzedniej tak miałam i teraz też mój gin , mówił ze niestety takie są skutki uboczne w ciąży, nie każdą to spotka, no ale to częsta przypadłość ciążowa. On powiedział że jest to zespół cieśni nadgarstka, jeśli nie przejdzie po ciąży to do specjalisty, a na razie tylko magnez okłady , kompresy zimna woda i takie tam bajery. Ale faktycznie dwa lata temu w ciąży też tak miałam i praktycznie od razu po ciąży dolegliwości minęły jak ręką odjął, więc mam nadzieję że teraz będzie tak samo ![]() Agata cudownie to wyszło |
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam ten minus, że wiem że mi to nie przejdzie
mam chociaż nadzieję, że będzie ciut lżej, bo teraz właśnie organizm w ciąży puchnie, woda się zatrzymuje, więcej krwi płynie, no i te nerwy mają ucisk - dlatego powstaje to drętwienie.Już jak sobie tak płakałam to mówiłam mężowi że będzie mi musiał tym bardziej Młodą podawać do karmienia w nocy bo przecież jak ja się obudzę z takimi zdrętwiałymi rękoma to nie dam rady jej wziąć nawet eh. Agata ale piękny pokoik tak ślicznie Maciejka dla Ciebie dużo siły, żeby Wam szybciej robota szła ![]() Ewa haah a ta poduszka boska moje dziecko mnie naprawdę kiedyś za to zabije jak ja jej tak wszystko w koty będę kupować
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Łączę się razem z bólami, mnie dziś całą noc biodra bolały... :/. I oczywiście nie obyło się bez latania do łazienki. Agata, pięknie zrobiliście pokoik Miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
Ola dziekuje za kciuki za moje cukry. Melbi nic tłustego nie dowaliłam, także ja nie wiem co to wczoraj było . W nocy zbudzilam sie. Nie mogłam ułożyć. Z ta maja zadycha to naprawde porażka, ale za to jak przysnelam rano to ledwo do kościoła sie wyrobilismy bo spaliśmy do 9.20. Dzis wybieramy sie z cora do kina na królowa śniegu 2. Ostatnie podrygi bo jak mały sie urodzi to najwyżej z tatusiem pojdzie . Inco prześliczne łóżeczko. Ja tez nie mam i nawet nie myslalam tym razem o baldachimie. Moja cora sie go bała, wiec stwierdziłam, ze teraz go nawet nie biorę pod uwagę. Poza tym to wiecej roboty z praniem i prasowaniem ![]() Melbi ja tez oglądałam furię z bradem. A dzis będziemy z mężem oglądać Anabelle. Uwielbiam horrory i naprawde nic mnie tak nie relaksuje, ale ja chyba spaczona psychicznie jestem Ooo a co do pampersow, to spakowałam 20. najwyżej wrócą do domu ze mną, z cora tez miałam za dużo i wróciłam z nimi ze szpitala.
|
#2978 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziękuje za życzenia rocznicowe My nadal w dwupaku. Za dużo się nie dzieje jakieś pojedyncze lekkie skurcze tylko cała Bożena mnie boli aaaa Agata super efekt Maciejka wszystkie przechodzimy przez pranie, prasowanie i układanie A na początku wydaje się to takie łatwe i szybkie do ogarnięcia
|
#2979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przy kazdym kaszlnieciu i kichnieciu czuje bol krocza.
|
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Agata super tak dziecięco kolorowo
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny ten przewijak, prawda ?
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa Aga odebrałaś wynik gbs ?
zapomniałam zapytać
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby kazda nastepna rocznica była .... fajna ![]() A Zuzulę masz kochaną Cudownie mieć takie dziecko ...ale to dzięki mamusi ![]() Boląca Bożena ałaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- nie..bo oczywiscie zajechalismy 14:50 a na 15 SR .... zanim ja sie doczlapie do budynku nr 4...... wiec olałam...odbierzemy w tygodniu
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
Supeeer ze podoba się Wam pokoik mojej córy
Wspólczuję Wam dziewczyny z tymi cierpnącymi rękami Mam jeszcze prośbę do dziewczyn które kupiły już wózki czy mogłybyście napisać jakiej marki kupiłyście i model, kurcze my z mężem wybraliśmy jaki chcemy ale po zakupach wyprawkowych jednak chyba nas na nieo nie stac
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Kasia ja mam tak samo kocham oglądać horrory, ale mąż mi ostatnio zabronił oglądać bo mu Agatkę wystraszę , wariat jeden
, a jeszcze znajomi mu nagadali że jak ja sie wystraszę to córcia może mieć znamię na skórze, bo rzekoma ich córa ma taką dużą mychę na nóżce od tego. Ostatnio mnie tak wkurzył tym gadaniem że jak wracaliśmy ze szpitala i nam czarny kot przebiegł drogę to kazałam mu się zatrzymać i zawrócić albo znaleźć inną drogę bo to pecha przynosi |
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tu chyba wczoraj kazda pisala co ma, musialabys sie cofnac,choc nie wiem czy nie znikna te informacje w natloku postow kiedys widzialam na 1wszej stronie na jakims watku jakie modele dziewczyny mialy...moze tez bysmy takie wpisaly info ? ale nie wiem czy to nie za duzo roboty by dokladac naszej Madzi
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia bidula
mogę się tylko domyślać jak Cię boli...Agata fajny, dzieciowy, kolorowy pokoik My kupiliśmy Adamex Pajero Alu Sport, białogranatowy ![]() Wczoraj moja Mama nim jeździła u nas po do u i mówi, że suuuuuper się prowadzi |
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia moj maz tez mi tak mowi, ale ogląda ze mną. No nie wyobrażam sobie nie oglądać, mnie to naprawde relaksuje
za chwile juz nie bede miała na to az tyle czasu o ile wogole. My mamy Bebetto Silvie.
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga dziękuje
Ewa zawrócił? hhaha dobre Ja w ciąży nie oglądam horrorów. Trzeba obiad wstawić
|
#2990 |
|
Rozeznanie
|
Narazie nie widzę fotek bo na tel działam...później popatrze
![]() Ja zapakowalam 30 pampkow bo położna kazała liczyć ok 10 na dzień...a po CC to pełne 3 doby w szpitalu a 4 taka niepełna wiec tak sobie wyliczylam... |
|
|
|
#2991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie też biodra bolą!Śpię prawie na siedząco, bo na bokach już się nie da! Co chwilę budzę męża, bo albo chcę zejść niżej na poduszkę, albo wyżej...Więc dzisiaj do sypialni wędruje fotel, będe spać w nim... i chyba śpiwów wyciągnę, bo na fotelu z kołdrą może być dziwnie... |
|
|
|
|
#2992 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa dot. łożeczeka
Aga - przewijak jest super, zwłaszcza za tę cenę. Nawet nie myślałam, że będzie aż tak stabilny. Ewa - super jakby wyszły te plany! Podejrzewam, że od klientów na zabawki czy patchwork byś się nie opędziła. Nie wiem jak z włóczkami w Płocku ale w Toruniu to też licho - dla Babci tylko w jednym sklepie (dość daleko) kupowalismy. Dziewczyny współczuję Wam tych nocy! Mnie bardziej to biodro boli jak chodzę. Noce mam niemal normalne: bez pielgrzymek do toalety i bez dużego bólu (no chyba że akurat skurcz łydki mnie nawiedziła). |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Aga aaajj ok rozumiem
a wiesz może do której godz można tam zawieźć próbki ?:PMogę wypisać te wózki... tylko żebym też wiedziała jakie
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojecia do ktorej sie tam zawozi, nawet nie wiem w jakich godz. mozna odbierac :/
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, już znalazłam , że niby 7-20
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Zakład świadczy usługi dla szpitala oraz innych placówek służby zdrowia, a także dla pacjentów indywidualnych (codziennie w godz. 7.00-20.00). -> więc myślę że odbiór raczej tak samo :P
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooooo to moglam wczoraj po SR isc odebrac:/ a tak myslalam,ze moze w sb mniej pracuja
w srode jedziemy na 18:30 to moze w srode odbiore za jednym zamachem tylko zebysmy znow nie zamulili z wyjazdem z domu na ostatnia chwile ale to ciagle przez mojego meza I w ogole moj M. pojechal do T. i wiecie co- nie wzial telefonuuuuuuuuuuu moja aplikacjaaaaaaaaaaaa
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
Paula nie zawrócił, ale skumał
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- tą wyprawkę z wózków mają mamusie marcowe na pierwszej stronie |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
No to w środę przed musicie odebrać, bo po już będzie za późno :P
Jaaa i ciekawe teraz o której wróci bez telefonu ojjjDodałam te 3 wózki na razie na pierwszą strone Jak ktoś jeszcze coś ma to proszę pisać
|
#2999 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 |
|
Konto usunięte
|
to ile pamp wystarczy? ja wzięłam całą paczkę. to za dużo?
boję się teraz oglądać horrory bo potem będzie mi się śnic w nocy ![]() za to mam film sędzia który ma dobre oceny na filmweb. może będzie fajny Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mam chociaż nadzieję, że będzie ciut lżej, bo teraz właśnie organizm w ciąży puchnie, woda się zatrzymuje, więcej krwi płynie, no i te nerwy mają ucisk - dlatego powstaje to drętwienie.
.
.
najwyżej wrócą do domu ze mną, z cora tez miałam za dużo i wróciłam z nimi ze szpitala.

mogę się tylko domyślać jak Cię boli...