O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-05, 08:50   #3721
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Kasiu ściąć je na boba tak żeby tył był krótszy a przód dłuższy i chyba wrócę do grzywki bo mm wrażliwa cerę i często mam czerwone czoło. A blond Gianki jest śliczny.

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Faaaak se jutro pobiegalam, giluje i aż mi łzy z oczu lecą a w domu nic na przeziębienie je mam.
zdrowka kochana
jak dzisiaj sie czujesz

Kurcze a ja mam stresa bo ide do Urzedu Pracy i nie wiem co powiedziec jak beda sie pytali czemu nie przyszlam .
Powiem prawde ale czy mi to uznaja to nie wiem troche to tez ich wina bo mieli mnie informowac smsem o dacie wizyty a nic mi nie przyszlo i zapomnialam ze mam isc

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:01   #3722
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIV

Dziewczyny dzisiaj juz lepiej😁co do moic siostr to tak ta grubsza w lokach to ta co ma 2 corki i ta jedna bije Kostusia,ta w ciemniejszych wlosach to ta co teraz in vitro ma.miec i ma jednnego Synka. A ta co kiesys moja fotke w ciazy dodalam co ma krotkie wlosy jest teraz w ciazy. Mam3siostry😁 mam.naadzieje ze nie zamotalam. Kazda z nas jes inna😁 jemy sniadanko. Tz dojechal po2ej i musial spac na budowie bo hotel byl zamkniety.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:02   #3723
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
miałąm iść pogapić się w sufit przed dniem jutrzejszym ale musiałam jeszcze zajrzeć do Was

z pamięci:
Lila, są dzieci co i do roku nie bardzo chcą inne pokarmy niż kp a Natek to miłośnik cycków, jak wiemy. Może się mylę, ale chyba czytałam, że hnb często tak mają, że długo nie są chętne do rozszerzania diety. Poczytaj, może tu jest powód. A martwić się nie masz co, pewnie że fajnie jak idzie z tą dietą ale jeśli idzie słabo a bobas jest w dobrej formie i zdrowy to się ne przejmuj

Gianka, mój tż też miał takie zapędy, że ja za dużo pozwalam, że przecież się uderzy, że się zadławi. np długo mnie opieprzał, że daję jej normalne jedzenie w sensie w kawałkach a nie papki. No cóż, córunie tatuniów nam rosną a btw dla tż pożyczyłam książkę i się tż zajarał http://www.empik.com/mocni-ojcowie-m...rP-BoCVvjw_wcB
myślę, że to może być ważna książka dla tatusiów

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Arletko, ach rozumiem, czyli na więcej porcji dzielisz to mleko na pierwszy rzut oka tak wyglądało, że mleko i mleko, teraz już czaję

Ewciu Koti jest przeboski a dla Ciebie dużo zdrówka kochana, czosnek, czosnek i czosnek. i syrop cebulowy!

W teatrze byliśmy na PRZEDSTAWIENIE ŚWIĄTECZNE W SZPITALU ŚW. ANDRZEJA http://ochteatr.com.pl/event-data/14...lu-sw-andrzeja fantastycznie było! dawno się tak nie śmiałam, świetna sztuka, Żak niesamowity, z resztą i jego żona i cała reszta klask i: jestem mega zadowolona, tż też, taka randka że

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Iza a co do jogurtów to ja też daję normalny. tym babydreamowym się nie przyglądałąm, ale jakiś czas temu dostałam gratis jakieś gerberowskie i co? jedne z pierwszych miejsc w składzie to CUKIER bez sensu, lepiej dawać zwykłe.

Dziewczyny a robiłyście same serki homogenizowane? podobno to mega proste i chcę zacząć robić bo jak dałam Hance spróbować to a te gotowe mają słabe składy jednak. wiadomo, że już rolmlecz lepszy niż jakieś shitowe danio ale jak można zrobić samemu zdrowiej i taniej to czemu nie.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

dziękuję nie dociera do mnie kompletnie, że jutro idę do roboty. no totalnie. siedzę na kanapie i czuję się jakby wszystko miało być jak dotychczas. dlatego zaraz zmykam do łóżka poleżeć i pomyśleć. i muszę szyję sobie rozciągnąć i pomasować bo boli niemiłosiernie

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

o to to ! jak robisz serki?

A randka booomba

mam nadzieję, że ta łóżkowa część randki dojdzie do skutku

Basiu gratki dla tż niech się przyzwyczaja

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Dziewczyny a herbaty też uwielbiam, wcześniej dilmah mango&strawberry albo toffi no i zwykłą zieloną z herbapolu ale od jakiegoś czasu kocham Big Active
to są liściaste w torebkach a nie zgranulowane ch*j wie co jak w liptonach.
http://www.big-active.pl/zielona-z-malina-marakuja
http://www.big-active.pl/zielona-z-cytryna-pomelo
http://www.big-active.pl/cytryna-mango

a poza tym kocham liściastą herbatę arabską, którą w wielkich torbach kupuję w kebabie wkroić do niej plaster pomarańczy i orgazm
Ciesze sie ze udana randka z Tzem

ja lubie ta ostatnia pilam ja czasem 3 do 5 dziennie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-01-05, 09:03   #3724
agabiwro
Wtajemniczenie

hej,

wczoraj poczytałam, ale nie byłam w formie na odpisywanie...łeb mnie tak napierdzielał...a później się zaczęło...luźny tranzyt a w nocy gorączka. Teraz juz trochę lepiej, ale czuję się jak ściera. Śnieg u nas spadł i chcę się zebrać i wyjść z Jaśką, która właśnie wisi mi na nodze i piszczy jak szalona...do później
miłego dnia

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:12   #3725
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mysia nasza fitness lasko contam zakwasy. Dobra zabawa wazniejsza.

Klsuka kciuki za dzisiaj.

Izka byle do 14tej i do domku.

Agabi bidulko Ty moja. Mam nadzieje ze juz lepiej. Ja sie dzisiaj czuje ok i do najmlodszej sis tej ciezarnej sie wybieram. Termin na ma za rowne3tygodnie.

Brzuch mnie boli wiec pewnie@dzisiiaj bedzie.

Basiu chyba Cie wyrejestruja na pol roku. Przynamniej tak bylo kiedys jak moj tata zapomnial.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-05, 09:21   #3726
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Ewcia o nie kuruj sie kochana!!! Mi sie marzy fryzjer ale juz mam takie dlugie wloski ze mi szkoda scinac. A tz by chcial krotkie zebym miala

Kasia no caly blond wygodniejszy niz pasemka. Alez sie wystroilas hohoho

Ewcia ,Kasia dziekuje wam kochane za komplementy

Lilka no Natanek to wielbiciel cycusia spoko kochana jak je cycka to jest gotes majonez na pewno a przeciez wyglada super. Ale fajnie ze masz mame w domku twoj tz dobrze mowi!

Kluska jak mi sie marzy taka randka♡ kiedy ja w teatrze bylam:/ a co do ksiazki to zaraz lukne kciuki za jutro!!!dobrze bedzie! A na ktora idziesz?

Magda oj owulka to znaczy ze mega chcica bedzie dluga nieobecnosc tz plus owulka rowna sie mega mega mega bummm

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Basia , Kasia to stosunkow udanych wieczorow

Basia fotka pazurow i fryzki kochana sie klania!

Ewcia czy te siostry na zdjeciu na fb to sa twoje sis rodzone?

Mili???
fatka pazórkow w albumie na fb
a wlosy zrobie jak wroce z UP

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Mysia nasza fitness lasko contam zakwasy. Dobra zabawa wazniejsza.

Klsuka kciuki za dzisiaj.

Izka byle do 14tej i do domku.

Agabi bidulko Ty moja. Mam nadzieje ze juz lepiej. Ja sie dzisiaj czuje ok i do najmlodszej sis tej ciezarnej sie wybieram. Termin na ma za rowne3tygodnie.

Brzuch mnie boli wiec pewnie@dzisiiaj bedzie.

Basiu chyba Cie wyrejestruja na pol roku. Przynamniej tak bylo kiedys jak moj tata zapomnial.
no trudno jakos to przezyje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-01-05, 09:22   #3727
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
zdrowka kochana
jak dzisiaj sie czujesz

Kurcze a ja mam stresa bo ide do Urzedu Pracy i nie wiem co powiedziec jak beda sie pytali czemu nie przyszlam .
Powiem prawde ale czy mi to uznaja to nie wiem troche to tez ich wina bo mieli mnie informowac smsem o dacie wizyty a nic mi nie przyszlo i zapomnialam ze mam isc
Mam nadzieje ze uda ci sie dogadac.

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
hej,

wczoraj poczytałam, ale nie byłam w formie na odpisywanie...łeb mnie tak napierdzielał...a później się zaczęło...luźny tranzyt a w nocy gorączka. Teraz juz trochę lepiej, ale czuję się jak ściera. Śnieg u nas spadł i chcę się zebrać i wyjść z Jaśką, która właśnie wisi mi na nodze i piszczy jak szalona...do później
miłego dnia
Kurcze cos czesto to u ciebie.Moze idz do lekarza?

Przyszedł nocniczek jutro bedzie pierwsze posiedzenie.

Wysłane z mojego GT-S5830i

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:22   #3728
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
nie dodał mi się post. ani w nocy aninprzy śniadaniu. może teraz się uda:
najpierw sama nie mogłam zasnąć i się wiercilam do 1 a potem Hania nie mogła spać od 1.40 do 3.40. jestem wykończona
biedna Ty przytulam mocno i trzymam kciuki za dzisiejszy dzien

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-01-05, 09:23   #3729
Gianna M
Zakorzenienie

Basia wiesz co jakbys miala zaswiadczenie od lekarza ze bylas i zanioslabys do UP to moze by zaakceptowali? Tylko trzeba by miec jakiegos dr fajnego co by takie zaswiadczenie zalatwil.

Ewcia juz wszystko kumam wlasnie zadnach z siostr nie pasowala do tej co masz zdj w ciazy i tak rozkminialam dobrze ze tz szczesliwie dojechal.

Aga OMG! byle nie jelitowka:/ a tz dzis na rano czy na pop? Moze zajmie sie mala a ty polez zeby odsapnac.

Kluska ale nocka kurcze:/ mocna kawke zapodaj

Mysia a na jaki typ zajec chodzicie z sis?

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:25   #3730
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Basia wiesz co jakbys miala zaswiadczenie od lekarza ze bylas i zanioslabys do UP to moze by zaakceptowali? Tylko trzeba by miec jakiegos dr fajnego co by takie zaswiadczenie zalatwil.

Ewcia juz wszystko kumam wlasnie zadnach z siostr nie pasowala do tej co masz zdj w ciazy i tak rozkminialam dobrze ze tz szczesliwie dojechal.

Aga OMG! byle nie jelitowka:/ a tz dzis na rano czy na pop? Moze zajmie sie mala a ty polez zeby odsapnac.

Kluska ale nocka kurcze:/ mocna kawke zapodaj

Mysia a na jaki typ zajec chodzicie z sis?
kochana wlasnie tylko ze moj lekarz nie podpisal umowy z NFZ

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-01-05, 09:26   #3731
iza243
Zakorzenienie

Klusks juz zaczeła:kciuki;

Stary 2015-01-05, 09:27   #3732
Gianna M
Zakorzenienie

My mamy teraz dwa dni maraton ze znajomymi. Dzis wpadaja na 20 na flaszeczke noworoczna jedni,wiec juz opanierowalam mieso skroilam salatke z pora,jeszcze zrobie salatke z zupek chinskich a jak wroci tz to upieke rogaliki. A jutro mam znajomych z kolega dla Tuli mlodszym 1,5mies na obiad wiec nie dosc ze dla nas musze zrobic to jeszcze obiecalam ugotowac obiad i deser dla dzieciakow

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 09:42   #3733
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy teraz dwa dni maraton ze znajomymi. Dzis wpadaja na 20 na flaszeczke noworoczna jedni,wiec juz opanierowalam mieso skroilam salatke z pora,jeszcze zrobie salatke z zupek chinskich a jak wroci tz to upieke rogaliki. A jutro mam znajomych z kolega dla Tuli mlodszym 1,5mies na obiad wiec nie dosc ze dla nas musze zrobic to jeszcze obiecalam ugotowac obiad i deser dla dzieciakow
Duze wyzwanie ale dasz rade

Stary 2015-01-05, 09:44   #3734
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka no duzo nas mamusia ukrecila. Ale gosci. Ja lubie gosci ale robic mi sie nie chce. Dzisiaj chionke rozbiore bo Mlody sie do niej dobiera.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-05, 10:08   #3735
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Wczoraj jakiś słaby dzień , pospaliśmy z Kubulaponad 2h po południu. Chyba zamiec śnieżna nas rozłożyła za to w nocy znowu od północy do 3 co czuwanie

Kluska powodzenia dziś!

Mysia jak mi się chce ćwiczyć ale tylko rano, potem po całym dniu już zapał opada. Muszę wdrożyć ćwiczenia z rana bo na razie to mam półgodzinne zmywanie i sprzątanie

Gianka ale fajnie z gośćmi, sporo szykowania ale za to jak towarzysko nadrobicie !

Nie mam głowy co jeszcze komu, wybaczcie.
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 10:14   #3736
89migotka
Zakorzenienie

Hej
Kluska trzymam przeogromne kciuki

Gianka to jak Ty dzisiaj wytrzymasz, jak Natka pójdzie na drzemkę to kładź się z nią

Mysiu masz powera

Ruda dobrze, że tż szczęśliwie dojechał

Madziu to juz dzisiaj

Basia oby się jakoś dało załatwić w UP

Aga oby to nie jelitowka

Edytowane przez 89migotka
Czas edycji: 2015-01-05 o 10:45
89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 11:18   #3737
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Udało mi sie załatwić trochę bylo biegania ale udało się wracam z dziewczynami . Wanessa zasnela a ja mam 15 minut do domu nawet nie cale 15. Minut

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-01-05, 11:21   #3738
arletka1313
Zakorzenienie

iza kluska a skad wziać te inne normy??? wiecie nigdy nie próbowałam jej położyć spac bez mleczka, w dzień go daje mało bo co to jest te 90mm? czasem i tego nie zje. no ona je mleczko a rączkami pieluszką buzie nakrywa i tak mi zasypia.kurcze już nie wiem, moze faktycznie za dużo tego mleka???mnie się ciagle wydawało że za mało patrząc na te normy z mm

kluska myślę o Tobie współczuje nocki.

basiu no powiedz prawdę i już, co masz kłamać, chyba to normlane że można zapomniec, tym bardziej że zawsze wysyłali sms.

ruda spodobało mi sie "depresyjna pani domu"

kasia i jak tam???było ostro???

gianka łoj jak wcześnie wstała, co ona taki ranny ptaszek???

lila a moze synio się cycem najada i potem nie chce za wiele jesc.

a tak w ogóle to hej
byłam rano na zakupach,ogarnęłam kuchnie.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:06   #3739
Lila_27
Zakorzenienie

Hej
Nic tragiczna, tak źle nie było od dawna, nie spaliśmy do 3, ciągły płacz i rzucanie się po łóżku .. Czuję się wymięta
Mama już pojechała.. rano została mi z małym, bo chciałam parę rzeczy załatwić i musiałam zaraz wracać, bo wpadł w taką histerię, że mama nie dała rady
W dodatku przyszedł rachunek za prąd tzn, rozliczenie i mam dopłącić 600 zł nie wiem jakim cudem, zawsze to on musieli mi zwracać, więc nie wiem co jest grane, czy ktoś nam podkrada prąd czy co.. dzwoniłam tam i dogadać się ni można, proszę zapłacić do 21 stycznia i kropka
miły początek tygodnia

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Kluska wierzę w Ciebie

Basiu super, że się udało

Gianna mam nadzieję, że odespałaś coś z Tulą

Ruda jak samopoczucie dzisiaj?

Iza do 14 już tylko 2 godziny

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Nie mam siły nic
Na szczęście została mi zupa z wczoraj, to nie muszę gotować
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:08   #3740
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Udało mi sie załatwić trochę bylo biegania ale udało się wracam z dziewczynami . Wanessa zasnela a ja mam 15 minut do domu nawet nie cale 15. Minut
Jupi

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
iza kluska a skad wziać te inne normy??? wiecie nigdy nie próbowałam jej położyć spac bez mleczka, w dzień go daje mało bo co to jest te 90mm? czasem i tego nie zje. no ona je mleczko a rączkami pieluszką buzie nakrywa i tak mi zasypia.kurcze już nie wiem, moze faktycznie za dużo tego mleka???mnie się ciagle wydawało że za mało patrząc na te normy z mm

kluska myślę o Tobie współczuje nocki.

basiu no powiedz prawdę i już, co masz kłamać, chyba to normlane że można zapomniec, tym bardziej że zawsze wysyłali sms.

ruda spodobało mi sie "depresyjna pani domu"

kasia i jak tam???było ostro???

gianka łoj jak wcześnie wstała, co ona taki ranny ptaszek???

lila a moze synio się cycem najada i potem nie chce za wiele jesc.

a tak w ogóle to hej
byłam rano na zakupach,ogarnęłam kuchnie.

ja dostałam schemat żywienia od pediatry.ale jak wpiszesz schemat żywienia w gogle to wyskoczy ci taka sama tabelka.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Hej
Nic tragiczna, tak źle nie było od dawna, nie spaliśmy do 3, ciągły płacz i rzucanie się po łóżku .. Czuję się wymięta
Mama już pojechała.. rano została mi z małym, bo chciałam parę rzeczy załatwić i musiałam zaraz wracać, bo wpadł w taką histerię, że mama nie dała rady
W dodatku przyszedł rachunek za prąd tzn, rozliczenie i mam dopłącić 600 zł nie wiem jakim cudem, zawsze to on musieli mi zwracać, więc nie wiem co jest grane, czy ktoś nam podkrada prąd czy co.. dzwoniłam tam i dogadać się ni można, proszę zapłacić do 21 stycznia i kropka
miły początek tygodnia

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Kluska wierzę w Ciebie

Basiu super, że się udało

Gianna mam nadzieję, że odespałaś coś z Tulą

Ruda jak samopoczucie dzisiaj?

Iza do 14 już tylko 2 godziny
600 zł o ranyStrasznie dużo.Wspòłczuje nockiSpróbuj odespać w dzieñ.

Stary 2015-01-05, 12:12   #3741
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lilka wspolczuje Ci nocy. Jak tylko da rade odespij. Z pradem sobie jaja robia. Poje*alo ich do reszty.

Ziajka u Was byla zamiec? U nas wiosna doslownie.

Basiu super ze zalatwilas wszystko.

Ja u mamy. Kostusia zaraz poloze.wysprzatalam i mam kega czysciutko. Jeszcze okna raz dwa pomyje i bedzie luks.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-05, 12:33   #3742
_Kluska_
Zakorzenienie

hej hej

Lila współczuję odpocznij w dzień co się da

Mysiu za fitness ja też dziś ledwo się ruszam przez zakwasy. ehh

wdrażam się powoli, organizuję kompa i przeglądam co się działo w 2014. Hania dziś rano też nie płakała

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:34   #3743
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kluska no to super wiesci.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-05, 12:39   #3744
mysia1986
Zakorzenienie

Ojeju Lila, co to tam w nocy się u Was działo? Coś Go bolało czy jak
A Ty mi powiedz co z Twoimi zawrotami głowy i tymi złymi badaniami? Byłaś u lekarza to konsultować?

Kluska, czyli jest dobrze Powoli, powoli i wszystko będzie jak kiedyś! No może z wyjątkiem godzin pracy Brawa dla Hanulca

Gianka, no to na nudę nie będziecie narzekać przez dwa dni Ja w sobotę jestem umówiona tu http://www.restauracjasloik.pl/ a za 2 tygodnie z siostra i kilkoma innymi ludkami na kręgle
Musze jakoś dotrwać w zdrowiu psychicznym do 26 to organizuje to zapełniam dni wolne...

Ruda, ja to mam taki bajzel , ze aż słów brak. Jutro na pewno posprzątam, obiecuje sobie !!

Basiu, super , ze udało się załatwić.

A u mnie takie słońce piękne
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:42   #3745
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.

My bylismy w plocku. Z ola zostala tesciowa. Zrobilam zakupy.

Arletka schemat zywienia 2015.
No bylo wczoraj super tyle co olka nam przerywala

Kluska

Ewciu o mamo tez bym chciala miec juz sprzatniete a tu syf... ehhh.
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:46   #3746
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasiu super ze randka udana.

Mysia no ja to mialam burdel na maxa.

Nosi mnie. Piekne slonce chyba narzuce termo i sie przebiegne.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-01-05, 12:49   #3747
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry dzień! Mam @
Cytat:
Yss 64dc??? A ty nie chcesz jakos tych cykli uregulowac?
Właściwie to czekam aż się to ureguluje po IVF. Ale mam iść niedługo do doktorka to mu powiem, że robi się coraz gorzej. Tylko nie chcę żeby mi tabsy przepisał.

Cytat:
najpierw sama nie mogłam zasnąć i się wiercilam do 1 a potem Hania nie mogła spać od 1.40 do 3.40. jestem wykończona
To pewnie ze zdenerwowania, trzymaj się kochana!!!

Cytat:
Tz dojechal po2ej i musial spac na budowie bo hotel byl zamkniety.
Ale pupa, biedak

Agabi A była w afrykarium?

W końcu ludzie wracają do pracy i świat zaczyna się kręcić. Ruszam na różne łowy.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:50   #3748
zophiee
Zakorzenienie

Dzień dobry
Kluska dobrego pierwszego dnia w pracy brawa dla Hani
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:51   #3749
89migotka
Zakorzenienie

Kluska dla Hani!

Mysia no pewnie nie siedź w domu, jak masz z kim wychodzić to wychodź kochana, zawsze to inaczej zlecą te dni Kręgle super zabawa

Lila współczuj nocki

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-05, 12:51   #3750
zophiee
Zakorzenienie

Lila u mnie też noc koszmar. Od 23 spał z nami a praktycznie nie spał
Budził się co chwila. Padam
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości